Új privát üzeneted érkezett!

Ez meg laptető lett. Lőjjetek le!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Anika! Én úgy tudom, hogy márc.31-ig van az akció a kókuszmatracra a Brendonban. Én spec. holnap szeretném megvenni…

Kutyafüle! Szerintem is ez normális dolog. De mindenképp beszéld ki magadból! Vagy írd ki –ha csak ez megy… Nem tudod, hogy mi lezs, hiszen még soha nem szültél. Tudat alatt én is szorongtam még Boginál. Le is állt a szülés egy-két órára. Aztán, mikor összehangolódtunk, secpec alatt megszületett. :)

Tinu! Dehogy is vagy ronda! Tiszta hülye vagy, már bocsi! Egyszerűen kismama vagy, aki nemsokára szülni fog. Ezt nádszálkarcsún még senki nem tudta produkálni. Még Panndi sem! ;)

Szofi! Engem már hónapok óta pingvinnek hívnak itthon.. Én estére veszem észre magamon, hogy „érdekesen” járok… :)

Anita! Nagyon tetszik Gréti ágya! :)

Panndi! Legyél kicsit(?) erőszakos!!! Mondd meg, ha nem engednek előre, itt fogsz megszülni! Ez csak hat.. Amúgy meg: drukk megy ezerrel! Azért majd jelezd, ha túlélted, mert teljesen elfáradunk a szorításban! ;)

Na jó éjt!

Kép
szkitty
 
 


Már napok óta nincs meg a vonalzóm :( Miért??????????

Kép
szkitty
 
 

 
 

A másik jobban tetszett. De már a weblap sincs meg.. :( Na mindegy. Alszom inkább...

Kép
szkitty
 
 


Ja, randaság alatt még csak nem is a testem értettem, mert hát terhes vagyok, no. Csak a fejem szörnyű! :shock: Most vagy a felvétel rossz, meg nem vagyok sminkelve, fésülve stb., vagy ennyit öregedtem pár év alatt. :? :wink: Tudom, hogy ez a sorsunk, csak ... Nehéz öregedni, na. :oops:

Szofi: a járásról ne is beszéljünk! Engem még mindig a kabát stb. miatt csak egy rohadt kövér nőnek néznek (feltételezem, mert nekem sem adják át a helyet - ami hihetetlen, mert Tücivel is télen voltam terhes, de akkor 6 hótól kezdve rendszeresen átadták a helyet), aki úgy kacsázik, mint egy reumás. AMúgy emlékszem, Tücivel is nagyon hamar pingvin lettem járásilag, de most ugye néha a derekam is nagyon fáj, az még rátesz a billegésre. :roll:

Pandi: hajrá, hajrá! Biztos vagyok benne, hogy bemehetsz elsőnek!

Kép
Kép
tinu
 
 


Egyik kedvenc állatom a pingvin. :) De a bálnát is szeretem. Így, ha e kettőre hasonlítok, nem is vagyok annyira elkenődve. :lol:

Nekem tökre nem úgy tűnk, hogy az arcod-hajad problémás lenne, Tinu, mert nekem tökre tetszik mindkettő. De hát te ismered magad nem fényképről... :)

PANNDI! Ügyes légy!

Kitty! Mennyibe kerül a matrac?

Reny! Örülök a döntésednek, majd nagyon drukkolunk, hogy összejöjjön simán! :wink:

Üdv nektek! Szép napot!
Vendég
 


Panndi!+++++++++++++++++++++

Anika!
Szupi hogy minden oké!Az meg pláne hogy nem kell befeküdnöd!!!Uszis képet én is néznék!!!Kismama újságban megint olvastam a babaúszásról...Lehet hogy mi is kipróbáljuk,csak majd a uram megy be a vízbe :lol: Én meg kinntről videózok :lol:

Pingi!
Szupi hogy jöttél!Nem maradtál le a taliról,gyere nyugodtan!!!!Jó hallani hogy nálatok is minden oké!

Szofi!
Hát én már egy ideje elég furin megyek...szinte csak gurulok!Na de örülök h haladok vmerre,fenét se érdekli hogy ki mi gondol!
Amúgy én már nem hordok kabátot,max a széldzseki.De tegnap pl folyt rólam a víz....az eső miat vettem csak fel,erre nem is esett :evil:

Tinu!
Szerintem is csini vagy!El se hiszem h nem látják h kismami vagy...tőlem a boltban már kérdezgették tegnap hogy mikor szülök 8)


Kitty!
Nőivonalas vonalzód volt?Azt hiszem az az oldal megszűnt,mintha tesóm mondta volna.


Tali!
Most vasárnap 3 óra,Vanninál!!!Tehát senki nem maradt le róla,aki ráér az jöjjön!!!


Aúgy Vanni????Tegnap nem nagyon jelentkezett......

annus11
 
 


Kutyafüle! Szerintem minden ok lesz! Néhányszor én is gondoltam már arra, hogy idén bizony nem lesz nyaralás (mi ugyanis nagy utazók, meg kirándulók vagyunk), de szerintem a gyerekszületés élménye össze sem hasonlítható semmi mással. Másrészt képzeljétek, 2 barátunknak előttünk 2 hónappal, 1-nek utánunk 1 hónappal születik meg a kisfia, az unokatestvérem most 10 hetes! Szóval mindenki szívni fog! :lol:

Anita! Nekem nagyon tetszik a Gréti ágya!!!

Tinu, szerintem nagyon szép a hajad! Szép hosszú! Nagyon szeretem a hosszú hajakat!

Panndi, attól, hogy a 17. vagy a névsorban, gondolom senkinek nem okoz gondot, hogy bemenj elsőre. Küldöm az energiát! ++++++++

Anika! Tök jó, hogy minden ok! Szuperül viseled a 2 babát! Nekem azt mondta a sógor, hogy a 37. héttől oda kellene költözni, hogy ne érjen minket meglepetés. Én még mindig nem tudom mi legyen... :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt!!

Szofi,
a helyét átadás ill. inkább nem átadás ismerős... Eddig kb. 2-3-szor ajánlották fel, h átadják a helyet, a szokásos - inkább kibámul az ablakon.. Nem mintha 5 percet nem tudnék állni, csak az emberek nemtörődömsége az, ami bosszantó! Még kb. 1-másfél éve a 4/6-oson rászóltam egy lánykára, mert miután felszállt a blikkre 8-9 hónapos kismama, a csaj ránézett a pocakra, konstatálta magában, hű mekkora has, és üldögélt tovább... A végén még ő volt felháborodva, pedig kedvesen szóltam neki...

Tinu,
én sem értem, miért vagy kiakadva :) Szép nagy pocid van már Neked is!!

Anika,
jó, hogy jól vannak a lányok odabent :) Apor várja őket már? Rögtön két csaj is érkezik :)

Reny,
örülök, hogy sikerült dönteni a császár/ nem császárt illetően! Biztos minden okés lesz, drukkolunk majd nagyon!!

Az utolsó-munkanaposoknak kitartás mára!!!!

emese1979
 
 


Az idojaras.hu szerint szombatig nem lesz front!!!

emese1979
 
 


Kitti, Dóri

Csak 5000 Ft. De nekem azt mondták a hónap elején kell megvenni, mert elfogy. Nem is volt már. :(

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Emese

Nem tud róluk. :) Még túl kicsi. Persze mondogatom neki, de még szerintem nem érti.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Emese!
Pont most akartam megnézni hogy van e front,mert most elég nyugodt Iza,igaz rugdos,de közel se akkorákat mint a napokban! :wink:

annus11
 
 


sziasztok

anita nagyon szupi az ágyikó, kedvet kaptam én is hozzá, és Édua fenyőágyát átalakíttatom galériásra :)

tinu nem vagy csúnya, sőt a hajad gyönyörű és csini pocis vagy :)

jajj most jöttem meg a tanácsadásról, fél kg-ot híztam egy hét alatt, 3 hét alatt meg 2 kg-ot, szóval összesen 9 plusszom van, doki szerint ezért fájdogál tompán a derekam, pedig fekszek, meg talán Lara is nyomja magát :)
egyik védőnő meg megkérdezte, hogy mindig ilyen feszes a pocak, mondom igen, ez nem keményedés, szerinte nincs rajta semmi hájréteg :)

Mostantól mehetek hetente tanácsadásra tök jó program: hétfőn labor (vizelet) kedden, tanácsadás, szerdán Miskolc NST. aztán mindig van 4 nap pihi :)

mozza, szupi a gyerekszoba, nekünk a kiságy össze van rakva, itt van az ágyunk mellett, csak éppen nem raktam még fel rá semmilyen huzatot, azt már akkor is fel tudom rakni, ha hazajövünk a kórházból :), addig sem porosodik :)

Visszaálltam a magne b6-ra és nekem a 37. hétig kell szednem, szóval majd azután kezdem el inni a teát, én is szeretem a gyógyteákat :) ízesítés nélkül simán megiszom akármelyiket :)

Streptococcus B kenetvétel (hüvelyváladékból) volt már valakinek? itt már kiakasztanak a dokik, senki nem akarja levenni, bezzeg az antibiotikumot beszedették velem

szofi, nekem is gmail-es fiókot kellett csinálnom a blogba való belépéshez

szegény nagyim tegnap kórházba került, leállt a veséje :(, nem evett és ivott 3 napig, na meg persze előtte is mindig elfelejtkezett róla, agyérelmeszesedése van :(

Jó hogy nincs front, már nagyon untam :)

kutyafüle érdekes dolog, néha én is úgy érzem, hogy tényleg jól meggondoltuk-e ezt a 2. babát, de csak akkor amikor látom, hogy csak elvesznek minden juttatást és még kevesebb jut majd nekünk :), és amúgy meg alig várom, hogy a karomban tarthassam, és éjszaka ébredhessek hozzá szopiztatni, imádtam Éduát is mikor szopizott :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!
Tali:
Tegnap a párom szabadnapos volt, plusz dolgoztam, most már vagyok:)
A címet megírom, sőt, az idejutást priviben mindenkinek, még ma leírom, nem olyan egyszerű:)
De azért tényleg limitált a hely, legalábbis az ülőhely. Max 15 fő fér el nálunk, de hát nem tartunk ott, annyian nem leszünk szerintem, de azért kérlek szavazzon az, aki jön, hogy tudjam mennyi széket kell a szomszédtól beszerezni:) És egy privit dobjon az, aki jön, hogy tudja, kinek küldjem az idejutást.
Köszi:)

Eddigi előkészületek, ki mit hoz:

Kitty, sopszka, vagy görög sali (én a sposzkára salira szavazok, ha választani lehet, ti is szavazzatok... :)
Tinu: a muffin
Szofi: dobozos üdítők , párna, szívhanghallgató
Vanni: sült alma, forrásvíz
Annus: lehet, hogy süti, ugye?

Ki mit tervezett még?

Baba-mama könyvek:
Lányok, kismgyermekes anyukák:)
A bőség zavarában tudnátok nekem segíteni? Mely könyveket érdemes beszerezni a csecsemőgondozásiból, és a szoptatósból- könyv, vagy a DVD, valamint a babamasszázs könyvet ismeritek? Használható? Mellékelem a fotókat, hogy be tudjuk közösen azonosítani.. Ma menne a párom a boltba délután megvenni őket, kaptunk Alexandra utalványt, és egyszerre szeretném őket megvenni, nem adnak visssza pénzt, ha már azzal fizetsz... (10ezer ft)

Járás: én is egyre pingvinesebben járok. Szofi, szikla:)

Tena bugyi: én még mindíg nem tudom, hogy melyik méretet vegyem... mit mérjek le, a csípőm, hogy jót adjanak a patkában? és hányat is kell beszerezni?

Tejserkentő tea: Nektek melyik jött be? Azt is ma vennénk meg...

Pingi, sajnálom, hogy elválnak a szüleid, de ugyanakkor becsületre méltó, hogy ilyen korban ilyen nagy döntést tudtak hozni... sokan inkább nyúzzák egymást egy életen át.... ez nehéz időszak, de azt kell nézni, hogy tudnak előre nézni, és nekik mi a jó...

Mindjárt küldöm a könyvekről a képet...
vanni
 
 


vanni tea: laktoherb ( de csak akkortól, amikor úgy érzed, hogy kevesebb a tejcsi )

bugyi nekem M-es méret, neked tutira a legkisebb is elég

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Pandi
Sok sikert a vizsgához. +++++++++++++++++++++++

Mozza
Nagyon kis nyugis hatású lett a szoba ezekkel a pasztel színekkel. Ügyik vagytok.

Édua
Sajnálom a nagyid. Sajnos én is tudom milyen ez a betegség. Nálunk apukám a beteg csak ő még mellette rákos és súlyos cukros(inzulinos), ami süketséget is okozott nála. Nekem elég nehéz így kommunikálni vele, mert mostanában nincs igazán türelmem 5-6x ismételni magam. Csodálom anyukámat, hogy bírja, pedig ő meg komoly gerincműtét előtt áll nyárra. Szóval megértelek.

Tinu
Nekem nagyon tetszik a hajad és egyálltalán nem vagy ronda. Se bőrhiba se semmi. Bezzeg nekem, apró hajszálér elpattanások, patik jelennek meg itt-ott az arcomon. Remélem elmúlik. :shock:

Adraci
A szülés kezdetét semmivel sem lehet összetéveszteni szerintem. Fájásoknál meleg fürdő, ha elmúlik akkor még nincs itt az idő, ha erősödik akkor lehet nézni az órát és indulni, de te tudod én csak a véleményemet írom le. Messze van tőled a kórház ahol szülni fogsz?

Utolsó munkanapos kismamiknak kitartás már csak pár óra és kezdődik a pihi, amit a baba érkezéséig ki kell használni, mert utánna megint sűrű napok jönnek. Csak, hogy ne rózsaszín felhőkben ússzunk. :lol:

Ma megyek 4D-re 14:30-ra. Igyekszem majd fotót mellékelni.

Mindenkinek szép napot.

Kép
Kép
incike
 
 


Vanni: Hean mondta még a pogit. :) Laktoherbet ittam én is, gyakorlatilag mindennap kb. fél-1 litert, nekem ízlett. Én nem vennék ilyesmi könyvet, amit írtál, inkább beszereznék mindenféle mese- és mondókáskönyvet előre.

Kép
Kép
tinu
 
 


Vanni
Örülök, hogy jól vagy és még bírod a fekvést. Igaz, muszályból.
A teából szerintem se vegyél sokat, mert nem biztos, hogy fogja bírni a gyomrod. Spec. az én gyomromat kikészítette(rókáztam tőle sokat) onnantól nem is ittam. A lényeg, hogy sok folyadékot igyál és rendesen egyél.
Jó ötlet amit Tinu monddott a könyvekről. Inkább azt vegyél a babának úgy is hamar elrepül az idő és a babák mikor már olyan 1/2 év körüliek kifejezetten érdeklődnek a hangot adó kis könyvekért(nekünk olyan van amin állatok vannak és a gomb megnyomásával az állat hangját utánnozza + rendes mese van mellette olvasni).Fölösleges a külömböző baba ápolási könyvek, max. olyat vegyél amiben kajcsi receptek vannak (na az nekem hasznos volt), mert ugye azért ők még nem teljesen azt eszik amit mi.

Kép
Kép
incike
 
 


Üdv mindenkinek!

Visszaolvasni majd apránként fogok.

Sajnos nem megyek a hétvégén talira.Párom azt mondta ne menjek el, mert félt.2 óra vonatozás meg metrózni még egy jó darabon.Elkísérni meg nem tud senki.Szóval asszem igaza van.Most már nem nagyon kéne mászkálnom. :cry:

Anyum végre észrevette a pocimat. :P
20 év alatt se tudtam kiismerni.Arra számítottam, hogy fejmosás lesz meg hasonlók, de semmi.Sőt örült neki.Előszedte még azt a pólyát amit az ükmama varrt és mindenkit abban hoztak haza a kórházból, szóval valószínű mi is abban hozzuk el Gábort.
Aztán fogta az uh képeket és elment szomszédolni hogy neki unokája lesz.

KépKép
harhaj
 
 


incike kedves vagy :)

nekem Az egyél kicsim könyv jött be :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


harhaj hűha még csak most tudta meg?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Főzzünk a babának c. könyv is jó. Nekem az van.
Masszázs könyvem meg olyan van amiben benne van a babamasszázs is. Masszázs- a gyógyító kéz bölcsessége (Holló és Társa kiadó).

Kép
Kép
incike
 
 


Tinum hát, nem tudom, de nekem semmi segítségemnem lesz a fürdetésben, szoptatásban, és még csecsemőt szinte csak fotón láttam, a kezemben sem volt még:)
Szóval kicsit para, ha mást nem, a megnyugtatásomra.... A védőnő jön 2 napra rá. hogy hazajöttünk, ő fogja a fürdetést megmutatni, addig nem is fog fürödni a pici, hacsak nem veszek valami jó könyvet, amiből úgy gondolom, hogy meg tudom tanulni:)

marad még utalványunk, később majd veszek olyanokat is, amit mondtatok, mondókást, mesekönyvet:)

Szóval a könyvek, amik között vacilálok:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vanni
 
 


Na most gyorsan lelépek, mert még kiporszívózok és utánna készülök a 4D uh-ra.

Sziasztok.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok Csajok!

Tinu!Nagyon csinos Kismama vagy,szerintem, is gyönyörű a hajad! :)
Szofi!Nyugi,én már a bálnaformám előtt is pingin járásban mentem a 'nagyon fájós derekam-forgóm' miatt.
Mostanában a Pingvin és a bálna szárazföldi kecses járásával közlekedem. :lol:
Vanni!Én is üdítőre gondoltam,meg csomis rágcsára,de ha van még amit ennétek nyugodtan jelezz és beszerzem.
Ja,és a székeket nehogy Te vidd át,apa beszélje le,és mi a stramm mamik majd átvisszük.Nehogy megerőltesd magad!!!!
Kitty!Bár nem Brendonos,de már megérkezett a novetexes matracunk,és 9000 pénz volt.Ja,és köszi,hiszen Tőled kaptuk az ötletet. :wink:
Panndi!Mennek a + energiák a vizsgához!!!! :wink: :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Vanni,
a szoptatásról sztm nagy sok hasznos doog van fent a www.lll.hu -n, sztm nézd meg, hátha bejön Neked is!

emese1979
 
 


Vanni: nekem sem volt segítségem, és én se fogtam előtte csecsemőt. Vagyis az unokahúgomat igen, de nem gondoztam, nem tettem tisztába, semmit sem csináltam vele, csak fogtam a kezemben és néztem. De én nem paráztam ezen. Csak mikor hazaértünk a kórházból. :lol: De minden megoldódott magától, könyv nélkül. A kórházbam megmutatták a szoptatást és a pelenkázást. Néztem, hogy fürdették, hogyan ápolták le a köldökét. Mivel a két utóbbit itthon máshogy kellett, azt első nap nem csináltuk. Vagyis de. Emlékszem, először összeomlottam, hogy hogyan, aztán leültem, meditáltam, átgondoltam és megfürdettük az urammal kettecskén a gyereket, csak a köldökével nem tudtam mit kezdeni. Másnap jött a védőnő és megmutatta a köldökápolást és megbeszéltem vele a fürdetést. És ennyi. Tényleg nem kell más tudomány egy újszülötthöz. Ja, még a pelenkázást kérdeztem meg a védőnőtől még egyszer, mert a kórházban azt mondták, hogy ne nagyon törölgessem a punciját, mert van valami védőréteg. Aztán itthon meg azon vaciláltam, hogy akkor most ami benne van, az vajon kaka és mégis töröljem meg, vagy nem az. Megkérdeztem a védőnőt, ő elmondta, majd megmutatta, mikor látta rajtam a parát. :lol: A szopiról már most olvass az Emese által belinkelt oldalon.
A könyveket nem ismerem, amit felraktál. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Panndi drukk!!!!!!!!!!!
Tinu nagyon szép és csini kismama vagy!a hajad az nekem is nagyon tetszik.
Anika örülök hogy jól vagytok,nagyon jól viseled!
Pingi jó hallani felőletek is.
Édua,akkor hajrá a galéria ágy.Gréti ma is ott ült még alatta,most meg kivitte az apja.Olyan jó idő van.
Vanni én nem ismerem ezeket a könyveket,de szerintem ösztönből tudni fogod hogy fürdesd.Meg Annus amit múltkor belinkelt online szülőszoba látogatást,ott megnézheted hogyan kell.
Tegnap este megijedtem nagyon,görcsöltem.Hol elmúlt,hol visszajött.Olyan hajnal 1-ig volt,már majdnem elindultam a kórházba.
Meg állandóan pisilnem kellett.Szerintem Hanna valahogy úgy fordult,vagy lejebb lehetett.Elöször azt hittem magzatvíz,de utána esett le hogy azt nem tudnám szabályozni follyon vagy ne .Ugye?
Azóta elmúlt,kopp...de a pisilés maradt,nagyon ott van kisasszony.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Vanni én is laktoherb teát ittam.Én már szülés után,napi 1-2 liter meg egy csomó rostos.Nekem a 100%-os rostos vállt be a legjobban.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Én is itt, mint KÖZGADÁSZ! :lol:

Lediplomáztam, négyes lett a diplomám, és iszonyatosan megkönnyebbültem :)

Végül bemehettem másodiknak, hárman voltunk kismamák, hárman bementünk először :wink:
Vendég
 


Köszi a drukkokat :)
Vendég
 


Anita! A magzatvizet nem tudod visszatartani... Szóval ne félj. Biztos költözködött a kisasszony!

Vanni! Ha téged megnyugtat, vegyed bátran meg a könyveket, de az az igazság, hogy túl nagy különbség nincs köztük, amelyik nekd szimpi, válaszd ki. De ezek úgyis csak tájékozódásra jók, az élet majd hozza vhogy. Meg sztem tényleg Annus linkjében igaziból minden megtalálsz, a szopiról meg szintén mindent megtalálsz az lll.hu-n. Szóval a könyvek megvételét csak akkor ajánlom, ha te attól nyugodtabb vagy, hogy van a kezedben vmi. Nekem az a hasznos segítség könyvben - bár interneten még ez is könnyen kinyomozható, hogy van egy Orvos a családban című ősöreg könyvünk, és minden betegség tünetekkel 1ütt jól le van benn írva, így mindig tudtam, mi baja a kiskrapeknak. Meg gyógymód is van hozzá. És azt is tudtam így, mikor kell orvoshoz fordulni tényleg. Semmi más könyvet nem használtam igaziból... Pedig én se foglalkoztam csecsemőkkel... :)

Inci! Jó mozizást! :)

Harhaj! Örülök, hogy örült anyukád! Nem sértődött meg, hogy titkoltátok?

Pingi! Én nagyon sajnálom a szüleid válását. Személy szerint én nem értem, hogy hogyan jut el idáig 2 ember, akik már ilyen régen együtt vannak. De nem dolgom ítélkezni, csak nem értem... :cry: Nagyon remélem, hogy ez rátok nézve csak a ti kapcsolatotok megerősödését, a még jobban egymásra és a babára figyelést fogja eredményezni! (Úgy értem, hogy remélem, benneteket nem fog nagyon megterhelni ez a dolog... :roll: )

Incike, Ildi! Nagyon nem könnyű az öregedéssel... :( Kitartás nektek!!!

Panndi! ???
Vendég
 


Panndi!!! Gartulálok!!! Huh, akkor Fruzsi is bentmaradt? Ez jó hír! :lol:
Vendég
 


Panndi!

Nagy nagy gratula!!!!Akkor most már pihizhetsz!!!

Vanni!
Én viszek műanyag poharat,tányért,villát hogy ne kelljen mosogatni!

Mindjárt megyek egy utolsó felkészítőre...átismétlem ezt a légzés dolgot.....Bár olyan nyomott vagyok....remélem hogy nem fáztam meg,a boltokban annyira fűtenek,hogy folyik rólam a víz :roll:

annus11
 
 


Panndi gratulálok!!!!!!!!!!!!!Ügyes voltál és Fruzsi is hogy benn maradt!
Dóri köszi,remélem igazad van!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Köszi :)

Bennmaradt, bár éjjel azt hittem, megyünk szülni, már majdnem felkeltettem apát is... na kíváncsi vagyok, mit mond a doki holnap :)
Vendég
 


Panndi! Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!

Harhaj! És hogy reagált anyukád, hogy gyakorlatilag mindjárt megszületik az unokája?

Incike! Nekem az a helyzet, hogy ha a sógoromnál akarok szülni, akkor az 2és fél óra utazás... Én meg nem nagyon szeretnék 3 héttel a kiírt időpont előtt odaköltözni, mert biztos itthon is lesz mit csinálni...

Ja most jöttem meg a dokitól, minden ok, ám a placenta II. fokú érettsége miatt azt mondta, hogy hamarabb is jöhet a szülés... :?

Aki mostanában volt UH-n, nektek néztek méhlepény érettséget?

Kép

Kép
adraci
 
 


Holnap van doki? Na, Panndi, én rettentő kiváncsi vagyok, mit lát majd... Szóval majd mondd el mindenképp!

Nem tudtok Petrusról???

Böbiékkel minden rendben, a lehetőségekhez képest.

Vanni, még szerettem volna írni, hogy nekem írj majd, hogy hova kell menni, mert szeretnék, csak biztosat nem tudok, így szavazni sem szavazok... Csak ha már tudom tutira. :wink:
Vendég
 


Én csütörtökön megyek, Adraci, majd beszámolok. De sztem ez nem azt jelenti, hogy jóval előtte! Csak 1-2- héttel... Azzal meg eleve is számolni kell! Szóval semmi gond, az a 2-es érettségű lepény kitart még, amíg kell! :wink:
Vendég
 


Sziasztok, gyors bekukk, még nem tudtam csak ezt az oldalt visszaolvasni.

Panndi, gratulálok Te kis közgazdász!!! :-) Ügyes vagy!

Pingi, én is nagyon sajnálom a szüleid válását! Személy szerint nekem is furcsa, hogy ebben a korban, de a volt kollegaőm szülei is akkor váltak el, amikor a lányaik 28 illetve 31 évesek voltak és azóta nagyon boldogok, egyikük sem bánta meg, remélem, hogy náluk is így lesz!

Vanni, nekem sem volt segítség, anyós feljött, de még annyira se merte megfogni, mint én. Én is vettem egy csomó könyvet, de egyik sem ért semmit, nem lehet belőlük megtanulni, hidd el, a saját babáddal minden egyszerű lesz!!!

Tinu, mindjárt megkeresem a hajadat! :-)

Ma voltunk védőnőnél, minden oké.
Vendég
 


Dóri, ari vagy, most láttam, hogy bejelentkeztél! :-) Gyöngy még alszik, gyorsan kihasználom, próbálok visszaolvasni.
Vendég
 


Dóri, akkor majd várom a jelentést! :wink:
Remélem is, hogy kitart, mert már jól megbarátkoztam a május 22-vel. :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci,nekem nézi mindig,eddig minden ok vele!Az 1-es érettség szerintem nem vészes,azt hiszem 3-al szülés.De ez nem biztos.Nekem Grétivel hirtelen leállt,ezért elég nagy parám ez a lepény dolog.
Böbi jó hogy jöttél!Jól vagytok?Hogy bírod?
Panndi én is majdnem ébresztettem Apát az éjjel!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sikerült 2 oldalt, gyorsan írok, mielőtt felébred.

Reny, gratulálok a döntésedhez!! Büszkék vagyunk rád, hogy vállalod a természetes szülést, bízom benne, hogy menni fog, ha nem, Te akkor is megpróbáltad!

Tinu, nagyon szép vagy és nem látszik a 15 kiló! A hajad nagyon tetszik! Én jövőhéten levágatom, mert ugyan szeretem, hogy hosszú, de Gyönggyel nagyon hullott a szülés után, úgyhogy levágatom válig, majd utána újra megnövesztem.

Mozza, nagyon szép a szoba!

Anita, Gréti kuckója is nagyon tetszik, igazi csajos kis sarok! Gyöngyvirág bejelölte Grétikét az iwiw-en! :-) Végül is buliztak már együtt! :-)

A szívem nem fájt péntek óta, remélem, hogy csak a baba okozza a heti két rohamot.
Vendég
 


Panndi!Gratulálok a diplomádhoz!!!!!!!! :D :D Hiába két ügyes csajszi,ha összefog...Anya szuperül diplomázik,pici lánya pedig bentmarad. :lol: Majd írd,hogy mit mondott a dokid! :)

Dóri,Adraci!Én is csütörtökön megyek orvoshoz, :) ha nem felejtem el,én is rákérdezek a placentára,bár nekem mindig hátul tapad.
Mit jelent a 2-es érettségű lepény?
Böbi!Jó hallani rólatok,lényeg hogy minden rendben van!!!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Panndi,
grat. a diplomához!

Ezen lepődtem meg én is, hogy nem akadt ki.De tudta hogy azért nem mondtam el neki előbb hogy ne aggódjon miattunk.És persze tudja hogy tartottam tőle mit fog mondani.
Már nagyon várja hogy megszülessen és azt mondta így legalább nem kell annyit várnia.1 hónap és már dédelgetheti.

KépKép
harhaj
 
 


Ja,a blogban csak a szavazás van a vasárnapi taliról,vagy újra csak a technika ördöge babrált ki velem(esetleg béna vagyok :oops: ?)?

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Ja,a blogban csak a szavazás van a vasárnapi taliról,vagy újra csak a technika ördöge babrált ki velem(esetleg béna vagyok :oops: ?)?

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Panndi,
naaaaaaaaagy gratula!!!! Büszke lehetsz magadra!!!! Ügyi vagy! :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: