Új privát üzeneted érkezett!

Egyem meg a szíveteket, Livi beteg, nem Nóri. :lol: :lol: :lol: :lol:

Pat,
éni s gondoltam erre, de olyan jóban voltunk, és tudja, hogy hozzám bármikor jöhet, Livis babaprojektet (több évig tartott, mire összejött) végigasszisztálta, a terhességemet is, de a szülés óta... :( Én úgy vagyok vele, hogy tudja, hogy nálam pont hogy kiélhetné a babázást, nemhogy bújdokoljnia kelljen, hogy neki nincs. Remélem le tudtam értelmesen írni. :oops:

Bronhitisz :( . Gyógypuszik elküldve!

Joli, nem hívlak, látom olvastad.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Na ez a tali is jól végződik... én most írtam sms-t hogy nem megy... Elfelejtettem a szerdai fix progit:-12re megyek énekelni. Pedig annyira jó lett volna! Livinek gyógypuszik repülnek!

Máté is megfázott tegnap. Sok minden eddig nem jött ki, kicsit taknyos, de szívni még nem kellett. Annyiban jelentkezik, h szopi közben szuszogásszünetek kellenek :)

Pat, vigyázz magadra, ilyesmiből könnyen lesz tüdőgyuszi is! Gyógypuszik neked is mennek!

Gabi, nálunk is, aki jönni akart babát nézni, legalább a 2/3-a még nem jött el.. ráadásul olyanok, akikre tényleg számítottam... ez van. Nem tudom miért, de azt hiszik, hogy a manó mellett nincs lehetőség beszélgetni sem, pedig (persze lehet, ez csak az én véleményem) a gyerek a szülő életének része, nem akadálya :shock: így később a helyzet csak fokozódni fog, ha több pici is fog itt kavarni :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Jó reggelt! gyorsan benéztem, hogy tényleg kövessem az eseményeket, különben annyit irtok, hogy megint lemaradok.
Livinek gyógyulást.
Irigykedek a tali miatt (ha lesz), én is nosztaligázok, jó volt anno novemberben. Nem tudom legközelebb mikor tudunk hazamenni, a pici is meg kell hogy egy kicsit nőjön, meg hát 2 gyerekkel nem biztos, hogy bevállalom egyedül, szóval hogy a férjem is mikor tud majd jönni és mikor engedhetjük meg anyagilag....na majd meglátjuk...Az Ikea miatt meg NAGYON irigykedem. Éppen most gondolkozunk, hogy kell majd venni egy szerkrényt a gyerekszobába, és vágyakozva gondolok az IKEAra. Ez itt elérhetetlen, olyan messze van tölünk, hogy nem tudnánk idehozni (vagy legalaábbis nem érné meg). na mindegy, ez a "vidéki élet" :(
Joli, kicsit irigyellek, hogy tudsz dolgozni. Nekem bevallom hiányzik egy kicsit a munka. Most lehet, hogy a legtöbben hülyének néztek, de igy van...Csak sajnos én nem tudok napi 2-3 órában dolgozni....
na most ennyit, mert most aludt el Ártemisz és gyorsan tornázom amig lehet!!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 

 
 

Pat, a kiságy tényleg klasszul néz ki! Egyébként én is kirángattam volna a helyedben :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Más: raktam fel cuccokat a teszveszre, holnap lejár és eddig nem nagyon nézték, én meg eleinte meghatároztam minimálárat is :shock: Nálam rutinosabbak, felnyomnátok odáig, ha szépen kérem? Persze nem kellene elvinni, de legalább kevesebbet kellene fizetnem az oldalnak. :wink: ott is kindertojas vagyok és főleg csajos cuccok vannak fenn. (nagy csomagot vettem Máténak, vegyes volt :wink: és rózsaszínt nem adok rá :lol: ) Előre is kösszentyű!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


...csajok,bocsi,hogy most nem reagálok semmire,de ma reggel pozitívat teszteltem.... egyenlőre még fel sem tudom fogni... :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wow!!!!!!!!!!!!! Ez igen!!!!! És akkor most??????

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Most először nyomaszt nagyon a magány, amióta Elemért elment :( Négy teljes napig bírtam! :cry:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Pat!! :shock: :o :P :?

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hűha! Patri! Mi lesz most? Jelentkezz!


Berni! Az játék babakocsi! Jázmin 4 hónapos korában kapta rokonoktól. Most előszedtem, de még most sem tud vele játszani! Sebaj, majd Roli tologatja addig!

Adri! Jó hogy jelentkeztél! Már 15. hét! Hogy rohan az idő!

Joli! Meddig lesz távol a férjed?

Jól aludtam volna, ha Roli nem kelt fel 2-szer az éjszaka! Mostanában mindentől fél. Fél, hogy bejön valaki, hogy bogarak vannak az ágyában. Ha kint vagyunk, attól fél, hogy ráesik vlami pl fa, épület, villanyoszlop. Főleg ha fúj a szél!

Mennem kell!

Livinek jobbulást!

Roli kiabál a Wc-ről!

Kép
szly27
 
 


Pat :shock: :lol: :D :wink: ez komoly?Mire ébred az ember lánya :lol: Én minden új pocisnak örülni tudok :D :D :D Gondolom,ez a baba csak véletLENKE........ :D :D :D

Kép
Kép
szintus
 
 


Joli sajnálom,hogy magányos vagy.Elhiszem,hogy nem mindegy.
Mennyi időre ment el a párod?

Berni és igggeeennn mindég csak egy ajándékot kaptam :(
Rutinos szöveg:
-Ez karácsonyra és a szülinapodra :roll:

Anyuéknak valóban én voltam abban az évben a karácsonyi ajándék. :D :D :D

Adri tudod már a második babócád nemét?Minden ok a terheséggel?
Rosszullétek?

Szly jók a képek! :wink:

Én is tennék fel,de béna vagyok és nem tudom lekicsinyiteni a képeket 600x600-ra. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
szintus
 
 


Szintus!

Paint biztos van a gépeden. Ott megnyitod a képet, és a kép menüben a nyújtás/döntésre kattintasz. Ott a felső két 100%-ot leveszed mondjuk 20ra és kész. elmented és jöhet ide!

Kép
szly27
 
 


Aztaaaaaaa Patty :shock: :D

Mennem kell 8)

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Szintus!
A második babám fiú lesz:)) számomra még elképzelhetetlen, a férjem nagyon örül :) :) :) A rosszullétek pedig már elmúltak hála Istennek, csak este 10 körül bealszom, de ezen kivül nincs semmi más.

Pat!!! Annyira izgi! Gondolom nem terveztétek, vagy igen? És a férjed mit szól? És te???????

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Sziasztok!
Csajok,minden kedves hozzászólást köszönök,de...nézzetek má' egy picit a mai dátumra!!!!!!!!!!! :lol:
Hi-hi,tudom,hogy aljas vagyok! :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Igazság szerint még meg akartam várni Gabi ,Réka meg Berni reakcióját,de estig nem tudtam volna várni,így is annyit nevettem ma,mindig mikor eszembe jutott! :lol: A szikra amúgy akkor pattan ki,mikor reggel így köszönt a férjem,hogy Boldog szülinapot! :evil: Na gondoltam,akkor én is megviccelek valakit! És ki mást??:lol:

Joli!
Nagyon rossz a magány,de azért a fiaid csak feledtetik,nem? Ezek szerint még nagyon dúl a love,ha már most hiányzik a párod! :wink: Este majd sokáig írogatsz nekünk,jó?! Telefon vagy Skype azért megy a férjeddel? És tényleg,meddig marad?

Sly!
Ez nem hangzik túl jól,Jázmin kezdi újra átaludni az éjszakákat,mostmeg Roli kel!És vajon miért fél dolgoktól??? :shock:

Márk mai gyöngyszeme séta közben:
-Szia anya!
-Szia kisfiam!
-Szia kisanyám!
:shock: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Berni!
Megvettétek már a bicajülést? És milyen árban vannak? Mától van egy kuponos akciós a Brendonban 17e helyett 13e ...bár amúgy nekem fogalmam sincs milyen az árfekvése máshol...

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patriciaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus
 
 


Ejnye-Bejnye, Pat, pedig már kezdtem örülni :wink: és ha ezek után tényleg lesz egy duplád? :wink:

Szintus, ha gond a kicsinyítés, küldd át nekem e-mailben, megcsinálom, oszt visszaküldöm. reka.benko@gmail.com

Adri, megértelek nagyon. Ha nem tanítanék itthon, meg nem énekelhetnék, én is nagyon hiányolnám a melót! De kutatni meg végképp nem lehet részmunkaidőben... bár ha neked lenne egy jó kis magán praxisod, mint az egyik bőrös barátnőmnek, aki hetente többször 3 órákat rendel... :wink: ahhoz mondjuk pénz és ismertség is kell :cry:

Joli, kitartás! Minden egyes nappal közelebb van Elemér hazatérése!

Még nem is reagáltam anyukám orrára vonatkozó hszedre... az ugyanis műtermék, ugyanis mikor lánykaként összetörte, ilyenre sikerült összerakni neki :) így sosem fogom megtudni, milyen lenne az orra normálisan! (csak azt, hogy bizonyított, hogy olyanba is beleüti, amibe nem kéne, pl fal :wink: ) Máté orra viszont egy az egyben olyan, mint az apjáé kicsiben. Most nagyon hasonlít Gyurira!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Pat!!! Hogy lehet ilyet csinálni velünk! :twisted: Jól bevettük :lol: Kisanyám! :lol: Nekem Barni még a tavalyis mondogatta becézésből, hogy a én ici-pici, induri-pinduri anyukám :) Amióta csanád megvan én már kiestem a becézésből :P

Ma délelőtt azért keskenyedtem el, mert nem jött össze a tali és én már úúúgy akartam valakivel beszélgetni. Aztán elmentem egy kisbabás barátnőmhöz.

Apa ha munkát kap, akkor csak ősszel jön haza :( Beszélünk telefonon, amikor el tud menni köztelefonhoz, akkor megcsenget és én a netről ingyen hívom. Remélem vesz mobilinternetet, ha kint marad egész nyárra.

Szerintetek lehet adni annyit enni a gyereknek, amennyit kér? Kezd úgy tűnni, hogy minden mennyiséget megeszik :shock: Én nem sajnálom tőle, csak ugye az elhízás meg ilyenek rémisztenek. Az nem jelent semmit, hogy szopott, ugyanúgy eszik utána. Este kilenckor evett rendesen kanalasat, 10:30-kor kiszopta mindkét mellből a tejet, aztán meglátta a cumisüveget és kuncsorgott érte. Adtam tápszert, megivott még 120 grammot. Éjjel kettőkor már kellett egy kis tej megint :roll: Amúgy egész éjjel kb. 150 grammot iszik meg, plusz szopi hajnalban.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Pat, nem hiszed el, ugyanezt akartam megcsinálni a másik topikomban, csak nem volt rá érkezésem!!!

Jól csináltad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joli,
el nem tudom képzelni milyen lehet most neked, mi a 16 év alatt egyszer sem voltunk napokig külön. Volt, hogy a lak.felúj. alatt én Livivel anyukáméknál és anyóséknál voltam 1-2 hetet, de akkor is találkoztunk Zolival párszor.
Gyere minél többször, majd eltereljük a figyelmedet.

Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Azta Patri! Ez nagyon bejött! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szly27
 
 


Joli, lehet hogy csak gyors az anyagcseréje. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Pat! Hát ezt tényleg jól bevettük... :) :) :)

Joli! Tényleg kis haspók Csanád! Ártemisz is eléggé szereti a hasát az igaz. Nem lehet előtte úgy enni, hogy ne nézné ki az ember szájából a falatot, még akkor sem, ha előtte evett meg egy nagy tányér főzeléket. Ma próbáltam tanitani szivószállal inni :) :) olyan édes volt!

megyek én is pihizni egy kicsit, jó éjt!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


sziasztok!

pat!
ejnye-bejnye! :lol: :lol: ez jó volt!

joli!
ne legyél elkeseredve,nálunk is szokott utazgatni apa :( nem könnyű,de neked legalább 3 pasi tereli el a figyelmed :lol:

mi a délutánt a "kertben" töltöttük,elültettem a futóvirágokat meg a dísztököt,holnap jöhet a többi :) Dorkó végigasszisztálta:kiborította a virágföldet,beletúrkált,letörölte a mocskos kocsimat a ruhájával,gereblyézett,átnézte a kiteregetett ruhákat........sorolni sem tudom,úgyh a tanulság:a nagyobb munkákat alvásidőre hagyom.erről jut eszembe:képzeljétek,h bejött a jóidő,már nem igénylem az alvást :lol: persze azért magamra erőltetem,másképp nem tudnék ennyit sem írni nektek :lol: 8) két napja megpróbáltunk átállni a napi 1 alvásra,mert délután fél5 felé már kínszenvedés volt elaltani,így meg,h óraátállással a 11ből12 lett,már meg is ebédeltetem előtte.na evvel nem is volt baj,mert akkor szépen elalszik,de ma mire hazaértem a tornából,már tiszta nyűg volt,apának meg fájt a feje,úgyh megint húzta a száját.ilyenkor jó ám a hangulat itthon :cry: és én hülye,még lekiismeretfurdalásom is van,h idegesíti a gyerek......azért nem hiszem,h ennyi nem járna nekem :?:
szóval most nincs vmi kicsattanó jókedvem,azon agyalok,h beszervezem anyóst fixen 1 napra...na,nem fárasztalak titeket,bocsi,h nem reagáltam mindenkire :cry:

Kép
berni1
 
 


dorkó és a banán:

Kép

dorkó és a kert:

Kép

Kép

Kép
berni1
 
 


Hali!

No de Patty :evil: :lol: !

Édesek a képek.

Én is hoztam, talán még szülinaposat se hoztam.

Spec. ez sem az, ez csak a szokásos:
Kép

Itt már a szülinapos van:
Kép

Kép

Kép

Ez meg még a 2007. februári Kismama különdíjas fotója 8) :
Kép
Nyertünk 3 db Avent cumisüveget, 1 db előkét, 1 FP játékot meg egy Johnson's bébi táskát piperékkel (tusfürdő, babaolaj, krém, sampon, hintőpor, popsitörlő stb.) Barátnőm mondta, hogy látta a képet az újságban és gratulál a különdíjhoz :wink: .

Lehet keresek valami képet Bogiról is.

Voltunk ma is játszóterezni, hulla vagyok :roll: , jó éjt.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


pat!
még annyit akartam,h megvettem az ülést:4500ért használtan(az új,sok lett volna,mint látod :oops: én 10e.-t nem akartam adni érte)+az adapter2000.-+bukósisak.így azért olcsóbb :wink:

Kép
berni1
 
 


Jó estét!
Azért valljátok be,nem volt rossz poén! :lol: Már többször visszaolvastam a reakcióitokat,és még mindig nagyon jókat mulatok rajtatok! :oops: Bocsika....

Gabi!
akkor ma nagyon egy rugóra járt az agyunk! :lol: Kisasszony(megelőzendő,hogy rossz nevet írjak :lol: ) jobban van?

Csilla!
Hűűűűűűűűűű,te ilyenkor végignézed a folyamatot,ahogy Toncsi ezt teszi magával,vagy csak a végeredmény látod? :lol:
Most,hogy így beraktad a képet,szerintem láttam is...itt a védőnőnél vannak régebbi újságok,mindgi elhozok párat olvasgatni!Nagyon édi rajta,megérdemeltétek! :D

Berni!
Én is sokallottam még így is! :roll: Látom doriánra minden munkában számíthatsz! :lol: Nagyon cuki! A te párod munka miatt szokott utazni? És hová????? :roll:

Joli!
Csak azt nem értem,hogy 3 gyerek,háztartás és munka mellett neked még van időd gondolkodni? :lol: Kár,hogy nem jött össze a tali,de mostmár a jóidő beköszöntével könnyebben tudtok szervezkedni! Viszont nagyon hosszú idő,amire a férjed elutazott! Nem is tudom melyik a rosszabb...ha nem talál munkát...vagy ha nem látjátok ilyen sokáig??? :roll: Nagyon sajnálom!!!! Fel a fejjel,jobbat nem tudok mondani! Vagy ha vége a sulinak mehettek utána a fiúkkal! :wink:
:wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Érdemes volt benézni, annyi szép gyereket láttam :P

Ja, az anyagcseréről jut eszembe :idea: azon gondolkodtam a napokban, hogy keresnem kellene egy bilit. Reggelente Csanád amikor felkel, akkor 5 percen belül úgy telepisili a pelust, hogy legtöbbször ki is folyik. Próbáltam már, hogy azonnal megnézem, amint felébred, de akkor még száraz. Ha szerencsém van és közben tisztába tudom tenni, akkor csak két pelenka bánja és a ruhája száraz marad. Legtöbbször jön a kaki is egyúttal.
Na, ma ömlesztve adtam elő magam, nem szóltam senkihez, így biztosan senki nem sértődik meg, mert kimaradt :wink:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Néha én is azt hiszem túletetem a gyereket! :roll: Ma a husis-almás-rizses cuccból kishíján 2 egész üvegnyi csúszott le neki ebédre!
Elvileg anyatejjel nem lehet túletetni a babát,meg azért szerintem (bár lehet hogy ez nem így van) már nem is termelődik annyi tej,amennyi elég lenne nekik,így előfordulhat,hogy még szopi után is éhes marad!

Nekünk a tegnapi éjszakánk elég jó volt,csak fél 4-kor ébredt,aztán meg fél 9-kor kelt! És ma 2,5 órát sétáltunk!

Adri!
Lassan már rugásokat is fogsz érezni! :shock: Utána meg szinte észbe sem kapunk,és már megszületett a kisöcsi! :wink: Ja,valamit nem felejtettél el???
Segítek: képek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Joli,
ha Csanád hamarabb lesz szobatiszta,mint Márk,akkor felkötöm magam! :shock:
Amúgy meg nem vagyunk sértődősek!mindig szoktál mindenkihez szólni,nincs harag,hogy ma így alakult,de holnaptól álljon vissza a rend!!!! :evil:
Ha-ha! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat, akkor neked külön, mert olyan jó kislány vagy, hogy nem hagysz éjjel itt egyedül csücsülni :lol:
Ne félj, nem lesz szobatiszta Csanád, még azon is gondolkodom, hogy egyáltalán ültessem-e bilire.
Akkor Csanádon nem csodálkozom, egy üvegnyi ételnél többet egyszerre nem adok oda neki.Kb. kétszer eszik meg naponta rendes kaját egy üvegnyit, egyszer ugyanennyi gyümölcsöt és félüvegnyi tejpépet+ a tápszer, + a szopi.
Ja és tényleg vigyázz, nehogy farkast kiálts! :lol:
Jó éjt!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli!
Igazatok van....még a poén előtt én is gondolkodtam,hogy biztos jó ötlet-e? Hááát,remélem nem festettem az " ördögöt" falra! :roll:
Réka!
Írd meg,hogy melyik ruhára mennyivel kellene licitálni!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


[quote="el..né"]N írta:el..néa, ma ömlesztve adtam elő magam, nem szóltam senkihez, így biztosan senki nem sértődik meg, mert kimaradt :wink:

A másik verzió, hogy mindenki megsértődik. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, Pat, Te kérdezted asszem, Nóresz úgy 6 hós kora óta rengeteget ébred éjjel, de egyből vissza is alszik. Vagyis aludt 1 héttel ezelőttig. Fogalmam sincs mi az oka, így sajnos tenni sem tudok ellene. :(

------------

Az ovinkban az egyik dadus néninek ikrei lesznek ősszel. Két kislány. Nagyon rossz anyagi körülmények közt vannak, én már odaadtam az összes már kinőtt babaruhánkat, de kéne nekik még csomó minden. Ha van ismerősötök, akinek van fölös babacucca, és elajándékozná, akkor szóljatok léccccci. Nincs netük, sőt szgépük sem, így én közvetítek.
Szóval ruhák már nem, de bármi más. Köfi.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Patr! Jó poén volt! :lol: Este tesóm telefonált és én is bevetettem! Jó volt a reakciója! :lol: :lol: Roli ma nem ébredt és Jázmin sem! Halkan jegyzem meg, nehogy elkiabáljam, de zsinórban ez a 3. éjszaka amit Jázmin végigszunyál!
Még egy kérdés! Márk nem szokott "fütyizni"? Nem birizgálja magának? Roli egyre többször.

Joli! Tényleg jó sokáig lesz oda a párod! Kihagyja Csanád első szülinapját is! Szegénykém!

Berni! Dorián aztán nem semmi! Jól belemászott a földbe! Az én hajam az égnek állt volna a ruhája miatt!

Csilla! Toncsi jól kisminkelte magát! :lol: :lol: Nagyon édi a fotón, jó dolgokat kaptatok!

Gabuska! Hát nem irigyellek, hogy Nóri éjszaka akar játszani! Nekünk most épp javulóban van az alvás! Remélem így is marad. A hintás képen annyira édes!

CSanád meg már ágytisza! :lol: Mikor lesz az én fiam ágytiszta????


Hétfőn megyünk beíratni az oviba Rolkót. Remélem felveszik oda, ahová akarom. Majd véletlen elkottyintom, hogy pedagógus vagyok, hátha segít!

Berni! Jó áron vettétek az ülést!

Tényleg Adri! Nem érezted még mozogni a picit? Én Jázmint pont 15 hetesen éreztem először! Utána meg sem állt!

Kép
szly27
 
 


Akkor én meg is sértődtem, uff :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Ezer éve nem voltam megint, most csak bejelentkezem, mert még nem tudtam visszaolvasni...
A vált. kedvéért megint beteg Vince, egyik éjjel majdnem ügyeletre vittük, mert nagyon nehezen vette a levegőt (krupp)! :( Szerncsére a friss levegőre múlt, ill. most már van olyan kúpunk is, amit ilyenkor kell adni!

Visszaolvasok, és jövök reagálni is, ha Vince hagy!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Hali!

Na jó, nem sértődtem meg 8)

Toncsi játsziban, Bogi alszik. Megyek kávézniiiiiiiiii!

Persze Toncsi az alkotásait természetesen titokban hajtja végre, ált. reggel ébredéskor. De most már eltettem a filctollait :wink: .

Évi, szegény Vince már megint beteg. Én voltam ennyire beteges kiskoromban, nem volt olyan hónap, hogy ne lettem volna beteg :x .

Elhatároztam, hogy ma estétől nem adok Toncsira éjszakára sem pelust, kb. 10-ből 1x van benne pisi.

Tegnap úgy aludt el Bogi, hogy egyik kezével fogta a kisujjam, másikkal a hüvelykujjam a két lábával meg átkulcsolta az alkarom. Szerintetek anyás :shock: :lol: ?

Toncsi tegnap megkérdezte:
-Ez mire való?
Mondom, felszívja a nedvességet és a folyadékot. De ez nem gyerekeknek való, csak a felnőtt néniknek?
-És neked honnan szívja fel a nedvességet?
Csak nem a tampont találta meg :oops: ?

Bogi rendszeresen 2x kel éjszaka, de ma reggel legalább fél kilencig aludt (a 6-7 helyett).

Majd még jövök.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
Ma egy játszóházas bulival kezdtünk, állati jó volt! Budapestiek, ne hagyjátok ki, szerintem tökéletes talihelyszín! :wink: Jolit is átcsábítottam, a két pasi nagyon jól érezte magát! És Joli rendes anyuka volt, fotózott is, nem úgy mint én... :lol: Mindig ilyenkor csütörtök 10-től van foglalkozás (olyasmi, mint a ringató) utána meg játék. (http://www.bem6.hu/)

Gabuska, konkrét cuccokat tudnál írni, mijük nincs még? Utánanézek mit találok.

Pat, megküldtem priviben az aukciós adatokat! Köszi a segítséget!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Évi! Jaj nagyon sajnálom Vincét! Jázminnak is volt kruppja. Párásíts neki éjszakára, ne legyen 22 foknál melegebb ahol alszik+kúp és úgy már tűrhető lesz.
Nálunk éjszaka Jázminra ment a hideg pára+kúp és így jól aludt és nem is vette annyira hangosan a levegőt.

CSilla! Sajna Roli rendesen telepisili reggelre a pelenkát. Pedig már úgy szeretném ha ágytiszta lenne! Lassan egy éve szobatiszta, de ez az ágytisztaság! :shock: És érdekes módon a nappali 2-3 órás alváshoz meg nem kell a pelenka kezdetektől fogva, csak éjszakára!

Réka! A Ringatót mi is nagyon élvezzük! :lol: (csak régen voltunk)

Kép
szly27
 
 


Patricia én teljesen bedőltem,hogy lesz kistesó.
Vagy lehet,hogy nem is vicc volt??? :D :D :D
Fáj még a hátad?Már kezdtem gondolkodni(akartam irni is),hogy szólj majd a rötgenről a nődokinak,mert lehet,hogy nem jó. :lol: :lol: :lol:
Én tényleg NAGYON elhittem!!!! :lol: :lol: :lol: Jó poén :wink:

Évi sajnálom,hogy betegesek a gyerkőcök.Nem tudom,hogy milyen
az a betegség,amiről irtok,de a Fruzsinak is volt stridor laringitis.
Én nem értettem mi ez,de azt mondta a nővér,hogy ez olyan,hgy nekezen veszi a levegőt,késöbb is előjöhet neki,az ő kisfiának ez van......én nem tudom,hála még ilyen komoly problémánk nem volt.

Csilla nagyon aranyos Toncsi azon a képen:)

Berni ezek a képek király.Mutattam apának,hogy látod,hogy mit csinál ez a ki úr?Hát kertészkedik.Mi ugy érzem néha már tulságosan is féltjük a Fruzsit.Mindég törölgetjük,mossuk a kezét :lol: :lol: :lol: Egyébként szerintem a kicsi fiad rád hasonlit.Nagyon szép kiskölyök :D

Gabuska aranyos a kislányod a képeken.A másodikon olyan,mintha direkt pozolna
:lol: :lol:

Joli akkor tényleg hosszú időre ment el apa.Kitartás.

Réka akkor majd átküldöm a képeket és te légyszi kicsinyitsd le én meg majd megprobálom feltenni.Köszi,aranyos vagy :wink: :D

Lányok ti ilyenkor miben öltöztetitek a gyerkőcöt sétára?
Mert én annyira nem tudom mibe öltöztetni :roll:
Meddig kell adni a Vigantol cseppeket?Ti adjátok még?

Kép
Kép
szintus
 
 


sziasztok!

köszi a hozzászólásokat!
én is gondoltam a répatortára, emg is van a receptje valahol... megpróbálom.
Meg gondoltam a Stahl-féle gumimackós tündértortákra.
Aztán kifújt, mert nincs több időm a sok torna miatt. és akkor még a takarítás, és ugye a dekoráció.
mivel a Sára név hercegnőt jelent, mindenen korona lesz. a poharakon, a lufikon, a tortán...
Gondoltam parfétortát is veszünk. hisz azt mindenki szereti.

Egyébként: a szürkehályog újra kinőtt, ezt kell majd újra leszedni. De sajnos a látásán ez nem segít. A szemész szerint látnia kellene. :-(
Most az "agyászon" a világ szeme, mert ha az agykamraműtét sem segít a látásán (szerinte nem fog) akkor nem tudom hova vigyem....

Már eszik mindenfélét. a jolly joker a banán, az mindig bejön. De kap már túrót, sajtot és főzelékeket is hússal. muszáj mindent dúsítani, mert nem igazán hízik. 10 dkg/hó!
van még egy kis tejem, azt szereti, de attól 3 hónapos kora óta nem hízik.
ha valaki olvasni akarja, a párom írja a blogját, én nem is szívesen beszélek a gondjainkról, mert csak elszomorít, de itt elolvasható mindig az aktuális "helyzet". www.msara.freeblog.hu

Nagyon drágák a csemetéitek! :-)
inerke
 
 


Sziasztok!

Inerke, ezt már szeretem, legalább ilyen gyakorisággal gyere:) Egész jó terved van már a szülinapra:)

Szintia, jó a megközelítés, hátha Pat nem is reggel űzött velünk április tréfát, hanem később?! Azt is jól bevettük :lol:

Szly, gratula az éjszakáitokhoz, csak így tovább!

Csilla, anno a szomszédunk hasonló korú kislánya mutatta a betétet nekem, amikor náluk mentem: "Anyunak a puncijához kell" Mindezt olyan cinkos mosollyal :P

Évi, gyógyulást kívánok Vincének!

Gabuska, hátha a foga kínozza Nórit? valami csak bántja! Próbáltad a Nurofent?

KépKép
Kép
el..né
 
 


A mai ringató, sajnos csak telefon volt nálam.

Kép

Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 


Szintia, eszembe jutott, hogy kérdezted, mit adunk a gyerekre. Itt olyan meleg van, hogy a benti öltözékre csak egy blúzot és egy széldzsekit adtam. Ja még nadrágot, sapkát és vastag zoknit:)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Ma itt is NAGYON meleg volt.
Sokat sétáltunk a Fruzsival.
Mostmár megyünk csicsilni.
Apa nélkül :(
Joli neked tényleg KITARTÁS!!!!
Bizti naaaggyyoonn nehéz lehet a kedvesed nélkül.
Nekem sem könnyű esténként,de neked még nehezebb.......


JÓ ÉJT LÁNYKÁK!!!!!!!

Kép
Kép
szintus
 
 


sziasztok!

joli!
nálatok a ringatón van játék?nálunk csak éneklés :lol: szerencsére!mert azért hoznak oda "nem túl jó"gyerekeket is,akiken még így is felidegesítem magam :oops:

szly!
ettől a kosztól azért nem áll fel a hajam,bírja a mosógép :wink: :lol: azért gyerek!

szintus!
:lol: mit szóltál volna ahhoz,amikor ült a parkolónkban és a murvát kóstolgatta,nyalogatta? :lol: :lol: én úgy vagyok vele,h gyerek,mindent ki kell próbálnia,össze kell koszolnia magát és évente 2kg koszt meg kell ennie :) ezt mondják!amúgy benn a lakásban van elég dolog,amit nem szabad,hát kinn hagy tomboljon.összehúztam az elhalt fűvet csomóba,ő meg beleült a közepébe és magára szórta :lol: akkor azért már rászóltam,amikor kétmarokkal tömte a szájába és rágta :lol: :lol: szóval ma is jól elvoltunk.

pat!
igen,munka miatt szokott utazni és bárhova,ahova kűldik.(szlázási rendszereket vezetnek be,oktatnak)elvileg most úgy egyeztek meg,h a gyerek 1 éves koráig nem utazik,h a nagy "lépéseknél"itthon lehessen.bár soxor úgy gondolom,bárcsak kicsit elutaznak,mondjuk 1 hétre :lol: :oops:

adri!
mikorra vagy kiírva?

évi!
:cry: :cry: jobbulást!én allergikus asztmás vagyok,átérzem a manó szenvedését.jön a nyár,csak "megerősödik"pussz neki

gabi!
hogy vagytok!te még a lányokkal alszol vagy már nem kell aggódnod?

Kép
berni1
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?