Új privát üzeneted érkezett!

Vayaon, jajj, elkeserítettél kissé a Tanár úrral kapcsolatban. de ha férjed szerint nem viselkedett furcsán, akkor lehet, hogy csak te láttad úgy. a férfiak gondolkodása teljesen más, mint a nöké, szerintem ebböl adodik, hogy téged máshogy érintettek a Tanár úr szavai. De ha nem érzed jol magad a Forgácsban, akkor mindenképp menj máshova.
Hope! az orvosnak minden mütét, beavatkozás rutin, de a másik félnek nem. én is nagyon féltem a hsg-töl, amit uh - val csináltak. mondták, hogy nem fog fájni, és szerencsére tényleg nem fájt.
Mindenkinek kívánok szép napot!
dina34
 
 


Dina, nekem ezzel együtt, hogy most rosszul viseltem, amiket a Tanár Úr mondott, mégis szimpatikus. Nem tudom, kicsit kettős az érzésem vele kapcsolatban. Az biztos, hogy nagyon jó szakember. De átgondoltam, végül is bizonyos szempontból igaza van, más szempontból nem. Viszont ma már másként látom a dolgokat, még az is elképzelhető, hogy visszamennék hozzá. Meglátjuk, mit hoz a sors.
vayacon
 
 


Vayacon

az ember ha alszik egyet a tortentekre maskeppen lathat sok mindent. hallgass a megerzesedre, ha bizol benne szerintem minden ok, lehet rossz napod volt talan neki is es azert erintett a dolog ilyen melyen. Kerd ki meg egyszer a ferjed velemenyet, tudod ok szerintem sok mindenben sokkalta foldhozragadtabbak es realisabbak is talan mint mi nok. :D
Mindenkepp szurkolok neked, es hiszem jol dontesz.
hope5
 
 

 
 

Sziasztok! Sajna nem sikerült a 2.inszemünk se. :( De "jó" híreket kaptam,rákérdeztem a Dr.Töröktől a lombikra és azt mondta megszűntetik a várólistát!:)Ugyhogy azt ajánlotta hogy áprilisba csináljunk még 1 inszemet és ha most is 1 millió lesz a spermaszám akkor autómatikusan jöhet a lombik utána!Azért nagyon örültem ennek a hírnek is mert ha nem sikerül a következő se akkor nem kell fél éveket várnunk lombikra!

Vayacon!Holnap már lemegy majd rólad a düh meglátod!Ne mérgelődj rajt.Sok orvos úgy szól az emberhez ahogy nem kéne de hát sajnos ki vagyunk szolgáltava nekik.

Hope!Nyugi biztos hamarosan jobb híreket is fogsz kapni ami erőt ad majd a továbbiakban!Én biztos vagyok bent lesz megoldás nektek is! :wink:

Mindenkinek kitartás!
horváth beáta
 
 


:( :( :( :( :( :( Sajnalom beata, hogy nem sikerult, de orulok, hogy ilyen eros vagy!!! Ez nagyon jo hir a lombikkal, szoritok, hogy minden siman menjen es hamarosan lombikozhassatok!

Mindenkinek nagyon szep napsuteses napot!
hope5
 
 


Bea, sajnálom. :cry: De az tök jó hír, hogy megszüntetik a várólistát, akkor nagyon hamar itt lehet a lombik, és ott már nagyobb lesz az esélyetek. Sikerülni fog, hidd el!

Csatlakozom Hope-hoz, élvezzük a napsütést! :lol: :lol:
vayacon
 
 


Bea,
sajnálom én is,de jó,amiket írtál még a lehetőségekről!

Vayacon,
naná,hogy a "nagyfejek"nem szeretik,ha máshova is elmész.Az orvosok rettentő hiú egy népség.De ne törődj vele.

Hope,
jó a nicked :wink: csak reménykedj,meglesz biztos az eredménye!

Én dolgozom ezerrel és nagyon élvezem!Csak fáradt vagyok,húúúúú!
Vendég
 


Hope az urológus tuti alaposan megvizsgálja majd a férjedet. Megalázó kicsit nekik is meg ők férfiak. Az enyém mikor hazaért nekirohant a bárpultjának. Mivel nem iszik tömény italt csak alkalmi piája volt whisky itthon, na abból becsókolt 3 pohárral, majd áttért a sörre. A 2. pohár whisky után nekifogott rántottát sütni és olaj helyett ecettel sütötte ki, hát csapnivaló lett de villázta míg nem mondtam neki, hogy lökje ki a kutyának és ha gondolja sütök neki másikat. Mukkanni sem mert addig de akkor azonnal kilökte és sütött ő magának másikat. Utána mondta, hogy azért iszik mert annyira megalázó volt neki :lol: :lol: Ő egy sörtől is kicsit részeg. Azt hiszi nekünk hobby mindig széttenni a lábunk és várni míg bekotor a doki. Remélem a tied jobban fogja viselni.

Amugy megtudhatjátok esetleg az okát lehet valami gyulladás ami bezavar és az kezelhető. Neki is volt gyulladás de nem zavart be neki. Megint csináltatott vele vizsgát spermakultúrát de ott minden rendben volt. Majd írd meg mi lett a vizsgálat eredménye.

Bea sajnálom én is. :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch
 
 


Lányok, jó, hogy így beindult az oldal, bár az persze nem túl kedvező, hogy egyre többen vagyunk.

Zsó, örülök, hogy tetszik a munkád, az figyelemelterelésnek is jó. Azért ne dolgozd halálra magad!

Melischnek igaza van, a férfiak nagyon nehezen viselik a vizsgálatokat. Az enyém totál maga alatt volt, amikor azt mondták először neki hogy herevisszér. Rettegett a műtéttől. AZtán persze madarat lehetett fogadni vele, amikor kiderült, hogy mégsem kell. Egyébként lehet finoman alakítani őket (bár valakit biztos nehezebb). Az enyémnek sose tetszik mikor felvetem az újabb vizsgálatot, de elfogadja, aztán meg általában meg sem kottyan neki. Csak már valahol nagyon unja. De hát nekünk még nagyobb tortúra ez az egész, szóval jobb, ha befogják a kis lepénylesőjüket. :lol: :lol: :lol:
vayacon
 
 


tökéletesen igazad van vayacon, ha velem lett volna gond már régen orvosnál ülne velem, de ő fel kell dolgozza, na de én vagyok a főnök ő csak papíron :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Hat, igazatok van Melish es vayacon, valoban nem a kedvenc dolog a pasikank urologushoz es vizsgalatokra jarni. Hat a paromnak sem volt mindegy katonavizsgalatra menni nem hogy ide, de most tenyleg mondhatom, hogy hajlandosagot mutat egyenlore, foleg mert ilyen lett az eredmeny, latom, hogy o is tudni szeretne az okat, de olyan hogy mutet meg nem nagyon hiszem, hogy forog a fejeben, marmint, hogy szukseges lesz. hat kivancsi vagyok es egyenlore nagyon bizakodo es remenykedo, egyenlore.
Mindenkepp megirom mi lett az eredmeny es mi lesz tovabb. Csak azt tudom, hogy ennyi ido utan n em adhatom fel rogton, meg probalni kell hatha ez az elso csak valamilyen balaszerencses eredmeny lett :D :D :D +
Muszaly bizni a csodakban :wink: :D :D
hope5
 
 


Hat, igazatok van Melish es vayacon, valoban nem a kedvenc dolog a pasikank urologushoz es vizsgalatokra jarni. Hat a paromnak sem volt mindegy katonavizsgalatra menni nem hogy ide, de most tenyleg mondhatom, hogy hajlandosagot mutat egyenlore, foleg mert ilyen lett az eredmeny, latom, hogy o is tudni szeretne az okat, de olyan hogy mutet meg nem nagyon hiszem, hogy forog a fejeben, marmint, hogy szukseges lesz. hat kivancsi vagyok es egyenlore nagyon bizakodo es remenykedo, egyenlore.
Mindenkepp megirom mi lett az eredmeny es mi lesz tovabb. Csak azt tudom, hogy ennyi ido utan n em adhatom fel rogton, meg probalni kell hatha ez az elso csak valamilyen balaszerencses eredmeny lett :D :D :D +
Muszaly bizni a csodakban :wink: :D :D
hope5
 
 


Bocsi ketszer ment el :oops: :oops: :oops:
hope5
 
 


Lilla!Mi ujság veled?!Hiányollak el vagy tünve!Jól vagytok? :)

Csajok azon gondolkodom,nem kellene-e lombik elött majd ELEVIT-et szednem?Sok ismerősöm ajánlotta.Szerintetek?Vagy fölösleges?Lilla, te nem szedtél semmit elötte?
horváth beáta
 
 


Bea én szedtem semmi hatása, talán nem kaptam el januárban miatta a náthát. De azért 3 hónappal a terhesség előtt is ajánlják mert ha van valamilyen vitamin hiányod kipótlódik még mielőtt a pici "ellopja".

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok csajok!

Vayacon,
nagyo szorítok a műtéthez! Nagyon sok a meló, adig már nem hiszem, hogy benézek, de hétvégén mindenképp. Remélem jó hírekkel jössz majd! Túl leszel rajta és mehetsz tovább előre! :wink: ...hát igen, az orvosok hiúsága néha furcsa mondatokat is kicsal belőlük. Ne foglalkozz vele, magadra koncentrálj! :wink: ++++++++++++++++++++++++++

Beus,
nagyon sajnálom, hogy az inszem nem sikerült :( Nagyon bíztam pedig, hogy + lesz a teszted. De a várólistí eltörlése nagyon bíztató! :)

Hope,
szerintem is mindent ki kell próbálni, ami serkentheti a spermaképződést...és ha csak lehet máshol is megméretni. A választott neved elárulja, hogy pozitív beállítottságú vagy :) A Remény mindig él!

...a pasik egyébként tényleg nagyon megtörnek egy rossz permaeredmény után. Szörnyű azzal szembesülniük, hogy a férfiasságuk nem tökéletes :( Az én férjemnek is nagyon nehéz volt, de persze annál nagyobb volt a boldogsága amikor a jó eredményt mérték. Egyébként szerintem a bíztatás is fontos pont, borzasztóan szükségük van rá. Én most a férjemnek csináltattam egy pólót a névnapjára, amin egy bika van és aláírattam, hogy 250 millió :lol: (mivel ennyi lett az összpermaszáma) Azóta állandóan abban díszeleg itthon :D Mondtam neki, az utcán is bátran hordhatja, úgyse tudják mások mi ez :wink:

Na most ennyi tellett...megyek vasalni :shock:
tapedli
 
 


Bea, szerintem az elevitet nem árt szedned biztos ami biztos. Én egészen mostanáig szedtem bízva a spontánban. Nekem még az ogyei-ben mondta a védőnő, hogy szedjem. De most leállok egy darabig, amíg nem látom, hogy nálunk mi a helyzet.

Tapi, ez a póló jó ötlet volt, biztos nagyon tetszett a párodnak. :lol:

Lehet, hogy már nem jövök a műtétig. Attól függ, hogy holnap még hazaengednek-e. De nem félek, hisz olyan sokan szurkolnak nekem. :wink: Köszi lányok a sok biztatást, jövök majd a hírekkel!
vayacon
 
 


vayacon majd jelentkezz ha tudsz!!!!!
Hope neked akartam már írni de elmaradt, hogy olvastam itt a topikon, hogy valakinél is azt mondták, hogy 0 sperma volt, aztán már laborban volt nem sok de kevés és nekik már az is óriási hír volt. Azzal magyarázták, hogy egyes laborok a keveset is 0-nak mondják. Hátha nálatok is csak az volt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Jooooo reggelt,

Olyan jo lanyok, hogy ilyen figyelmesek vagytok mindenkivel, beleertve magamat is :oops: , es jo az is, hogy ki irhatom magambol ami bant, mert ugye errol a temarol nem temazhatok a baratnoommel :( :oops:
Vayacon nagyon varom, hogy jelentekzz es szoritok ezerrel++++
Melish mindenkepp megvizsgaltatjuk egy magan laborban is, csak most varjuk mit mond holnap az urologus, ez nagyon sokat szamit majd.
Lenne egy kerdesem lanyok, en vitaminbeszerzo korutra indultam, es megvettem minden, folsavat, mondtak, hogy jo a pasinak is szedni, gondolta artani ugy sem art, ha mindketten szedjuk, e-vitamint, selent, cinket apcinak, de nallunk nem lehet ezt a Maca Vibe-t kapni, sot a gyogyszertarban ugy neztek ram, hogy azt sem tudjak mi a a fene ez, eletukben nem hallottak rola. :oops: na most megszervezem , hogy toletek elhozzak nekem csak az a kerdesem, hogy hol tudjak megvenni , gyogyszertarban vagy valami mas helyen? Es arban tudtok-e segiteni, megis mennyire keszuljek?
Koszi lanyok megegyszer.
Kint gyonyoruen sut a nap 8) , lanyok jon a tavasz :D :D :D
hope5
 
 


hope5 ismerős a szitu a gyógyszertárban :lol: :lol: :lol: én a folsavnak nem tudtam itt mi a neve. Cselhez folyamodtam kértem egy Elevitet 100%, hogy van benne gyorsan megnéztem mit tartalmaz és tippeltem ami f betűvel kezdődik, persze kértem valamit amit külön nem gyártanak, mondtam ja bocsánat akkor kérek mást. Na akkor nézett rám a nő ez tuti dilis gondolta. Az sem volt jó, aztán mind vasat akart adni a FE kémiai vegyjele miatt mikor látta, hogy totózom az f betűseket. Na aztán 3. találatra eltaláltam a folsavat de 3-szor is megkérdezte ha tényleg akarom, pedig aprópénz 45 db belőle, mert, hogy ezt inkább terhesség első hetében ajánlott, na mondom akkor nekem pont az kell mert még csak tervben van a baba. Kacagót. :lol: :lol: :lol: Ez van ha nem tudja az ember pontosan mit akar és nem csak a polcról kell leemelni.

Kép
Kép
melisch
 
 


Csajok nekem is ismerős ez a szitu.Én bejártam a mi városunkat meg Sz.helyet is a ferulantért de 2 városba még csak nem is hallottak róla azt se tudták mi az.Még a gyógynövényboltokba sem. :lol: ( haladnak a korral :) ). De aztán csak meg lett.
horváth beáta
 
 


Szia Hope,
a maca vibe-t gyogyszertárban megtalálod. miota ismerem ezt a készítményt, végül is szinte mindenhol rálelek, sokszor nemis azért mert épp venni szeretnénk, csak úgy észreveszem a polcon. egyébként 100 db-os kiszerelésben van és 5800 Ft.
dina34
 
 


Koszi Dina34, csak azert kerdeztem mert nem en megyekat hanem majd elhozzak es megis szerettem volna tudni hova kuldjem az illetot. Es napi mennyit kell ebbol szedni? Vagy annyira azert nem kotott a dolog?
Bocsi, hogy ennyit kerdezek, de teyleg eleg kezdo vagyok :oops: en mindig magamban kerestem a "hibat" es erre nem koncentraltam ra soha :( :( :(
Jo ejt lanyok!
hope5
 
 


Hope! ha jol tudom max.3 db-t naponta. :)
dina34
 
 


Lilla!
Szerinted ha lombikra kerül a sor ott is lehet vinni a spermát reggel?Vagy mennyivel másabb a lombik,mint az inszem? :oops:
horváth beáta
 
 


Bea
Sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. Akkor még egyet megpróbáltok, és belevágtok a lombikba?
Szerintem sperma szempontjából ugyan olyan a lombik is, mint az inszem. A férjem ott adta le reggel, amíg én vártam az ágyikómban, de szerintem otthonról is lehet vinni. Ugyanúgy dolgozzák fel, gondolom.
Most is kapsz clostit?

Hope
Üdv itt. Remélem hamarosan bebabásodsz és próbáljatok ki egy másik helyet is, lehet, hogy ott mást mérnek apánál.
Maca vibe-t DM-ben lehet kapni. Nem tudom, nálatok van-e.

Vayacon
Nagyon szorítottam neked. Remélem jó híreket kapsz. Mindenképp írd meg, mi volt.

Rólunk:
Tegnap voltunk 18. hetes uh-n a kórházban. Bejött a férjem is. A doki semmit nem mondott, csak megvizsgálta a babát, diktálta a méreteit az asszisztensnőnek. Én nem is láthattam a monitort, csak a párom. A lényeg, hogy úgy néz ki, rendben van mindene. és, kisfiú.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla,
jaj,de aranyos lehet! :wink:

Vayacon,
szorítok én is!

Lányok,
képzeljétek,van egy kolléganőm,akinek mennie kell szeptembertől,mert visszajön gyesről akit helyettesített.Tök kilátástalan a helyzete és nagyon el van keseredve.Én úgy kérem a Jóistent,hogy adjon nekem kisbabát és akkor maradhatna az én helyemen!Mindenki jól járna!
Tegnap meghallottam egy 2 hónapos baba hangját,megláttam és kitört belőlem a bőgés...ez már a vég...na,persze ez azért volt,mert rettentő fáradt és stresszes voltam,ilyenkor nagyon érzékeny az ember...
Vendég
 


Lilla!Igen azt mondta Dr.Török, hogy mégegyet csináljunk és ha az is 1 millió körül lesz akkor mehetünk lombikra.Igen,persze hogy belevágunk! :) Tök jó,hogy eltörölték a várólistát ugye?!Szerinted rá másik hónapba lehet is akkor a lombik?Igen most is kapok clostit ugyanugy mint eddig.
Hát nagyon félek tőle hogy api pont aznap nem tud majd csinálni anyagot.Mindig olyan stresszbe van aznap!:( Azt leirnád majd pontosan hogy is volt a lombik részletesen ha nem gond.Be kell feküdni?Vagy hogy van?
Amúgy örülök hogy jól vagytok és rendben van Marcika (ugye)!:) Majd lesz képed várjuk ám!

Zsó!Ne csüggedj fel a fejjel!Biztos összejön nálatok is!Aranyos vagy hogy így aggódsz a kolléganődért.
horváth beáta
 
 


Sziasztok lanyok,

Mmzso, tenyleg imatkoznunk kelll a Jo Istenhez, olyan jo is lenne ha jonne egy baboca mindannyian jol jarnatok, de a legjobban te :wink: :wink:

Bea olyan jo ,hogy igy elkeztek porogni korulottetetek a dolgok, apinak biztos, hogy stresszes egy helyzet de ne aggodj megoldja az anyagleadast :wink: csak mar induljon a lombik... :D :D :D

p lilla
garatulalok a kisfiatokhoz, olyan jo , legbelul en mindig kisfiut szerettem volna, mostmar mindegy csaklegyen........ koszi, hogy valaszoltal, sajna nallunk nics dm, de egy ismerosom megy hamarosan Magyarorszagra es o elhozza nekem.

Koszi lanyok mindenkinek aki segitett infot szedni.
Nallunk: sajnos semmiben sem lettunk okosabbak ma :( apa volt az urologusnal aki ki akadt az eredmenyen mert szerinte ez ertekelhetetlen es nem ertette mivolt a labisokkal es a dokval, hogy ilyet adott ki. Ellentetes volt, mert a mondatot ugy kezdte, hogy nem talalt spermat egyaltalan aztan meg folytatta, hogy mesterseges megtermekenyitest ajanl............szoval a doki ki irt meg egy beutalot, hogy meg kell ismetelni, de a aparom nem akar oda menni ujra, ugy hogy keresem a kornyekunkon hol van maganlabor :( szegeny 2 orat ult ott a semmiert pedig azt hittuk megtudunk valamit ma :( :( a doki azt mondta igy egy ilyen leirassal amit ne tud ki ertekelni nem tudja, hogy merre induljon es mit vizsgaljon.
Jo mi :( :(
Csak talaljak a kozelben magan labit.

Hope
hope5
 
 


Hope hát tényleg szörnyű, hogyhogy nem tud vele mit kezdeni????? Megvizsgálhatta volna, hogy nincs valami gyulladás, viszér, prosztata, valami rendellenesség. Na de mindegy ilyenek ezek a dokik mindig ha lehet lepasszolnak. Remélem találtok magán labort a közelben és ott lesz jobb eredmény is. Sajnos itt is nehéz szakorvost találni ilyen téren.

Kép
Kép
melisch
 
 


Koszi Melisch, en is remenykedem, csak legalabb egy par ficankat talaljanak, mar akkoe boldog leszek, hisz egy petesejthez egy sperma kell :wink: :wink: a legkozelebbi magan labi, pillanatnyilag masfel orara van a tobbi csak meg messzebb, izgalmas, de hat a mas nem marad akkor megyunk ide :cry:
hope5
 
 


Szia Lilla,
nagyon gratulálok a kisfiatokhoz! de ez örület, hogy te nem nézhetted a monitort :? további jo babavárást! :lol:

Hope, sajnálom, hogy az urulogus szerint nem volt értékelhetö a minta. keress egy másikat mindenképp. szorítok nektek! meddöségi központban már jártatok? ott ajánlották a lombikot?

Remélem Vayaconnal minden ok. amint tudsz, jelentkezz!
dina34
 
 


Bea
A lombik menete: Szerintem a köv. inszem utáni ciklusodban fogjátok kezdeni. A 20-23. napon kell mennetek, ekkor felírják a decapeptyl szurikat 14-et, napi 1-et kell beadni bőr alá. Mikor megjön a mensid, telcsizel Tapolcára, a ciklusod 3. napján mentek ismét, ekkor lesz uh, vérvétel. Ekkor felírják a stimulációs szurikat a gonalt, és megmondják, hogy mikortól kezd, vagy aznap, vagy másnapra fogják mondani. Nekem ebből az elején 3-at kellett naponta, később 2-t, majd a végén ismét felemelték 3-ra (de ezt össze lehet keverni 1 injekcióba) + mellé fél adag decapeptylt, úgyhogy összesen 2x szúrod magad egy nap. Pár nap múlva behívnak uh-ra, megnézik, mennyi, mekkora tüsződ fejlődik, mekkora a méhnyálkahártyád, és felírnak újabb adag gonalt, és adnak még egy uh időpontot. A köv. uh-n ismét megvizsgálnak, és felírnak 2 db ovitrelle tüszőrepesztő injekciót, megmondják, hogy percre pontosan mikor kell beadnod. Ezen a napon már nem kell gonal, sem decapeptyl. És megmondják, mikor lesz a leszívás. A tüszőrepesztő után 36 órával van a leszívás, addig már nem lesz több szuri. A leszívás napján fél 8-ra kell menni Tapolcára, ott lesznek már a többiek is, és behívnak egyesével és megmutatják az ágyikótokat. Közben a férjeket is behívják edénykéért, de ha ti viszitek, akkor apának nem kell menni. Közben a nővérke betesz a vénádba egy tűt, amin majd az infúzió fog menni, meg az altató is. És elviszik az első embert. A műtőben kedvesek voltak, pár pillanat alatt el is alszik az ember, és a szobában az ágyikóban ébred fel. Nekem enyhe mensis fájdalmaim voltak utána. Kb. 3 órát feküdni kellett még, nehogy rosszul legyen az ember. Utána a doki behívott, elmondta hány petesejt lett, meg kaptunk róla papírt. Másnap telcsiztünk, hány termékenyült meg. Leszívás után 3 nappal volt a beültetés. 11-re kellett menni, megmutatták az osztódó petesejteket, amiket beültettek, kaptunk róluk képet. Aztán megkaptuk megint az ágyunkat. A beültetés kb. 2 perc volt, kb. olyan, mint az inszem. Utána még 1 órát feküdni kellett az ágyon, és mehettünk haza. Pár napig kímélő életmódot kell folytatni.
Szuper, hogy eltörölték a várólistát. Nem tudom, hogy fogják így a sok embert ellátni. De biztos találtak rá megoldást.
Drukkolok, hogy sikerüljön mielőbb babásnak lenni, és ne félj a lombiktól sem. Nagyon féltem én is, de nem fájt semmit. Kb. 120ezer volt az egész injekciók + utró a 12. hétig.

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam a Kaáliban 22.cnes uh-n. Szerencsére nem volt cisztám, így el is keztem szúrni a Decát.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
sszuper! :wink: Hajrá!
Vendég
 


Bumi hajrá ne add fel és nálad is fészket rak a gólya meglásd!!!!!!!
vayacon na mi van hazaértél már? Gondolok rád remélem nem fájt nagyon :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Kösz Lilla az infót!Hát .... elsőre végolvastam tényleg ijesztő! :cry:
Remélem tényleg lehet vinni a permát.Akkor ha jól olvastam leszívásra mikor megyek akkor kell vinni az anyagot reggel.De nagyon fél tőle api hogy pont akkor majd nem sikerül neki és akkor mi lesz. :(.Azt mondja addig érdeklődjük meg hogy van a fagyasztás.

Bumi!Örülök hogy rendben minden és kezdheted megint!DRUKK!!!!Most tuti sikerül majd! :)

Vayacon?!Remélem jól vagy!Izgultam érted, majd jelentkezz ám mi volt!
horváth beáta
 
 


Lilla!És ezeket a szurikat mikor kell beadni milyen napszakban?
horváth beáta
 
 


Lilla!Akkor ha az áprilisi inszem nem sikerül akkor csak a májusi ciklusba kezdik a 20-23.nap felirni a decapeptyl szurikat ,és akkor a júniusi menzes után kezdődik majd a lombik jól értem?
Bocsi kicsit megzavarodtam sok volt ez most egyszerre. :(
horváth beáta
 
 


Bea
Tényleg ijesztőnek hangzik, de mikor benne van az ember, nem az. Akkor várja az ember, hogy történjenek az események, és tényleg semmi fájdalmam nem volt. A szurikat mindegy, mikor adod be, akár reggel, akár este, csak a lényeg, hogy mindig azonos időben legyen. Tehát, ha az elsőt este 8-kor adtad be, akkor a többi is az körül legyen.
Igen, szerintem így lesz nálad, ha nem sikerül. De még lehet, hogy nem is kell lombik. Nem hinném, hogy elkezdenék a decapeptylt az inszemes ciklusban. Aztán ki tudja, majd a doki eldönti.
Fagyasztást szerintem nem fognak csinálni, de érdeklődjetek utána. Asszem, csak akkor fagyasztanak, ha a spermakép tökéletes.

Kép
p__lilla
 
 


Kösz Lilla! Sokat segítesz az infókkal!Azért majd megkérdezzük hogy van a fagyasztás is.
horváth beáta
 
 


Hi!

Vayacon!
Drukk!

Bea!
Inszemes ciklusban szerintem nem kezdheted a decat. Egyébként meg a fagyasztás nem annyira jó, mert sok sperma nem éli túl, tehát szedje csak össze magát a párod. Ha nem tud egyedül produkálni, akkor segíts neki. Azért a férfiaknál ez eléggé mechanikusan megy.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Ezek nagyon jó hírek. Akkor a köv. ciklusban babásodsz. Remélem apának jó eredményei lesznek. Drukkolok nektek nagyon.

Kép
p__lilla
 
 


Vayacon

Drukkkkk++++++

Bea

Szerintem ne aggodj, tuti minden siman fog menni es biztos nem lesz gondja a parodnak :wink:

Lanyok mi hetfore kaptunk idopontot magan laborba vizsgalat eredmenyert, kerlek szoriysatok nagyon, nem jelentkezem mar addig, de gondoljatok rank, olyan sok minen mulik most ezen, hogy hogyan is tovabb..most mindent megcsinaltatunk, bacikat ..stb meg minden vizsgalatot.
Probalok nagyon optimista lenni........muszly a jora gondolnom.

Kellemes hetveget mindannyiotoknak!!!!
Hetfon jovok.

Hope
hope5
 
 


hope5 drukkolunk nektek, jó, hogy rászántátok magatokat és igy egyszerre mindent kivizsgáltattok. Ne aggódj minden megoldódik :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch
 
 


Hope, drukkolok nektek, szerintem minden ok lesz nemsokára. :wink:

Vayacon, mi újság veled? remélem rendben vagy és nem fáj a lapar után semmid. és az eredményed is jo lett
dina34
 
 


Vayacon,
én is nagyon várlak már!
Vendég
 


Csajok, olvastama a palástfüröl és a cickafarkrol, hogy mindkettö alkalmazása segít a peteérésben. csak azt nem tudom, hogy hogyan kell inni öket, melyiket mikor? ti tudtok vmi pontosabbat ezzel kapcsolatban? köszi a válaszokat
gyönyörü idö van ma :P
dina34
 
 


Dina,
én nem tudom,de úgy emlékszem,hogy régebben,amikor beleolvasgattam a "megint megjött"topicba,ott tudták a lányok és itták is.Próbáld meg ott megkérdezni.
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen sokszor emlegettetek, és drukkoltatok nekem.

Túl vagyok a műtéten, tényleg endometriosisom volt, három helyen is talált a doki, a két petefészkemen meg a méhfalon is. Igazából örülök, mert igy remélhetőleg elmúlik a menstruációs fájdalmam és a baba is nagyobb eséllyel összejöhet.

Fülöp doki még nem mondta el, hogy hogyan tovább, de állítólag ő nagyon ellene van a hormonkezelésnek, úgyhogy remélem arra nem lesz szükség. Ő a mielőbbi babásodást ajánlja. :wink: Szombat reggel engedett amúgy haza, de tegnap még nem volt erőm jönni.

A műtét után egy napig elég nagy fájdalmaim voltak, de egyik pillanatról a másikra nagyon sokat javult az állapotom, igazából most már alig érzek valamit. Jó társaságba kerültem, két lánnyal voltam együtt, sokat nevettünk, úgyhogy ez is sokat segített. Képzeljétek az egyiknek teljesen el volt záródva mindkét petevezetéke, azt mondták, csak lombikkal lehet gyereke, és a doki mindkettőt megnyitotta. Nagyon profi, maximálisan megbízok benne.

A klinika is nagyon szuper volt, kulturált körülmények között voltunk. Nagyon kedvesek voltak a nővérek is, úgyhogy hálisten jól alakult minden.

Utánaolvastam, miket írtatok, amíg nem voltam, bocsi, hogy most nem reagálok, kicsit sok lenne. :wink: De mindenkinek küldöm a drukkokat. ++++++++++++
vayacon
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: