Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Panndi: megy már a a drukk! De biztos ügyes leszel!

Márti: jobbulást! Gyógyulj meg! Hogy bírod ilyenkor a 4 gyermeket? Amikor én beteg vagyok még magamat is nehezen viselem.

Bettyna: tegnap jött email a liliputitól, és készlet hiány van. Ha jól emlékszem te kéket rendeltél, abból az egyből tudnak hamar szállítani. Jövő hét elejére ígérték a hordozót. Már úgy várom. Adélt már a kocsi hordozóban nem lehet cipelni, csak egy izompacsirta bírja el. Almából próbáld ki a jonagoredet, nekünk nagyon bejött. Itt a környéken a pici babáknak ez jött be legjobban.

Nini: én sem tudnám itt hagyni Adélt.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Sziasztok!

Susy sajnálom! Gondolom azért valahol jó a ciszta miatt, de sokkal jobb lett volna ha nem jön meg. Fura érzés, de annyira örültem volna ha azzal a hírrel jössz hogy van baba a pociban!

Beneildi! Remélem ti is zöld utat kaptok! :) Még a végén meghozzátok a kedvem egy kis tesóra! :wink:

Bettina Nem gyulladt be szerintem, de más érzés amikor szoptatok, eddig soha nem fájt és nem volt kellemetlen, de most kicsit meleg kicsit ég mikor szívja és nem jó, persze kibírom de valami furi. Sajnálom hogy ezt kell mondanom de alig vártam hogy ma jól lakjon mert a végére már nagyon égett! :cry: :cry: Pedig nem látok rajta semmit, nincs seb talán egy kicsit piros de nem tudom eddig nem nézegettem! :?

Kép
dius87

Nini,
Márkot senki sem fogja úgy szeretni és védelmezni, mint a saját anyukája...
A párom 13 éves kislánya volt most fél évig az anyukája nélkül, az ő szájából hallottam ezt, és milyen igaz! Nagyon jól meg tudta fogalmazni a lényegét.

Kép

Kép
sz.veronika

susy, minden rendben lesz, ciszta mellett nem biztos, hogy a legjobb lett volna a babának.

nini, én sem mennék. A fiad büszke lesz rád és imádni fog, képezni itthon is tudod magad. Vagy, ha nagyon menni szeretnél, szerintem próbálj olyan lehetőséget keresni, hogy az egész család mehessen. Gyönyörű a babád!

dius, remélem nem mellgyulladás...

Márti, várom én is a képeket :) én ma akarom elkészíteni susy sajtos karaj receptjét, ha nem kerül rá sor, akkor holnap... de mindenképpen még húsvét előtt :)

dytke, örülök, hogy jól alszotok, igazán rátok fért! nálunk most elég cudar idők járnak, Rózának minden éjjel fáj a fogacska, hol csak egyszer vagyunk fenn de órákat, hogy óránként kelünk, hol megszoptatom, de nem tud visszaaludni... kivagyok.

panndi, na hogy ment az államvizsga???????

bettyna, és reszelve vagy turmixolva adod az almát? én ledöbbentem, mert Róza még mindig öklendezik a reszelt almától, pedig lassan 9 hónapos...

Lányok, az íny akkor is fájhat, ha már áttört a fog, és tart kifelé? nem tudom mi van nálunk, új fog jön-e, vagy még maga a növekedés gyötri Rózát...

Kép
Kép
szalamandra

Én is itt, mint KÖZGADÁSZ! :lol:

Lediplomáztam, négyes lett a diplomám, és iszonyatosan megkönnyebbültem :)

Köszi a drukkokat :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon régen nem jártam errefele, bár néha bekukkantottam azért hozzátok. Többek között azért is voltam ilyen hűtlen, mert elkezdtem Villő mellett kicsit dolgozgatni. Emellett a következő ötlet pattant ki a fejemből:
Egy ismerősömmel együtt készítünk egy baba-mama internetes magazint. Havonta jelenne meg, a várandósság, a csecsemőkor és kisgyermekkor különböző kérdéseit, problémáit, örömeit járná körül. A szokásos magazinoktól eltérően ez abszolút személyes hangvételű és nagyon praktikus magazin lenne. Egyrészt mert 1-1 hónapra emészthető mennyiségű témát, olvasnivalót adna, másrészt mert némi szerkesztői munka kivételével minden olvasó maga is szerzője lehetne.

A címe: Te Hogyan? - segítünk megtalálni az utat Önmagatokhoz!

Az lenne a célja, hogy a szokásos, és nem szokásos gyermeknevelési kérdésekre mi magunk adjuk össze tudásunkat, tapasztalatainkat. Lenne mindig 1-1 témaindító, bevezető cikk, és aztán mindig feltennénk a kérdést: Te Hogyan? csinálod ezt? Így állna össze a magazin, havonta 3x2 témával.

Szeretnélek rögtön megkérdezni benneteket: kérdezhetlek-e benneteket is majd 1-1 témával kapcsolatban? Mind bevezető cikk megírására, és a kérdések megválaszolására is számítanék. Néhányatok eddig is szívesen írt apró-cseprő ügyeiről blogban, vagy egymásnak már rengeteg választ adtunk a kérdésekre, most ezekhez hasonlóan, csak szerkesztett, tervezett formában kerülne sor.

Nem szerettem volna mindenkit külön-külön privát levéllel zaklatni, ezért kérdem így meg mindenkitől, hogy lehet-e majd benneteket kérdésekkel zargatni, szívesen fogadnám a téma javaslatokat, kritikákat is. És persze lehet majd csak olvasni is bennünket!

Ha bármilyen szinten is érdekel benneteket a dolog, akkor írjatok nekem privit, és utána már úgy folytatjuk. Küldök majd részletesebb tájékozatót is.

Tünde

mtunde

Panndi,
üdv a klubban! :lol: És hatalmas nagy gratula!!!

Kép

Kép
sz.veronika

Szalamandra,
a barátnőm járt így, már 11 hós a kislánya, de még mindig nem akar csak folyósat enni... nekem azt javasolta, hogy rögtön az elején már adjak reszeltet mikor kezdem a hozzátápit, hogy ezt elkerüljem... így utólag nem tudom mit lehet tenni, egyelőre ő se tud semmit...

Ma a dokink újra elmondta, hogy már adjak gyümit, minden nap délelőtt két étkezés között. Na ezen felbuzdulva lereszeltem egy körtét és Pálmi megette az egészet! :shock: :D

Kép

Kép
sz.veronika

Lányok én nagyon kitartó vagyok de mivel nem szopizik rendesen a Barnus kezd begyulladni a cicim... :cry: :cry: Mit csináljak? Fáj... akkor is amikor eszik akkor is amikor nem :cry:

Kép
dius87

Dius,
majd mindjárt megmondják akik értenek a szopihoz, de valami olyasmire emlékszem, hogy káposztalevelet kell rárakni és az lehúzza a gyulladást (?)
Na majd mindjárt kijavít vagy megerősít valaki aki tudja...

Kép

Kép
sz.veronika

dius, én nem tudom, nekem nem volt ilyen gondom... talán próbálj fejni, hogy ne pangjon ott a nagyobb kereslethez szokott tejmennyiség... A védőnőtök, dokitok mennyire segítőkész? esetleg őt is megkérdezheted.

Kép
Kép
szalamandra

Dius!

Ahogy leírod, szerintem is kezd begyulladni a melled. Szerintem most minden szopi után fejd le a maradékot úgy, hogy jól meg is masszírozod közben. Estére meg tehetsz rá kiklopfolt, hideg káposztalevelet, az megszűnteti a gyulladást.
Esetleg nézed meg védőnővel+nézzen meg egy-egy szopit, hátha lát ő is valamit!

Kitartást nektek!

Kép
Kép
kincsesi

panndi, gratulálok!!!! és minden elismerésem, baba mellett diploma!

Kép
Kép
szalamandra

Sziasztok!

Panndi, NAGYON GRATULÁLOK!!!!

Dius, kitartás! Remélem segít majd a káposztalevél!

anitapo20

Gabi - Ma még a Golden volt porondon, mert nem volt Jonagorad a zöldségesnél, de ma jobban csúszott. Milyen színű hurcit rendeltél? Remélem most már tényleg megérkezik.

Kincsesi - Reszelve adom az almát. Gondoltam én is rá, hogy az lehet a gond, hogy nem lesz annyira folyékony, mint az átpaszírozott barack, de ma már nagyobb volt a siker. Jó sok leve volt az almának. Nem csúszott úgy, mint a barack, de nem is volt nyelvöltögetés.

Pandi - Gartulálok!!!! Le a kalappal!!!!

Tünde - Nagyon kalssz az ötlet!!!!

Dius - NA, ezért kérdeztem, hogy nincs-e begyulladva!!!! A is nagyon jó, amit Kincsesi ír, bár nekem még sosem kellett! Plusz: szoptass minél gyakrabban, akármennyire is fáj és tényleg fejd ki utána. Meleg vizes zuhany alatt jól maszírozd át, aztán megint fejd ki. Ha alul fáj, lógasd a cicidet a szájába, ha oldalt, akkor hónajból!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Dius
A káposztalevél nagyon jó. És ami még jó, az hogy szopi előtt átmasszírozod a melleidet, vagy veszel egy meleg zuhanyt. Minél több féle pózban szoptass, nekem mellgyulladásnál a hónalj tartásos póz vált be legjobban.

Panndi
Minden elismerésem! Gratulálok!

Kristóf sem szerette csak a pépes ételeket nagyon sokáig. Mindentől öklendezett, kb 2 hónapja van, hogy megeszi a darabosat is. Megtanulják ezt is szépen a babák.

Kép
Kép
susytunder

Dius - ahogy a lányok írják, szoptass, akárhogy fáj. Én is ismerem ezt az érzést, nekem is sűrűn fáj, mert nem mindig kapja be rendesen, mert nézelődik. A szoptatási tanácsadók szerint mellgyulladáskor a legjobb szoptatási póz, ha lefekteted hanyatt és négykézláb fölé hajolsz. Elég kényelmetlen, de nekem legutóbb csak ez használt. Két napig hiába fejtem, szoptattam gyakran, ez vált be a 2. este. Esetleg hívj fel egy szoptatási tanácsadót. A www.lll.hu -n vannak telefonszámok, én is felhívtam egyet. Kitartás!!!!

Susy- én is beleéltem magam, hogy babát vársz, de én is hiszek abban, hogy akkor fog jönni, amikor ő akar, és az lesz mindenkinek a legjobb :)

Nini - Márk nagyon aranyos.
Én azért vártam idáig a gyerekvállalással, hogy előtte tanuljak, kellő szakmai tapasztalatot gyűjtsek, hogy majd nem pályakezdőként menjek vissza. Másrszről, hogy megalapozzuk a jövőjét, születése előtt költöztünk új lakásba, és mikor úgy éreztük, hogy nem fog gondot okozni egy jó minőségű drágább cipő, autósülés, vagy bármi megvétele,amire szüksége lesz, akkor döntöttünk, hogy akkor jöhet, ha ő is akar. Én 1000%-os anyuka akarok lenni, semmi pénzért nem hagynám itt Amburst, még a pénz miatt sem. Inkább nem ennék, és lemondanék mindenről.

Szalamandra - sajnálom, hogy nem alszotok jól. Nem tudom fájhat-e még az áttörés után, de azért ha nem is fáj, biztosan zavarja őket. Legalábbis Ambin is ezt vettem észre.

Képzeljétek, fél 8-tól 3/4 4-ig aludt (kúp nélkül). Olyan jó, hogy így alszik :)

dytke

Felhívtam a védőnőt azt mondta a zuhany alatt masszírozzam át és borogassam a cicim és Barnusnak adjak pótlásként tápszert mert azért kéri ilyen sűrűn a cicit mert nem elég neki az anyatej és a mellemnek is pihenni kell... Pont az ellenkezőjét mondta...

Most nincs erőm ezen gondolkodni egy újabb kemény éjszaka vár rám és cicijeimre igyekszem majd nem panaszkodni! :) Jó éjt!

Kép
dius87

Dius, kérlek-kérlek tápszert ne... ha nem szoptatsz még rosszabb lesz...
inkább szopis tanácsadót hívj!
a lányok nagyon jól leírtak mindent, nekem is ez segített...
pihi-meleg zuhany- masszírozás és SZOPI SZOPI... csillagokat láttam én is sírtam, de egy-két nap és jobb lesz.
Kérlek ne ad fel, segítünk!!!
Semmi baj a tápszerrel, de nektek nem ez a megoldás a problémára :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Dius
Nekem magas lázam is volt, és tudtam, hogy ha nem szívja ki Kristóf abból baj is lehet. Fejtem, szoptattam, aztán 2 nap után a hónalj tartásos pózban úgy megszívta, hogy spriccelt minden felé, szegénykémnek az egész arca is tiszta tej volt. Utána jobb lett, és nem volt gond. De persze, ha te úgy érzed, hogy bele fáradtál, és mindent megtettél, tegyél belátásod szerint, de én még most is azt mondom, hogy kitartás!
Senki nem fog elítélni akkor sem, ha tápszert adsz.

Lányok nem ismertek valakit aki picit vár, és rossz anyagi helyzetben van? Kaptam 2 zsák pici ruhát, én kiszedtem, ami nekem kell, de maradt még bőven. Szívesen oda adnám valakinek, akinek szüksége van rá.

Dytke
Ugye mondtam, hogy nemsokára jön a fordulópont. :wink:
Hurrá!

Kép
Kép
susytunder

Panndi - ne haragudj, tegnap lemaradt a gratuláció :oops:
Szívből gratuálok!!!! Nem semmi, gyerek mellett, várandósan! Ügyes vagy! És üdv a klubban :)

dytke

Jó reggelt!

Hát most újból apával aludtunk, megint keltem 4x de most nem érzem magam olyan fáradtnak, borogattam a cicimet is kétszer most nem meleg csak a bimbóm fáj. Most cicizett és szépen evett, csak a végén már csak mosolygott a cicibe, szóval jól lakott. :)

Létezik hogy reggelre nem volt forró a mellem??
Mivel nagyon sokszor tettem mellre az elmúlt napokban, most annyi tej van a cicimben hogy egy rendes cicizés után is nehéznek érzem a mellem, és hajnalba még fejnem is kellett mert majd szét durrant...
Nem úgy érzem hogy belefáradtam csak úgy hogy fáradt vagyok mindenhez. Őszintén megmondom nekem is és Barnabásnak is sokkal kényelmesebb ha cicizik, ha éhes én csak előveszem ő neki meg csak cicizni e kell. Nem érzem könnyebb megoldásnak a tápszert addig ameddig jól lakik vele és nem sír hogy éhes addig nem adok neki, nekem meg majd lesz még időm kipihenni ezeket a fáradalmakat! Köszönöm hogy így segítetek!!!! Erőt adtok, és igyekszem nem feladni. Tegnap este a cici után bevallom megpróbálkoztunk a tápszerrel de nem kellett neki kinyomta az üveget a szájából én pedig nem erőltettem, úgyhogy nem kell!

A mai cicizés után ilyen boldogak voltunk! :)

Kép
Kép

Kép
dius87

Jah bocs a rózsaszínért apa nagyon haragszik érte :D

Panndi én is gratulálok!!!! Csodállak hogy ennyi energiád és akarat erőd volt, én nem lennék rá képes! :wink:

Kép
dius87

Dius - örülök,hogy már nincs begyulladva a melled, ezek szerint segített a sok szopi. A bimbód is hamar helyrejön, figyelj hogy mindig jól kapja be a cicid Barnus. Én DM-es bimbóvédő krémet használok ilyenkor, hamar rendbejön tőle.
Barnus nagyon édes kis mosolygós :)
Ilyen szép mosolygós napot kívánok nekte! :)
És persze mindenkinek!!!

dytke

sziasztok!

dius, éljen! örülök, hogy rendben vagytok, és tök jó, hogy jó sok tejed is lett.

dytke, tudom ti sokat küzdöttetek a fogakkal, összeszednéd nekem, hogy miket használtatok? az adagolás is érdekelne, mert pl a Panadol elég jó, de védőnő szerint egy hétnél tovább ne adjuk. Viburcol kúpról szintén nem tudom, hogy alkalmanként vagy kúra jelleggel érdemesebb-e.
Persze mindenki fogzáskönnyítő tanácsát szívesen fogadom!!!

Valaki mondta h készlethiány miatt csak kék liliputis háti hordozót tudna most venni, nekünk olyan van, szerintem jól néz ki. Bármilyen anya- és babaruhához passzol, plusz kevésbé látszik ha valamiért egy úton elkoszolódott.

Edina, neked meg akartam írni, hogy nálam babaközelbenes mei-tai volt, annak azért picit vastag az anyaga. Nekem dytke varrt mei-tai-t, ő vékonyabb anyagból, nyárra sztem ideális.

Kép
Kép
szalamandra

dius, azt nem is írtam, hogy tündéri Barnus. Gyönyörű baba!

Kép
Kép
szalamandra

Köszönjük szépen!!!! :)

Kép
dius87

Szalamandra - Panadolt mi csak akkor adtunk, ha nagyon sírt. Főként éjszakára, de ugyanúgy felébredt két óra múlva. Napközben Dologel-el kenegettem az ínyét, ez homeopátiás, nincs benne lidocain. Használt, valeriana is van benne, ez meg is nyugtatta kicsit. Éjjel viszont nem hagyta, hogy bekenjem, és az áttörés előtt sem, gndolom akkor nagyon fájt már neki. Ezért azt csináltam, hogy hűtőrágókát adtam neki, mikor már jól lehűtötte az ínyét, akkor kentem be, akkor már hagyta. Szopi előtt is hűtőrágókáztunk, ha nem akart szopizni a fájdalom miatt. Utána szopizott szépen. Szerintem így kerültük el a szopisztrájkot. A gyerekorvos azt mondta, hogy a Viburcol-t kúraszerűen érdemes adni (egy dobozt) esténként egyet, ha nagyon rossz a helyzet, akkor reggel is egyet. Én csak este adtam, mert napközben nem volt olyan vészes, illetve a Dologel segített. Betty viszont azt mondta hogy esetenként is segít.
Nekünk mikor az első kúrát kapta jobb volt kicsit, akkor "csak" 4-5-ször kelt, de a második kúra nem segített közveltenül az áttörés előtt.
remélem hamar túllesztek rajta!!!!

dytke

Dius - Örülök, ohgy jobban van a cicid! A te védőnőd se egészen komplett. :? Minek a tápi, ha a sok tejtől kezd begyulladni a melled? Barnus nagyon édi!

Szalamadra - Kitartás a fogacskához! Szabinka 1-1 Viburcol is használt. Nekünk van kék Liliputink és nagyon szeretem. A kistesó majd lány lesz, neki is tök jó lesz. :wink:

Dytke - De jó, hogy végre jól alszotok! Ma mis is csak egyszer keltünk. Este 7-kor evett utoljára, aztán fél 9-től aludt negyed 2ig, majd cicin visszaalvás után 5-ig.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Látom a jó idő betette a kaput a fórumon :lol: mondjuk mi is csak most jöttünk be a kertből :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

gyönyörű idő van. itt 18 fok van. mi is voltunk 1,5 órát sétálni. Én maradtam volna még, de Ambi sírdogált. Ma nincs jó kedve. Azt hittem alszik legalább egy órát a jó levegőn, erre 20 percet aludt.

dytke

Na megjöttem a dokitól :)

Saccra kb 3 kg és 48 centi :lol: 37-38 hetesnek felel meg :shock:

Hétfőn utolsó vérvétel, csütörtökön CTG.
Azt mondta a doki, csinálhatok bármit, legfeljebb megszülök :lol: Aztán mondta, hogy csütörtökön találkozunk legkésőbb, vagy előtte a szülőszobán. Szóval Fruzsi engedélyt kapott megszületni :wink:

CTG-re lehet időpontot kérni, nem tudjátok?
Vendég

Sziasztok!

Nézzétek hogy összeöltözött anya és lánya! A vicces csak az, hogy én észre se vettem, anyu mondta mikor jött :lol:

Kép

Kép

Kép
sz.veronika

Panndi, lehet időpontot kérni csak nem tudok számot. Én is mindig időpontra mentem, a doktornőm kért mindig, ezért nem tudok számot.

anitapo20

Panndi!

Szép méretek!
Lehet kérni időpontot, 7.30-14.30 közötti időpontok vannak. A telefonszám: 4752600/1845 mellék.
Ja és gratulálok az államvizsgához :D

Anna
b.anna

Panndi
Jól meghízlaltad Fruzsit. :)

Veronika
Ez tök jó. Aranyosak vagytok. :)

Mi is kint voltunk egész délután, csak egy banán turmixra ugrottunk be, és mentünk is vissza. Kipirúlt a kis arca, és már alszik, jól elfáradt. :)

Kép
Kép
susytunder

nálunk is kinti mulatozás volt :)
Ilyenkor még érheti nap a babák arcát? vagy szerintetek már most naptej kellene????

Kép
Kép
szalamandra

KÖszi az infokat :)

Jaja, meghizlaltam, így már értem, hogy nyolc kiló hízásnál tartok :lol:
Vendég

Panndi szép méretei vannak Fruzsinak :lol: innen majd ő eldönti, hogy mikor jön :wink:

Én még nem tettem Lillura naptejet, bár lehet lassan el kell kezdeni majd, de még nem vettem :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!

Panndi - Gratula Fruzsi méreteihez! Engedélyt kapot megszületni. Hi-hi-hi!

Csajok, olyan jó,hmgoy véger tavasz van!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ildi, és sapkát adsz rá? Mert oké, hogy kicsinek adtam neki tavasszal, de most, 18-20 fokban szélcsendben, napsütésben is kell nekik sapka?
Vendég

Én Zsófit amúgy tavaly májusban kezdtem csak el kenni. Szerintem most sem kenem még.
Vendég

Mi is szerintem kivárjuka kencével a májust.

Egyelőre van sapi Lillun, már amikor nem veszi le :lol: tegnap vettem neki egy jó vékonyat, kíváncsi vagyok ezt meddig tűri, mert ez nem kötős :lol:

Amúgy pont én is ezen gondolkoztam, meddig kell még a sapi.

Én nyárra kendőket tervezek venni, olyan kis szépeket lehet kapni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Panndi: gratulálok az államvizsgához és Fruzsi méreteihez is. Remélem akkor hamarosan itt lesz veletek.

Bordó színű hordozót rendeltem. Elvileg jövő hét elején megérkezik.

Mi is tegnap is, meg előtte is kinn voltunk jó sokat délután. Nagyon élvezte Adél. Tegnap be is aludt kinn, pedig késő déután már nem szokott aludni.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Sziasztok!

Én az arcát bekentem Kristófnak, és vékony sapi van rajta.

Lányok nálatok hogy dolgozik apa? Új munkahelye van és fél 9- kor indul, este majdnem 8 mire hazaér. Nagyon megvisel engem, eddig 10 előtt kicsivel ment, és 5 után már itthon is volt. Ez szokás kérdése? Minden reggel sírok amikor elmegy. :oops:
Tegnap este is már aludt Kristóf mire haza ért. Van valakinél még hogy sokat dolgozik apa?

Kép
Kép
susytunder

Én tegnap sapka nélkül vittem ki, és nem tudom eldönteni, hogy adjak-e rá :roll:

Nálunk szerencsére Apa sokat van velünk, nem panaszkodhatok :)
Vendég

Panndi - gratula Zsófi méreteihez. Ilyen szép méretekkel jól elbújt a pocidban :)

Én vékony sapit adok Ambira, nyáron meg a napszúrás elkerülése miatt kell. Vettem is neki két cuki nyári fityulát :)

vera - aranyosak vagytok :)

Kiderült estére, Ambi miért sírdogált tegnap. Estére 38,2 fokos láza lett. Szegénykém olyan kis bágyadt volt. Ma reggel 38,1 fokos lázzal ébredtünk, most megyünk fél 11-re dokihoz. remélem nincs komoly baj. Szegénykém, nem ismerek rá. Máskor izeg-mozog, fél másodpercre se áll meg, most meg csak bágyadtan mered maga elé, és bújik hozzám. Sose szokott, mindig eltol magától, hogy hagyjam már nézelődni. Éjjel kétszer keltünk, de ha visszatettem sírt, így rajtam aludt.

dytke

Susy - nálunk apa fél 7-kor megy el, és negyed 6, fél 6 körül ér haza. Ambi 7-kor fürdik, utána alszik, így nem találkoznak sokat :( Nekem is nehéz ez, főleg Ambi miatt, mert annyira imádja az apját, és pl. kedden lakógyűlés volt, így apa alig volt itthon, és sírt este, pedig nem szokott. Meg hétvégén is mikor csak ketten voltunk, akkor is sírt, szerintem hiányolta apát.

dytke

Panndi
Én szoktam figyelni más babákat hogyan öltöztetnek. Vékony sapit mindenkin látok, így én is adok. :)

Dytke
Remélem semmi komoly, gyere majd, hogy mit mondott a doki.
Jól értem, hogy nálatok apa hétvégén is dolgozik?

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

Köszi a fogkezelős tippeket, meg s sapis-naptejes véleményeket is! Én tavaly ősszel, mikor Róza még csak pár hónapos volt, többször vittem ki sapi nélkül, de akkor még a mózesben volt, se nap, se szél nem érte :) Ildi, a kendő jó ötlet, főleg a te nagylányodnak, lehet én is megpróbálom, bár asszem Róza még kicsi hozzá.

dytke, remélem semmi komoly Ambrusnál!

susy, nálunk ez év elejéig apa úgy dolgozott, hogy kb fél 10-kor ment el és 8 körül jött. Nekem ez nagyon rossz volt, viszont mivel Róza még pici volt és nem volt kialakult napirendje, későn fürdettük (10-11 körül), így még viszonylag sokáig együtt tudtunk lenni. Most 6 körül hazaér, ez lényegesen jobb. Megértelek, ha szomorú vagy miatta, ez tényleg sok idő távol. Gondolkodjatok, hogyan tudnátok jobbá tenni a helyzetet, esetleg másik állás, heti egy-két távmunka vagy ilyesmi... :? Nálunk apa hat órás állásban van, korábban volt heti egy kutatónapja, most azt beáldozta, így nem kell korán kelnie (nem tud), de viszonylag időben itthon van.

Kép
Kép
szalamandra

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?