Új privát üzeneted érkezett!

Vius
Kipihented magad?

Sehol senki. Amikor nincs főnököm és tudok jönni, akkor senki nincs. Amikor nem tudok jönni mindenki van. :(

Dita?
Kata?
Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, valahány név a naptárba? Móka miki! Meg a hülye Timi. Na pápá.

timejka
 
 


Sziasztok,

nem sikerült visszaolvasnom, egyet viszont igen:

Bikfy drága,

kérlek, ne menj el, nagyon szeretünk és mindennél jobban várom már, hogy egyszer végre péntek este együtt virtuális teázhassunk. De jelenleg Danika annyira lefoglal, hogy semmire nincs időm. Komolyan már akkor büszke vagyok magamra ha délig fel tudok öltözni a síró baba mellett. Nem lesz ez mindig így, és akkor jövök és főzheted a teát :wink:

ritka pillanat:

Kép


Dita,

utánajártam, 100 ezret vissza kell fizetnem mert rosszul számfejtettek,...
Danika ma abban a ruhában volt amit tőled kapott, úgy mutogattam bent a munkahelyemen. Lefényképezni nem bírtam mert mire hazaértünk már üvöltött mert éhes volt, és levettem róla, nehogy lehányja.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Halihó!

Most értem haza a munkából. Már beraktam egy mosást, és lerogytam az ágyra, hogy írjak egy kicsit.

Linácska!

Lillinek biztosan jobb lesz otthon. Hát igen, a kisebbséggel sajnos nem nagyon tudsz mit tenni. A gyereknek pedig most a pihenés, és a nyugalom teszi a legjobbat. Szurkolunk, hogy Lillivel minden rendben legyen.

Timejka!
Látom lelkileg még mindig ki vagy készülve. Legalábbis ez az érzésem. (Bocs, ha rosszul éreztem.) Ne készítsd ki magad. Próbálj meg továbbra is erős maradni!

Én meg nem értem saját magamat. Tegnap azt hittem, hogy kezd megjönni. Aztán úgy tűnik még sem. Aztán ma a mh-en voltam délután wc-n és a papíron megint látok barnás, nyákos foltokat. Mint tegnap. (Bocsi, ha kissé gusztustalan.) De aztán semmi. A jobb oldalamon pedig van egy rész, ahova bele nyilallgat és fáj, kb. a jobb petefészkem környékén. Most már teljesen parás vagyok. Lehet, hogy valami bajom van? Már több mint 3 hete műtöttek. Másnak is volt ilyen? Kezdek teljesen ki lenni!

rodina74
 
 

 
 

Pár kép Rékáról:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemóka, Réka baba gyöngyörű, csodaszépen fejlődik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


ITTHON VAGYUNK!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINÁCSKA, HÁLA ISTENNEK, NAGYON ÖRÜLÖK NEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!puszi és ölelés Lilinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Szasztok!

Anyutól jelentkezem! :)

NEMO
Nagyon jók a képek, csodaszép a kislányod.
Gyönyörű család vagytok!
Rajtad egy kiló súlyfelesleg sincs ez nem ér! :) :lol:

MONIC
Nagyon édesen alszik Danci!
Anyukám már mondogatta, hogy ha fiú lesz legyen Danika, mert neki nagyon tetszik. Még egy ellentábora lett Milánnak! :)
Mindenképp fel kell majd hívnom ha választottunk, hát ezt nem hiszem el!!!!!!!!!

De remélem nem a 101.000-ből kell 100-at visszafizetned!

LINA
Örülök, hogy otthon vagytok! Ezek szernt Lili már sokkal jobban van, ez szuper!

RODINA
Ne izgasd ezen magad, egy műtét okozhat fura jelenségeket.
De ha ez megnyugtat beszélj róla a dokiddal.

Itt valahogy gyorsabban megy az idő! :)

dita75
 
 


Linácska!

örülök, hogy Lilli otthon van. Remélem, hogy hamarosan makk egészséges lesz.

Nemoka!
Nagyon szép Réka baba. Azt a gyönyörű cakkos száját meg kell zabálni. Azt hiszem majd lesz dolga a férjednek elkergetni a pasikat Réka mellől 15-20 év múlva. :D

Monic!
Danika is nagyon szép baba. A képen, ahol az egyik keze a feje alatt van, a másik meg ökölben, az zabálni való. Tisztára úgy alszik, mint egy felnőtt. A képeken nagyon nyugodt babának tűnik, de biztosan azért, mert alszik. :lol:

rodina74
 
 


Sziasztok!
Bikfy, ne menj el, én is nagyon várom a pénteki teázásokat és kuglófozásokat.)
Némóka, Réka nagyon szép lett, olyan kis életerős, klassz baba!:) És olyan édesek vagytok a pároddal együtt, jó látni titeket!:)) Ez az a boldogság, ami engem is éltet, ahogy látom, hogy ti milyen boldogok lettetek, máris el tudom képzelni, milyen boldogok leszünk mi is.))) (nemsokára remélem)
Monic, szép a ritka pillanat c. képetek. Tehát ritkán alszik Danika? Egy baba általában sokat alszik, vagy sokat van ébren? És éjjel is ébren lehet? Igazából felborul az ember napirendje, hogy napközben fent van és éjjel alszik? Hogy van ez? (már nagyon készülök az enyémre is)
Vendég
 


Linácska, Hála Istennek, hogy itthon vagytok és jobban van Lilike. Nagyon sajnáltam őt:(((
Olyan ártatlan édes kiscsaj! Most már nincs is hasmenése?
Vendég
 


Köszi kérdéseteket, már jobban van Lili, amióta hazajöttünk játszik, csak nagyon hisztis lett. Rögtön megsértődik, ha valami nem sikerül, csapkod, dobálózik, ez azért nem volt jellemző. Biztos tuti fáradt szegény, most jön ki rajta minden feszültség.
Most leültek apával, és nézik az esküvői DVD-nket.

Képzeljétek, a kórházban Lili mellett volt egy kislány, akit egyedül nevel az anyukája. Olyan 2,5 éves. És eldöntötte, hogy a férjem az apukája. Apának szólította..., aztán mondta az anyukája, hogy hát ez nem teljesen így van, és a kislány teljesen elkeseredett, sírt, és hogy de, a Szláva az apukája. Mikor jöttünk el, bementek a fürdőbe, hogy ne sírjon a férjem után.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina jó hogy otthon! szegény kislány nehéz lehet neki apa nélkül :cry:

Rodina állítólag teljesen normális..barátnőm is így volt vele amikor túl volt egy hasonló szomorú beavatkozáson :cry: de ha nem marad abba beszélj dokiddal!

TEa és kuglóf? hmm ide vele!!!

:lol:

Ditus szijja drukk!++++++++

Moncsi annyira szép!!!!!

Némó Réka kis csókos szájú :lol: pöpec a kocsi :wink:

Twist általában a kisbabáék sokat alszanak eleinte ami fontos az idegrendszerük regenerálódásához! aztán azt veszed észre.hogy egyre többet vannak fennt! mint pl az én fiam, aki csak kétszer alszik napközben 10kor, 14kor és 1 órát és éjjel is felkel cicizni egyszer vagy kétszer

amire vigyázni kell hogy ne cserélje fel a nappalt az éjszakával, így ajánlják,hogy 4óra nappali alvás után keltse anyuka enni, illetve ha pl be volt sárgulva akkor 3 óránként! éjszaka nem szükséges kelteni, sőt! örülni kell! olyankor beszélni sem szabad, villanyt kapcsolni(csak kisfényűt pl sólámpát) és pelusozni(kivéve ha kaki van) így tud különbséget tenni nappal és éjjel között! :lol:
Vendég
 


Némóka
Nayon szép Réka!

Linácska
Megviselte Lilit ez a kórház, meg infúzió, biztos kell egy kis idő, hogy helyreálljon, nem?

Rodina
Nem igazán vagyok most kikészülve, most jól vagyok. Ha megjön, akkor lesz 1-2 nap amikor diló leszek, de az is elmúlik.
Szerintem is kell egy kis idő, hogy teljesen rendbejöjj. Nyugi.

Jó éjszakát mindenkinek

timejka
 
 


linacska: Mert én azt hittem amikor inszemen voltunk, hogy leszívás van a műtőben. 45 percig altatták a csajszit és lélegeztető gépet is hallottunk. Erre mondta dita, hogy lehet hogy abortusza volt. Nagyon örülök, hogy Lili otthon van.

dita: Köszi, csak a sógornőmnek nem meddőségiben csinálták. Tényleg ne is beszéljünk róla.



vicky79
 
 


Jóóó reggelt szomszédaim!!!! :lol:
Vendég
 


Vicky,
akkor értem. Nekem mikor nem maradt meg a babócska tényleg nem volt 15 percnél több a műtét, lehet, hogy ott azért volt 45, mert valami "közbejött".

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Linácska,
örülök, hogy Lili otthon van!

Nekem nem volt túl jó napom tegnap, ezért nem jöttem...

i.kata
 
 


Kata
Hát mi történt?

timejka
 
 


KAta :cry: remélem a mai műár jobb! és olyan dolog ami jóra fordulhatott! ((((((((((((KAta)))))))))))))
Vendég
 


Timejka,
tegnap megint barnáztam, meg rózsaszíneztem és nagyon meg voltam ijedve. Beszéltem a dokival, azt mondta, hogy a sok gyógyszertől elő szokott ilyen fordulni. Nem nyugtatptt meg ennyivel, szóval egész nap stresszeltem, meg a neten kutakodtam, hogy mások ilyenkor mit javasolnak, de mindenki csak utrót kapott és feküdni kellett. Most megpróbálok sokat feküdni, pihenni, és reménykedem, hogy semmi baj nem történik Maszatkával.

Dita,
drukk a mai uh-hoz!

i.kata
 
 


Kata
De tényleg pihenj sokat. Mikormész dokihoz? Biztos Maszatka jól van. Tudom könnyű mondani, de próbálj meg nem nagyon idegeskedni, tudod az se jó.

Linácska
Hogy van Lili?

Boni
annyira tetszik a kisfiad. Enyém lehet pár év múlva?

Monic
Persze Danika is, de tudod ő még fiatal zsigihez képest :lol: És nem akarok sokat várni.

timejka
 
 


Timejka,
holnaphoz egy hétre megyek dokihoz, akkor kell utoljára mennem az intézetbe, aztán vagy megtudom fűzni ott az egyik dokit, hogy vállaljon el, vagy keresnem kell egy másik dokit.
Pihengetek, és már megnyugodtam, úgyhogy nincs gond :wink:

i.kata
 
 


Timejka,
köszi, már jobban van Lili, úgy ahogy iszik-eszik. Fél vajas kifli, egy szelet kalács, kicsi húsleves, meg eddig olyan 3 dl folyadék ment be, ki meg nem jött semmi. Pisilni sem pisilt még. Szerintem nem olyan rossz.
Délután megpróbálkozunk némi sétával, mert attól hogy fekszik a kanapén nem fog megerősödni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata
Azért mondom, mert elfenekellek.

Linácska
Most jó idő van, hátha jót tesz nek a séta. Az a jó, hgoy nem jön ki belőle se eszi, se iszi. Szépen lassan majd rendesen eszik, de ez tényleg jó, hogy ennyit eszeget. Hisztike van még?
Egyébként a kolleganőm mondja, hogy a lánya nagyon hisztis volt reggel. A Bence is érzékenyebb, mint szokott lenni. Valami van a levegőben?

timejka
 
 


Sziasztok!
Nemrég jöttem meg!
Van egy 4,5 mm kis élő Bogyóm!

Ő az:

Kép

Kicsit közelebbről:

Kép


Nagyon hasonlít apára, mondtam is neki olyan nagy a feje mint az övé! :lol: :lol: :lol: Egyből visszaválaszolt hogy a pöcse is akkora? Persze neki olyan nincs mivel Bogyó LÁNY!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


KATA
Sajnálom hogy a dokker nem tudott megnyugtatni, de biztos nem lesz baj ha ő is azt mondja! Azért természetesen pihenjél amennyit csak tudsz.

LINACSKA
Sztem is jót fog tenni Lilinek a séta. Eddig a hidegben úgy jöttem haza az állomásról mint akit puskából lőttek ki, most meg lassúra vettem a tempót.
Reggel kicsit még hűvös volt, de itt nálunk hétágra süt a nap nagyon király, van vagy 18 fok!

dita75
 
 


Dita
NAgyon szép, gratulálok. Nálunk is nagyon jó idő van, süt a nap. Embernek a kedve is jobb napsütésben.

timejka
 
 


Sziasztok !!!!

Dita Gratula!!!


Linácska nagyon vigyázz Lilire:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dita,
Gratulálok Bogyóhoz!
:lol:

i.kata
 
 


Dita,
pulzálást is láttatok, ugye?

i.kata
 
 


KATA
A babán kivül nem láttam semmit, de a dokker azt mondta hogy 140/min a szívverése. Szép korának megfelelő bébi, minden rendben van vele. MEhetek terhesgondozásra adott pappert ami kell a kiskönyvhöz meg a szülészorvoshoz.
Holnap fel is hívom a régi dokimat az inszemeset mert nála szeretnék szülni.

dita75
 
 


Dita,
mi láttuk a pulzálást, de nem mondott számot a doki. :roll:
Én most voltam házidokinál, ő ajánlott pár nődokit, majd kicsit utánuk nézek, aztán ha a forgácsod dokim nem vállal, akkor megkeresem valamelyiket.

i.kata
 
 


Ditus, hatalmasat nőtt a bogyócskád máris! nemrég még 1 cm-es volt, most meg már 4,5! Nagyon nő!:)) Tök jó:))
Szép, már baba formája van.)

Ditus, kérhetek tőled szaktanácsot injekció ügyben priviben? Nem akarok senkit untatni vele, csak 4 nap múlva kezdek és egyszer ki szeretném próbálni az önszurit.
Vendég
 


Twist,
azért Ditának a 4,5 centis babára még úgy egy hónapot várni kell, most csak 4,5 milis :lol: 1 cm a petezsák volt.

Kata,
minden ok? Barna elmúlt?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


TWIST
A petezsák volt egy hete egy centiméteres! Akkor még nem volt benne látható a baba, most már nagyobb a petezsák és 4.5 MILIMÉTER a baba! :lol: :lol: :lol:

Kérdezz nyugodtan!

KATA
Az ultrahangos képen sztem tuti hogy rajta van! Nézd meg!
Holnap nekem is sok dolgom lesz, kivételesen ez a hét ilyen.
Be kell menjek az apeh-hez mert telefonon képtelenség olyasvalakivel beszélni aki tud segíteni. Tegnap anyuéknál kb. 3 órát szenvedtünk a javítással, és sehogysem akarta az igazságot a nyomtatvány. Ha beikszeltem az önrevizió rublikát akkor azt írta hogy nem ikszelhetem be hogy visszaigénylem a lóvét, ha kivettem az ikszet akkor meg azt írta hogy ha van visszaigényelhető adóm akkor be kell ikszelni, és minden egyes ilyen szaron fennakadt. Már hülyét kaptunk anyuval.
Aztán fel kell hívnom az inszemes dokimat, remélem hogy el tud vállalni.
A biztosítóhoz is be kell mennem, mert a motorra kellett biztosítást kötni. Az is 4 ezer forint.
Hétfőn meg megyek a házidokkerhez a tp-papírért és remélem ő megmondja hogy ki a védőnő akihez tartozom, mert vele is fel kell vennem a kapcsolatot.

Baromi nagy pangás van, hol vannak a többiek???????

dita75
 
 


Linácska,
most 24 órája nem volt barnázásom, remélem nem is lesz. ma már nem stresszeltem. Voltam ma házidokinál, kérdezte görcsölök-e, mondtam, hogy nem jobban, mint már hetek óta (olyan mensisen), azt mondta akkor nem lesz gond. Remélem igaza lesz!

Dita,
apeh? Hát nem irigyellek!!! Nekem felírt egy telefonszámot a házidokim, hogy hol kell érdeklődnöm a védőnő felől. Meg ajánlott nőgyogyikat is. Megvárom az utolsó intézetes uh-ot, aztán keresek dokit.

i.kata
 
 


Dita,
nem látom a te uh képeden sem a számot.

i.kata
 
 


Sziasztok!!!!

De jó nektek ti már tudjátok hogy élő bébitek van ....

Nekem még várnom kell egy hetet de remélem minden ok lesz addig stresszelek egy kicsit.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


KATA
Közben én is rájöttem, hogy hülyeséget írtam, mert a leletemen van rajta, nem az uhus képen, csak arra emlékeztem, hogy valahol láttam ezt a 140/min. adatot.

TWIST
Megírtam a privit. Remélem elég részletes voltam! :lol: Sok sikert! Ha nekem ment, neked is fog.

dita75
 
 


Képzeljétek a jós ismét itt járt és azt mondta kislányunk lesz :)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Timejka,
apum most hívott és ők ejtették a Minervát, mert nem szimpatikusak nekik a tanárnők. Megy D.almásra, úgyis ott laknak az utca végében és csak 13-an lesznek. Nem tudom jól döntöttek-e, de végülis nekik kell tudniuk.

i.kata
 
 


Dita,
nekem azon nincs rajta, csak a méretei. Mindegy, legközelebb remélem részletesebbek lesznek, mert akkor már zárójelentést is adnak, ha minden igaz.

Twist,
hajrá szurik. Nagyon gyorsan eltelt az idő, hogy már kezdesz is :lol:

Vius,
ne aggódj (pont én mondom), minden rendben lesz!

i.kata
 
 


Úgyebár egyszerre megyünk és remélem mindkettőnk jó hireket fog kapni de nekem olyan messze van még.:(

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


azt hiszem én elteszem magam holnapra

Jó éjt mindenkinek! Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
elhiszem, hogy messzinek érzed még. Én is, csak én voltam hétfőn is, így van egy kis előnyöm. Viszont a barnázást nem kívánm senkinek, mert iszonyat kétségeket kelt.

Én is elköszönök, úgysincs nagy tömeg.

Jó éjt!

i.kata
 
 


Moncsi merre vagy????? Hiányoltalak ma.


Ditus, hatalmas nagy gratuláció Bogyóhoz. Nő mint a gomba, csak igy tovább. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Kata, no stressz most abszolult nem kéne idegeskedni, 12 hétig mindig rezeg a léc, de bizti vagyok hogy nem lesz semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink:

Kép
pgsuska
 
 


Linácska, örülök hogy Lili jobban, ma Olivérem is hisztisebb volt, remélem holnap már jobb lesz.

Csajok, férjem elutazott még tegnap reggel Frankfurtba a Messe-re csak vas hajnalban jön, addig egyedül húzom a igát, hát nem eccerű. Anyu néha besegit de nem számottevően.

Kép
pgsuska
 
 


Ma tényleg ki voltatok halva!

Mamik akinek van ideje leírná nekem hogy tp után hogy vannak ezek a tgyás meg gyed, stb. hogyan kell számolni, meg mit kell majd intézni hozzá.

Védőnőt a körzetitől kell megkérdezni hogy kihez tartozom?

a laptetőt TWIST-nek ajánlom abban reménykedve hogy szerencsét hoz neki a lombikhoz!!!!!!!! (utólag szerkesztve)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.04.02 08:29-kor.

dita75
 
 


Sziasztok,

Dita,

szívből gratulálok Bogyókához :wink: :lol: Nagyon szép!

Kata,

sajnálom a barnát, pihenj sokat, biztos minden rendben lesz!

Twist,

felkészültél lelkileg a szurizásra? Mindig a cél lebegjen a szemed előtt és akkor menni fog! :wink:

Zsuzska,

ma délelőtt Danika nem aludt el egyáltalán, úgyhogy énekeltem neki és mesét olvastam, jól elvoltunk. Délután dokihoz mentünk, Danika 5080 gramm. Nagyon szépen fejlődik, jó nagy baba.
Mindene rendben, 2 hét múlva kapunk szurit, kettőt is. Apa ma bejött velünk a dokihoz de 2 hét múlva nem jön mert nem bírja látni a tűt, és azt, hogy a fiának adják a szurit,.

Jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: