Kriszti!
Lángosodról nekem most épp az ellenkező jutottt eszembe (a mellékhelyiség), pedig egyébként szeretem!
Szerintem a beleid tudnak görcsölni. Mit jelent az, hogy a hasad görcsöl? Hol?
A méhed görcsöl, akkor az érezhető egy kemény gombócként, nem?
Próbálj aludni!
Nekem épp ellenkező a bajom, fáradt és álmos vagyok. Felkelek 1/2 8-kor 1 órát minden OK, és utána rámtör az álmosság.
Az oviban is megszóltak, hogy itthon vagyok a kicsivel, és mégis a párom megy a középsőkért (szomszéd településre kell járni, ő pont arra jön haza, nekem havi +6000 Ft, ha mennem kell, de egyszerűen nem is bírok), és épp odaér (de eddig csak egyszer voltak a mieink az utolsók!).
(Hozzátéve, hogy én ezt soha nem értettem, ha valakinek 1/2 6-ig tart a munkaideje, akkor addig tart, nem? Nekik nem kell reggel menniük, mert két váltásban dolgoznak, minden dolgukat el tudják délelőtt intézni. A párom se szórakozásból ér oda addigra, de neki bizony reggeltől kell dolgoznia... Ha én dolgoznék, én se érnék oda előbb, de érdekes módon az óvódás gyerekeknek nem dolgoznak a szüleik? (Lehet, hogy azért vagyok ám mérges, mert 5 éve jár valamelyik gyerekem oda az oviba, még délutáni alvásra se maradtak ott, semmiféle ilyen-olyan szünetkor nem vettünk ügyeletet igénybe (még akkor sem, amikor a múltkor pont nőgyógyászati vizsgálatra kellett mennünk, amikor ők szünetet akartak tartani, inkább megkértünk ismerőst, hogy vigyázzon rájuk), 4 éve ráadásul teljes iskolai szünetekkor itthon vannak (azaz pl. jún 15-től szept 1-ig), ledolgozós szombatokkor is, stb., és péntekenként nem is mennek oviba.
Csak kb. két hónapja heti 2-3 napot alszanak ott, és akkor megy a párom értük. Egyszerűen délelőtt használhatatlan vagyok, ma még alig csináltam valamit, a gyereknek adtam enni, meg kicseréltem a pelusát és felöltöztettem. 3/4 11 van.
Azt sem tudom, mi lesz szeptemberben, mert vagy nem megy a lányom oviba leg. 2 hónapig (ez egy kétoldalú dolog, egyrészt ő is megszokta már, másrészt ki tudja, mennyire jó nekem, ha itthon unatkozik), vagy ez van, hiába leszek itthon két gyerekkel, egy újszülöttet egy óvónő kedvéért sem fogok pár naposan cipelni, hogy érte menjek, és ne apja. És akkor nem csak 2-3 napról lesz szó, hanem mindennap. Akkor majd megértőbbek leszenk, ha most se azok?
Kire legyek tekintettel?? Azt hiszem, túlérzékeny vagyok, nem is kellene ezzel foglalkoznom, hisz csak elvárható, hogy egy óvónő elvégezze a munkáját.))