Sziasztok!
Köszi szépen, hogy próbáltok bíztatni.
Vicuska
Nagyon szép nagy Lilla kuckója, de azért még maradjon pár hetet
Én sose jártam NST-re, csak amikor 40 hetesen bementem a kórházba, ott csináltak napi 2őt. Irigyellek, olyan jó hallani a szívverést
Nekem még számolni sem kellett otthon.
Utólag boldog szülinapot
Még 7 napon belül van, ugye?
Megnéztem a 2331 oldal uh képeit. Én ilyent ma nem láttam, a méhben egy leheletnyi kis pöttyöt, a petefészekben annál nagyobbat
Köszi a részletes leírást. Egy valami nem hagy nyugodni.
"a petefészek környékén il.benne látható furcsa dolog méh.kv-nél, amit ált.cisztaszerű képletnek látnak."
Eszerint nálam fentállhat a méhenkívüli?
Mofly
Jó hétvégézést, drukk. De ne is gondolj rá, hogy miért is "hétvégéztek"
Ditke
Sajna én nem értek a HSGhez, de örülök, hogy kezd rendeződni a helyzet a pároddal. Csak így tovább
Vickybabe
Köszi a drukkokat, jól esik.
Krisz
Ma vagyok a 37. cn-en.
A DPO 20 vagy 1-2 nappal kevesebb.
Március 10.én voltunk együtt, de a tojásfehérje csak utána napoktól kezdődött.
Picit irigyellek az émelygés miatt. Bár ha nekem lenne, biztos meg akarnék halni a szenvedéstől
Első 2 terhességem alatt nem émelyegtem, csak fura volt a gyomrom, és a kanada dry, kola, szénsavas víz segített. Na, meg a szendvicsek
Zsófikukac
Dike
Nektek is köszi a drukkokat
És mindenkinek köszi a szülinapi jókívánságot is
A dokinő amúgy szimpatikus volt, csak ne ijesztett volna meg
Vizsgálat előtt annyit mondott, hogy még várhattunk volna a terhességgel. Nem akartam ecsetelni, hogy "védekeztünk", meghogy a 17.cn-en voltunk együtt, és nekem előbb szokott pém lenni, de most azt hittem nem lesz. Ebben a hónapban volt Albert kórházban, beteg voltam, stb..azt hittem pé mentes lesz a ciklus...
Még annyit, hogy kézi vizsgálatnál azt mondta, hogy felpuhult méh, cervix 3000 és tojásnagyságú uterus tapintható. Nem értem már igazán, de ha méhenkívüli lenne, akkor a méh ugyanúgy változik, mintha méhen belül lenne a "baba"?
Már megkeveredtem
Főleg,hogy a leleten a diagnózis méhenkívüli terhesség
Na, megyek fürdeni, tán Albert már mélyen alszik, és nyugodtan zuhizhatok.
Jóéjt, szép álmokat nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.30 21:12-kor.