Új privát üzeneted érkezett!

Jon a laptetu dragaim 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jött igy nem láttad a hszemet!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na ezt jol bekaptam pedig en meg a 47nel tartottam :oops: nembaj yuhuuuuuu :lol: :lol: :lol:

Jah Noci en meg mar kerestem az iwiw-en 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Drágám ott keresheted egyenlöre!!!!!!! Ma csak lefotozom a hajam de nem igérem hogy fel is teszem mert elég késön fogunk haza érni!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nos drágáim akkor kost lépek egy gyors tus telefonálok és nem is tudom, hogy lesz e időm jönni e az uhu elött! Legyetek addig is jó rosszak csáo!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika Drága!
láttam, hogy itt voltál, de képzeld, valamiért elkezdett szórakozni a babanet.
Én is megnéztem iwiwen a képet, de én is hoppon maradtam. Aztán gondoltam, hogy majd apa telójával lesz kép. Akkor nem ígérem, hogy én felrakom holnap, mert melózom.

Bridget
Köszönöm a segítséget! :) Lett szupi kis vonalzóm. :)
De ezeket még átcsemegézem. :)
Gratu a laptetűhöz! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nócika
képet az új Nóciról!!!

Bridget,
hát nem semmi apa, én még mindig csak ezt tudom mondani. Még hogy egy pasit nógatni kell egy kis szexre??? Hát ez nekem furcsa :lol: :oops:

Pendi,
megyek-megyek, csak nem érek oda :lol: De tudnom kéne azért előre, mikor nem dolgozol, és mikor nem vagy fáradt, mert akkor én is úgy kalkulálnám hogy be tudjak menni, vagy a kocsit elkérni.
Ház nem ázott el, csak a fürdő, meg kicsit a konyha, de szerencsére már minden ok ;)

Én ma a volt szobatársamnál voltam, tök jót beszélgettünk, teljesen felvidultam. Még ősszel beszéltünk utoljára... :roll:
Vendég
 


Kitty
Anno fiatalon még nekem is fura volt, amikor valahol ilyet hallottam, hogy nógatni kell apukát, vagy anyukát a szexre. de hidd el, van ilyen. :) Az idő nagyon sok mindenre képes. :)

Én holnap dolgozom, és onnan minden 4. napot számold. Na akkor dolgozom. Másnap van a pihi, és ha nem akarsz akkor jönni, nem baj, mert közte még van 2 nap. 9-e után táppénzen leszek, itthon leszek.
Vendég
 


Pendi,
hát majd meglátjuk idősebb korunkban - bár sztem a párom akkor is ilyen lesz :lol:

Húúú, húsvét körül jobb lenne, mert akkor eleve van tavaszi szünet, és ha akkor egyáltalán nem melózol, akkor gondolom Neked is jobb lenne. Hm? :wink:
Vendég
 


Sziasztok Lánykák :)
gyorsan csak Nóci miatt jöttem, de látom, csak este 8-ra mész uhu-ra :?
Bridg! :D nekem is laptetővel kezdődött, és egyébként nekem sose volt......... :wink:
Vendég
 


Szevasztok!

Csak jöttem, hogy izgultok e megfelelöen, de be látom, hogy igen!!!
Nos már tülkön ülünk apával, hogy indulhassunk!
Nos voltam védőnőnél aki megdicsért, mert a 20 hét alatt mindössze 2 kilot sikerült felszednem! És most dagad a májam!! nem is kicsit!!! De nem parázok, majd behozom a lemaradást! A diabetologiára nem mentem, mert beszéltem a védőnővel és írt beutalot a terheléses vérvételre amit 3 héttel elörébb hozott mivel nem a legtökéletesebb a cukrom! Nos holnap reggel megint sétafika egy autogarmmért a nődokihoz aztán csütörtökön meg irány a vérvétel! Itt csak 2x szurnak! Bár, ha fel tudnék kelni korán akkor az kasa lenne, mert akkor holnap azt is elintézném, hogy ne kelljen már anyiszor menni a nagy sétára!
Ja és van egy jó hírem! Megtaláltam a szűlésznömet! Péntekre igérte, hogy addig megmondja, hogy bevállalhat e, mert a korházban az a szabály, hogy csak ugy lehet szűlésznőt fogadni, ha van dokkered! Nos Ő azt mondta Ugy adja be a fönövérnek, hogy mi már 1000 éve ismerjük egymást és barinök vagyunk! Na ha beveszi akkor indulhat a mandula! Eddig nem írtam nektek erről, mert nem mertem! Egyébként tegnap találtam őt egy ismi által akit nem is ismerek! Na fasza mi??? Egy ismeretlen ismerősnek az ismerősének az ismerőse! Értitek ezt?? Mert én nem!! Ha bevállal akkor valamelyik este bemegyünk hozzá apával a korházba látogatoba, hogy megismerkedjünk! Már izgatottan várom!!! Egyébként ez valami nagyon fiatal puncika, mert most fog végezni a fősulin! A hangja kellemes aranyos! Na de majd meglátjuk az első benyomit! Remélem nem csalodom!!!!
Amugy fotokat már csináltattam apával, de csak holnap este teszem fel a gépre, hogy minden kép együtt lehessen! Meg amugy csináltunk közös képet is!
Ja apának bejön a hajam! Tetszik neki! Aszongya ki ez az uj asszonyka????? Na mondom ne nevetess!!!!! De arika a drágám!
Na tűzök, mert csak 1 mondat erejéig jöttem azt már egy regényt írtam! Csokolok mindenkit+! Lehet zizgulni! Pláne 4:2 Arányban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Irtam egy csomot erre ellapoztam valamerre veletlenul :twisted: ugyhogy most roviden es tomoren :evil:

Kitty
Van van de nalunk nem eloszor fordul elo meg az elejen is volt ugyhogy nalunk tuti nem az ido hozza ki hanem o ilyen ha faradt nincs mese o faradt...mondjuk egy bizti itt ne normalisak az emberek es eron tul is tobbet meloznak :?

Melaszka
Ugy legyen bar sok laptetum volt de en nekem pont jon pe es jol jott 8) majd holnap beindulok aztan meglatjuk lesz-e babam 2009-ben 8) :lol:

Pendi
Nincs mit...vannak meg oldalak ha akarod teszek fel ide a legtobbje egyszeru hasonlo kepp muxik mint a tobbi nem kell nagy angol tudas hozza 8) de persze ha elakadsz vagy segitseg kell leskype-oljuk :wink:

Nocika
tukon ulok mar naon faj a popom :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: ma este az nekem meg holnap reggel :? olyan soka kell varni :roll: a 2kilohoz nagy gratula :wink: es csak igy tovabb ngyon ugyi vgy :) a szulesznohoz meg sok szerencset 8) bar ha most vegez sok tapasztalata nem lesz de egyutterzeobb lesz az tuti :lol:

Zsu :?: :roll:

Enis :?: :roll:

Kata :?: :roll:

Csucsu :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci???????? :wink:
Vendég
 


Sziasztok!!!

Így érzem magamamt:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Én meg így
Kép

Fejfájással ébredtem :cry: ,kicsit később jövök

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis
Fejfajas mondjon le :twisted: kuldok neked egy buksisimit Kép

Zsu
Neked meg itt van egy kis viz igyal es gyere Kép

Noooociiii :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mindenki így odavan? :(
Bridg, te meg bírod :) :wink:
Én tegnap voltam nem túl jól, fáradt is voltam.
Az éjszakánk viszont jó volt, a manó csak 1-kor ébredt szopizni, aztán meg 5-kor(nekem ez már jó :D ), és utána mellettem aludt 8-ig :) Olyan jó, amikor együtt alszunk :)

Hol van már Nóci?Remélem, nincs baj :roll:
Vendég
 


Melaszka!
Hétfői kérdésedre válaszolva: még nem tudom, hogy programozott lesz-e? A dokim azt szeretné, ha magától indulna be a szülés, és nem gyógyszer hatására. De még úgyis vissza térünk rá.

Bridg!
Már nem kell többet az Intézetbe mennünk, múlt héten voltunk utoljára.
Én már tavaly úgy választottam nőgyógyászt, hogy ha teherbe esem, akkor tudjak kinél szülni. Az Intézetbe elvileg csak a 8. hétig lehetne menni, de nekünk a 10-ig sikerült, de már a 6. héttől járunk terhesgondozásra.

Pendi!
Persze, hogy megbocsátottam neki.... szegényt olyan rossz volt látni, hogy ilyen rosszul van és aludt egészen este hatig. Amúgy nagyon lelkiismeret furdalása volt a drágámank.
Már elsős korom óta szemüveges vagyok, csak évekig nem hordtam. Aztán persze rögtön hármas kellett negyedikes koromban és azóta folyamatosan romlott. 28 éves koromig meg sem állt. Persze nem használt neki az sem, hogy a kontaktlencsémet túlhordtam vele. Aludtam benne, úszás, stb...

Kitty!
Igen, én is úgy emlékszem, hogy a 12. héttől csak hasi uhu lesz.
Hú, nem lehetett semmi az árvíz a fürdőben... ilyen nálam is szokott lenni, amikor a csövet nem teszem bele a kádba és csak azt veszem észre, hogy a folyosón folyik a víz.

Nóci!
Azért a lakást hagyd egyben!!!!!
Nagyon aranyos az új vonalzód!!!
Mi idén voltunk hét évesek.... és hát nálunk a baba jön:-)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Bocs most ébredtem! Pedig felakartam kelni mert nagyon rosszat álmodtam!!!! Sorba haltak meg a kisbabák körülöttem és iszonyatosan felzaklatott! No mind egy ni comment!!!

Na és akkor a tegnap este!!!! A magzatvíz volt amire legelösször rákérdeztem és a dokker szerint az átlsgosnál épphogy kevesebb amit sok folyadékkal bepotolhatok! Na ez is jó egyik doki eszongya a másik azt! Na mind1! A kicsi a legegészségesebb a világon! Bár Ő szerinte 2 héttel fiatalabb azaz a méretei alapján! A babom végig tornaorát tartott és integetett nekünk apunak és anyunak! Még a dokker is megmosolyogta többször!!!! És akkor a lényeg! Amire mindannyian kiváncsiak vagytok: Bir el kell hogy mondjam mi nyertünk 2:4-hez mert a kis csumpi nem csumpi hanem Gáspár Regina lett!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Van dvd van ezer kép! Mosolygos és nevetős! Este feltesszük! Bocsi, de tegnap apát már nem nyagattam, mert fáradt volt! Látszott, hogy büszke az Ő kicsi lányára! Végég fogta a kezem apa és izzadt olyan ideges volt! De amint a dokker mondta, hogy kispuni apa ÉN MEGMONDTAMMmMM!!!!!!!!! Na a dokker megint nevetett!
A doki egy nagyon fiatal és rettenetesen kedves volt! Közvetlen! Mindenkinek csak ajánlani fogom!
Amennyire fiút vártam annál nagyobb az örömöm erre a csajszimra! Minden erőmmel inentől fogva azon leszek, hogy megadjam neki mindent amire csak szüksége van lesz! És a szeretet a legfontosabb! Ezt azért még hazafelé jövet sikerült letisztázni!!!!!!!
Apa aszongya! Na akkor uj szint kap a kicsi szobája szép babbarózsaszint! Ugyhogy most megyek a nődokkerhoz aláíratni a papiromat a holnapi terheléses miatt és hazafelé bemegyek a festékboltba meggérdeklödök mindent! Meg csajok ha valaki tud letölteni a netről micimacks képeket mindenállatkáról tigris kanga malacka csacsi maci! Akkor ha tudja küldje el nekem mélbe! Mert olyan figurákat akar apa rajzolni a falra neki! Segitségeteket elöre is köszönöm!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóóóóóciiii! :)
Már úúgy vártalak!!!
Hát ezek szuper hírek!
Gratula a kis punishoz!!!!!! :D
Én a falra raktam disney-s képeket, amit a gépről töltöttem le,
írd be a google-ba, hogy "walt disney-s képek"és kiad egy csomó oldalt, háttérképek, coffee cup, stb.Válogathatsz.
Örülök nagyon, puszi nektek!!!!! :)
Képet ne felejts este!!
Vendég
 


Nóóóóóciiii! :)
Már úúgy vártalak!!!
Hát ezek szuper hírek!
Gratula a kis punishoz!!!!!! :D
Én a falra raktam disney-s képeket, amit a gépről töltöttem le,
írd be a google-ba, hogy "walt disney-s képek"és kiad egy csomó oldalt, háttérképek, coffee cup, stb.Válogathatsz.
Örülök nagyon, puszi nektek!!!!! :)
Képet ne felejts este!!
Vendég
 


Bocs, 2x ment el, ja és gratula a félidőhöz is! :D
Vendég
 


Melaszka!
Köszönjük!
Képek is lesznek!!!!
Köszi az infot majd be is írom!!!!!
A gratut is köszönjük!!
Imádjuk a kislányunkat!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócikám!
Nagyon boldog 20. hetet!!!! Tataaaaaaaaaaaam.... túl vagy a felénél drága :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval kiscsaj lesz???? Nagyon szép nevet választottatok!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsukám!

Neked is nagyon köszönjük!!!!
És neked meg boldog 11. hetet!!!! És ha belegondolok hamarosan te is megtudhatod a kicsi ebihalad nemét!!!!! Ez olyan izgalamas nem????

Na én most lépek mert mennem kell egy autogrammért a nődokihoz! Legyetek addig is jó rosszak!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Én amikor megtudtam Marci nemét(a 19.héten)úgy meghatódtam, és akkor fogtam fel igazán, hogy egy drága kis élet, egy EMBERKE! :) (addig is az, csak így már valahogy más)
Vendég
 


Olyan jó, ti mindannyian annyira tudtok örülni ezeknek a dolgoknak, sajnos ez nem mondható el mindenkiről, főleg azokról nem, akiknek nyomós okuk lenne boldognak lenni minden apró dologért :roll:
Ezért szeretem ezt a topicot!!!!! :)
Vendég
 


Na,itt vagyok.

Nóci!!!
Jupppiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Drága,nagyon örülök az örömödnek.(azt azért nem gondoltam volna,hogy ennyire melléfogunk-és ennyien :lol: Bridget,így jöjjön be magaddal kapcsolatban is a megérzésed 8) )

Kép

De jó,hogy végre megnyugodhatsz a magzatvízzel kapcsolatban is :x És most már igazi apának érezheti magát a párod is 8) Szóval marad Regina?Nem lesz még egy név?Csak mert a kisfiúnak 2 lett volna :?: (lehet az Erhárd nevet akkor elcsenem tőletek :oops: :wink: )

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Ó,már annyit írtam,erre véletlenül kiléptem :evil:

Hát lányok,valami lehet a levegőben,hétfőn ugye mentünk Pestre,ami kb 360 km,nem sok,de nem így képzeltem el az utazást.Párocskám egész úton hüleségeket beszélt,és közben meg röhötött magán,hogy milyen jót mondott.Mikor látta,hogy nem vagyok vevő a szövegére,felhúzta magát és azt mondta mit szólnák,ha elválnánk.Meg hogy gondolkodjak melyik lakást akarom magamnak,aztán röhögött,hogy de vicces,és azt mondta ne féljek,nem hagy el.Mert ugye,hogy megijesztett? :shock:
Rádiót sem lehetett normálisan hallgatni,egyfolytában váltogatta az adókat :roll:
Szerencsére hazafelé 2 kocsival jöttünk,így már nyugodtan meghallgathattam amit akartam.
Közben meg anyóséknál arra ébredtem,hogy simogatja a hajamat,meg ölelget,puszilgat.Mondom mi van,ha el akar válni,ne csináljon ilyet.Hogy ő csak viccelt :shock:
(na jó,nem vettem komolyan,nehogy azt gondoljátok,de nagyon felhúzott a hülyeségeivel,alig bírtam, enni tegnap,a napsütéstől meg megfájdultak a szemeim(vezetés közben nagyon zavar a nap) :arrow: ebből lett mára fejfájás :roll:

Kitty,
szerintem ez vérmérséklet kérdése,aki ilyen,az ilyen.Van aki idős korban is gyakrabban kexel,mint más fiatal korban :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis!
Hát ezek a pasik tudnak nagy nagy hülyeségeket mondani, pedig "ők nem is így gondolták"!!!! Hát jah, kérem, akkor meg nem kell ilyeneket mondani :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsu
Koszonom e reszletes leirast 8) erdekes de talan lehet azert maradtok csak a 8.hetig ott mert inszemes a lombikos az meg mar ok a 12.hetig maradnak :roll: valoszinu emiatt gondoltam :) Mar csak 1het es megvan a buvos 12.het 8) most pedig gatula a 11.hethez 8)

Nocikam
Mesled mar el mit nyertem azzal,hogy az altalad meghirdetett versenyben en nyertem :?: 8) :lol: Orulok,hogy nincs problema de mondjuk ezt eddig is tudtam...most legalabb teis megnyugodtal :wink: Mar alig varom a fotokat 8) Mostmar akkor a futykos nm nohet ki :?: :roll: Regina tecc :D

Kép
Melaszka

Kép

Enis
Hat jah ugylegyen...mert en ugy erzem ez a honap az enyemnek kell legyen 8) :lol: :lol: neked is az Erchard tetszik :?: :shock: Engedelyezik egyaltalan igy irni M.orszagon :?: :idea: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="enis"] írta:enis,már annyit írtam,erre véletlenül kiléptem :evil:

Hát lányok,valami lehet a levegőben,hétfőn ugye mentünk Pestre,ami kb 360 km,nem sok,de nem így képzeltem el az utazást.Párocskám egész úton hüleségeket beszélt,és közben meg röhötött magán,hogy milyen jót mondott.Mikor látta,hogy nem vagyok vevő a szövegére,felhúzta magát és azt mondta mit szólnák,ha elválnánk.Meg hogy gondolkodjak melyik lakást akarom magamnak,aztán röhögött,hogy de vicces,és azt mondta ne féljek,nem hagy el.Mert ugye,hogy megijesztett? :shock:
Rádiót sem lehetett normálisan hallgatni,egyfolytában váltogatta az adókat :roll:
Szerencsére hazafelé 2 kocsival jöttünk,így már nyugodtan meghallgathattam amit akartam.
Közben meg anyóséknál arra ébredtem,hogy simogatja a hajamat,meg ölelget,puszilgat.Mondom mi van,ha el akar válni,ne csináljon ilyet.Hogy ő csak viccelt :shock:
(na jó,nem vettem komolyan,nehogy azt gondoljátok,de nagyon felhúzott a hülyeségeivel,alig bírtam, enni tegnap,a napsütéstől meg megfájdultak a szemeim(vezetés közben nagyon zavar a nap) :arrow: ebből lett mára fejfájás :roll:

Kitty,
szerintem ez vérmérséklet kérdése,aki ilyen,az ilyen.Van aki idős korban is gyakrabban kexel,mint más fiatal korban :lol:


Na akkor a pasiknak megartott a tavaszi szello :twisted: na kb nalunk is ilyen volt a szitu...de majd jol viccelj neki vissza valamivel :evil: :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Hát még nem tom mi lesz a nyeremény! Max annyi, hogy még várhatsz arra amit adni fogok neked a nyáron!!!!!!!!!!!!! És a hatalmas likról az oldaladon én is fotot kérek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: És igen megnyugodtam! Elvileg fütyie már nem nőhet, de a doki aszonta, hogy csak akkor 100%-ig lány, ha ugy született! Szal addig bármi lehet, de most lánynak klátszik!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Enis! neked adom nyugodt szívvel az Erchard nevet! A fiunak valoban két neve lett volna, de apa ragaszkodik, hogy csak egy neve legyen az Ő kicsi lányának! De szerintem ez még változhat, mármint lehet, hogy kap még egy nevet!!!!!
Hát a párodnak tényleg ugy látszik megsütötte a fejét a nap! Ez egyáltalán nem jó vicc! Én lehet rávágtam volna, hogy jó váljunk el, mert már te is ezen rágodtál! Aztán a végén meg benyögni neki, hogy te is csak vicceltél! Lehet lesne nagyokat!!!!

Brid! Igen emgedélyezik ezt a nevet igy anyakönyveztetni, mert gondolom akkor nem igy lenne benne a magyar naptárban! Szal biztos igen!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na, képzeljétek, jövő szerda reggel 8 órára megyünk 12. heti uhu-ra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Újra láthatjuk a picikénket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én olyan boldog vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Latom innen,hogy a foldtol 10centire lebegsz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ngyon orulok a boldogsagodnak...mert belegondoltam mar miota erre a csodara vartunk neked igy egyutt a sok mindenen keresztul :roll: bele is konnyeztem....na most elfordulok mert meg eszreveszitek :oops: :)

Noci
Erhard-kent megtalaltam de Erchard-kent most sem talalom :? Mikor lesz foto csak hogy tudjam mikor keressem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Az én kismama ujságból kapott naptáramban április 9.-én van ugy írva!
Fotó meg este lesz elvileg felrakva holnap mire felkelsz már rakhatod is fel!!! Köszönöm szépen!

Na milyen csecse az uj vonalizim??? :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika,
tényleg az :D És én még nem is gratuláltam aa 20. héthez.Hát gratula :D Hogy érzed,hamar eltelt?Na,a második fele lehet hosszabbnak tűnik majd.Főleg az utolsó hónap,akkor már semmi nem jó a nagy pocak miatt.
Bár már nekem is azzal kéne bajlódnom :lol:

Most nézem a vonalzómat,hát én nem várom pé.-t.Nekem nincs kedvem akrobatikázni :? :oops:

Bridget,
igen,tetszik az Erhárd,én még nem is hallottam.A naptárban sem láttam,de lehet csak nem voltam figyelmes.Én magyarosítottam,c nélkül írom,csak most vettem észre.

Zsu,
de jó,12. heti uhu.
:wink:

Á,ha én visszaszólok a páromnak,abból vita lett volna,inkább hagytam őt,jól elvolt magával,ott röhincsélt egyedül.Még soha nem csinált ilyet,remélem nem öregszik szegény :lol: Vagyis tutira öregszik :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Még a házasság témához,látom tegnap szóba került.
Mi is akkor házasodtunk össze,mikor megtudtuk,hogy jön a baba.Bár úgy érzem nélküle is megtettük volna,de még nem akkor.Sokan mondták is,hogy muszájból volt és nem fog sokáig tartani.Ennek már 13 éve :wink:

Amúgy szerintem nem annyira fontos az a papír, nem garancia semmire,hányan élnek együtt papír nélkül,boldogságban és hányan válnak el,ölik egymást és házasok. :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Bridg!
Hát nemvolt egyszerű, de most már itt van a picikénk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És hamarosan Te is csatlakozol majd a kismamik táborába!!!!!!!

Nóci!
Nagyon csecse az új vonalzód!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


En most csak joejt koszonok 8) Apanak ma van az italozos napja a volt kolegakkal :roll: talan ha idoben hazajon bar mar nem hiszem mert fel 1van akkor talan meg betamad nagy indulataban ha nem akkor remelem holnap lesz valami mert nekem mar ma ozi volt az lh-m :shock: ugyhogy holnap szep vacsival varom ha egyaltalan hazatalal akkor is idoben es remelem ha ma nem akkor holnap osszehozzuk a mi kis dragasagunkat :roll: Majd reggel jovok bovebben pusszantyuuuu :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Nócika,
gratulálok Reginához! :D Ezek szerint meg tudtatok egyezni a lány névben is?

Zsu
tőled is várjuk ám majd az uh képet :wink:

Bridget,
akkor ugorj rá apára! El ne szalasszátok a 2009es bébit!!!

Én meg suliban voltam, aztán anyuéknál, mikor hazaértünk, akkor meg a kertet fordítottuk - vagyis a párom, én meg gereblyéztem utána. Hát elfáradtam rendesen... De fél 6-kor keltem, lehet, azért is...
Vendég
 


Helló!

Bocsi, hogy nem írok, de itt a tavasz, és a lehető legtöbbet kint vagyunk. Elegem van a hatodik emeleti bezártságból.
Ma pl. nemcsak délután, hanem este is kimentünk. Szuper idő volt, 8-kor jöttünk fel. Mellettünk megépítették az új játszóteret, és ott voltunk a két gyerekkel meg az ismerős kismamikkal, babákkal.

Nocika! Gratu Reginához! Szalad az idő!

Bridget! Remélem holnap lesz puding!!!

Melaszka! Szépen nőttök ti is! Én alig merem leirni hány kilo! (....8,7 kg és 9 nap múlva lesz 5 hónapos)

Enis! Üdv itt nálunk! Igaz én lassan beleveszek a homályba, mert ritkán írok de azért olvasok! Szép a "kis"lányod! (inkább nagylány)

Zsu! Gratu a 11. héthez! A fiam 10. 21-én született! Szóval ez egy jó dátum!

Kitty! Én is úgy gereblyéznék, kicsit hiányzik a kerti munka, mert ugye én falusi vagyok. Itt a hatodikon a virágaim is öngyilkosok lesznek. (nem vicc, sorban pusztulnak ki)

Pendi! Remélem ez az új doki segíteni tud! Hajrá!!!

Rólunk: Lilla jól van szerencsére, ahogy írtam dagi, nagyon de nagyon. Most próbálom cumira szoktatni, hátha végre elfogadja, mert éjjel már nem akarom állandóan etetni (ha felébred cicivel aludt vissza, és akkor már evett is)
Egyébként ma is alig akart szopni, minden érdekli, inkál dumál a cicivel (mikrofonnak használja)

4 hónapos korától hasra fordul, szóval ducisága ellenére is jólhalad. És be nem áll a szája, hangosan kacag.

Bocsi, most megyek, mert már mindjárt éjfél, aztán leragad a szemem.

Holnap bölcsibe iratom be, mert a kismamahíradó szerint állítólag már 2010 -es szeptemberi kezdésre már nincs hely.

Sokasodjatok!
Szexeljetek! (helyettem is, nekünk nincs rá időnk, valamelyik gyerek mindig bekavar)

Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Szia Kati!

Ezek szerint akkor Lilla meggyógyult most már,igaz?Örülök.Szép súlya van neki is :shock: :lol:
El azért ne tűnj teljesen,jó?

Hát látod,aki szexelhetne,mert nem sír a gyerek,az nem teszi :lol: (itt most nem Bridgettékre értem,nekünk sincs kedvünk rá :? Nekem legalábbis,de a párom sem nyomul :lol: És lassan itt van a pé :roll: )

Bridget,
naaa?Hazatalált apa? :lol: Te aztán optimista vagy,hogy 1x alkalomból össze is jön a baba :) Igaz,én is ebben reménykedem :lol:
Már pozi volt a teszted?És nekem előbb jött meg,igaz,én nem használok tesztet,de még nem érzem a pé-t,és a hőm is a béka segge alatt :?
Tényleg,te értessz ehez?Hogy lehet,hogy pár éve,mikor hőmérőztem,magasabb volt az alaphőm?Pé után 37 fölé is emelkedett,most talán 36.8 volt a legmagasabb érték.Van ennek valami jelentősége?Kezdek kihűlni :?: :lol: :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Kép

Na hat semmi joval nem szolgalhatok :roll: nem volt birkozas pedig nem volt olyan ittas sooot :roll: De most mar mai nappal vege a turelemnek :twisted: hetfo ota semmi ok maskor is van ilyen meg nem is nagy gond de most pe van :!: :twisted: es Kép Ma meg csinalok lh tesztet amit Noci dragatol kaptam 8) aztan felteszem majd megmutizom 8) meg ha tok akkor a cseresznyefaviragzasrol itt epp ahogy az ablakon kinezek a szomszednal mar csudaszep :) na meg a tulipjaimrol mert az is no am :wink: na bocsessz csajok csak anyummal beszeltem el az idot es mar kozben 2oraja elkezdtem irni a szoveget :shock:

Noci
Bizti ott van ha te latod de en nem talatam :? nem is az a lenyeg hisz Regina lesz ami szep tecc :D Minnya teszem a fotokat ha lesz mar 8) a vonalzid meg epp akartam kerdezni nem-e csereled le lanyosra :?: :lol: de ez is naon csecse :wink:

Enis
Az Erhard az megvan nekem is :roll: na mind1...nekem meg egyre tobb nevem van :shock: csak baba nincs meg :oops: :roll: A hazassag temahoz meg csak anyit,hogy bar nem a papir a lenyeg en nem is azert szeretnek hazasodni :roll: hanem mert egyszer mindenki szeretne a valasztottjaval az oltar ele alni feher ruhaban es kimondani a boldogito igent...na meg az elet rendje iz ez....hazassag ferj feleseg gyerekek nekem ezek a szavak soem fognak kitorlodni a szotarambol...ez kell nekem :!: es nekem ez igy normalis... :) Na most olvastam irtal mar reggel...hazaert jah...a pe-kor egyuttleves az elmeletben jonak kell legyen persze ez csak most van igy amugy altalaban ilyenkor 2naponta nyomatom de akkor sem sikerul...szal nem a mennyiseg a lenyeg,hanem,hogy idoben legyen....ha ma egyutt leszunk holnap max repedek es kesz...elmeletben ossze kene jojjon...ha nem annak mas oka van...mondjuk ezt eddig is tudtam :? minden mindig klappol baba meg megsincs :? volt tegnap pozi lh jah es meg ma is pozira szamitok bar meg az elso nem pozi napon is belelehet huzni 8) ugyhogy a mai nap perfect :!: :D 8)

Zsu
[quote] írta:s hamarosan Te is csatlakozol majd a kismamik táborába!!!!!!!


Ugy legyen 8) :lol:

Kitty
Nem volt apara ugras de mostmar nem engedek belole :twisted: a kerteszkedes de jo lehet en is en is :!: :P

Kata
Nem baj ha nincs idod jonni csak azert hianyolunk tudd,hogy azert mert nem irsz mi meg varunk keresunk es hianyzol :!: :) Inkabb valami jo programod legyen mint itt nyomd a gepet mint en egesz nap :? :lol: :lol: :lol: 8kilo :shock: fotot kerunk :!: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Enis
Naon jok a kepek megneztem 8) Es ez a kiscsaj tenyleg naon szep :shock: Es van benne valami ami rad hasonlit :wink: Neked meg a szoke haj is jol allt es meg az a barna amelyik kepre az van irva faradtan :lol: es csini van hat igen majdnem egy sulycsoport vgyunk :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noooociiiii
Elfenekellek :twisted: nincs foto iwiw-en :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kati!
De jó,hogy Lilla jól van már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igazatok is van, hogy minél többet vagytok kint a levegőn, olyan sokáig volt rossz idő....

Bridg!
Apára fel, mindent bele nekem :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hat en probalkozom :roll: de egyedul keves vgyok hozza :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?