Új privát üzeneted érkezett!

Andinak megy a drukk holnapra!Jesszu,mekkora lehetett a baba... :roll:

Tényleg nincs beöntés,de ahogy a csaj elmondta a szülőszoba látogatáson anno hogy volt...hát szerintem jobb is.Mondta hogy a beöntést régen a betegfelvételi melletti helységben csinálták,aztán az ottani wct a folyosón kellett megcélozni...majd megint visszamászni a szülőszobára. :roll:
Amúgy mondta h megkérdezik h mikor volt utoljára széklet,és tényleg ezt a glicerines kúpot lehet kérni,de ugye a szülőszobákban van saját wcd,szeintem úgy jobb azért.

Dóri!
De hát a beöntést is a vajúdás közben kapnád,Mikor bemész akkor már lesznek fájásaid :wink: Én személy szerint jobban örülök ennek a kúpnak mint a beöntésnek,nekem vhogy szimpibb!A hatás meg elméletileg ugyan az,nem?Na de összehasonlítási alapom nincs,de én kérek mindenképp,nem szeretnék én se közben,még akkor sem ha ez úgymond "természetes" :roll:

Ja Lili jól van,Sára besárgult ha jól tudom.Most hogy voltam a felkészítőn megint,az egyik csaj ment szülőszoba látogatásra akit ismertem már régebbről.És a végén mondta h egy másik csaj akivel szokott beszélni nemrég szült és összefutott vele!Aztán kiderült h Liliről van szó! :wink: Szóval minden oké :wink:

annus11
 
 


Örülök, hogy Liliék jól vannak!
A lelkem mélyén én is 5 napra készülök, mert Olivérem is besárgult anno és akkora csalódás volt + 2 napot bent lenni :cry:

beöntés és kúp: ne izguljatok csajok, nekem az a személyes tapasztalatom, hogy mire oda fogtok jutni, nem is biztos, hogy kell... Nekem minden 10perces fájásnál mennem kellett Wc-re, még itthon, igy mire beértünk, én totál kiürültem :D
És ezt mások is mondták, hogy hasmenésük volt... szóval a természet azért elintézi :wink:

Voltunk délután a fiúkkal Hella csalogató sétán, örülnék, ha lenne eredménye :wink:
Bár a férjem mondta, hogy ne éjjel szüljünk, mert sokba kerülne lefizetni vkit, hogy visszadátumozzanak 31-ére :D

chanel_28
 
 


Chanel!
Ez tényleg jó :lol: Na Iza se jöjjön holnap,tudom h bolondok vagyunk meg minden,de szegény gyerek.... :lol: :lol: Amúgy meg még 2 heted van,hova sietsz? 8) Mondjuk én beszélek,aki már a húsvét után menne szülni :lol:

annus11
 
 

 
 

Annus!
Én már legalább 2 hete szülni akarok.... :lol: Jobban mondva, rámijesztett a doki, és utána minden pill.-ban azt vártam, hogy na, mikor.... :roll:
Most meg már azért vagyok türelmetlen, hogy hazaérjünk húsvétra.. Szeretném látni a kisfiam boldog arcát :wink: (Ő most fogja felfogni csak a szitut)

Egyébként egyikőtök sem bizik a nagybetűs szülésmegindulásban? Pl. magzatviz elfolyás, mint első jel? Csak mert mindenki a fájásokról ir, azokat várja, de történhet ez mésképp is.... (mondjuk annak kisebb az esélye)

chanel_28
 
 


Chanel!
Ha elfolyik a magzatvíz akkor itt se vagyok!Indulás a kórházba,ez egyértelmű! :wink:
A fájások amik vannak,ezek meg csak jóslók,de azért nem árt figyelni h nem e rendszeresek :lol: :lol: Amúgy nem vároma fájásokat :lol: azok néha jönnek aztán ennyi :wink:

annus11
 
 


Chanel, Annus!

Én várom a magzatvíz elfolyást, de ha nem lesz akkor ez van!
Nekem a tesóm tiltotta meg a holnapi szülést, de ha akkor akar jönni, hát tegye!

Ja igen, tesóm mesélte, hogy neki a 3. babánál folyt el a magzatvíz, és utána egy óráig nem voltak fájásai, aztán kezdődtek csak!

Nagyon örülök, hogy Liliék jól vannak!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Sziasztok!

Francestz! Nagyon drukkolok én is!

Hát, a beöntés hiányáról annyit, hogy nekem szülés előtt napokig nem kellett, a fájások már a kórházban, a CTG után jöttek, és nekem senki nem szólt a glicerines kúpról. Így elég megalázó helyzetbe kerültem a szülőágyon :oops: , főleg, miután Alexának köszönhetően nem kelhettem fel egy pillanatra sem (a feje nem akart beilleszkedni a szülőcsatornába). A többit találjátok ki! Viszont az is igaz, hogy ott, abban a helyzetben szinte egyáltalán nem érdekelt, és a szülésznő is nyugtatgatott, hogy szinte mindenkivel megesik, még akkor is, ha előtte produkált (valamennyi mindig van a belekben). És mivel fogadott szülésznő volt, a férjem megnyugtatott, hogy legalább megdolgozott a pénzéért, míg lemosott, stb.
Ja! Egy előnye azért van a dolognak: kitolni ugyanúgy kell, mint ahogy a nagy dolgot végzed a WC-n. Így egy idő után azt sem tudtam, hogy mi jön, a gyerek vagy valami más, az inger tök ugyanaz. És ennek az érzésnek köszönhetően három tolásra kint volt Alexa. Szóval, így utólag nem is bánom, hogy így történt, bár akkor alig győztem bocsánatot kérni. :oops:

Én anno magzatvíz elfolyásra gondoltam, így hideg vizes zuhanyként ért a CTG utáni vajúdó és a közelgő szülés. Én nem így képzeltem. De valahogy nem is baj, mert nem volt időm megijedni, izgulni, azonnal az események közepében találtam magam.

Megyek, mert a csajszi reklamál.

Mindenkinek szép estét - kinek otthon, kinek a kórházban :wink:

Kép
Kép
detty74
 
 


Francestz!

Nagyon szurkolok Neked és Ádámnak! Minden jót!


Nálam is az történt, mint Dettynél. Bementünk Apával reggel CTG-re, majd miután az eredményt megmutattam a szülésznőnek, ő már szaladt is a doki bácsiért, mert hogy szülünk. Pedig én bizonygattam, hogy nekem semmi sem fáj!
A kúpra nekem sem volt szükség, 13 óra alatt voltam párszor WC-n....

ambrob
ambrob
 
 


Hát most már kíváncsi vagyok mit mutatott a CTG hogy benn is marasztottak benneteket......nem tudjátok megmutizni? :oops:

annus11
 
 


Sziasztok!

Remélem, Francestz már túl van a nagy találkozáson!!! Sokat gondolok Rád!

Annus! Beszkenneltethetem a CTG-t a párommal este, ha gondolod, de igazából nem is a CTG alapján küldtek a vajúdóba, hanem mert 3 ujjnyira nyitva voltam. Meg hát így utólag szerintem a doki is rásegített a szülésre, mivel a párommal kikötöttük, hogy nem szülök halottak napján (ahogy ti sem szeretnétek április 1-én szülni). És mivel a medencecsontom már nagyon rossz állapotban volt, és mert egyébként is aznapra voltam kiírva, minden amellett szólt, hogy induljon a szülés.

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok!

Tegnap este még írt Andi, hogy nincs olyan hely a szobában, ahol tölteni tudná a telefonját, úgyhogy majd ír, ha jobban lesz ma. Remélem, már megismerkedett Ádámmal. :)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mekkora Baba!! :)

Egyébként mindenki jól van ma? :)

Én szerencsére elég messze vagyok mindenféle furi ünneptől. :) Az a lényeg, hogy azt megvárja Maszatka, míg a Doktor Bácsi visszajön a konferenciáról. :)

KépKép
aranynap
 
 


Ja értem...azt hittem hogy a CTG alapján mondták h akkor most szülés! :wink:

Hát nekem szar éjszakám volt...voltak jóslók is,most már szépe be tudom azonosítani őket....aztán Iza is rugdosott ezerrel.Vmikor 1-2 körül tudtam elaludni....

annus11
 
 


Figyelem! Híreket mondok! :)

"Óriási ajándékként ma 8:47-kor, 4000 gr, 56 cm-rel megérkezett Németh Ádám László. Mindenki jól van."

GRATULA ANDI!!!! :D

KépKép
aranynap
 
 


Sziasztok! Szorítok Francestz-nek, sztem már túl lehet rajta!

Aranynap, köszi a táblát, felvéstem magam. A színeket a nemek szerint választottátok? Mert nem volt 100% egyértelmű :)

floranan
 
 


Gratulálunk Ádámnak és anyukájának!!! :)

floranan
 
 


Nagy nagy gratula Ádámhoz!!!Hát tényleg nem egy pici baba :wink:

annus11
 
 


Nagy, nagy gratula Andinak!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Gratulálok és sok boldogságot az egész családnak!!!
üdv, o
orelle
 
 


Mindenki nevében gratuláltam ám! :)

Tényleg! A táblázat, amit készítettünk, abban a színeknek van jelentése? Mert azt én sem értettem. :)

Kérdés: az alacsony vérnyomáson mivel lehet segíteni? Mert tiszta kóvájgós vagyok. :( Múltkor 100/60 volt a vérnyomásom, mikor a védőnőnél mértük. Egyébként nem szokott ez zavarni (merthogy normál esetben is alacsony a vérnyomásom), de mióta várandós vagyok, azóta szédülgetek, illetve olyan zizisnek érzem a fejem. :)

KépKép
aranynap
 
 


Sziasztok!

Ma még nem is üdvözöltelek benneteket!
Nagyon szupi, hogy végre megérkezett Ádám! Tényleg nem rendelkezik kis méretekkel! :D

Floranan: szerintem a színek nem jelölik a baba nemét, én legalábbis nem gondoltam erre
babakocsi ügy: én már teljesen össze vagyok zavarodva, szóval ráhagyom a férjemre, meg a tesómra, és míg én a kórházban leszek, vesznek valamilyet :D akkor már hiába fogok sápítozni, hogy ezen ez nincs, meg amaz nincs

Chanel, Orelle: ?? tudom idegesítő, hogy mindig arra gondolok, talán szültök de olyan izgi!!

Kata tegnap a mogyorós csokitól indult be telejesen (persze este 11-kor kellett ennem), ez volt a szülés utáni jutalom csokim, :D de rájöttem, hogy nem biztos, hogy szülés után lehet mogyorós dolgot enni (szoptatás, allergia stb...)
Ha lehet akkor vetetek a férjemmel egy újabb táblával, addig is van egy tartalék Milka
:D

Szép napot!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Andi! Gratulálok!
Ádám! Üdvözlet itt kint!


Aranynap! Az alacsony vérnyomással nem sokat lehet tenni. Nekem is nagyon alacsony volt, a vége felé csak 90/60, így orvosi utasításra ittam kávét (napi max. kétszer), vagy egy kis kólát. Talán csak a tudat segített, de így legalább 90 alá nem ment a vérnyomásom. Ez is a terhesség velejárója. :(

Ja! A múltkor írtátok, hogy többeteknek van orrdugulása. Nekem is volt, az első és a harmadik trimeszterben is, és az én orvosom azt mondta, hogy Nasivint használhatok. Sokat segített, mert amikor Alexa nyomta a tüdőmet, úgysem kaptam sok levegőt, de eldugult orral maga volt a pokol.

Kép
Kép
detty74
 
 


Na mire megírtam kisregényem Orelle is írt, szóval nem szülsz :D

Aranynap: nekem azt mondta a védőnő, hogy egy tejeskávét nyugodtan meg lehet inni, nem árt a babának! Én ezt bőszen be is tartom, néha nyomok hozzá egy kis colát, biztos, ami biztos :lol:
Majd eszem egy kis csokit, és csodálkozom a triász után, hogy valaki táncikál odabenn :D

Maszatmama
maszatmama
 
 


Maszatmama és Detti!
Köszi!
:D

Orrdugulással kapcsolatban: nekem is van, de nekem az is beválik, hogy feltámasztom a fejem éjszakára. Így reggelre nem annyira dugul be az orrom. Szóval nagypárnán kell aludni, ha nem szeretnél orrcseppezni. Én mindig is egy kispárnán aludtam csak, gondoltam, nehéz lesz átállni, de NEM. :)
Próbáld ki azt! :)

No igen, az elkövetkezendő egy hónapban csak úgy jönnek majd a kis Jövevények. :) Én is állandóan nézem a telefonom, hogy melyikőtök üzen. :lol:
Aztán meg majd jó sokáig csend, majd Floranan és én egyszerre. :lol:
Legalábbis a mostani létszámot tekintve. :)

KépKép
aranynap
 
 


Gratula Ádámnak és Francestz-nek, jó egészséget és sok boldogságot!


Annus!

Előkeresem Neked a legutolsó CTG-met és beszkennelem, csak azt kérdezném, hogy hová vagy hogyan küldjem el (mondjuk e-mail?). Dettivel ellentétben nálam a CTG döntött, mert amikor bekerültem a vajúdóba, akkor 2 ujjnyi volt a tágulat és sajnos 8 órával később még mindig ugyanennyi volt :cry: . Persze ez másra nézve nem kötelező érvényű, remélem mindenkinek gyorsan fog megszületni a baba. Bár előző nap még ennyi sem volt és már a 41. hét végén jártunk. Ezért a doki bácsi azt mondta, hogy ad nekem és Apának egy kis házi feladatot otthonra. A feladat a következőképpen szólt: egyek egy jóízű vacsorát, igyak rá egy deci vörösbort és bújjunk össze Apával, hogy kibújásra "ösztönözzük" a lurkót. Ebből én csak a vörösbort hagytam ki... :) Másnap meg is kérdezte, hogy ugye végrehajtottuk a házi feladatot?

ambrob
ambrob
 
 


Sziasztok!

Francestz!
Gratulálunk az egész családnak! Szép nagy baba lett Ádámotok! :) Jó egészséget Nektek! :)

Aranynap!
Nekem is gond volt az alacsony vérnyomás (néha még most is az, de legalább már nem szédelgek és ájuldozom). Ajánlani tudom a napi 1-2 csésze szalmasárgánál nem sokkal erősebbre főzött fekete teát (ez lehet akár ezekből a filteres különféle ízesítésű teákból (picwick, lipton, sir morton stb.), bár én jobban szeretem az aranyhajás-, big ben-, két macska-, Teegeswendner teaházak termékeit. Na ez volt a reklám helye! :D :D :D ), mert a tein hatása valamivel hosszabb ideig tart mint a koffeiné. Mostmár annyi féle tanácsot kapsz, hogy naponta eldöntheted, hogy mihez van kedved! :wink: Ja és jó tanács (egy volt szívbillentyű-betegtől), arra figyelj, hogy minden, ami emeli a vérnyomásod, az eléggé megemelheti a pulzusszámodat is, tehát, ha úgy érzed, hogy nem csináltál semmi megerőltetőt, de mégis "szalad" a szíved, akkor inkább vállald az alacsonyabb vérnyomást, nehogy túlterheld a szívedet!

Legyen szép napja Mindenkinek! :)

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Dóra!

Írtad, hogy "volt szívbillentyű beteg" vagy. Elmúlt? Nekem is ilyen bajom van, és úgy szeretnék megszabadulni tőle!!!

Detti

Kép
Kép
detty74
 
 


Szia Detti!

Nálam az a helyzet, hogy az egyik szívbillentyűm "kocsonyás" állagú, így nem tudja/ta tökéletesen elkülöníteni az oxigéndús vért a széndioxiddús vértől, ezét sosem volt teljesen "tiszta" vér a keringésemben. Nem mondanám, hogy elmúlt, de most, amikor a várandósságom elején el kellett mennem szív-uh-ra, akkor a doki azt mondta, hogy már nem kóros, mert úgy néz ki, hogy valamennyire megerősödött ez a szívbillentyű is (valószínűleg a kamaszkori hormonváltozás végére, ti. akkor voltam utoljára vizsgálaton, mert "elfelejtettem" elmenni) és mivel már semmilyen panaszom nincs rá (régen szúrt rettentően és rengeteg nagy extrasistole-m volt) gyógyultnak minősített! :) Én most reménylem, hogy nem tér vissza...

Remélem egyszer Neked is elmúlik!

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Ambrob!
Írtam privit!

Alacsony vérnyomásra én is a kávét vagy teát ajánlom.Ma én is szédelgek picit....Nem szokott magas lenni n
lam se.120 felé nem is ment soha,általában 100 v 110/65 körüli.

annus11
 
 


Dóra!
Igen, tényleg el vagyok látva tanáccsal. :D Köszönöm Mindenkinek! :)
Egyébként igen, megfigyeltem, hogy ha növelem valamivel a vérnyomásom, a pulzusszámom is megemelkedik, és tényleg nem kellemes. :roll: Mindegy, amibe nem halunk bele, abban megerősödünk, nem igaz? :wink:
A teát viszont kipróbálom.

KépKép
aranynap
 
 


Oké, akkor én is színezek, szeretem a tarkaságot :)

Sajnos (szerencsére) orrdugulás, vérnyomás problémákban nem tudok nagyon segíteni....

floranan
 
 


Lányok, lányok!! Még egy babánk született!!
Most kaptam Chaneltől SMS-t!

"Megszületett április elsejei tündérünk Hella, 13:55-kor 3320 grammal és 56 cm-rel."

Nagy, nagy gratula mamának, babának, papának!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Gratula Chanel!!!!

floranan
 
 


Jaj de jó! :)

Chanel!
Gratula Nektek! Legyen Hellában sok-sok örömötök! :)

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 


Chanel!
Nagy nagy gratula!!!Akkor mégis kell majd az átírás!! :lol: Férjecskéd biztos tudhatott vmit tegnap!!!

Én holnap megyek a kórházba,ha lesz időm lehet megkuksizom a bentieket!

Nálam ma szokatlanul nagy a csend...remélem nem a szülésre pihen éppen :roll: Vmi miatt az éjszaka a mocorgósabb..... :roll: Rosszat tett ez az óraátállítás :lol:

annus11
 
 


Annus: ha mész be holnap, add át üdvözletem mindenkinek!!!

Ja, ja Chanel írta, hogy sajna nem jött össze a dátum átírása :lol:

Kata nekem sem mocizott ma túl sokat, de ő is inkább az esti órákat részesíti előnyben!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Chanel!

De jó, végre nem kell tovább várnod Hellára! Gratulálok és sok boldogságot az egész családnak!


Ki lesz a következő? Orelle?

Kép
Kép
detty74
 
 


Chanel!

De jó, végre nem kell tovább várnod Hellára! Gratulálok és sok boldogságot az egész családnak!


Ki lesz a következő? Orelle?

Kép
Kép
detty74
 
 


Húúú de jó hírek voltak itt ma!!

Gratulálok Chanelnek és Francestznek is!!! De jó de jó, nagyon ügyesek vagytok!!! :lol:

Köszönöm az orrdugulás tippeket...én a Rhinospray-t használom, annak az van írva a papírjára, hogy nem árthat a babának..csak az orrnyálkahártyának..na azt már tönkretettem!!

Beöntéssel kapcsolatban teljesen megnyugtattatok..mondjuk ambrob és detty annyira nem...de mindegy..majd meglátjuk...szerintem a szülésznők és az orvosok már hozzászoktak az ilyen esetekhez..

CTG..ma voltam minden szuper, mondjuk a fájásokat nem mérte..mert rossz volt a gép!!

Én kétségbe vagyok esve...néha úgy érzem..bennem marad ez a gyerek örökre...semmit nem érzek..nem fáj semmi..kivéve a személemcsontom...de semmi jolsófájás...semmi sincs..
Viszont Vilmos akkora nagy!!! Ha múlt héten becsülték 3500 grammra..akkor most mekkora lehet?? Lehet, hogy én is úgy járok majd mint Francestz...

:roll:
beatrix161
 
 


Gratula Hellának és Chanelnek, jó egészséget!

ambrob
ambrob
 
 


Beatrix!

Elküldtem az email-t, kicsit később, mint ígértem, de csak most sikerült. :? Remélem, még nem késő! :)

Detti

Kép
Kép
detty74
 
 


Beatrix!


Ne haragudj, nem akartalak elkeseríteni.:oops: Főleg, mivel a nevemben a b betű Beátára utal.

És hidd el, Vili jönni fog, amikor eljön az ő ideje. Talán nem keserítelek tovább azzal, hogy Marci a 41. hét végén született és amíg nem kaptam oxitocint, nekem nem fájt semmi! A kisfiúk egyébként is kényelmesek egy kicsit. Amúgy meg azt olvastam valahol (talán a babaszoba.hu-n), hogy az utolsó héten már nem nő a babák súlya.

ambrob
ambrob
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék,ha nem gond.Júliusban fogok szülni császárral a klinikán.Van már egy 3 éves kislányom,ő is császárral született.
Gabi
Vendég
 


Sziasztok!

Ambrob! Marcinak okozott gondot a fogzás? Úgy értem, evett rendesen? Alexa ma a reggelt 60 ml-vel kezdte, pedig este fél 9-kor evett utoljára. Most a séta sem vált be. :( Azt hiszem, lassan kibújnak az alsó fogai, lehet, hogy most ez a baj. Illetve hogy eléggé görcsöl a hasam, lehet, hogy meg fog jönni, és emiatt nem eszik? Nem tudom, tanácstalan vagyok.

Detti

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Francestznek és Chanelnek! Gyors felépülést, sok tejcit és sok boldogságot!

Detty!
nekem megjött a héten és úgy megcsappant a tejem, hogy Ádámnak tápszert is kell adjak. múlt havinál azért nem volt ilyen drasztikus csökkenés. Napközben nem pótolok, csak a gyümölcsöket adom, este kell nagyon a tápszer. Ádám már 8 hetes kora óta 10-11 órákat alszik éjjel egyhuzamban, nem eszik csak este 8kor és reggel 8kor. Most kelek hajnal 2kor és lefejek és azzal pótolok, ha nem elég akkor tápszer.

Kép

Kép
ske
 
 


Detty!


Marci a fogzáskor kicsit kevesebbet evett, nyűgösebb volt, többször felébredt éjszaka és folyt a nyála nagyon.

Azt olvastam, hogy a menstruáció miatt megváltozhat az anyatej íze és ez lehet, hogy nem tetszik a babáknak. Lehet, hogy csak a foga, de lehet, hogy a Te szervezetedben és így a tejben is kevesebb a vas, ez állítólag náluk is étvágytalanságot okoz. Nem tudom, csak segíteni próbálok.

ambrob
ambrob
 
 


Szia Lilisgabi!
Üdv közöttünk, érezd itt jól Magad. :)

Gratulálok Chanel-nak!!!! Köszönjük a jóhíreket, Maszatmama!

De jó!!!!!! Hát, most vagy Beatrix jön, vagy Orelle. :wink: Hajrá Csajszik! :) Dóra és Maszatmama is esélyesek. :)

Beatrix!
Kipróbáltad, hogy felpolcolod a fejed?

KépKép
aranynap
 
 


Köszi Ambrob! Megpróbálok vasat szedni, az rám is rámfér. Az utolsó vérvétel eredményei nem voltak túl fényesek.

Olyan rossz, hogy annyi minden okozhat gondot az etetésnél!

Alexának is nagyon folyik a nyála, kicsit lazább is kakija, és már nem engedi, hogy belenézzek/belenyúljak a szájába. Ezért gondolom, hogy fáj az ínye (a cumisüveg biztos rossz helyen ér hozzá).

Lilisgabi! Örülök, hogy csatlakoztál!

Detti

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok!
Chanel! Gratulálok! Legyetek nagyon boldogok!
Remélem Liliék és Andiék is jól vannak.
Holnap megyek CTG-re és orvoshoz. Remélem, hogy csupa jó hírrel jövök majd haza. 2 napja nálam sincs jósló. Ha ilyen klassz idő marad délután is, akkor a 40 perces sétáim szintidejét megemelem, hátha előcsalogatom vele a bébit.
Mindenkinek szép napot!
üdv, o
orelle
 
 


Na itt is vagyok!
Egy röpke 2,5-3 óra alatt megjártam!

CTG:minden oké,Iza úgy rugdosott!Úgy néz ki sikerült túlpörgetni(csoki,szőlőcukor,kakaó).Így is 23 percig feküdni...már minden bajom volt.Főleg h olyan meleg volt odabenn!!Most fájást abszolút nem mutatott,viszont van ráírva vmi:tocorossz.Mond ez vkinek vmit?Most ez toco rossz?A toco az mi? :lol: :lol:

UH:elég gyors volt nálam is,most egy fiatalabb pasi csinálta,az örgebb legalább több ideig nézte...a lényeg h minden oké,fejvégű.
BPD:90mm
HC:318mm
AC:309mm
FL:69mm
kb 2700g és 47 cm :shock:
Na ezek azért elég nagy méretek,nem???Írtó sokat nőtt!Már nagyon kíváncsi vagyok h mekkora lesz végül....ha így haladunk akkor letehetek a 3 kilós babáról :roll:

Doki:méhszáj zárt,az eddigi jóslóim szart se érnek ezek szerint :lol: :lol: Vett le kenetet,jövőhéten meg vérvétel.

Amúgy 2 napja nem alszom vmi jól...olyan vagyok mint vmi kómás....leragadnak a szemeim,de hát Iza most is rugdos mint...tiszta izgága,lehet a napsütésre indult be! :wink: Tegnap meg azt játszotta hogy keresztbe fordult,és a lábaival a vesémet rugdosta :roll: Éjjel meg próbált visszafordulni...

Végül nem mentem fel az osztályra...kissé elfáradtam addigra.

Gabi!
Üdv itt!

annus11
 
 


Sziasztok!

Olyan szép idő van! :)

Lilisgabi!
Üdv itt! :) (a nagyonbabás beillesztőkód a PHPBB-s kód, akkor szépen megjelenik!)
Ki az orvosod?

Hú, én még egy hetet várnék! :oops: Bár nem tudom mi lesz. Éjjelente kissebb alhasi görcsök, nappal nagy megkeményedések, persze továbbra is teljesen rendszertelenül... :roll: Én már nem teljesen látom át ezt a dolgot! :?

Orelle!
Ilyen jó időben lehet, hogy tényleg kedve lesz Júliának kibújni! :) Jó sétálgatást! :)

Üdv: Dóra :)

Kép
mddora
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?