Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fenci!
Márk baba zabálnivaló!!!! :lol: Ügyes vagy, hogy ilyen szépen gyarapodik!!!

Lmami!
Nagyon kis ügyi babáid vannak!!! Én is ilyeneket szeretnék! :lol: :lol: :lol: Eszik, alszik, játszik... :wink:

Pompom!
A gravidát én délután vettem be és akkor nem voltam tőe rosszul, illetve bent is maradt! :wink:

Haga!
nagyon örülök a kis petezsáknak, én tudtam, hogy így lesz, nálunk is ez volt!!!! :lol: :wink:

Gizi!
Én sajnos nem értek hozzá!

Vicus!
majd jön biztos magától. Én meg azt nem tudom elképzelni, hogy mi lesz kettővel! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


zsofi
mikor is mész uh-ra? kiderül a teso neme? pocifotoval ados vagy :lol:
Vendég
 


sziasztok.

bocs a belekottyert.

gizi,mindegy az LH/FSH vagy FSH/LH a lenyeg hogy 1:1 hez legyen.

ha az egyik mondjuk 3 akkor a masiknak is a korul kellene lennie.

nekem az fsh am duplaja az Lh nak es pcos is vagyok sajna.

Kép
monyo83
 
 

 
 

Gizi!

én csak azt tudom, hogy a CMV=citomegalovirus(nekem olyanom is volt :oops: :lol: )


Krisz!
szép kis hcg, még lehetnek ikrek is?????? :roll: :lol: csak az egyik elbújt? :lol:

Kata!
:oops: :oops: :oops: :lol: értettem, milyen kis naív vagyok :lol:
ha 4 hetente számolok egy hónapot, akkor 7-et töltötted be(ja, és 10 hónap=40 hét a terhesség az én számolásom szerint) 8)

Kukac!
2?......azt se hinném el! :lol: hol a pocifotód??????én már dobtam :roll:
Vendég
 


Voltunk Fencikééknél. :) Hát csajok Márk után pisilni fognak a csajok az tuti! :) Nagyon szép baba!!! Kb. 20 percet tentikélt a kezemben. Bende jól tűrte (ezt), aztán borult a bili, mikor nem engedtem, hogy pakolja a szekrényét Márknak. Hisztispulyka lett. Noszóval CSUDISZÉP egy gyerök lett Márk! :)

Haga! Örülök, hogy minden rendben!!!! :) Fogalmam sincs hogy oldanám meg a minennapokat terhesen... :shock: Mindent óvatosan... Bende napi 2szer tuti belegyalogol a hasamba... :)

Mami!!! Szépséges ikerbabák!!! :) majd belejönnek a kóstolgatásba! :) Amíg nem rajtad köt ki, addig szuper! :D

Nem tudom, mit akartam még... :?

Kép
Kép
sleepin
 
 


Krisz, nem semmi a hcg. :)

Az én dokim még mielőtt megkapta volna a leletemet, számolgatta, hogy kb. 900-1000-nek kell lennie, erre két perc múlva már tudtuk hogy ilyen magas. (3690) Lestem nagyot. :shock: :)
Mikor néztük az uh-s monitort, mondta, hogy elképzelhető hogy két baba indult, mert a magas progeszteron, a 120, amit múltkor mértek, ikerterhességre utal - mindenesetre nem talált másik apróságot, így abban maradtunk, hogy mivel csökkent a progim, ha kettőnek is indult, már valószínűleg csak egy van - bár ez már sosem derül ki. Mármint hogy hányan voltak az elején.

Zsófi, köszi a gravida-tippet, kipróbálom, hogy a délutánival elkerülöm-e a hányingert.

Kata, én nembabásan és nem szoptatva is így csinálom a palacsintát, mire kész van, én már sokszorosan jóllaktam. :D

Vicus, mi ez a citomegalovirus..? Mit csinál?
Vendég
 


Haga :D Óriási gratula Nektek, vigyázz nagyon magatokra! :wink: Boldog babavárást! :D Örülök, hogy minden rendben van! :wink:

Amica :D Dehogy haragszom, fogadok minden tanácsot! :wink: Ma már a védőnőm is azt mondta, hogy szopiztassam többet a manót. Remélem ezt a tejem is hallotta és nekiáll termelődni, mert abból sajna még mindig nincs sok.... :oops: :roll: :wink:

Mami :D Csodásak a manóid, szerintem a kislányod nagyon hasonlít Rád! :wink: Tök jó, hogy ilyen jó babák, kivi vagyok Márkkal majd hogyan alakul. :wink:

Gizus :D A pcos.hu-n van sok jó infó a laborértékekkel kapcsolatban. :wink: Nekem pont ellenkező volt az lh/fsh arányom, aztán mégis pcosnak kiáltottak ki. :roll:

Sleepin :D Várunk máskor is benneteket! :wink:

Márk ma túllépte a 2,5 kilót, haladunk. :D :P

Krisz :D Jól hangzik a menütök! :wink: Már beindult a kívánósság??? :lol: :lol: :lol: Nekem szülés óta nullára zuhant az étvágyam, csak azért eszem mert muszáj. :oops: :roll: előtte bezzeg meg sem tudtam állni. ja és érdekes az édesség utáni vágyam is eltűnt. :roll: :shock:

Pompom :D Neked is küldöm a hányingerűzőket! :wink: Valahol elmentettem homeos bogyókat hányinger ellen, majd előkotrom. :wink:

Megyek aludni amíg királyfim is azt teszi. :P
fenci
 
 


pompom, kata, vicuska! köszönöm a drukkokat! :)

krisz,pompom! nem semmi hcg!lehet még előbújik még valaki? :lol:

mami! köszi a biztatást, én is szeretnék halvány pozitivat, és jó végkimenetellel, és ha lehet spontán és még ebbe a hónapba! nagy kérés??álmodozom.... :lol:

gizi! egyforma a vonalzónk!!!huzzunk bele! :)

lányok! annyira süt a nap,itt ülök a konyhába 2 órája nyitott ablaknál pont rám süt, tök sokat barnultam! vééééégre,ugy élvezem a meleget! :)

meg volt a mai első hő mérés is 36.6.

