Új privát üzeneted érkezett!

Elküldtem!

Kép
rena85
 
 


Igen minden ilyesmiben hiszek!Hol lehet kapni?
Néztem a tv-ben a hölgyet.Képzeld anyukám felhívta,mert szerette volna ha elmegyek hozzá de 80ezer forintot kért érte annyit nem tudok kiadni az rengeteg!

Kép
rena85
 
 


Hú, gratula a laptetőhöz!:))))

Az nagyon sok pénz!!! Hát, az az igazság, hogy ez engem is visszariasztana. Mégiscsak biztosabbnak gondolom én a lombik kezelést :oops:

Szóval, a rózsakvarcot lehet medálban is kapni, van 800 Ft-ért is, 1200 Ft-ért is, attól függ, hogy mekkora darab. És most vettem egy nyakláncot csupa pici kristályból, az 1500 Ft volt. Több hely is van: Pl. a Pecsában vettük a medálokat, és van a Kőbirodalom a Wesselényi u. 78-ban aszem (honlapjuk is van). De mindenhol van ilyen, ahol füstölőket, pici elefánt szobrokat, stb. lehet kapni. Tehát a piacon is volt most.

Küldöm!:)
Vendég
 

 
 

Oksi, elküldtem. Nézd meg, hogy átért-e rendben.
Vendég
 


Köszi!Jó lenne ha szerencsét hozna!
Akkor holnap benézek pár boltba ahol ilyen dolgokat árulnak!
Ezer hálám érte,köszönöm,hogy átküldöd! :D

Kép
rena85
 
 


Még nem jött át.

Kép
rena85
 
 


Szerinted már át kellett volna érnie vagy még korai nézegetnem?

Kép
rena85
 
 


Hát szerintem azonnal át kell jönnie. Bár nem olyan biztos mostanában a freemail és akkor talán lassabb. Akkor megpróbálom a freestartos címemről is átküldeni. Várj csak.....
Vendég
 


Ok!Köszi!Remélem sikerül.A tesómnak is freemailja van és mostanában semmit sem tud átküldeni,lehet,hogy tényleg azzal van gond.

Kép
rena85
 
 


Na, freestartosról most küldtem. Remélem, az jobban sikerült!:)
Vendég
 


Még nem jött át.

Kép
rena85
 
 


Na, átküldtem, 2 levélben ment el.
Most mennem kell, mert Magnum maraton lesz a Story TV-n!:)
Vendég
 


És ha csinálok egy freemail címet?Megpróbáljuk úgy?

Kép
rena85
 
 


Hűha, visszajöttek a levelek, mert túl nagy a melléklet.......
Megpróbálom tömöríteni, vagy óriásmellékletként csatolni...
Vendég
 


ok,köszi!Ha így sem jön át elküldhetem a freemailos címet?Gyorsan csináltam 1-et.

Kép
rena85
 
 


És most?
Vendég
 


Nagyon köszi!Átjött az aviva 1.Köszönöm!

Kép
rena85
 
 


A 2 is megérkezekk!Köszi! :D

Kép
rena85
 
 


A 3.-at is megkaptam!Még egyszer köszönöm!Most elkezdem tanulmányozni! :D

Kép
rena85
 
 


Jó reggelt! Kedi, nagyon várunk a beszámolóval!!
Vendég
 


Kedi, remélem minden ok! :D
Ha van egy kis időd gyere beszámolni!!! :D

Twist, miért kell a leleteidért olyan messze el menni?
Nálunk a SOTE-n mindent helyben csináltak meg, kivéve a mellkasröntgent.
A klinikán mondták, hogy majd beszélned kell vagyis el kell majd menned a körzeti dokidhoz altatás ügyben?
Juuuujjjjjjj, nemsokára elindul a program!!!

Rena
Köszi a jelölést!:D
Neked is van cicád? Milyen?
Nekem is van egy 5 éves kandúr macsekom! :D

Lányok, tegnap 4 napi kihagyással visszaültem a nyeregbe és ismét elkezdtem tekerni. Sajnos viszont mivel a reggeli tejeskávémat nem kora reggel ittam meg, hanem egészen addig kortyolgattam, amíg tekerni nem kezdtem, felráztam magamba és olyan rosszul lettem! :(
A gyógyszer bevételekor olyan hányingerem lett, hogy a víz az kijött, de a gyógyszer szerencsére nem, mert nem láttam sehol a szőnyegen. És valahol úgy is éreztem, hogy lenyeltem.
Jajjj, időnként passzolnám ezt a gyógyszer beszedéses dolgot, de ha törik, ha szakad végig csinálom már ezt az egészet!

Twist, megértelek, hogy nem akarsz már hiányozni a munkahelyedről, de egyszer, sajnos végig kell csinálni ezt az egészet, nagyon nagy dolog, hogy erre a programra kell menned!!!
Ez egy óriási lehetőség a babához való jutásért!!! :D
Vendég
 


Rena Gratulálok a laptetőhöz!!! :D :D :D
Vendég
 


Szia Röpcsi!
Azt hiszem, hogy a Kaáliban is lehet mindent csináltatni helyben, csak fizetős. Azért kaptam aszem beutalót a körzetihez. Csak nem tudta a doktornő, hogy ez nekem ilyen macera. Nagyon messze lakom Pesttől és nagyon messze van minden. Körzetileg Kistarcsához tartozunk, ami azért poén, mert 30 percre van tőlünk.
Na, de mindig ez van. Múltkor is 2007-ben volt teljes vérképem és akkor is oda kellett menni. És persze ott van a leletkiadás is.
Mondjuk annak ez könnyebbség lenne tényleg, akinek a körzetije közel van, az SZTK a szomszéd utcában és nem gond a munkahelyére később menni ezek miatt. Nekem mindez nagy macera. És ha minden lombik előtt ezt kell majd végigcsinálni, akkor megőrülök. Mintha azt mondták volna, hogy egy hónapnál nem régebbi anyagok kellenek mindig. Tehát akkor szerintem minden lombik előtt ez lesz.
Ezért is remélem, hogy most azonnal sikerül és nem kell többé ennyit rohangálnom.

Természetesen a munkahelyen minden nap valami iszonyúan fontos dolog van, amiért itt kell lennem egész nap. Emiatt halasztani kellett a spermavizsgálatot is. És tényleg éreztetik, hogy nem igazán alkalmas az időpont arra, hogy én el akarjak menni ügyintézni.
Lehet, hogy félreértem a jeleket.....:)

Jövő héten kapom az első szurit, már nagyon izgulok. És iszonyúan hajtok, egész hétvégén dolgoztam, de még így sem tudtam a végére érni a dolgoknak. Szeretnék már az injekciók alatt is kevesebbet dolgozni, mert félek, hogy eléggé lebutítatanak, mint régen a Closty. Vagyis álmossá tett.
Vendég
 


Szia Twist!

Aha, már értem! :D
Remélem most először és utoljára csinálod végig a vizsgálatokat és elsőre sikerül a babyke!!! :D
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! :D
Tudod Twist, Én az elején nem tudtam az életkorodról azért furcsáltam egy kicsit, hogy mennyire szeretnél már tovább lépni a kezelésekben. Persze Én huszonévesen is már alig várom, hogy lombikozzak és hogy kismami aztán Anya lehessek! :D
Ezért igaz az, hogy ez az egész, mármint a babaakarás nem korfüggő.

Sok olyan ember van, aki nekünk azt mondta, hogy ááá, még fiatalok vagytok, ráértek még a gyerekkel, majd lesz, nyugi stb. stb. stb.
Aztán nem lett!!! Igaz, fiatalok vagyunk, mindketten huszonévesek jó eredményekkel mégsem jön a baba. Ha 30 valahány éves korunkig mondjuk vártunk volna, ami a legtöbb ember szerint a legjobb életkor a gyermekvállalásra, akkor meg a dokiktól hallgathattuk volna, hogy már korábban is elkezdhettük volna ezt az egészet, mert a kezelések is korfüggőek.
De Ti, meg még sokan mások, nem addig vártatok, hanem addig nem jött össze a baba. Ezért logikus, hogy tepertek a kezelésekért, hogy amit csak lehet végig tudjatok csinálni.
Szóval csak előre Twist!!!! :D

A leleteiddel egyébként vissza kell menned a körzetishez?
Az altatással kapcs.-ban nem írtál.
Vendég
 


Hát igen, több mint 10 évig "ráértünk" még babásodni, szóval, sokszor hagytuk az egészet a fenébe, majd sikerül. De már nagyon sok idő telt el és mégsem jött. Meg aztán az endóval minél hamarabb kellett volna teherbe esni, ugye versenyt futunk az idővel. Ezt is utólag tudtam meg.
Jobb lett volna meddőségi problémák nélkül az életem, de ezt a lapot dobta a sors, ez jutott, így jártam. Ennyi. Ez a téma fel sem merült volna, ha a nászéjszakán babás lettem volna, ahogy eredetileg terveztük és ahogy néhány baráti párnak sikerült is. :)
Most már csak ez a nagy sóvárgás maradt, ez a fájdalom a szívemben.
És nagyon jó, hogy legalább van ez az inszemi és lombik program, hogy a mai orvostudomány tud segíteni. Különben nem tudom mi lenne velem..........

Jobb lett volna, ha már 20-on évesen végigcsináltam volna a programot és már lenne gyermekem, nem szomorkodtam volna annyi éven át. De akkor még nem voltam elég elszánt.

Csodállak Röpcsike, hogy ilyen elszánt vagy és hidd el, az én idősebb tapasztalommal mondom neked bizonyosan, hogy most, fiatalon ne állj meg és csináld végig, különben 37-38 évesen már nagyon nehéz lenne....
Vendég
 


Ja igen, a leleteimmel vissza kell menni a körzetihez és igazolást kell kérni, hogy altatható vagyok. Igen, még egy utam lesz oda. Megint 2 óra várakozás:(
Vendég
 


Szegény Röpcsi, hányingered volt a gyógyszertől? Jaj szegény! És jobban vagy már? Máskor is volt már ilyen? Hasmenésed nem szokott lenni?

Na, én megyek, fellőtték a pizsamát.
Vendég
 


Jó Reggelt!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Hello!
Most voltam hátmasszázson, isteni volt!:)
Vendég
 


Húúú, biztos nagyon jó lehetett, kikapcsolt mi? 8)

Igen Twist, sajnos nekünk ezt a lapot osztotta a sors, hogy nem egyik napról a másikra esik az ölünkbe a gyerek, hanem kőkeményen tennünk kell azért, hogy valamikor majd a mi karjainkba is legyen egy csöppség. Ez van!
De tudod mit mondok? Azt, hogy Én magamat ismerve meg a többi hasonló helyzetbe lévő babáért küzdő nőt, szerintem mi sokkal nagyobb becsbe fogjuk a babánkat tartani, sokkal szorosabb lesz a hozzájuk való kötődésünk, mint azoknak akik nem mennek át ezen az egészen.
Én is nagyon örülök, hogy ennyi lehetőségünk van a babára, terminált probi, inszem, lombik, na és persze az örökbefogadás. Mert mi már ezen is gondolkoztunk!

Twist, ez kölcsönös, mert Én is tisztellek a kitartásodért, a küzdeni akarásodért, mert már rég feladhattad volna, de nem tetted, mert nagyon szeretnél egy kisbabát vagy akár ikreket is!
Fiatalon is nagyon nehéz ezt végig csinálni, de biztos vagyok benne, hogy nem véletlen ez az egész találkozás és abba is biztos vagyok, hogy nemsokára velünk lesznek a kis twisték és a kis röpcsiék! :baby: :baby:

Sajnálom, hogy sokat kell várnod majd a körzeti dokidra, mondjuk olyan húúú de hamar én se szoktam végezni. Mikor mész pontosan hozzá?

A gyógyszerrel kapcsolatban, igen sajnos már a bevételkor elkap(ott) a hányinger, így mikor lenyeltem 1, 2 mp belül vissza is jött.:(
Most már jobban vagyok, de elég nagyokat kell nyelnem és valami nagyon szilárdat rá ennem, hogy vissza ne jöjjön. Hányingerem a bogyó szedés elején volt aztán elmúlt, de most megint van, akkoris amikor már lenyeltem, a hasmenésem az szerencsére elmúlt.
Lehet, hogy egy, két napot várok, aztán felhívom az endo dokimat.
Vendég
 


Szegénykém, ez a hányinger dolog szörnyű lehet:(( Gondolj a célodra és próbáld meg azért szedni. persze, hogy közben azért hívd fel a dokit, hátha lehet csökkenteni az adagot, vagy nem tom.
Nekem a Bromótól volt ma egész nap szédülésem, mert egy picit többet vettem be az adagnál, kb. 3/4 szemet az 1/2 szem helyett. Azt hittem, elájulok reggel. Nagyon nem bírom ezt a bogyót, de a napi felet azért lenyomom, mert tudom, hogy nagyon fontos, ez tette rendbe a prolaktinomat. De amint az orvos engedi, elhagyom ezt a sz.... gyogyit.

Drága Röpcsi, köszönöm a kedves szavaidat:) Én most először vagyok kitartó, eddig mindig feladtam :oops: Nagyon sokat segítenek a fórumos lányok ám, akik hosszú évek után babásak lettek. Az ő babáik, boldogságuk és sikerük lelkesít engem is, el tudom már hinni, hogy sikerülhet:) Csodálatos a segítség, amit itt kapok!!!

Úgy tervezem, hogy pénteken du. megyek a körzetihez. CSütörökön a párom elhozza a leleteket, ha tudja. Mert én nem akarok hiányozni. És pénteken elmegyek megint egy masszázsra.)) és utána megyek a körzetihez. És akkor kb. hétfőn indulnak is a szurik. Kell még egy tégely is a Kaáliból, mert abban viszem a mintát majd.

Te mondjuk próbálkozol valami új dologgal? Pl. természetgyógyászat, vagy ilyesmi? Hiszel az ilyesmiben?
Vendég
 


Sziasztok!!!

Twist, Kedi, Rena mi újság, hogy vagytok???
Engem tegnap elkapott a hasmars! :(
Vendég
 


Megnézem a vonalzómat mert olyan mintha nem lépegetne a gólyám! :?
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi!Sajnálom,hogy rosszul vagy!Jobbulást kívánok!Örülök,hogy már iwiwen is ismerősök vagyunk!Igen vannak cicáink csak nem nálunk laknak már hanem anyóséknál.Ők nem is tudom milyen fajták azt tudom,hogy az anyuka perzsa féle de,hogy az apuka milyen azt nem.

Én egész jól vagyok,már kezdem magam hozzá szoktatni,hogy csak nyáron indul a lombik.A dokim már 3 napja nem tudom elérni.Nem tudom mi lehet vele.

Kép
rena85
 
 


Röpcsi, Rena, Kedi sziasztok!:))
Röpcsi, és hol jött rád a hasmars? Volt valami kellemetlen helyzeted vele? Na, azért kérdem, mert nekem ma rámjött a munkahelyen. De úgy, hogy hátul fel hátközépig..... már bocsi. És úgy kellett megfürödnöm a mosdónál, hogy valahogy összevakarjam magam a munkára. 10 percig takarítottam a nyomokat.... Szörnyű volt.
Nekem szerintem már idegi alapon van, mert régóta tart (kis szünetekkel, olyankor székrekedés 3 napig). Nagyon izgulok a lombik miatt is, iszonyúan!
Ma vettem egy jó könyvet: Hogyan ne legyünk tökéletes anyák?:))) Nagyon jó, tök vicces:))

Kedi, hol vagy, meddig utaztál el?

Rena, hidd el, hamar elrepül az idő nyárig, mindjárt itt a nyár:)) Már mostantól 20 fok van, szép a tavasz, mindjárt nyílnak a virágok és seperc alatt nyár lesz.
Mi lehet a dokiddal?
Vendég
 


Jaj, ránéztem a vonalzómra és látom, hogy 4 nap múlva kezdünk!!! Jujjj!!!
Tudtok valami net-es oldalt, ahol megtudhatom, hogy kell injekciót beadni? Mert most valahogy meg szeretném csinálni magamnak (legalább egyszer). Azt sem tudom, hogy hol kell beleönteni a fecskendőbe a folyadékot? És hogy kell a tűt feltenni, csavarni kell, vagy felpattan? Na, majd kérek továbbképzést végső esetben egy nővérkétől.
Vendég
 


Sziasztok!
KEDI visszatér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt írok egy jó hosszú beszámolót!!! Meg elolvasom kivel milyen események történtek!
Bocsi, hogy eltűntem, de sajna vasárnap nem tudtam visszajönni Bp.-re, ottragadtam vidéken anyukámnál. Lázam volt és azóta is, benyeltem egy torokgyulladást!!!!!Pedig minden olyan szépen alakult, mint a mesében................
Vendég
 


.......szóval, csüt.-ön megjött a menzi, így pénteken mentem Murber dr-hoz. Ultrahang után egy vagon recepttel távoztam.
Elkezdtem a magas prolaktinra szedni a Bromocriptin bogyót, azt mondta dr. úr, hogy a terhességig kell szednem!
Vasárnaptól felírt 2x1 Clostilbegyt tablettát 5 napon át. Szóval holnap van az utolsó napom a clostil-ból.
Holnap kell mennem vérvételre és ultrahangra.........
DEEEeeee, annyira neki voltam már keseredve a napokban a torokgyuszi miatt!!! Lázam is volt több napon keresztül, s teljesen kétségbeestem hogyan lesz így jó a kövi ultrahang, vagy a vérvétel, meg egyáltalán meglesz-e az inszemi!
Olyan bosszantó, hogy gyönyörűen indult az egész, nem is gyanakodtam, pedig kellett volna...............ugyanis nálam soha semmi nem megy simán!!!!!!
Aggódom még mindig, lázam ugyan nincsen, de tartok a holnaptól!!!!!!!
Később majd még jövök, csak most leheveredem egy picit!
Vendég
 


Ja és köszi, köszi, köszi, hogy aggódtatok! Nagyon jó volt olvasni, hogy visszavártok, aranyosak vagytok nagyon!!!!!
Rena, gratula a laptetőhöz!!!! :D
Vendég
 


Nagyon jókat írtatok lányok!!!!
Majd igyekszem behozni a lemaradást, s mostantól majd többet írok. Kicsit szerintem be is csavarodtam, nem tudtam netezni, de most már visszatértem a géphez, így hozzátok is!!
Hurráááááá,én örülök!!!!!!
Klassz lenne, ha nekem jutna a laptető, de nem reménykedem! Tudjuk, nálam soha semmi nem megy simán!!!!!
:x
Később találkozunk!!!!
Puszi
Vendég
 


[quote="twist"]S írta:twistzegénykém, ez a hányinger dolog szörnyű lehet:(( Gondolj a célodra és próbáld meg azért szedni. persze, hogy közben azért hívd fel a dokit, hátha lehet csökkenteni az adagot, vagy nem tom.
Nekem a Bromótól volt ma egész nap szédülésem, mert egy picit többet vettem be az adagnál, kb. 3/4 szemet az 1/2 szem helyett. Azt hittem, elájulok reggel. Nagyon nem bírom ezt a bogyót, de a napi felet azért lenyomom, mert tudom, hogy nagyon fontos, ez tette rendbe a prolaktinomat. De amint az orvos engedi, elhagyom ezt a sz.... gyogyit.

Drága Röpcsi, köszönöm a kedves szavaidat:) Én most először vagyok kitartó, eddig mindig feladtam :oops: Nagyon sokat segítenek a fórumos lányok ám, akik hosszú évek után babásak lettek. Az ő babáik, boldogságuk és sikerük lelkesít engem is, el tudom már hinni, hogy sikerülhet:) Csodálatos a segítség, amit itt kapok!!!

Úgy tervezem, hogy pénteken du. megyek a körzetihez. CSütörökön a párom elhozza a leleteket, ha tudja. Mert én nem akarok hiányozni. És pénteken elmegyek megint egy masszázsra.)) és utána megyek a körzetihez. És akkor kb. hétfőn indulnak is a szurik. Kell még egy tégely is a Kaáliból, mert abban viszem a mintát majd.

Te mondjuk próbálkozol valami új dologgal? Pl. természetgyógyászat, vagy ilyesmi? Hiszel az ilyesmiben?


Twist
Szívesen….mármint a kedves szavakat! :D
Szerintem is nagyon jó feljönni ide a fórumra, mert itt tényleg olyan emberek vesznek körül minket, akikkel egy cipőbe járunk, akik tudják azért, hogy olykor-olykor mit érezhetünk, átélik v. átélték azok a dolgokat, amiket mi stb. Mi mint egyenlőre baba nélküliek is sok segítséget tudunk adni a másiknak, ugyanúgy mint azok akiknek hosszú idő után már van babája. Szerintem teljesen más a mi helyzetünkbe a teherbeesésről, babavárásról beszélni, mint azoknak az embereknek, akiknek simán megy ez az egész.
Én is nagyon örülök annak, amikor arról olvasok, hogy valamelyik sorstársamnak sikerült a baba, ez olyan jó érzéssel telit el, bíztat és megerősít abban, hogy lesz eredménye egyszer nálam is ennek az egész küzdelemnek!!! :D :D :D

Az új dolgokkal kapcsolatban, igen hiszek a természetgyógyászatba, kövek, kristályok gyógyító hatásaiban, kézrátételes dolgokban és a jóslásban is. Az utóbbival kapcsolatban, nagyon sok mindent hallottam már a babyprojektünkkel kapcsolatban, de egy sem volt olyan igaz és egyben kicsit megdöbbentő is, mint amit 1, 2 éve a párom mamájának a jósnője eddig megjósol(t). Annyira minden egybevág!!! :D 8) :D
Amilyen biztosan ülök itt, olyan biztosan mondott el mindent a nő.

:D
Vendég
 


Sziasztok!

Új híreket kaptam, van szép tüszőm az ultrahang szerint, így már csak 2 szuri (holnap Fostimon, szombat este 10-kor Choragon) és mehetünk inszemire hétfőn!!!!!!
Jujj,nagyon várom, kíváncsi vagyok, innen úgyis a természeten múlik minden!

Twist!
Hamarosan indul nálatok is program, s még akkor ebben a hónapban meg is lesz a beültetés? Nagyon szuper!

Röpcsi, Rena hogy vagytok?
Hasmars elmúlt? Vigyázzatok magatokra, becsapós az időjárás.
Képzeljétek, ma Szendei dr. ajtajánál álltam vérvétel előtt és láttam, hogy el van tüntetve a névtáblája, s tök más dokik, nővérek voltak a szobájában. Nem értettem a dolgot! Hova lett Szendei? Biztos kapott egy nagyobb szobát.
:roll:
Vendég
 


Hát már megint közelít a laptető! Mindig annyit görcsölök ezen..... :oops: bocsi
Vendég
 


Twist, én egyszer ráakadtam egy oldalra, ahol kis oktatófilm mutatta be hogyan kell beadni injekciót.
Előásom a honlapot és elküldöm, nem borzasztó, érthető, szóval jól bemutatja a beadást.
Csak találjak rá ismét! Mennyi injekciót és milyeneket kell kapnod? A bromo és a clostyl is van még neked? Nem olyan jól bírtam a gyógyszerezést, bár nem tudom a betegség, láz miatt, vagy a homoncuccok hatottak rám jobban. A Bromo viszont kikészítette a gyomromat, tegnap este későn jutott eszembe, majdnem elfelejtettem, de már nem ettem előtte és megfájdult tőle a pocim.Pedig csak felet kel szedni, olyan pici, de nagyon ütős!
Vendég
 


Na, jelentem Twist sikerült megtalálnom, igaz ez egy konkrét toll injekció beadását mutatja be, angolul, de van angol felirat és megy a film, képekben. Átküldöm priviben oké!
Na, most van mit bepótolnom, én csak írok-írok, aktívkodom, de mindjárt átnyergelek privibe! :wink:
Vendég
 


Twistnek!
http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... &Itemid=25
Remélem sikerül megnézni! :roll:
Vendég
 


Hahó!
Hol van mindenki?
Nagyon átvettem az irányítást! Tudjuk van mit bepótolni! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Twist!Remélem tényleg gyorsan elmegy ez a pár hónap.Nem tudom mi lehet a Szendeivel még mindig nem tudom elérni,mát tök ideg vagyok!Már csak 3 nap és kezdődik nektek a szurizás,de jó! :D

Röpcsi!Te nem mész el ahhoz a jósnőhöz?

Kedi!Örülök,hogy van szép tüsződ!Hajrá inszem!!!!Gyógyulj meg mihamarabb,hogy az inszemre teljesen jól legyél.A 3.-ról leköltzött a Szendei a földszintre a portásnál jobbra kell fordulni és a 3.-as ajtó az övé.Amikor utoljára voltam nála még névtábla sem volt kint csak ez a 3.-as szám.Remélem most már te is elkapsz 1 laptetőt!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok! Visszatértem én is!:))
Köszönöm az oktatófilmet, mindjárt megnézem:)

Aztán még megyek egy dokihoz betanulni a beadást, hátha meg merem csinálni. Nagyon megkönnyítené a dolgomat, nyugiban otthon be tudnám adni:)

Elvileg már vasárnap kezdhetek is, vagy hétfőn, attól függ mikor jön meg a mensi.

Mindjárt visszaolvasok és még írok!
Vendég
 


Kedi, ne aggódj, még inszemi előtt minden gyógyszert beszedhetsz, csak aztán tilos. Nekem is felfázásom volt és Murber írt antibiotikumot és inszemiig szedtem és meg is gyógyultam. Addig bármit lehet. Kedi, hétfőn inszemi!!! Juhéj, az mindjárt ittvan! Torokgyuszinak addig visszlát! Gyönyörű nap lesz az életetekben, lehet, hogy már szülőként jöttök el onnan)

Röpcsi, bizony, nagyon jó sorstársakkal beszélgetni, teljes a megértés És persze értitek a kifejezéseket is. Máshol ha mesélek, akkor azt sem érti, hogy mi az inszemi. Jó annak, akinek ezt nem is kell megtudnia.
Hú, ennek a jósnőnek esetleg az elérhetőségét meg tudnád adni? Nekem is volt egy ilyen régen, mindent megmondott, úgy is lett. És sajnos nem tudom már ki volt, 15 éve jósolt és tökéletesen bejött minden. De már nem tudnám megtalálni.
És neked mit mondott, mikor jön a baba? Nekem 38 évesen, és már 37 múltam.)))

Rena, én úgy tudom, hogy Szendeivel volt valami, hogy elmegy, hogy átrendezték az irodáját, vagy másik emeletre ment, vagy ilyesmi. Hívd fel a nővérkéket és ott biztosan megmondják. Vagy őket hívtad?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?