Új privát üzeneted érkezett!

Solya! Nekem nem volt mózes, csak bundazsák, de tegnap már nem használtuk, nekem még egy kardigánban is melegem volt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ha valakinek van Liberos vonalkódja még és nem gyűjti, küldjetek nekem is légyszi. Én is gyűjtöm!

Kubu! Ma küldöm a levelet!
Senki mást nem érdekel a mesekönyves játék?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enkiő: lemaradtam milyen játék?

gabi: én beszéltem apával részünkről ok a találkozó, nem is laktok nagyon messze:)
nekünk csak hétvégén jó, mert apa hétköznap dolgozik.
nem lehetne inkább bográcsgulyás?

helyesbítek: receptre felírt pelenkázó alátét 40X60-s méretbe 30 db 216 forintba került:)

elsétáltam az uszodáig megkérdeztem van-e babaúszás, és jippijájé van:)
5000 forint a havibérlet és minden szombaton van 8-10 ig.
májusba elkezdjük addigra megkapja a 4 hós oltást is:)

körkérdés: vki gyűjti a pöttyös túrórúdi papírokat?

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi! Küldtem privit!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

manna. szep a bokor. mik azok a kicsik elotte?

eniko. 3000ft-os kezdessel van fent. en 7500ft-t irtam be, meg 3 nap van hatra, gondolom a vegen fog felmenni. egyenlore rajta tartom a szemem, es majd a vegen en is licitalok egy nagyobb oszeggel. az ules belseje vadi uj (csak az 7500ft). ezeket a ftkat kbra ertsd, mert nem tudom most mennyi a font. en 300ft=1 fonttal szamoltam.

gabi. idert a laszti. nagyon szepen koszonom.
szoval odament a tavasz, innen. :evil: itt ma hideg van

mentunk baratnozni.papa

KépKép
KépKép
mush589

Solya: erősítem a 2. kabira szavazók táborát :lol: Én amúgy is kabátpárti vagyok, amióta nincsenek mínuszok, plusz kinőtte a 62-es overált (több, mint 1 hónapja) azóta kabátozunk meg harisnyanacizunk, sétinél lábzsákkal.
De ma úgy voltam, mint Enikő, mert egyszál felsőben is melegem volt, szóval gyereknél sem vittem túlzásba az öltöztetést.

Sajnálom a messze lakókat, pedig tényleg mindenkit szívesen látnék :)

Orsi: egyértelműen hétvége, enyém apa is dolgozik. Nekem mindegy, mit főzünk, amit majd a többség akar :D, az alapötlet még terhesen a halászlé volt :lol:
Pelenkázó alátét? :? Tök jó ötlet, nem is tudtam, hogy ezt is lehet. Úgyis kell mást is íratnom, ezt is felíratom.

Enikő: apát nem tudod beszervezni esetleg, és akkor máris ketten vagytok a két gyerkőcre :roll: :)

Kép

Kép
gabilany79

gabi. lehetne ez a party augusztus 1 es 22 kozott???akkor en is tudnek menni
mi is koltoztunk, amikor terhes lettem :wink: pont ma egy eve koltoztunk!!! jeee. es aprilis 7-en teszteltunk, mint szorsi.

eniko. en is lemaradtam a jatekrol. mi ez?

KépKép
KépKép
mush589

Gabi! Ha itthon lesz (2 hetet itthon van, kettőt külföldön), akkor megpróbálom! Persze ha lesznek még pasik, mert annyi nő közé nem tudom eljönne-e! :lol: :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Epres-csokikrémes Charlotte tortát sütök apának holnapra, a piskótatekercs már ksézen van hozzá. Ha készen lesz, holnap teszek fel fotót és receptet, ha kéritek.

Huni nem aludt kint valami sokat, valamitől felsírt és alig tudtam megnyugtatni. Amíg sütöttem, kint volt velem a konyhában, aztán szopizozz, most meg persze alszik, met nemsokára jön értünk a párom, hogy a nagybevásárlást is megejtsük.

A C&A-ban nagyon édes tavaszi sapit vettem neki, de itt is olyan meleg van, hogy legszivesebben a kabátot is levettem volna róla (persze nem tettem :lol: ).

Ma jött Deichmann katalógus. Szinte csak gyerekcipők vannak benne, szadálok, tavaszi-nyári cipők, Adidas, Nike, Fila sportcipők nagyon elérhető áron. Ha valakinek van a közelében,s zerintem érdemes benézni!

Kép
Kép
szeles4

Mush: éljen az április 7. :D

eniko: én is lemaradtam a játékról! :oops:
Vendég

Voltunk egy jó nagyot sétizni és Tescozni.

Megint bünöztem: 385 Ft -t vannak bodyk :oops: :oops:
Már annyi van de nem bírtam nekik ellenállni.

Egyébként meg igazán nem tudom, hogy öltöztessem a gyerköcöt, hogy meg ne fázzon és melege se legyen.
Vendég

Sziasztok Csajok!
Hú remélem még nem felejetettetek el. :oops: :D Már vagy három hete nem voltam, de tudjátok otthon voltunk Magyar honban. Idöm se volt olvasni, csak pár oldalt futottam át! Meg hát esélyem se lesz visszaolvasni.

Szóval nagyon jó volt otthon, bárcsak ne kellett volna visszajönni!:cry:
Mindenki körberajongta Mazsolát, jól el is lett kapatva!! Azóta alig van meg magában! Minden napra volt progi, barátok, család stb. 8)
A kis Drágám nagyon jól bírta az utat, igaz mindkét alkalommal korán reggel indultunk, de szinte végig aludta a 12 órát!!!! Persze 2-3 óránként megáltunk ,hogy kivegyük az ülésböl és olyankor szoptattam is. Csak visszafele adtam neki tápit mikor már nyügi volt. Szegénykém rájött, hogy nincs menekvés a hordozóból és inkább aludt. :? :(

Dokinál voltunk mi is kedden a 2. oltásra. Estére majndem 39 fokos láza lett, úgyhogy kúp ,meg keltem hozzá éjjel ellenörzésre. Csak másnapra ment le a láza, de most már megint a régi! :lol: :wink:
Ja és 61 cm, 6220 gr. :lol: :lol: :lol:

Andy!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de tényleg mindig volt valami, vagy jöttek, vagy mentünk! Egy délután volt,hogy lett volna idönk talizni,de akkor meg iszonyat hülye szél fújt! :evil:

Remélem mindenki jól van, babók szépen cseperednek! :D :wink:
susy75

gabi: úgy kell kérni a dr-tól, hogy decubitus betegalátétet íratsz fel, havonta egy alkalommal 30db-t lehet felírni a gyerekorvosnak.
nálunk a gyógyszertár nem tartott,meg kellett rendelnie a hungaropharmatól.
lehet más orvos nem fogja felírni, valamilyen kifogással,de megkérdeztem a patikába és felírhatja.
pl azzal a címszóval, hogy gyereknek nincsen felfekvése akkor meg minek...
próbáld meg hátha.

KépKép

Kép
orsimorsi

Köszi csajok a kabát segítségeket :lol: :lol: :lol: Máe csak egy olyat kérdeznék h szerintetek mekkorát vegyek?Mert ezek 62-68-as méretűek,lehet kicsi lesz?Amúgy Oli 6700g,63,5cm erre a méretre jó lesz?köszi

solya051020
Káld

Mush: szívesen :D Hát, ha a többieknek is oké, akkor simán lehet augusztusban, de akkor tutira gyere el :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Enikő, Manna, Orsi, Többiek: gondolom, az augusztus is jó lenne egy fincsi bográcsoláshoz?

Enikő: enyém apa tuti ott lesz :lol: , és ha Orsi szavaiból jól vettem ki, akkor övé apa is :?

Kép

Kép
gabilany79

hahó

velünk: tegnap már aszittem meggyógyultam erre ma megint orrfujás meg minden:( remélem azért már csak pár nap ls kijövök belőle. hétvégén két hete lesz h elkezdődött. apa pár napja beteg és már tök jól van! lehet nálam már a szénanáthám is bejátszik..

regus viszont jól van már alig köhögött hörgés is csak pici annyi h elég sokat tüsszögött ma meg is ijesztett vele de remélem nem azért mert visszaesne! muszáj meggyógyulnia rendesen! ma elkezdtem cvitamint adni neki meg lehet veszek magamnak olyan grapevital grapfruitmag kivonatot immunerősitönek egy bnőm nagyon dicséri.

nemtok felhizni! csak fogyok. igaz az idegeskedéstől lehet meg h szoptatok. most is tömöm a fejem másnap mégis uannyi kiló leszek v mg kevesebb. 8at hiztam regussal de már minusz 13nál tartok :shock: najó nem panaszkodom mert amugy tök jó napunk volt főztem is sétáltunk stb. már csak én gyógyuljak meg télleg!

suzy: amint látod nem is tudtunk voolna talizni mert betegek voltunk:( örülök h jól sikerült az utatok meg minden!

most megyek pihi mert regus már alszik jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

Solya! Inkább 68-ast vegyél és méresd le a kabát hoszzát, ill. ujját és hasonlítsd össze egy olyan ruhájával, ami egy picit nagy neki. Akkor jó lesz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Amíg el nem felejtem: Auchanban 200 Ft-ért lehet gumilepedőt kapni, 60x120-as (az eggyel nagyobb asszem, hogy 500 pénz). Nem nagy valami, egy darab vékony fehér nejlon, de legalább a matrac nem lesz pisis. :P

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Pár napra eltűntem, bár szerintem nem hiányoztam! :lol: :lol:
Egy napig netünk sem volt, kedden meg végre eljutottam kozmetikába. 8) 8) 8) Úgy élveztem. Jót pletyiztünk a kozmetikusommal, aki mint kiderült 7 hetes kismami. :lol: :lol: :lol: A fiúk meg jól el voltak itthon. Mielőtt elmentem megszoptattam és simán kibírta a kisfiam addig amíg hazaértem! :lol: Sokat vagyunk kint ebben a gyönyörű időben. Próbáljuk a kenguruzást, bár nem igazán tetszik Marcinak! :cry: :cry: Apa is sokat dolgozik kint, ezért sem jutok ide, mert egyfolytában Marcizok. Ja és Manócskánk elkezdett olyan szinten dumálni, hogy csak na! :lol: :lol: Apa már most fogja a fejét, hogy nehogy olyan dumaláda legyen mint én!!! :oops: :oops:

Gabi: augusztus szerintem nekünk is jobb. Akkor már jobban ki tudunk mozdulni, Marci is nagyobb lesz. És ha mi megyünk akkor tuti apástul. Egyedül nehéz lenne egy gyerkőccel ilyen hosszú út.

Andy: örülök hogy meggyógyultatok.

Susy: üdv itt újra. :lol:

Solya: ha így folytatja az idő lassan kabát sem kell. :lol: :lol: Én ma nem is adtam rá, csak egy vastagabb kardigánt, így is melege volt.

Ja szerdán voltunk a közeli városban és Marcinak olyan melege volt, hogy ömlött róla a víz. Pedig egy hosszú ujjú body és egy mellény volt rajta, de ahol odaért a hordozóhoz tiszta egy víz volt. Mit lehet ilyenkor tenni??? :roll: :roll: És hol van még a nyár? Mi lesz akkor vele???? :cry: :cry:

Vera: Iza még mindig tünemény.

Eszterke: szerintem adj rá 3-as pelust. Nálunk a kifolyás az a jel amikor váltani kell/kellett. Marci sem egy nagy legény, de simán jó neki a 3-as. Éjjel 10-12 órákat is bír, és eddig nem folyt ki egy csepp sem. :lol:
Vendég

Röff!
Mi ma egész nap kint voltunk!

[quote]z írta:öldi, manna, zsiráf:ha legközelebb lesz szigetelés, felbátorodom és kimerészkedek, tudjátok van egy félelmem, hogy nyilvános helyen esetleg megijed vmitől és sírni kezd én meg nem tudom megnyugtatni.
pl bkv.
tényleg a kombinora fel lehet szállni kocsival?
elfér egyátalán rajta?

Okéééé, gyereeee!
Szabadban is ugyanúgy kell nyugtatni, mint a szobában :)
Vilire simán felfér a babakocsi. Ráadásul az alacsony padlós.

Kubu! Földvár? Átbicajozhatunk majd egyszer hozzátok?

[quote]K írta:icsit aggódom ugyanis annak ellenére h 4300 gr volt a születési súly és az első hó végén 5100 gr második hó végére 6000 gr, 3-ik végén 6400, és azóta két hét alatt 150 gr. A napi 900-nál többet egyszerűen nem tudok beleparancsolni, ha az oltási könyvet nézem a születési súlyából kiindulva a 3. hó végére már 7100-nek kellett volna lennie… Szerintetek mit csináljak

Gyorsan felejtsd el!

[quote]n írta:ekem még egy kardigánban is melegem volt!

Enikő! Nekem meg egy szál pólóban is. (Nadrág azért volt rajtam ;) )

[quote]M írta:áe csak egy olyat kérdeznék h szerintetek mekkorát vegyek?Mert ezek 62-68-as méretűek,lehet kicsi lesz?Amúgy Oli 6700g,63,5cm erre a méretre jó lesz?köszi

Solya! Szerintem az már kicsi lesz. Hanna (6400 g) 68-ast hord.

Gabi! Augusztusig "NEMVÁRÓÓÓK" ;)

Vera! Nem ért még oda a csomag?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Köszi lányok, hát nem is gondoltam volna, hogy ennyire tetszik az ötlet nektek is! Köszike :oops:

KÖRKÉRDÉS:
a ti gyerekeitek is anyit ficánkol evés közben.Az enyémnek keze lába dolgozik szopi közben? Mi lesz mikor szilárd ételt kell majd adnom? :roll: :lol:

SUSY:
üdv ujra itt! Örvendek, hogy jól telt nektek otthon! Kicsi vejemnek meg üzenem, hogy szokjon le a felkapatásról :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Suzy! Szia!!!

Gaby! Mi augusztus 1-től 8-ig nyaralunk. Legjobb talán nekünk az augusztus 8-a szombat lenne, akkor hazafelé jövet "beugranánk" hozzátok egy jó kis halászlére. Persze a többi időpont se rossz, ránk is számíthattok! :wink:

Mai "anyósváró" vacsora-menü:
húsos palacsinta rántva, majonézes zöldborsó
grillezett csirkemell görög salátával
és hát a torta

Szép napot! Laura

Kép
Kép
szeles4

[quote]K írta:ÖRKÉRDÉS:
a ti gyerekeitek is anyit ficánkol evés közben.Az enyémnek keze lába dolgozik szopi közben? Mi lesz mikor szilárd ételt kell majd adnom?

Bingó! Hanna is sajtkukac, de ő csak a szopi vége felé, amikor már nem spriccel, csak simán jön.

Kép
zölddisznó

Laura:
Nyamiiiiii!!! :lol: Megyek hozzád anyós helyett :lol:

Zöldi:
találóan leirtad :lol: sajtkukac :lol:

És akkor itt 2 kép a sajtkukacról
Ez lesz végül a bulis ruhája
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Tegnap mi is majdnem egész nap kint voltunk, meg közbeiktattuk a tanácsadást, oltást is. Mostmár mindíg a rendelés végére megyek, mert eddig siettem az elejére, rengetegen voltak, tegnap az utolsó 20 percben értünk oda, és már csak 3-an voltak előttünk. Úgyhogy ezentúl így fogunk menni. Szabi most nem sokat hízott, de olvastam, hogy többen ezt írtátok mostanában. Úgy látszik, most kezdenek visszafogni a hízásból :wink: . Szóval Szabi most egy hónap alatt csak 200g-ot hízott, viszont nőtt 4 cm-t. Így most 6550g és 64 cm. De szerintem ezek még mindíg jó kis paraméterek, úgyhogy nem aggódunk.