ugy viselkedem teszek dolgokat mint az első probálkozós hónapunkban :)

KépKép
dike
 
 


Pompom
Sztem nincs másik babó mert csak egy sárgatest volt, egx patezsák...hacsak nem osztódik még. :wink: Csak arról van szó lehet mindkét esetben, hogy én pl.azt számoltam, hogy kétnaponta duplázódik...források szerint másfél-2 naponta...sokat számít a különbség hatványozódáskor ám. :D

Fenci
Szépen gyarapodik a fiacskád! :D Sleepin:irigy-irigy. :lol:

Dike
Itt is hétágra süt a nap...de mi most du inkább laudtunk...párom alig aludta az éjjel, hogy az allergia vagy a mandulagyuszi vagy mindkettő...de át is ment a másik szobába az éjszaka közepén. :?
Most ő kimnet a városba, én meg várok egy tanítványt...

Kép
vizkriszisback
 
 


huu de gyér a forgalom! nézitek a hokit?1-1

ma egész nap fájt a fejem, és van egy rossz hirem a bal oldalam szurkál! :cry: :cry: :cry:

KépKép
dike
 
 


Szép jó regglet!

Dike
Ha a bal oldalad szúrkál, akkor jó úszkálást a petikének!!!
Csodák márpedig vannak! :D
Drukkhegyek!!!
Hőd?

Puuszantás!

Kép
vizkriszisback
 
 


Kép

Adok egy kis életjelet magamról, mert már régen voltam. :oops:
Olvasgatok, nagyjából képben vagyok, csak írni nincs erőm, meg nincs is miről. :roll: Nem történik velünk semmi különös, élünk, szeretjük és vigasztaljuk egymást; dolgozunk rengeteget, de vhogy nem jutunk egyről a kettőre. Majd jövök, mindenkinek drukkolok innen a háttérből.

PUszi mindenkinek!!
Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


sziasztok!hő jelentés 36.6.

krisz!köszii!

zsu! neked is drukk sok erőt kivánok!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!

Pompom! Haga!

Gratulálok! :D

Dike,most már tényleg mi jövünk!
7végén peteérés úgyhogy "apára fel" program van.Hátha.....


Képzeljétek voltam tegnap véradáson.már adhatok,mert ugye decemberben nem lehetett.valószínű túlbökte a csaj a tűt mert úgy néz ki a kezem mint a narkósoknak.
Vendég
 


Zsu
Szépek a vonalzóid. :D
Sok sikert a natúr spontánhoz!!! :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Jó reggelt! :lol:

nagyon eltűntetek.... :roll:

Zsu!
szépek a vonalzóid szerintem is 8)
majd gyere azért :D
neked is jó lenne egy kis spontán zebra, mint Krisznek!drukkolok :wink:

Lili, Dike!
hajrá petikék és katonák! :D

Pompom!
többet nem tudok róla :shock: :oops:

műkörmös megjárva, jövőhét hajfestés, du. jön anyós pajtás+barinője hétvégére nagytakarítani :shock: :lol: , Lilla akár jöhet is 1 hét múlva :lol:
hétvégén meg kertészedünk :lol:

Fenci!
drukk h meginduljon az a tejcike 8)
Vendég
 


Sziasztok csajok! :D

Na összeütöttem végre a szüléstörit, íme....

Szüléstörténet

Március 11-én délben mélyen/előlfekvő méhlepény miatt befektettek a kórházba. 2 személyes szobában voltam szuper körülmények között, abszolút elégedett voltam a kórházzal és a dolgozókkal is. A dokim szuper volt, az egész nőgyógyászaton (mert hogy a terhes patológián nem volt hely) betéve tudta az összes beteg leletét, mindenkivel olyan odaadóan foglalkozott mintha a saját betege lett volna.
A reggeli viziteken velünk kapcsolatban mindig az április 1-jét emlegette, mert hogy akkor töltöttük volna a 39. hetet.
Minden rendben is volt, szépen teltek a napok, nem voltam türelmetlen. Minden nap volt vizelet vizsgálat, nst és napi 3x vizit, amúgy békén voltunk hagyva és nagyokat aludtunk. :D Az nst-ken voltak már kisebb méhösszehúzódások amiket éreztem is, de a dokik/szülésznők szerint azok már normálisak abban a terhességi korban.
Aztán március 14-én szombaton délutántól Márk nagyon elkezdett odabent mozgolódni. Addig is nagyon aktív baba volt, de nagyon furcsának találtam, hogy 4-5 órán keresztül gyakorlatilag non-stop mocorgott. Közben pedig elkezdtem keményedéseket is érezni. Este 10-kor elalvás előtt már tényleg kezdtem picit aggódni és kisétáltam az ügyeletes nővérhez és mondtam miket érzek. Elkísért a szülőszobára, hogy megnézik nst-n mizu odabent. Az volt az első alkalom, hogy a szülőszobákat láttam. Jöttek-mentek az apukák, kiszűrődtek a vajúdó kismamák jajgatásai. Bekísértek az egyik szülőszobára és rámrakták az nst-t. Akkor még nem gondoltam, hogy onnan már baba nélkül nem távozok. Jött az ügyeletes orvos és szülésznő, nézték mi történik a gépen és konstatálták, hogy bizony vannak méhösszehúzódások. Éreztem is őket. A gépet nem láttam, de mindig jeleztem ha érzem a fájdalmat és a gép mutatta is őket rendszeresen. Bekötötték az infúziót remélve, hogy a víz megállítja a fájásokat. Lecsöpögött vagy 2 zacsi, de hatása nem volt. Aztán jött még egy doki, úgy döntöttek magnéziumot is raknak az infúzióba. 20 perc múlva jöttek és boldogan láttuk, hogy 20 perc alatt nem volt egy fájás sem. Jaj de jó, akkor valszeg hatott a magnézium. Aztán újabb fél óra eltelt és kezdődött minden előlről. Újabb infúzió. Közben már nagyon kellett pisilnem, de mivel nst jobbról, infúzió balról volt rámkötve, esély nem volt a wc-re menetelre. Jött az ágytál.. egész könnyen ment, meg is voltam lepődve. Közben szülésznőváltás volt, már más foglalkozott velem.
Telt az idő, éjjel 1 óra volt, felhívtam a párom, hogy 3 órája ott fekszem és a helyzet nem rózsás majd jelentkezem ha többet tudok.
Éjjel 3-kor már a nagyon sokadik infúzió ment belém, a két dokker azt mondta reggel eldől mi légyen, közben meg A-tól Z-ig átnézték az összes terhesség alatti leletemet. Akkor sms-eztem a páromnak, hogy reggel kiderül mi lesz mert a fájások rendszeresek.
Aludni egy percet sem tudtam, csak az órát néztem és próbáltam manómmal beszélni, hogy még jó lenne bent maradni. Közben iszonyatosan fáztam már, elkezdtem remegni. Eljött a reggel 8 óra és jött a reggeli vizit. Addig az elmúlt 10 óra alatt már kb 1 km nst-s papír jött ki a gépből a görbékkel. A viziten csomó doki, köztük az új ügyeletes nagyon jóképűűűű. :wink:
Kérdés: „Mit szólna hozzá, ha az egész ország az Ön kisbabájának a születésnapját ünnepelné?” Látván ezt a leletet és ismerve a rizikót, javasolták hogy csináljuk meg aznap a császárt nyugiban mielőtt baj lenne. Mondtam rendben, de akkor már rettenetesen fáradt voltam, nulla alvás után és csak az agyam zakatolt, hogy remélem a babával minden rendben lesz, így 36+4 héten.
Hívtam a párom, hogy fél 10-re jöjjön be, meg riasztottam anyum. Fél 10-kor jött a főorvos, ő is megvizsgált és áment mondott az azonnali császárra. 10-kor már a dokim is megérkezett, mondtam neki, hogy sajnos nem bírtuk ki bolondok napjáig. :oops:
Közben ismét lejárt a szülésznők műszakja és új jött. Ő előkészített a műtétre. Párom is megérkezett, akkor már nyugodtabb voltam, de a remegés nem maradt abba. Átkísértek a műtőbe, ott még hidegebb volt, fel a műtőasztalra, dokik (a kórház 2 legjobbképűje) már mosakodtak. Anesztes fiatal csajszi megkezdte az érzéstelenítést. Szúrás... valami csurog, letöröl, szúrás.. valami csurog... letöröl... kb 10 szúrást éreztem mire mondták, most ne mozduljak, bent vannak. Gondoltam végre...
Elkezdtem elzsibbadni, de nem mondanám rohamosnak a tempót. Doki kérdi: „Mit csinálok?” Mondom valami hideggel keneget.... Következő kérdés: „Most mit csinálok?” Csípkedi a bőröm.... Azt mondja, jó, akkor még várunk. Aztán 1 perc és nekem is estek. Nagyon hamar éreztem, hogy kiemelték Márkot és adták a csecsemősöknek. Rövid idő múlva kérdik, hallom a sírását, mondom nem, aztán rájöttem, hogy távolban kell keresnem a sírás hangot és IGEN, hallottam ahogyan a kisbabám felsírt és sírt és sírt! :P Nagyon boldog voltam. Aztán az egyik doki mondta, hogy amilyen kicsi olyan nagy a hangja, na abból már tudtam, hogy nem nagy babót szültem.
A következő amit hallottam: „Ez gáz, ez gáz, hmmm, ez kuka...” Biztos voltam benne, hogy a köldökzsinórvér levétellel van a gond, de nem kérdeztem, bíztam a dokikban. Én mindent nagyon-nagyon éreztem amit csináltak, fájt, mintha a bőrömet nyúzták volna. Közben 2x majdnem elájultam, de megnyugtattak, hogy ők okozták a vérnyomáscsökkenést. Közben folyamatosan beszéltek hozzám a műtősök, megnyugtató volt.
Aztán kinyílt az ajtó és behozták ŐT. Be volt bugyolálva egy takaróba és odahozták a fejemhez. Jaj Istenem, megláttam és potyogtak a könnyeim... rám nézett Márk a gyönyörű szemeivel, pislogott és csendben volt... NAGYON GYÖNYÖRŰ volt, sokkal szebb mint ahogyan álmaimban is elképzeltem őt. És igen, ő az enyém, anya lettem. Megsimogattam és adtam neki két puszit, aztán kivitték, mert mondták inkubátorba kell tenni melegedni.
Aztán a dokkerek elkezdtek összefoltozni. Mondtam, hogy nagyon fáj, de megnyugtattak, hogy már kifele jönnek. :wink:
Készen lettünk, átraktak a tolóágyra és kitoltak, a párom ott várt a folyosón, megfogta a kezem és mondta a babával minden rendben én hogy vagyok? Mondtam én jól. Aztán toltak tovább, ott várt anyum, ő is annyit kérdezett hogy vagyok. Aztán betoltak a gyerekágyra, a párom jöhetett velem. Mondta, hogy a dokim mondta neki, hogy sajnos nagyon kevés köldökzsinórvért tudtak levenni, szerinte ezt nem lesz érdemes fagyasztani és hogy nagyon jó, hogy megcsinálták a császárt, mert ahogy kinyitották a méhem, leszakadt a méhlepény. De akkor ez engem már nem érdekelt, a lényeg hogy tudtam Márk megszületett és minden rendben vele. Innentől teltek az órák, de nem igazán emlékszem semmire, csak arra, hogy nagyon-nagyon fájt a hasam.
Párom mondta, hogy alacsony a baba vércukorszintje ezért infúzióra kellett kötni. Aztán valamikor éjszaka bejött egy csecsemős és betolta Márkot. Nagyon jól esett, hogy behozta nekem, habár csak pár percet volt ott, cicire is tettük. :wink:
Másnap még mindig infúzión volt, de este már kivertem a balhét, hogy a babám akarom így megkaphattam. Mondtam, hogy nekem is alacsony volt végig a vércukrom és sosem cukrosvizet javasolt a dokim, plusz láttam hogy néha megremeg a baba, hipoglikémia, ami nekem is volt. Megkezdtük a szopizást és akkor már nagyon nagy volt a boldogság, onnantól velem lehetett már végig a kisbabám. :D
A vércukra rendeződött, de jött újabb gond. Elkezdtem fejni, de a tej ami jött olyan volt mint a coca-cola, tök sötét színű. Mondták, hogy ezt ne adjam a babának, de igyak sokat és fejjek sokat, akkor hamar kitisztul. Aztán hálistennek így is lett, 2 nap múlva már szép tejszínű lett a tejem. :wink: Tejcsiben nem dúskálunk, de nagyon boldogok vagyunk. Rengeteget nézegetem Márkot és mesélem neki, hogy milyen sokáig vártunk rá és meghozta a boldogságot az életünkbe. Páromra is öröm ránézni ahogy foglalkozik vele.

Na abbahagyom, mert már nem látok a könnyeimtől meg hosszú is lettem és a királyfim közben kéri az ebédjét. :wink:
fenci
 
 


Fenci!

Én sem látok a könnyeimtől! Nagyon nagyon nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Kép
ticsimû
 
 


Na, itten vagyok én is. Szolgáltatót váltottunk, át kellett írnom mindent. Az msn-en hogy kell e-mail címet változtatni? :roll:

Fenci :)
De jó volt olvasni.... :)
Te érezted a műtétet? :shock: Akkor valamit nem jól böktek.... Én semmit nem éreztem. Sőt, kellett 12 óra, mire a lábamat meg tudtam mozdítani.

Haga :)
Na ugye!!!!!!!!!!! :D :D :D Mondtam, hogy nem feladni! :wink:

Vicuska :)
Ketyeg az óra!!!! Állatkákat ápolni tényleg majdnem olyan, mint a babákat! :wink: Bár a babákat könnyebb, nem szaladnak el előled! :lol:

Mami :)
Nagyon édes ez a két baba! Az a grimasz!!! :D

KépKép
zapáné
 
 


Fenci!
nagyon szép és megható a történetetek :P

Zapáné!
nekem is azt mondta a védőnőm, h mindent érzett csaszi alatt, és hiába szólt az anesztesnek, azt mondta, h mindjárt kinn a baba és utána majd elaltatja rendesen :shock: :roll:
Vendég
 


Fenci!

Nagyon sok boldogságot kívánok.Gyönyörűen írtál...és én sem bírtam ki hogy ne sírjak.

Mami!

Tündériek ezek a picik. :)
Vendég
 


Szép jó reggelt!

Fenci
Köszönjük a szüléstörit...hát nem volt egy egyszerű menet de nagyon megható volt. :) Sok boldogságot Márk babához!!! :D

Én ma reggel érzem a pocim...a többi tünetem is itt van...mikor lesz már uh? :oops:

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Szép idő van, látom mindenki kint van a szabadban. Jól teszitek.

A babák nagyon édesek, mindegyik egy kis cukorfalat. :)

Én is inkább csak beköszönök.
Nálunk nem alakulnak jól a dolgok, inkább hátrafelé haladunk mint előre, úgy hogy nem is akarom itt rontani a levegőt. Hál'Istennek a régiek közül már majdnem mindenki babás, vagy már van babája.

Jó hétvégét!

Kép
mofly
 
 


lányoook! mi ez a forgalom?????senkiről semmi hir?

:)

fencikém, nagyon megható a születéstörténeted! :cry: :D

ma reggel nem mértem hőt,elfelejtettem...a hasam már nagyon fáj!

KépKép
dike
 
 


mofli! ne irj ilyet, h rontod a levegőt,butasááág.én igen is és szerintem mindenki kiváncsi rád,h h vagy mi történik ved?

KépKép
dike
 
 


Szép jó reggelt!

Mofly
Drukkhegyek, hogy minden jóra forduljon!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi kirándultunk tegnap meg szüli- és névnapoztunk. Ma is relative pihi...csak én már nem tudtam aludni...

Mindekinek továbba is kellemes hétvégét!!!

Kép
vizkriszisback
 
 


jó reggelt! nem tudom mi van vem.... 3napja émelygek a hasam nagyon fáj ma már hasmenésem is volt de ez még semmi.
a sex is fáj, és ma reggel pisiléskor nagyon égetett csipett ott bent vmi :cry: de semmi folyás vagy bármi. nagyon félek....feledékenységemben 2 napja nem vettem be a bromokriptint se. :twisted:

ma reggel már csak 36.3 ugyh hajnalban meg volt a tüszőrepi szerintem.4napja minden nap volt eksön. :)

pussz mindenkinek

KépKép
dike
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Hol van mindenki? Itt a tavasz?? Végre!!! :D

Mofly :)
Gyere csak és mesélj!!!! Te is babás leszel! :wink:

Tegnap "bemérettem" magam! Suliban egészségpiac volt, hoztak mindenféle kütyüt. Testösszetétel analízist csináltattam. Enyém lett a legjobb!!!!! :lol: :lol: Aszonták hízzak 4 kilót. :shock: Nem én!!!! A törzsizomzatom nem megfelelő (púpos vagyok, tudom...), a törzsemre kéne még 2,8 kg zsír.... (Nincs mellem, tudom, wazze, de oda hogy hízzak??? :evil: ), meg ásványi anyagokat kell bevinnem. A többi értékem tökéletes!!! 8) :lol: :lol: Vagyis: tök jól nézek ki! Kép

KépKép
zapáné
 
 


Haga
Gratulálok és nagyon jó babavárást kívánok neked :)

Mami
Még mindig nagyon csodibogyók az ikrek! :) A következő kóstolót meg már jobban fogják viselni :)

Pompom
Szuper, hogy párod ilyen jó étvággyal rendelkezik :) Ez nálunk is így van :) Van egy tündéri kis "konyhamalacom" :lol:

Gizi
Monyonak igaza van tök mindegy, de 1:1 legyen az arány!

Lili
:cry: ügyelten maca volt az!

Dike,l Lili, Mofly! Most már tuti mi jövünk!!!! :lol:

Én tegnap voltam uramnál látogatóba! Jó kis kirándulás volt le Hévízre :) De már szerdán jön haza. Mi az már ebből a két hétből :)
Azt fél lábon is ki lehet már bírni :)
Azt hiszem én most már megyek, mert vár rám az ablakpucolás :)

Tschók mindenek és jó napfürdőzést :)

Kép

Kép
princzike
 
 


Jó reggelt csajok! :D

Hááát gyönyörű időnk van! :wink: Mi ma visszük ki Márkot először levegőzni, persze csak rövid időre. :P

Mofly drága :D Nagyon-nagyon drukkolok, hogy mihamarabb hozzátok is beköltözzön a gólya, már NAGYON megérdemelnétek! Miért mondod, hogy visszafelé haladtok? :shock: :oops: :roll: Gyere mesélj!

Dike :D Hmm, remélem hamar elmúlik ez a fájogatás, gondolom Te nem kaptál katétert lapar alatt, ugye? :roll: Nekem attól fájt a pisilés 2 hétig.

Ticsike :D Köszönjük. Miújs Veletek, rég írtál!!!!

Gyugyi :D Hát mikor próbálta beadni az anesztes a spinálist, ketten "drukkoltak" neki két oldalról. Kicsit jobbra, kicsit balra. Aztán az egyik fazon kérdezte tőle, hogy miért oda akarod bökni? Erre a csaj: Ezt a technikát most tanulta és ki akarja próbálni. Na lehet nem volt jó az első vizsgája azért éreztem mindent annyira, fene tudja. :roll: Örülök, hogy ilyen egészséges vagy! :wink:

Lili, Krisz, Vicus :D Köszönjük. :wink:

Princzike :D El is felejtettem, hogy most egyedül vagy. Akkor már nincs sok, hogy egészséges urad hazatérjen! :wink:

Többiek? :roll: Már mindenki napozik? Úgy is kell! :D 8)
fenci
 
 


tegnap Vácon voltunk egy bnömnél, nagyon szupi volt. Hazafelé bekeveredtünk Pestre, pedig nem akartznk. Ki volt irva, M0-Ujpest, azt hitteük, ott megy végig az M0, aztán egyszer csak Békásmegyeren voltunk :shock: én annyira utálom Bp-et, a forgalmat legalábbis. Aztán azt se tudtuk, melyik oldalon vagyunk, át kell-e menni a hidon Fehérvár felé vagy nem. lementünk a rakpartra, onnan meg alig lehetett feljönni hidhoz. Aztán egyszer csak megláttam ÉÉÉN a Lánchid alagutját, azon tuti át kell mennünk, ugyhohgy éééén találtam meg a hazautat :lol: végig nyomtam a rizsát aptyuknak, tizre értünk haza este, romantik :lol: nem is aludt el a sok szövegelésem mellett :lol:
Kép
Kép
ezek mi vagyunk :)

Kép
ez sokaknak ismerös, tudom, de én iyg élöben ritkán látom.

vicus
képzeld, a játszotérröl is van egy csaj, Rub-hoz járnak tesoért. Meg van össz 4 lombikbaba, abbol egyik 3asikrek :)

dike
csak nem vmi holyaggyulladás vagy felfázás?? :(

mofly
drága, tényleg te vagy legrégebbröl, most már aztán felétek is mehetne egy bébi. megviseli a kapcsolatot a sikertelen várakozás, de tartsatok ki egymás mellett, ti vagytok csak egymásnak, magatokra számithattok. Vigyázzatok a szerelmetekre!!

princzi
te már 33.cn? :shock: akkoor nem jött meg? vagy csak a vonalzo régi??

gyugyi
cicire nehéz hizni, csak szoptatással lehet :)
Vendég
 


Sziasztok Csajok!
Már vagy három hete nem voltam, de tudjátok otthon voltunk Magyar honban. Idöm se volt olvasni, csak pár oldalt futottam át! Meg hát esélyem se lesz visszaolvasni.

Szóval nagyon jó volt otthon, bárcsak ne kellett volna visszajönni!
Mindenki körberajongta Mazsolát, jól el is lett kapatva!! Azóta alig van meg magában! Minden napra volt progi, barátok, család stb.

A kis Drágám nagyon jól bírta az utat, igaz mindkét alkalommal korán reggel indultunk, de szinte végig aludta a 12 órát!!!! Persze 2-3 óránként megáltunk ,hogy kivegyük az ülésböl és olyankor szoptattam is. Csak visszafele adtam neki tápit mikor már nyügi volt. Szegénykém rájött, hogy nincs menekvés a hordozóból és inkább aludt.


Dokinál voltunk kedden a 2. oltásra. Estére majndem 39 fokos láza lett, úgyhogy kúp ,meg keltem hozzá éjjel ellenörzésre. Csak másnapra ment le a láza, de most már megint a régi!
Ja és 61 cm, 6220 gr. :lol: :lol: :lol:

Èn rendesen megfáztam valahol,mert tiszta takony vagyok, fáj a torkom, millio zsepit használok. Remélem Vinzent nem kapja el,ami nem egyszerü ,mert egész nap együtt vagyunk. :? :?
susy75
 
 


Most próbálok pár embernek írni! Elöre is bocsi,akinek most nem írok!

Elöször is:
Fenci Drága!!!!
Millió gratula Márk babához!!! Tiszta szívemböl kívánok nektek minden jót, egészséget, sok tejcsit!!! :P :D Nagyon édi babuci!! A születéstörténeted tényleg megható volt!
Milyenek az éjszakáitok??

Pompom, Haga és Krisz!
Nektek is hatalmas gratula a +teszthez. Vigyázzatok magatokra!!! :P
Jön ám megint a babaesö!!!

Vicuska!
Kitartás tényleg mindjárt te jössz! De jó!!! :lol: :wink:

Ditke!
Azért jó hogy kiderült milyen kis kacskaringós vagy odabennt. Remélem apával már minden rendben lesz, és még ha lombikkal is de jönni fog a baba. :wink: :wink:

Mami!
Èn is próbáltam almapürét adni, hát Vinzent sincs oda érte. :roll: :roll:

Majd még jövök, most üvölt a drágám!!!
susy75
 
 


ne hari h nem reagálok mindenkinek!

fenci, nem volt katéterem.

kata! nem tudom mi lehet, de esküszöm sokkal szűkebb lettem! hogyan miért?

lányok! ma volt meccsünk és nagyon megsérültem,nem tudok lábra állni, a térdem kifordult...reggel fél 7re mek dokihoz apkorovicshoz, fhérváriak ismerik. ha röntgen lesz az nem árthat ha babás lennék?
imádkozzatok h ne kelljen műteni! :cry:

KépKép
dike
 
 


dike
mondd a röntgenen, hogy babára gyurtok, akkor kapsz mellényt a hasadra!!!! vigyázz magadra, te jány!!
szükebb lettél? pedig ott nwem is matattak. nehogy nagyon görcsölj ám kex közben, csak nyugiii, most már tuti babás leszel, csak pár alkalom kérdése.
dokiknál mindig mondjad, hogy babát terveztek, ezt akkor figyelembe veszik és ugy kezelnek.
Vendég
 


köszönöm Kata h válaszoltál!

KépKép
dike
 
 


És pár új fotó!
Kép Kép Kép
susy75
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

De gyönyörű laptetünk van!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Beteg vagyok, wazz.... :evil: Az egészségpiacon összeszedtem valamit. Frankó. :evil: :evil:

KépKép
zapáné
 
 


Szép jó reggelt!

Dike
Hát te lány...vonzod a bajt? :? Mihamarabbi jobbulást és remélem nem kell megműteni! Lehet, hogy vmi hólyaggyuszid van, azért fájt a keksz is...vagy a stressztől.Relax!!! :)

Zapáné
Neked is jobbulást!Szép kis egészségnap... :?

Susy
Köszi a képeket Vinzent-ről...nagyon édi fiúcska!!! :D

Én csak a hányingerrel küzdök egész nap...a friss levegő meg talán a hideg víz jót tesz...le is ugrok apához nemsoká...csak megszárítom a hajam...kéne már festeni...de még várok vele...mindig felfogom a fufrum a fejem tetejére, így takargatom a lenövést.
Sütöttem tegnap palacsintát, ettem 4-et lassan...de egész du rosszul voltam tőle...kell vkinek? :D

Kép
vizkriszisback
 
 


Jó reggelt csajok! :D

Suzy :D Hiányoztál, de jó, hogy újra vagy! :D :P Gondolom, hogy élveztétek az itthoni heteket, remélem hamarosan jöhettek újra! :wink: Nagyon édes Vinzent a képeken! :D Gyógyulj meg gyorsan már itt a szép idő! :wink: Köszönjük a gratut! :wink: Éjszakák egész jók, de ettől függetlenül baromi álmos vagyok. 3x kelünk éjszaka 3 óránként, de elég sokáig tart míg büfizik, így általában 1 órát fent vagyok, plusz egyszer még fejek is éjszaka.

Gyugyi :D Jobbulást Neked is! :wink:

Dike :D Jaj, remélem nincs semmi komoly a térdeddel! Én egyszer egy külföldi kollégámat vittem ahhoz a térd dokihoz fehérváron, normális fazon volt. Előttem kellett levennie a nadrágját, hogy meg tudja vizsgálni, én meg irultam-pirultam. :lol: :lol: Aztán röntgennél ismét, meg az átszeletelős gépnél is (mááá nemtom annak mi a neve) :lol: A végén már fel se tűnt, hogy alsógatyában rohangál előttem a kollégám (jóképűűűű). 8) :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltunk levegőzni Márkkal. Kimentünk a kisduna partra, ledőltünk egy pokrócra és pihiztünk. Persze 20 perc alatt 2 rohadtundorító harcikutyát sétáltattak arra. Nem is értem hogy lehet ilyen kutyát tartani. :evil: :evil: Úgyhogy összepakoltuk a manót és jöttünk is haza - mondjuk amúgy sem lettünk volna hosszabb ideig, de ha már nagyobb lenne a manó sem vinném oda sétálni.... :evil: :evil:
fenci
 
 


Fenci!
Nagyon megható volt a szüléstörténeted, én is elérzékenültem. Sajnálom, hogy a csaj rajtad kísérletezett. :evil: Hihetetlen, hogy Márk már 3 hetes! :shock: :lol:

Dike!
Jobbulást a térdednek!

Susy!
Üdv újra otthon, örülök, hogy jó volt itthon! :lol: Jobbulást takonykórnak! Vinzent gyönyörűséges!!!!! :wink:
Voltunk megnézni 2 hete a babakocsit Eisenstadtban és e mellett döntöttünk.

Vicus!
Csillog-villog a lakás? :lol:

Kata!
Szép kirándulás lehetett. Hogy vagy?

Zsu!
Szorítok, hogy egyenesbe jöjjenek a dolgok...

Gyugyi!
Jobbulást Neked is!!!

Pompom!
Bevállt a délutáni gravida?

Krisz!
Hányingert sajnálom, szar lehet, nekem nem volt, ha kellett ki is hánytam és megkönnyebbültem.

Mofly!
Neked is nagyon storítok, hogy végre jóra forduljanak a dolgok. :wink:

Princzike!
Itt voltál a szomszédban?

Gizi!
Hogy vagytok?

És akkor végre a pocakfotó, ez tegnapi:

Kép

szerintem nem nagy...

holnap uh

KépKép
zsófikukac
 
 


Jó Reggelt!

Susy,
Vinzent nagyon édes, cuki képek. :) Tényleg nagyon jól bírta az utazást. Ottani család nem szokta körbeugrálni?

Fenci,
Kemény éjszakáid vannak, jó fáradt lehetsz. Az ilyen kutyákat én sem kedvelem.

Dike,
Köszi, kedves tőled. Lábaddal mi a helyzet? Remélem csak ficam.

Zapáné,
Látod, a műszerek is megmondták hogy tök jól nézel ki. :D

Princzike,
Fürdőben is voltatok? Az ablakpucolás rám is vár, Húsvétra meg szeretném csinálni. :?

PKata,
Tulajdonképpen jó irányba mentetek. :)
Hál'Istennek a kapcsolatunkat nem viselte meg a babavárás, a házasságunk mindkettőnknek fontosabb. Már beletörődtünk abba is hogy nem lesz gyerekünk.

Krisz,
Palacsinta jöhet. :) Gyömbéres dolgokat próbáltad már hányinger ellen?

A munkahely megint beleszólt az utazásunkba, de keddre át tudtuk tenni az indulást, így ez még hagyján. Közben kiderült, feltehetően a múltkori uszoda programunknál elkaptunk egy HPV vírust, úgy hogy no szex. Két hét múlva lesz meg a tipizálás. 1-3 hónap gyógyszerszedésre számíthatunk. Tök jó, nem? Nem dobódtam fel amikor ezt meghallottam.

Kép
mofly
 
 


lányok!
egész éjjel egy percet sem aludtam,reggel már abszolut nem tudtam lábra állni. leszivták a térdemből a sok gennyet fél méteres inyekciós tűvel 3szor!sirtam is, rettentően fájt! ugy néz ki keresztszalag szakadás.csütörtökön kell visszamennem mert még nagyon feszült és megnézi akkor még egyszer,meg addigra kell eldönteni h meg műtetem e. mások szerint nincs min gondolkodni meg kell,mert még fiatal vagyok és nagyon megszenvednék szalag nélkül. :cry:

elküldtek röntgenbe ahol mondtam h lehet terhes vok,és leordították a fejem h h képzelem h terhesen megröntgeneztetem magam.hozzáteszem nem tudok járni rálépni a jobb lábamra.!!alá kellett irnom egy nyilatkozatot h saját felelősségre vállalom.és hallottam h kibeszélnek,h nem vok normális stb...aztán visszajött a nő én meg fennhangon elmagyaráztam neki, h 1éve probálkozunk, azt se biztos h most az vok, lehet nem is lehetek(ezt csak ugy mondtam).na akkor láttam rajta h megszeppent, adott 2 köpenyt is.nagyon ideges lettem!!!!!!!

a másik bajom h xilox granulátumot irt fel a doki,amire most néztem h terhesek nem szedhetik plussz ki van hangsúlyozva h a megtermékenyítést gátolja stb...váááh nagyon kivagyok készülve,mi jöhet még???

na de egy ici picit megnyugodtam mert felhivtam a nőgyógyászomat, elmondtam neki mindent, a gyógyszert, ő kikerestette a gépbe azt mondta nem tudunk mit csinálni, olyasmi gyógyszer mint a kataflám.kérdezte h mikor eshettem teherbe?mondtam h kb 2-3 napja.( tudom ez igy most röhejes de mi van ha még is!)azt mondta h szedjem be mert még 2-3 hétig nem árthat.
a röntgenre is azt mondta, h nem baj!

de azt nem is tudom h most akkor terhesen lehet műtétet végeztetni?

susy! gyönyörű a kisfiad!

zapáné! jobbulást!

KépKép
dike
 
 


susy
de ééédes, annyira fius arca van. mekkorát nött! és milyen jokedvű :D gondolom, a család már most vágja a centit, mikor látja megint Vinzentet.

zsofi
szerintem amikor szülni mész, megkérdezik a portán: miért, terhes? egyáltalán nem ikres félidös poci. ez persze nem azt jelenti, hogy picik a babák, hanem hogy jol helyezkednek. te se lennél könnyebben nagy hassal. jaj de várom az uh-t :lol:

gyugyi
ez jooo, egészségnapon megbetegedni. igy hallani tök poén :lol: kuráld magad, ne kelljen meleg ruhával takargatni a formáidat! :lol: zapa kezelésbe vesz majd
Andinak minnyá szülinap:) jo nagy tortája lesz?

sleepin
azota beállt a ciklusod? vagy méág nem telt el egy honap az ujboli nagylányságod ota?

krisz
nekem a fagyi nagyon jó volt a hányingerre. meg jégkrém. azokat lassan is eszed, meg hideg is.

mofly
jujj, hpv. kupot kaptál rá? gondolom, párodnak is kell majd kenni magát. vagy ahogy érezted, hogy vmi nem stimmel, nem is kexeltetek? az lenne a szerencsésebb. azért ne mondjátok, hogy lemondtatok a babárol. mindenkinek "jár" baba, és ti igen sokat küzdöttetek már érte. nem lehet, hogy ennek ne legyen értelme. Ügyesek vagytok, hogy a kapcsolatotokra vigyáztok. Nálunk a férjem volt a türelmesebb, más már régen leváltott volna egy vidámabb és türhetöbb csajra a sikertelenség alatt.

gizi
dokker mit mondott a vv eredeményre? kapsz gyogyszert rá?

fenci
én sem értem, miért kell vadállat kutyákat tartani. Azt olvastam, az ilyenek a kutyával növelik az önbizalmukat. Azt is utálom, amikor gyerekek között batár nagy kutyák poráz nélkül rohangálnak, mondván: nem bááánt. csesszék meg a hülye gazdák :evil:
Vendég
 


dike
óóóó, basszus, sajnálom a helyzetet. Most jól jönne, ha a rossz oldalon ért a pete. Végülis igy érezted, ugye? Akkor most arra drukkoljunk, hogy ne ebben a honapban jöjjön össze??? :? röntgenes egy hülye lehetett. Ha meg kell rtg.ni a lábadat, mert a doki küldött, akkor mit csináljál? doki se lát bele a lábadba :shock: gyogyulj hamar, itt a szép idö, te meg gipszcsizmát huzol? a szervezetednek kicsit megterhelö lesz az ujra altatás. :(
Vendég
 


zsófi! el is felejtettem irni, h szerintem is pici a hasad!de ez nem baj!aranyos nagyon!

kata! ne is mond 24 év alatt 1 hónapja műtöttek először most meg megint? áhhhhhh teljesen kivagyok! nem tudom mi lenne a jobb esküszöm! vagy is de! legyek most babás és ne ártson neki semmi!!!!!!!!!!!!!!!de ha ez nem lehet akkor inkább köv hónap. balon éreztem először de aztán szombaton mind két oldalt nagyon szerintem,és vasárnapra esett le a hőm.ma reggel nem mértem.

KépKép
dike
 
 


Dike
:( Amúgy lehet még az altatás sem árt mert volt olyan lány, akit azzal műtöttek, hogy tuti méhenkívüli, aztán nem találtak semmit, azán egy hét múlva már látszott, hogy méhen belüli...és semmi bajuk nem lett. :D

Zsófi :D
Tényleg nem nagy a poci...de a babákok még csak most fognak belehúzni a növésbe! :D Az egyik barátnőmnek se volt nagy ikres pocija, alig hízott vmi 6 kilót a csaj...de a babái 2-2,5 kilósak lettek. (Olyan Rubint Réka féle...de nem annyira durván. :) )

Fenci
Én magam is félek a kutyáktól...hát még az ilyenektől. :shock: Nem szabadna ilyen kutyákat póráz, szájkosár nélkül levinni!!! :twisted:

Mofly
Palacsinta megy! :D Kinley gyömbért ittam már, de most efogyott...a szénsav miatt talán segített büfizni.
Örülök, hogy apával jól vagytok!Babóca meg csak jön majd!!! :D
HPV-t hogy szedtétek össze???Egyáltalán honnan tudják, hogy az?

Kata
Én is ettem citron fagyit a minap...jó volt. :D

Kép
vizkriszisback
 
 


hali,

dike: :cry: ez tenyleg pech, sajnalom, mielobbi jobbulast.

Krisz: palacsinta johet :) nem is rossz otlet holnap sutok apjuknak :)

Mofly: szijjjjjja! HPV??? azt meg hogy a ...?

kata: nodokinal nem voltam, csak a "korzetinel". azt mondta, hormonok jok, bar nem tudom mi alalpja, mert az utolso mensim idopontjat elirtak rajta. de vegul is jobbak mint voltak. az utolso vervetelen az LH-m ketszerese vol az FSH-nak, most meg kevesebb :) na jo az 1:1-tol meg messze van, de jobb:)

csajok, drukkoljatok, mert ugy nez ki talan lesz pé-m ebben a honapban, legalabbis nyak alapjan (kenytelen vagyok erre hanyatkozni :) homerozni nem tudok mert ejszakankent 2-3 szor is jarok pisilni, illetve osszevissza kelek a kutya miatt es akkor nincs ido hot merni :D a pg53-mat meg elrotrem mult honapban :( az LH tesz meg kb 25 EUR 5 dbos csomagban.

Susy: udv :) jo lehetett otthon, mi sajna csak juniusban megyunk :( Vinzent egyre jokepubb! ha van egy kis idod irj legyszi a nemet TB-rol, gyesrol! te ott kapsz vmi gyes-szerut, vagy otthonrol?

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Kukac: nagyon formas a pocid :)de tenyleg igaz, most kezd majd csak noni :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket, mi is odavagyunk érte!!! :lol: :wink:

ZSófi!
Tényleg nem nagy a pocid. Tök jó, hogy sikerült megnézni a kocsit, és mellette döntöttetek!

Fenci!
Azért a 3 óránkénti kelés még elfogadtható. De lesz ez jobb is. Èn se hittem,hogy Vinzent ilyem hamar átalussza majd az éjszakákat. De az utóbbi két napban 10 órát aludt egyhuzamban! :roll: :roll: Este 10-töl reggel 8-ig!!!!
Bár már 3 hónapos kora óta nem kel éjszaka szopizni! :P

Mofly!
Itt is messze van a család. Anyósomék 300 km-re laknak. Egyedül vagyunk nagyon... :cry: :cry:

Dike!
Jobbulást a lábadank!

Kata!
Valahogy ugy! Annyira fáj a szívem,hogy csak ilyen ritkán láthatják. Pedig mindenki annyira imádja!!!! Ugyhogy sietek haza, lehet júniusban repülöre ülök Mazsolával! 8)
susy75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?