Új privát üzeneted érkezett!

Most ment el a védőnő!Nem híztam a 3 hét alatt.Vérnyomásom még mindig alacsony.Az esti görcsökre végül nem mondott semmit,szerinte nincs baj.Néha érzem ma is a hasam allját.Van még valaki így rajtam kívül????
Amin meglepődtem,hogy csinált egy táblázatot hogy megnyugodjak.Ezt az egyetemen diktálták neki,e szerint Hanna feje 1 mm-el tér el,tehát nem kisebb mint az átlag.A dokim gépe 3 héttel kisebbnek dobta ki.gondolom melyik hogy van beállítva.
Mindegy ha ezt nézem akkor nyugodtabb vok.begépelem nektek is:
Terhességi hét: BPD Súly
31 77mm 1750gr
32 79mm 2000gr
33 81mm 2250gr
34 83mm 2400gr
35 85mm 2600gr
36 87mm 2800gr
37 89mm 3000gr
Böbi,bizti nincs baj!Gréti visszaigazolta kis barátnőjét!Ezt ő mondta,emlékszik rá. :D
Harhaj jó hogy anyud örül az unokának.Gondolom ti is nyugodtabbak vagytok már!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na mire elment az üzi a táblázat jó béna lett.Első oszlop terhességi hét,mellette bpd,a harmadik a súly.Úgy látszik órákat kell vennem Annustól tábli kezelésből. :oops: :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Böbi! Örülök, hogy jöttél! :)

Anita, neked meg mindig örülök, mikor picit megnyugszol. :) Mindig találni vmi izgulnivalót, de nincs értelme. :)

Petrus!!!!!!!
Vendég
 

 
 

Anita!
Azért értjük hogy melyik oszlop mit takar!Akkor ha csütörtökön megyek kb 2600 g lesz Iza és 85mm a feje,vagyis ennél már picit több is :wink:
Amúgy nekem is fáj alul a hasam...csütörtök óta hogy többször volt feszülés,keményedés stb,azóta sűrűn fáj az alhasam.

Na voltam a relax és légzésgyakon!Most már mehetek szülni! 8) :lol:

Panndi!
Te még azért tartsd benn egy picit a gyerkőcöt!!!

Fabri!
Szerintem már nem kell szavazni a blogban,majd le is veszem onnan.Az már eldőlt hogy vasárnap akkor tali!!Vanninál érdeklődjön mindenki a címről!!!Esetleg a blogba is fel lehet dobni,azt úgyis csak mi látjuk!
Aztán ha sokan maradtak akik nem tudnak most jönni és szeretnénk még talit,majd megbeszélünk egy következő alkalmat is! :wink:

annus11
 
 


PANNDI

GRATULÁLOK! Nagyon ügyes vagy, hogy meg tudtam csinálni! Üdv a klubban! ( mármint a közgazdászokéban)

Tinu
tök csini vagy! Meg is lepődtem, hogy milyen jó hosszú hajad van. Meg is jött a kedvem, hogy megint növesszem.

Voltam ma reggel kórházban Uh-n. Ilyen se volt még, kb 10 percet kellett csak várnom, viszont maga az UH kb 2 perc volt. Minden rendben, 32 hetesnek felel meg, súlyt nem mondtak, 8 cm a feje :-)
Aztán, ha már a Nagyváradtérnél voltam elugrottam Annus favorite turijába, de ilyen az én formám, zárva vannak. Ma van a nagy árufeltöltés.
Igy maradt csomó időm, a fél 2-es nőgyógyászati időpontomig. Lejártam a lábamat, sehol senki nem adta át a helyet. Persze nem haltam bele...
Doki is azt mondta, h minden rendben, jó lenn van a feje, de kipottyanni nem fog a hátrahajló méhem miatt. Azt mondta szülhetünk kádban is, ha bekerülünk az alternatív szobába, meg bíztatott, hogy 2. szülédnél már sokszor nem kell gátmetszés. Hát majd meglátjuk.
pumuklii
 
 


Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok :)

Hát én kíváncsi vagyok, kicsi lányomnak mekkora lesz a feje holnap, neki ugye három hete volt 85 :lol:
Vendég
 


Annus azért még ne menj szülni!!Mekkora Iza feje?
Pumukli csupa jó hírek!!
Reny,örülök hogy sikerült dönteni!Hidd el megtudjátok csinálni!
Panndi :Zsófi is nagyobb volt?

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
32+1 naposan volt 8 cm a feje és 2031 g!Hát még nem akarok én se szülni!Húsvét után adtam "kiszállási" engedélyt a kiscsajnak :wink:

Panndi!
Tényleg jó nagy a feje,tök furi...de ettől még nem kell kijönnie :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!
Most értem haza.Megvolt az utolsó napom.Kicsit rendet teszek,meg leviszem Stellát aztán visszaolvasok,meg írok.Panndi,remélem sikerült,szorítottam ám érted!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus akkor ezek szerint Hanna nem is kisebb a koránál.Úgy értem nem vészesen,hiszen engem ezzel riogattak.33+1naposan volt 80mm.
Most jó kedvem lett!!!!Igazad van,húsvét előtt el ne tünj szülni!! :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
Én nem parázom azon h mekkora!Pici a feje de minden más meg nagyobb.Ezért nem születnek egyforma babák :wink: Ilyenkor már tényleg a genetika játszik!Teljesen jó méretei vannak Hannának,nyugi!!!
Egyszer hozta rám a frászt egy kórházas doki,persze az uh után mondta h minden oké,egészséges,de mivel én is pici vagyok így persze h kisebb a feje....Na azóta nem foglalkozom ezzel.A lényeg h szépen fejlődik!!!!!

annus11
 
 


Annus köszi!Olyan jó ti mindig meg tudtok nyugtatni.Én vok túl parás,főleg hogy fekszem.Így van időm agyalni. :?
Kutyafüle milyen volt az utolsó nap?

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
Persze hogy parásabb vagy picit,megértem!!!De hát látod hogy nincs baj!!!!Csak így tovább!

Holnap már ápr.1.!Mindenki tartsa vissza a babát!!!Ne pont bolondok napján szülessen már a gyerek! :wink:

annus11
 
 


Tényleg nem akkor kéne születniük. :D
Holnap töltjük a 34 hetet!Éljen!!!!
Most megint érzékeny a pocim.Tényleg,intim kérdés.Nektek van folyásotok?Nekem pár napja olyan áttetsző,remélem nem víz.Vagy ez normális?Mert állagra viszont nem vízszerű.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
Most már aztán csihi puhi!Ha a magzatvíz elfolyik akkor azt észre veszed!!!Vagy egy nagy tócsa lesz alattad,vagy ahogy itt vki írta ha beteszel egy betétet az megtelik gyorsan ha folydogálna...Élvezd már egy picit a terhességet,még akkor is ha feküdni kell!Gondolj arra h utána már nem fogsz tudni ennyit pihenni...2 gyerek :roll: :lol:

annus11
 
 


Még mindig én.2 napja hányingerem is van.Nem emlékszem volt e ilyen Grétinél.Normális ez?
Most már befejezem mert sok vagyok

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ajajjj....most kikaptam. :oops: :lol:
Ok élvezem!!!Amúgy tényleg,csak túl parázom mindent!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


:lol: :lol: :lol: Néha nekem is van hányingerem,ez normális,nyugi!


Jaj egyik csoporttársam kérdi h hol szülök.Szolnok v Pest.Mondom h Pest,hát mi itt lakunk.De hát a szülői segítség :shock: Hát mondom otthon csak apum van aki 62 éves és ráadásul dolgozik is....meg amúgy se kéne h vki a nyakamon legyen :roll: Ááááááá

annus11
 
 


Ismerős az ilyen.Tőlem ma a védőnő kérdezte meg,hogy jöjjön e az első pár délután fürdetni. :shock: Beleillene a családi képbe.Örülök majd hogy végre együtt lehetünk.Meg azért csak van már egy gyerekem. :wink:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Zsófi kisebb volt végig :)

Nem csak a feje volt nagy Fruzsinak 3 hete, a combja is 67 mm volt, Zsófinak azt utolsó ultrahangon volt 70 mm :shock:
Vendég
 


Panndi!
Akkor lehet h elszámoltatok vmit!És Fruzsi már jóval elöbb a pociban volt! :wink:

annus11
 
 


Panndi vagy elszámoltátok,vagy csak épp Ő nagyobb.Én már olyan kíváncsi vagyok a babákra!Milyenek,hasonlítanak e a tesókra!
Sőt a babtalira remélem eljutunk!Olyan jó lenne mindenkit megismerni,meg a babákat is!Hiszen annyit támogattok,jó lenne személyesen is látni titeket!
Holnap jövök!Aki dokihoz megy annak drukk!
Szép álmokat!Remélem ma mi is alszunk!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Helló!

Csajok, hát ez nem volt az én napom, nagyon finoman szólva. Utolsó munkanap, kicsit el is voltam szontyolodva, kipakoltam az irodát, szépen mindent rendben hagytam, aztán meg hazafelé a lakásunktól 3 sarokra összetörtem a kocsit. Le se írom, hogy hogy sikerült nekimennem a mellettem állónak, a lényeg, hogy az ő lökhárítóján összegyűrtem az egyik ajtómat... Mondanom se kell, mennyire megijedtem, de rendes volt a fószer, én meg vészhelyzetben elég megoldás orientált vagyok, szóval sikerült betétlapot tölteni, meg mindent elrendezni, András addigra odaért, és akkor nyugodtam meg is nyugodtam. Hát ez van. Én voltam a hibás, az nem kétséges, sajnos. Szóval erkölcsi győzelem sincs, és a kocsi botrányosan néz ki...

Reny, örülök, hogy megpróbálod a természetes szülést, szerintem menni fog!

Panndi, gratulálok!

Vanni, a talira nem tudom, hogy az előzőek tükrében lesz-e autóm. Valaki át tudja vállalni az üdcsiket?
Ja, és úgy tudom nem szabad előre laktoherb teát inni, csak akkor, ha már kiderült előre, hogy nem elég a tejcsi, vagy el kezd apadni!

Na, megyek... :cry: :cry: :cry:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mozza

Szép a szoba nagyon.

Adraci
Nem könnyű döntés, az biztos. Lenne hol laknotok? Én is azért táborozom le Dunaújvárosban egy hét múlva mert nem lehet tudni mikor jönnek az ikrek. Ugye náluk már a 30. hét után nem árt az óvatosság.

Ildi
Nekem nem fogják nézni ezt a baktériumot. Legalább is Apornál nem nézték.

Annus, Dóri
Sajnos most nem készült szép kép, de lesz legközelebb, ha a férjem eljön fotózni. Nagyon jó dolog a babaúszás. Dóri, Ti folyamatosan jártok?
Annus, nekem azt mondták, ha az Anyuka nem merül a babával, akkor inkább az apa úsztassa, mert jobb a babának, ha merülésnél egy arcot lát, mint egy fürdőruhát. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Anita

Nekem néha fájdogál az alhasam, amikor állnom kell.
Ez normális, nem izgulok miatta.
A táblázat szerint az én babáim is tartják a tempót. A 30. héten volt 76 és 78 a BPD. Ezek szerint a nagyobb már a 2 kilóhoz közeledik? Jó lenne. Akkor a nagyobb baba nagyobb is a koránál, a kisebb pedig kb. annyi.
Persze ezek becslések. Ide vagy oda születéskor lehet fél kiló eltérés is.

Kutyafüle
36. hét hihetetlen! Én is tartanék már ott. :)

Szofi
Sajnálom, jó hogy nem lett bajod.

Segítség
Nekem mikor Apor megszületett nagyon jól esett, hogy másfél hétig velünk volt az anyósom. Nekem nincsen anyukám és őt legalább annyira szeretem. Persze nem annyira, de értitek. Szóval nagyon boldogok voltunk azokban a napokban és nekem rengeteget jelentetett. A férjem is házias, ráadásul sokkal ügyesebb a konyhában mint én. (különdíjat is kapott már főzőversenyen nem is egyszer. :)) Mégis jó volt, hogy velünk volt az Anyukája.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Méhlepény

Kinek van kettes érettségű? Minél később kezd el érni annál jobb. Amikor meszesedik az már baj. Nekem még nullás volt a 30. héten. Szerencse, mert két babát lát el. :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Adraci

Ilyenkor már figyelik a lepényt. Nagyon fontos. A baba állapota múlik rajta.

Dóri

Petra jól van. Bekerült ugyan a szülőszobára, de az utolsó információim szerint a babákat sikerült visszatartani. Azóta letelt egy nap, nem tudom. Baj nem lenne már velük, de jobb nekik odabent, szorítsatok neki!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Annus: szerintem hamarabb fogant ;) Szülés után azt hiszem kétszer jött meg összesen, szóval bármi lehet :lol:

Petrusnak szorítok!
Vendég
 


Panndi

Gratulálok!

Még annyi, hogy a férjem ma interjút adott a rádióban az apaságról és az apás szülésről- Olyan szépen beszélt, hogy meghatódtam. :)

Jó éjt mindenkinek!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Szofi: sajnálom a kocsit, meg a karambolt is. :cry:
Bár én alapvetően a gyógyteákban hiszek (vagyis jobban, mint mondjuk a homeopátiában), de én alapvetően akkor is úgy gondoltam, mikor ittam, hogy a folyadék a lényeges és nem az, hogy pont laktoherbet ittam. :wink: Így viszont mindennap megvolt a kívánt mennyiségű folyadékbevitel, ami nálam nagy szó, mert a tea miatt ittam, mint a gödény. AMúgy miért ne lehetne akármikor ilyet inni? Mi benne a logika?

Pandi: nagy-nagy gratula az államvizsgához!!! Tudom, milyen megkönnyebbülés. Most már koncentrálhatsz végre Fruzsira.

Aranyosak vagytok ezzel a haj-dologgal. :) De majd aki jön a talira, meglátja, hogy nem nagy szám (ez sem). És remélem, nem felejtem el az esküvői képeket, majd rögtön látni lehet a + 25 kilót. :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Hű, Petrusnak mennek a drukkok!!!

Kép
Kép
tinu
 
 


Na mostanra értem ide. :oops: Panndi!!!!Nagyon-nagyon gratulálok!!!!!! Nagyon ügyesek vagytok!!!!!!!!
Szofi,legyél nagyon óvatos.Szerintem már (bocsánat) bénábbak vagyunk.Én is miket csinálok????Az esés a fülbevaló...Mi jön még?A lényeg, hogy nem lett bajotok!!
Szerintem jók a könyvek!!!!Én védem őket!!Nekem segítenek!!!Az ösztön is bizti előjön majd, de legalább halovány elképzelésem lett általuk a dolgokról.
Az utolsó nap.Hát lányok!Borzalmas volt!!!!!!Másfelöl pedig csodálatos. Már reggel a kocsiban sírtam melóba menet. Aztán a boltba menet.Aztán barátnőmmel reggeli közben.És szinte mindennél,amit utoljára csináltam. Egyébként egy nagyon pörgős, dolgos nap volt. Nem akartam bármi melót is hagyni az utódomra.Így is meg volt kicsit zuhanva,mert fél, hogy egyedül kell majd mindent megoldania.Hiába bíztatom, hogy fog neki menni.Aztán elbúcsúztattak.Naná,bőgtem. A nagyfőnök,a közvetlen főnököm búcsúztatott. Aranyos volt.Azzal kezdte, várnak vissza. Nem is attól tartok leginkább, hogy nem vennének vissza, hanem a központ régiósítási törekvéseitől. Hogy lesz-e még hová visszamenni.
Aztán meló után,mikor már nem voltak ott a többiek a főnöknőm(ő a második közvetlen főnököm) mikor elköszönt megkérdezte a véleményem az utódomról.Mondtam, hogy ügyes, lelkes,csinálja.Erre ő mondta, hogy látja, de azért már bocs, hogy ilyet mond,de a nyomomba sem ér.Mind tudásban,mind lelkesedésben. Annyira jólesett, hogy megint bőgtem. Aztán folytatta, hogy bizony neki is rossz lesz, hogy eddig tudta, hogy ha gebasz van, rám számíthat, bármilyen gondot megoldok. Annyira jól esett!!!!!!!
Na mindegy.Csak leírtam mik voltak.
A Ti lábaitok hogy vannak?Az enyémek leginkább egy elefántéhoz hasonlítanak.Nem vizesek, hanem a lábfejeim bedagadnak. Gondolom nem bírja a nagy túlsúlyt.70kg az rengeteg. Egy kisebb rinocérosz mérete. :evil: Nektek nem dagad? Holnap NST lesz, felkészülök 3 napi hideg élelemmel. Be sem pakoltam még. Meg még nem hívtam a gyerekorvost még mindig. Meg be szeretnék jelentkezni fodrászhoz és kozmetikushoz. Bár sz...ból várat építeni......Sebaj.Sok a tennivaló. Ja meg ki is írta, hogy dugul az orra??Én nem tudok mostmár orrcsepp nélkül aludni.Nagyon gáz.
Na dugulok!Bocsánat... :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle

Nekem szülésznőm van, így nem kell várnom majd az NST-re. Megcsinálja soron kívül. Neked nincs véletlen?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Petrusnak mennek a drukkok!!!Remélem hogy benn maradnak még a picik!!!

Panndi!
Jaaaa,akkor bármi lehet!!!De az elején jobban meg tudják mondani a kort,nem?Szóval mondjuk a 12.heti uhn csak látni kellett volna ha ennyivel elöbb fogant,nem?

Szofi!
Vigyázz magadra nagyon!!!!A lényeg h nem lett nagyob baj!!!!

Anika!
Hát én tuti nem merülnék...mert én ki nem nyitom a szemem a víz alatt :oops: :wink:

Tejserkentő:Van homeós bogyó is,azt télleg akkor kell szedni ha nincs tej és amint beindult le kell vele állni.A teát nem tudom...arról csak azt hallottam h vkinek nem bírja agyomra,vagy mondjuk a baba nem bírja...De szerintem ebből is van több féle,majd elválik h kell e.A lényeg tényleg a sok folyadék!


Én meg nem tok aludni...szegény apcim is kel minden fordulásomra,így ki is jöttem...de egyik ágyon se megy,pedig kipróbáltam az összeset! 8) A bal oldalam eléggé fáj...vannak jóslók is,persze ez még nem rendes fájás,de ahhoz elég h ne tudjak aludni.....

annus11
 
 


Ja Kutyafüle!
Nagyon rendes munkatársaid vanak,na meg rendes főnököd!!!!Hamarosan majd meglátogatod őket Rikivel együtt!!!!

Holnap április...azt hiszem hamarosan beindul a babaeső....annyira izgi!!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Én most fejeztem be a tegnapot... :) Vhogy mindig ilyen hosszúra nyúlnak a napjaim... :roll:

Szofi! Sajnálom a kocsit! Vigyázz, nagyon kérlek, arra a jófej magadra! Meg a manóra!

Kezdődjön hát nektek a pihi Kutyafülével együtt!!! Szerintem is jó lehet ezen a helyen dolgozni neked, ha ennyire visszavárnak, dicsérnek. De ez csak természetes, egy ilyen klassz nő! :wink: És nem hiszem, hogy ne lenne már meg a cég (vagy mi), mier mennél vissza. De ezt az idő eldönti... Te nagyon várd a kisfiad!!!

Anita! Tényleg ne félj!!! Én is hányingerezek, de ez nálam végig jelen volt...

Annyira kiváncsi vagyok, mit mond a dokid, Panndi!

Tinu, megpróbálok elmenni a talira, már csak azért is, hogy megnézhessem a nem-nagy-szám hajad! :lol:

Anika! Mi járunk úszni, csak voltak kihagyások, mert elég soktényezős, hogy el tudunk-e jutni. Mindig én úszom Samuval, merülni is én szoktam vele, én vagyok a nagy vízbarát. :)

Pumuklii, jó, hogy minden rendben! :)

Na, ma már ápr. 1., a diplomakoncertem 4. évfordulója. :) Mivel bolondok napján diplomáztam, ezért az egyik darabom egy vicces gyerekkari mű volt. :lol:

Asszem megyek, fekszem, mert már ismét kevés az idő aludni...

Remélem, rajtam kívül mindenki alszik! Jó éjszakát!
Vendég
 


Sziasztok!Keltem,mert mindjárt indulok NST-re.Remélem a dokim behív,nem várat nagyon meg.
Szülésznőm még nincs, ma akarom megkérdezni a dokit, hogy kit ajánl.Meg a szülőszoba látogatást is.Meg a gyerekorvost is.
Igen,nagyon klassz melóhelyem van,és én is bízok a legjobbakban. Szerintem ezért voltam én igazából kiborulva,mert hiányozni fognak. Nem Rikivel van nekem bajom szerintem. És az viszont igaz, hogy ideje rákészülnöm a fiatalúrra. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus: ott is idősewbb volt már :wink:
Na majd délután kifaggatom a dokit :D
Vendég
 


Ja,akartam írni, hogy ilyen alhasi fájdalmaim éjszakánként nekem is vannak.De nem hinném, hogy nekem ezek jóslók.Szerintem csak ahogy fekszem átrendeződnek a belső szerveim,és az okoz fájdalmat.Mert ahogy felkelek wc-re,meg megyek pár kört a lakásban máris elmúlik.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mindenkinek jó reggelt!

Csak beköszönök, mert most sírt fel Samu, megyek, rendezem a kis dolgait. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap naagyon elfáradtam! Vettünk hajópadlót -Apa részletekben elhozza majd a fatelepről.. IKEA-ból tárolópolcot -végre talán sikerül a banánosdobozokból összeömlesztett kamrában v.mi állapotot csinálni... :) Aztán hűtőt -a 13 éves az utolsókat rúgja...(Ez utóbbi nem volt betervezve, de meg kellett v.hogy oldanunk...- kishibás, így sokkal olcsóbb volt!)

Sikerült vennem kókuszmatracot is a Váci úti Brendonban. Aki nem tudja esetleg –én nem tudtam,mert nem szoktunk ennél az áruházláncnál vásárolni – a kuponakciós termékeket ha az akció utolsó napján megrendeled, és csak pl. 2 hét múlva lesz, akkor is a kedvezményes áron kapod (csak ugye a Babamagazint meg kellett vennem 550 Ft-ért….). de még így is nagyon jó áron volt, 4990 Ft, és tényleg jónak tűnik… :)

Ildi! A dokid úgy ír fel antibiotikumot, hogy azt sem tudja, mire?!? :shock: Ez nekem elég furcsa… Kutya kötelessége kenetet venni, és beküldeni a laborba! Elvégre nem kísérleti nyulak vagyunk, vagy nem?!? (Bocsi, de ezen mindig kiakadok –szerintem már korábban is írta v.ki, hogy a dokijánál ez a „divat”…) :evil:

Petrus még mindig a szülőszobán van. Bemenni nem tudok Hozzá -ma megyek UH-ra, és gondoltam, benézek.. -, részleteket nem tudok.

Kép
szkitty
 
 


Petrus infúzión van, majdnem császár lett belőle, de még igyekeznek benntartani Jancsit és Juliskát. Mennek a drukkok! +++++++++
Vendég
 


Jó reggelt!

Szegény Petrus,reméljük még egy darabig sikerül bennt tartani őket.

a babás könyvekről,
szerintem felesleges mert az ember ösztönösen tudja mit csináljon.Legalábbis én bízok benne hogy ha megszületik a baba akkor minden úgy jönni fog magától.Mert szerintem a régi öregek se könyvvel a hónuk alatt álltak a gyerek mellet hogy most mit csináljanak vele.

Anyukám eljön hétvégn megnézni milyen házat bérlünk.De mondta hogy majd ő beszél a tulajokkal a dolgokról és ha nagyon nem tetszik neki amit mondanak akkor inkább menjünk haza Enyingre.Hát nem tudom, remélem neki is bejön majd mert személyszerint jobban örülnék ha egyedül lehetnénk.

Anyósomat viszont nem szívesen látnám a gyerek körül.A felelőtlenség mintaképe lehetne.Meg aki főzés közben bagózik csukott ablaknál nahát azt meg elfelejtheti hogy bármikor is felviszem a gyereket hozzá.Ha látni szeretné akkor majd eljön hozzánk.

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok,

Végre jövök én is kicsit irni is, eddig csak olvasni jöttem inkább, el voltam havazva mostanság meg kenődve is, sok volt a családunkban az egézség ügyi probléma, na de mostmár talán javulni látszik a helyzet.

Szofi,Kutyafüle mostmár fogjátok fel ugy hogy, amig jön a babó kicsit magatokkal tőrődni ha már meló úgy sincs na meg sok sok pihi.

Panndi, gratulálok én is, azért ez nem semmi volt amit véghez vittél le a kalappal.

Tinu, szerintem is szuperul nézel ki a képen szép a poci és egy szép kismamát látok.

Mozza, a szoba szerintem is olyan szép.

Anita, tényleg nagyon jó lett az ágyikó.

Petrusnak mennek a drukkok ezerrel, és a pozitiv energia.

Én is a laktoherb teát ittam szoptatás alatt nekem kifejezetten izlett is.
Április 7-én megyek uh-ra már várom, a babó még mindig keresztben fekszik remélem befordul még.
Mindjárt megyünk játszóra mióta ilyen szép napok vannak délelőtt meg délután is kint vagyunk.

Szép napot nektek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Jó reggelt leányzók!

Petrusnak hatalmas szorítás. Jó lenne, ha még bentmaradnának a picik, de valahol meg nagy az izgalom, ő lenne az első babás közöttünk! :-)

A vasárnapi talira van aki visz gyereket? Én valószínűleg nem tudok elmenni, de ha mégis, akkor csak úgy tudnék, hogy viszem a gyereket, viszont ha más nem viszi, akkor inkább kihagynám, elég fárasztó a kiscsaj! :-)

Szofi, sajnálom a koccot, ilyenkor még érzékenyebbek vagyunk, de mától otthon vagy, pihenj, vásárolj, élvezd, felejtsd el a tegnapot!

Nekem reggelre iszonyúan begörcsölt a lábam, a férjem kb 15 perc alatt szedte ki belőle, ennyire durva még nem volt.

Figyeljetek, mi az az ellenanyag nézés? Nekem ennél a terhességnél nem nézték, de a védőnő tegnap a lelkemre kötötte, hogy ha megyek jövőhéten vérvételre, ezt is nézessük meg. De mi ez?
Vendég
 


Ági, bőven van még idő befordulni, a 36. hét után is fordulnak még be babák, igaz, akkor már kisebb a helyük, de van rá számtalan példa, Te meg még csak 32 vagy!
Vendég
 


Sziasztok!
Hát nem áll jól a szénám.Megjöttem az NST-ről.Az teljesen rendben volt. De sajnos a doki szerint nagyon vizesedem.Ez hát az elefántláb oka. Most kaptam két hetet,nagyon sószegény diéta(mindjárt meg is nézem a neten mit lehet enni),inni így is allig napi fél l-t iszok meg,azt nem lehet csökkenteni,meg két naponként súly- és vérnyomásmérés. Ha nem javul a dolog,akkor két hét múlva megindítja a szülést.Azt mondta a víz a babának is árt,főleg,ha felmegy a vérnyomásom. :cry: Ez van.Még mindig faros. Azt mondta szülésznőt választ ő nekem addigra.Ha császár,akkor meg leülünk az anesztessel hármasban és kisírom magamnak az altatást. Lányok,na most kezdtem el igazán félni......
Az egyágyas szoba meglesz.Azt mondta hála a hepatitisnek, még az atyaúristent is kiköltözteti az egyágyasból,ha esetleg foglalt.Azt mondta, hogy az egy dolog, hogy nem fertőzök, de ezt rajtunk kívül senki sem tudja. :lol: :lol: :lol: Szóval ez az egy jó hír azért csak befigyelt.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbi!Az ellenanyag az az anti D,amit az RH negatív anyák szoktak kapni, ha az apa RH+.Legalábbis úgy tudom akkor kapják. Ezt nézték már egyszer(már a vércsoportod),de a végén megnézik mégegyszer az ellenanyagra.A védőnő mesélte.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Tegnap estére nagyon elfáradtam.A múltkori gyerekfelügyelet alatt sógyurmáztunk a kislánnyal.Hazavitte, megszárította és kifestette.Én meg mehettem el az enyémekért.Meg tojást festettünk most.Megmutatta nekem hogyan kell kisbabát fürdetni. :wink: Nagyon édi volt.
2 órán át ültem és mire hazavonszoltam magamat úgy néztem ki mint akiben 2 gyerek van annyira bekeményedtem.Az egyik gombom le is pattant a kardigánomról :shock:

Most meg várom hogy ki tudjak menni enni, de bebagózták az egész lakást a drága anyósomék.Már nagyon jó lesz ha költözködünk mert egyre nehezebben bírom. :evil:

KépKép
harhaj
 
 


Panndi!

Ja értem!Akkor te itt beelőzől mindenkit!!!Tuti h hamarosan meg lesz Fruzsi!!!!Akkor most annak drukkolok h Petra ne előzzön meg!!!!++++++++++

Kutyafüle!
Sajnálom a diétát,az egyágyas az akkor szupi!!!Szerintem nézz utána a neten hogy mit tudsz tenni a befordulásért...Szokták mondani h négykézláb kell menni,ilyesmik.Nem tudom h ilyen téren kine milyen sikere van....de egy próbát megér :wink:

Ági!
Örülök h minden oké nálatok!És hogy a betegek is jobban vannak!!!!

Kitty!
Csak haladtok ti is!A hajópadlót irigylem :oops: Úgy imádom :wink:

Dóri!
Hát én se aludtam még mikor írtál....szörnyű éjszakám volt...

Ez nálam nem az hogy ha lefekszem helyezkedik a gyerek és azért fáj.Nem fáj folyamatosan,hanem úgy időközönként elindul vmi.Szóval ezek már jóslók nálam :roll: Felülről megy lefelé kb1/2-1 percesek.De össze vissza jöttek.20,10,9,15 stb percenként....

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: