Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Na, megjöttem a kórházból. Megvolt minden, labor, terheléses cukros rettenet...amitől jól kész is vagyok.... :? :? ...NTS, taliztam a szülésznővel. J. héten kiderül, hogy szabin lesz e kb. amikorra ki vagyok írva...remélem nem, mert megtaláltam A Szülésznőm, pont ilyen nőre van szükségem, laza,de alapos absz. megnyugtató, másfél órát dumcsiztunk, minden parámra rá mertem kérdezni! :D

Babóval minden oks, szépen dobog a kis szíve, a határérték közepén...nem is kellett ébresztgetni, sokat mocorgott, az oxigén ellátása is nagyon jó még. Megdícsérték a Kisnyuszkót, nagyon kis aktív bébi. :D Olyan büszke vagyok rá! :D
A feje már eléggé lent van a méhszájnál, de továbbra is 3000.

Anita!
Köszi a teszveszes babakocsi linket. Kemény, hogy 30 000-rel olcsóbban árulják u.azt!!!!! Csak kár, hogy rózsaszín....mivel elvileg 2 babát tervezünk...ha fiú lenne a 2., akkor szegénykém 'megszívná' a pinkkel... :lol:

Anika!
Sokat kell inni a vizesedésre????? Nekem azt mondták, hogy nagyon keveset igyak! Ha kibírom, akkor fél-1 litert max!

Emese!
Én is ezt a vasat szedem. Vényköteles....de a patikában a pockómra nézve kiadták anélkül... :D

Kutyafüle!
Nekem rémlik a sorozat. Kanadai, nem?

Kép
mozza
 
 


Hahó!
Mégsem mentem Lentibe a két gyerekkel, meg anyával. Megszánta anyát apukám, elmentek ők. Szóval ugrott az 600 km-es autózás mára. Nem tudom, sírjak vagy nevessek, mert én szeretem a kalandokat... :)

Voltunk dokinál, majd írom az adatokat, csak vki dobja fel légyszi (vagy a blogon ott van) azt a kalkulátort, ami megmondja, kb. mi a súlya-hossza a manónak!

Most viszont megyek, mert ebéd, aztán még jelentkezem. :)

Panndi! Nagyon örülök, hogy végre mehetsz!!!!

Azt mondta a dokim, hogy akkor kell megijedni vérnyomásügyileg, ha 2 mérés egymás után 140 vagy a per-értéknél90 fölött van. Ha csak elvétve akad 1-1 magasabb, akkor még nincs miért félni. Jövő héten lesz vizeletvizsgálatom, ha nem lesz fehérje, megnyugszom, úgy döntöttem. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Annus
Szép nagy súlya van már Izának. Megnyugtatlak, hogy nem lesz szerintem 3kg alatt semmi képpen, ha még a hátralévő időt nézem., de ne ilyedj meg attól még normál úton fog megszületni csak nem a te kérésedhez fog igazodni.A babák már csak ilyenek. :lol:

Panndi
Megkaphatnád már a 2. legfittebb kismamink helyezését Annus után. Aki már kora reggel kitakarított, elment a gyerekkel mocizni az igazán fitt. Azért ne hajtsd magad túl.

Kutyafüle
Tessék kicsit levegőzni és nem a képernyő előtt lustulni. Ülj ki az erkélyre és szemlélődj, töltődj fel, mert, ha most lustizol később bánni fogod, hogy ennyire elengedted magad. Tudod baba mellett már nem lesz időd lustizni. Szóval szoktasd magad lassan, kényelmes tempóban vissza a napi teendőkhöz. Ez Nem Lecseszés!! Jó tanács! Tudom miről beszélek.(nem Coldrex reklám!) :lol:

Én is már kitakarítottam, miután Marcit elvittem oviba.
Megfőztem : paraj főzelék + pulyka fasírt+palacsinta a menü mára. Tegnap 4 adag ruhát kimostam és most vár rám, hogy elrakjam , kivasaljam őket. Apát is indítottam reggel dolgozni, de ma 3-kor már itthon lesz és akkor elkapom az Uh képek miatt, mert tegnap meg későn jött haza.

Kép
Kép
incike
 
 

 
 

Kutyafüle! Én jobbat nem tudok, mithogy megadom az orvosom számát, aki tuti felveszi a telefont... Ha érdekel, csak szólj.

Mozza! Nekem se mondták, hogy ne igyak, még ha vizesedem is, sőt, megkérdezték, hogy min. 1,5 l-t megiszom-e azért minden nap... :roll: Asszem különbözőek az éppen aktuális gondolkozások a témáról... :lol:

Ja, okos babóm (okos fejvégű tartásban volt már hónapok óta), most megunta... Harántfekvésű lett... De azért van még ideje visszafordulni. :)

Igen, én is emlékszem Anne-re, én olvastam is, angolul és magyarul is. :)
Vendég
 


Kutyafüle
Én a helyedben nem üzengetnék a dokinak, ha nem bemennék. Nekem is volt 2x a mostani terhesség alatt és kenetvizsgálatot végztek+ vérvételi labórt. Nálam hugyúti fertőzés okozta, amit elvileg bárhol összeszedhettem, ahol elmentem wc-re csak nekem görcsöket is okozott. Én is kaptam rá bogyót meg hüvely tablettát. Ne húzd, mert a fertőzés beljebb is terjedhet ami megindíthatja a szülést. Nem rémisztgetni akarlak csak a nőgyogyim mondta.

Kép
Kép
incike
 
 


Kutyafüle!
Én az sms helyett megpróbálnám felhívni a dokit!Smsben amúgy se lehet erre válaszolni!Ha meg nem venné fel,akkor felhívni akármilyen nőgyógyászati rendelést.

A kalkulátorok fenn vannak a blogban!Betettem azt is amit a múltkor Panndi tett fel ide ha jól emlékszem,meg egy másikat is amit én szoktam használni!

Mozza!
Szupi h nálad is oké minden!Engem is megdícsértek hogy szép a CTG!Mondtam is h sejtettem,mert annyira ficánkolt hogy attól féltem lerugja a mérőfejet :lol:

annus11
 
 


Incike!
Én lennék a legfittebb kismami :shock: :oops: Jaj ezt miből szűrted le? :lol: :lol: Lehet nem panaszkodom eleget :lol: :lol:
Amúgy én is úgy vagyok h eddig nem volt panaszom,és tökre örültem hogy milyen "könnyű" kis terhességem van!Lényegében most sincs semmi gond,se vizesedés se fertőzés stb.Meg minden nap megyek is sétálni stb.De azért ezek a jóslók meg h 2.éjszakája nem alszom...hát mára elfáradtam már mit ne mondjak!

annus11
 
 


Zsófi itthon evett, aztán mentünk vissza a kertbe, labdáztunk, motoroztunk, most jöttünk be :shock: Nagyon szép idő van, Zsófi benn kidőlt (mondjuk érte kinn két baleset, összesen három helyen vérzett :oops: ), én is jól elfáradtam :)
Vendég
 


Kutyafüle: én is emlékszem a sorozatra, ezt is, meg a Váratlan utazást is nagyon imádtam. :)

Mozza: tegnap picit rákerestem a neten a vizesedésre. Az egyik oldalon azt olvastam, hogy mérsékelt folyadékfogyasztás ajánlott, a másikon az ellenkezőjét. Legyél okos. :roll:

Én is pályázok a legfittebb kismami címre! :lol: Igaz, Tücivel fittebbnek éreztem magam, bár vele is már azért ekkorra kevesebbet mentem. Én mostanában olyan túrákat nyomok... :roll: Mi is lent voltunk délelőtt másfél órát, igaz, egy ideig üldögéltem, de azért sétáltam is, meg az állás... A derekam jól fáj. Fél óra múlva indulok az egyetemre, utána meg könyvtárba.

Kép
Kép
tinu
 
 


annus11 írta:Incike!
Én lennék a legfittebb kismami :shock: :oops: Jaj ezt miből szűrted le? :lol: :lol: Lehet nem panaszkodom eleget :lol: :lol:
Amúgy én is úgy vagyok h eddig nem volt panaszom,és tökre örültem hogy milyen "könnyű" kis terhességem van!Lényegében most sincs semmi gond,se vizesedés se fertőzés stb.Meg minden nap megyek is sétálni stb.De azért ezek a jóslók meg h 2.éjszakája nem alszom...hát mára elfáradtam már mit ne mondjak!


Te vagy közülünk az, aki folyton megy, beszerez mindent, kreál a babának valami szépet. Egyszóval, folyton mozgásban vagy. Bezzeg mi?! :shock:
Annus a jóslók edzenek majd a baba megszületése utánni éjjelekhez. Fárasztó, de idővel megszokod majd, hogy kevesebbet alszol. Nekem Marci mikor hazajöttünk 3 napig szinte semmit nem aludt éjjel a hasa miatt. Volt, hogy már 3 napja fent voltam vele és tiszta zombinak éreztem magam. Na akkor kiborultam, izzítottam apát, hogy mostmár kicsit vegye át a helyem és csak akkor ébresszen, ha evés idő van. Na nekem így indult az itthon lét. Bezzeg a kórházban míg bent voltunk rendes baba volt. Evett, pisilt, kakilt, aludt. Hazajöttünk és olyan érzésem volt, hogy valami elromlott. :shock: :lol: Aztán 3 hét alatt rendeződött minden.
Ne izgulj csak edződsz a közeledő éjjelekhez. :wink:

Kép
Kép
incike
 
 


Nemelső gyerekes kismamik: Ti adtok sapkát a gyerekre, ha 18-20 fok van és szélcsend?
Vendég
 


Pandi: én tegnap nyári kiskendőt raktam Tüci fejére csak. Épp hogy a fülét picit takarja. De volt, mikor azt is levettem róla. Most délelőtt adtam még rá sapit, mert még hűvösebb volt az árnyékban. Délután én már lehet, hogy nem adnék sapit...

Kép
Kép
tinu
 
 


Panndi
Én nem adok már sapit Marcira, meg le veszi ő magának.
Amennyiben nem fülfájós Zsófi akkor nem muszály rá sapi. Vagy vékonyabbat adhatsz rá.

Kép
Kép
incike
 
 


Panndi
Én nem adok már sapit Marcira, meg le veszi ő magának.
Amennyiben nem fülfájós Zsófi akkor nem muszály rá sapi. Vagy vékonyabbat adhatsz rá.

Kép
Kép
incike
 
 


Na jól van akkor, mert én tegnap délután meg ma már nem adtam rá sapkát :roll:
Vendég
 


Tinu
Megsúgom halkan, hogy én is pályázom, de már olyan vagyok lassan mint a reumás csiga. :shock:
Marcinál én is fittebb voltam. :? Úgy látszik öregszem(szünk).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.04.02 11:55-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Szerintem az ember eleve fittebb első terhességnél, amikor nincs mellette még egy kicsi :)
Vendég
 


Sziasztok!

Megjelenek Én is. Eltűntem, de remélem nem felejtetek el!
Visszaolvasni nem tudtam, volt Nekem is jó néhány nap kórház: keményedés, magnézium infúzió, megfigyelés, pihi. Már itthon vagyok, de sokat fekszem. Hát nem irigylem a hosszú ideje fekvőket. Ebben aztán jól el lehet fáradni, meg legyengülni :( Minden tiszteletem a Tiétek.

Én sem adok már sapit Patrikra. Végre jó idő van. Már nagyon vártam!

Mozza: Írtam privit.

Amúgy Nórinak semmi baja odabenn, a kórházban agyon vizsgálták, CTG, UH. Már 2 kg felett van és teljesen követi a "fejlődési ütemtervet" :D CTG-ken is jókat mocorgott.

Kitartás mindenkinek! Lassan jönnek a babák! Én már nagyon várom Nórit!

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Én is jól megsütöttem a fasírtot és most folyamatosan rájárok. Azt hiszem elteszem a látószögemből, mert így feleszem az összeset. :shock:

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok lányok!

Petra! ++++++++
Tegnap még az lett a munkahelyemen, hogy adódott egy adag olyan munka, amit otthon is lehet csinálni, úgyhogy azt találtuk ki, hogy azt megcsinálom a 2 hét alatt, amíg hivatalosan dolgozom, csak nem az irodában hanem otthon. :lol:

Ennek örömére ma fel is keltem fél 9-kor (egyszer élünk alapon) hát mondhatom, jobban esett, mint 7-kor...

Szóval tiszta hawaii minden, ma még nem sok mindent csináltam, mostmár látom hogy lehet jól elcseszni egy napot semmittevéssel... :lol:

Mindjárt jön értem anya és megyünk vásárolni.

Hogy porszívózni ki fog??? :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Szilvi
Örülök, hogy minden rendben van veletek. Ezek szerint a pici lány sem lesz pici.
Patriknak Boldog 3. Szülinapot.
Kép

Adraci
Ne izgulj ez még nem lustulás. Ennyi munka után belefér +2 óra pihenés, pláne, hogy hazavitted a melót. :wink:

Kép
Kép
incike
 
 


Adraci!
Ez nagyon jó!!!Ilyen munka kéne nekemis,amit itthonról lehetne csinálni :lol: :lol:

Inci!
Hát jó,nem ülök itthon az bizti!De tényleg igaz h nincs is mellettem egy másik gyerek!Egyenlőre tényleg csak ezzel az egyel kell foglalkozni,ő meg még odabenn jól elvan :wink: :lol:

Szilvi!
De jó h hírt adtál magatokról!Örülök h minden oké lett!Akkor neked is mennek a drukkok,és kitartás!Már nem kell olyan sokat feküdni :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!
Panndi olyan jó olvasni téged!Sugárzik a boldogság az írásaidból!!Én még adok vékony sapit Grétikére.
Ma jött a kereszt anyja és elvitte.Olyan rossz nélküle,de azért mert én fekszem nem zárhatom be.Mikor ment el kisbiciklivel,integettem neki az ablakból.Azóta már bőgtem egy sort,olyan jó lenne sétálni vele,bicikliztetni. :( Azt hiszem ma depis napom lesz. :(
Petrus drukkolok továbbra is!
Mozza:nem csak rózsaszínben van.
Annus köszi.Mindenesetre beszélek a dokimmal,kivi vok mit mondd.
Kutyafüle,szerintem hívd fel a dokid.Bár a kamilla jó rá.Meg a natúr joghurt.Nekem Gréti után kb másfél évig visszatérő gombás fertőzésem volt,rengeteget jártam dokihoz,gyógyszert is szedtem,meg a kúpok.Végül nem tudom mi is hatott.
Szilvi,örülök hogy már minden ok!
Még annyi mindent akartam írni,de szita az agyam.... :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita, kitartás, nemsokára vége a fekvésednek!!!
Vendég
 


Sziasztok!

annus: nem hiszem, hogy az én hibám lenne, hogy ilyen dolgok történnek velünk, mert úgy érzem, hogy ennél többet nem tehetek meg, hogy egészséges legyen a kicsi lányom. Ennyi vizsgálatra nem jártam Éduával, hiszen mint tudjátok 32. hétig nyitott méhszájjal dolgoztam napi 8 órában, állandó folyással és keményedéssel aztán meg feküdtem 34. héttől szülésig és makk egészséges lányom lett, dokim nem vizsgált havonta, ennyi Uh-on sem voltam, sőt ennyifajta laborom sem volt és nem jártam havonta védőnőhöz sem, szóval ezért akadok ki, ha most közbejön valami, főleg így, hogy érthetetlen, hogy egyik napról a másikra ennyit változik a kicsi szívhangja :(

Egyébként ma én is megjártam már a labort, vettem bérletet, postán voltam és autóval, szóval azért nem hagyom el magam :)

Arról meg végképp nem tehetek, hogy nagymamám is pont most van élet és halál között ezek nem kiszámítható dolgok :(

Érezze mindenki szerencsésnek magát, akinek semmi baja nincs :)

kutyafüle dokihoz mindenképpen menj el, ír fel kúpot gombára, meg úgyis meglátja, ha fertőzéses a folyásod akkor a recept nélküliek úgysem jók rá (egyébként a pevaryl és a canesten combi recept nélküli )

köszönöm mindenkinek, aki szorít nekünk, remélem én is, hogy nem lesz semmi gond a kis szívével és holnap jobb lesz az nst-nk, nemsokára meg megyek a laboreredményemért, hétfőn meg dokival mindent kibeszélek, hogyan tovább

érdekes, hogy nekem fájásokat is mutat az nst és nem is érzem, ma is csak kb 2 kisebb keményedésem volt :)

Üdv mindenkinek

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


No, az adatokat ideírom:
BPD: 8, 64 cm
FL: 6, 19 cm
AC: 27, 2 cm
HC: 28, 81 cm

A kalkulátor szerint 2062, 57 g és 42, 7 cm hosszú. Jó nagy már... Csak ne kényelmesedjen bele ebbe a harántfekvésbe... :roll:

Mindjárt visszaolvasok, aztán jövök.
Vendég
 


Annus

Szép nagy baba!

Mozza
Igen, muszáj sokat inni. Ki mondta neked, hogy nem?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Ildi! Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Anita! Ne szomorkodj! Gondolj picibb lányodra! És tényleg vége lesz a fekvésnek - Panndi is kibírta!!!

Én sem adtam sapit Samu fejére... :oops: :oops:

Szilvi! Jó, hogy most minden rendben! Boldog szülinapot a nagyfiúnak!!!
Vendég
 


Panndi köszi!
Ildi bizti nincs baj!Minden rendbe jön a mamáddal is!Kicsi lányszívével meg nincs baj!Ügyes mint a nővére!!!!
Dóri szép nagy már a babád!Hidd el visszafordul még!!!!
Hean:Áronnak boldog névnapot a pociban!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri

Neked is szép nagy már a babád. Reméljük megfordul még, van még idő rá.

Ildi
Sajnálom a nagymamádat és természetesen szorítok a babának!

Szilvi
Jó, hogy már otthon lehetsz. Pihenjél sokat!

Panndi
Én szélcsendben nem adnék. Szélben igen.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Edua!
Dehogy is a te hibád!!!!Semmi ilyenre nem gondoltam :oops: bocs ha így jött le!Csak sajnálom h mindig jön vmi.....de látod nem is baj h ennyi helyre jársz vizsgálatra,így időben kiderül minden!

Anita!
Elhiszem h ilyen szép időben nehéz benn feküdni.....

Huu én rosszalkodtam :oops: apcim kinyír ha hazaér!Az ablakok felét letöröltem,meg a korlátokat,párkányt.Írtó poros volt!De az ablakpucolás az az uramra vár!Meg a maradék 3 ablak(ponotsabban ajtó,merte ezek ilyen bazi nagyok)

Petrusról van vmi friss hír?

Dóri!
A 32.héten nekem is kb ilyen adatok jöttek ki!Súlyra pl 2036g volt Iza akkor :wink:

annus11
 
 


bocsi lányok, de már egy jót sem merek sírni, nehogy azzal is valami bajt csináljak :(

megjártam a labort, vérképem normális és a CRP ami kimutatná a gyulladást is határon belül van 0-10 között van a referencia, nekem 4 lett, de azért félek a holnapi nst-től, tutira nem tudok majd nyugton elüldögélni :(

Köszönöm a szorítást ránk fér :)

anita neked is sok erőt a fekvéshez :)

petrus picikéid maradjanak még 2 hetet :)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Olyan gyönyörű idő van, délelőtt sétáltunk kint, mivel icipicit fúj a szél, én adtam rá egy vékonyka sapit, de már végre nem csizmában hanem sportcipőben sétálhatott. Közben ment a mosógép, elkezdtem kimosni Iringó ruháit, kint száradnak az erkélyen. Olyan cukik! :-)

Tegnap voltunk Esztónál, Gyöngy szétszedte a házat.... Még egyszer bocsi Esztó! :-) Viszont nagyon finom sütikét sütött, nyamm-nyamm.

Ildi, holnap gyere nst után, szerintem semmi baj nem lesz, megy a drukk!

Petrus, szuper, hogy még egyben vagytok! Még jó lenne, ha maradna Jancsi és Juliska jó 2 hetet, de ha most akarnak kijönni, már akkor sem lesz semmi bajuk a drágáknak!

Anika, Nektek már biztos, hogy 2 lány lesz? Most láttam a vonalzódon, erről az infóról lemaradtam!!! Irigyellek, a mi vágyálmom is 1 fiú, 2 lány volt, a 2 lány iker minősítésben. DE rendkívül boldog vagyok a 2 különböző korú, egészséges kislányommal is, Apjuk meg azt mondta, hogy úgyis ikreknek neveli őket! :-)
Vendég
 


MIért nincs napok óta vonalzóm? Szerintetek csináljak újakat, máshol?
Vendég
 


Hahó Mindenki,
hát annyira jó az idő tényleg, hogy tiszta jó kedvem van.

Böbi,
a vonalzód azért nem látszik, mert az az oldal megszünt. máshol csinálj.

Nem is szedte szét a házat Gyöngy :) legalább nem volt minden élére állítva, szoknunk kell úgyis :) :) :)

Annus,
én is szemezek az ablakkal, de sztem jobban teszem, ha nem kezdem el megmosni, mert akkor én is kikapnék..

Panndi,
tök jó, hogy már jössz mész te is :)

Anita,
neked kitartás a fekvéshez.
Azért ha tudsz ülj ki picit a napra.

Dóri,
szép méretek :)

Kutyafüle,
sztem menj gyorsan dokihoz..ő tudni fogja egyből mi lehet a bajod.

akartam még pár dolgot,de most nem jut eszembe.

Holnap megyünk szülésfelkészítőre, a szülés eseményeiről lesz szó, egy szülésznő tartja. Kiváncsi vagyok. Apa szabin lesz, rendezzük a kertet meg miegymás.

Vanni,
elküldöd nekem is az útleírást? Nem tudom sikerül e, de próbálok menni.

szép napot mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na válaszolt a dokim.Úgyhogy megbocsájtottam neki képzeletben.Betadine-t mondott rá, úgyhogy el is megyek megveszem. Ahogy néztem a neten talán tűrhető még az ára is. Képzeljétek, kijött ma az Eon elszámoló számla.Hát dobtam egy hátast:26000Ft. Mi lett ennyi??Nem értem.Lemegyek majd az alattunk lakóhoz és megkérdezem nekik mennyi szokott lenni.Meg megyünk anyussal bevásárolni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle, nekünk 41 ezer....... A szomszédunknak 36 ezer.
Örülök, hogy a doki rnedes volt és válaszolt, irány a patika! :-)
Vendég
 


Annus,ne rosszalkodj!!!! :D
Böbi jók az új vonalzóid!Gréti is élvezi hogy már nem kell beöltöznie!
Esztó,neked sem szabad ablakot pucolni.
Kutyafüle:Jó vásárlást.Akkor csak rendes a dokid.Remélem megnyugodtál!
Gréti még mindig oda van. :cry:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na most én is kiakadtam..megjött az elszámolás a közös képviselőtől,meg az ez évi tervezet.És képzeljétek májustól a közös ktg lehet h 21 ezer Ft lesz :shock: :shock: Eddig 8 ezer volt...
Csak ugye tavaly a m társasházkezelőnk lopta el a pénzt....de hát azóta mrá egyszeri összeget is befizettünk stb.Én nem vagyok hajlandó 3szor annyit fizetni :evil: 23án lesz a gyűlés,remélem el tudok menni és ezt nem szavazom meg!
Mert erre jönne a gázdíj még...ami szintén havi 8 ezer volt eddig,de most az újak mondták h fogyasztás alapján fog menni,mert nekem 1 évre kb 30 ezer ft a gázdíjam,akkor minek fizessek be 3szor annyit?Ez jó is,de akkor is a 16 ezer helyett 25 ezret fizetni.....na azt nem!

annus11
 
 


Jól van, Kutyafüle, örülök, hogy válaszolt az orvosod! :wink: Remélem, hamar kijössz a nyavalyából!

Ildi! Szerintem azzal nem ártasz, ha kisírod magad!!! Az egy picit leengedi a nagy feszültséget!

Böbi, Esztó, tök jó nektek, hogy együtt lehettetek! :) Jók lettek a vonalzók! :wink:

Annus! Ez azt jelenti, hogy Pindur nagyobb lesz Izánál! Pedig ő sem lesz kicsi... :)

Hean! Áronnak tényleg boldog névnapot! :)

Petrus! Maradjanak azok a manók még, jó?!!

Köszi a drukkokat, ha van tényleg vmi praktika arra, hogy gyerek időben beforduljon, majd leírom ide, most igyekszem kiszedni a szülésznőmből. :wink:

Üdv nektek!
Vendég
 


Annus! Sztem azzal nem tettél rosszat, hogy takarítgattál, de ne bosszankodj! Az az igazság, hogy most tuti drágább lesz az élet... De azért biztos mindenki szeretne minél kevésbé sokat fizetni, úgyhogy hajrá 23-án, sok lúd disznót győz!
Vendég
 


Dóri!
Az a baj h tök sokan tartoznak,nem fizetnek stb.Van egy iroda a földszinten,a cég aki bérelte csődbe ment,ők is milliókkal tartoznak...és ezért fizessek én többet!Szóval az oké h emelni kell vmennyit!Na de nem ekkora mértékben!Eddig 137 Ft/nm volt,most meg 385 FT/nm!!!!Ha azt mondja h legyen 200 akkor még oké,de így????Most abban reménykedem h megint lesz vagy 50 ezer túlfizetésem,így az is 1-2 hónap haladék....

annus11
 
 


Sziasztok!

Még nem olvastam vissza teljesen a mai napot, Panndi sapka kérdéséig jutottam. Ha szélcsend van, én nem adok rá sapkát. Max. akkor ha egyhelyben ül, pl. homokozik és a tűző napon felforrósodik a feje. Akkor is csak egy vékony fehér vagy világos rózsaszín sapit, kendőt. Ma séta közben adtam rá, de eléggé fújt a szél, és sokszor árnyékban hűvi volt.

Mi tegnap óta szinte itthon sem vagyunk. Tegnap du. kb. 3 km-t gyalogoltunk, séta gyanánt. Ma délelőtt vásárolni mentünk, sétálva, olyan 11 körül indultunk, és negyed 4-kor értünk haza, mert befigyelt egy kis játszóterezés is. Annyira jó idő van, szinte simogatnak a napsugarak! Nekem ez már nagyon kellett. Pólóban ültem a játszin a padon és süttettem magam. Holnap is megyünk! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Húú.Látom mindenkinek elege van ezekből a "sárga rémekből".
nem is mondom akkor nálunk mi volt.2007-es évi elszámolást küldték 2008 januárjában,villany számla 60 ezer forint.Akkorát nyeltem hogy csak na.10.000-et fizettünk havonta és akkor év végén kijön még egy ekkora elmaradás.Hát csak néztünk párommal, mert nálunk a szobánkban ledes izzók vannak,laptop.nincs tv-nk.Ha nézni szeretnénk valamit akkor neten megnézzük.Ennyi.Szóval mondtam anyósnak hogy valószínű ezt ők hozták össze a 2 számítógéppel, tv-vel(nonstop megy),erősítővel,égve hagyott lámpákkal.Végül 20/ 40-ben adtuk fel a csekket, de miután Gábor beprogramozott mindent hogy este 11-kor lekapcsoljon a tv, számítógép stb idén már csak 3000 forint jött ki.

na ez hosszú lett
:oops:

Amin kiakadtam az az volt, hogy most azt a programot akarják elfogadni amiben a családit befagyasztanák.meg egyéb érdekes megszorítások is vannak benne.Hát igen már megint nem ott spórolnak ahol kéne.

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!
Röviden, mert holnap utazik a párom, nagy előkészületek vannak....

Priviben akkor jelezze még, aki jön, és nem jelezte, hogy küldjem az odajutást a talira.

Köszi:)

Vanni
vanni
 
 


Annus, döbbenetesen sokat akarnak emelni! Nálunk 110/nm a kk, ez meg túl kevés, sokszor nem jövünk ki, de évek óta nem tudunk megszavazni emelést, pedig 130 Ft már elég lenne.

Reny, Amina már nem alszik délben?
Vendég
 


Képzeljétek, pont most volt a tv2 Híradóban az egyik barátnőm, ő nyilatkozott a tervezett változásokról, a kislányával volt.
Róla tényleg tudom, hogy 3 gyereket akartak, úgyhogy nem kamuzott, amikor azt mondta, hogy a változások után lehet, hogy csak 2 gyereknél maradnak. :-(
Tudom, nem politizálunk, nem is szeretnék, de ez most mindannyiunkat nagyon érint - gondolom.
Vendég
 


Annus!
Tényleg ne nagyon rosszalkodj!
Ez döbbenet és mégis mire fizettek ennyi közös költséget, benne van valami uszodahasználat is? Mert én most a havi 4500-ra vagyok nagyon felháborodva! De néhány házzal arrébb van, aki 2ezret fizet... Nem értem, akkor nekünk mi kerül 2x annyiba??? :evil:

Dóri, neked is jó nagy már a törpe! :wink:

Ildi! Az egyik ismerősömnek is ezt produkálta a baba NST-n, mint neked, másnap megismételték és minden ok volt. Ne izgulj!

Nekünk idén +700 Ft lett az E-on elszámoló számla. Mondjuk én nagy spúr vagyok: mindenhol energiatakarékos égő, A kategóriás háztartási eszközök és még a monitor és a televízió készenléti gombját is mindig kinyomjuk. :wink:

Kutyafüle, remélem hat a Betadin!

Kép

Kép
adraci
 
 


Böbi ne is mondd,én már nem is szeretem nézni,csak felidegel.
Gréti hazajött,itt van öcsikém.Anya hozott brassóit,olyan jól esett,pedig előtte vacsiztam.
Volt valakinek graco quatro tour-ja?Most azt nézem,de csak használtan tudnánk megvenni.Érdemes használt kocsit venni?Vagy maradjak a kevésbé márkásnál,de újonnan?Az a baj hogy amiket néztem,egyiket sem tudjuk élőben nézni csak képen,mivel túl messze van.Meg nem tom milyen ez a tipus,de szép és nagynak tünik,csak nem tom mennyire tágas,főleg úgy fordítva.
Ja,reggel megríkatott lánykám.Ültem az ágyon,ő a nyakamba ugrott hogy szeret és megkérdezte mikor veszem már fel.Olyan édes volt.Most meg hugomnak hamarabb kellett hazahoznia,mert sírt hogy ott akar lenni ahol én vagyok. :wink: Annyira jó hogy szeret.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Adraci,mi is mindent kapcsolgatunk,mégis havi 12-őt fizetünk,pedig még a bojlerünk is gázos.
Viszont apukám kiszámolta,hogy ezek a készenléti vackok havi 800-1000ft-ot elfogyasztanak. :shock: :roll:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: