Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Csak gyorsan bekukkantottam, hogy megírjam, ma éjjel nem barnáztam :lol: Remélem már nem is fogok :lol:
Megyek, ma lehet hogy egész nap suliban leszek :evil:

i.kata

Jó reggelt!!!!
Kata!
Örülök nagyon,hogy nincs már problémád! :lol: :lol: :lol:
Hát akkor okosodjál,szép napot neked is és a többieknek is!!!! :lol:
Kép

phpBB: Kép
belluska

sziasztok!

Zsuzska!
Gratulálok!!!! Csodálatos a babátok!!! Olyan hihetetlen hogy ilyen picike és minden hogy látszik a képen! Nagyon klassz a kép!!! :D

Kata!
Örülök, hogy nem barnázol!!! Vigyázz magatokra!!!

Minnie!
állitolag gazdasági okokból nem lesz női vonal...
ajánlok másik oldalakat!
ami érthetőbb az enyémnél!!!

http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php

szerintem ez nagyon egyszerű...
ha elakadsz segítek.... Trying To Conceive Ticker :arrow: jelenti a mesis ciklusos vonalzókat
dezsina

Belluska!
Köszike babó nevében:-)
Átadva.

Gabó!
Igazából bármikor, amikor neked jó, én úgyis itthon vagyok. Kedd az nem jó sajnos, akkor keresztfiammal vagyok egész nap.
Ja, meg szerda sem, mert akkor meg fogorvosnál vagyok, meg körzetisnél. Ja csütörötk délután meg szemészet.
De egyébként máskor jó!

Wepe!
Tegnap voltunk utoljára az Intézetben. Már nem kell mennünk oda többet. Mi négyszer voltunk uhu-n egyébként.

Kata!
Köcce!
Huss barnázás!!!!

Minni!
Neked is köcce, átadva. Haláli kutyud!!!

Dezsi!
Köszike:-)
Jobbulást neked!!! Ugye jól olvastam, hogy hólyaghurut? -od van?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, de olvasni mindig olvaslak benneteket. Kirus már szépen ül, úgyhogy mostmár kétkézzel tud rámolni :P :( :P .

Kriszta!
Nagyon sajnálom, ami történt, de szerencsére gyorsan helyrehozták a bajt. Kiváncsi vagyok, mit mondanak 3 hónap múlva az időponttal kapcsolatban. Addig is pihend ki magad testileg-lelkileg egyaránt.

Kata!
Pihenj sokat, vigyázz magatokra!!!

Zsuzska!
Nagyon jó ez a UH kép, látszik rajta rendesen a manócskád. Ezek szerint szerencsére megúsztátok a műtétet. További problémamentes, boldog babavárást kívánok Nektek. Kiváncsi vagyok mikor fogod érezni, hogy mozog. De az még odébb van, bár úgy repül az idő, most látom, hogy már a 10 hétnél vagy. :P :P :P

Belluska!
Nagyon édesek együtt a manócskáid.

Mindenkinek szép hétvégét és végre jó időt kívánok
Vendég

Szia Lilla!
Köszike! :lol: :lol: :lol:
Jó ez a kis rámolós időszak! :lol: :lol: :?
Két drága gyermekem után is naponta kb.10×pakolok el egy nap,de jobb lesz már ha kicsit tudnak majd együtt játszani(már ha lesz ilyen),egyenlőre inkább csak civakodnak! :D :roll:
Majd rakjál Kirusról képet nekünk!!!!! :lol: :lol:

Csajszik kívánom,hogy mindenkinél minél előbb legyen jó kupis gyerekszoba,de legalábbis a pocóban min. egy babó! :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
:P :P :P Puszillak!!!

Többieknek is!
:D :D :D

belluska

Sziasztok!

Nem majd széthasad a fejem, anniyra fáj már dél óta :evil:

Tenap írt egy csajszi, akivel összebarátkoztam még novemberben az intézetben. Azt tudtam, hogy neki sikerült a lombik, de többet nem. Most érdeklődött, mi van velünk, és képzeljétek, hármasikreket vár :lol: Kint Svédországban ment férjhez, és a hármas ikreket maximum a 34. hétig lehet kihordani. Itthon van ilyen, mert én még nem hallottam :roll:

i.kata

Kata!
Remélem múlt már a fejfájásod!
Nem semmi a hármasikrek,micsoda nagy boldogság,de azért én három babától őszintén megmondom meglettem volna ijedve!Arról még nem hallottam soha hogy a 34. hétig lehet kihordani!Minden jót kívánok nekik és három egészséges, gyönyörű kisbabát!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Te pedig vigyi magadra!!!!! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt lánykák!!!!! :lol:

belluska

Hát Csajok, megint volt egy kis barnám. Megint kezdek aggódni :oops:

i.kata

Jó reggelt!

Jelentem, mára megint elmúlt. :roll: Tegnap volt egy kicsi, aztán semmi. Remélem csak az utró irritál, de mondjuk azt meg érezném, nem?

i.kata

sziasztok!

Zsuzska!
igen... köszönöm, gyógyulgatok. Ugy látszik ez már életem végéig kísérni fog :evil: :cry:

Kata!
szívrohamot hozod rám :shock: nagyon vigyázz magatokra!!!!!!! ne stresselj és lassits a tempódon! :) Nem lesz baj!!!!
Minden esetre hétfőn szólj a tanárúrnak!!! 8)
dezsina

Dezsina,
persze, mindenképpen szólok. Úgyis hétfőn megyek uh-ra.

i.kata

Sziasztok!

Kata!
Pont jó is lesz akkor ha hétfőn menned kell uh.-ra,reméljük minden a legnagyobb rendben lesz veletek!!!!!Addig is kitartás és ne idegeskedj,különben is azt mondod hogy csak picit barnázgattál.Nagyon várom már a hétfőt,hogy mennyit nőttetek! :lol: :wink:
Pihenjél amennyit csak tudsz!!!!!!

Kriszta,Wepe és többiek!További szép napot!!!!!! :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok,

Megjártuk az első konzultációt a Forgácsban. Nagyon szimpatikus volt a hely, és a Tanár úr is. Pont aznap mikor mentem volt a ciklus első napja, úgyhogy új ciklus, intézet, új remények. Aztán szertefoszlottak. Menni kellett vérvételre csütörtökön, és vinni kellett spermamintát is. Szerencsére otthonról vihettük.
De az eredmény, hát siralmas, én annyira bíztam benne, hogy jó lesz, erre, úgy kezdték, hogy hát inszemre sem elég...
1 millió/ml és 10% a motilitás... :cry:
Eléggé sokkolt a hír, próbálom, úgy felfogni ez egy jel is, hogy életmódot váltsunk, egészségesebb táplálkozás, mozgás, vitamin stb.
Megvesszük a fer14-et, meg anyósom foglalkozik táplálékkiegészítőkkel, össze is állított neki 3 havi adagot..
Igazából nem tudom elhinni, nem tudom elhinni hogy nem lehet spontán babánk, pedig a doki is úgy mondta, hogy ágyban párnák közt nekünk nem lesz kisbabánk, pont így fogalmazott.
Természetesen továbbküldték andrológushoz, majd bejelentkezünk...
Volt valakinek ilyen rossz eredménye?

Andi
gtandi

Andi,
nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz lett párod eredménye. Az andrológushoz mindenképp menjetek el! Minket is ők küldtek el egyhez, de az nagyon nem volt alapos. Azóta volt párom a Kopa Zsoltnál, őt nagyon dícsérik, és nagyon alapos is volt, de már vissza kellett volna menni vagy 2 hónapja, csak szegény párom sosincs itthon, amikorra időpontot tudnának neki adni.
Mit mondtak végül? Mehettek egyből lombikra?

i.kata

Szia Andi!
De jó,hogy írtál nekünk!Igaz jobb hírekkel is jöhettél volna,de ne keseredj el!Tudom,hogy ez nem vigasztal,de a szomszédunkban van egy anyuka akinek papíron le volt írva,hogy nem lehetett volna csak lombikkal babája,mert elvolt záródva mindkét petevezetéke és most egy kétéves kislány anyukája!Természetes úton fogant!Vannak csodák,de nyilván persze jobb ha az apuka katonáival is minden rendben,de belevágtok a lombikba és lesz babátok meglátod!!!!Jó helyen vagytok és ez a lényeg!!!Páromnak többször nézték andrológusnál a katonákat,de nekünk mindig más volt a vizsgálat eredménye,hol jobb,hol rosszabb !A 4. sikeres lombik előtt gyógyszerek nélkül már olyan jó lett,hogy azt mondták adhatott is volna le belőlük! :oops: :lol:
Minden rendben lesz meglátod!!!!Tőlünk biztos megkapod a kellő biztatást és drukkolást!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!!!!!

Kata!
PIHI EZERREL!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Jó reggelt!

Bellusk,
pihizek, pihizek, de azért majd egy kicsit takarítok is :lol:

i.kata

Sziasztok!
Jó reggelt!!!! :D

Kata! :D :D :D
Persze lightosan lehet,megvan engedve,de utána Kép

belluska

Belluska,
Kép

i.kata

Kata!
Hétfőn az uh. után is kérném mellékelni ezt az édes,mosolygós figurát! :lol: :lol: :lol: :wink:

Én is megyek takarítani,mert elaludt Barnikám!
:D :?

belluska

Belluska,
hidd el, nem rajtam fog múlni, milyen lesz a kedvem holnap uh után :roll:

i.kata

Nem tüntem el lányok, itt vagyok!!
Csak hát sajnos most rám jár a rúd. Torkgyulladásom van lázas vagyok. Egyszóval nagyon rosszul érzem magam. Olvaslak benneteket, remélem lesz idő amikor csupa jó hírrel szolgálhatok.
Kata
Biztosan rendben lesz minden az uhn. De tényleg pihenj amennyit csak tudsz. Ez most szerintem a legfontosabb. :lol: :lol:

Többieknek is minden jót :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Apa itt alszik mellettem a kanapén. Tegnap éjszakai fürdőzésen volt a drága barátokkal. Na lett abból Jégerezés, meg hamburgerezés. De szerencsétlen elcsapta a gyomrát rendesen. Reggel arra keltem, hogy apából jön ki minden sugárirányban. Ment a kanapéra, a díszpárnára, a takaróra, a falra és kint a wc-ben is mindenre.... falra körben, wc csésze kívül-belül... gondolhatjátok, milyen jó reggelem volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kriszta, :shock:
Jobbulást! Párom is beteg több, mint 1 hete, de már kezd kijönni belőle :lol:
Próbálok pihizni. Fél órát takarítok, aztán 1 órát lazsálok. :lol: :oops:

i.kata

Zsuzska,
hűűű, ez meredek lehetett :roll: :lol: Szegény párod akkor tegnap jól betett magának, ma meg neked.

i.kata

Lilla!
Nagyon édes lehet Kirus, ahogy szétrámol mindent nagy érdeklődéssel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Elmúlhatna most már ez a csúnya barnázásod :? :? :? :? :? :? :?

Gtandi!
Úgy sajnálom, hogy ilyen rosszak lettek az eredményeitek.... de a lombikhoz azért elég lesz a saját spermátok???

Kriszta!
NEked meg mielőbbi gyógyulást kívánok :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska,
szerinted holnap csinálnak nekem vv-t a barnázgatás miatt? Nagyon jó lenne, mert nem szeretném, ha alacsony lenne a progim.

Szerintem ha van legalább minimális mozgó sperma, akkor már mehet a lombik. Úgyis először keelik őket, és a használhatóak közül egyet befecskendeznek a petébe.

i.kata

Kata!
Elképzelhetőnek tartom, hogy vesznek, de szerintem rögtön adnak valamilyen gyógyszert.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Tudom,hogy nem rajtad múlok persze,de minden a legnagyobb rendben lesz!!!! :lol:

Kriszta!
Hát ez nem létezik,hogy ennyire rád járjon a rúd!Úgy sajnállak,mert ezek most pláne nem hiányoznak neked!De reméljük pár nap és rendbe jössz teljesen!
:lol:
Sokszor puszillak!!!! :P

Zsuzska!
Nem semmi a férjed!!!!!Jól kitolt magával!Na és persze veled leginkább!!! :?

belluska

Belluska!
Hát igen.... nincs éppen virágillat azóta a wc-ben :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ez van, majd festhet a drága.... három éve készülünk festeni. Csak a wc maradt ki anno. Most ez is be lesz pótolva.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Kata!
megagiga drukkok!!! Gyere mihamarább a hírekkel!

Andi!
igazán sajnálom a rossz híreket!!! Próbáljatok ki mindent, hogy a párod javuljon! Aztán hajrá lombik!!! Lesz babátok!!! :wink:

Zsuzska!
:D

Kriszti!
gyógyulgass!!!
dezsina

Szia Kata!!!
Nagyon várlak a hírekkel,majd benézek sokszor! :lol:
Hányra mész?
Nagyon drukkolok,hogy szupi legyen minden odabent! :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Pihenj sokat és gyógyulj meg mihamarabb!!!!!!

belluska

Sziasztok!

Azt hiszem most már vehetek tartós tejet is. :lol: Megaradok :lol:
Lényegesen jobban vagyok. :lol:
Kérdés:
Ha volt valakinek műszeres befejezés terhesség kapcsán lehet e hogy 10 napra rá megjöjjön :?: Az utolsó rendes ciklushoz képest pontosan jött meg, csak hát volt közte egy s más :?

Zsuzska
Nagyon jó volt látni a kisbabátokat. Ha mész uh ra mindenképen küld el a képeket :lol:

Kata
Már várlak én is a hírekkel. Szorítok nagyon :lol: :lol:

Belluska
:lol: :lol: :lol: Jól vagyok :lol: És süt a nap :lol:

Andi
Olvastalak, hidd el nagyon jó helyen vagy. Nekem elsőre spontán sikerült a kislányom és most hogy megtaláltam életem értelmét :lol: velünk is közölték hogy csak lombik :?
Akkor kezdtem el én is utána olvasni a dolgoknak és most alig várom hogy elkezdhessem a következőt. :lol: :lol:

Köszönöm a jobbulás üzeneteket mindenkinek Hatott :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a drukkokat!
Egyszemélyes az albérletem (Ibolya szavaival élve :lol: )
Van egy 12mm-es petezsák és egy 2mm-es Maszatka benne és már láttuk a pulzálást. :lol: S. doki még a férjemet is behívta, hogy ő is nézze meg az új családtagunkat :lol:
Ott volt még mindig egy 2. pötty, de nagyon pici, szóval ő már nem versenyzik.
A barnázásra azt mondta nem gond, mivel teljesen szép, egészséges a babánk, és majd jövőhét csütörtökön kell menni utoljára az intézetbe.

i.kata

Kép

i.kata

Kata!

Kép
EZ FANTASZTIKUS!!!!!
Hidd el szuper az az egyszemélyes albérlő!A legszuperebb!!!!!
Nagyon örülök nektek és akkor most már gondolom megnyugodtál!!!! :lol: :wink:

Kriszta is javulgat,úgy hogy szuper ez a nap!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
Örülök nagyon,hogy javulgatsz!!!!! :P
Puszi!!!!!

belluska

Kata!
nagyon fantasztikus!!! örülök!!!! Csúcs-szuper!!! :D

Kriszti!
nekem volt műszeres befejezésem, de csak normál 28 napra jött meg utána :roll:
dezsina

Köszi Csajok!
Ne tudjátok meg megint mennyien voltak. Odamentünk 10.15-re és még utánunk is csak jöttek és jöttek...
Volt ben egy csajszi, aki inszemre készült és 9 érett tüszője volt, úgyhogy szegénynek elmaradt így az inszem. Mondta a doki, hogy simán megehtne lombikozni is ennyivel.
Je és persze megint olyan éhes lettem, hogy oltári nagyokat korgott a síri csöndben a gyomrom :lol:

i.kata

Kata
Szuper hírek, most aztán vigyázni magatokra :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata!
Egész feldobódtam mára ettől a jó hírtől! :lol: :lol: :lol:

Nap is süt,nagyon szupi! :P
Kép

belluska

Köszi Csajok!
Nagyon vigyázok magunkra :lol:
Basszus, lassan nődokit is kell keresnem, de azért jövőhéten rákérdezek S. dokinál, hogy vállalna-e. Úgysem biztos, hogy itthon fogok szülni, sőt. Csak nyárig kellene velem foglalkoznia.

i.kata

Sziasztok !

Kata, szép kis fotótok van ! :D :D :D
Vigyázz magatokra ! Azért, megnyugodtál egy kicsit ?
Miért nem itthon fogsz szülni ? :oops:
Szegény lány, aki inszemre készült :(

Mindenkinek további szép estét ! :)
wepe

Szia wepe!
Már hiányoltalak!Mizujs veletek???? :D
Gondolom megy a munka ezerrel! :D :?

Kismamik!
Vigyázni magatokra,lassítani a tempón! :D :wink:

Tündi!
Már várlak nagyon,hogy jelentkezz!

belluska

Belluska, köszi a kérdést, megvagyunk, csak szombaton le kellett dolgozni a január 2-t, ami nagyon nem jól jött az óra állítással, meg persze a rossz, borús idővel :twisted:
Munka, hát csak panaszkodni tudnék :evil: :o , de nem teszem, mert csak felidegesítem magam, és inkább várakozom türelemmel :D

Képzeljétek, hogy az egyik ismerősünknek úgy néz ki, hogy sikerül a 3. inszem, már gondoltam valamelyik nap rájuk, hogy mi lehet velük, mert ők elég nehezen dolgozták fel a dolgot, de most már úgy néz ki, hogy sínen vannak, drukkolok nekik :D

Gyerekek, jól vannak, ma már jobb idő volt, ki is lehetett menni legalább. Gondolom, Ti is szerettek kint játszani :D :D :D
Van új képed a huncut Katáról és a Barni fiúról, aki nem sokára 1 éves ? :) :) :)
wepe

Szia Wepe!
Sajnos,hogy ma már annak is kell örülni ha valakinek munkája van,de kitartás neked mindenféle téren!Hamarosan nektek is lesz pocaklakótok és megszépül majd minden körülöttetek! :P :wink:
Pároméknál ma rúgtak ki a munkahelyről 15 embert,szerencsére neki biztos helye van,de ez borzasztó! :(

Igen nekünk is jól jön a jó idő!Ma már homokoztunk is kint! :D
Altatások után rakok fel képet róluk!
A kis 1 évesemnek ápr.12.-én lesz a szülinapi bulija! :P
Puszi neked és kitartás!!!!! :lol:

belluska

Wepe,
azért, mert elvileg párom lassan bármikor ki kell hogy költözzön Olaszországba dolgozni, én meg megyek utána június végén, ahogy vége az egyetemnek.

i.kata

Kata!
Sipos dokival szerintem megtudod beszélni a terhesgondozást addig! :lol: Úgy is egy problémamentes kismamiságról lesz szó! :lol: :wink:
Olaszország a szívem csücske amúgy! :D
Jó a vonalzó!Bizony-bizony apa lesz!!! :wink:

belluska

Kép Kép

belluska

sziasztok!

Kata!
szerintem is beszélj Sipos dokival, bizti vállalja... :wink:
dezsina

Sziasztok !

Belluska, Kata nagyon csajszis, ahogy kersztbe rakta a lábiját :D
Barni, művelődik :D

Kata, és várod már, hogy kint legyetek ?
wepe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?