Új privát üzeneted érkezett!

A Benó írt, hogy ma már nm jön.

Kép
flóra 11
 
 


Na, kerestem az utolsó hsz-emet,akkor látom, hogy a másik oldalon van és laptetű. :lol: :lol:

Kép
flóra 11
 
 


Lányok, tegnap írtam, hogy a Timi nem jön,mert vírus lett a gépén. Azt írta, amíg nincs rendben a gép, nem jön, pár napig. :(

Kép
flóra 11
 
 

 
 

Jó reggelt! Sziasztok! :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Köszi, Ildó, hogy írtad, hogy nem leszek :D :D , bár, úgy látom, csak magadnak írtad. :lol: :lol:

Timi, sajnálom, hogy nem tudsz jönni egy darabig. :( :( :( Remélem, azért jól vagytok.

Én tegnap megcsináltam 3/4-ig egy cipőt mindkét babának. :D
Képzeljétek, fél 4-től fenn vagyok, és mivel nem volt kedvem a plafont bámulni, megcsináltam a krumplistésztához a krumplit, meg egy gyümölcslevest (még egy habarás kerül majd bele), bepakoltam a mosógépbe. :D Szörnyű, nem? :D
Most viszont jó álmos vagyok. :roll: :lol:
Ma jön hozzám egy ikreket váró kismama de., aki a tesóm volt osztálytársa és a szülésfelkészítőn találkoztunk, és mondta, hogy egyszer megnézné, hogy mi hogyan fogjuk bepakolni a skacokat meg a babakocsit stb. Erről jut eszembe, Paradizsnak írok majd sms-t, remélem, jól vannak.

Ma már tényleg kell porszívóznom, aztán du. jönnek a tesómék. Ja, meg még egy cipőt terveztem mára, de aludni is fogok du. valamikor.

KépKép
benó
 
 


Hozok kaját.

KépKép
benó
 
 


És közben visszaolvasok.

KépKép
benó
 
 


Hali

Jó reggelt..:)

Jó étvágyat...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Helló Tancsu! :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


A ti éjszakáitokról mostanában nem hallunk, minden oké? :D

Jó volt a tegnapi dumcsitokat olvasni, olyan volt, mintha egy koliban lettetek volna (melyik film, melyik csatornán, ki alszik, sötét van stb.). :D :D A torokfájásaitoknak viszont nem örültem, remélem, jobban lesztek hamarosan. :? :? :idea: :idea:

Ó, Zsuzsi, annyira drukkolok nektek! :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó
 
 


Cupp Benó...:)

Pl ma éjjel kelt 3/4 1-kor,aztán 1/4 4-kor és reggel 6.20-kor...:)
Most alszik...:D

Az átaludt éjjelekhez képest ez pocsék,de az átvirrasztotthoz képest remek....:)
Ki mihez viszonyit...:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Helló lányok!

Ma reggelrenagyon fáj már a légcsövemés nagyon köhögök is,valamint a torokfájás is visszatért kis mértékben. Ennyit az angolról,hogy ki kellett mennem ésegy hideg tanteremben ülni3 óra hosszat. :? Pedig felöltöztem,még vékony csizmát is húztam,nem félcipőben mentem, mert tudtam,hogy hideg van,mégis. :?

Kép
flóra 11
 
 


Jó lenne egy újjabb pocakfotó rólad...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Helló Ildó! :D Sajnálom, hogy ilyen csehül vagy. :? :? :?

Tancsu, szerintem ez szuper. Én ezzel meg lennék elégedve. :lol: :lol: :lol: Ennyiszer én is felkelek, pedig nem vagyok csecsemő. :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Na ez nem jó hir Ildó...:(:(:(

Próálj valami torokfertőtlenitőt venni,kerülni a hideget és sokat pihenni....:D

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Paradizst pusziljuk ha irsz neki!!!... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Tancsu, szerintem ez olyan normális éjszaka. A baba azért megéhezik éjjel. Én sokáig szoptattam éjjel. Amikor meg már nem, akkor készítettem be tejet az üvegbe, volt cumisüveg melegítőm,abban magától megmelegedett és etettem, vagyis akkor már evett magától. Pont átpakoltam,mire a tej megmelegedett. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Gy. lefényképezte valamelyik nap, amikor dudorodtak, a hátam mögül a hasamat, amikor egy nagy hegy volt az egész hasam, hát, reméljük, visszaadja a kép a valóságot, na, majd azt felrakatom vele.

KépKép
benó
 
 


Rendben, mindig írom, hogy mindenki üdvözli őt, és ő is mindig üdvözöl benneteket, csak azt nem adom át. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Adott a F.pénzt,majd kimegyek a patikába,valamit veszek a légcsövemre, legalább köhögésre. Meg teákat is. Bár abból most is van itthon vagy 20 féle,de kimondottan köhögésre elfogyott.

Paradizst én is üdvözlöm. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Éjszaka kínomban olvastam egy kicsit a Hogyan ne legyünk tökéletes anyák?-at is, és annyira jókat röhögtem rajta, megállapítottam, hogy na, ez nekem menni fog, a nem tökéletes anya! De nem is várok magamtól túl sokat. Tényleg nem. Csak azt, hogy minden helyzetet VALAHOGY megoldjak, nem kell tökéletesen. :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Rendben, majd írom, hogy mindenki puszil. Így szoktam megoldani. Ő meg azt írja, hogy a lányoknak puszi. :D

KépKép
benó
 
 


Lányok, vigasztaljon benneteket a tudat, hogy lehetne rosszabb éjszakátok is. A Norbikával, biztos már írtam,minden egyes éjjel rengetegszer fenn voltam,szinte semmit sem aludtam,totál ki voltam merülve és nem segített be az ex. Egyszer húztam éjjel egy papírra csíkokat, mert mindig olyan kómában voltam, hogy nem tudtam megszámolni, hányadszor kelek fel hozzá. Reggel megszámoltam,nem akartam hinni a szememnek,27!!!!! csík. :shock: Na ezt teljesítse valaki túl. :lol: Inkább ne! :lol: A másik kettő már nyugisabb volt, sőt,csak etetések voltak éjjel, hiszti nem.

Kép
flóra 11
 
 


Na, és majd a Heninek is írok, hogy mi van. Tudom, őt is pusziljátok, ő is puszil benneteket stb. :lol: :lol: :lol:

Nem is mondtam, hogy mégiscsak száműzzük a konyhából az ágyat, ami egyébként tök jó szolgálatot tett az alatt a 2 nap alatt kb., míg itt volt, de abban igaza van a Gy.-nak, hogy baromi puha, már most is alig bírok belőle/róla felállni, tehát a vágott hasammal valószínűleg nem fog menni :lol:, plusz kb. 50x rúgtunk bele, és marhára nem fértünk oda az asztalhoz. :roll: Tehát összecsukta és megy majd vissza anyuékhoz.

Tegnapelőtt otthagytam a bababoltban a legjobb ollónkat, de tök rendes volt a volt kolléganőm, akié a bolt, felhívott tegnap és mondta, hogy ma (péntek) vagy holnap áthozza. Pedig már pont át akartam menni érte egyedül, de mindenki leugatott volna persze. :lol:

KépKép
benó
 
 


Ja, én emlékszem, Ildó, és inkább erre tréningezem magam. :lol: :lol:

KépKép
benó
 
 


Helló!!!!!!!!!!!!4 :D :D :D

Kép
martik77
 
 


Benó, olyan ütemben fejlődsz pocakilag is meg minden téren, hogy végül még átesel a ló túloldalára és eléred, hogy tökéletes anya meg feleség lesz belőled. Bár szerintem Gy. szerint most is tökéletes vagy, hiszen ha nem így lenne,nem téged választott volna. :wink: És a babóknak is Te kellettél,ők is téged választottak.És jól is döntöttek! Ki varrt volna nekikmeg ennyi mindent? :D

Kép
flóra 11
 
 


Hát, helló!!!!! :D :D :D :D
Mi újság? Minden ok, ugye? :D :D

KépKép
benó
 
 


Helló Mártika!
Na,kis Vuk hogy van? És a mandulád?

Kép
flóra 11
 
 


Nem célom a sztahanovista háziasszonyság, a nagy túrót!!! :lol: :lol: :lol: Nem akarom elkapatni a fiúkat! :lol: :lol: :lol:
A Gy.-val szerencsém van. :lol: :lol: Bírja az akármilyen összetevőkből álló nyomi kajákat, meg mindent.
De azért köszi! :D
A varrogatás meg tetszik. Élvezem, hogy ÉN meg tudok csinálni egy kiscipőt, még akkor is, ha totál csálé, de én csináltam. Mindig is szerettem volna valamit TUDNI kézzel csinálni, nem csak a gépelést, tehát valami olyat, aminek eredménye is van (a takarítás nem ilyen, félreértés ne essék :twisted: :twisted: :lol: :lol:). Na, megint elmélkedem itt hülyeséget nektek, befejeztem. :lol:

KépKép
benó
 
 


Nekünk nincs már evés,csak teázás...:):):)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!

A mandulám az még ugyanúgy fáj. :?

A kis Vuk megint eljátszotta a hiszti partyt.fél3-tól(akkor evett)ötig buli volt.Se ölbe,se fekve,se ülve,se állva se cicin,szóval sehogy se volt jó.Fél 5kor kajcsi és beájult. :?
Meg én is!

De tény,hogy nem 27x volt fenn. :D

Kép
martik77
 
 


Akkor vigyétek vissza az ágyat és hozzatok helyette kenyérsütőt. Azt még meg kell tanulnod,mire jönnek a babok. :wink: És akkor már komoly sztahanovista háziasszony leszel. :lol:

Egyébként én eddig is csodálkoztam,hogyan nem süppedsz bele a kempingágyba.Komolyan gondolkodtam ezen,de nem írtam. Mert ugye a kempingágyak arról híresek, hogy a rostok nagyon engednek és besüppednek.

Kép
flóra 11
 
 


Jóreggelt M...:):):)

V hogy van?
L dolizik???...:):):)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Nekünk még éjszaka kell enni,bár van akinek ilyen idősen végig alussza az éjszakát.Nem értem. :roll: :roll: :roll:

De nem panaszkodom,ugyanezeket a "kínokat"kívánom nektek Idó,Zsuzsi,Szilvi Edina.Szóval mindenkinek. :D :D :D

Kép
martik77
 
 


Ennyire hasfájós lenne Vukocska...:(:(:(

Tigris a fán póz sem jó neki??

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Jaj, ez a kis VUk. Ki tudja mi a baja ilyenkor egy babnak. :( De ő még kicsi, még megengedheti magának. Biztosan alakulni fog és javulni. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Ja, bele is süppedtem! :lol: :lol:
A kenyérsütőt nem tudom elhozni :( , mert pont most tudtak életükben először csinálni benne a tesómék kenyeret. Most dicsekedtek el vele. Na, így már nem hozom elő tőlük. Sőt, inkább majd kérek tőled jó recepteket, oks? Köszi előre is. :D


A hiszti az jó buli lehet, Márti. :? :roll: :lol: :lol: Ilyenkor kollektíve hisztiztek mindannyian a végére már? :lol:

KépKép
benó
 
 


Helló T!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

V jól van.

L nem dolgozik majd csak vasárnap,és hétfőn jön haza a tesója Izraelből. :D

Kép
martik77
 
 


Haha, átaludni az éjszakát 3 hetesen! :shock: :shock: Szép kis illúzióid voltak neked, Márti! :lol: :lol: Én ilyenről álmodni se merek. Kinek alussza végig az éjszakát 3 hetesen? :twisted: (az hazudik szerintem :lol: )

KépKép
benó
 
 


Köszönöm Mártika,aranyos vagy. :D Bárén már letettem a babról. Én meddőségibe nem megyek, így meg ha nemjön,akkor nem jön. Meg látjátok a F. is milyen szeszélyes vénkisasszony módjára viselkedik, nem kiszámítható,hogy mit kezdene egy gyerekkel. Talán a bab is tudta ezt előre, ezért nem jött.

Kép
flóra 11
 
 


inasom felkelt... :wink:

jösztök le Márti ma?

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Benó,venni nem akartok? Nem nagyon drága. De ha vesztek,akkor kétlapátosat vegyetek,abban nagyobb kenyér sülés ti sokan lesztek, elkel a nagyobb kenyér. :wink:

Kép
flóra 11
 
 


Tancsu átment msn-be. :lol:

Kép
flóra 11
 
 


Na, engem megint kiköpött a babnet. :x
Nem tudom, mit veszünk, Gy.-nak se nagyon van mostanában pénze..... :oops: :? Hagyjuk is (a pénzt). :wink: :D

KépKép
benó
 
 


Tegnap tudtál haladni a szakdogával?
Ma mész a Katihoz?

KépKép
benó
 
 


nekem is vacakolt

lépek,mert manó garázdálkodik a billentyüvel..

szép napot..cupp

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Szép napot neked is, Tancsu! :D

KépKép
benó
 
 


Vagyunk.

Kép
flóra 11
 
 


Nem megyek a Katihoz,mert neki is beteg a fia és viszi őt vérvételre, nem tudni,mikor lesznek otthon. Azt mondta, ha lesz egy kis ideje, majd csörög, vagy megáll ő itt nálam.

Kép
flóra 11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?