Új privát üzeneted érkezett!

Lili köszi :lol: nem mostra gondoltam.. sejtettem hogy még odébb van! csak nem tudtam kb mikor? :lol:

és majd a kenyér virsli meg ezek majd mikortól lesznek? 1 áéves kor után?

jaj ha tudnátok mennyire akarnák, hogy tömjem már mással is a fiam.. mert hogy régen máshogy volt. még a hugom is aki most vár babát! mondtam neki majd ő adhatja a sajátjának hihi .én meg szépen haladok a táblázat alapján, amit még itt kaptam babaneten .. nem hiszem hogy sietnem kellene mert ahogy egyszer Orsi mondta vala lesz elég ideje felnőttkajákat enni!

jaj és még egy kérdés.. én vizet adok Zsiginek se tea se gyümilé ez is maradhat így?
Vendég
 


Maradhat, mázlista! Enyémek nem isszák meg a vizet :? Egy halom lóvé, hogy csak Hippes gyümiteát hajlandóak inni :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Boni,
kenyér már korábban is mehet, nem emlékszem, mikortól van a glutén a táblában. Virsli még bőven ráér, az nem annyira egészséges :oops: , én legalábbis csak kényszerből adok, ha adok, mert nem tudok jobbat kitalálni. Inkább igazi husival kezd, azzal sem kell megvárni az egy évet. A darabossal is várhatsz még, az nagyon egyéni, hogy ki mikor hajlandó elfogadni. Úgy érdemes, h a főzelék masszájában hagysz pici puha darabokat, aztán meglátod, kitolja-e a szájából.

KépKép
lili73
 
 

 
 

FAnni enyim se itta meg egy darabig, aztán egyszer csak elfogadta :lol: háűtha egyszer majd elfogadják..

én teát egyszer adtam neki kamillát amikor 7 napja nem kakilt..de én szerencsés voltam, mert szopizott.. gyümilevet talán egyszer vettem a hozzátápi elején de azt is én ittam meg aztán nem..
Vendég
 


Lili az néha előfordul mivel villával töröm össze... elnyammogja..

lisztes sürítést? mert augusztusi babásoknál vannak akik azzal süritenek normál liszttel..
Vendég
 


Boni,
tényleg nem emlékszem most a glutén bevezetésére, nézd meg a táblát, de bizti van, aki kapásból megmondja, mikortól mehet.

KépKép
lili73
 
 


http://www.kismamablog.hu/babazas/hozza ... s-tablazat
Milcsim imádja a kenyérhéjat, Márkóm kiköpi, nem kell neki. Szerintem a kenyérhéj egészségesebb és veszélytelenebb is, mint a kiflivég...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Xandra,
ne aggódj, még máté is sokszor kinyomja a darabost
persze ha az ujjammal adok falatkát az csúszik, de ha konkrétan kajálás közben akkor van, hogy öklendezik vagy kinyomja, de 1-2 falat után megszokja és simán nyeli.. :D

Orsi,
szted már én is próbálhatnék ivójoghurtot? melyiket?
agyalok ezen, hogy mit igyon lefekvésnél, most teát kér, de mégis jobb lenne vmi táplálóbb
kakaó még korai, ugye??

Kép
fendike
 
 


Boni
gabonapépet adtál neki? Vagy milyen tápszert gondoltál adni neki?

Kép
katica_75
 
 


Reggelt!

Katica nem .tejberizspépet kapott már uzsira gyümivel..

gyógyszertárban hétvégén elmondtam mi a gond és a MILUPA HA kaptuk de nem kellett még hozzányúlnom...mert az Urtica Urens eddig segített hétfőn reggel felhívtam dr.nénit elmondtam neki és jóváhagyta azt mondta fél adaggal próbáljam ki de ne este kezdjem mert lehet érzékeny a tápszerre...

ma éjszaka evés 19, 22, 23.40, 230, 5.00 és mindig cicizett, most nem a fogacska mert akkor elég volt a simi meg hogy dentinox szal bekentem..

ezért gondolom hogy nem elég tápláló

ja de jut eszembe vettem múltkor MILUPA tejpépet gabonával A-Z ig meg 7 gabonásat rá volt írva hogy 6 hónapos kortól de még nem mertem odaadni neki, mert utólag olvastam hogy gluténtartalmú ....

szerintetek?
Vendég
 


Boni,
a táblázat alapján (köszi Szandra, megnéztem), mehet a glutén (liszt, kenyér vagyis búza) 6 hós kortól! Nyugodtan adjad a tejpépet is.

KépKép
lili73
 
 


Orsi,
tegnap megnéztem a Kyrt, tele van E-vel :cry:

KépKép
lili73
 
 


Lili akkor ma már azzal dúsítom a gyümit :lol:
Vendég
 


Xandra

Olivér is csak as hippes teát fogadta el sokáig, én úgy tudtam becsapni a vízzel, hogy kb. 1 éves kora körül tudott már szívószállal inni, és akkor az olyan nagy szám volt neki, hogy mindegy volt a víz. Meg a 2dl-s Jana víznek sport kupakja van, abból még hamarabb tudott inni, azt is élvezi.

Kép
zsuzsi73
 
 


Sziasztok,

Boni,

het hosan mar en is adtam kenyerhejat ragcsalasra szeritnem is mehet :lol: Nagyon edes ZSigi a kepeken

Lanyok,
eper ugye csak ket eves kortol mehet?
Amugy is bizonyatlan vagyok mert Laura laban megint megjentek a piros foltok most a hasan is,az orvos irritaciorol beszel..De nem jovok ra mitol van..Nehe arosebb neha elhalvanyodik.A multkor antibiotikumos kenocsot irt fel de kb 2x hasznaltuk csak ne makarom allandoan azzal kenni..

Kép
petitpois
 
 


[quote="boniko"]
írta:
boniko
ezért gondolom hogy nem elég tápláló

nincs olyan, hogy nem elég tápláló tej. Lili 1 éves koráig csak szopott, és nőtt, pedig 120-140nél többet sosem evett, Levi 10.5 hós koráig csak szopott. A tej mindig a gyerek igényeinek megfelelő összetételű.
Az éjszakai ébredés meg 90%ban teljesen független attól, hogy mikor és mennyit eszik. Akkor is, ha eddig nem kelt, most meg kel. A legtöbb gyereknél 7-10 hó között van időszak, amikor éjjel sűrűbben kelnek ill. mozgásfejlődésnél is tapasztalható ez. Ha megtömöd este, akkor is kelni fog.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi

régebben olvastam a blogodon a vaníliás krémtúró receptjét. Belinkelnéd?
Olivér nagyon szereti a milli vaníliásat, de az összetétele nagyon gáz. és drága is nagyon, ha én kikavarom, biztosan olcsóbb. másnapig eláll a hűtőben?

Kép
zsuzsi73
 
 



Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi köszönöm.. nem akartam megtömni.. felesben gondoltam :oops:

Petit képzeld ma itt volt Zöldi és mondtam neki, hogy a Gabi esti fürdetőtől voltunk kipirosodva .. erre mondta, hogy Hanna is ez nála úgy derült ki, hogy amikor elmentek Lellére pont mást használtak és elmúlt..azóta semmi.

én is visszatértem a gyógyszertárira és nálunk sincs! :lol:
Vendég
 


Boni
Nálunk is pont az van. Ha adok neki pépet esete, ha nem, kel 3kor és 6kor, ami ha visszaaludna nem lenne baj, csak ő meg valamelyiknél tuti 2órán át tartó fesztivált rendez nekünk. :? -így inkább nem adok neki.
Kicsit aggódom mert elkezdett -már3x - remegni szopi közben.Keveset alszik napközben, éjjel sem viszi túlzásban ahogy írtam, sztem nagyon fáradt és azért....vagyis remélem h. csak azért. :cry:

Kép
katica_75
 
 


Jó reggelt!

akkor hagyom a tápit..csak néha úgy érzem, mintha nem szívna semmit... :roll: ezért mondta dr.néni ,hogy próbáljam ki felesbe ha úgy érzem.mert hátha azért ébred...mert azért ha szívja rendesen és jön a tejci akkor azt látom...

Katica sajnálom..ZSIgi napközben 10kor, 14kor alszik 1 vagy fél órát és éjjel is sokat kel!
Vendég
 


fiam tegnap letámadta Hannát!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Boni
nagyon édesek! :lol: Nem hiába nem lehet elég korán kezdeni, szép pár. :lol: Hát Zsigi sem viszi túlzásban akkor az alvást, Léna is félórázik naponta 2x néha 3x.Utánaolvastam a remegésnek valószínű h. tényleg csak fáradtságtól,de neurológián megnézetjük bizti ami biztos.
Evés, ahogy írod nappal jól eszik Zsigi, így sztem. biztos nem az éhség miatt kel ő sem. Mi famíliánk is "tömős" :evil: felestejen nőttünk fel stb. :? belenéztem Spockba és akkor tényleg az volt a menő :?: :roll:

Kép
katica_75
 
 


Szaisztok!

TEgnap egész nap kinnt voltunk, egy csomót aludt napközben ZSigi, és csak egyszer kelt éjszaka! :lol:

HOlnap elutazunk húsvét utáni kedden jövünk!

Kép
Vendég
 


Boni!
Nagyon aranyos Zsigi és Hanna! :D

Csajok!
Pénteken miután már 1 hete késett csináltam 1 tesztet, és 2 CSÍKos lett! :lol: Egyszerűen hihetetlen, mondjuk már sejtettem, mert nem igazán szokott késni, viszont totál azt gondoltam, hogy majd meg fogom érezni, ha ismét terhes leszek, de nem. Bavallom az öröm mellett egy nagy adag aggodalom is társult. Picit korai, nagyon szerettem volnak, ha nyár végén, vagy ősszel sikerül, de a természet közbeszólt.
Tudom, hogy nagyon boldognak kellene lennem, persze az is vagyok, de végre minden beállt, Zsombika jól alszik éjszaka, már én is egész türhetően, járok tornázni, nyárra nyaralást terveztünk, 1 már be is van fizetve, és most storno. Biztos lesz aki megért engem, és aki nagyon nem. Félek, hogy fogok elbírni kettővel?????? Pont tél fog jönni. Tudom, ikreseknek 1 szót ne szóljak, előttük megemelem a kalapom! :wink:
Még dokinál nem voltam, majd a héten fogok menni, remélem minden ok lesz, nem szeretném, ha a picike megérezne bámit rajtam.

Kép

Kép
donika
 
 


óóóóóóó de jó!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Donika :D
Na végigolvastam :D
Szerintem teljesen normálisak az érzéseid, ez a kezdeti sokk. De hidd el, hogy menni fog 2vel :wink:
Nyaralást miért akarod lemondani? Szerintem simán belefér, mi anno utoljára akkor voltunk pocakosan, mikor 34 hetes voltam, és semmi gond nem volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Valószínűleg már nem nagyon fogok fórumozni, de ezt nem tudom megállni!

Donika,
Szívből gratulálok :lol: Megértelek, most én is hasonlóan éreznék, de biztos vagyok benne, hogy menni fog neked kettővel is, majd meglátod!! Olyan jó, hogy spontán sikerült!!

Nekem nagyon sok erőt adnak ezek a kis spontán csoda babák itt a topicban, hiszek benne, hogy nekünk is sikerülni fog!!

Hanna és Zsigi gyönyörűek!!!
Vendég
 


doni micsoda hírek!!! bírni fogod! :lol:

PAndus :cry: telcsidet priviben átküldöd?
Vendég
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:27-kor.
seszi
 
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:27-kor.
seszi
 
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:28-kor.
seszi
 
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:26-kor.
seszi
 
 


Donika,

gratulalok :lol: :lol: Annyira jo ilyen hireket olvasni.A nyaralast pedig szerintem sem kell lemondani,ha nincs semmi gond es miert lenne akkor nyugodtan menjetek el. :lol: :lol:

Kép
petitpois
 
 


Boniko,
nagyon edes a kis tamado:)

Kép
petitpois
 
 


Donika,
micsoda hírek, micsoda babásodás megy itt... :D
abszolút megértem a félelmeidet, én pont ugyanezt érezném, sokszor gondolkozom rajta, hogy mikor is szeretném a kistesót és igazán nincs rá jó válasz, sztem ez a legjobb, megoldotta a természet...
addigra Zsombi 2éves, már kommunikál, ért mindent és bölcsibe is mehet, simán megoldod és a pici korkülönbségnek is rengeteg előnye van
nyaralást pedig megbeszéled a dokival
messze mennétek??

picit reménykedtem én is spontán babában, de voltam egy új nőgyógyinál aki meddőségis is és azt mondta, hogy nincs rá sok esély, védekezek vmi ellen ami apánál sajna pont megtalálható, így jártunk - ennyit mondott, legalább megvan a biztos fog.gátlás
hááát annyira ennek azért nem örülök, dehát ez van, kezelni nem lehet, erre találták ki az inszemet... :?

Pandus,
eltűnsz?? miért? :roll:

Kép
fendike
 
 


Lányok! :D
Nagyon köszönöm a bíztató szavakat, sokat segítenek!

Orsi! :D
Aranyos vagy, biztos igazad van, a kezdeti sokk! 2 napja szörnyen alszom, pedig a gyerkőc nagyon jól, remélem ez is annak tudható be! :roll:
Nyaralni júliusban Olaszországot terveztünk, szóval 1000 km körül lenne, nem tudom, majd meglátom, hosszú az út. Ti hol voltatok 34 hetesen?

Pandus!
Ne tedd már!!!!! :( Mi az, hogy nem jösz, mi a baj? :shock: :shock: :( Te a topik része vagy, megtiltom, hogy kimaradj!!!!!!!!

Petitpois!
Ti mikorra terveztek következőt? :lol:

Fendike! :D
Egyik barátnőm PCOS volt, inszemmel lett terhes, szülés után, amikor elment nődokihoz elmondta, hogy továbbra is ugyanaz a baja, nincs nagy esély a spontán babához, és ő lepődött meg a legjobban, amikor pozitív lett a teszt.
Szóval csodák, véletlenek mindig vannak. Én egyáltalán nem gondoltam volna, hogy sikerül természetes úton.

A legjobb az egészben, hogy 1 hónapja jelentkeztem be a Kaáliba konzultációra, meg őszi lombikra előjegyeztetni magam. Most azon filózom, oda menjek első vizsgálatra, vagy itthon? :roll: Az én nőgyógyászomnál nincs olyan jó uh gép. meg képet se ad. :?

Kép

Kép
donika
 
 


Donika
szuper hírek, gratulálok! Tényleg micsoda babaeső hullik itt! :D :D
Pandácska
csatlakozom az előttem szólókhoz,bármi legyen is a háttérben?- maradj velünk!!

Kép
katica_75
 
 


Donika :P
Gratulálok!
Én mondjuk konkrétan most főbe lőném magam, na jó, csak nagyon kibuknék ha terhes lennék :oops: szóval megértem, de nekem ugyebár már megvan a 2 babám, így más a szitu :wink: Én elmennék nyaralni!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Xandra :)
én csak betojnék, nagyon, tekintettel az előzményekre. :(

Kép
katica_75
 
 


Hű, nem számítottam ekkora felháborodásra, köszönöm a priviket is, akkor ideírom. Nincs semmi különös, csak amióta bejött a jó idő, egyáltalán nincs időm netezni. Lehet, hogy én osztom be rosszul, de amikor Dóri délután alszik lefekszem vele, ha ébren van, az udvaron vagyunk. Csak enni járunk be, meg aludni, a házimunkát meg kora reggel gyorsan lerendezem, amíg Apa tud segíteni. Mire Dóri este elalszik, már itt is van Apa, az meg az Ő ideje :D Jól van, azért megpróbálom legalább ezt az egy topicot követni, mégis csak ez a törzstopicom :wink: Csak azt nem tudom, ha átköltözünk, nagyobb ház plusz kert, mi lesz, bár akkor, ha kimegyünk a kertbe vihetem a gépet, és két legyet ütök egy csapásra. Közben úgy döntöttünk, hogy mégis megpróbálkozunk egy spontán tesóval, augusztus, szeptember környékén.

Xandra,
Ezen akkorát nevettem :lol: Őszinte anyai nyilatkozat volt :lol: Ti megpróbálkoztok majd egy harmadik babával, vagy megálltok kettőnél?

Fendike,
Szerintem itt senkinek nincsen sok esélye a spontánra, sőt... és mégis látod mi megy itt :lol:
Vendég
 


Donika :D
én a kaáliba mennék.
Mi itt Mo-n belül mentünk, de a 30. hétig szerintem még a hosszabb út sem macerás, utána is csak kényelmetlen. Azt már neked kell érezned.

én meg játszom egy ideje egy szeptemberi fagyis akció gondolatával.... aztán ha nem jön össze, még egy lombik tuti nem lesz

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fendike :D
láttam én 3 olyan gyereket, ahol anyunál 100%os kinyírási arány volt a PCT teszten :D ők valahogy megoldották :)
szerintem ez még a legkisebb zűr, mert túlélőt mindig lehet találni :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :D
A Kaáliba megyek, tegnap letelefonáltam velük, hogy nem konzi lesz, hanem terhes uh. Hú, már nagyon várom! :lol:
Jó ötlet az apróbetűs rész, párod mit szól hozzá?

Pandus!
Na jó, akkor megnyugodtam!!!!!!!! :D :D Mi is sokat vagyunk a kertben, de 1 topikot tényleg lehet követni!
Akkor hajrá spontán baba! :lol:

Xandra!
Ez nagyon tetszett! :mrgreen: Hát igen, kettő az kettő! Tegnap Zsombika a fürdőszobában a szemetes tartalmát egyesével átpakolta a szennyesbe :lol: , eszembe jutott ez 2 fiúval..... :wink: Na de nézd meg Orsit, milyen szépen elvan a 3 gyerkőc. Majd picit később egy hugica! :wink: :wink:

Katica!
Köszi, aranyos vagy! :D

Kép

Kép
donika
 
 


Orsi,
4.? :shock: Mondjuk melletted akár 6 gyereket is eltudnék képzelni :lol:
Vendég
 


Pandus :D
na azért a 6 az nekem is sok lenne, és még sok agyalás van a 4. témakörben is... nem tudom, mi lesz a vége. Sok problémát felvet a 3 után a 4.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!


Donika,
mi mar egy ideje probalkozunk spontan de sajnos eddig semmi :cry: Ev vegeig adtunk idot magunknak aztan ujra belevagunk meg van negy kicsi fagyibabank :lol:
Szoritok az Uh-hoz

Orsi,
hu nagyon jo az aprobetus resz :lol: akkor hajra

Pandus,
ez a beszed ne hagyj itt bennunket :lol: Olyan sokat nem irunk igy abszolut kovetheto..
Olyan jo olvasni a babakrol mintha szemelyesen is ismernek egymast :lol:

Rolunk
a hetvegen megtartottuk a szulinapot minden jol sikerult bar a tortam nem lett vaalmi jo de azert elfogyott :lol: Laura edes volt,orult mindennek es jol viselte a nagy unnepseget.Mondjuk szeret szerepelni nagyon igy ezen enm is csodalkozom.
A jo ido bekoszontevel mi is sokat vagyunk kint,mar nem is maszik egyaltalan csak jar es jar es jar..Most a formabedobo a kedvenc ugyesen rakosgatja be a kulonbozo kockakat..A szulinapra kapott babat is szereti mindig itatja :lol:
Meg harom het es koltozunk,remelem nem viseli meg nagyon...
Vegezetul par foto:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
petitpois
 
 


gyönyörű ez a lány!!!!
és az a pöttyös ruha :D meg a cipő :D :D :D
széééép!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Petitpois,
tényleg gyönyörű Laura, nagyon boldog szülinapot!!
hát egy lány az lány, más öltöztetni.. :D
sok türelmet a költözéshez
mi is próbálkozunk vagyis így nem igaz, mert igazán még nem szeretném, de nem védekezünk és már jócskán 1éve.. :?
ez van, még nem tudom mikor megyünk a fagyiért

Pandus,
nálunk tök ugyanez, zéró időt vagyunk a lakásban, csak járkál unottan jobbra-balra ha valamiért bent kell lenni és sokszor szenved, nyüszög, egyáltalán nincs el, úgyhogy mi is csak a kertben, játszótéren, parkban
iszonyúúúúú fárasztó.... :D

Orsi,
hááát nem semmi vállalkozás, de jól hangzik.. :D
köszi az infót, titkon persze én is reménykedem.. :oops:

Donika,
jó hír a kaáli!!! :D
nálunk is hasonló a pakolás, hihetetlen dolgokat találok még hihetetlenebb helyeken.. :D
tudsz már aludni??

Kép
fendike
 
 


Petitpois
Sok boldog születésnapot Laurának! Nagyon édes, igazi kis hercegnő ebben a ruhában, meg amúgy is. :)

Donika
mikor is lesz az uh? ++++++

Pandácska
na ez a beszéd! :)

Orsi :lol:
végre mi is szurkolhatnánk Nektek! Meg kérdezhetsz is majd nyugodtan 8)

Kép
katica_75
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?