Új privát üzeneted érkezett!

Uhh, Kutyafüle, ez a 2 hét az elég hamar van! Nem gondoltam, hogy a vizesedés ekkora befolyással bír!

Basszus, én meg még mindig innen a munkahelyemről írogatok... De ma reggel mondtam, hogy csak akkor jövök mostmár, ha magamtól felébredek -nem pedig ébresztőre- és ebéd után hazamegyek. Ugyanis tegnap elsétáltunk a piacra, csak hazafelé már nem nagyon bírtam jönni... Nem bírom ezt már fizikailag, pihenni fogok...

Reméljük Petrus is tud még egy picit megálljt parancsolni a babáknak!

Ja Szofi, sajnálom a történteket, szerencsére nem lett nagy baj! Én meg holnap viszem a kocsimat zöldkártya-újításra, mert most vettem észre, hogy le fog járni. :evil:

Anika, igen, a sógoréknál laknánk -a kórházzal szemben :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Köszönöm nektek a bíztatásokat, én is úgy gondolom, hogy fog ez a szülés simán is menni! Úgyis majd annyian fogtok drukkolni, hogy rengeteg erőm és pozitív energiám lesz! :lol: :lol: :lol:

Petrusnak nagyon sok drukk!!! Remélem tényleg sikerül még bent tartani azt a két kis huncutot. Ne siessenek annyira kifelé!

Kutyafüle! Én úgy tudtam, hogy a folyadék hajtja a folyadékot, tehát a vizesedésre pont inni kell. Nyilván nem 5 litert, de ha keveset iszol az vízvisszatartással jár. Lehet, hogy nem jól tudom? Az orvosod mit mondott?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Én is drukkolok Petrusnak, nem is tudom hanyadik hétnél jár. Majának a legjobb játszótársai itt a házban egy ikerpár, ők 2 hónappal születtek korábban. Járni kellett velük gyógytornára egy évig, de minden rendben van velük, nagyon aranyosak.

Megkivántam a mákos tésztát. Vettem a sparban, teljesen ledöbbentem. Eddig még soha nem vettem se mákot, se diót, mindig volt itthon, kaptuk. Egy kis csomag dió 450 ft. Mint a mandula, meg a mogyoró... Tök fura.

Szofi
én is koccantam jó pár hónapja, de én nem tudtam ilyen könnyen megemészteni. Teljesen készen voltam tőle napokig. És a mi autónkon nem is látszódott semmi, csak a suzukinak repedt be a hátulja. Attól zakkanhattam meg, hogy szerintem jól vezetek és hogy lehettem ilyen hülye, hogy a nyakára mentem egy tanuló vezetőnek...

Annus
első NST-m április 27-i héten lesz, de még nem tudom melyik nap.
pumuklii
 
 

 
 

Jó reggelt,

hu most olvasom Petrust. Mennek a drukkok. Azért jó lenne bent tartani még picit a babákat nem?

Reny,
tök jó, hogy ilyen pozitívan tudsz hozzáállni :) csak így tovább.

Böbi,
nekem már 2x néztek ellenanyagot.

Szofi,
sajnálom az autót :evil: de a lényeg, hogy nem lett bajotok.

nincs vmi ötletetek gyomorsav ellen? napok óta olyan sz@rul vagyok emiatt. éjjel nem alszok a hányinger miatt, nappal se túl jó..Álmos állandóan masszírozza a gyomromat, és kezd ez már kicsit kiakasztani.

szép napot.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Reny,semmit.Totál kivolt fáradva.Meg sem vizsgált se uh-val,semmi. 5 hete nem láttam Rikit. Illetve annyit mondott,amit leírtam.:(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle
én láttam tegnap Kolost. Vagyis a szivét, a heréit, meg a lábcsontját. Nem sokmindenről maradtál le :-) 2d-ben nem olyan nagy élmény. Neked meg pár hét és már a kezedben lehet.

Képzeljétek, kezd a kakigondunk is megoldódni. Nem akarom elkiabálni, de most harmadjára volt, hogy szólt és egyből sikerült is, nem egy órás hercehurca után. Tegnap anyum vigyázott rá, és neki is simán produkált mindent. Már nem izgulok amiatt, hogy amig kórházban leszek nem lesz el szüleimmel nélkülem.
Meg lenn a kertben is szólt, amikor kellett neki valami, nem zavarta meg, hogy nem otthon vagyunk.
pumuklii
 
 


Kutyafüle,
olvastam hogy kicsit magad alatt voltál a hétvégén.A szülés előtti depressziór meg ilyenek.
Szerintem is természetes hogy egyre jobban hullámoznak az érzelmeid.De az lebegjen mindíg a szemed előtt hogy egy igazi kis csodát tartasz a kezdben.
Néha nekem is van sírhatnékom, mondjuk annyira nem a terhesség okozza inkábba a környezetem :?

Már úgy várom a húsvétot.Imádom.Sütök főzök, ha bírom.Meg jönnek locsolók.Nálunk még nagyon él ez a hagyomány.Remélem most megkegyelmeznek Gáborka végett mert eddig szódásszifonnal kaptam rendesen :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Neeeee,a húsvétot neeeeeee!!!!
Nem ehetek sonkát kaláccsal és tormával,mert az igazi sóbomba!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pumukli,
tök ügyi Maja :) nagyon jó, hogy ilyen hamar megy nektek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hali!

Jaj, Petrus! Éreztem én... Drukkolok énis-énis-énis!!!

Annus! Azért aludj éjjel! Mondd meg a lányodnak, hogy pihenned kell!

Kutyafüle! Ha tudsz vmit már erről a vízügyről, írj, mert én is nagyon vizesedem... Még a kezem is... És sajna lehet, hogy időnként a vérnyomásom is felmegy... :roll:

Ági! További javulgatásokat a családnak!

Harhaj! Remélem, tetszeni fog a mamádnak a hely! :wink:

Na, megyek, mert kislegyény kiabál...
Vendég
 


Én is grat. Majának!
Vendég
 


Annus, azért nem előzök be mindenkit ám :) Vannak jóval előttem kiírt dátumok, meg hát nem sietek sehova, most élvezem, hogy nincs suli, és csak Zsófiznom kell :) Még sosem volt ilyen... Szóval minél később jön Fruzsi, annál többet kap most Zsozsi belőlem :)
Vendég
 


Sziasztok!

Most jöttem haza külföldről, ezért nem jelentkeztem! :lol:
Elakartam menekülni itthonról, amig a apukám és a férjem kifestenek-tapétáznak meg ilyenek! :oops:
Erre hazajöttem és közölték, hogy minden kész, de a takarítás és a cuccok visszarakása a szekrényekbe megvárt! :roll:
Most totál kivagyok, annyira fáradékony vagyok mostanában simán is, hogy ettől meg teljesen kikészülök! :evil:
De nem baj, mert végre kész a babaszoba, csak a kiságyat kell összerakni, majd dobok képet is! 8)
Képzeljétek a doki szerint a hónap végére meglesz Julcsi, mert ahogy ő fogalmazott már most is kész emberke, és a leletek alapján ő még 3-4 hetet ad nekünk! Teljesen beparáztam! :shock: :?
Megdícsért a fogyásért, meg minden! Jelentem 4 kg van rajtam! Még! :oops:

Bocs, hogy sokat írtam, azonnal visszaolvasok, és reagálok! :P

Ancsa

KépKép
ancsika80
 
 


Ancsika!

De jó hogy jöttél!Vki bizti segít neked visszapakolni,nem?Ha más nem akkor meg aprajával megcsinálod!Én is úgy szoktam!1 órás feladatot képes vagyok 1 napig csinálni 8) Várjuk a képeket a babaszobáról!Én is 4 kilót híztam eddig...remélem h nem megy megint lejjebb....Szerintem ezen ne is parázz hogy elöbb jön majd...még ha a doki azt is mondja!Ezt még ő se tudja megmondani :wink:

Panndi!
De ha hozzáadjuk a 3 hetet,vagy talán többet is akkor máris a mezőny elején vagy :lol: :lol: Amúgy meg tényleg jobb ha vár még picit!Főleg Zsófi miatt!!!

Pumukli!
Maja jó gyorsan belejött ebbe a wc dologba! :lol: Mennyit fog majd neked segíteni a kistesó körül!!

Dóri!
Hát ezzel a leányzóval én semmit nem tudok megbeszélni...eddig akármit kértünk tőle csakazértse :lol: 8) Tiszta apja! :lol:

Adraci!
Te meddig fogsz dolgozni még?

Vizesedés:hát olvasatok utána!Nehogy baj legyen!!!Mondjuk a doki igazán elmondhatta volna hogy akkor mit hogy csinálj...

Mindjárt nézek egy táblit is...

annus11
 
 


Mozza,Csorna!
Nektek mi volt tegnap???Minden oké volt a dokinál?

annus11
 
 


Halihó!

