Új privát üzeneted érkezett!

Meli
Én is a bogánál voltam, elsőre szimpatikus volt. A férjem fél évvel ezelőtt eredményét elfogadta, de azért ragaszkodnak az otti spermavizsgálathoz. A hormonvizsgálatokat az itteni dokimnál csináltatom, mert az ingyenes. Mondtam a Bogának, hogy anyagi okok miatt el lehet készítettetni a vizsgálatokat saját dokimnál, aszonta igen, de van olyan amihez ragaszkodnak. A PCT vizsgálatot mindenképpen meg kell csináltatni, amit csak ők végeznek. Mikor mész?

KAta
Gratula. Mikor lesz a bejelentés?

timejka
 
 


Vius,
nyugi, nálad is minden rendben lesz. Én ma vagyok 6+4-en. Te mikor mész?

Timejka,
lehet megvárjuk még a jövőheti uh-ot is, úgyhogy még mindig titok :wink:

i.kata
 
 


Oké Kata. Lakat a számon!

timejka
 
 

 
 

Kata és 7+4en megyek majd jövöhéten csütörtökön.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius,
akkor már tuti lesz pulzáslás és már sokkal nagyobb lesz a babátok, mint nekünk ma.

i.kata
 
 


Vius,
egy napon megyünk, most vettem csak észre :lol: Én akkor leszek 8+0.

i.kata
 
 


:)

Megyek most kinyújtom a tésztát.majd jövök közeben néha bekukk.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Katus!
Kép
Gratula neked!

Bikfy!
Ne sértődj meg, de mi babások nem tudjuk az itteni fórummal a lépést tartani. Bevallom és lehet, h megsértődtök, de én az újakról nem sok mindent tudok.

Ha be is lesek ide, akkor a kedves régi fórumos társak miatt teszem.
20150601134430
 
 


Vius, Ditus, nekem a dokim azt mondta a 12. hétig nem szabad festetni. Utána lehet. Én is olyan szőke voltam mint Te Vius, és csak én a inszemeknél tetettem bele barna csikókat. Amikor kiderült a terhességem utána copfos voltam a 12. hétig (Ditus látott) utána pedig azt csináltam hogy befestettem világos barnára és melirt rakattam bele jó sokat igy kéthavonta kellett mennem és igy nem voltam annyira gáz sőt mindenki megdicsért. Mondták hogy merész húzás volt de megérte a férjemnek is teccett :lol: :lol: A körömlakklemosó sztem mehet nem hiszem hogy ártana. Bár erről sosem hallottam se pro, se kontrát.

Twist, olyan ritkán jössz hozzánk, nagyon drukkolok a lombikra!!!!!!!!


Kata, csodásszép a uh kép!!!!!!!!!!! Mesélj mondott vmit a doki????


Linácska, mizu Lilivel?????????????Gondoltam sokat rátok!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Hajfestés
Én végig festettem a hajamat. Sőt! Tudok jobbat is. A fodrászom 7 hónapos pocakos koráig dolgozott és végig festett is. A mai festékek már nem gázosat. Sztem gázosabb látvány egy lelakott fejű kismama.
20150601134430
 
 


Kata

Nagy gratula az albérlődhöz :lol:

Vius

Amikor mész akkor már tuti lesz pulzálásotok.

Timejka

Április 20-án megyünk.
Kicsit sokat fogok kérdezni ne haragudj érte. A párodnak ott helyben kellett mintát adnia? A PCT vizsgálatot egyből megcsinálták? Tulajdonképpen ez mit takar? Akkor ha én is azt szeretném, hogy a dokim csinálja meg a többi vizsgálatot, nem problémáznak? Tudod nálunk is az anyagiak közre játszanak.
meli80
 
 


Viki mami, Zsuzska,
köszi! :lol:
Mondtam a dokinak, hogy barnázgattam, de azt mondta hogy ha ilyen kevés és halvány is volt, akkor ne törődjek vele, előfordul. Amikor megtalálta a pulzálását a picinak, akkor kérdezte itt van-e a férjem és behívta :lol: Ő is nagyon meghatódott velem együtt, olyan jó volt, hogy ő is láthatta :lol:
Aztán mondta a doki, hogy mi micsoda a képen, de ezekre már nem emlékszem :oops:
Azt mondta, mivel korának megfeleő a baba és pulzál a szívcső, ezért ne aggódjak a barnázás miatt.
De azért biztos ami biztos, a jövőhetet még tuti megvárjuk a bejelntéssel, ezen már nem fog múlni. És még akkor is jóval idő előtt fogjuk elmondani a szülőknek.

i.kata
 
 


Én múlt héten voltam festésen és kb. 5 hét múlva megint megyek. A fodrásznak mondjuk nem mondtam, hogy terhes vagyok, de majd legközelebb azért megemlítem. Amúgy pont velem egyszerre volt egy kismami, akinek a dokija mondta, hogy inkább hagyja ki a festést.
Én úgy vagyok vele, hogy inkább kerülöm a füstös helyeket, nem iszom kávét... de a hajamat akkor is festetem.

i.kata
 
 


Köszi az infókat.
Már én is azon gondolkodom hogy befestem a hajam olyanra amilyen az eredeti és akkor nem fog látszani a lenővés.
Én utoljára február közepén festettem de már nem kicsit látszik a lenövés.

Linácska hogy van Lili???????

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Ki számít régi fórumosnak? Akkor az új fórumosok csináljanak egy fórumot? Bocs, de ez kicsúszott.

timejka
 
 


Nem ezt írtam.
20150601134430
 
 


én most elhúzok pihenni .majd még valamikor jövök ha nem zavarok !


Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Nem[/quote]

timejka
 
 


Sziasztok!
Gratula Kata a szép pulzáláshoz! Szép lehetett látni UH-on:)
Zsuzska, aranyos vagy:) Tényleg ritkán jövök, sok a melóm. Hétvégén is melóztam (szegény párom meg elaludt az unalomtól).
De majd ha bent lesznek a lurkók, akkor szigorúan otthon fogok pihenni és annyit netezek, hogy meg fogtok únni:))

Jaj, van egy nagy kérdésem a lombikkal kapcsolatban: Szóval, amikor nekem lesz a leszívás, akkor közben kell a páromnak mintát adnia? Pont aznap és pont akkor? Azonnal egyesítik a petesejtet a katonákkal? Kérdezte és nem tudtam megmondani neki.
Vendég
 


Én a régi fórumosokat is szeretem:)) De az újaknak is nagyon örülök, mert így mindig van, aki továbbküzd velem, nem maradok egyedül:))) :wink: Éljenek az újak is!!
Vendég
 


Csajok, képek az első utamról, és Oli maciról!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska
Nagyon aranyos Olivér. Édesen mosolyog.

timejka
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Zsuzska, az az Oroszlánka egy angyal!:)))) Gyönyörű, boldog arcocskája van:))

Bikfy, drága, én is csíplek!:) És naná, hogy tudom, hogy lökött vagyok!:)))))))) Amit írtam, az régebben volt, csak Ancsit akartam megvígasztalni (persze így valszeg nem nagyon lehet), csak rosszul írtam le. Egyszer kétszer régebben volt ilyen nem reagálás, de mostanában totál nincs ilyesmi!:)))) Bocsi, nem akartam senkit megbántani egyáltalán!:) Szeretem ezt a fórumot!!!!
Vendég
 


Bumi szia!!!!!!!!!!!!:)))) Mi újság veled? Szoktalak ám keresni.
Vendég
 


Twist,
nálunk úgy működött, hogy itthonról vittük az anygot reggel a punkcióhoz. Mivel ti messze laktok ahhoz, hogy vigyétek, ezért reggel odamentek együtt a pároddal és ő egyből leadhatja a mintáját. Legalábbis a Forgácsban gy működik.

Zsuzska,
Olivér tündéri, főleg a mosolygós képen :lol: A MÜTF-öset este megmutatom férjecskémnek :wink: oda járt

Megérthetőek az ayukák is, hogy gyakrabban olvassák a babás topicot. Nekik már más problémáik vannak, csak így sajnos lassan elnéptelenedünk. De ha másik irányból nézzük a dolgot, akkor az a cél, hogy ez a topic elnéptelenedjen minél előbb és mind "átköltözzünk" a babásba :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2009.03.30 14:55-kor.

i.kata
 
 


Kata
Nekem is van gyerekem mégis jövök. Jó igaz, hogy babát is akarok, de azért nem megyek másik topicba, mert gyerekem van. Azért maradtam itt,m ert jó.

timejka
 
 


Csak most látom hogy az a kép amelyiken rajta vagyok milyen hülyén lett lekicsinyitve. Iszonyat, úgy nézek ki rajta mintha nem is én lennék. :oops: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Timejka,
tudom, de úgyis mindenki oda ír, ahova neki jólesik és ideje engedi.

Zsuzska,
én olyan dinka vagyok, most nézem, hogy doki leírt mindent a papíromra:
TVS során a terhes méh üregében egy szabályos, 12mm-es petezsák ábrázolódik. Benne egy szabályos másodlagos szikhólyag és egy embryo látható. CRL: 2mm (ez amúgy a képen szerintem 2,9mm). Vetületében ritmusos szívcsőpulzáció igazolható.

i.kata
 
 


Vius,
nem semmi tempóban haladtok. Ti már választottatok nevet is? :lol:

i.kata
 
 


Majdnem agyhugykövet kaptam. Most jövök a postáról. Az Apeh bácsi írt.
Ilyet ír, hogy visszatartják az adóvisszatérítésemet mert köztartozásom van méghozzá 268500 Ft :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Felhívom a csajt, hogy itt kurvára elkottáztak valamit, mert nekem sehová nincs tartozásom erre a fejemet rá merem tenni. Aztán kinyögi hogy a TAVALYI adóbevallás el lett rontva ami egyébként rendben megérkezett tavaly, és azt mondták tökéletes ki is fizették a pénzt.
Most jöttek rá hogy mégsem jó. Jogos a mostani pénz is meg az akkori is csak egy sorral el lett tévesztve az egyik összeg beírása ezért nem kapom most meg a pénzem! Nagyon ki vagyok akadva, ha személyesen beszéltem volna a csajjal biztos kirángatom a pult mögül. Annyira undorító ez az ország hogy már elmondani nem tudom, már nem tudják hogy tartsák maguknál az emberek pénzét, és most röhögnek a markukba hogy még egy hónapig ülhetnek a zsozsómon! Komolyan mondom ha apa beszélne vmi nyelvet elhúznánk innen retkesbe. A banktól is kiküldtek egy papírt hogy ne érjen váratlanul mert előfordulhat, hogy + lakásfedezet bevonást fognak majd kérni mert annyira megemelkedett a devizahitelünk hogy már nem fedezi a ház értékét a tőketartozás. Honnan a jó anyámból akasszak neki még egy lakást. Ilyetszól a csaj akkor lehet hogy valamennyit elő kell majd törleszteni. Na akkor már körberöhögtem a bankost!

Megyek visszaolvasok, hátha lenyugszom!

dita75
 
 


Dita,
:shock: :shock: :shock: :shock:
De ha jogos volt a pénz, akkor most miért van 268e Ft tartozásod? Azt írták el, mármint a tartozást?
Na az a lakáshiteles sem rossz. Melyik banknál vagytok amúgy? Csak mert akkor felkészülök lelkileg. Meg különben is honnan tudják, hogy most mekkora a házatok értéke, ha előtte meg sem nézik. Gondolom értékbecslés akkor volt utoljára, amikor megvetted, de azóta annyi minent megcsináltatok rajta, hogy biztos jócskán emelkedett az értéke.
Amúgy nálunk a cégben is macera volt a hitellel, még kezességet is kellett vállalnunk nővéremmel emiatt a rohadt válság miatt.

i.kata
 
 


Halihó lányok!

A munkahelyemen csak olvasni tudlak benneteket, onnan írni nem tudok.
Így, szóval:

Kata:
Nagyon gratulálok a Maszatkához. Örülök, hogy volt már szívcső pulzálás. Nagyon szurkoltam neked!

Zsuska!
Nagyon jók a képek. Olivér nagyon szép kisfiú. Nem csodálom, hogy a párod nagyon büszke apuka!

Twist!
Azért kíméld magad a sok munka mellett, mert lombik előtt ne készítsd ki magad.

Vius!
Te benned energizer elem van? Nagyon aktív vagy, ez nagyon jó, csak vigyázz magatokra!

Timejka!
Mi van Bencének a felvételijével a Minervába? Ugye jól emlékszem? Eredményei alapján veszik fel, vagy felvételiznie kell.

Linácska!

Lilli, hogy van? Remélem sokat javult tegnap este óta. Írj, mert izgulunk miatta.

Dita!
Nagyon sajnálom, hogy az Apeh ilyen „jól” végzi a dolgát. Tudom, hülyeség amit írok, de kikívánkozik belőlem: Ne idegesítsd magad! Nem ér annyit, majd megjön. Tudom, hogy biztos kellene a pénz, mert sajnos mi olyan keveset keresünk, hogy mindig jól jön, bármennyi pénz is. De a bogyó kedvéért, ne bosszantsd fel magad!

rodina74
 
 


Ditus !

Tényleg melyik banknál vagytok? Mert ez a téma engem is érdekelne. Nekem is van lakáshitelem, és be is falcolok, ha ilyen levélke jönne.

rodina74
 
 


KATA
Örülök, hogy minden rendben van az egyszemélyes albérlővel! :lol: :lol: :lol:
A barnázás lehetett a másik baba miatt? Sajnálom hogy ő nem maradt veletek, de elsőre talán jobb is lesz egy babával. Én mint rutintalan kezdő anyuka bevallom féltem volna elsőre két gyermekkel. NAgyon szép a Maszatkátok!

VIUS
9-én már hatalmas szívhangok lesznek! Ne izgulj.
Remélem Bogyó holnap nekem is mutat valami szépet!

SUSKA
Emlékszem a copfidra! Édi voltál vele.
Már be is kentem a hajamat, beugrottam a fodrászhoz és azt mondta a színezőt nyugodt szívvel használhatom.
Oroszlánbébi gyönyörű. A kép azonban tényleg nem jó rólad. TEljesen már vagy életben.

TWIST
El ne felejts apát elvinni a leszívásra! :lol: :lol: :lol: Az a fogantatás napja. Mielőtt engem bevittek hívták apát hogy adjon katonákat. Utána nemsokra mentem én a leszívásra.

Csajszik!
Majd minden babára várós topicnak van babás topicja is.
A BMC-snek speciel van kettő is babásai és babát várunk része is, így mindenki megtalálja azt a helyet ami leginkább őt érinti.
Lehet hogy többeket sértett az hogy a babásaink és a babát várók kicsit félrevonultak a másikba, de ha hiszitek ha nem pont azok érdekét nézték akiknek ez a csoda még nem adatott meg, hiszen egy-egy sikertelen beavatkozás vagy hónap után a mamáknak lelkifurija lenne a saját boldogságukrról írni és feltenni a kicsikről a képeket ezzel fájdítva a szíveket.
Nem biztos hogy fáj nektek de bele kell gondolni a másik helyébe.
Én pl. nagyon rosszul éreztem magam amikor feljöttem a nagy híremmel és tudom, hogy mindenki örült a boldogságomnak, de vannak itt olyan régi fórumosok akik talán még előttem kezdték az egészet és még nekik nem jött össze. Anno nekem is ilyen érzéseim voltak, hogy kihal mellőlem mindenki, tehát azt hiszem természetes az érzés, ezen mindenki átmegy.
De akkor is rossz volt, mert sajnáltam ezeket a társaimat.
Sztem le a kalappal hogy megpróbálják a mamik a lépést tartani velünk a "kamikaze" gyerekeik mellett. Én nem biztos hogy erre majd képes leszek.
De addig még kiélvezem én is hogy köztetek lehetek, mindig jó a hangulat, van kihez szólni, jó a társaság. Itt senki nem csinál semmit rosszindulatból.
Amúgy én már régebben írogatok a babásba, és kedvesen fogadtak a csajok babátlanul is, mert előre akartam "tanulni", és ott csak a gyerekekről van szó semmi másról, mert csak erre van idejük.

dita75
 
 


Ja!
Nem is mondtam. MA megérkezett a mini mikroszkópom. A mh-en ki is próbáltam, érdekes. Majd a jövő hónapban az ovuláció közelében kíváncsi vagyok, hogyan fog működni.

rodina74
 
 


KATA
OTP!
2007-ben vettem fel a kölcsönt!
Azért jelzi úgy a gépük hogy tartozásom van, mert nem a kifizetők által levont adóelőleg összegéhez írtam a 268ezret hanem egy olyanba most nem nézem meg pontosan de a lényege hogy minha én magam fizettem volna be az említett összeget, de mivel nem fizettem be így a mérleg azt mutatja hogy tartozom vele.
Csak azt nem értem, hogy erre kb. 14 hónap kellett mire rájöttek, és most visszatartják a jogos lóvémat!

RODINA
Egyszerűen nem tudom kivédeni magam az ilyenek elől. Sztem ez mindenkinél kiveri a biztosítékot mert annyira szemetek a szervek itt Mo-n.
Sajnálom hogy 15 éve nem mertem kimenni a barátnőmmel Angliába.
Ő azóta is ott él. Semmi pénzért nem jönne haza. Pedig milyen kis nyomi lány volt. Apucitól csórta mindig a pénzt, de naponta vagy 50-et legalább. Papa eléggé tele volt, és nem vette észre vagy szemet húnyt felette, nem tudom.
Aztán kiment bébisintérnek 3x jött haza mert nem bírta 4x már nem volt pofája és kintmaradt illegálisan. Talált más melót, tök jó szállást egyedül. Aztán egy étteremtulaj férjet is. Anyám azóta is emlegeti, hogy milyen hülye voltam.

dita75
 
 


Az én húgom is kint él, külföldön. Mikor elváltam akkor nagyon gondolkodtam, hogy kimegyek hozzá. Nála lakhattam volna, és feketén munkát is tudott volna szerezni. Aztán megismerkedtem a mostani párommal, és maradtam. Nem bánom, bár néha fáj a szívem, mikor látom a két világ közötti különbséget. Mármint az életszínvonalban.
De tudom, hogy nekem itt a helyem. Hidd el neked is, hiszen van egy szerető párod, és egy babó lakik a pocidban. Ennél kívánni nem lehet szebb, jobb dolgot.

rodina74
 
 


Sziasztok!

Kata
Gratula az egyszemélyes albérletedhez!!!!!!!!!!!!

Zsuzska
Olivér nagyon tündéri!

Dita
F@sza a helyzet.... :? osztom Rodina véleményét, vigyázz Bogyóra!!!

hajfestésről: Én is festem a hajam,de azt mondta a dokim,hogy ez első 12 hétben kerülendő,utána pedig csak kimondottan jól szellőző fodrászhelyiségben ajánlatos! És persze a melir az sokkal biztonságosabb....

Szurikról:nekem sajna 41 hétig minden nap kell szúrni magam.... :cry:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok megjöttem.


Kata a neveket már nem most találtuk ki még akkor amikor elöszőr volt szó a babáról.az lassan két éve.

Rodina én mindig ilyen örökmozgó vagyok de nem csinálok olyant ami most nem lenne jó.semmi nehezet nem csinálok!!!!

Linácska Hogy van Lili?????

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Lányok ez a mikroszkóp hogyan mükszik?

A hajfestésre visszatérve nem fogok festeni elmegyek és rakatok bele barna melirokat akkor nem fog látszani a lenővésem.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


na pill átugrok a nagymamámhoz a szomszédba utánna jövök még ha nem okoz gondot!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dita,
így már értem az APEH-os históriát :roll:
Nem mondott konkrétat a doki a barnázásra, mert azt mondta ilyen gyenge barnázás előforulhat és nem tudják mitől van ez. De mondott valami olyasmit, hogy ezzel várjuk még meg a következő uh-ot. Gondolom akkor csinálnak egy vv-t, ha még még mindig barnázok. Sok helyen olvastam azt is, hogy az esedékes menstruáció idejében szokott ilyen lenni, de nekem az még korai lett volna.
OTP?! :roll: Na fasza, nekünk is van ott 12m hitelünk 2005 óta. Mondjuk mi tudunk fedezetnek másik ingatlant, de abból akarjuk majd elkezdeni az építkezést :roll:

Még1x mindenkinek köszi, hogy ma szorítottatok a kis családomért!

i.kata
 
 


jelen

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Lányok!

Légyszi adjatok tanácsot, vagy írjatok véleményt.
Úgy néz ki, hogy meg fog jönni a mensi. Vagy legalábbis remélem, hogy az. Na már most, 7-én kezdtem vérezni, és 8-án csinálták meg a műtétet. MA meg 30-a van. Nem korai ez? Valami baj lehet? A műtét után 10 nappal voltam kontrollon, ahol megvizsgált a doki és azt mondta, hogy minden rendben van.
MOst aggódom, mert mindenhol azt olvastam, hogy később jött meg a mensi, nekem meg hamarabb. Egyébként 30 napos a ciklusom.
Na, most mi is van?

rodina74
 
 


Kata
ez természetes! :wink: Szerintem itt mindenki mindenkinek drukkol valamiért!!!! :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Rodina
amíg nem jött meg,addig ne gondolkodj ilyesmin! Egyébként meg szerintem semmi gond nincs ha most jön meg! Mert az azt jelenti,hogy a szervezeted már kiheverte a terhességet,és kész van az új dolgokra!!!!! :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Vius!

Ez a mikroszkóp pont úgy néz ki, mint egy rúzs.
Nyálat kell helyezni a mikroszkóp lapjára, és meg kell várni, amíg megszárad. Majd bele kell nézni, és 53-szoros nagyításban vagy pöttyöket látsz( akkor nem vagy ovuláció közelében) vagy páfrányosodást( akkor igen.). Minél páfrányosabb, annál közelebb vagy az ovuláció időpontjához.
Szóval, hála istennek neked már nem kell!
Szóval a termékenységi időpontját határozza meg.

rodina74
 
 


Rodina én is vettem valami hasonlot de nekem kör alakú és nem igazán jött be de mondjuk nem is tudott volna nagyon semmit sem mutatni mert nem volt pém.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Először PG/53-at akartam venni (azt hiszem ez a neve), de nagyon sok rosszat hallottam róla. Szinte senkinek sem vált be. Ezért inkább beinvesztáltam, remélem jó lesz.

rodina74
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: