Új privát üzeneted érkezett!

Az emberek nagyon irigyek, igen :( nem bírják elviselni, ha más jól érzi magát, én soha nem szembesültem annyi sok rosszindulattal, mint az elmúlt pár évben, végre jó nekem, és sokan tönkre akarják tenni... még jó, hogy nem hagyjuk.

Petra, próbáld meg elengedni a füled mellett!! Ne is törődj vele. Én bevallom, magasról ejtek mindent, ami itt benn van :D

floranan

Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek a jó eredményekhez!
hétfőn voltam AFP-t levetetni, 2 hét múlva eredmény, és utána végre uh!
a doktornő akihez járok magánrendelésre uh-ra egy másik magánrendelésre küldött, de azon gondolkodom, hogy inkább bemennék hozzá a klinikára, mert ott mégis csak ingyenes, és nem 8ezer. most minden pénz számít. csak nem tudom ,mit szólna hozzá, ha rákérdezek, vagy ne is kérdezzek semmit, csak menjek be a klinikára?

Manó visszajelöltelek!

Én ezek miatt a hülye emberek miatt nem mentem vissza dolgozni, akik nem veszik figyelembe a kismamákat. egyébként sem bírtam volna a napi 8 óra állómunkát. jól vagyok itthon, ennyi jár, én úgy érzem!

KépKép
Kép
s.vera

Sziasztok!
Köszönöm Nektek a bíztató szavakat. Ma megnézett a magánorvosom, és azt mondta, h ugyan magas az afp-m, de a gerincét is és a fejét is éppnek látja, nem talál semmi rendellenességet. Annyit mondott h a biztonság kedvéért kérjek időpontot a Baross utcai klinikára, ott jobban meg tudják nézni. Úgyh most nagyon bizakodó vagyok, remélem ott normálisan fognak hozzáállni a dolgokhoz. Van valakinek tapasztalata azzal a klinikával?
Annyit mondott még a dokim, h kukacosnak :D látja. Csak legyen rendbe vele minden.
szakács_viki

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok, én január elején csináltam tesztet, ahol kétcsíkos lettem, szept. 12-re vagyok kiírva.
Szerencsés kismama vagyok, elkerültek a várandósság "gondjai", annyiban változtam, hogy nagyon sokat eszem:)

Mindenkinek szép napot!

Kép
moncsi86

Én tegnap voltam vérvételen, nem szeretnék menni többször, Szegeden nem valami jóindulatúak az emberek, reggel 7re kellett mennem, és 8:15kor hívtak be, ha 50-en nem voltunk, akkor senki.
Az eredményt nem tudom, de biztos minden rendben van:)

Üdv: Moncsi

Kép
moncsi86

s.vera, az én előző dokim (azóta megszabadultam tőle)megmondta, hogy a kórházba nem mehetek be, csak a magánba, mert ő ott nem ér rá (!) igaz, ő ott a főorvos, de azért...

Esetleg érdeklődj más hozzá járó kismamiknál, ha ismersz, vagy a magánrendelőben a titkárnőnél, stb...

(Az is érdekes lehet, hogy reagál, ha csak úgy bemész....)

floranan

Sziasztok!!!
Megnézegettem a képeket picasán és rektam fel én is 1-2képet:)
Nagyon jók a képeitek:)
köszi boboka hogy segitettél!!!!!:)
Ma egyébként minden rendben volt,már csak a jövö hetet várom....8.-án doki!!!:)remélem kiderül hogy kisfiam vagy kislányom lesz:)na jók legyetek!!!!további szép napot

Kép
zsú88

Üdv köztünk Moncsi!

floranan

Üdv Moncsi!

KépKép
csikipetra

Kata,megfogadtam a tanácsod.Vettem friss tulipánokat, hazajöttem,ettem,most kiültem a teraszra a tűző napra,és napfürdőzöm.16 órára meg megyünk Junior nézőbe.

Irigy emberek sajnos vannak.Én családon belül élem meg ezt.A bátyámmal nem tudok megbékélni lassan egy éve.Nagyon rossz tulajdonság,és nagyon rossz érzés.

Visszaolvasok

picasára tettem fel babazenét!

Kép
v.andi

Szia Moncsi!

Üdv köztünk! Mi pont egy napra vagyunk kiírva! :wink: :lol:

Kép Kép
manósziget

Szia Manósziget!

Igen, ugyanarra a napra, mi hétfőn voltunk dokinéninél, megnéztük hogy vagyunk ott bent:) már 10 centisek vagyunk, és nagyon sokat mozgunk, de nem akarta megmutatni magát, hogy kislány vagy kisfiú:)
Mindig összegömbölyödött, kis szégyenlős:)

Kép
moncsi86

Nem baj, még van idő, hogy megmutassa milye van. Bár a lányom sose mutatta meg, pedig 2x voltunk 4d-n is.. :lol: Remélem most ki fog derülni... mondjuk 04.15.-én akkor megyek uh-ra legközelebb.
Nektek első baba, ugye?

Kép Kép
manósziget

Nemtom ki mit csinál, én épp lázasan bújom a keresztneveket. :oops: Kezd már kicsit frusztrálni, hogy mindenki kérdezi éés mi lesz a neveee? Hááát, mit mondjak katasztrofális a helyzet. :?

Kép Kép
manósziget

Manó,pedig annyi helyes, szép név van.De tényleg nehéz választani.Vezetéknévhez is passzoljon,mindkettőtöknek jó legyen,esetleg a család se kössön bele.Kíváncsi leszek,hogyan döntötök majd.

Kép
v.andi

Első babánk igen, de már nagyon várjuk az érkezését, párom teljesen odáig van:)
Nevek már megvannak, szerencsére mindkettőnknek tetszik amiket kiválasztottunk, most már csak a baba kell hozzá:)

Azt szokták mondani, hogyha nem mutatja magát akkor kislány, mert ők a szégyenlősek. De annyi fajta ilyen mende-monda van, hogy nem hiszek benne, majd kiderül:)

Kép
moncsi86

S.Vera!

Olyan nincs, hogy nem mehetsz, csak magánrendelésre.Azért az elég gáz, hogy még mi érezzük magunkat kellemetlenül, ha nem fizetős helyre megyünk. Normális doki nem mond ilyet. Mire számíts akkor később!

Astrid!

Engem is megszóltak tavaly, mert többnyire a nagylányom ment oviba a Balázsomért. :(
Nekem az akkora segítség volt, mert nem Fannim pont akkor aludt, akkor föl-le öltöztetni, vetkőztetni, plust tuti felébredt az ovizajra.....
Nem értem, miért baj ez? Nem idegenre bízod,hogy hozza haza!

Moncsi!

Üdv!

Andi!

De jó, hogy napozhatsz :) Használd is ki ezt a szép időt!

Kép
arvaerika

Hű, nevek, jó kérdés :) amiket én eddig kitaláltam, határozott nemek fogadták, én meg az övével (van 1 darab :D ) nem vagyok kibékülve :D

floranan

Moncsi és mik a nevek?

Kép Kép
manósziget

Hééééló, tessék a példákat rendesen kiírni! Hallod Floranana! Hátha kedvet kapok valamelyikhez! ;)

Kép Kép
manósziget

Manósziget,
Ha kislány akkor Viktória, ha kisfiú akkor Bence lesz.. De a kislányodnak is szép neve, Míra :)

S.Vera,
Én is hasonló cipőben járok, Szegeden engem is elzavartak a klinikán, hogy válasszak magamnak orvost, és járjak a magánrendelésére.
Tehát most én is kerestem egy nőgyógyászt, és hozzá járok havonta, ami 8000 Ft-ba kerül:(
Pedig a klinikán is kötelessége lenne minden orvosnak, aki éppen sztk rendel, hogy terhesgondozzon. Egy uh. neki sem megerőltető, sztem.

Kép
moncsi86

Nálunk Barnabás,a kislány pedig Maja Sára

Kép
v.andi

A neveim:
Jázmin, Lilla, Olivia, Milán, Bálint, Olivér (Olivér még lehet, hogy nyerő lesz)
Még tetszik nagyon a Sára is, de az unokatesóm Sára, szóval nem tudom.
A Levente sem rossz.
(A doki, akihez valszeg mennék, Dr. Sára Levente :D)
Régebben tetszett a Maura, de most valahogy nem anniyra.
A Míra nekem is tetszik :)

floranan

[quote="floranan"] írta:florananDr. Sára Levente :D)
Hehe, ez jó.

Nekem gimnáziumban volt egy olyan osztálytársam, hogy Andi Anrea! :) Na, őt nem lehett megsérteni, ha a családnevén hívták ki felelni. :lol:

Levente volt Míránál a másik verzió. :D De már olyan nagyon sok van belőle. :( Idáig úgy néz ki Ákos.... talán... Apája is most bőszen keres! :lol:

Kép Kép
manósziget

Nálunk is Levente lesz, vagy Sára :)

Azért ez a szegedi "rendszer" frankón jogellenes, arcpirító, és a pofátlanság netovábbja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Simán feljelenteném őket :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

:lol: :lol: :lol: Hehe, ma savanyú szembeszomszédasszonyom rákérdezett, megint babát vársz????? Én meg büszkén rávágtam, hogy igen :D :D :D Láttátok volna a képét, simán üvöltött róla, hogy azt gondolja, Te nem vagy normáááááááááááááááááális b+
Egyébként egy gyerkőce van, angoltanár, mellesleg idegbajos besavanyodott hápé :D :D

vicger

Nekem ami még tetszett a Dominika, Hajnalka, Noémi, Ákos, Dominik

Kép
moncsi86

Bocs Moncsi, üdv itt nálunk :oops:
Viki, örülök, hogy a doki mindent rendben talált! Látod,h nem kell izgulni ;)

vicger

Sziasztok!!!!!!

Gyönyörűű napsütéses idő van!!!! Szinte elég egy póló!!!!
Andi, irigyellek, hogy kint pihensz a teraszon!

Jók a neveitek!!!Egyik szebb,mint a másik
Sára, Levente, Barnabás,Ákos, Olivér stb.........

Nálunk Bori lett volna, ha lány, de mivel fiú, igy Soma lesz!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
csikipetra

Nekem még tetszik a Boglárka és az Anna is!

Fiú ötletek vannak még?

floranan

A Bori is szép!!
Én egyébként is fiút éreztem, az inga miatt most szinte csak fiúnevekben gondolkodom... és luk van az oldalamon a következő UH-ig! Még 4 hét kb :(

floranan

Nekem is tetszik a Bori :) és még a Janka és a Panka is :)
fiúban pedig a Bálint, és az Iván, de az Iván nálunk kilőve a rövid vezetéknév miatt.

vicger

Floranan a vezetéknevet elárulod nekünk? :)

vicger

[quote="vicger"]F írta:vicgerloranan a vezetéknevet elárulod nekünk? :)

CSak tudjuk majd kiolvasni. :lol:

Kép Kép
manósziget

Hát, nem tudjuk még, milyen formációban lesz :D
de benne lesz a Souza, az biztos :) szóval még ahhoz illőnek is kell lennie :D
A brazil nevek közül egyik-másik nagyon fura, a spanyolok jobban tetszenek.

floranan

Na, hát mondjuk ilyen névhez a Bálint egyáltalán nem passzol...
Hű Floranan, lehet, h nehéz meccs lesz ;) Egyébként lehet itthon mondjuk spanyol keresztnevet anyakönyveztetni?

vicger

Kép Kép
manósziget

Elvileg sok nevet lehet már, de van, amihez kicsit boxolni kell :D Mondjuk nagyon kacifántos nevet sem akarok, emlékszem, mikor pár éve tele lett az ország Esmeraldákkal, José Armandokkal és Borostyánokkal, Izauráról nem is beszélve. Jaj, meséltem Apának, hogy gyűjtöttek Izaura felszabadításáért itthon, hát megkönnyezte, úgy röhögött :D 8)

Ui.: Szabad nekünk fénymásolni? A kolléganőm azt mondta, ne nagyon másolgassak, nekem ez nem jutott eszembe...

floranan

[quote="manósziget"][ írta:manószigeturl]http://hu.wikipedia.org/wiki/Spanyol_szem%C3%A9lynevek[/url]

De jó, hihi
Majd böngészgetünk :)

floranan

Mindenki a spanyol neveket böngészi, senki nem ír :D

Simon?

floranan

Én itten vagyok, de a spanyol nevekhez nem nagyon tudok hozzászólni!!

A Simon is vagesz név!
Nekem még tetszik a Mátyás, de az szerintem a ti vezetéknevetekhez nem passzolna.

Ha lány lenne, akkor esetleg egy Dzsenifert ( Dzsével )nem akarsz bevállalni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó,csak vicceltem....de amikor nézegettük az utónévkönyvet néha pukkadoztunk a nevetéstől :lol: :lol: :lol:

Jahh...Tesóm kislánya Eső a kisfiú pedig Tas ( nekik is félig küllföldi a vez.nevük)

KépKép
csikipetra

Én elköszönök mára!!
Megyünk este 4D-re!!!! Holnap beszámolok róla, és igyekszem végre képeket is feltölteni!

üdv mindenkinek!
Petra

KépKép
csikipetra

Hihihihi, én is röhögök ám a neveken :D Mondjuk az nem tetszik, hogy minden külföldi nevet magyarosítanak. De a Dzsennifer a csúcs :D

A Simon nem tudom, mennyire passzol... meg leszavazta Apa épp most :D asszem ő a nehéz eset, nem én :D meg kell győzzem Olivérről :D 8)

Neki tetszik az Ébano... de az valahogy nekem idegen.

floranan

én még mindig babonás vagyok, és nem nagyon akarok neveken gondolkodni! azt hiszem addig míg nem tarom a karjaimban, nem leszek nyugodt. Pedig a neheze csak ezután következik. Már látom előre, hogy a széltől is óvni fogom.
De a 18. heti uh. után talán kicsit nyugodtabb leszek. (egy kis időre)
nekem egyébként fiú nevek közül mindig a Balázs ugrik be, másra nem is igazán gondolok, lánynak pedig a Gréta vagy az Emma.

KépKép
Kép
s.vera

Sziasztok!

Elég sokat írtatok, alig győztem visszaolvasni.

A neveken már mi is gondolkozunk lázasan. Egyébként a lánynév volt meg: Nóra, Lili, de hát kukacos lett a drága, így tovább folyik a családi vita. Versenyben van egy csomó név, de a párom vezetéknevéhez nehéz találni megfelelőt. / Bence, Balázs, Csongor, Marcell, Áron, Ákos ha minden igaz, ezek voltak idáig/

Lenne egy kérdésem: már az elejétől kezdve iszonyú keserű ízt érzek folyamatosan, gondoltam félidőben elmúlik, de egyenlőre nem akar. Ez a savtól lehet? Van valami ötletetek mitől enyhülhet?

kata: védőnőt elérted? :lol:

Ja a nevekhez: az én osztályomban van egypár érdekes: Dzsenifer, Dzsenáró, Valentinó, Leonetta. Hogy tetszenek? :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Taranee, el, ott volt! :D Nekem van véleményem ezekről a nevekről....

Floranan, nem vagytok könnyű helyzetben.

Andi, jól tetted!!

Nekünk, Lőrinc és Dóra lesz.

Kép
kata05

Derűs estét!

Színes a skála nevekből.Nekem is kedvencem a Lakatos Dzsennifer,és az eszmeralda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra,kíváncsian várjuk a képeket,és az élménybeszámolót.

Taranee,azt nem tudom,hogy a savtól van e,de biztos nem lehet jó.Nekem Danival fémes érzés volt a számban folyamatosan,és azzal enyhítettem,hogy folyamatosan eszem :wink: :wink: Meg is lett az eredménye.Esetleg próbáld meg a savlekötő Renie-t.azt lehet kismamiknak is.Nekem szokott használni.

Jelentem úgy néz ki,hogy KÉK csíkosok leszünk a táblázatban.Junior jól van.Közvetlen UH előtt ettem 3 gombóc nagyon fini fagyit a vári cukiban.Ettől aztán olyan aktív volt,hogy nem győzte kergetni a doki.

Viszont mivel ma reggel találtam ki,hogy UH-t akarok,így ahol találtam szabad időpontot maszekba,oda mentem.Így megint tudok ajánlani egy nagyon kedves és alapos dokit annak,aki mozizni akar.Ez a Minimanó babacentrumban van, XIV. Nagy Lajos kir. útja.Ha kell,priviben írok nevet.Minket majd egy órán át szórakoztatott Juniorral.

Kép
v.andi

Andi, juhééééééé! Gratula, a fiúhoz, lassan már csak én nem tudom!

Kép
kata05

Andi, gratula a kukachoz! :lol:

Kata, úgy látszik, ezek a szeptember 12.-ei babók már csak ilyenek... :lol: De látom te előbb mész uh-ra... én csak 15.-én, így előbb van rá esélyed, hogy megtudd.

Kép Kép
manósziget

sziasztok:) remélem sokmindenkinél volt ilyen szép napsütéses madárcsicsergős nap:)

az újaknak üdv:) - lassan már nemtudom fejben tartani hányan és kik is vagyunk:))) nőől a létszám:))) tök jó:)

a rosszullevőknek - ma voltam védőnéninél: nagyon nyomja a front a kismamamikat..ez van.... majd múlik lassan...- én is panaszkodtam, hogy visszajött a reggeli-esti rosszullét - szóval lányok kitartás:)
a napsütés amit annyira vártunk hozott egy kis kellemetlenséget is, gyorsan hozzászokunk és már el is múlik:)

andi képzeld mi is oda foglaltunk le időpontot - örülök, hogy jó a véleményed a helyről:) mi jöv hét szombaton megyünk....már várom nagyon....- mondjuk abba bele sem gondoltam, hogy lehet 4d-n se mutatja meg magát:))) no majd beszélek a buksijával előtte és eszek fincsi édességet is a biztonság kedvéért

képzeljétek babóm gumicukor mániás:))))) amint bekapom a másodikat - valszeg akkor ér oda neki is a fincsi íz - elkezd rugdosni:))))...na jóóó max háromszor rúg vagy üt:))) egyet de ollan jó

ma sétálgattam és nézelődtem:)))) most először egyedül a szabadban mióta babó van... - nagyon jól esett de képzeljétek annyira kidőltem, hogy délután 3 órát aludtam úgy, hogy észre sem vettem, hogy párom közben hazajött:))) most is kicsit kómás vagyok:))) vissza kell szoknom....asszem ma már nem törölgetek..elég volt mára ennyi:)

jaaaa és diétán vagyok.....no szénhidrát azaz csak kevés barna teljes kiőrlésű mittoménmi..... 2 nap alatt 2 kiló!!!!!! - azt mondták most kezdődik a felesleges súlyfelszedés úgylátszik rám nagyon jön..... mindent meg kell nézzek mit eszek....

na bumm:) sosem diétáztam erre terhesen kezdem el..... - no comment

ja és MINDEN ELISMERÉSEM minden több gyerkőcös anyunak - el sem tudom képzelni hogyan bírjátok ezt babával a pocakban...
Remélem én is leszek ilyen szuperanyu...szeretnék

KépKép
dorkamartini

Látom mindenki töri a buksiját a nevek miatt...:D
Nekünk eddig ezek a nevek jutottak az eszünkbe:ha lány,akkor Hanna Georgina,ha fiú akkor Kevin Krisztofer:)
Persze ez még változhat....:D
Most értem haza csavarogtam egyet a friss levegőn!!olyan jó volt!!!:)
Amugy névre ötletek: Nico,Noel,Dominik,Dániel,Nóra,Norina,Dorina,Vivien,Jessica,Lisa...stb.. :lol: rengeteg van és szebbnél szebbek:)

Kép
zsú88

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?