Új privát üzeneted érkezett!

Kutyafüle!
Ha odafigyelsz rá akkor kordába lehet ezt tartani!!!Nyugi!!Ne idegeskedj!!!! :wink:

annus11
 
 


Laptető!!!!!!!
Remélem ez szerencsét hoz!!!Rám férne.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nekem maltofer folt írt fel tegnap.

Annus
lassan készülhet egy új tábla a gyerekekről, legfontosabb adatokkal :-) Vagy a mostanit egészíted ki? Gondolkodtál már ezen?

Hogyhogy ennyien otthon ilyen szép időben? Ha Maja felébred mi megyünk is le kertbe. Úgy élvezi. Már ébredezik is, ha jól hallom.
pumuklii
 
 

 
 

Kutyafüle bizti nem lesz baj!Az egyik ismerősöm kb 32.héttől vizesedett,sőt vérnyomása is magas volt!Túlhordta a babát!!!
Maja nagyon ügyi,mi is gratulálunk!
Én is úgy mennék ki.........................de ma még 2 percet sem bírok állni,egyből görcsölök. :(

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kutyafüle, no para! A 129-ces vérnyomás az kutyafasza, ne foglalkozz vele. Az enyém stabilan 130 és 140 közt van, a doki azt mondta, erre még gyógyszert sem ad, nem hogy még megindítsa a szülést! Méregessed szépen, de 140-ig nincs gáz!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hajho!
Még egyben :) bár ma leult egy doki es elbeszelgettunk a lehetosegekrol.. hetfon alig birtak leallitani a fajasokat, Bricanyl már nem hat, magnézium jo lenne, de sokat kaptam, magas a verben a szintje, azt nem kaphatok... sakk-matt... tovabbra is kemenyedek, 5-10 percenkent, ha nem megy tovabb a folyamat, akkor meg birjuk tovabb..
nem en fogok eloszor pottyantani :wink:

Streptococcus szures
KOTELEZO!!!!!!!!!!!!!!!!
36-38. heten! nincs olyan eset, hogy gyanus streptococcusra, mert nem okoz tunetet. a nok kb. 10%-ban van, de akinek van es a gyerek szules kozben benyalja, es be fogja nyalni, sulyos fertozesnek van kiteve, ami megelozheto lenne az anyanak adott antibiotikummal!!!!

na még a szuloszobarol is osztom az eszt :wink:

amugy tegnap be akartam lepni csak nem mukodott a babanet

koszi a drukkokat, ne hagyjatok abba :wink:
Vendég
 


Na erőt vettem magamon....ki merészkedtem egy 8-10 percre az udvarra.Gréti is kint van,rajzol.elhalmozott egy csomó virággal,gyommal :lol:
Mióta meleg van nem voltam kinn,utoljára meg szombaton,így nagyon jól esett.Még a kedvem is jobb,bár úgy éreztem magam mint akit jól fejbekólintottak.
Mikor egyik este görcsöltem,pont azon gondolkoztam,hogy ilyen állapotban nem tudnám megszülni Hannát.Teljesen gyenge vok már a sok fekvéstől!
Szóval ha az nst jó,akkor hazajöhetek,de nem szedhetek már semmit.Ezért azt gondoltam ki,ha betöltöm a 37 hetet,akkor kicsit mozgok hogy erősödjek,Szerintetek???
Petrussal és a babákkal mi lehet?Remélem még egyben vannak,ha meg nem,akkor mindhárman jól vannak!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na, Petrus, jaj de jó, hogy bejelentkeztél!!!!! Ügyik vagytok!

OK, tuti protokoll vizsgálat, de mégsem csinálják sokan. Tudok konkrét példákat... Szóval annyira mégsem kötelező, mert akkor legalább papírnak kéne lenni róla...

Drukkolunk tovább!

Arra tudsz esetleg válaszolni, hogy toxémia fehérjevizelés híján is felléphet? Vagy az "kötelező" hozzá?

Bocs, hogy ezzel terhellek, csak most megijedtem...
Vendég
 


És Petrus, holnap betöltött 32. hét!!!
Vendég
 


Petra!

De örülök!!!Reméljük még bírjátok pár hétig egyben!!!!Nagyon szorítunk nektek!!!!

Pumukli!
Már kész az új tábla 8) Csak arra vár hogy jöjjön az első baba és megmutassa magát! :wink: Amúgy a régi tábliból kiszedem aki megszült és átkerül a másikba.Annyi h a baba adatai stb ugy benne lesznek pluszban,ami meg nem kell pl köv vizsgálat az kikerül :wink:

Én ma nem mentem sehova...pihizek inkább,így is holnap hosszú délelöttöm lesz...1/2 8ra megyek a kórházba,aztán ki tudja mikor végzek!Aztán jó lenne aludni ma éjjel :roll:

annus11
 
 


Petrus de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Örülök hogy minden ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na megjöttem a dokitól :D

BPD: 92 mm
FL: 72 mm

Saccra kb 3 kg és 48 centi :lol:

Hétfőn utolsó vérvétel, csütörtökön CTG.
Ha addig nem szülök :shock: Azt mondta a doki, csinálhatok bármit, legfeljebb megszülök :lol: AZtán mondta, hogy csütörtökön találkozunk legkésőbb, vagy előtte a szülőszobán. Szóval Fruzsi engedélyt kapott megszületni :wink:
Vendég
 


Köszönöm a bíztatást. Csak ettől a toxémiától parázok, hogy ne legyen. De jó,aki ki tud menni a kertbe.Én most aludtam egyet,aztán megyünk le Stellával egy jó nagy sétára. Bár ma elég fáradt voltam egész nap,nem sok mindenhez volt erőm.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Panndi!
Huuu,na ez nem semmi!Akkor te már tényleg nagyon elöl vagy!Én rád tippelek mint első babás!!! :wink: Szerintem húsvétkor már babázol!!!

annus11
 
 


Kutyafüle,
nem akartalak megijeszteni, eszem ágában sem volt, ne haragudj. Ahogy Szofi is írta, 140 felett kell odafigyelni. A Tied abszolút nem magas, ráadásul a vizeleted is ok.

Dóri,
én úgy tudom, a fehérjevizelés mindig együtt járója!

Tényleg nem akartam megijeszteni senkit, csak inkább tudjunk róla. A dokik amúgy is nagyon odafigyelnek rá, szóval Lányok minden ok lesz!!!

Petrus,
örülök, h még egyben vagytok, megy a drukk, h még jó sokáig így is maradjatok! ++++++

emese1979
 
 


Sziasztok!

Petrus! Megy a drukk ezerrel!

Panndi! Gratulálok a vizsgához!

Szofi! Sajnálom, ami a kocsivak történt, de fő, hogy Neked nem lett bajod! Hiányoltalak ma relaxról!

Streptococcusról én is úgy tudom kötelező. Nekem semi tünetem nem volt, de pozitív voltam/vagyok.

Reny! Örülök, hogy Te is megpróbálod természetesen! Én is erre készülök, aztán majd meglátjuk, mit hoz a sors.

Dóri! Úgy tudom fehérjevizeléssel együtt jár. Nekem a védőnő mindig kimutat fehérjét a vizeletben, de azt mondja, amíg a vérnyomásom nem magas, ne agóddjak.

Anita! Szerintem nyugodtan menj ki kicsit a napra, csak jót tesz a közérzetednek!

Valaki kérdezte a málnalevéltea beszerezhetőségét. Én Herbáriában veszem. 190 Ft egy zacsi.

Kép

Kép
hean
 
 


Bocs a sok elírásért!

Kép

Kép
hean
 
 


Sziasztok!

Déltől úton voltam, mentem nst-re ugyebár, ahol kicsikém tachikardiás, szóval a szívhangja 160-190 között mozgott egyfolytában, igaz mindvégig mozgott, de a frászt hozták rám, így a doki is csinált flowmetriát, amire nem mondott semmit, hogy jó-e vagy sem :( aztán meg a házidokinál ültem, hogy egy nyomorult laborbeutalót kérjek, teljes vérképre és CRP-re, doki ugyanis gyulladásra gyanakodik, hogy attól ilyen Lara szívhangja, csak azt nem értem, hogy tegnapi nst-n tök normális volt minden érték :(

Most már ki vagyok akadva, mindig mikor jól érezné magát az ember közbejön valami és aggódhat :(

Pénteken mehetek megint nst-re, igaz dokim ott sem lesz, mert konferenciája lesz, de azért más doki meg fogja nézni a leletet :(

Ja igen tegnap meg a vérnyomásom volt magas, ma az szupi volt.

Streptococcus vizsgálatot itt nem csinálnak :(, de az amoxicilint beszedette a doki velem

Most meg kezdem már betegnek érezni magam, a házidokinál remélem nem szedtem össze még valami nyavalyát :(

Megyek visszaolvasok, de ki kellett írnom magamból bocsi mindenkitől.

Flowmetriás értékeket nem tudjátok hol tudom megnézni?

Üdv mindenkinek

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Edua,
reméljük semmi komoly.de ha bármi lenne, időben észrevették, és ez a lényeg.

Nekem is hosszú napom lesz holnap.Labor aztán haza aztán délután vissza a kórházba a kenet eredményért.És a párom nem veheti át pedig semmi kedvem kétszer fordulni

Most voltunk sétálni.Gábor végig rúgdosott.Kinyomogatta a lábát, de rendesen.Le is kellett ülnöm a parkban mert annyira fájtak a rúgásai.de akkor se hagyta abba.Nem tudom mi volt vele.

Hétvégén megyünk piknikezni, már nagyon várom.Amíg tudok megyek mindenfele.Minden rendben, méhszáj zárt,3000-es, lepény is 1-es érettségű, picúr már célra tart :lol:

Látom a védekezés téma is szóba jött.Én a fogamzásgátló tabit kerültem.Majd talán mikor már a szopizást abbahagyta a kicsi.
Lehet hogy csak bemesélem magamnak de szerintem hosszú távon nem egészséges ha tablettát szed az ember főleg ha x év után gyereket szeretne.Ismerősöm olyan erőset szed, hogy 1,5 évvel azelőtt abba kell hagynia a szedését mielőtt belevágnának a gyerek projectbe.

KépKép
harhaj
 
 


visszaolvastam :)

nem semmi, hogy mindenkinél kijön már valami :( , pedig komolyan már kezdtem élvezni a terhességet :)

petrus, jó, hogy végül meggondolták magukat a kicsik :)

panndi nekem ma a doki azt mondta, hogy vonzom a bajt? :) , meg hogy ne akarjak még megszülni, mondtam is, hogy még nincs tervben

nagyim úgy néz ki, hogy jobban van, bár szegénynek tüdőgyulladása is van, úgyhogy addig nem is próbálják újraindítani a veséjét, csak nehogy késő legyen :(

szofi én is érzem, hogy bocsi a szóért, de bambábban vezetek :)

jelentem ápr 22 előtt én nem akarok szülni :)

Hétfőn megyek dokim magánrendelésére is méhszájat nézetni, amúgy ha ilyenkor rövidül az már nem gond, csak ne nyíljon, dehát mi Éduával nyitott méhszájjal is eljutottunk a 38. hétig :)


Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


De jó Petrus,hogy még egyben vagytok!!!! :D
Mindenkinek gratula a nagy babákhoz és a nem hízáshoz,sajnos én a fekvés miatt nem mondhatom ezt el magamról!!!! :( :( :(
Már nagyon nehezen bírom,a lányok miatt is,de az én időm vánszorog,még mindig csak a 32.hétnél járunk.....
Sajnos,én továbbra is viszketek,a dokim sem tudja miért. Ez lehet egy nagyon súlyos májprobléma jele is,de nem magas a vérnyomim sem és hála Istennek fehérje sincs a vizeletemben. Mindenesetre holnap a körzeti dokim csinál egy májfunkciós vérvételt,jobb biztosra menni.Szorítsatok,mert már elegem van a komplikációkból .:evil:
A talin csináljatok képeket,nagyon sajnálom,hogy nem mehetek.
Annus,tudnál adni tel.számot a Kleopátra-házas UH-hoz? Köszi!!!

Kép
f.ancsi
 
 


még valami: a pocimon a bőr olyan fényes már mint a tükör :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Emese!Nem Te ijesztettél meg, hanem amit leírtál,pont arról olvastam a neten.És ezért írtam, hogy parázok. Egyébként az előbb már 134 volt.Remélem nem megy fejjebb.A víz meg remélem lejjebb megy. Hajrá Panndi! Nem is lenne rossz azért, ha húsvétkor már babáznál!!!! :lol: Milyen klassz nyuszid lenne!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na, Panndi! Akkor Fruzsi rendes kislány volt, hagyott vizsgázni, meg talán még a diplomáért is elmehetsz, ha otthon tudod hagyni! Szóval akkor most az a terv, hogy mindent csinálsz tünemény nagylánnyal, és ha jön az idő, irány a kórház, akár holnap? Hát, ez izgi. Itt lesz az első májusi baba! :) Nagyon várom!
Vendég
 


Majd még asszem benézek, de most megyek vásárolni.
Vendég
 


Sziasztok!
Ildi bizti minden ok!Nyugodj meg.Ha baj lenne,akkor mondta volna a dokid.
Harhaj szupi hogy ilyen jól bírod!
Lányok én vok a legparásabb.....nektek nem szabad!!!Ki fog akkor engem nyugtatni,ha ti is paráztok????
Itt voltak anyuék,jó volt beszélgetni.
Most meg nyilallik a gátam,hüvelyem. :oops: elég rossz érzés.
Kenetvételről nekem sem mondott még semmit a dokim. :shock:
Jajjj....még a szemem is mondani kéne neki......csak az a baj hogy mivel +-os vok így előre nem mutatható ki.csak szülés után derül ki hogy romlott e.bár már sokat könnyezik,gondolom kicsit romlott a hormonok miatt.félek hogy ezt tetőzi majd a nyomás......mit csináljak??
Szép álmokat!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


anita próbálok, de nem olyan egyszerű :(

a velvetem meg ezt találtam tegnap, és ettől is félek, mert az első 12 hétben 2x is volt torokgyuszim:(
http://velvet.hu/poronty/2009/03/31/az_ ... zat_szive/

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Mindenkinek nyugis éjszakát, én mrg beveszem a seduxenemet és így legalább 3-ig alszok, aztán 1 óra forgolódás és fél 7-ig mehet tovább a szunya :)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Petrus: jaj, de jó, hogy egyben és semmi baj nincs!

Pandi: hát kíváncsi vagyok, Fruzsi mikor indul meg, miután szabad utat kapott. :P

Én is úgy tudom, hogy a fehérjevizelés feltétele a toxémiának. Úgyhogy ne izguljatok, ha nincs ilyen!

Nekem már megvan az utolsó laborom. A dokim azt mondta, vigyem az eredményt pénteken, szóval már a múlt héten megcsináltattam. MInden rendben vele amúgy, de rendületlenül szedtem az Elevitet, mert a védőnőm megdobott egy dobozzal ingyér.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

valaki kérdezte merre jártam (bocsi, de annyit olvastam vissza), szóval anyukámnál voltam Szlovákiában, megvettem a pelusokat, meg ilyeneket! Tök olcsó volt odakinnt!

Nagyon szorítok én is, hogy még maradjanak bennt az ikrek!

Olyan furi, hogy már ennyire közel vagyunk a babázáshoz, lehet, hogy kifogotk nevetni, de én félek egy kicsit azért!
Annyira felkészültnek érzem magamat, de félek nem lehet mindenre! Annyira irigykedem azokra, akik már alig várják, hogy kibújjon a baba, és nincs semmi félelem bennük!

Annus: vérvétel ápr.6., doki ápr. 15., UH ápr. 20 körül! köszi

mindenkinek szép estét

KépKép
ancsika80
 
 


Kutyafüle

Nem lesz semmi baj, alatta van a vérnyomásod bőven. Én mindig sokkal közelebb vagyok a határhoz és még sem volt gond, nem is lesz.
Én nem látom, hogy vizesednék, bár az ujjaim olyan vastagok, lehet a hízástól.

Emese
Normális esetben Aporral 3 hetente jártam az orvosomhoz, a 36. hét után pedig hetente.
Most más a helyzet. Most kéthetente járok, mert ikrek. Egyébként nem minden orvos ellenőrzi ennyire sűrűn a kismamáit. A védőnőmhöz is kéthetente járok.

Panndi
Szép nagy baba. Húsvétkor még bent lesz, de 3 hétnél én sem adok többet. :)

Annus
Rendben, értettem. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Nekem a dokimhoz 6 hetente kell mennem, az NST-t meg mindig meg fogja nézni, az ugye hetente lesz.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ildi

Ne izgulj, szorítok nagyon!!!

Petra
Örülök, hogy még bent vannak a babák. Még bírd ki néhány hétig. Szorítok!

Védekezés
Én még soha nem szedtem gyógyszert, tartok tőle. Szoptatás alatt pláne nem szednék, mert több ismerősöm babája is akkor szokott le a ciciről. Nekem nagyon fontos, hogy sokáig szoptassak.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Ildi! Sztem ettől nem kell tartanod (a torokgyuszis cucctól), mert az nem ilyen hirtelen változásos ügy. Azt mondtad, tegnap minden rendben volt. Ez azt jelenti, hogy tegnap és ma közt volt/van vmi, ami változott. De minden rendben lesz, mert megtalálják, ha van gond. Még jó, hogy ma is voltál NST-n!

Na, meglátjuk, mit mond holnap orvosom... Reggel megyek, de vlsz. utána jó sokáig nem jövök, mert anyumat el kéne vinnem Lentibe a nagybátyja temetésére. Samunak is jönnie kéne... Remek program... :roll:

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Tinu

Ennyire ritkán? Jó neked. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Hát én is kíváncsi vagyok, mondtam neki, hogy húsvétkor szeretnék szülni, húsvéthétfőn :) Bár Zsófit sem érdekelte, mit akarok :lol: na majd meglátjuk, de a doki szerint most nem kell indítani :D
Vendég
 


Sziasztok!

Aki küldött privit, már elküldtem a talira az útvonalat, tömegközlekedéssel és autóval is. Aki jön, az dobjon egy privit, és küldöm!

Puszi

Holnap utántól jövök hosszan, akkor vissza is olvasok... csak a párom 5 napra elutazik, és most készít elő az útra. holnap nem nagyon tudok jönni.

Petrus, drukkoltam nagyon, örülök, hogy egyben vagytok!

Puszi mindenkinek! :)

Vanni
vanni
 
 


Gyors bekukk.
Voltam ma UH-on. Eddigi rekordidő: 5 perc!
Egy rém undok hölgyet fogtam ki. Hiába könyörögtem, hogy legalább egy képet adjon, hogy otthon meg tudjam mutatni a gyerekeknek, nem volt hajlandó. Az előző terhességeimnél legalább 4-5 képem volt. Most meg semmi. :(
Mondtam neki, h. komolyan, veszek egy dbz. spec. UH papírt-erre közölte, hogy úgy sem látszik semmi, mert úgy fordult... :evil: Ja, és +kedvesen közölte, hogy szerinte túl sok a magzatvíz, majd mikor visszakérdezett az asszisztens, hogy akkor a papírra mit írjon, azt mondta, hogy átlagos mennyiségű. Na, ezek után naaagyon gondolkozom a 4D-n...
Persze,minent úgy kellett kihúznom belőle, és szinte megsértődött, hogy kérdezni mertem..

"Kpf. Lepény hátul. BPD: 87 mm, THQ: 85 mm, FL: 59 mm. Átlagos mennyiségű magzatvíz. Norm flow."

ja, és valószínűleg kislány még mindig... :)

Kép
szkitty
 
 


még v.mi: Az asszisztens +még annyit mondott, hogy olyan 2200 gr körüli a baba.
A rekordidő alatt azt értettem, hogy ilyen SOKÁIG MÉG NEM voltam UH-on ezen terhességem alatt. (Az előző UH pl. kb.2 perc volt.) Szerintem ennyi idő alatt alaposan semmit nem lehet megnézni. Na mindegy... Biztos öregszem, és ezért vagyok ilyen aggódó...

Petrusnak integettem az épület elől + telefonon is beszéltünk. :) Sajna, bemenni nem tudtam Hozzá, de határozottan jó kedvűnek tűnt a telcsiben. 13h körül viszont még a szülőszobán volt...

Panndi! GRATULA!!! :)

Vannihoz én kocsival megyek, szívesen viszek bármit és bárkit! Komolyan! Aki csak azért nem tud jönni, mert nincs, ki odaviszi, szívesen elmegyek érte!! Csak írjátok meg!

Holnap ismét 200 Km-re megyek. Remélem, a szülésig már nem lesz több ilyen távoli utam egyedül. Vagy rábeszélem Apucit, hogy ne menjen be a munkahelyére, hanem kísérjen el. :D (Ez utóbbira nem sok esélyt látok...)

Ja, és dühöngök, mert a magyar építőiparban normális embert találni szerintem lehetetlen. Itt kerülgetjük az anyagaokat, a fickók hétfőre ígérték hogy most már biztosan kezdenek. (Előző hétre mondták anno.) Ma végre elérem az egyiket telefonon, és mintha semmit nem beszéltnkvolna meg, közölte,hogy leghamarabb jövő hét vége felé érnek csak rá. Na persze, pont Húsvétkor! AZt már nem!. h-Erre ők: ha nem jó aHúsvét, akkor valamikor utána. Marha jó! Mikor 2 hete ígérték!
Nem tud valaki közületek egy megbízható embert, aki feldobná a padlásunk járófelületét? kb.50 nm hajópadlóról lenne szó. + egy 8 nm-es kis szoba glettelése + festése. Bár, lehet, hogy az utóbbit megcsináljuk végül mi. A padlás sem egy borzasztó nagy meló, csak egyszerűen nincs időnk rá. Mindig halogattuk, most viszont nem akarok úgy járni, hogy kifutunk az időből. Ahhoz, hogy a kisszobát meg tudjuk csinálni, viszont kell a padlás, mert a cuccokat nem tudjuk hová tenni...
Szóval: ha van normális kivitelező ismerősötök, aki nem szállt el még az árakkal, légyszí', priviben írjátok meg az elérhetőségét! Köszi:)

Kép
szkitty
 
 


Jó reggelt,sziasztok!
Szkitty! Ne aggódj szerintem! Minden rendben lesz a babával.De ha megnyugodnál tőle, szerintem menj el 4D-re. Szerintem nincs semmi,amit ne tegyen meg az ember, ha aggódik,és az megnyugtatja.Hát ez érdekes.Pedig panaszkodik mindenki, hogy az építőiparban micsoda pangás van.És akkor mégsem jönnek... :?
Én jól aludtam,mint a bunda.Csak egyszer keltett fel Riki, hogy menjek ki pisilni.:) Tegnap nagyon lusta voltam. Nem csinákltam semmit. :oops: Ma azért aktivizálni kellene magam.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anika: Tücivel is kb. így voltam, vagy havonta. Végülis egy normál terhességnél nem is kell gyakoribb vizsgálat. Ha bármi baj lenne, akkor mehetek bejelentkezés nélkül. És ti kéthetente fizettek? Vagy nem mindig magánrendelésre mentek?

Kitty: mi is így jártunk a burkolókkal, mikor lakásfelújítottunk. Alig találtunk valakit, aki megfelelő határidővel megcsinálta a pici előszobánkat + fürdőszobát. Nem volt egy nagy munka, talán épp ezért nem rohantak. :roll:

Én már nem tudok aludni rendesen napok óta. Ha vízszintesbe kerülök, rögtön jönnek vissza a gyomromból a beletett cuccok. Nem kéne már 6 óra után vacsizni, de az se jó, ha iszom. Már pedig van, mikor sokat iszom, mert állandóan szomjas vagyok. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!

Este vendégek voltak, jó keveset aludtam, de nemsokára megyünk Zsófival ki, olan szép idő van!

Én meg élvezem, hogy vége az ágyhoz kötöttségnek :)
Vendég
 


Tinu

Bizony kéthetente fizetek, ne is mondd. Elég sok.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Na itt is vagyok!
Egy röpke 2,5-3 óra alatt megjártam!

CTG:minden oké,Iza úgy rugdosott!Úgy néz ki sikerült túlpörgetni(csoki,szőlőcukor,kakaó).Így is 23 percig feküdni...már minden bajom volt.Főleg h olyan meleg volt odabenn!!Most fájást abszolút nem mutatott,viszont van ráírva vmi:tocorossz.Mond ez vkinek vmit?Most ez toco rossz?A toco az mi? :lol: :lol:

UH:elég gyors volt nálam is,most egy fiatalabb pasi csinálta,az örgebb legalább több ideig nézte...a lényeg h minden oké,fejvégű.
BPD:90mm
HC:318mm
AC:309mm
FL:69mm
kb 2700g és 47 cm :shock:
Na ezek azért elég nagy méretek,nem???Írtó sokat nőtt!Már nagyon kíváncsi vagyok h mekkora lesz végül....ha így haladunk akkor letehetek a 3 kilós babáról :roll:

Doki:méhszáj zárt,az eddigi jóslóim szart se érnek ezek szerint :lol: :lol: Vett le kenetet,jövőhéten meg vérvétel.

Amúgy 2 napja nem alszom vmi jól...olyan vagyok mint vmi kómás....leragadnak a szemeim,de hát Iza most is rugdos mint...tiszta izgága,lehet a napsütésre indult be! :wink: Tegnap meg azt játszotta hogy keresztbe fordult,és a lábaival a vesémet rugdosta :roll: Éjjel meg próbált visszafordulni...

annus11
 
 


Jó reggelt!

Végre igazi tavaszi idő van! :D

Én se tervezem hogy babó előbb szülessen.Max.2 héttel jöhet korábban,ezt már meg is beszéltük és nagyokat rúgott rá amit igennek vettem :)

Jövő héten nekem is nst, de elég korán kell menni és a nagyságos úr nem valami korán kelő típus.Kíváncsi leszek kell e majd keltegetni.

Más alig várom a hétvégi pikniket.

KépKép
harhaj
 
 


annus, ez igen :) Nem pici!

Én már kiporszívóztam a lakást, és sétáltunk/motoroztunk Zsófival kinn egy órát, végrevégrevégre mehetek :)
Vendég
 


Jajj Panndi!Milyen fitt vagy!Én még masem csináltam semmit.Letöltöttem az Anne a Zöld oromból c filmet,ami 6 részből áll.Most azt nézem tegnap óta megveszekedetten.De még csak a 3-at fejeztem be. :oops: Emlékszik rá valaki?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ancsi!
Kleopátra 4D: http://www.4dultrahang.hu/
Remélem hogy kiderül mitől van ez a viszketés...allergia nem lehet?Vagy azt már kizárták??

Edua!
Hát látom nálad tényleg mindig van vmi!De reméljük h nincs baj,sajna ebben a témában passzolok...nem is tudtam h ilyen gondok is lehetnek a végére!

Kitty!
Tök jó h nálad is minden oké!Még egy 4D amúgy pont belefér :wink:

Anita!
Nekünk a szülésfelkészítőn azt mondta a védőnő vagyki,hogy a szemet nem éri többlet nyomás csak akkor ha a kitolásnál rosszul csinálod a légzést!És tök jól illusztrálta,hogy amikro mondják h nyomjon az ember,akkor sokan úgy néznek ki mint egy felfújt lufi.Szóval ha helyesen lélegzel akkor a szemedet nem terheli semmi!Ráadásul így tudsz segíteni a babának a legjobban,tehát érdemes elsajátítani!Én nagyon hasznosnak találtam ezt a légzésgyakorlatot,magamtól nem tudnám h hogy ahelyes,ott meg nincs idő leckét venni....Aztán persze még mindig lehet h az ember ott és akkor nem úgy csinálja ahogy kell,de remélem h még magamnál leszek annyira hogy megpróbáljam jól csinálni :wink:

TALI!
Vanninak írjon privit mindenki aki jön!!!(Vasárnap 3 óra)Ő meg elküldi az odajutást!!!Most picit el van foglalva,de küldeni fogja mindenképp!Ha vki nem kapná meg,esetleg nem ment át a privije akkor jelezze itt és vhogy megoldjuk!!!

annus11
 
 


Kutyafüle!
Én emlékszem!Milyen rég is volt...

Panndi!
Mára én is beterveztem atakarítást!De megvárom az uramat,nehogy kimaradjon a jóból!!! :lol:

annus11
 
 


Lányok.Tud valaki valamilyen ötlettel segíteni? Képzeljétek, mára viszkető,fehér ragadós folyásom lett.Már bocsánat, hogy ezt így leírom. :oops: :oops: De nem tudom máshogy.Kegyetlenül viszketek, és durván be van vörösödve.Valaki tapasztalt már ilyet?Mit lehet vele tenni?Esetleg kamillás ülőfürdő??? Írtam a dokimnak, de félek, hogy ahogy a múlt héten sem válaszolt,most sem fog. Olyan,mint egy régen már volt gombás fertőzés féle,és akkor kaptam rá gyógyit meg kúpot,de azt most nem merem használni,érthetően.Van ötletetek? :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: