Új privát üzeneted érkezett!

mi ma megyünk az első meningococus elleni oltásra,meg sétálni, annyira szép az idő:)

marti:: elküldtem újból

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi ment a válasz! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vera! Iza olyan, mint egy tündérke! Gyönyörű!

Aida! Sajnálom, hogy nem jól alakul az életed. Azért kérlek, olvass minket, vagy ha akarsz írj privit, szivesen meghallgatlak!

Sarmi! Remélem, Jázi jól van. Zalánt egyszer egy kisfiú ellökte, az asztal sarkába verte be a fejét, fel is szakadt a bőre és neki is szép puklija nőtt. Tudom, hogy gyerekek, meg itthon is történhet bármi, de engem is majd szétvetett az ideg!

Hunor ma reggel újra rekordot döntött. Az esti 21.15-ös szopi után 6.25-kor ébredt! Délelőtt volt két rövid alvása, most meg már lassan 2 órája alszik kint.

Páromnak április 7-én lesz a szülinapja, pénteken jönnek anyósomék. Kutatok valami különleges tortarecept után, remélem holnap alamelyikünk fizut is kap, hogy legyen miből megsütni.

Délután, ha előjön a család másik fele, együtt megyünk az udvarra. Zalánkám 2 nyáron is gipszben volt a lábműtétei miatt, és hát az egyensúlyérzékével is voltak problémák, ezért még mindig nem tud két keréken biciklizni. Reggel elővettük a bringát, hogy ma tanulgatunk egy kicsit, remélem, ráérez az ízére.

Kép
Kép
szeles4

Cili: igazad volt, ezerágra süt a nap, majdnem 2 órát sétiztünk Részben azért, mert kerülni kellett a csatornaásók miatt. Ezek nem szarral gurigáznak, azt mondták kezdik, oszt má' fel is van túrva az utca fele.
Egyébként hihetetlen, hogy 2 nap alatt hogy kivirultak a kertek :D
Annyira öröm-bódottág!!!!!!!!!!!!!

Sarmi: gyors gyógyulást Jázinak. Nem sok mindenre emlékszem ovis koromból, de arra igen, hogy egyszer engem is homlokon dobtak egy kővel. De az egy csaj volt. Még arra is emlékszem, hogy az óvónéni rohan velem be, nekem meg vérzik a fejem... :roll:

Orsi:
nézz szét itt:
http://www.szallaskereso.hu/balaton_es_kornyeke/
vagy itt
http://www.miditourist.hu/main.php?p=sz ... ek&lang=hu
vagy itt
http://www.balatonra.hu/

Mi az utsón találtuk a szállást 1500 pénzért/éjszaka, és nagyon jó!!!!

Kép

Kép
gabilany79

Orsi lézeres akupunktúrával kezelte a doki 6-7 alkalommal. Már abszolút nem fáj, csak ha elfáradok, és akkor sem úgy eddig fájt. Olyan mintha pici izomlázam lenne.

Mi is sétáltunk, de ahogy hazaértünk kinyíltak a szemei, és azóta beszél..., ma már nem fog aludni, estére meg a hulla közeli állapotba kerül, és azért nem tud majd aludni....

Kép

Kép
dcili81

Mi is most értünk haza a sétából... olyan szép napos idő lett ma is ! :D :D

Laura: én párom is ápr. 7.-én szülinapozik :lol:

Sarmon: Remélem Jázi már jól van..

Gaby: de jó a memóriád! én jelenleg olyan piszok fáradt vagyok, h arra sem emlékszem h reggeliztem e.. :roll:

Kép
eszterke24

sziasztok!

na a fárdtságot ne is emlegessük...tegnap óta olyan fáradékony vagyok,plusz Arni is egy kis akaratos.Egész nap kiabál ,veszekszik,nem lehet egy pillanatra sem magára hagyni mert egyből reklamál.Ráadásul amikor elmentünk régebben bevásárolni szépen nézelődött és aludt.Most már alig birtunk hazajönni annyira nyűgi volt.
Nagyon dudorodik neki a másik oldalon is az ínye és nagyon piros neki.
Most már rájött hogy kell használni a rágókát és mindig a szájában van.Biztosan azért ennyire nyűgi mert fájhat neki,Ő nagyon jó kisbaba volt és most 180 fokot fordult. :shock:

szép idő volt ma is,lekerülnek a ruhák szép lassan a kilók pedig kilátszanak :x nehéz kibékülni ezzel a plusz 4-5 kilóval.Tornára esélyem sincs főleg most Arni mellett.

Orsi:szélcső meg sem fordult a fejemben,csak valamelyik lány kérdezte hogy ismerem e és én arra írtam amit írtam.Még a lázmérőt sem dugom a popsijába...ne még hogy vmi mást. :shock:

Aida:Nagyon sajnálom,biztosan lesz vmi megoldás és kikeveredsz ebből a zűrből...szép vagy ,okos és csinos.Lesz még új párod is aki biztosan jobban fog szeretni mint a volt párod!
Ne tűnj el teljesen,gyere inkább többször és mondd el mi bánt! :wink:

KépKép
lyndee

[quote="lyndee"] írta:lyndee

szép idő volt ma is,lekerülnek a ruhák szép lassan

azert mindent ne vegyel le! :wink:

mi setaltunk masfel orat, majs szopi, babamasszazs tanfolyam, megint szopi, es megint masfel ora seta, most megint szopizik. ehen halok!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Gabi: Én nagyon szívesen megyek halászlézni!!! Mondd meg mit vigyek, Domin kívül. :D

Zsiráf: Engem érdekel az első és a harmadik darab!!!

Ginga!!!!!! Juhéééé! Naná, hogy benne vagyok! Akkor holnap este még nézzél be, vagy írj privit, hogy pénteken mikor és hol találkozzunk!

Aida: Sajnálom, de ha párodban egyáltalán felmerül, hogy ti egy ilyen pici babával ne legyetek együtt, akkor egy önző, öntelt barom (már elnézést). Én a helyedben MOST ugranék rá a gyerektartásra, amíg nem késő. Még egy tipp: A nonprofit.hu alatt vannak lehetőségek. Esetleg befoagdó családok, ahová mindketten mehettek. Vagy megpróbáhatnál helyet keresni egy idősebb hölgy mellett valahol Budán, segtenél neki, főznél, takarítanál cserébe lakhatnátok nála. Csak egy ötlet, de legalább el lehetne indulni valahol. Hívd fel a budai kerületek szociális és nyudíjas klubbjait, hátha keres valaki egy segítőt.

A sajtófotó gyenge volt mint a harmat, mindegy, legalább sétáltunk. Persze anyósom is megjelent utolsó percben, épp mentem a kiállításra, Domi félálomban, így volt kitalálva, hogy majd ott alszik és meg nyugodtan végig tudok menni. Erre odajön hozzám az utcán, benyúj a kocsiba (merthogy ne vegye a zsákot a szájába.... :evil: :evil: az ő keze, amivel megfogdosta biztos tisztább volt) lényeg ami lényeg Domi felébredt, addig dumált neki, meg hajolt be a kocsiba, hogy felébredt teljesen és elkezdett sírni. Egy órát tologattam, hogy visszaaludjon és be tudjak menni a kiállításra. Kéééééész vagyok! Én vagyok a túl érzékeny? Biztos, mert mindig minden rosszul sül el.

Kép
mannababoca

hahó

szerencsére jól vagyunk koppkopp remélem igy marad most nagyon vigyizek hetekig nem viszem emberek közé.

jövök egy képpel nem most készült de uilyen jókedvű:) nagymamám szerint ha nagybeteg lett volna nem lett volna ilyen jókedvű.
Kép

amugy bnőm kisfia akitől elkaphattuk vsznű asztmás azért esik vissza folyton. ezt most vizsgálják mert megint fullad már 4edszer:( ezért is parázok én is.

na megyek hozzá be aludni mert még nem szivesen hagyom egyedül.

jóét hamarosan remélem tok jönni többet.

andy

Kép
andy30

aida
sajnálom a pároddal levő dolgot. Háát mindenkinek an keresztje úgy látom :cry:

andy ééédi :lol: :lol:

én ma próbaképp átraktam sportra Iza bkocsiját de annyira picike hogy elveszik benne így felejtős lesz ez még neki
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Na szóval, megjártam a nődokit. Megismételte a szűrést, jövő szerdán lesz eredmény. Azt mondta, ha szerdán is ugyanilyen lesz a cytológiám, akkor be kell feküdnöm méhszájplasztikára. Ez legalább 1 nap bent töltött éjszakát jelent, de az is lehet, hogy többet. Plusz otthon 1 hétig segítségre lesz szükségem, mert fokozott vérzékenység jelentkezhet... Szuper!!! Azt mondjuk nem tudom ki fog segíteni itthon,de remélem nem jutunk el odáig, hogy ezen kelljen aggódnom.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Megint jól eltüntünk de folyamatosan jöttünk mentünk.
Voltunk ma új doktornéninél bemutatkozni. És hát anyukának dagadt a mellkasa, hogy agyon lett dicsérve a kisasszony. új doktornéni nagyon aranyos, kedves, jó híre van itt a környéken. Igaz kicsit messze de megéri. Már első perctől oda kellett volna menni de most már mindegy.

Zsebi: nagyon édes a gyerkőc. És milyen aranyosak a lányoddal. :D

Erika: a párom azért van csak hétvégén itthon mert innen 300 km-re Szfehérváron dolgozik. Az elmúlt évben már keresgettünk ott házat csak jött úgye a válság és most kicsit megtorpantunk pénzügyileg. Várnunk kell. Így apa pénteken jön vasárnap megy. Illetve havonta egyszer mi megyünk egy-két hétre a nagyszülökhöz akik egy fehérvár melletti településen laknak.

Gabi: utólag is nagyon sajnálom a barátodat. Öszinte részvétem. :(

Sarmi: változatlanul nagyon szép a család. És király az ágy!! :D

Keresztelő: mi mindeketten reformátusok vagyunk. Apa + én nem forsziroznánk de a családok már nagyon mondogatják mikor lesz. Egyenlőre letudjuk azzal, hogy majd ha meglesz a ház. :oops:

Bocika: nagyon édi a Marcis kép. :D

Kubu: sajnálom, hogy anyukáddal ilyen nehéz. Megértelek. Hidd el. :?

Zöldi: Hanna tünemény!

mágnes: húúú de nagy Bence és Anna igazi nöci!!

Orsomorsi: Rékabéka is csodaszép a békás ruciban! :D

Bocsika akinek nem reagáltam annyi mindent akartam írni de elvesztettem a fonalat. :oops: :oops: :oops:
Vendég

mági:
Brrrr! Szegény!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Vendég

Vera: nagyon tündéri Iza!!!!
Vendég

magi.remelem a ez mar oke lesz, es nem kell majd korhazbamenned!

kerdesek:
mikortol hasznalhato a sport resz? marmint mikortol ultetheto benne a bebi? gondolkodom, hogy eloszedjuk.

ki milyen eteto szeket vesz illetve, akinek mar megvan, milyen es elegedett-e vele? milyen szempontokat kell figyelembe venni?

KépKép
KépKép
mush589

Gabi, nagyon köszi a postai dijszabást :D

Manna, okker, akkor ha jövő héten ha sétizünk le is zongorázhatjuk, viszem majd magammal.

Zöldi, Manna, kedd akkor milyennek tűnik? Én megyek be a munkahelyemre megbeszélni a visszatérést, utána okés.

Aida, nagyon sajnálom a történteket, ha kiöntenéd a lelked, én szivesen meghallgatlak, irj privit nyugodtan.

Andy, Regi tünemény :D

Kép
Kép
zsiraf8

Mush! Etetőszékkel kapcs-ban nemrég írtam.
Mi Fisher price-t vettünk, ami 25 kg-ig terhelhető, 3 fokozatban döntehtő, magassága 7 fokozatban állítható, a tálcája levehető.
A legtöbb etetőszék csak 15 kg-ig terhelhető, ha nagy a lányod akkor az nem elég 3 éves koráig, fontos, hogy dönthető legyen, mert 6 hósan még előreesnek, ha nem dönthető (képtelenség úgy etetni) az is fontos, hogy a tálca levehető legyen, mert könnyebb beletenni, később meg belemászik maga (nem kell emelgetni), ráadásul mikor nagyobb asztalhoz is tolható.
Amit még fontos megnézni, hogy mekkora a helyetek tárolás szempontjából, mekkorára csukható, guruljon, ne guruljon.
Röviden ennyi! Mi kettőt vettünk ez előtt feleslegesen, mire kitapasztaltuk, hogy mi a legjobb!
És egy kép:

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

mush:
én a sport részt csak akkortól használtam, amikor már ülni tudott. Különben a csigolyáinak nem tesz jót. A Dévény tornán is a csaj mondta, hogy semmi képpen se ültessük addig, amíg magától nem tud, összecsúszhatnak a csigolyái.
ugyanezt mondta az etetőszékre is. Olyat kell venni, aminek dönthető az ülése, a miénk 3 fokozatba dönthető, majd keresek képet róla.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: Drukkolok jövő szerdán!

Mush: Szerintem minél tovább van a mózesben annál jobb, persze ha már stabilan ül, arra ez nem vonatkozik..:) Én 5-6 hónapos korában szeretném átteni.

Zsiráf: Nekem a kedd jó!

ÉS AKKOR A VÁRVA VÁRT BOKOR: (Bal elől Domi, jobb hátul a BOKOR).

Kép

Kép
mannababoca

Sziasztok! Kép
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ma egy éve
Kép
Kép
Ennek emlékére megnyitottam a 2009 decemberi topicot :lol: , mert még nem volt...

Mushi nekünk Chicco Mamma etetőszékünk van, 2 emberkét kiszolgált és még mindig nagyon jó állapotban van. Mág Huni ül benne, nagyon erős, mert Huni sokszor ugrál is benne és még mindig semmi baja...Még Anettnek is jó lesz! :wink:

Tulajdonságai:
- nagy ülőfelület,
- könnyen tisztántartható, könnyen mosható ülés,
- lábtartóval rendelkezik.
- nagyon stabil,
- összecsukható
- hátsó kerekei fékezhetők,
- dönthető a háttámlája,3 fokozat
- állítható ülésmagasság,5 fokozat
- biztonsági öves,
- nagytálcás,
- a tálcája könnyen leszedhető és az aztalhoz is jól illeszthető

kb. igy néz ki:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

mági: sajnálom, biztos minden rendben lesz

andy:aki így mosolyog az már kilábalt a nehezéből

gabi: köszi az oldalakat, tegnap jött haza apa, hogy a bátyjának az anyósa lent lakik ugye Fonyódon, és ki szokta adni a házát, németeknek, megkérdezzük, hogy hátha van egy szabad hete és akkor mennénk mi is.
de azért végigböngészem,imádok keresgélni.

zöldi, manna, zsiráf:ha legközelebb lesz szigetelés, felbátorodom és kimerészkedek, tudjátok van egy félelmem, hogy nyilvános helyen esetleg megijed vmitől és sírni kezd én meg nem tudom megnyugtatni.
pl bkv.
tényleg a kombinora fel lehet szállni kocsival?
elfér egyátalán rajta?

pár napja Réka nagyon nyűgős esténként, annyira még nem fáradt, hogy elaludjon de annyira már fáradt, hogy nyűgős legyen, a cici se nyugtatja meg inkább csak szopizik, és utána tépi.
aztán nagyon sír, kipróbáltuk, hogy betesszük a hordozóba és autózunk vele,és hát bevált,elalszik a csöppem.
amikor kiveszem gyakorlatilag át tudom öltöztetni annyira alszik és durmol hajnalig.
Remélem kinövi és nem kell minden este lemenni Dabasig és vissza
:lol:
ezért veszek hordozó kendőt,hátha az beválik, ugyanis csak karba nyugszik meg, és már nem könnyű, főleg, hogy a derekam már nagyon fáj estére.

ja igen megkaptuk az első meningococcus elleni oltást,jól viselte csak egy picit biggyedt a szája,mire kiértünk a rendelőből már gagyarászott.

apa nálunk megfázott,különaludtunk,mert nagyon horkolt :( :( :( :( :( :(

pont akartam kérdezni kinek milyen etetőszéke van, mert hamarosan nekünk is szükségünk lesz rá.... el is mentema szempontokat:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Jó reggelt!

Mági! Innen is mennek a drukkok!

Szorsolya! Végül melyik doktornőhöz mentetek át?

Márti! Ez a 2009. decemberi topik nyitás nagyon jó ötlet és egy kedves gesztus az új kismamák felé. emlékszem, mi húsvétkor adtuk át anyukáméknak a becsomagolt terhességi tesztet, mint a mi ajándékunkat.

Hunor ma is 6.05-kor ébredt, aztán még negyed 8-ig aludt. Apa kapott fizetést, úgyhogy délután megyünk nagybevásárolni, este megsütöm a tortát. Most már csak azt kellene kitalálni, mit főzzek a kedvenc anyósoméknak! :?

Itt gyönyörű az idő, azt hiszem, ma is legalább kétszer kimegyünk!
Szép napot! Laura

Kép
Kép
szeles4

Andi:
nagyon ééédi Regus! :lol: Mindig mosolygásra kényszerit, ahányszor megnézem a képet!

Vera:
Iza baba nagyon aranyos kislány! Hogy eltünik babakocsiban :lol:

Mági:
drukkolk, hogy jó eredményeid jöjjenek , ne kellejen műteni!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Laura:
köszi :lol:

És hogy reagáltak anyudék? SZámitottak rá, hogy teszt lesz?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Orsimorsi:
Gratula Rékabékának a hősies magaviseletéért az oltáson! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lányok akik kértétek a babaIQ-t, mind próbálom, de nagyon lassu ma a freemail....nem megy.Holnap majd ujra próbálom ok? Sorry! :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti! Mivel a hugoméknál az első gyerek után volt két sikertelen beültetés, és nekünk is évekig nem jött össze a baba, a szüleim elkönyvelték, hogy nem lesz több unokájuk. Aztán húsvétkor a hugom már kb. 3-3,5 hónapos terhes volt Dorkával. Mikor anyukám kibontotta az "ajándékot", és rájött, hogy mit is tart a kezében, sírva borult a nyakamba.

Kép
Kép
szeles4

Manna! Én azt hittem kertbe ültettétek ki a bokrot! :roll: Közelebbi képet kérek, mert nem látszik rendesen! Viszont szép a kertetek! Ez társasház féle, vagy különálló családi?

f.marti! Nagyon kedves gesztus volt ez a topik nyitás! :D
Szuper az etetőszéketek! Ez újan elég drága, nem?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

eniko. sajnos nem olvastam amit az etetoszekekrol irtal. valoszinu hogy akkor volt amikor 20 oldallal lemaradtam. :oops:
nagyon tetszik a tietek.

marti. szupi otlet a topiknyitas!
pont talaltam egy ilyet az ebayen, es Sheffieldben van szoval el is tudunk menni erte.

eniko.ujjonan kb 30 ezer ft egy Chicco Mamma, a tietek mennyi volt, ha meg szabad kerdezni.

na megyek, mert panaszkodik a manom, hogy unatkozik.

KépKép
KépKép
mush589

Marti:elolvastam a decemberi topik nyitót, kedves gesztus:)
nekünk április 13-án lesz a jubileuma a tesztnek:)
képzeljétek a költözködés nagy hevébe eltűnt a tesztcsík, én meg szomorkodtam, hogy ááá pedig olyan jó lett volna megtartani.
aztán apa egy huszárvonással megoldotta, majd a következőnél kettőt csinálunk és azt mondjuk az egyikre, hogy ez a Rékáé:D

körkérdés azokhoz akiknek van:
ti mit csináltok a stirákkal?

épp erre licitálok, úgy tetszik:)
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=600353670

lassan megyünk mert olyan szép az idő, sétálunk egy nagyot, meg megyünk masszázsra is.

ja igen had büszkélkedjek:)

3,5 hónaposan 6520gr mutatott a mázsáló a csöppem alatt :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi

Hello mindenkinek
Megjöttem...nagyon rég nem voltam, és nem tudom hiányoltatok e, de itt vagyok :P
Velünk minden ok, csajszim egy angyal (igaz, néha ördögbőrbe bújik, és akkor kiakaszt :twisted: ), most épp alszik. Amig hagyja, addig megpróbálok visszaolvasni, csak 8 oldallal vagyok lemaradva 8)

Kép
galzsuzsa

Sziasztok,

Orsimorsi,

Mondanám h gyertek hozzánk Bföldvárra, de mivel tudod nálunk elég defektes a család….. így inkább nem. Úgy tervezem h vizsgaidőszak után lehúzok Marcival talán aug végéig de lehet h addigra a hajam is kihullik a családtól / vendégektől… meglátjuk.

Drukk drukk h összejöjjenek a ruhák zsebbarát áron ! Nagyon szépek.

A striákkal én azt csinálom h még mindig kenem olajjal, illetve fürdés közben hideg-melegvizes tust nyomatok.

Manna,

Bokor távolban nagyon szép.

Márti,
Szuppi ötlet volt a topicnyitó, nagyon kedves Tőled.

Kicsit aggódom ugyanis annak ellenére h 4300 gr volt a születési súly és az első hó végén 5100 gr második hó végére 6000 gr, 3-ik végén 6400, és azóta két hét alatt 150 gr. A napi 900-nál többet egyszerűen nem tudok beleparancsolni, ha az oltási könyvet nézem a születési súlyából kiindulva a 3. hó végére már 7100-nek kellett volna lennie… Szerintetek mit csináljak ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szia Zsuzsi,

Welcome back, 8 oldal ???? Hát akkor jó olvasást :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu: sztem ne aggódj.....
nem liba ez, hogy tömni kéne:)
nekem Réka sosem evett ennyit ha ez megnyugtat, amikor utoljára mértem egy egész napját akkor is max. 700ml ment bele.
egyik babó se hízik könyv szerint.... befolyásolja a genetika is.
mosolygós, kiegyensúlyozott baba, ha igen akkor meg ne parázz felesleges még egy parát magadra venni

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi: SEMMIT! Nem lehet csinálni a striákkal, sírunk rajta... egyszer remélem feltalálnak egy krémet, amivel bekenem és olyan lesz, mint Domi feneke...

Kubu: Domi 10-én négy hónapos és 6130 gramm! Szerintem a te picurod sincs lemaradva semmiről, egy ekkora babát nem kell tömni, tudja ő mire van szüksége.

A bokorról csináltam közelebbit Enikő kérésére..:) Babérmeggy!

Kép

Kép
mannababoca

Szép napsütéses napot mindenkinek!

Laura: végül is a Martinkertvárosba mentünk Dr. Hajdú Gabriellához. Kicsit messze van de így az első benyomás után megérte. kb. velem egykorú, és ahogy észre vettem nagyon otthon van a gyerekgyógyászatban. (Odett végig vigyorogott neki. :D) Nagyon sokan dicsérték és nagyon sok jót hallottunk róla.
Bizakodom, hogy vele már nem lesz gondunk.

Márti: szupi a decemberi topicnyitó. Hűűűű ha visszagondolok én még egy évvel ezelőtt csak arra gondoltam, hogy biztos késik a mensesem vmi miatt. :oops:
Nálam április 7 volt a tesztelős nap. És miután pozitiv lett másnap csináltam mégegyett mert nem akartam hinni a szememnek. :oops:
Milyen gyorsan elment ez az egy év. :D
Vendég

Kubu:
szerintem ne aggódj.
Úgy tudom azt mondják, hogy már ilyenkor vannak babók akiknél lassul a növekedés.
Vendég

Tavaty van!
Véééégre!

Én nem csináltam tesztet tavaly, mert épp jelenésem volt a nődokinál hormonvizsgálat eredménnyel 15-e körül, és úgy voltam vele, hogy őt ezért tartjuk :twisted: Akkor már egy hetet késett, így gyanakodtam kicsit, de akkoriban költözködtünk, szóval úgy voltam vele, hogy akár amiatt is lehet. Így történt, hogy 5 hetesen dobozokat hurcibáltam és költözködtünk ezerrel....

Manna: oké, meg van beszélve! :D Szerintem egyelőre azt mondom, hogy semmit ne hozzál, max. valami pofaszórakoztató rágcsát meg innit, de ez attól is függ, mennyien jönnétek majd.

Felteszem újra:
[quote][ írta:b]Csajok: én azt az április vége-májusi bográcsolós halászléfőzést komolyan gondoltam ám, ha van hozzá kedvetek. Apa aszonta, részéről oké, szívesen főz rátok :lol: :lol: :lol: És mondjuk ha hétvégén lenne, akkor akár a messzebbiek is jöhetnének :roll:

Zsuzsa: Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
gabilany79

Mush! Azt hiszem 23.000,- Ft. A tesz-veszen vettem. Nagyon szereti a nagy fiam.
ebay-en mennyiért találtad a Chiccot?

Orsimorsi! Nagyon szépek a ruhák! Főleg az a kisruha!

Kubu! Én meg azon aggódom, hogy nagyon hízik! :lol: :lol: Tegnap előtt lemértem ruhástul, mert már fájt a hátam a cipeléstől. Csöppöm 8 kg volt! :roll: :roll:
Már vonom töle a kaját! :lol:

Manna! Csodaszép! Én meg lökött azt hittem hogy a cserepes a bokor, csak eltévesztetted a jobb, meg a balt! :oops: :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Én is mennék, csak két gyerkőccel fogalmam nincs hogy jutok el bárhová is! :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok!!!!

Csak gyors bekukk.
Vékeményeteket szeretném kérni.Teszveszelek erősen és nem tudok dönteni,vagyis nem tudom melyik ruha a legideálisabb Olinal tavaszra.
Inkább kabátot vegyek neki,vagy overált?Milyen vastag kabátot,overált?Teszek fel pár képet,ezeket néztem ki,de nem tudom melyik lenne jó.
Kép

Kép

Kép

Kép

solya051020
Káld

Gabi:én nem tudok semmi,két gyerekkel gáz lenne,meg hát 250km az túúúúl sok :? pedig tökre szeretnék

solya051020
Káld

Kukucs! Este megpróbálok jönni és visszaolvasni, most csak gyors helyzetjelentés! :lol:
Megvolt ma a szuri, méreckedés meg minden, Tündérbogyómanó 7230 gramm és 67 cm. :lol: :lol: :lol:
Asszem, jöhetnek a 74-es rucik, hehe! :lol: 8) :wink:

Gyönyörű idő van, itt 21 fok! :shock: 8) :lol: :lol:
bébic

Solya! Szerintem a 2 kabátot vedd meg! Egy bársony kertésznacival, pulcsival az jó lesz!

Bébic! Szép kis méret! Gratulálok! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

2 = második

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:köszi szépen én is arra gondoltam mert jobban megnéztem az elsőt,az egy kicsit vastag

És még egy kérdés.ti már kivettétek a mózest a babakocsiból?Ha ilyen idő marad akkor már gondolom ki lehet venni,nem?Vagy csak én vagyok ezzel elkésve?

solya051020
Káld

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

1 millió ágra süt a nap, most jöttünk meg a sétából, még mindig kint alszik a teraszon...
3 körül megetetem,aztán felöltözünk és irány a dokim, lassan elfogy a bogyó...

Solya második kabát! Az a legjobb. Én nem adok már overált a gyerekre, nemrég találkoztunk ismerőssel, ő még bundazsákba is rakja a kislányt..., hát nem tudom szerintem ahhoz már nagyon meleg van!

Gaby én nem szeretem a halászlevet... :) , meg nem is tudom hogy jutnék el hozzátok! egyedül Pestnek biztos nem vágok neki..., kár, hogy ilyen messze lakunk!

Tavaly ilyenkor én az első uh-ra készültem és borzasztóan izgultam, hogy minden rendben legyen. Most meg..., kint szuszog a kocsiban.... :D

A faluban megszült az utolsó kismama is legalábbis egyenlőre. Majdnem 5 kiló és 61 cm lett. És nem császározták meg... :shock:

Nem is tudom ki kérdezte a méhészkedést, szóval após nagy méhész,m aztán amikor ideköltöztek a párom azt mondta ide egy szúrós állatot sem hoz, aztán addig addig alakultak a dolgok, hogy most egy csomó család van a kertben. Most ülteti az akácost, és talán jövőre lesz méz is. Após igazából nagyon mondogatja, hogy itt fáj, meg ott fáj, így valszeg a páromra marad majd, meglátjuk.

Kép

Kép
dcili81

Verzso!

Most megyünk posta felé.
Feladjuk a vonalkódokat!
Vendég

Cili:én kérdeztem a méhészkedést.Mi is méhészkedünk,vagyis apa,nekünk a "szomszédunkban" lévő erdőben vannak,és tavaly elég szép termés méz volt már :D

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?