Zöldi! Megkaptuk tegnap a csomagot, köszi, nagyon szépek!

Ma délelőtt megyünk barátnőzni, délután pedig hozzánk jönnek vendégek.

zsebi_baba

Márti! Sajtkukac nagyon csini!
Szívesen látnálak anyós helyett! :lol: :oops:

Na, megyünk piacozni, majd jelentkezünk!

Kép
Kép
szeles4

Nagyon széééép!

Zsebi! Mi is megkaptuk. Tök jók!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Remélem mindenhol olyan csodás napos reggelre ébredtetek mint itt.. :D
Tegnap egész nap nem voltunk itthon. Anyuéknál voltunk, Manócska nagyon élvezte, az én kiságyamat is.. aztán Egerben voltunk Dévényen, bűnöztem hatalmasat, vettem egy csomó rucit, keresztlányomnak is . Meglátogattuk hazafelé nagymamámat, megritkítottam neki a nárciszos kertet.. :oops: :roll:
Aztán mé este 6 ig anyuéknál maradtunk. Olyan jó volt!

Szia Bociii :D : mi is beizzadunk a hordozóba, tegnap pláne a hosszabb úton.. én egy textilpelust tettem a feje alá. Hmm.. nem a 4-es pelusra gondoltál? :roll: már hármasban nyomjuk rég.. és az kicsi... :D
Örülök h jól vagytok és hurrá kozmetikus !

Suzy: örülök h jól utaztatok! üdv újra itt!

Vera: Iza olyan szép!

F.Marti: Anett csodaszép! olyan szupi kis kalapjai vannak!
ha jól emkékszem te kérdezted milyen volt az osztálytali.. felejtős.. de a kaja fini volt!! :D
sokat változtak a többiek.. páran voltunk anyukák, és egész egyszerűen le voltunk sajnálva h mi nem is élünk.. ők szórakoznak.. :evil: pedig ha tudnák milyen csodálatos!
Szuper a topik!

Laura: hűű jó kis menü.. :D

szerintem ma jönnek enyémek is.. a kis összezördülésünk után először.. no kíváncsi leszek..

ééééss Apa ügyi volt levizsgázott és ötöst kapott!! :lol:

Kép
eszterke24

Eszterke:
Gratula apácskának!
Igazad van nem tudják mit veszitenek!Ne is törődj velük! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Eszterke: húú akkor bocsi, csak emlékezetből írtam, mert egy ideig csak olvasó üzemmódig jutottam!!!! :lol: :lol: :lol: Hát én is rakok majd be pelust a fejéhez!

Márti: nagyon gyönyörű Anett!!!! Igazi csajszis csaj!!!! :lol: :lol: :lol: Marci is sokat ficánkol szopinál és inkább a vége felé. Meg gyakorolja, hogy 18 év múlva hogy rúgja a gólokat a San Siroban!!! :lol: :lol: :lol:

Ja kisfiam nem semmi volt az éjjel. Este 7-kor evett, 8-kor fürdés, 1/2 10-kor nagyon nehezen elaludt. Mondtam apának én inkább kihagyom az álometetést, inkább felkelek korábban, mert annyira nehezen aludt el a gyerek. Szerintetek????!!! Reggel 5-kor mikor apa is kel, én arra ébredtem hogy rohadtul fájnak a melleim. Odaosontam a gyerekszobához, csak szuszogás hallatszott. Muszáj volt fejnem, lejött két ciciből 150 ml. :lol: :lol: Szerintetek ezt érdemes eltenni??? Azért gondolkodom mert ennek nagy része inkább előtej!!!! Aztán Manócskánk 6-kor kelt.
Vendég

sziasztok!

jó reggelt:)

szépet és napsütéseset:)

Laura: hmm fincsi menü:)
gyors post fény küld most :D :D :D :D :D

Andy: örülök, hogy Regus jobban van

Gabi:augusztus renben,bár vmikor augusztus eleje közepére terveztük egy hét nyaralást hármasban.

lányok én nem tudom mi lelelte Rékámat, szombat óta csinálja,a du-i szopi után elalszik egy órára utána felébred de már sírva,és annyira behergeli magát, hogy szinte fuldoklik a sírástól, semmi sem nyugtatja meg, nem kell neki a cici sem, nem fáj a hasa, csak úgy nyugszik meg, ha betesszük a hordozóba és elvisszük autózni, de addig amíg el nem indul az autó addig torka szakadtából üvölt,aztán az autó elringatja, bár ahogy megállunk felébred, kb. egy órát autókázunk aztán haza jövünk, felébred és mit akinek semmi baja,gagyarászik eszik aztán bealszik.
vajon mitőllehet ez?

KépKép

Kép
orsimorsi

Eszterke: bocsi az előbb lemaradt, hogy hatalmas gratula apának!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Susy! Üdv újra itt! Nekünk is mindig pillanatok alatt elröpül az idő, ha hazamegyünk!

Vera, fmarti! Tündériek a kiscsajok!
Irigykedem alányos anyukákra! Itt a tavasz-nyár és szebbnél-szebb kisrucikba öltöztethetik a csöppöket! :lol: :oops:

Laura! Én is mennék anyós helyett vacsira! :oops: :roll:
Kérjük a recepteket a másik topikba.

Egy egyszerű túróspogi receptet én is teszek fel, ha valakit érdekel!

Eszeterke! Ne is törődj a volt osztálytársakkal! Akinek nincs gyereke annak fogalma sincs arról, hogy semmilyen szórakozás nem ad annyi örömet és boldogságot, mint egy kisgyerek!
Apának gratulálok! Ügyes volt! (Vagy te voltál ügyes?)

Orsimorsi! Lehet hogy a lánykád autókázás-függővé vált? :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

eszterke. hatalmas gratula apanak.

boci. szerintem nyugodtan elteheted.

marti. anett gyonyoru, es jo a sapija.

en is hozam kepeket:
Kép anya rugijaban Kép furdes elott Kép mozgolodas Kép cuki Kép jeeeeeeeeeeeeeee Kép ulni akarok

KépKép
KépKép
mush589

Tényleg "cuki" :)

Kép
zölddisznó

orsimorsi. Sophie is ugy uvoltve ebredt tegnap du es ma reggel. nem tudom mi lelte szegenyt. sokaig tartott mire meg tudtam nyugtatni.
tegnap delutan nem kellett neki a cici, de a tapszert benyomta. ma pedig "csak" riszaltam a popojat. ami ruhastul mar tobb mint 7 kg. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Kép apa nyakaban

ezlemaradt

KépKép
KépKép
mush589

meg itt a beigert hintaztatos kep is:
Kép hinta

KépKép
KépKép
mush589

na ebbol nem sokat lattok. sajna ilyen apron kuldte at az anyukam. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Köszi csajok a gratulákat, úúúgy örülök h sikerült neki!
én csak a háziban segítettem, a vizsga az ő érdeme :D

Mush: nagyon édes Sophie

Receptek jöhetnek ám!

CSAJOK:
Ki mit süt húsvétra? Merre mentek kirándulni? Mi a "szokás " felétek?
A fiúk mennek locsolkodni, a lányok várják majd a locsolókat?

Danim nem akar aludni.. akkor fog kidőlni, mire Apa hazaér.. pedig mennénk nagybevásárolni.. :roll:

Kép
eszterke24

Végre alszik! Rohanok ebédet alkotni.. tengeri són sült csirke sajtos zöldségekkel... és várom Apát!
:D

Kép
eszterke24

eszterke: nem tudom még hogy lesz nálunk a húsvét, valószínűleg megyünk majd a nagyszülőkhöz a telekre egyik nap Kunpeszérre másik nap Solymárra.
Apa tegnap akart volna venni sonkát, de mondtam, hogy felesleges, hiszen nem leszünk itthon és mindkét nagyszülőnél kaja orgia lesz.
feleslegesen áll majd itthon egy főtt füstölt sonka.

Nálunk amúgy a menü ez volt mindig,sonka, tojás, sárga túró, zöldség és kalács.
ja meg süti süti süti.

KépKép

Kép
orsimorsi

tényleg ti mit szóltok a Bajnai csomaghoz?

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!
megelőlegezett szocpolosok!
Nagyon odafigyelni, mert a gyerek születését követő 60 napon belül jelenteni kell a bank felé, hogy teljesült a projekt. Mi buktuk a dolgot, most perkálhatunk... :cry: :evil:

Húsvét:
Menü: ebédre: Pulykamell raguleves, Ráchús, sült paprikasalátával
vacsi: sonka, töltött tojás, főtt tojás, kalács, torma,krumplisali

A locsolkodóktól menekülünk, így megyünk hétfőn a Margitszigetre kirándulni. Eddig mindig Visegrádra mentünk sógornőmékkel, de azt most nagy ívben elkerülöm, mert ahányszor ott voltunk, utána valaki mindig terhes lett! :? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

erika:te szededa foreveres bogyót ugye?
megkérdezzem az ismerősömet, hogy mennyiért adják most és ha jó neked az ára, hozzácsapja valakinek a rendeléséhez és akkor nem kell 55 euroért vásárolni?

KépKép

Kép
orsimorsi

Szép napot mindenkinek!

Mush, Márti: gyönyörűek a gyerköcök! :D

Kész az ebéd. Nemzetközi menü: gulyásleves és bolognai rakott tészta.
Várjuk apát haza. :D

Nálunk kb. úgy fog kinézni a húsvét, hogy vasárnap felpakolunk és felkerekedünk nagyizni. az úgye nálunk kereken 300 km. Aztán jól ottan maradunk húsvét cimszó alatt egy egész hétig!!! :D :D :D
De szombaton megpróbálok vmi utazhatót sütni ami kibirja az utat.
Nincs vkinek vmi ötlete?
Vendég

El vagyok havazva. Holnap Lelle. Csomagol, főz, elege lesz, oszt kimegy a rétre bébivel. Cső estig!

Kép
zölddisznó

hahó!

végre ide jutottam...tegnap csak olvasni tudtam mert sokat voltunk kint.este fél 7-kor jöttünk be.Olyan jó volt!

Kis törpe nálunk is szépen fel lett kapatva.Nem lehet egy percre sem magára hagyni mert kiabál és nyűgös.Most próbálom visszaszokatni,hogy játszon kicsit egyedül is.
Ha ott állok a kiságy mellett néz és ugy sír(persze könnyek nélkül),csavargatja a szívem és közben közli hogy vegyem fel.
Köszönhetem ezt az oltásnak és a nem kakinak,ja és a fogacskáknak is amiatt vettem fel többször.

Most szedjük a normaflore-t és kedd óta ma is volt kaki.

Suzy:Kérünk képet Vinzent-ről!!!!

Gaby:jól hangzik a tali,mi is messze lakunk kicsit,de majd még meglátjuk... :lol: ha megyünk mi is csak apával!

Márti:Arni is a szopi vége felé kezd sajtkukacoskodni.És próbál felülni.Akkor tudom hogy már nem éhes.

eszterke:Gratu apának és neked is.
Nálunk még nem tudom mi lesz húsvétkor.Mi is mamizunk dédizünk,valószínű mi nem főzünk.
Kocsonya,sonka,kalács,sütik szoktak lenni.

KépKép
lyndee

Mush! Tündéri Kincső! Nagyon jó az a kép, ahol apa nyakában van! :lol:

Szorsolya! Egyszerű és szállítható süti a kekszszalámi! A receptje már fent van a receptek között!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?