Na, én is vagyok, csak közben kész bolondokháza van nálunk...férjem mindent az utsó pillanatban szeretne a házban megcsináltatni (légkondi, napellenző a teraszra stb....), szóval egész héten munkások....hétvégén meg nagytakarítás (ha addig kibírom).....

Tegnap voltam nődokinál, holnap megyek a kórházba NSTre (ápr.02.), és még vagy egy rahedli vizsgálatra........ :x :evil: :evil:
Merthogy a Péterfyben ez a rutin, ergo még egy 75g cukros terhelés (ez lesz a 3.!!!!!!! :evil: - úgy, hogy a határérték legalján vagyok és a vérnyomásom is tök alacsony!), meg nagylabor megint (ez lesz a 4.!!!!! :evil: :evil: :evil: ). Totál kész vagyok....főleg a cukros löttytől......én nem akarom megint!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Annus, a tábliba elvileg a kövi időpontjaim vannak eddig fixen(ha nem szülök meg előtte)
Ápr.02-NTS, cukor,labor
Ápr.20-UH
Ápr.21-Nődoki

Levette tegnap a VSH-t is. Nektek volt már ilyen?????? Olyan, mintha kenetet vennének méhnyakr. szűréshez....hát....sziszegtem rendesen.....bakker, nem tudom miért....most készülök szülni és egy kenetvételtől kész vk! :?

A méreteink:
BPD: 90,1mm
HC: 323mm
A doki szerint nem lesz nagy baba.
És max. 1 héttel engedi túlhordani, ha nem jön ki 28-ig.
Elvileg még 3000-totál zárt vagyok.

Örülök, hogy bejött nektek is a babaszobánk :) ...én nem szeretem a harsány dolgokat, így a fehér-fekete-pasztell vonalról nem tudok elvonatkoztatni...max, kap pár játékot, ami majd kis színt visz bele, ha nagyon impulzusszegény lesz neki a szobácskája.
A babakocsi is amit kinéztünk....fekete/ezüst :oops: :oops: ....nem vm. lányos párosítás, de nekem ez tetszik.... :roll:

Adraci!
A lepény témához: Nekem nem mondott érettségi szintet, csak annyit, hogy szép még, jól bírja, kicsi-pici mészpöttyök már azért vannak benne. Neked milyen volt az UHn? Megnézted?

Kutyafüle!
Én baromira vizesedek!!!!!!!!!!! Az én dokim nem tulajdonít neki nagy jelentőséget......azt mondta, hogy amíg a laborom-vérnyomásom-baba jól van, addig le kell sz*rni a vizesedést. Okok, fáj, meg ronda, meg minden, de ne parázzam túl magam. Semmilyen teát nem javasolt....se málnalevél , se csalánlevél, se semmi, sőt a gátvédelmet sem javasolja..szte ott a helyszínen kiderül, hogy ki tudnak e tágítani, vagy metszeni kell és kész.....
Nagyon laza a nődokim! :D
Azért engem nagyon zavar, hogy estére olyan a bokám-vádlim-ujjaim, mint egy vizilónak...... :cry: :cry: :cry:
Te mit csinálsz vele? Van vm. praktikád?

Panndi!
Hatalmas gratula a diplomához! Üdv a Közgazdászok közt! :D Ha van még erőd, csinálj egy MBA-t, vagy egy PHD-t is belőle! :D (én erre spórolok most, k. drága és csak fizetős van.....)

Tinu!
A hajad- bár már mindenki elmondta- naaaaagyooooooooon szép!!!! Nekem 2 óráig kell sütögetnem, hogy ilyen legyen és kb. 30 perc alatt rúgja ki magát..... :?

Szofi!
Take care! Óvatosan vezess...én is bénább vagyok mindenben....elejtek/kiborítok/fellökök mindent....
Mit fogsz csinálni a rengeteg szabadidődben????!!!! :lol: :lol:

Petrus!
Tudtok valamit már róluk? Babókkal oks azért minden? Miért van infúzión?????

Kérdés:
Fogadott szülésznőnek- ha nincs fix tarifája- mennyit illik adni? Én azt hallottam, hogy a doki 'árának' a felét....az esetünkben azért elég sok lenne (100 000/50 000)....szóval sztetek??????

Kép
mozza
 
 


Jesszus, mennyit írtam............ :oops: :oops: :oops:
Regény......... :lol:

Kép
mozza
 
 


Hát Annus, hivatalosan ez a hét +2, tehát április 17-ig, azaz a kiírás előtt 1 hónapig.

De ez az idő úgy fog eltelni, hogy max. pár órát leszek bent az irodában, mert egyszerűen ha hazamegyek 4-kor, utána már alig bírok valamit csinálni, mert nagyon fáradt vagyok. :?

Szóval ma is lelépek ebéd után, az meg mindjárt van! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Mozza!

Huu nem semmi!Jó sokszor csinálják meg ezt a cukros szart....Laborba majd nekem is kell menni még,meg szeintem kenetet is vesz a doki vmikor...lehet h holnap,passz!

Adraci!
Na akkor így jó!Ha elengednek :wink:

annus11
 
 


Annus!
Neked nézett méhszájat a dokid? Te is 3000 vagy még? Ilyenkor már nem kellene megrövidülnie vagy valami? A feje mondjuk már eléggé lent volt...rácuppant a belsőméhszájra. :lol:

Kép
mozza
 
 


Mozza!

Én hiába nézem az UH-t, max. Marcit tudom felismerni, a placentát kevésbé... :lol:

Nekünk a kórházban az UH-s eredmény tartalmazza standard módon, hogy a lepény hol, milyen helyen tapad, és milyen fokban érett. Na ezen van, hogy II. fokban érett. Ami önmagában nem jelent semmit, de benne van egy korábban szülés...
Téged meg mit kínoznak még mindig ezzel a cukros löttyel, meg nagy laborokkal??? :evil:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok Lányok!

Na fél éjjel nem aludtam, da aztán sikerült, és negyed 11-kor keltem. Tinu, Hean, ne haragudjatok, hogy se szó se beszéd nem mentem relaxra. Milyen volt? A jövő héten én is nagyon szeretnék menni..
Ma megyek a dokihoz meg a szülésznőhöz, aztán holnap délelőtt elviszem szegény kis kocsimat a szervízbe.

Köszönöm mindenkinek a vigasztalást, nagyon jól esett.

Pumukli, hát ez az. Én is azt gonbdolom, hogy szőke nő léátemre tök jól vezetek 9 év alatt nem is volt egy-két húzáson kívül semmi, és erre meg ilyen bénaságot elkövetni! Ez bánt engem is. Hiszen a biztosító fizet, nekünk nem lett semmi bajunk, de ha okosabb vagyok egy hangyányit, ez az egész most nem is lenne. Ettől a falra mászom!

Petrusnak én is nagyon drukkolok! Remélem minden úgy lesz, ahogyan az a legjobb neki és a babóknak.

Panndi, tök jó, hogy végre nincs stressz, Zsófival lehetsz, és végül is bármikor is jön Fruzsi, az nem baj, hiszen már most szép nagy baba.

Kutyafüle, minden OK lesz, ne izgulj. Ha vérnyomásod nem megy tartósan 140 fölé, akkor nem lesz baj! És legalább az egyágyas megvan!

Mozza, én a szülésznőnek 20-30 ezer körül terveztem adni, a Dokinak meg 50-60. Mondjuk tudtommal nekik nincs fix tarifájuk. Szerintem kérdezz rá kerek-perec. Én azért az 50-et baromira sokallom. De mint látod mi összesen nem szánunk a témára 100 ezernél többet.

Annus, de durva, hogy már ilyen komoly jóslóid vannak! Nem paráztál be??

Sok puszi mindenkinek, majd jövök még ma szerintem!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mozza!
Mikor legutóbb megvizsgált azt mondta h zárva vagyok.Ne mondott mást meg értéket.A feje nekem is lenn van,érzem is sokzsor a méhszájamat piszkálja :lol: Amúgy nem kell megrövidülni meg nyílni.Bár a végé talán nem árt...annyival elöbbre van az ember :wink: De nincs erre semi törvényszerűség :wink:
Én azért elkezdem majd a málnalevelet meg a homeós cuccokat! :wink:

Lehet h holnap az uhn csinálnak flowmetriát nálam is.A múltkor csináltak,mondták h minden oké.

annus11
 
 


Szofi!
Ezek szerinted komoly jóslók?Akkor parázok 8) :lol: Amúgy meg nem.Minden készen áll!!!
Jaj nagyon várom a holnapot hogy mit mondanak....remélem nem azt h még messze van a szülés...leginkább attól parázok h ezt még 4 hétig bírni kell :(

annus11
 
 


Meglátjuk...remélem, azért nem a 0-ról kell tágítani mejd...az brutál lenne....
Nem tudsz valami vastablettát, amit vény nélkül lehet kapni a gyógyszertárban? Tegnap elfelejtettem kérni....pedig már fogyóban...

Szofi!
Na, ja, a dokimnak fix 100 000Ft a tarifája, szóval az 50 000-et a szülésznőnek, azért kicsit túlzásnak érzem...én is maxmax 30 000at gondoltam. Pláne, hogy a priviszoba is kb. 15000/nap.....szóval elég húzós kis összeg lesz a végére...

Kép
mozza
 
 


Én Zsófival egy ujjnyira nyitva voltam hetekkel a szülés előtt, és még elég aktív voltam, mégis túlhordtam, és indított szülés lett, szóval semmi jelentősége :)

Ha (HA, de egyelőre azt mondom, soha többet) még fogok valamit tanulni, akkor az már nem közgáz lesz, hanem valami más terület. De ez még messze van, most jó ideig semmit sem fogok, az tuti :)
Vendég
 


Sziasztok!
Petrus drukkolok!!!Még maradjanak picit a babák!!!
Szofi sajnálom a koccanást,jó hogy nem lett bajotok!!Most már akkor te is csak a babára figyelsz.
Anika örülök hogy jól vagytok!Én is rájöttem hogy állás után görcsölök,de ez nálam annyi csak hogy zuhanyzom,tehát max 10 perc után jelentkezik.
Kutyafüle sajnálom a vizesedést,Riki még megfordulhat!
Ancsika pakolással csak óvatosan!
Ági rég voltál,örülök hogy jól vagytok!Még nálad is van ideje a babának befordulni!
Mozza,akkor nálatok is pörögnek az események.Lili is szépen növekszik már.Bizti szép a kocsi is!
Mi jól aludtunk!Végre nyugodtabban.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza!
Én ferrocompot szedek!Azt vény nélkül lehet!De biztos van több fajta is amit lehet,esetleg a patikában mondd h eddig mit szedtél és h mit ajánlj helyette.

annus11
 
 


Mozza,
ferrocomp vény nélkül kapható.
nekem már a 18-dik héten megrövidült. (de lehet h a 21? :roll: )

Nem semmi hányszor kell innod a cukros lötyit...sajnálom :(
a szülésznőnek sztem is sok lenne 50ezer. én is úgy hallottam hogy 20-30-at szoktak adni.

Annus,
hétfőn megyek dokihoz, beírod a táblába?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Köszi, akkor megyek és megveszem, a 75g cukorral együtt............ :cry: :cry: :cry:

A Brendonban felemelték az árakat??? M. héten még 10 000-rel olcsóbb volt a babakocsi, amit kinéztünk....remek! :evil:
Kép Kép Kép Kép

Kép
mozza
 
 


Mozza! Sajnos még nem sokat tudok a vizesedésről,meg az ellenszeréről.Annyi egyelőre, hogy sószegény diéta.Fehér kenyér, zsömle, zsíros kaják nuku. Napi másfél l Na szegény ásványvíz.Jó vízhajtó a spenót, a grapefruit,az alma,narancs,banán. Lehet enni mákostésztát, tejberizst,tejbegrízt. Sok mozgás, fekvés pedig felpolcolt lábakkal.
A vérnyomásom még nem tudom most mennyi, mert anya du hozza a vérnyomásmérőt. A parázás oka nem az, hogy félek, hogy baj lesz, csak a szüléssel kapcsolatban nincs annál rosszabb szerintem, mint ha azt mondják pl. ápr.15-én szülünk. Kész horror.Had induljon magától, ha akar és ha Riki készen áll rá. Végülis mindene megvan, tegnap kimostam a hazahozós ruhát is,amit a kollégáktól kaptam.Kivasallom majd, meg a táskát kell lassan berámolni. A többi majd kialakul.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Megvolt a 4D tegnap. Anyukám jött velem. Meglepődött, hogy mekkora szerszámmal rendekezik a kis pasi.
Tennék fel képet csak nem tudom kimásolni a dvd lemezről.
Annus tipp? Te vagy ennek a szakértője.
1880g állítólag nem lesz kicsi, de a hossza meg lesz. Viszont a köldökzsinór a nyakán van. Remélem nem lesz belőlle gond és még időben kigabalyodik, mert nem szeretnék emiatt császárt és más kellemetlenséget sem a babának, se pedig magamnak.
Első Ctg 15.-én lesz.

Petrusnak drukkolok, hogy még a csöppök bent maradjanak. Remélem minden rendben lesz.

Mozza a patikában vény nélkül kapható még a VasKomplex amiből napi 1 az adag és 32 db-os.

Szofi sajnálom a koccanást, de most az a lényeg, hogy legalább nektek nem lett bajotok.

Kép
Kép
incike
 
 


Mozza tesz veszen is van újonnan ez a kocsi:http://teszvesz.hu/item589549402_abc_design_3_tec_pink_dolphin.html
Incike biztos édi a baba,várjuk a képeket!Biztos kigubancolja magát a manó!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Inci
csak kigabalyodik belőle!

Mozza
jó ufo ez a babakocsi :-) EGy ilyen már magától is tud menni? :-)
Szerintem is mindegy, hogy egy ujjnyiról vagy 0-ról indulsz. Mire beértünk a kórházba nekem már 3 cm volt a 0-ról. Akármi lehet.

Nekem is szar éjszakám volt. Maja eleve nehezen aludt el este. Délután ugye anyum altatta és a kis huncut kihacolta, hogy simogassa míg elalszik, aztán este is ezt akarta persze. Meg még éjszaka is felébredt egyszer. Most nem volt megint semmi gond, elaludt hamar.

Mi 70et adunk a dokinak, mondta tegnap, hogy annyi. A 36 hetes UH-t ő csinálja a kórházban, ezért nem kell fizetni külön, hanem majd a szülés után 70e-t. Meg akkor veszi le a kenetet is. A szülésznőnek én 20-25öt fogok adni, meglátjuk. Plusz, ha sikerül egyágyasba kerülni akkor az is 10e per éjszaka, lesz vagy 120e ft összesen.
pumuklii
 
 


Vizesedés

Reny jól mondta. Sokat kell inni, sótlanul enni és fehérjedúsan táplálkozni.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Látom Kutyafüle is jól leírta mit kell tenni vizesedés esetén.
Valamiről lemaradtam. Miért írják, hogy 2 hét múlva meglesz a baba?

Ancsika
Merre jártál?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Annus

Valóban nem árt. Rossz ha teljesen éretlen méhszájjal folyik el a magzatvíz. Sajnos sokszor császár lesz belőle.
Látom még mindig sietteted azt a babát. :) Van még ideje odabent. Minden bent töltött hét ajándék. Persze ha jó a méhlepényed.
Én élvezem a terhességet, bár most nehezebb. Szeretném, hogy a babák minél tovább bent legyenek és szép nagyra nőjjenek.


Petra a 31. héten van, ha jól tudom. Még odabent a helyük.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


kutyafüle: azért nem rossz az indított szülés! Én azt mondom, tök mindegy, hogy indítják-e, vagy magától indul, sima szülés lesz-e, vagy császár, lesz egy gyönyörű kisfiad, nem tök mindegy a többi?

Én nagyon várom Fruzsit, de tudom, hogy bent jó neki még, majd jön, ha akar :) Azt azért nem bánnám, ha így vagy úgy, de az április 25-i diplomaosztóra elengedne :lol:
Vendég
 


Petrusnak és a babáknak még mindig drukkolok nagyon! Egy baba is még pici 31 hetesen, hát még kettő. :roll: Bár lehet, hogy ilyenkor még nincs nagy különbség, csak a végére lesznek kisebb súlyúak? Nem is tudom... Mindenesetre a legeslegjobbakat!!!

Szofi: minden ugyanolyan volt, mint szokott a relaxon. :wink: Azért hiányoltalak, de gondoltam, hogy a kocsi miatt nem jössz... Gondolom, ezért nem aludtál sokat...

Böbi: Vanni arra kért, hogy ne vigyünk gyerkőcöt, ha lehet, mert úgy néz ki, sokan leszünk és 70 nm-nyi lakásban lehet, hogy nem férnek el még a mozgásigényes gyerekek is. Úgyhogy én itthon hagyom Tücit, majd a legközelebbi talira viszem őt is.

Vizesedésre én a csalánteát hallottam, mint jó vízhajtót, meg azt hiszem, a kamillát és az almanapot. De még nem néztem utána, bár én is elkezdtem vizesedni, látom a bokámon, meg a kezeimen.

Nekem is pénteken vesznek kenetet, megnézik, van-e benne streptococcus. Asszem a 36. héten szokták. Nem tudtam, hogy ez nem kötelező, én úgy hallottam, hogy ez kötelező vizsgálat!

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, köszönöm. Ez teljesen érthető, hogy akkor ne vigyünk babát. Így viszont nem tudom megoldani, de majd készítsetek jó sok képet!!!!!!

Én RH + vagyok, tehát az ellenanyag nem erről szól, de akkor miről???? A dokimat nem érdekli, de a védőnő meg a sírba visz már ezzel, így inkább kérem a dokimat, hogy erre is adjon beutalót.

Pumukli, Maja nagyon ügyes!!!! Könnyebb lesz, hogy csak egy pelenkás lesz a családban.

Vizesedére nekem a natruim chloratum homeopátiás bogyó hatott, Gyönggyel nyáron voltam terhes, nagyon vizes voltam, de ez két nap alatt lehozta.

Sehol nem kapok málnalevél teát, bár az auchanos üzletsoron a drogériás pasi megígérte, hogy jövőhétre beszerzi.

Ancsika, is érdekel, merre voltál?
Vendég
 


Tinu, én is úgy tudom, hogy kötelező a kenet, mert elég sok kismama tudtán kívül fertőzött és a hüvelyi szülés során megfertőződhet a baba. Nekem is leveszik a 36.héten

Mozza, írtam privit!
Vendég
 


Böbi: jó, hogy mondod a fényképezőt! Bár nem is tudom... Az én gépem elég nagy. Na majd bepakolok egy hátizsákba és meglátom, mi fér bele. :lol: Kár, hogy nem tudsz jönni. Bár ha szombatig esetleg kiderülne, hogy hányan leszünk véglegesen, kiderülhet, hogy van még férőhely Gyöngynek is. :P Én Tücit semmiképp nem viszem most, mert még azért benne van a pakliban a bárányhimlő, bár kérdeztem ma a csanában, és azon az egy kislányon kívül nincs azóta sem új bárányhimlős.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nem kötelező a kenetvétel, csak ajánlott. Sokan nem csinálják mindenkinél, csak gyanús esetben.

Annyira szerettem volna aludni, de persze, mire én ledőltem, kicsi fiam felébredt. Vajon erre külön receptoruk van? :lol:

Képzeljétek, el is felejtettem írni: MEGSZEREZTEM a házassági anyakönyvi kivonatot! Tiszta kiakasztó volt: 8-tól volt ügyfélfogadás elvileg, de fél 10 előtt nem engedtek be senkit, azt mondták, minden ügyintézőnél vannak, de nem jött ki ügyfél 1 sem, csak egyszer csak beebgedtek... Huhh, de mérgesek voltak a körülöttem lévők! Én meg nagyokat mosolyogtam a különböző próbálkozásaikon, hogy bejussanak, mondtam, talán én segíthetek, gyorsan megszülök a folyosón, hátha akkor reagálnak vmit! :lol:

Na, én szeretnék nem teljesen éretlen méhszájjal menni szülni. Még akkor is, ha nem számít... Mert 3000-el mentem Samuval, és jóóóó sokáig tartott, míg eljutottunk odáig, hogy kezdhet kibújni. :)

Akkor attól kell csak félni, ha az embernek tartósan van 140 felett a vérnyomása? Inkább szólok holnap a dokinak, hogy volt, hogy magasat mértem, igaz, 3 perccel később sosem volt már magas, de inkább szedek vmit rá, csak a gyerekkel ne legyen gond... :roll: Mit okozhat nála???

Na, ez a cukipofa csak azt akarta, hogy itt legyek vele. Mert mikor felébredt, nem voltam a látóterében, és nagyon nyivákolt, de most tök jól elvan... :)

Megyek, boldogítom picit.
Vendég
 


Igen, Inci, biztos kitekeredik vhogy a kzs-ból! Ügyes fiú! :wink: Ha lejátszod a gépen a dvd-t, és lemerevíted a képet, akkor lehet mondani a gépnek, hogy printscreen. Így el is lehet menteni az épp aktuális állóképet. Ezt meg fel is töltheted ide. :)
Vendég
 


Böbi nekem is akara védőnőm még egy ellenanyagszűrést.De most hogy feküdnöm kell lemondott róla.Mondtam neki vetesse le a vért,küldje be,mert én nem utazom 2 órát ,na meg lépcsőzés,várás.Azt mondta akkor inkább hagyjuk.Nem akarok amiatt megszülni!
Petrus!!!!!!!!!!Sokat gondolok rátok,remélem még egyben vagytok!+++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri
Próbáltam ezt a megoldást, de sehogy nem ajánlja fel a kimásolást. Pedig van több lejátszóm is és egyikben sem tudok kimásolni képet, hiába merevítem ki.
Lehet megvárom a drága férjuram és vele megcsináltatom, végűl is ő a szakember, de akkor csak holnap lesz kép.

Kép
Kép
incike
 
 


Én viszek fotómasinát mindenképp!

Anika!
Dehogy siettetem!Eddig semmi panaszom nem volt,most meg 1 hete minden bajom van...szóval jó lenne ha a jósolgatás nem tartana el 4 hétig :wink: Mondjuk egy 2 héttel kiegyeznék!


Mozza!
Huu,nem semmi babakocsi!Szerintem is próbáld megnézni máshol is,hátha olcsóbb!!!!Vagy hátha vmelyik bolt meg tudja neked rendelni és nem tesz rá annyit mint a Brendon...érdemes picit körülnézni!Keresőbe írd be a babakocsi nevét,tuti h találsz rávmit!

Inci!
Reméljük is hogy nem lesz gond a köldökzsinórral!Szépen letekergeti magáról,nyugi!!!
Én a printscreenel nem tudtam lementeni képet.Kell egy olyan lejátszó amin van olyan funkció hogy csinál fotót az aktuális megállításnál,és akkor azt meg tudod nyitni paintben,photoshopban.De ha nagyon nem megy,akkor fotózd le a monitort! :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Petruséknak megy a drukk, reméljük minden okés lesz Velük! +++++++++

Lányok, a vizesedéssel vigyázzatok ha magas vérnyomás is párosul hozzá, mert a terhességi toxémia tünetei is lehetnek. A legjobb, ha a vizeletben nézi a doki/védőnéni a fehérjét, mert fehérjevizeléssel is jár ez a probléma.

Pumukli,
Maja nagyon üyges, tényleg büszkék lehettk rá! Remélem a mi pici lánykánk is lesz ennyire ügyi majd!

Mozza,
én Neo--Ferro Folgammát szedek, ha jól emlékszem, Vanni szedi még. Nekem bejött (nincs székrekedésem tőle), van benne folsav is. Azt nem tudom sajnos, h recept nélkül kiadják-e. :?

Szofi,
a kocsit sajnálom. most már ne idegesítsd magad rajta, a legfontosabb, h Nektek semmi bajotok! A megtörténteken már úgysem tudsz változtatni :(

Voltam tegnap dokinál, minden oké, leszámítva, hogy a méhnyakam kicsit meg van rövidülve, valószínűleg a másfél hetes hasfeszülés következménye - jókor jöttem el táppénzre asszem. A baba fejjel lefele volt szerencsére, a köldökzsinór a nyakánál. A pisim is ok volt.

Incike,
nekem a doki azt mondta, sokat ficeregnek még bent, szóval el fogja rugdosni onnan a zsinórt, és nem lesz probléma vele.

Ti milyen sűrűn jártok dokihoz? Nekem azt mondta, most már majd tanácsos lenne 2 hetente, de ezt azért kicsit sokalllom...

emese1979
 
 


Emese!
Én elméletileg minden CTG után felkeresem.De hogy lesz a mindig vizsgálat is vagy sem,azt nem tudom.De legalább már nem a magánrendelésre kell mennem hanem a kórházba!Jobb egyszerre elintézni,na meg közelebb is van!

Vas:a ferrocompban is van folsav meg még c vitamin is,töbek között.Azt kell nézni h mennyi vasat tartalmaz,mert az is eltérő.Azért is mondtam h célszerű mondani a patkában h mit szedett előtte és akkor olyat adjanak ami kb egyenértékű vele,na meg otthon sem árt megnézni h hány szemet kell bevenni h ugyanannyit vigyen be mint eddig.Én ittam azt a szirupot is,remélem az helyrehozta,abban elég sok a vas.Most meg megpróbálom fenntartani a bogyóval!Jó lenne tudni h mi a helyzet,de vérkép majd csak most lesz! :roll:

annus11
 
 


Na Emese amit írt.....Most hozta anya a vérnyomásmérőt.129/92.Ez nekem magas,mert a terhesség előtt 120/80 volt,a terhesség alatt pedig 100/70.Vizeletet múlt hét előtti pénteken vettek.Az negatív lett fehérjére. Mondjuk a vizesedés is kb 3 napja kezdődött. Akkor inkább indítsa meg.Most picit parázok azért.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: