Új privát üzeneted érkezett!

PankaKép
A táblázat megjött, köszi szépenKép Ez nagyon jó ötlet volt, gratula érte!!!!Kép
(aranyos a zenés üzenet isKép )

ZsuaKép
Nem kell venned semmitKép Én már megvettem. Szívesen segítekKép Akkor a kedd nem jó ezek szerint. A csütörtök nekem szintén jó lenne. Kata???

BettiKép
Csak most néztem meg a profilodba a képetKép Tünériek a gyerekek!!! És a kiscsajKép Nagyon aranyos és még milyen piciKép

NevaKép
örülök, hogy találkoztunk és remélem sikerrel jártál délután!

EmeseKép
Megkaptad ugye a rakott karfiol receptet? Látom minden címemre elküldted! A chellora írhatsz bármikor, azt mindig megnézzük! És főzöl ma??Kép

DodusKép
Meg ne fázzál!!!
Én már nem is merem mondani, hogy rakjál fel képeketKépKép Megint úgy járok, mint a múltkor. Mindenkit megdícsérek, csak a lényeget nem látomKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Itt a két kép amit ígértem: 1, 2.Igaz a fotó minősége nem a legjobb, de azért várom a kritikákat.Kép

BettiKép
Itt Mc-on is van ilyen szak, nem is tudtam.

ZsuaKép
Küldtem neked mailt még az este.

MagdiKép
Ja, a kredit rendszer. Hál´Isten mi ebből már kimaradtunk. Ki tanítja a közgázt?

KodaKép
Örülök, hogy tetszik a táblázat.Kép

MarikaKép
Látod az idő is veled van, olyan szomorkás.

Most egy kis időre elköszönök, megyünk ma Szolnokra, onnan pedig holnap Kiskunhalasra horgászversenyre. Hétfőn jövök. Addig is legyetek jók és írjatok jó sokat.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Hiába nem lehet minden tökéletes. Hogy kell egymás alá tenni a képeket? Segítsen valaki!

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Most csak gyorsan:

Koda, Zsua!
Elvileg jó a csütörtök, de addig még bármi közbejöhet. Nem rajtam múlik.Kép

Zsua!
Írok majd mélt, de egy jó tanács: ne rakj fel olyan képet amin Dominik, hogy is mondjamKép, szóval csupi képet, ahol minden látszik. Volt már példa rá itt a Babaneten, hogy visszaéltek vele egyes "beteg" emberek.
Én a helyedben szólnék emilben a szerkesztőnek, hogy törölje.
Persze a Te dolgod, én csak figyelmeztettelek.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Hogy kell töröltetni azt a képet???????????????
Segíts!!!!!!!!!!

Kösz, hogy szóltál

Zsua
zsua1

Emese,Koda!

Köszönöm a tudományt. Már el is kezdtem tanulniKép Na jó, tanulgatni.Én is örülök, hogy találkoztunk bár én nem igazán voltam kellemes társaság, mert nagyon izgultam.

Mindenkinek!

Pénteken kiderült, hogy nincs daganatom, sem más ér rendellenesség a kis buksimban. KépKépKépÓriási kő esett le...bummm.
Sajna epilepszia igazolódott.Kép
Fejfájással pedig megyek tovább kezeltetni.
Kicsit elkeseredett vagyok, de elfogadom és másrészt boldog vagyok, hogy ennyivel "megúsztam".

Neva
neva

gfgfgg

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Bocsi az előző miatt, csak próba volt, mert már 3 napja nem tudtam üzenetet küldeni, kiírt valami hibát, de ezek szerint megoldódott a probléma.

KataKép
Írtam mailt ez ügyben, de ezek szerint tárgytalan!KépKép

MarikaKép
Suliban mi volt? Sikerült a ZH? Majd írok mailt!

BettiKép
Már nincs fűtés??? A táblázatból látom, hogy neked is van pici babád, és ha máskor nem, hát fürdéskor elkelne a fűtés... Mi még reggel-este bekapcsoljuk a fűtést, de amilyen hűvös volt most hétvégén, még nap közben is. Itt szinte péntek éjjel óta megállás nélkül esik, nem is tudunk levegőzni.Kép

NevaKép
Örülök, hogy egészséggel minden oké! Vagy legalábbis nem túl nagy a probléma.

PankaKép
Megkaptam a táblázatot, jó így egyben látni a "bandát"! A zenés üzenet is tetszett! Sok sikert a horgászversenyen! Csak nem te indulsz??

ZsuaKép
Aranyos a kép!

További jó hétvégét!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Panka!

A tanárunk neve: Petró Gábor.
lilien_csenge

Sziasztok!

Magdi!
Ez túl sok volt, máskor kevesebbet írjKép Megvolt a nagy sütés-főzés? Pénteken találkozunk? Szereztem Magatartás..., így nem kell postázni. Mikorra kell leadni?

Zh-ra köszi a szorítást, majd csütörtökön kiderül. Egy kicsit gonosz dolog volt, hogy ráírta a ponthatárokat (mennyitől 1,2,3,4,5), közben meg csak az aláírásért ment a dolog, de így olyan volt, mintha vizsga lett volna, és csak utána mondta meg, hogy ez csak zh volt az aláírásért. Na nem tom értitek-e a lényeget.

Ja Magdi! Stat. zh vizsgaidőszakban lesz, nem az utolsó óránKép És megtudtuk, hogy az okos emberek kopaszok (mert az Ő férje is az), ezt egy ujabb "felindulása" után mondta, mert a végén már poénra fogta, a "Maga miért nem ír?" kérdés utózöngéjétKép

Ditta!
Várom a levélkétKép

Neva!
Nagyon jó dolgokat olvastam, vagyis elég biztató ez a pár eredményKép Követ még itt is hallottukKép

Erika!
Megnézetm ám az albumot. Nagyon édik a bébik, vagyis nagylányokKép

Dodus!
Remélem holnap lesz már újra fűtés, mert nagyon lehült a levegő.

Kata!
Kész vannak a képek? Majd fotót linkelj be ide légysziiiii.

Panka!
Köszi a táblázatotKép Majd mazsolázgatok benneKép

Kriszta13!
Csak, hogy neked is írjon valakiKép Jó volt a pénteki uszi, de orra újra folyikKép Láttam Bencét jó nagy legény márKép

Puszika, Marika
Marika

Helló Forgi!

Mi van veletek? Most találtam itt Rád!Régen írtál már emilkét nekem!Remélem jól vagytok!Olyan jó lenne már hazamenni Miskolcra!Már csak 3 hetünk van vissza!!!!pusza!szth.Bp.
pocahontas

Ami véletlenül kimaradt.

Zsua!
Dominik még mindíg jó kis súlyban van. Tojások elfogytak már?
Ha egymás alá akarod a képeket, akkor a két beillesztés közé tegyél entertKép Vagyis /popjpg...-ot (vagy vmi hasonló) rakd egy újabb sorba.

Pá, Marika
Marika

Neva!
Igazán nincs mit köszönnöd, úgyis csak itt porosodtak a CD-k.
Annak meg külön örülök, hogy nincs semmi vészes az eredményekben.
Epilepszia miatt azonban szomorkodom Kép.

MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Marika!
Milyen képek????????????????

Koda!
Ok, akkor csütörtökön hozzánk belépni csak "minipasikkal" szabad. Aki nem hozza, nem jöhet be.Kép

Zsua!
Írtam mélt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Hány órára mehetünk?
Írtam mélt!

Koda!

Hozzád mikor mehetnék?

Zsua
zsua1

Zsua!
Elvileg 7.45-re itthon vagyok a suliból, de Dóri fél 9-körül reggelizik ezt célszerű megvárni. Utána bármikor.Kép
Mél még nem jött.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Már rég meg akartam kérdezni, hogy nincs meg neked a Photoshop magyar változata? Mert nekem csak az angol van /kettő is/ csak, hogy azon nem tudok csak kicsinyíteni. Ha meg van és vinnék Cd-t akkor kiírnád nekem?

Köszi

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Hétvégén gőzerővel gyártottam a puskát a pénteki vizsgára.Kép De még maradt a hétre is. Sajnos...Kép

Panka! Az otthoni gépen nincs semmilyen eszköz, amivel lemezre/CD-re tudnám írni a dolgokat. Így ami az otthoni gépen van, az ott is marad.Kép A munkahelyi gépemre fel tudnám tenni a fényképezőgép programját, de ezen meg nincs USB port, amivel a fényképezőgépet tudnám csatlakoztatni. Úgyhogy meg vagyok áldva ezekkel a masinákkal.KépKép Tényleg marad az otthoni net, vagy veszünk egy CD-írót.KépKép
Milyen volt a horgászverseny? Nem áztatok meg? Párod elért valami szép helyezést? Amit ilyenkor kifog, azt haza lehet vinni és megenni?Kép
Dekupált képek nagyon tetszenek. Mire csináltad őket?

Koda! Képileg a fenti infot tudom adni.Kép Bár lehetne, hogy összapakolom az összes művem, elbattyogok egy kedves ismerőshöz, aztán vele elvégeztetem a "piszkos munkát".KépKép

Betti! Én meg jogász-közgazdászra járok.Kép

Marika, Magdi! Hajrá a vizsgákra!Kép Az Ottó katalógust melyik tárgyból kérik számon?Kép

Ma reggel megcsapott a hideg az irodában. Még szerencse, hogy van bent egy hűtő-fűrő ventillátorom, most itt zúg mellettem.Kép

Mindenkinek szép napot!Kép
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Nem tudom, hogy milyn helyen dolgozol te???!!!
Nálunk még mindig megy a központi fűtés, baromi meleg van, gyere hozzánk melegedni.

MSE

mse173

ZsuaKép
Még most kezdem el kiöntögetni a formákat. Csütörtök neked nem jó, így a péntek azt hiszem jó lenne. Addig kiszáradnak a gipszek isKép

DodusKép
Jó is mással végeztetni a piszkos munkátKépKép

KataKép
Minipasi készen áll az utazásraKép Majd megmondjátok, hogy hányra menjünkKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Emese, akkor holnap reggel fél nyolckor Nálad kezdem a munkát!Kép Majd távmunkában bedolgozok.Kép

Koda, látod, aki tud, az tud.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Szia Dodus!

Szalvétát megkaptam, kösönöm.
Válassz az enyémek közül:
Itt találod: Csereszalvéták-Gyöngyöske

Neva!
A héten hogy dolgozol?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Lányok!
SOS!Országos képeslap vírus van.Önnek képeslapja érkezett!Feladó egy ismerősöd is lehet!NE NYISSÁTOK MEG ÉS A TÖRÖLT ELEMEKBŐL IS TÖRÖLJÉTEK!
Néhány munkám fotója(szalvétás)az albumomban ujabb képek három lányról c. láthatjátok!
Marika!
nem haragszol?Tudod a hétvégén meginkébb ide vagyok láncolva mert három gyerek itthon apa most épp dogoz meg a jövő héten isKépegy kis kóstoló a kisgyőri kilátásból
Kép
telian

S a cseresznye fáról amiről reményeim szerint együtt cseresznyézhetünk ha megtiszteltek veleKép
Kép
telian

Krisztina!
Ha ezek mostani képek a cseresznyefáról, akkor úgy nézem, hogy Kisgyőrbe megérkezett a tavasz.

Dodus!
Nem csak a meleg nagyobb nálam, de a társaság is jobb! Kép

Koda!
Pénteken esetleg csatlakozhatnék egy kisidőre, ha úgy jön ki a lépés? És addig is még sétálunk valamelyik délután (bár holna anyánál leszek, hogy Gábor alhasson)?

mse173

EmeseKép
Nyugodtan gyertek átKép
Legalább ügyelsz majd a gyerkőcökreKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Gyöngyöske!

Délelőttönként bent vagyok. Ez 8-tól kb.12-ig jelenti. Kedden picit később érek be, mert APEH-ban kezdek. Meg különben holnap áfa van= bolondokháza.Kép

Neva
neva

Sziasztok!

Erika!
Üdvözöllek közöttünk!

Mi is megkerültünk,vasárnap jöttünk haza,csak bele kellett rázódni ismét az ithoni dolgokba.Mondanom sem kell,hogy a gyerekek milyen jól érezték magukat,egész nap az udvaron voltak.
Ma megint megyünk orvoshoz Ádival,kíváncsi vagyok,mit mond.
Máté tegnap megkapta a 15 hónapos oltásokat,eléggé zokon vette szegénykém!

Neva!
Írj egy pár sort,hogy mi volt!

Panka!
Mivel nem voltam itthon,elárasztottak a levelek,de már ürítettem!

Krisztina!
Hogy vagy?Remélem már jobban!
Gyönyörű a telek!

Délután jövök bővebben,megyek készülődni!
Puszi!
Anita
kacajka

Vac-vac, én itt vagyok!Kép Sehol senki?

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!

Meleget küldöm, mert éppen megsülökKép Gyere virágokat átültetniKép

Krisztina!
Hát persze, hogy megértelekKép Képek nagyon jók, cseresznyézni feltétlenül megyekKépKép Mászok majd fára isKép

Anita!
De jó téged is látniKép

Puszika, Marika
Marika

Marika, mennék én ezerrel, dehát a munkahely...
Belekukkantottam a profilodba, ahol a foglalkozásnál azt olvastam, hogy matematika tanár (ezt eddig is tudtamKép) és egy csomó minden. Ez pontosan mit takar, hogy csomó minden? És ha Te már egy csomó minden vagy, minek egy újabb diploma?Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Igen végérvényesen itt a tavasz.Itt vannak a gólyák!
Marika!
A fa mászás ok!Számíts rá ,hogy a párom a fa altt fog reszketni(nekem azt szokta kiabálni ne csináld nem akarok özvegy lenni!Kép
Dudus!
Bizony a cseresznye a tavaszt jelzi!
Anita!
Milyen volt otthon?Ki pihented magad?Pénteken egy séta? A profilomban vannak a műveim!
Lányok a játék dobozt nézzétek meg a csajaim nagyon örültek neki!Nektek is ajánlom kivágott ujságdarabokból van!
Megyek majd még benézek!
Puszi!!!
telian

Sziasztok!

Krisztina!
Megnéztem a lányokat, még mindig csodaszép virágszálak. Épp ma mutattam én is Gyöngynek a gyöngyikét, itt nyílik nem messze tőlünk. Úgy örült neki.
Honnan szerezted a játéktartó dobozokra a mesefigurás papírt? A Jázmin nálunk most a favorit, na jó, meg Ariel, meg Hamupipőke, meg.... Ja Hanga újabban Teletubbies rajongó lett. Kép
Igen gólyákat már mi is láttunk. Kép
JA a Jázminra visszatérve. Gyöngy mostanában mindenkinek elmeséli, hogy lesz egy kistestvére, és Jázminnak fogják hívni. Az apja kérdezte, és ha fiú lesz? A lányom válasza nemes egyszerűséggel "akkor Aladin". Erre apa, "ááá valami mást". Erre Gyöngy: " vagy Giny". Kép

Krisztina másik albuma, amelyben a művek is megcsodálhatóak:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1802

Ja és kaptam végre jegyet a Dzsungel könyvére, én balga csak Gyöngynek és magamnak vettem jegyet, apiról megfeledkeztem. Mert úgy gondoltam ő vigyáz Hangára, pedig a nagyik is bevethetőek erre, nos, holnap megyek még egy jegyért.

Marika!
Megnéztem a profilodban Dorkát, tündéri kis vagány csaj.Kép

Panka!
Jók a kirándulós fotók, Benit nem volt nehéz cipelni?

Neva!
Szerda délelőtt megpróbálok bemenni.

Anita!
Mi volt a dokinál?
15 hónapos oltás, a szükséges rossz.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Ma voltam az AFP-s uh-n és sajnos nem jó híreket mondtak.A babának semmi baja de a méhlepény fedi a méhszájamat és így szigorúan el lettem tiltva mindennemű fizikai munkától na és persze a házasélettől!
Szerintetek hogy lehet megoldani hogy ne emeljem fel a 13 kilós gyerekemet,mert ugye azt kibírom hogy nem megyek a kertbe dolgozni helyette ülök a napon?
Beszélni fogok,illetve már beszéltem is a bébivel hogy valahogy csináljuk úgy hogy menjen feljebb az a lepény nehogy vmi baj történjen.
A neme még nem látszott de majd három hét múlva kell mennem kontrollra akkor hátha...
Azt mondta a főorvos ha nem húzódik feljebb akkor császár de általában ahogy nő a méh a lepény is feljebb megy.
Hát nem tudom,most mindenesetre be vagyok tojva,ugye nem lesz semmi baj?

Mindenkinek puszi:Forgi
forgi

Forgi!

Fel a fejjel (illetve lepénnyel)! A bébi biztos hogy segíteni fog!

Marika!

Milyen lett a makró?

MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Ma voltunk a Népkertbe sétálni hármasban. Nagyon jól éreztük magunkat. Domi ismételten megkóstolta a homokot ami izlett is neki. Fel teszek két képet is róla.\
popjpeg{78681,}
Kép
zsua1

Na már megint nem jól csináltam valamit. De sebaj itt a másik.
Kép
zsua1

Sziasztok

Ma délután már melegebb volt kint, mint itt bent. Most is vacogok. Délelőtt kinyitottam az ablakot, hátha bejön egy kis meleg. És jött is!!!

Zsua
A homokot is jól meg kell ismerni. Találtál már munkát?

Dodus
Akkor mi egy helyre járunk! Minket ugyanis az alacsony létszám miatt hozzátok csaptak. Tavaly már csak öten voltunk és abból ketten terhesek lettünk. Te hanyadik félévet csinálod?

Forgi
Nagyon együttérzek veled, az én lepényem is lekerült valahogy a 28. hétre.

Kata, Panka
Ma beszéltem Krisztával, pénteken lehet, hogy elmegyünk úszást nézni. Remélem addigra sikerül kiheverni a csütörtöki oltást.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

SziasztokKép

ForgiKép
Úgy megijedtem az első mondatnál!!! Azt hittem, hogy a baba eredményei nem lettek jók.
Ezek után olvastam a "bajt". Látod, Bettinél is megoldódott. De legrosszabb esetben megcsászároznak, de fontos, hogy a baba egészséges legyenKép
Akkor most apának kell kicsit többet emelgetni ezutánKép

ZsuaKép
Milyen nagy már ez a fiú. Esküszöm a múlt héttől is nőtt! A kismocit hol vettétek????? Én mennyi volt??? Mi is ilyenre hajtunk.
A gipszek száradnek, de tiszta idegbaj vagyok. Egy sorozatot sikerült eltörnöm. Egyszerűen nem akart megkötni a gipsz!!! 4 db képet is ki kellet dobni. Most kezdtem újból, kettő már sikeresen kinr van a sablonbólKépKép csak lesz valami belőleKép

BettiKép
Ma még jobban nyisd ki az ablakot!!Kép Olyan meleg szerintem...

KataKép
Tudod már, hogy jó lesz -e a csütörtök??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Krisztina!
Jó ötlet,hol találkozzunk és mikor?Megnéztem a képeket,nagyon szépek,tündériek a lányok!Gyöngyikét mi is szedtünk!Kép

Gyöngyöske!
Azt mondták,hogy ki kell venni,és tovább küldtek minket egy másik dokihoz,aki a műtétet csinálni fogja,hétfőn megyünk hozzá és megnézi Ádit,illetve megbeszéljük az időpontot.Az az érdekes,hogy az orrmandulája nem is olyan nagy,csak csorog hátra a váladék,és azt valószínüleg meg fogja szüntetni a beavatkozás.
Máté estére telkesen el is felejtette az oltást!

Forgi!
A lepény nekem is teljesen elfedte a méhszájat a terhesség elején,és szépen elhúzódott róla.De hogyhogy csak most derült ki?Tényleg ne emelgess!Gondolom MagneB6-ot szedsz?Ne izgulj,minden rendben lesz!

Magdi!
Hogy vagytok?Már rég láttalak titeket!

Panka!
Köszi megkaptam!Tényleg nagyon szépek a képeitek!
Jó a háti hordozótok!

Marika!
Dorka jól van?Rég láttam már képet!
Hogy állsz az ültetéssel?Anyáéknál én is élvezhettem a családi ház örömeit,úgyhogy aktívan nyírtam a füvet.A fiúknál a favoritok ismét a kutyák voltak.

Anita
kacajka

Sziasztok!

Magdi és többiek!
Sikerült az aláírás, mert olyan sokan szorítottak nekemKép
Magdi!
Pénteken találkozunk? Azt a Magatartást milyen sokat kell másolniKép Brrr.

Anita!
Most megint folyik egy kicsit nózi, csak tudnám mitől. Azért ültetés nem vészes, mert csak virágokat. Zöldség, krumpli és társaikkal nem óhajtok foglalkozni. Ja meg a fű, kisfenyők lettek elültetve/vetve. Füvet mi vágtuk vasárnap és kedd délután is, úgy megnőtt.

Kata!
Azok a képek, amit anyukádnak/anyósoknak készítelKép

Forgi!
Pihizz, pihizz, pihizz, ja és pihizz, aztán nem lesz gondKép

Betti!
Várunk úszáson, mi is megyünkKép

zsua!
Dominak adjál már valami rendes ételt, mert homokon nem lehet felnőniKép

Gyöngyöske!
Újabb baba? Én erről lemaradtam? vagy még csak készülőben van? De jóKép Dzsungel könyvéről beszámolótKép

Dodus!
Hogy stílusos legyek: "Mert ingyen van az oktatás" (Magdi tudod kire gondolok) Ja mert vagyok mat. tan, informatikus könyvtáros, mérlegképes könyvelő. Néha fizika, kémia tanár és legújjabban magyar is. Nyiss ablakot küldök melegetKép

Krszta13!
Írok neked megint, csak hogy lássam olvasol-e minketKép Pénteken talizunk?Kép

Puszika, Marika
Hriczom

Sziasztok!

ZsuaKép
Fotók jók voltak, de örülök, hogy sikerült leszedetni őket.Kép
Mondtad, hogy már van fotós progid, csak nem a photoshopot sikerült megszerezni?
Látom jó a fényképezőgép, mi volt a baja?
Tényleg, nektek nem lenne kedvetek úszni járni?

NevaKép
Örülök, hogy nincs nagy gond, de epilepsziaKép

DittaKép
Nem, nem én indultam a versenyen, hanem a párom. Bár már évek óta fűzöget engem is, de mindig találok valami kifogást.Kép

MagdiKép
Szerencsére nem volt szerencsém hozzá. Nekünk Szilágyiné tanította, ő se kutya, de velünk nagyon rendes volt, lehet, hogy azért mert már volt egy közgazd. diplománk.Kép

MarikaKép
Orrfolyás hogy van?
Marika, gratu, tudtuk mi, hogy nagyon ügyi vagy.KépKép

DodusKép
Akkor az már nem is puska lesz, hanem ágyúKép Megy majd a drukk. Mi jóból vizsgázol?
Horgászverseny: ez egy barátságos fórumtalálkozó verseny volt, de ált. csak az első 3 helyezett derül ki, a többi nem. A halat szerencsére vissza kell engedni, ez benne a sport.Kép
Dekupált képek karton keretre készültek.
Már nem vacogsz ugye?
Nem olvasol elég pontosan, Marika profiljában az van, hogy "meg egy csomó minded"Kép

KrisztinaKép
Jó, hogy írtad ezt a vírust, kaptam is aznap 2-t, és még nem ismerte fel a Norton csak másnap. De hála neked nem került a gépemre.Kép
Fotók jók, cseresznyefa nálunk is ezerrel virít, na meg a többi gyümifa is.Kép
Már egy párszor gondolkoztam, hogy szóljak-e neked, de csak nem fogsz megharagudniKép Dodus helyett mindig Dudust írszKép

GyöngyöskeKép
Jázmin, AladinKép
Beni így a hátamon meglepően könnyű volt és még a hátfájásomnak is jót tett.

ForgiKép
Én is megijedtem, hogy az AFP eredménye lett rossz, de szerencsére nemKép A lepény meglásd odébb fog menni, csak próbálj meg pihizni.

AnitaKép
Üdv újra ittKép
15 hónapos oltásKép Orrmandula műtétKép
Háti hordozó örökség, anyukám vette mikor még kicsi voltamKép Most egy ilyen Chicco hátihordozó jó drága lenne.

BettiKép
Dodus közgazdászként jár a jogra, te pedig orvosként a közgázra, így szerintem nem egy helyre jártok.Kép
UsziKép, majd beszélünk a gyerkőcökkel, hogy ügyesek legyenek, hogy ti is kedvet kapjatok hozzá.Kép

ZsuzsaKép
Jól vagytok? Régen jeletkeztél.

Kriszta13Kép
Biztos olvasol minket, na írjál már valamit.Kép
Tornára, ha most itt ünnepélyes keretek között hívlak így sem jó?KépKép

Krisztina, AnitaKép
Turiról tudtok valamit?

Képzeljétek még írtam az üzit, Beni levette az étkezőasztalról a poharát (teljesen hagyományos üveg pohár) és egyedül ivott belőle. És egy csepp sem ment mellé.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Beninek gratulálunk az ivászathoz (miből lesz a cserebogár? Kép).

Forgi!
Ne keseredj el, és vigyázz magadra. Kérd meg Gergőt, hogy a kistestvér érdekében kíméljen téged. Szorítok, hogy minden oks legyen.

Krisztina!
Műveid csúscszuperek, biztos baromi sok szabadidőd van. Kép

Dodus!
Már nem invitálhatlak melegedni hozzánk, mert tegnap kikapcsolták a fűtést. Talán az időjárás majd megkegyelmez neked, és nekünk is.

Lányok!
Nem tud valaki egy helyet, ahol kölcsönözni lehet pl. háti hordozót, bébi kompot stb.?

mse173

Sziasztok!

Régen jelentkeztem már, még dolgozom ezerrel a jövő hét péntekig és tanulok ezerrel, mert a jövő hét pénteken már az első vizsgám lesz és végigvonul május hónapban.

Tegnap én is voltam UH-n. Megint megerősítettek abban, hogy kisfiú lesz, de az én pici fiam még mindig nagyon rosszul fekszik. Rengeteget mocorog, én már azt hittem, hogy meg is fordult, de ugyanúgy medencevégű fekvésben van. Szép nagy: a feje 60 mm, a combcsontja 43 mm és tegnap 24 hetes 4 naposak voltunk. Rugdos ezerrel, de nagyon élvezem. Sokat beszélek neki és reagál mindig rá.

Panka!

Úgy néz ki eddig, hogy a mi kisfiúnkat is Benjáminnak fogják hívni. De még két hónap alatt lehet fog fordul a kocka.

Marika!

Ha jól olvastam Te is szikszói vagy. A férjem is szikszói, anyósomnak ruhásboltja van a boltsoron.

Forgi!

Fel a fejjel és tényleg próbáld meg nem emelgeti a kisfiadat, tudom ez nem lesz könnyű és pihizz ezerrel.

Mindenkit üdvözlök és remélem most már tényleg sikrül Veletek személyesen is a közeljövőben találkozni.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Kata!

Akkor holnap olyan fél 10 és 10 közt mennénk. Az jó neked?

Koda!

Bocs, hogy ennyi bajod van a formáimmal. Remélem nem haragszol.
A bébitaxit a Corába vettük 1990 Ft volt.

Panka!

Az usziról annyit, hogy ha majd lefogytam akkor megyünk mert most még szörnyen nézek ki. A végén még megijednének tőlem ha fürdőruciban mutatkoznék.

Betti!

Sajna még nem találtam munkát de nem adom fel. Ha tudsz valamit akkor szólj légyszi.

Zsua
zsua1

Halihó!

Tegnap este vettem észre,hogy már nincs fűtés nálunk,ki tudja mikor álltak le!Szerencsére egyáltalán nem érzek különbséget!Pedig én is fázós vagyok!

Marika!
Megértem,én sem szeretek kapálni.A gyomlálás még hagyján!A virágokat jobban szeretem.Orrfolyás Kép

Panka!
Nagyon ügyes Beni!Nem tudok semmit a turiról.

Zsuzsa!
Rengeteg ideje van még megfordulni!Nagyon szépek a méretei!Kép

Anita
kacajka

ZsuaKép
Dehogy haragszom rád!!!Kép Én a rossz minőségű gipszre haragszomKép
Holnap én is mehetek Kataához a Minipasival hungarocelezni? Kata????

EmeseKép
1 óráig gondolkoztam, hogy ki lehez az az MSE173KépKép
Aztán megnéztem a profilod és ott vigyorgott ÁdiKép Olyat nevettem. Miért változtak meg a nevek?

PankaKép
Holnap meg viszi már a csajokat is BeniKép

ZsuzsaKép
Megint csak gratula a kis Beni???Kép szép fejlődésénehez!

koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Este még jövök majd, most csak megnyugtatásul:

Zsua, Koda!
Nekem jó a holnap, nem jött közbe semmi. Esetleg zavarnak majd minket kb. 5 percig, mert hozzák a mosógépet.
Viszont: van valamelyikőtöknek hungarocellje? Hiszen azért jöttök, hogy azt megmutassam, de nekem nincs és már nincs is rá szükségem, úgyhogy azért nem vennék egy csomag állmennyezetet.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jó estét!

ForgiKép
Ne aggódd túl magadat, nekem is uez volt! Lepény rossz helyen, házasélet nuku, aztán minden helyre billent, simán megszületett!!

AnitaKép
Kb. 2 hete írtam mailt, talán haragszol vmiért, hogy nem írsz? Vagy lehet hogy meg sem kaptad?MandulaműtétKép

Ma kaptuk az 5 hós szurit, 8660 gramm! A védőnéni megdicsérte, volt ott pár anyuka, 2-3 hós babákkal, és kérdezgették, hogy de szép nagy baba, miket eszik? Mondtam, hogy szopizik.
- Na, de gondolom adsz gyüm.levet, teát?
-Nem, nem adok semmit még.
Szóval a párbeszéd után úgy néztek rám, mint egy hülyére, hogy milyen anya az ilyen, hogy szomjaztatja a gyereket... Hiszen az övék már 3 hónaposan komplett menüsort eszik... Na, ekkor meg én röhögtem magamban, de inkább szánakozva...
Nem akarom így névtelenül sem megbántani őket, de hát hogy is fogalmazzak... az IQ-juk inkááb mínuszban volt.

ZsuzsaKép
Már szép nagy lehet a babuci a pocidban! Én is annyira imádtam a ficánkolásokat figyelgetni!

Épp most jöttünk be a kertből, megkezdtük a nyári nyársalások sorát. Szóval most jól beszalonnáztam, vöröshagyma, minden ami egy fogyókúrához kell!KépKépKép

KrisztinaKép
Tájképek nagyon szépek Kisgyőrről! Ja, és a csajszik is!

Na, megyek, mert jön a fürcsi!

Jó éjt!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?