Új privát üzeneted érkezett!

na nekem az van Rodina egy kalap kakit sem ér!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Igen, mindenkitől ezt hallottam. Na az enyém nem olyan. De majd meglátjuk jó lesz-e.

rodina74
 
 


Rodina,
szerintem sem gond, ha esetleg most előbb jön meg. Felborult kicsit a hormonháztartásod és most teszi majd helyre magát. Nekem 28-30 napos ciklusaim voltak, de az első lomik után 35 napra jött meg. Volt olyan is, hogy 2 inszem között pihiztünk és 23 napra. Szóval ez a sok gyógyszer, meg nálad a terhesség is bekavart a hormonháztartásba. Gondolom ezért is van a pihenőidő az ilyen esetben.

i.kata
 
 

 
 

közben nézem a széfet tök jó fej emberkék játszanak!! :)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dy! Kata!
Köszönöm, egy kicsit megnyugtattatok.

rodina74
 
 


Vius!
és nyertek? Én a tv2-t néztem.

rodina74
 
 


Gyorsan benézek még: Köszönöm, hogy írtatok a lombik hogyan zajlik - dologra. Totál el sem tudtam képzelni, hogy a leszívás után, vagy előtt, vagy hogy lesz a katonákkal való találkozás. Amúgy is akartam vinni apát, mert hogy hazatámogasson majd:) Na, így még izgibb lesz.

Van még egy kérdésem, de ki fogtok nevetni: nézegetem az Avivát és biztos rosszul nézem, de csupa mensi meghozó gyakorlatot látok. Hol vannak azok, amik segítik a megtapadást, beágyazódást?
Vendég
 


Twist,
én nem értek az avivához, de még nem hallottam ilyen megtapadást segítő gyakorlatokról. Viszont ha most fogod csak elkezdeni, akkor én nem kísérleteznék egyből a lombiknál ezzel.

Szerintem amíg egy ember a petéket tisztítja, addig egy másik kezeli a kiskatonákat, hogy gyorsan össze lehessen ereszteni őket :lol: :wink:

i.kata
 
 


rodina nem nyertek utolso kérdést elrontották...

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Mi most a comedy-n a dokikat nézzük, én nagyon imádom. Szétröhögöm magam rajta!

rodina74
 
 


Sziasztok,

Kata,

szívből gratulálok a kis albérlőhöz. :lol: :lol: Nagyon tetszik nekem ez az albérlő kifejezés :lol:
Az jutott ma eszembe Danika sétáltatása közben, hogy így egy babával legalább megvehetitek az álombabakocsit. Emlékszem, régen mondtad, hogy akkor lesztek bajban ha ikrek lesznek, mert akkor nem jó a kinézett csoda babakocsi :wink:

Dita,

nagyon jólestek a soraid, teljesen meghatódtam tőlük és nagyon igazad van. Én már annak is nagyon örülök, hogy végig bírom olvasni a napi termést, de gondoloatban mindenkinek nagyon surkolok annak ellenére, hogy nem írok mindig.
A másikban írt véleményeddel maximálisan egyerétek, nem sértődtem meg, a tények azok tények, remélem Zsuzska férje jó példát mutat majd a mi férjeinknek is. :wink: :lol:
APEH-ot sajnálom, nem semmi a rakcióidejük, 14 hónap.... és csodálkoznak hova jut ez az ország...
Velem meg érdekes dolog történt ma, jött az sms, hogy a számlámra munkabér átutalás történt (gondolom a TGYÁS lehet), ami irreálisan magas összeg. ELkerekedett a szemem, ha ilyen jól fizet az állam akkor szülök még vagy 10 gyereket. :lol: Viccet félretéve holnap be kell mennem a munkahelyemre mert valamit rosszul számfejtettek szerintem és vissza kell majd fizetnem...

ROdina,

nekem van PG53, és amikor pfrányos volt akkor csináltam LH tesztet is és az is igazolta a peteérést. Úgyhogy nekem maximálisan bevált, az más kérdés, hogy egyéb okokból csak lombikkal lett babám. SZerintem a te készüléked is jó lesz, csak mindig pontosan kövesd a használati utasítást.

Timejka,

ki vagyok akadva, hogy az ált suliba is felvételizni kell :shock: Én azt hittem, hogy csak be kell íratni a gyereket...
Most hallottam, hogy lehet, a gyed csak a baba 1 éves koráig jár majd, érdekes lesz bölcsit keresni, mert nálunk több éves a várólista, elvileg már a teherbeesés előtt fel kellett volna rá iratkoznom :?

Vius,

szépek a nevek, ritkák, ami nagyon jó :wink:

Dy,

hogy bírod a szurikat?

Twist,

nálunk úgy volt, hogy engem betoltak a műtőbe és a páromnak rá kb fél órábval szóltak, hogy menjen mintát adni.

Bikfy,

még mindig érzékeny vagy?Izgulok érted nagyon. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


mi van már lilivel hol van linácska? bikky merre jársz?
monik köszi a dicséretet

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Monic
Csak a tesi tagozatra kellet felvételezni. A Minerva úgy van, hogy érkezési sorrendbe, tehát az első 26-ot veszik fel, a többi megy a c osztályba.

Rodina
Még nem tudom, hogy Minervába felveszik-e a Bencét. Már szóltam ismerősnek, remélem felveszik oda, mert ha nem akkor nem tudom mi lesz.

Én már tök sokszor ki akartam lépni innen teljesen, mert szomorú voltam, hogy nem babásodok, de nem tudtam megtenni, mert mindig érdekelt, hoy kivel mi történik, kinek sikerült. Szóval nem tudok elszakadni akár tetszik, akár nem.

Dita
Jól kib...ott veled az APEH.

Twist
A Dita profi az ijekciózásba.

timejka
 
 


bocs bikfy

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Kata!
Nagyon boldog vagyok, hogy van egy egészséges kisbabád. Gratulálok!

És most még 1x megírnám a véleményemet, nem azért mert meg vagyok sértődve, vagy ilyesmi, de szeretném, ha tudnátok, hogy mi zajlik le bennem.
Nem akarok nagy szavakat használni, de határán vagyok annak, hogy megőrülök attól, hogy még nincs babám. És attól is kész vagyok, hogy ezt senkivel nem beszélhetem meg. Ezért örültem nektek, hogy ide jöhettem és befogadtatok. És jól esett, hogy senki nem éreztette soha, hogy új vagyok-e vagy régi. Mindig teljes jogú tagnak éreztem magam a mai napig. Én mindig mindenkiért úgy izgultam, mintha a saját ügyemért küzdenék. De most fordítva kicsit mást érzek. Itt maradtak a "sikertelenek", a másikba mehetnek a sikeresek. Pedig nekem másra lenne szükségem. Igenis kellenek a babafotók, a baba témák, mert nekem ez ad pozitív töltést és erőt ahhoz, hogy küzdjek tovább. És nem az kell, hogy még a társaim is megkülönböztessenek. Így is egy nyomoroncnak érzem magam, akinek a nőisége romokban.
Engem az egy percig sem bántott soha, hogy valamelyikőtöknek sikerült a baba. Sőt!!! Napokig ez éltetett. De az igenis bánt, ha magamra hagynak a nyomorommal. Ezért is kértem tőletek pár hete, hogy most, hogy bebabásodtatok, ne menjetek el, akkor ezzel általános derültséget keltettem. Most mégis ez történt.

És hadd írjam le még 1x, hogy senkire nem haragszom, csak értsétek meg, nem jó ez a "nekünk már sikerült", "nektek még nem" csoportosítás, mert ez valakinek fáj. De nagyon ám. Úgy gondolom, vagy egy csapat vagyunk, vagy nem. Ha igen, akkor örömben és bánatban is összetartozunk.

És én most elköszönnék egy időre, mert azt hiszem, egy picit megborultam lelkileg. Továbbra is szeretlek benneteket, és mindenkinek nagyon szurkolok.

Puszi: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Először is gratulálok az új kismamáknak a picikékhez! :wink: :)

Mostanában nem volt időm benézni, mert annyifelé jártunk, bababútort néztünk vagy száz üzletben, szülésfelkészítő tanfolyamom voltunk, aztán hétvégén a férjem szülinapját ünnepeltük, úgyhogy elment pár nap ezekkel hipp-hopp.

Egyébként jól vagyok, leszámítva , hogy a lábaim, bokáim, lábfejem amelyek hajdanán szép vékonyak voltak most inkább egy felnőtt elefánt lábméretével vetekszik. Annyira vizesedek, hogy lassan már tényleg ormányom nő. :?

Jövő héten kedden megyünk legközelebb dokihoz, már alig várom , hogy láthassam a picikéket. :)

Puszi mindenkinek és drukk a babásodásra váróknak! :wink:

nellike
 
 


dita: Abortuszt csinálhatnak itt??? Látod erre nem is gondoltam. Sajnálom a pénzedet, tényleg szemetek. Megkérdezhetem, hogy milyen devizában van a hiteled? Mert eddig még csak a japán yen-eseknél hallottam, hogy plusz fedezetet kérnek. Én sem tudnék leakasztani egy másik lakást és előtörleszteni sem tudnánk. Én is gondoltam már rá, hogy ki kellett volna menni Hollandiába. Ott vannak ismerőseink. Ők sem jönnek szivesen haza. Már mindegy ebből már kiöregedtünk. Kivéve Kata. :D

kata: Gratula az albérlődhöz. :D

zsuzska: Olyan édes Oroszlánod.

rodina: Nekem nem nagyon vált ba a mikroszkóp. Mindig van valamennyi páfrány. Figyelj arra, hogy mennyivel előtte nem lehet már enni, mert az befolyásolja az eredményt.

Most hallottam én is a híradóban, hogy hogy megszivatják a kisgyerekes anyukákat! Nagyon mérges lettem. Vigyük 1 évesen a gyereket bölcsibe, de lesz bölcsi??? 30.000 Ft-ért legyek itthon??? Hogy gondolják ezt?



vicky79
 
 


Itt vagyok, egész nap nem nagyon voltam netközelben.
Reggel negyed 7-kor indultam, negyed 3-kor 1.5 órára visszajöttem, de akkor meg kajáltam, DVD-t írtam Lilinek meg Szlávának, kicsit pihiztem, ki sem nyitottam a laptopot.

Reggel még úgy volt, hogy holnap talán hazajöhetnek Liliék. Aztán majd kiderül, mert ma este még volt hőemelkedése, most megint vissza kellett kötni az infúzióra, mert úgy össze fosta (már bocsánat) magát, hogy egybe kb. 3-4 dl jött ki, azt meg nem tudja szájon át pótolni.
Amúgy akkorát nevettem, mikor apa hívott, így telefonon elég vicces volt, persze átélni gondolom nem volt ennyire vicces.
Lili úgy alszik, hogy a lábait maga alá húzza és a fenekét feltolja. Na most így lefeküdt, apa már örült, hogy akkor lassan elalszik, erre ebben a pózban kezdte a hasmenést. A body alatt felfolyt az egész a hasán, és állítólag az álla is kakis volt, aztán felemelte, akkor meg alul folyt, úgyhogy mondta, hogy ő csak arra volt képes, hogy megnyomja a nővérhívót. Bejött a nővér, apa tartotta a csöpögő gyereket, és csak annyit mondott, hogy "ezzel én nem tudok mit kezdeni". Úgyhogy kapott némi segítséget...

Amúgy már evett-ivott kicsit, de ez még kevés, bár a reggeli két szelet nagy karéj kenyér azért egészségesen is jónak számít nála.
És ami a legfontosabb, átkötözték a branüljét, sterilbe (kivenni még nem merték szerencsére), és MŰKÖDIK még!!! :lol:

Na kicsit visszaolvasok, aztán pancsi, alvás, mert tényleg elég fáradt vagyok, pedig nem is én vagyok a kórházban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sajnálom Lilikét. Lehet tudni, hogy mit is kapott el? Remélem azért hamarosan hazamehet hozzád, biztos nagyon hiányzol neki.



vicky79
 
 


Bikfy,
ne vedd ennyire a szívedre. Látod azért jönnek a kismamik, olvasnak minket, és reagálnak is azokra a problémáinkra, amikre tudnak.

i.kata
 
 


Bikfy!
Kitartás! Amit a gyerekes képekkel kapcsolatban írtál, azzal egyetértek. És hidd el, hogy mindenki megérti, amit leírtál.
Nem tudom, hogy tudnánk neked segíteni, de nagyon szeretnénk... hidd....el.

Nekem nem esik rosszul, hogy a babások elmennek máshova is, mert megértem őket is. Nekik már más problémájuk, más típusú kérdéseik vannak, amikre mi sajnos nem tudunk válaszolni.

Viszont az nagyon fontos nekünk, hogy, akik babásodtak azokat kérjük, hogy jöjjenek ide is - továbbra is - mert szükségünk van rájuk, a tanácsaikra, a vigasztaló, reményt adó szavaikra!

Bikfy! Egy nagyon őszinte és baráti ölelést küldök neked!

rodina74
 
 


Linácska!

Jó hogy hallottunk Lilliről. Bár mi is azt szerettük volna, hogyha már holnap elengedik. Reméljük hamar meggyógyul, és hamar otthon lesz. Neked kitartást, hogy elviseld, hogy nem tudsz mindig mellettük lenni.

De hogy őszinte legyek, a fosás leírásán apával hullára röhögtük magunkat. Bocsi érte.

rodina74
 
 


Kicsit olvasgattam, de őszinte leszek, azért nem olyan figyelmesen :oops:

Kata,
gratulálok a kis Maszatkához. Csak halk kérdés: nem lehetett a barnázás attól, hogy tesóbaba nem fejlődött?

Rodina,
nekem PG53-am van, Lili "általa" lett. Nekem mindig nagyon jól mutatta a peteérést. Kb. 2-3 nappal előbb páfrányosodik.

Vicky,
csak arra nem jöttem rá, hogy miért kérdezted az altatást, és miért írta rá Dita, hogy a terhességmegszakítás több, mint 10 perc. Ez nem állt össze.

Megyek pancsizni, bocs, hogy nem reagáltam mindenre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikfy, leirtad a frankót. Én mindig jövök hozzátok, lassan tudom magam átszoktatni a másik topikba persze azt is olvasom lelkesen, csak olyan jó itt köztetek lenni. Ma is többet olvastam a másik topikot mint titeket, de én mindig annyira drukkolok értetek és várom a sikereiteket. Olyan jó hogy megint vannak új kismamák szinte fej-fej mellett haladva annyiró jó érzést ezt megélni együtt. És ez itt a lényeg. Sztem mindenki abba topikba ir amelyikbe szeret és amit követni tud hogy hozzászóljon az eseményekhez.

Kép
pgsuska
 
 


Linácska,
még ott volt a másik is, csak minimálisat nőtt csak. Mindegy, megfogadtam ma, hogy nem parázok többet ezen, mert az az egy picúr a doki szerint tökéletes. :lol:
Lili kakis sztorija jó lehetett :lol:

Én mára elköszönök, mert most iszonyatos émelygés jött rám, akár csak tegnap este.

i.kata
 
 


Bikfy te csak azokkal törödj akik veled is törödnek és igen is egy csapat vagyunk .Mindenkinek meg volt a maga keresztje.Valaki babásodott valaki még nem de ez semmin sem változtat.!!!!
szerintem mindenkinek van próblémája tartsuk egymásba a lelket és aki nem így érez az ne jöjjön.(sokszor én is úgy vagyok hogy nem jövök....)
De ez az egész emberség dolga nem azon függ hogy valaki babás vagy nem babás!!!!!!
Együtt drukkoljunk mindenkinek!!!!
Bikfy hogy állsz a piros ünneppel??????????????
És kérlek ne Tűnj el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Linácska Remélem Lili minél elöbb jobban lesz!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Óóó mire jövök?

Kata gratula picurhoz!

én nem teszek különbséget régiek és újak közt!drukkolok mindenkinek! én is lényegesen kevesebbet tudok a később érkezőkről..mert olyan jó sokat írtok,hogy nehezen érlek utol benneteket! szerintem Viki is erre gondolt nem megbántani akart! csak időm nincs mindenre reagálni!



Vius ha még egyszer odaírod a mondat végére,hogy ha nem zavarok megharaplak! szép nevek!

BIkfy nyugodj meg és gyere vissza!


Kép

továbbra is jövök...
Vendég
 


Uh, Linácska, nektek is rossz lehet és Lilikét is nagyon sajnálom:( Kapott valami antibiotikumot, vagy hogyan kezelik?
És nem levert a kislány? Azért jó a kedve?

Na, én is megyek lassan, tévézek és bealszom a tévé előtt.
Vendég
 


Boniko mi is kevesebbet tudunk a régebbi fórumozokról de úgy ahogy te is úgy mi is érdeklődünk és egymás iránt és szurkolunk egymásnak!!!!

Győnyörű ez a pici fiú:)


Bikfy!!!!! Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius :lol:

Lina ölelés Lilinek! :cry:

JÓÉJT!!!!!
Vendég
 


Ő igaz nem az én babóm de nem sokára nekem is és nektek is lesz !!! Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


azt hiszem most én is elmegyek aludni de majd holnap jövök


Jó éjt sziasztok!!!! Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Én is megyek csicsikálni!
Jó éjt mindenkinek!

rodina74
 
 


Jó reggelt!

NAPSUGARAS POZITÍV ENERGIÁS JÓ REGGELT!
ÁRAMOLJON A CSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :lol:

Kép
Vendég
 


Boni
Ez nagyon jó reggel, ilyet látok, olvasok. Köszi :lol: Nagyon helyes Zsigi.

Bikfy
Gyere, együtt sírjunk, nevessünk.

timejka
 
 


Bikfy!
Kép

Ne sértődj meg! Sajnálom, h nem értettél meg.

Amit írtam, nem erről szól:
"nekünk már sikerült", "nektek még nem"

A babás nem azért nyílt, h külön kasztunk legyen. Azért nyílt, h a felmerülő problémákat megoldjuk. Ha beleolvasol, láthatod is.

Egyszerűen nincs időm ezt a pörgő fórumot olvasni. Nem hiába adtam át a táblát is. Nekem nem megy 2 naponta 10 oldalt is normálisan végigolvasni, jegyzetelgetni. De ez legyen az én bajom.
20150601134430
 
 


Zsuzska!
Nagyon édes Oli Úr a képeken!
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Azt is figyelembe kell venni hogy nem vagyunk egyformák. Nem akarok nevesíteni mert távol áll tőlem az hogy bárkit is megbántsak, de voltak akik nagyon maguk alatt voltak attól hogy már szinte mindenki kihal mellőlük. Nagyon sajnálom a régóta babát váró lányokat, hogy ennyire szerencsétlennek érzik magukat, én is annak éreztem, többször is hangoztattam. Semmi bajom nem volt páromnak sem és mindenkinek sorra sikerültek inszemek és lombikok, sőt volt nem egy spontán terhesség azoknál akiknél pco, meg IR meg mittudomén milyen bajok voltak, én meg mint a kukamadár totál egészségesen szép tüszőkkel és pével, apa csodás anyagával néztük az eget. Nagyon rossz volt, hogy írtam kb. 3 topicba és szinte már csak én voltam aki nem tud a terhességről írni semmit csak a nyomoromról. Nem irigykedtem senkire, mert tudtam hogy nekem is lesz majd egyszer, lett is, és remélem velem is marad, de akkor is rossz volt valahol a lelkemnek, hogy én miért maradok ki a sorból.
Tudom, hogy vannak akiet ez nem zavar egyáltalán, és nálam is voltak olyan időszakok amikor semmi nem tudta elvenni a kedvemet annyira optimista voltam, de amikor minden összejön sokszor néha csak a saját fájdalmaddal tudsz foglalkozni és nem érdekel mások boldogsága. Vannak ilyen időszakok is az emberek életében, bár csak magam tapasztalatát írom le, nem akarok mások nevében beszélni, de tuti hogy vannak hozzám hasonló emberek.
Ezért bocsánatot kérek, de én ilyen vagyok, gondolom elfogadtatok már hiábimmal együtt.
Azok a kismamák akik még csak várták a bébiket folyamatosan jöttek úgy ahogy mi is. Viki is nagyon aktív volt, Monic is és mindenki próbált segíteni a másiknak, és osztoztak örömünkben és bánatunkban.
Azonban amikor már eljön az a pillanat hogy besűrűsödnek a programok, pláne ha megszületik a gyermek, már egyszerűen képtelenség követni egy-egy fórumot és valahol érthető is hogy azokat a helyeket előnyben részesítik - ha valamelyik lukukon kapnak levegőt - amely őket érinti, és a babájukat.
Sajnos vagy nem sajnos ilyenkor már átértékelődnek a dolgok, hisz azok is tudják már most akiknek nincs babájuk, hogy majd ha lesz nála nem lesz fontosabb semmi a későbbiekben, de úgy gondolom, hogy inkább az időhiány az oka mindennek, hisz a kis törpék bizony sokszor élni nem hagyják a mamákat, de hát ezt mi akartuk/akarjuk!
Magam nevében ígérem, hogy amíg az időm engedi én ebben a topicban is szeretnék aktív tag lenni, és már előre elnézést kérek mindenkitől ha netán ez a későbbiekben változni fog, nem vki miatt lesz hanem a fent leírt okok miatt, mert egyszer mindenki életében be fog következni ez a stádium és akkor majd kinevetitek saját magatokat hogy most ezen kicsit fennakadtatok.

Az jogos volt Bikfy részéről, hogy úgy véleményt mondani hogy rendesen el sem olvasták a fórumot nem szabad, mert valóban sértődésre ad okot, hiszen sokan kerestük Bonit többek közt én is, de elnézem neki hogy csak felületesen tudja átfutni az oldalainkat, és tisztelem érte hogy egyáltalán megteszi.

És különben is elég a feszkóból mert Bogyóm ezt már nem bírja, hol az apeh bácsi hol a bank hol apa idegesít és akkor még köztetek is szét kell csapjak???
Ugye nem akarjátok hogy Bogyókám ilyen körülmények között fejlődjön, hogy a sok drukkerje itt acsarkodik egymással????????
Tessék egymástól bocsánatot kérni és a jó hangulatot fenttartani továbbra is.
Irgum és burgum, meg burgum és irgum.

(bocsi hogy egy kicsit hosszú voltam)

Mindjárt reagálok a többi dologra is, de muszáj volt leírnom az érzéseimet.

dita75
 
 


VICKY
Az abortusz egy kicsit csúnya szó, én terhesség megszakításnak mondanám, és gondolom sejted hogy nem saját akaratukból folyik ott a műtét. Amikor volt a puncióm akkor is volt egy 8 hetes elhalt terhesség, és amikor a beültire mentem akkor is csináltak ilyen jellegű műtétet sajnos. Ahogy én számoltam tovább tartott mint negyed óra. NEkem 10 éve 50 percig tartott, igaz előrehaladott terhesség volt. Másoknál kevesebb ideig.
Ne is beszéljünk ilyesmiről itt senkinek nem lesz több ilyen élménye úgyhogy kár rá fecsérelni a szót, csak gondoltam felhomályosítalak, hogy téged 10 percnél 1000 % hogy nem fognak tovább altatni úgyhogy emiatt ne aggódj!

RODINA
Remélem a kütyüd beválik és Linácskához hasonlóan hozzásegít a babához.
A PG53-at igaz nem sokat használtam de nekem sem mutatott semmit.
A nőgyógyászati műtétek alkalmával felborul a hormonháztartás kinél hamarabb kinél később vagy egyáltalán nem akar jönni a mensi. Örülj, hogy neked egyáltalán jön, nekem heteket csúszott emiatt a lombik.

TWIST
A blogomon van egy kisfilm be kell másolnod a címét a böngészősávba csak akkor indul el. Igy készültek a mi babáink is és alatta van egy link. Ott igaz röviden és tömören de bemutatják hogy készítik a babákat a BMC-ben! :)

MONIC
Remélem nem kell visszafizetned, mennyi mindent tudnál venni belőle Dancinak! :wink:

Ez az egy évig tartó gyed még jobban fel tudja húzni az idegeimet. Hogy képzelik már hogy szüljünk, mert kevés a gyerek, de nem hogy segítenek még belerúgnak egyet a kisgyermekesekbe.
Nem is akarom igazán még ebben a témában is kifejteni a véleményemet mert ez már nyomdafestéket nem tűrne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

TIMEJKA
Sajnálom hogy Bencének nem sikerült a felvételi.

BIKFY
Remélem hamar átlendülsz te is ezen az időszakon!
Ölelés és kitartást kívánok neked, sajnos mást nem lehet tenni ilyenkor mindennek megvan a maga ideje. NEm tudjuk sajnos irányítani.

LINACSKA
Örülük, hogy jelentkeztél, és hogy Lili már kicsit jobban van, hát ezek a fostos történetek engem is kicsit meg szoktak nevettetni, bár úgy gondolom nem leszek november végén már ilyen jó hangulatban ha nálunk történnek a balesetek.

NELLIKE
Örülök, hogy minden rendben veletek, nemsokára megint láthatod a bébiket. Mi mindent sikerült eddig beszerezni?
A csajok a gréfuitlére esküsznek ha jól emlékszem a problémád enyhítésére.

KATA
Jó az új vonalzó.
Nekem JPY-ben van a hitel, de világhitel így bármikor meg tudom változtatni a devizanemet, bár azt mondták, hogy ezt egyenlőre felesleges.

BONI,VIUS
Édik a törpék! :)

VIKI
Hamarosan már mindenki meg fogja érteni sőt tapasztalni hogy te most miről is beszélsz, és ez a legtutibb az egészben! :wink: :lol:

MERT MINDENKINEK LESZ EGY OLYAN CSODÁS KIS FICKÓJA MINT LACKÓ, VAGY EGY CSINI LÁNYKÁJA MINT RÉKA, AKKOR MÁR MINDEN RÉGEBBI FÁJDALMUNK FELEDÉSBE FOG MERÜLNI!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Először is mindenkinek köszönöm, hogy megértettetek, és tudom, hogy nem haragusztok rám, de tényleg pihennem kell, mert kikattantam.
Mindenkitől bocsánatot kérek, soha nem akartam senkit megbántani, remélem, elfogadtok így is, ilyen vagyok. Ami a szívemen, az a számon. De még 1x sajnálom. És azt tényleg komolyan gondoltam, hogy kevesebbet kellene jönnöm, mert másfelé kellene terelnem a gondolataimat.

Most voltam dokinál, előhozakodtam az olvasott cikkemmel, de korrekt volt, nem röhögött ki. Azt mondta, zárjunk ki minden organikus eredetű bajt, aztán ha ott is mindan okés, akkor nálam tényleg lelki eredetű bajról van szó. De azt mondta nyugi, erre is van terápia. (Ja, gondoltam, leb...sz egy nagy pofont. Egyébként lehet, erre lenne szükségem. Olyan fura, én nem szoktam így elkámpicsorodni. Még majd igaza lesz a kollégámnak, hogy savanyú uborka lettem. )

Olvaslak majd benneteket, de megpróbálok egy darabig nem jönni. Remélem kibírom. :lol:

Szeretlek benneteket és mindenkinek szorítok. Csak akkor jövök legközelebb, ha már szívből tudom mondani az ismertetőjegyemet: CSAK POZITÍVAN!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Örülök, hogy ilyen jófej dokid van!
Én nem bírtam pár napnál tovább hogy ne jöjjek.
Egyszerűen túlságosan megszerettem itt mindenkit!
Ja és nem vagy savanyú uborka.
A legerősebb emberkét is megviselik a kudarcok ami természetes.

Most azonban én is búcsúzom, de csak délutánig majd anyuéktól megpróbálok felnézni, de nem biztos hogy sikerülni fog. Lehet hogy csak holnap jövök és remélem akkor már a jó hírekkel.

drukkoljatok lécci hogy pulzáljon Miss Bogyó szívecskéje! Annyira szeretném!

Szép napot mindenkinek!

dita75
 
 


Újra itt. Ma kicsit nyugisabb napom lesz. Voltam reggel a kórházban, megvártam a vizitet. Eredmény még nincs, lehet, hogy nem is lesz konkrétum, de azt mondják, nem is számít, mert bármi is okozta, csak tünetileg lehet kezelni, gyógyszer nincs rá. A doktornő az eredményekből vírusos eredetűre gyanakszik, de tényleg csak amit a véreredményekből lát. És ami a megnyugtató, azt mondta, hogy ha én eddig nem kaptam el, vagyis 5 nap alatt semmi tünet, akkor már nem is fogom.
Fél 10 körül levették Lilit az infúzióról, délután 2-3 körül visszatérnek arra, hogy mehet-e haza, mert most egyensúlyban van, de kérdés, hogy infúzió nélkül tudja-e tartani. Ha óránként iszik egy decit, és nem jön ki sokkal több, akkor mehetünk.
Szerintem vele extrán óvatosak a veseproblémája miatt.
De amúgy már nagyon eleven, apának így kicsit nehezebb, folyamatosan az infúzió zsinórjával játszott, meg ugrált az ágyban, szövegel ezerrel. De ez így a jó. :lol:

Dita,
szerintem már lesz pulzálás! De hogy eldöntötted, hogy Miss Bogyó :lol: Aztán a végén úgy jársz, mint én... :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Bikfy szerintem mindenki átesik ezen, én is tűntem el már pár napra babanetről de Ditushoz hasonlóan nem bírtam ellenállni.. innen is tűntem el egy kis időre de nem bírtam Nektek ellenállni! :lol:

szóval felületes voltam de nem voltam megsértődve.. és extrabocsit kértem érte így nem kérem hánytorgatni :wink: :lol:

Ditus minden fórum ettől zeng :cry: bmint a csomagról!

szóval miss? drukkolok ...



Lina örülök,hogy jobban van Lili!

Nellike én javasoltam a grapefriutlevet anno én is vizesedtem, és az unokabátyám felesége mondta hogy használ! és valóban napi reggel este 2 dl és minden rendben lesz!!! (má megint átsiklottam valamin :oops: )
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi Lányok, de ahogy Dita írta nem sok időm van olvasgatni a fórumot, és valóban azért írok csak a másikba, mert az nem pörög ennyire, és azt a pár hozzászólást még van időm elolvasni. Ettől függetlenül be szoktam ide is kukkantani, de reagálni már nincs időm, de MINDENKINEK TOVÁBBRA IS NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK!
És most is mennem kell, mert nemsokára ébred a kis drágaságom, és etetni kell, mert különben lesz nagy sírás. Délután megpróbálok felrakni pár új képet.
Puszi mindenkinek!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


GYED dolog: mi is fejtegetjük a babás fórumon, de szerintem aki már most babás, annak nem kell aggódnia. Visszamenőleg, ráadásul hátrányos jogszabályt nem lehet életbe léptetni. Kihírdetéstől számítva a 300. napon fog hatályba lépni, ha fog, és ha jól olvastam, pont azért mert általában 280 napig terhes egy ember, max két héttel engedik túlhordani, az is 294.
Én pont számoltam, hogy ha ma hírdetnék ki, és a 300 nap arra vonatkozik már, amikor megállapítják, és Levi időre, tehát pont 131 nap múlva születik, és ugye a TGYÁS 168 napig jár, akkor a 300. napon már GYED-en leszek, és akkor sem tudnának kiszúrni velem. Ok, necces a számolgatás, de még nem is hírdették ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na most kaptam idegrohamot. Azt hiszem, bármi van, saját felelősségre hozzuk haza a gyereket. Betettek egy roma gyereket harmadiknak, természetesen négy felnőtt van vele abban a kicsi szobában (ki van írva, hogy csak egy lehet), és ott üvöltöznek, mikor a Lili meg a másik kislány alszik. Ki tudja, mit hoznak be, nem is értem, hogy hagyják. Ott a folyosó, lehet ott is üvöltözni. Mondtam a férjemnek, hogy ha itt kell maradni véletlen, akkor is mondja, hogy visszük haza, annyira rosszul már nincs, ennek így semmi értelme, így már pihenni sem fog tudni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szia Bikfy!
Fel a fejjel!

Én is voltam egy párszor, hogy nem jövök, elég volt. igaz olyan volt is, hogy nem írtam sokáig, de mindig olvastam, mert érdekelt, hogy kivel mi történik. Tegnap is megfogadtam, hogy befejezem, de itt vagyok.
Múltkor nem volt netünk, szegény Monicot zakalttam telefonon, hogy hány bogyójva van Ditának. (Írni ismét nem tudok)

timejka
 
 


Ezen a gyes-gyed, családi pótlék dolgon ki vagyok akadva. ne tőlünk vegyék el, hanem a sok marhától ott fenn.

Linácska
Teljesen megértelek, ha jobban van Lili, én is hazavinném ilyen körülmények meleltt.

Jaj Dita!
Persze, hogy fog pulzálni++++++++++++++++++++. Édes kicsi bogyóka.
Egyébként jobb is, hogy nem vették fel Bencét, mert állítólag elég kemény. Csak a Minervába vegyék fel, mertha oda se veszik fel, akkor nem tudom mi lesz. Párommal kisebb vita ez miatt. Én vinném egy másik suliba, de a párom nem, mert sok a cigány. Nincs több cigány mint máshol.

Meli!
Több mint 2 éve szretnénk tesót Bencének.

timejka
 
 


Sziasztok!!!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Látom ismét nagy élet van ide fent
Most elmegyek pihizni majd jövök
Linácska remélem Lilivel minden rendben lesz és hazaengedik.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: