Új privát üzeneted érkezett!

sarmon. mehetek hozzatok ebedelni? :wink:

berni. hatalmas gratula. latod fejlodik Zsoff szepen, es nem a vilag vege, hogy kap egy kis "extrat". mi jovo heten megyunk mereckedni. az itthoni merleg mar tobb, mint 6.5kg-t mutat. :shock:

magi. szepek a gyerkocok.

Sophie ma reggel fel 7-kor ugy dontott, hogy "Jo reggelt!" :twisted: almos vagyok... :)

szeles. nem tudom miert, de az en fejemben az volt, hogy Zalan 10 eves, nem pedig het. :oops: :oops:
sajnalom, ami tortent!
nagyon jo a kep a dedi papaval. :D

KépKép
KépKép
mush589

Röff!

Zsiráf! Legyen kedd!
Alvás? Mivel szinte végig aludta a sétát, este fél 12-ig kukorékolt (mondjuk az csak fél 11 most még neki, de akkor is! Irgumburgum!)

Szeles! De ügyííííííííííííííííííííííí! Cupp!
Nagyapó irtó helyes a bébivel.

Zsebi! Köszi-köszi-köszíííííííííííííí! Kérek számlaszámot, hogy tudjam utalni a költségeket.

Sarmi! Imádom a tököt!

Kép
zölddisznó

Én is sokat tesz-veszezek, szintén adok-veszek, és lassan kezdem kitanulni a "szakmát" :) .
Most éppen keresztelőruhát keresek májusra. Nincs valakinek véletlenül? Nekem kislány keresztelőruhám van.

Mági! Nem semmi, hogy már 68-as rucikat hord a lekfiatalabb topikbaba!

zsebi_baba

Hányas a csajos keresztelő ruhád?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Majd ha pontosan tudom a költséget, megírom a számlaszámmal együtt. Te pedig írd meg, hogy hova kell menni és mikor!

zsebi_baba

Zöldi! Épp most néztem meg, de nincs benne méret. Lefényképezem, és próbálok mérni.

zsebi_baba

Teszvesz jó :D
Vettem tegnap nacit, 2 kiscipőt meg magamnak egy kreatívkodós füzetet.
Eladással hadilábon állok, de szerintem most mindent "elherdálok" 1 Ft-ért, mert itthon csak a helyet foglalja...

Kép

Kép
gabilany79

ááááá

nem az én hetem, tegnap imádott sógorom megkértem h náluk a szomszéd utcában vettem valamit Marcinak és munkából hazafelé álljon már meg és vegye fel így ma oda tudja adni a férjemnek mert egy helyen dolgoznak (egymással szemben is ülnek) válasz: nem.
úgyhogy marcit már felöltöztettem várom a kajás srácot aztán lépünk újpestre. no comment :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

teszveszen családtagokat lehet árulni ? :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

zsiraf. ebayen lehet jokat loni! de .co.uk-t nezd ne az amerikait, szerintem.
melyiket linkelte be andy? majd probalok keresni neked.

zoldi. nem smmi 8km seta. nagyon fitt vagy!!!!!!!!

solya szerintem tegyel fel mertet es arat s a lanyoknak.

asszem Csorike balkezes lesz. a bal kezet sokkal tobbet hasznalja, a jobbat szinte alig. hason is azt legtobbszor maga mellett hagyja. lehet vmi gaz van a jobb oldalaval?

KépKép
KépKép
mush589

kubus. sogor :evil: :evil: :evil:

abi. mar feladtad a lasztit?

KépKép
KépKép
mush589

Nálunk fokhagymás csirkemáj lesz, sajtos tepsis burgonyával. Nyamm! :lol:

Kép
Kép
szeles4

A felső rész hossza 14 cm, szélessége a felső rész aljánál 26 cm. Hosszú ujjú, ujja hossza 20cm. A teljes hossz 83 cm, de ez az a fzon, ami hosszabb, mint a gyerek :) . Szóval úgy szépen lecsüng. Szerintem olyan 74-talán még 80-as körül van. Van egy világoskék alsóruhája, és madeirás a felsőruha.
A hátteret nem a legjobban választottam meg, de maga a ruha szép hófehér, itt egy kicsit szürkésnek tűnik, de nem az.
Kép Kép

zsebi_baba

Mush: persze, még pénteken reggel feladtam :) Igaz, hogy most nem ajánlva...

Laura: indítom a kocsit, délre oda is érek :lol:

Kubu: egy próbát megér :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

szép napot mindenkinek!

Hát még mindig nincs kaki múlt hét csüt-óta. :(
kamillát már nem adtam neki.
hallottam a szélcsőről de az nekünk nem jó mert pukizik rendesen.
szóval nem tudom...

ááááá,most nyomja!!!!!hurrá!!!! :D :lol:

KépKép
lyndee

Lyndee! Jééééééééé! Lényeg ami lényeg alapon ennek örülünk!

Zsiráf: Parkolás frankó! Tartotta a szavát!

Kubu: Na de mennyiért teszed fel őket a vaterára és mit írsz a kísérőbe, kapsz aztán majd negatív minősítést.... :D

Én még mindig pizsamában...el kellene kezdeni a napot...

Kép
mannababoca

Gaby! Mindig csak ígérgeted! :lol: :?

Lyndee! Eredmény?

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Én is vagyok ám.. zugolvasok.. :roll:
Apa itthon volt velünk múlt héten, igaz tanult, én csináltam a házi feladatait.. :? Kirándultunk nagyokat, Egerben voltunk, megint bűnöztem, de hát ha pont ott van az a szuper turi a Dévényes néni melletti házban... nem tehetek mást.. :oops: nagyon szupi cuccok vannak. 350-950/ db.

Most a héten egyedül vagyunk Kismanómmal.. Apa vizsgázik és leellenőrzik h jól csináltam e a fel :D adtokat.. Elég pocsék nélküle.. :(

Anyósok Apósok mondjanak le! :evil: Enyémek is.. jól kiakadtam rájuk..

Sarmon: jó h jelentkeztél! nagyon szépek a gyerekek!

Mágnes: Hihetetlen mekkora fiú már a "legkisebb " :D a lányod ooolyan szép!

Andy: remélem jobban vagytok már!

Olyan jó nektek h tudtok találkozni és sétizni.. nekem sehol senki... olyan egyedül vagyok.. :cry:

Ma én is pizsis napot akartam.. aztán volt kapkodás mikor hozták az ebédet... :lol:

Szülés után: miután éber állapotba pofoztak az altatás után, ( szó szerint) azonnal toltak is vissza a szobámba.. nem voltam őrzőben. Protekciós szoba volt, és nagyon odafigyeltek rám.. egy szavam nem lehetett rájuk . Sajna nekem az altatás után jó sok idő kimaradt szopizás nélkül..
:cry:
Keresztelő: én meg vagyok, Apa nincs. Keresztszülők ennek ellére vagyunk, Danimat is szeretném, és nem akadály az sem h Apa nincs megkeresztelve. nem veszik mindenhol olyan szigorúan. Manapság egyre ritkább, igy sok helyen örülnek h igy döntenek a szülők, nem firtatják a részleteket.. no meg hát hülyék lennének.. mikor fizet érte az ember.. :roll: :?

Erika: remélem lezárult az ügy az exeddel.. Apukádnak mielőbbi gyógyulást!

Gaby: nagyon sajnálom... :cry: annyi hülye van az utakon.. Apum is tudna mesélni..
4 éve nekünk is volt egy balesetünk, igaz nem "őrült " miatt, hanem az út szakadt le... azóta mindenesetre igencsak félek autóban..

Tesz vesz: jó dolog is ám! Én már vettem sokdarabos csomit is, és elégedett voltam, bár nagyon meg kell nézni

Kép
eszterke24

Sziasztok!

velünk minden rendben, habzsi dözsi volt a hétvégén, pl gyümölcslevest,mézes csirke, csináltam fagyi tortát,meg túros vaníliás rakott palacsintát. erről csináltam fényképet is.
Apa sütötte,dobálta a palacsintákat:)

olvastam ezt normaflore témát, csak anyatejes babának nem adunk normafloret, mert azok a bélbaktériumok, még nincsenek a baba bélrendszerébe,azok majd a vegyes táplálás kapcsán települnek majd be.
ártani nem tudsz vele, de ha csak anytejes akkor nincs még szüksége normaflorera.

olyan jó idő volt tegnap, irigylem a szigetelőket,sajnos mi mire odaérnénk fordulhatunk is vissza, mert újabb kajaidő jön.:(:(:(

kenguru szakértők....segítsetek:
sztetek melyik a jobb?

http://www.minimano.hu/termekeink/utaza ... treme.html

http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=14

KépKép

Kép
orsimorsi

Kubu: családtagokat rakjuk össze csomagba! :D

Lyndee: remélem Arni kakis ruciját mosod :lol:

Kép
eszterke24

Sziasztok!

Eszterke! Pont tegnap gondoltam rád, hogy régen voltál. Na meg Mágira is és mindketten jelentkeztetek.
Hát sajnos nem zárult le. :(

Viszont tegnap voltam a bíróságon végrehajtást kérni és visszamenőleg 2005. jan.-tól lehet ( én azt hittem csak fél év), csak meg kell indokolni, hogy eddig miért nem kértük.

Megint kicsit náthásak vagyunk és Gergő nagyon szenved a fogzással. Viszont nem akarom elkiabálni, de ilyet még nem csinált: leraktam aludni hason fekve és már 2 órája alszik!!!
Soha nem altattam még így mert nem szerette és eddig napközben 40 perc után mindig felébredt és vagy visszaaludt vagy nem. Ha ez bevállik annak nagyon örülnék! Főleg azért, mert éjszaka meg az oldalán alszik és mindig kifolyik a pisi a pelusból. :evil:

Most ébredezik.

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote]z írta:oldi. nem smmi 8km seta. nagyon fitt vagy!!!!!!!!

Musi! Dehogy! Tökre kriplisedek. Annyira fáj a tárdem, meg a sarkam, hogy alig tudok felállni. Ha nem mozgatom, olyan, mint anyámnak, aki 71 éves.

[quote]a írta:sszem Csorike balkezes lesz. a bal kezet sokkal tobbet hasznalja, a jobbat szinte alig. hason is azt legtobbszor maga mellett hagyja. lehet vmi gaz van a jobb oldalaval?

És ha előre teszed, akkor visszahúzza hátra?

Zsebi! Ez a ruha gyönyörű! Nekem is egy 74-es van, csak nem tuti, hogy mmajd még belefér, amikor kereszteljük. Még incs időpont.

Lyndee! Nyomííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Kép
zölddisznó

[quote]z írta:oldi. nem smmi 8km seta. nagyon fitt vagy!!!!!!!!

Musi! Dehogy! Tökre kriplisedek. Annyira fáj a tárdem, meg a sarkam, hogy alig tudok felállni. Ha nem mozgatom, olyan, mint anyámnak, aki 71 éves.

[quote]a írta:sszem Csorike balkezes lesz. a bal kezet sokkal tobbet hasznalja, a jobbat szinte alig. hason is azt legtobbszor maga mellett hagyja. lehet vmi gaz van a jobb oldalaval?

És ha előre teszed, akkor visszahúzza hátra?

Zsebi! Ez a ruha gyönyörű! Nekem is egy 74-es van, csak nem tuti, hogy mmajd még belefér, amikor kereszteljük. Még incs időpont.

Lyndee! Nyomííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Kép
zölddisznó

Orsimorsi: nekem ugyanilyen Chicco van pirosban, és nagyon szeretjük!

Erika: itt vagyok ám.. :) csak lusta öcsémnek csinálom az érettségi tételeket is, angolt tanulok önszorgalomból.. 8) és alig várom a jó időt.. :lol:
jobbulást nektek!
Fogacska nálunk is "kínoz" , 3 napig hőemelkedése volt, és mindent töm a szájába.. és nem ám elől jön neki... :roll:
Remélem az exed fizethet 2005-től..

Éjszakai pisivel nekünk is gond van.. ugyanis 4 napja teljesen átalussza az éjszakát, ami nem éppen ruha és lepedőbarát.. ( annál inkább anya-apabarát ) :lol:
mi tehetek ellene? nagyobb pelus? mert nem akarok gumilepedőt a kókuszmatracra... :roll:

Kép
eszterke24

Orsi! Én is padon szopiztattam Hannát. Kétszer is, mert ő 2 óránként eszik.

Kenguru: én nem venném meg egyiket sem. Az első tuti izzasztós, és a keresztpánt miatt nem lát ki a bébi. A Csatjai kicsúszós típusúak.
A második szimpi, de nem olyan kényelmes. A képen a néni vállára sem simul rá rendesen.

Kép
zölddisznó

Zöldi: gratula a maratonhoz.. :D ügyi vagy !
Konditerem: ennyivel császár után lehet már?? nekem fél évet mondtak... de majd meghalok már egy kis mozgásért..

Kép
eszterke24

Eszterke! Igen, nagyobb pelus lesz a megoldás.

Kép
zölddisznó

De abból meg nem fog kifolyni azért mert nagyobb? mert a 3-as méret még tökéletesen jó..

Kép
eszterke24

Konditerem? Hát én ott is csak kardiogépeket használok, biciklizek, és futópadon "gyorsanmegyek". Ha rossz az idő, akkor megyek csak, amúgy meg gyaloglóedzéseket csinálok. Ma elővettem a görkorimat! :)

Kép
zölddisznó

Én is ilyenekre gondoltam.. akkor megyek!!!!! :lol: :lol:
Húúú görkori... de rég nem volt a lábamon.akkor sem ment túl jól.. :oops: . kb 2 éve.. tuti gipszelés lenne a vége... :?

Kép
eszterke24

Akartam nektek írni már korábban, hogy aerobic edző (is) vagyok, úgyhogy mozgással kapcsolatban kérdezzetek bátran!
Nálunk is van a szomszéd utcában egy kis konditerem néhány kardiogéppel, én is szeretnék átmenni legalább hetente kétszer, csak Szabi nem az az "elalszik a sarokban" típus.
Erősítést meg csinálok itthon, azzal már egész jól haladok.
Hú, görkori... de jó lenne.... csak itt a " mi kis falunkban" tuti megbámulnának. :)

zsebi_baba

Kép Kép Kép

KépKép

Kép
orsimorsi

Zsebi: ez tök jó! :D akkor te már tuti formában vagy! :D

itt még babakocsival is megbámulnak.. :evil: itt lakik nem messze egy csaj akivel majdnem egyszerre szültünk, hát sokszor látom mikor sétálni vagyunk. de a kislánya sosincs vele.. hol egyedül hol a pasijával mászkál, de babakocsival nem sűrűn..

Mosogatás közben eltörtem a törhetetlennek hitt robotgépem tetejét... :cry: igy nem is tudom semmire használni, mert ha nem záródik rendesen el sem indul.. pont az a vacak záróizé tört le.. :evil: szerintetek lehet venni külön csak a tetejét valahol?

Kép
eszterke24

KépKép

Kép
orsimorsi

Hozzátápi:
Azt hiszem Bencével előbb elkezdjük, mint Annával. Ő többet eszik :) Most 5 hónaposan tervezem az almát (Anna 6 hónaposan kapott). Utána jöhwt az alma-őszi, sütőtök,meggy,répa, ezek variációja :) Ali várom már! : )

mush:
a kezesség teljesen béglegesen még 8 éves korig is alakulhat. Persze ilyenkor már ritkán, de én pl. most látom Annán, hogy valószínű balkezes lesz, ezen meg sem lepődöm, én is az vagyok :) De még ez sem 100%.mert sok dolgot mindkét kezében megfog, ilyenkor még inkább kétkezesek.

Fiam szopisztrájkol... :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Megjöttünk dévényről. Néni még mindig imádja Koboldot :lol:

Orsi: én azért mertem javasolni a normafloret, mert nekünk dokinéni rendelte, és akkor Kobold még jobban anyatejes volt, mint most :oops: :oops:
Nagyon cuki Rékabéka a békás sapiban :D

Kép

Kép
gabilany79

gabi:: ez érdekes, mert mi az osztályon sosem adtunk anyatejesnek normafloret.

ártani nem ártasz vele, hamarabb kialakul a vegyes bélflórája.

hú ez nagyon tetszik.....bár lehet ez sem jó
http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_mt.htm

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsimorsi: nagyon édes Réka!
Gaby: és Koboldod is így van a nénivel? :roll: :lol:

Mági: voltál dokinál? Mi a gond? még az az Ascus vagy más?

Kép
eszterke24

http://www.babakozelben.hu/bolt/bolt_mt_kepek.htm
a vállpátjai nagyon tetszenek, mert vastagnak tűnnek és hogy nincsenek csattok, valahogy félek a csattoktól eltörik, kikapcsolódik stb...delehet ez csak az én parám

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!
A betegek gyógyulnak?

Most altattam el Danit másodjára. Délben elaludt, apa egykor nekiállt bőgetni a láncfűrészt, aminek meglett az eredménye.... :evil: :evil: :evil: :evil: , megetettem, játszottunk egy órát, most visszaaludt, remélem kicsit többet fog aludni...., estére így is totál hulla....

Nekem is úgy tűnik, hogy Dani bal kezével fogja meg először a dolgokat, de majd kialakul.

Mi hivatalosan is áttértünk a 4-es Pampersre..., Azt is simán megpakolja, nem okoz gondot!

Minden kép gyönyörű!!!!!

Lyndee volt már valami???? Jaj úgy sajnálom Arnit, szegény biztos szenvedhet! Dani már ha egy kaja után nem kakil, kínlódik!

Mági mi volt dokinál?

Ma sikerült felhívnom az ortopédiát! Tegnap óta próbálkozom, ám vagy foglalt vagy nem veszik fel.... :? :? :?
Április 21-re kaptunk időpontot kontrollra, mindjárt itt van 3 hét! Remélem mindent rendben fognak találni!

Séta: itt kb. fél óra alatt végzek, mert annyira szarok az utak, hogy csórikámból kirázza a tejet. Meg hát nem nagy a falu, hamar végzek...

Itt nincs se kondi se semmi..., esély nincs a mozgásra. A legközelebbi ilyen település 40 km, mire beérek, hogy csináljak valamit, jöhetek is haza, mert éhes....
:(

Kép

Kép
dcili81

Orsi! Nekem eza fajta azért nem tetszik, mert nagyon rálapul a hátadra a kölök, és nem tud nézegetni.

Kép
zölddisznó

[quote]I írta:tt nincs se kondi se semmi..., esély nincs a mozgásra

Cili! Nana! Otthon is lehet mozogni. És ha fél óra alatt végzel a faluval, menj végig 3*!

Kép
zölddisznó

Zöldi ha azt vesszük, hogy amíg a gyerek alszik, én kitakarítok, összepakolok, elmosogatok, kimosok, és megfőzök, akkor azt hiszem eleget mozgok.... :D

Kép

Kép
dcili81

Cili,Eszterke:
Holnap megyek a dokihoz, kiváncsi leszek, hogy mit fog mondani... Gondolom először megismétli a szűrést, így megint rághatom a kefét legalább egy hétig...

Most éppen kissé kétségbe estem... egyik napról a másikra hirtelen eltűnt a tejem! :shock: Azt hittem sztrájkol a fiam, de lehet, hogy azért sír, mert nem jön belőle semmi.... Rátettem cicire, 2-3-at szív, aztán sír... Most kapott tápit, aztán nekiálltam fejni, és a két mellből nagy nehezen kisajtoltam 20 ml-t! Nem értem! A múlt héten úgy beindult a tej, hogy ,ha nem tettem be melltartó betétet, 1 óra múlva átázott a pólóm. Mi a fenéért van ez??? :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Orsimorsi! A minimanós chicco kenguru nagyon vacak, nekem van olyan (kaptam), de soha nem tudtam használni.
A mei tai-t sokan dicsérik, az egy kendőféle, de nekem nincs ezért nem tudok róla nyilatkozni!
A babaközelben oldalon ugyanaz, mint a liliput oldalon (mei tai) csak más színben!
Réka nagyon édes!

Én az első császár után a vajúdóba kerültem a SOTE II-n (nem volt hely az őrzőben). A kuya sem nézett rám, az nagyon vacak volt!
A második császárnál rögtön a szobába tettek, ez egy 2 ágyas , fizetős szoba volt, nagyon jó volt és sokkal jobb körülmények olcsóbban, mint az előzőnél. Olyan ágyam volt, hogy távirányítóval tudtam az ágy magasságát állítani, meg a fejrészt is. Így, amig nem tudtam hasizomból felülni, megemeltem a fejrészt és már állhattam is fel!

Sétálókra én is nagyon irigy vagyok! Itt a közelünkben semmi jó park nincsen, ahová kimehetnénk. Ráadásul olyan nehéz 2 gyerekkel összeegyeztetni a kimenetelt, hogy nagyon ritkán jutunk ki! :( :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

[quote]Z írta:öldi ha azt vesszük, hogy amíg a gyerek alszik, én kitakarítok, összepakolok, elmosogatok, kimosok, és megfőzök, akkor azt hiszem eleget mozgok.... Very Happy

Juj, Cili, bocsi, de ezt nem szeretjük hallani! Igaz, elfáradni ebben is jól el lehet, de azért mégsem olyan, mint amikor célzottan mozogsz!
Sétánál én úgy csinálom, hogy az egyik utcán le, a másikon fel...

Zöldi! Fölhívtam a pasit, ott akadtunk el, hogy kinek fizetsz.. :) Nekem úgy is jó, ha nekem utalod a postaköltséggel együtt, vagy neki az árat, nekem a postát, ahogy neked jó. De azt mondta, kapcsolatba lép veled, hogy ezt megbeszéljétek.

zsebi_baba

Zsebi persze az azért nem ugyanaz, de nálunk 2 utca van, ahol jó az út, és a rázkódástól nem esik szét a babakocsi!

Enikő én is ilyen ágyon feküdtem! Nagyon szuper, itthon is el bírnám viselni! 8)

Kép

Kép
dcili81

mági:
ugyanez volt velem Réka ugyanennyi idős korába.
nekem azt tanácsolták, hogy gyakran mellre kell tenni, 2-2.5 óránként, és kötelezően fejni fejni fejni minden szopi után.
nálunk 2 hétig tartott ez a tejtelenség, kemény volt.
eleinte csak 2-3mlt tudtam fejni egy 24 óra alatt ma már 60-80-teszek el a hűtőbe.
2 ciciből etesd
én adtam időnként lefejt tejet esténként pótlásnak amíg ez a helyzet rendeződött( még régről maradt)
ne ad fel lehet, hogy hetek mire rendeződik.
vkinél pár nap nálunk két hét volt.

szedd a homeos bogyókat kúraszerűen, idd a zöldi féle teát(én nem ittam belőle 2litert csak másfelet ekkora az ibrik)

nekem is csorgott, azt meg kell állítani úgy, hogy a tenyereddel visszanyomod a mellbimbót,nem kellemes érzés,de ettől visszazáródnak tejcsatorna nyílások és ezáltal tud telítődni újra a mell,ha hagyod kifolyni sosem fog újra megtelni.

KépKép

Kép
orsimorsi

Manófalvinak ma egész nap járt a szája, amikor ébren volt. Hol hadart, hol kajabált, hol lassan, tagoltan adta elő a mondanivalóját. Nekem, a zsiráfnak, a káposztának, a bogárkának, dévényes néninek, aki épp meghallgatta. Könnyesre nevettem magam rajta.

Séta: tegnap kiterjesztettük az útvonalat, átmentünk a szomszéd faluba :lol:. Azért jó valamilyen szinten itt sétálni, mert még nem nagyon ismerem a girbegurba utcákat (régen itt főleg nyaralók meg víkendtelkek voltak csak), szóval kész kalandtúra, simán eltévedek. Viszem magammal az mp3 lejátszót, és zenét hallgatok, így simán elmegy az a 1,5 óra akár.

Éjszakai pisi: jelentem a tecsó 3-as pelus mindent bent tart 11-től 7-8-ig (kevés kivétellel, de legtöbbször csak a textilpelus nyirkosodik át alatta, a lepedőn már meg se látszik :D)

Eszterke: tulképp szerintem szereti, mert végigdumálja meg vigyorogja a nyúzást, kivéve a nyak- és hátnyúzást, de ha az befejeződik, ő is abbahagyja az ordítást és szent a béke. Dévényes néni ma azt mondta, hogy klónozni kéne :lol:

Cili: ne is mondd, az itteni utak is kirázzák a lelket Koboldból, és a járda nem divat errefelé...

Mági: nekem is vannak ilyen periódusok szinte minden ok nélkül, és én se szoktam érteni. Aztán pár nap, és visszaáll. Remélem, nálad is így lesz...

Kép

Kép
gabilany79

j igen, császár után, odaadták apának Rékát,ő meg odahozta hozzám, én meg rögtön cicire tettem.
Gyorsan kitettek a szülőszobáról a szobába, nem volt fizetős, 3-an voltunk.
aztán kihozták és a kezembe adták az egy dolog, hogy deréktól lefelé nem éreztem semmit, és még fordulni se tudtam.
van is egy olyan képem, hogy cicire tettem:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?