Új privát üzeneted érkezett!

Sün még: a barihimlő miatt ne aggódj, most már nem veszélyes. Nálunk is bejátszik egy kis esély rá, hogy Tüci esetleg elkapta most, de én már voltam. Csak nem szeretném, ha CSongor is átesne rajta születésekor.
A kórházas ruhán én is most agyalok. Nem szeretnék megint hálóinget venni, Tücinél vettem hármat, de nem váltak be. Inkább felveszek egy pólót és rá a köntöst, ha kimegyek. Ha meg bent vagyok a szobában, akkor mindegy, mi van rajtam, nem? A pólót meg fel lehet húzni szoptatáskor simán.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk....rohanok, csak szerettem volna veletek megosztani A MŰVÜNKET, merthogy, Kész a gyerekszoba! Juhújuhújuhú.
Kicsik a képek, de cserébe rakok sokat, ha lesz affinitásom hozzá, majd tömörítem rendesen... :) Addig nagyító... :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
mozza
 
 


Szia, Sün Balázs! Jó, hogy rólatok is tudhatunk vmit! :) Tutira tudni fogod, mikor menni kell! :) Ha másképp nem, mondd el a gyanús dolgokat, és majd közösen kiokoskodjuk, mi a teendő. :) De sztem azért vhogy ezt mindenki tudja. Max. 1-2x téves riasztás, de inkább téves riasztás, mint otthon szülés! :lol: Remélem, Niki kibírja a programjaitokat odabent! De akkor már te is eléggé a végefelé jársz! Kitartás, nemsokára találkoztok! :)

Tinu! És ti nem féltek, hogy rágurultok éjjel Tündére??? :oops: Amikor lázas voltam, és köztünk aludt Samu végig az volt a félelmem, hogy agyonnyomom... Mert mind a ketten mocorgósak vagyunk álmunkban, Samuról nem is beszélve... Bár akkor még nem nagyon mocorgott, de azóta... :)
Vendég
 

 
 

Mozza! Nagyon szép a gyerekszoba!!!
Vendég
 


Mozza,
csudi szép :) nagyon! tényleg.

Tinu,
akkor látom ti se unatkoztok, rendezkedtek mindig :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Na itt!
Csak a védőnő után elmentem a boltba,gyógyszertárba aztán meg feltettem az ebédet,a kenyeret...

Sün Balázs!
Jó hogy jöttél!Látom nálatok is zajlanak az eseménye.Vigyázz azért magatokra,ne terheld túl magad!Bárányhimlő miatt szerintem se aggódj!A kilókkal se foglalkozz!Szoptatás alatt szépen le fog menni! :wink: Mi is kérünk ám képeket!!!A műtermesre meg nagyon kíváncsi vagyok!!!!


Mozza!
Gyönyörű a szoba!!!Nagyon hangulatos!Látom van jó kis szoptatós foteled is :wink: Biztos jó kényelmes!


Ja a védőnő lemért.Haskörfogat már 113cm 8) Bár nem tom h tényleg annyi e,én azt sose mérem.Mert mondjuk tuti h más ebéd után stb.Meghallgattuk Iza szívhangját is,persze először menekült,majd megnyugodott és akkor sikerült elkapni :lol: Teljesen oké!Mondtam a panaszaimat is....erre itthon nézem mit írt a kiskönyvembe:jóslófájásai vannak. :wink: Ápr.15éét beszéltük meg h majd akkor kijön,de ha közbe megszülök akkor szóljak :lol: :lol: A biztonság kedvéért ideadta a recepteket is,de azért azt a 2 hetet már csak kibírjuk egyben :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Mozza! Olyan, mintha egy lakberendező csinálta volna a gyerekszobát. Minden nagyon összehangolt és ízléses. Gratulálok, nagyon szépet csináltatok!

Mi is együtt aludtunk Aminával ezelőtt, még egy hónapja is. 140cm-es ágyon hóárman. Eleinte féltem, hogy biztos ráfekszek, de sosem fordult elő, valahogy a tudat alattiban ilyenkor is motoszkál, hogy ott a gyerek, ne feküdj rá! :D Pedig én aztán tudok mélyen aludni!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus akkor tényleg jó nagy a pocid! Nekem saját mérés szerint (OBI-s mérőszalaggal :lol: :lol: ) 110 cm, és hát az enyém se kicsi. Aminát ekkorával szültem kb.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Nekünk is kényelmesebb lenne, ha egy szobában aludnánk mind. Mármint a nappaliból felszabadulna egy csomó hely. De Apa hallani sem akar róla, meg végülis én se eröltetem.
Pár hónapig volt nálunk már régebben, hogy Maja 6 körül felébredt és még köztünk visszaaludt 1 órát. Én soha nem tudtam.
2x aludtam benn vele, amikor beteg volt, de én szinte semmit nem tudtam aludni. Anyóséknál egy szobában aludtunk vele régebben, ott is minden mocorgásra felébredtem. Mi mozdulni se mertünk, meg köhögni stb. Persze szoktatás kérdése...

Én hálóingben voltam a kórházban, április végén jó meleg volt már. Amikor meg átkerültem az egyágyasba, ott rövidgatya volt rajtam meg egy ing, ami mindig ki volt gombolva, hogy szellőzzenek, gyógyuljanak a mellbimbóim :-)

Mozza
nagyon szép lett a gyerekszoba. Nekem is ilyen szoptatós fotelem van. Kikaban vettétek ti is?

Nekem soha nem mért a védőnő haskörfogatot. Mi mértük meg poénból, hogy mennyi a különbség Apáé meg az enyém között. Hát nem volt sok.
pumuklii
 
 


Reny!
Na megmértem itthon.Hát én nem mértem még 110et se!Olyan 108 körüli kb...én a varrós mérőszalagommal mértem :lol: Szóval nem tom a védőnő mit mér :lol: :lol:

annus11
 
 


Annus nekem is volt ilyen varrós mérőszalagom, de szétrágta a macska. :? Ezért csak az OBI-s maradt, ami ugye fém, tehát nem hajlik rendesen, ezért nálam sem pontos az érték. Na mindegy, viszonyításnak jó lesz. :)

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny!
Ez jó,szétrágta a macska :lol: Lehet ő is meg akarta mérni magát :wink: Amúgy meg annyira nem érdekes,akkor inkább a kilók számítanak.Lehet Iza direkt jól kinyomta magát :lol:

annus11
 
 


Én is varrós mérőszalaggal mértem, 90 cm, de nekem még most fog nőni nagyot.

Olvastátok, hogy a Bajnai-csomagban 1 évig járna a GYED, utána már kezdődne a GYES? Persze erre még nem kell mérget venni..
pumuklii
 
 


Pumukli!
Igen,olvastam...hát ez mondjuk ránk nem fog vonatkozni,legalábbis a mostani szülésnél.Kíváncsi leszek hogy végül mit sikerül elérniük,meg hogy egyáltalán akkor megszavazzák e a Bajnait...bár nem olvastam még a mai híreket csak reggel.De jövőre ha választások,akkor nem tom mi értelme ennek...addig csomó mindent be se tudnak vezetni...Bár nem vagyok meggyőzödve hogy az új kormány nem csinálná ugyan ezt...na de nem politizálok :lol: :lol:

Mindjárt jön az uram!!!Lehet h ebéd után ráveszem h menjünk el nézzünk papírt a babaértesítőhöz :wink: Szombaton ő mondta hogy még nem vettünk,be is mentünk egy papír írószerbe,de ugye ott nincs nagy választék...majd el kell menni a jó kis boltomba ahol az esküvői meghívóhoz is vettük a papírt :wink:

annus11
 
 


Valaki előbb utóbb úgyis hozzányúl a gyed-gyes-hez. Kérdés, hogy minket fog-e még érinteni...
De még korai ezzel foglalkozni, úgy változnak itt a dolgok napról-napra.
pumuklii
 
 


Lehet valami a frontban, én sem tudtam aludni éjszaka, bár mostanában amúgy sem, de ma még kevésbé.

Sün Balázs! Ne aggódj, én is +15 kg-nál tartok. Előre látom, hogy le fog tolni péneten a doki. Megint az van, mint Alíznál, hogy az utolsó hetekben csak úgy jönnek rám a kilók, pedig nem zabálok. A bárányhimlő most már kevesebb veszélyt jelent, mint fiatalabb terhességben!

Mozza! gyönyörű a gyerekszoba!

Alíz is egyre anyásabb, csak velem csinál mindent, az apját sokszor kiküldi a szobából és még puszit sem adhat neki. Szerintem érzik a gyerkőcök, hogy hamarosan nagy változás elé néznek. Biztos vagyok benne, hogy nálunk problémák lesznek a féltékenységgel. Kicsit félek is attól, hogy egy szobában lesznek , nehogy Alíz bántsa Áront.

Én is ma voltam védőnőnél, haskörfogat 110 cm.

Kép

Kép
hean
 
 


Dóri: mondjuk én nem vagyok nagy mocorgós, nálunk inkább az az esélyes, hogy a gyerek fekszik rám. :lol: Hihetetlen mennyit tud össze-vissza gurulni éjjel. De szerencsére ő csak 12 kiló. :wink: De amúgy sem féltem soha, hogy ráfeküdnék. Még sose feküdtem rá senkire. Ez olyan lelki dolog lehet. Te már feküdtél rá a férjedre véletlenül? Mármint alvás közben. :)

Esztó: én ellennék évtizedekig ugyanabban a variációban, de az uram olyan nyughatatlan, folyton ki kell találnia valamit. Szerintem ha lenne pénzünk, már ötször költöztünk is volna. Így marad a rendezkedés. :P

Annus: bennem is ez öltött fel, hogy mi a francnak most ez a kormányátalakítás, mikor jövő tavasszal már választások vannak? Jó, persze nekik van idejük, mert van pénzük, mindegy is, hogy csődbe megyünk vagy sem. :roll: Nem mintha, én nagy Fideszes lennék, nem azért írom, tudom, hogy ha most választások lesznek, tuti ők a befutók, de szerintem felesleges még egy 3/4 évet várni, akkor is ők fognak nyerni. Na mindegy, nekem már minden mindegy, ennél rosszabb úgyse lehet - mármint személy szerint nekünk és anyagilag. :roll: A lelki boldogság meg nem kormányfüggő, de még csak nem is pénzfüggő. Majd csak ellavírozunk valahogy. Majd eszünk zsíroskenyeret, Csongor még szopik, Tücinek meg hozzák a nagyszülők a kertben termelt zöldséget. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Tetszett az utolsó mondatod!Én is így gondolom! :lol: Vhogy csak lesz,nem aggódom!Inkább legyek csóró és boldog,mint milliomos idegbeteg idióta :lol: :lol:

Amúgy nálunk már előfordult h egymásra feküdtünk...csak apcimat alig tudom megmozdítani.i pl simán összefejelünk éjjel,meg oldalba rugjuk a másikat :lol: Bár mos hogy a szopipárna köztünk van,így nincs ilyen.Csak néha ketten is fekszünk rajta 8)

Ja és emlékszem mikor még fiatalabb voltam,akkor sokszor aludtak nálunk gyerekek(ismerős,rokon)és mindenki mellettem akart aludni...én meg szegényeket tök sokszor fejbe vertem éjjel :oops: Reggel meg kérdeztem h jól aludtak? :lol: :lol:

Hean!
Csak nem bántja már a tesót!De bizti hogy jobban kell figyelni erre...elébe kell menni a dolognak és akkor nem lesz gond! :wink:

annus11
 
 


Csajok!

Hol vettetek málnalevelet?
Ma voltam a Rossmannban és nem láttam...

Én is jó rosszul aludtam. :?

Valaki kérdezte a Brendonos kókuszmatracot. Mi végülis vettünk, szerintem teljesen jó, lehet mosni magát a matracot is, nemcsak a huzatot.

Jól eltelt ez a mai nap, holnap meg már mehetek dolgozni. :? Amúgy szinte semmit nem csináltam, csak nadrágot varrtunk...

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci!
Málnalevelet én bioboltban vettem.Patikában sincs,DMben sncs.Pedig ugyan olyan herbáriás csomagban van mint a többi ilyen teafű...

annus11
 
 


Sziasztok!
Ma úgy volt jön a védőnő,de mint utólag kiderült az eső miatt holnap jön.Csak épp elfelejtett ideszólni.
Az én haskörfogatom 98cm,pont ma mértem.
Mozza nagyon szép a szoba!
Mi is négyen alszunk majd 1 szobában,gondolom megszokják majd a csajok.Gréti szokott köztünk aludni de még nem feküdtünk rá eddig.
Sün Balázs:örülök hogy jól vagytok ti is.Kilók miatt ne aggódj,majd le megy.
Panndi holnap gondolok rád!!Ügyes leszel!Majd Fruzsi súg!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Adraci,Annus a málnalevelet én is a dm-es listára írtam apának!Akkor majd átírom neki. :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát, mi is szoktunk kickboxolni éjjel... :lol: Szóval nem volna egy életbiztosítás közöttünk... :) Még rá nem feküdtem páromra véletlenül, de ahhoz nagyot kéne felfele gurulni. Viszont egy baba azért sokkal kisebb... De olyan volt, hogy pl. rádobtam a lábam... Abba ő nem halt bele, de egy újszülött... :roll:
Vendég
 


A pénzügyi-gazdasági helyzettel meg nem tudok mit kezdeni... Sztem bárkinek, aki kormányt alakít, ha bal, ha jobboldali, mindenképp megszorításokat kell csinálnia. Hazugság, ha vki azt mondja, nincs erre szüksége az országnak. Csak kéne egy, az emberek és a parlament által is elfogadható személy, aki a nehézségekből kivezeti az országot... Akkor a sovány éveket is is könnyebben viselnénk vlsz.

No, ennyit erről, részemről...
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Még egy nap, pont elég... A főnököm ma jött volna hozzám, hogy megbeszéljük hogy sikerült átadni az új kolleginának, de aztán csak az lett a vége, hogy nekem kellett a központba bumlizni, ahol 4 tömegközlekedési eszközös egyszer sem adták át a helyet... Őszintén elegem van...

Vanni, akkor küldöd majd a címet?

Annus, átjött a bolgmeghívó, de követeli, hogy csináljak hozzá gmail-es mailboxot. Ez normális?

Maja meg Zsófi olyan gyönyörű kislányok!!! Remélem azért majd nekem is lesz egy ilyen!

Mozza, nagyon szép a gyerekszoba, ügyesek vagytok!!!Mi is elkezdünk szerelgetni a hétvégén.

Panndi, szorítok holnapra! De nem lesz itt semmi gond.

Sün Balázs, jó hogy jöttél! Hátah mostmár gyakrabban tudsz! Nem értek a bárányhimlőhöz, de abból amit leírtál, szerintem tuti jobb még a baónak odabent!

na sok puszi mindenkinek...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na visszaolvastam közben.
Panndi Zsófi nagyon szép,micsoda szemek!!
Szofi köszi a nyugtatást.Ma már nem vok annyira depis,most én is pozitívan látom a dolgokat! :D
Dóri kérdezted Grétit.Köszi,aránylag jól viseli.Apa amellett hogy mindent ő csinál,még kényezteti is a kis hercegnőjét.Rengeteget játszanak.Persze hiányzom manónak,mivel ez nem olyan mint előtte hiszen anya mindig csak fekszik.Sokat ül mellettem,puszilgat,meg a pocim is.Amit tudok vele fekve játszani,azt játszok is.
Leltem egy jó oldalt.Új és használt külföldi holmik,nagyon olcsón.:http://www.sanyibea.eoldal.hu/

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Lányok!Szeretnék kérdezni valami nagyon kínosat. :oops: Élt át valaki szülés előtti depressziót? Úgy értem olyan érzést, hogy legszívesebben visszacsinálná az egészet. Ne ítéljetek el ezért kérlek!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Megint én.Az előbb lemaradt,hogy ahogy itt többen is írták,pár napja Gréti is anyásabb.Többször idebújik,sír hogy miért nem vehetem fel,de eddig még megértette.
Na hoztam képeket is az ágyáról ,de a gyerek lemaradt róla. :D
Két képen nincs még rajta a kis függöny,de a harmadikon már az is látszik.Imád ott bujkálni,meg rengeteg bazárt elnyel az ágy alja. :D Ajánlom mindenkinek. :D
Kép függöny nélkül
Kép ez is
Kép függönnyel

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita
gondolom egész napját a kuckóban tölti. Nagyon jó.

Hát én is jobban örültem volna előrehozott választásoknak. Nincs még 3/4 évünk a semmittevésre. Most is hónapok mentek el az új adócsomag kidolgozásával, ami ugye már nincs napirenden... az eur meg már megint 310, CHF meg 205 felett. Szóval nekem mindegy ki csinálja meg a reformokat, csak történjen már valami.

Én nem voltam depis se előtte, se utána.
pumuklii
 
 


Gondoltam,hogy csak én vagyok ilyen nyomoronc. :cry: Most is mit csináltam?Ahogy hazaértem beleejtettem a fülbevalóm a mosógépbe.De nem ám a dobba.Mögé.Azt hiszem fújhatom a szeretett fülbevalót.A szerelő meg kb. 5000 Ft-ért szedné ki.Most még abban reménykedem,hogy hátha kimosódik mosás közben. De miért lenne más a nap?Reggel óta bőgök kisebb-nagyobb szünetekkel.És holnap hogy fogok,amikor tényleg az utolsó napom lesz! :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi!
Sajna passzolok!Esetleg vki tud neked segíteni innen,mert én ugye magamnak nem küldtem meghívót :oops: Szóval fogalmam nincs h nektek mit kell csinálni hogy beengedjen,hogy milyen levelet kaptok,mi a jelszó stb.

Anita!
Tök jó lett az ágy!És így azért tényleg olcsóbb volt hogy csináltattátok!

Kutyafüle!
Azt hiszem van egy homeopátiás cucc ami erre jó!Mármint arra ha a szülés elött ideges,feszült vagy.Szerintem ez nem is igazán depresszió,csak érzed hogy jön vmi új,vmi más stb.Azért alaposan megváltozik az életünk.Vki kíváncsian várja,más fél tőle,izgatott lesz stb.

annus11
 
 


Kutyafüle!
Még azt akartam az elöbb írni,hogy pl amikor most jöttem haza Karcagról,nekem is olyan bőghetnékem volt...mert tudtam hogy egy jó darabig nem fogok arra járni,nem látom ahogy kinyílnak a nárciszok,tulipánok...ahogy minden zöldell,nem vághatom a füvet stb.És még a büdös vonat is hiányozni fog :roll: Szóval most hogy ott voltam jól körülnéztem... :( És mondtam h remélem a nyár végén már le fogunk tudni menni,aztán majd kiderül!

annus11
 
 


Sziasztok Mamik!

Vanni!Nekem is átküldenéd a címet?
Autóval megyek,én is tudok vinni üdítőt.De a doplert sajna kölcsönadtam a hétvégén,és vidékről nem tudom még visszakérni... :(
Annus,Pumuklii!Nagyon csinik vagytok,és szépek a pocik! :)
Mozza!Nektek tényleg olyan a babaszoba,mintha terveztettétek volna.Minden harmonizál!!Gratula!!! :D

Ha nem felejtem el,viszek én is pár esküvői képet,és persze vmi rágcsát(azt mindenképpen).Sajna nem ígérek házit,mert ebben a lakásban nem igazán jó a sütő... :oops: :(

Várom már a vasárnapot! :lol:
Szép estét,és MINDENKINEK(remélem nekem is) jó éjszakát!!!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok Jányok!

Vanni, még az, hogy én tudom vinni a szívhang hallgatót! Csak el ne felejtsem...

Csajok, valaki tapasztalt ilyet, mikor megkapta Annus meghívóját a blogba (kövteli, hogy csináljak g-mail-es e-mail címet...???)

Kutyafüle, nem vagy nyomoronc. És nem hiszem, hogy depressziód van. Ha lehetek ennyire őszinte, és remélem megbocsátasz nekem ezért, tudván, hogy jót akarok: én úgy látom, hogy intenzívebben éled át a negatív dolgokat, mint a pozitívakat, és ezzel csak magadat keseríted el. Pedig a negatív éppen olyan mulandó, mint a pozitív! Olyan rövid az élet, a pároddal szeretitek egymást, és az életetek a halál után is folyatatódni fog itt a földön egy közös gyermekben. Ezt azért írom, mert dehogy akarod visszacsinálni az egészet, maximum a könnyebb út vonzóbb, akkor nem kell megfelelni mindenki elvárásainak, meg a saját anyaságról elképzelt követelményeidnek. Pedig nincs semmi követelmény, minden OK lesz, a pároddal a karjaitokba veszitek Rikit, és a szemében meglátjátok azt, ami fontos, az élet folytatását. Ez a nagy büdős lényeg, a többi csak körítés.
A fülbevalót meg szerintem azért még próbáljátok meg közösen kihalászni. Lehet, hogy még nevettek is egy jót az egészen!

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kutyafüle!Nincs veled semmi baj.Csak már közeleg az idő és érzékenyebb vagy.Én is ilyen voltam.Most hogy feküdnöm kell,sajna már most előjött.Pl apa hallgatott egy zenét,végigbőgtem.Majd holnap belinkelem.
az ágy így tényleg olcsóbb,meg ugye mi adtuk a méreteket.A kis kuckót imádja.
Szép álmokat mindenkinek,nálunk mindjárt ágyazás,locsi.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok

Csak ezt az uccsó oldalt tudtam átfutni, megint hűtlenkedtem és nem jártam itt vagy pár hete.
Sajnos visszaolvasni csak holnap délelőtt tudok, azt hiszem lesz mit. :lol:
De igérem nem tűnök el többet, csak az eddigi sort folytatva újabb dolgok jöttek össze. Csináltuk a babaszobát, ami ilyen kis lakásban totál felfordulást képes okozni, közben kiderült hogy a szüleim huszonX év után szétmennek. :(

Gyorsan csak annyit:
Szofi: nekem is követelte hogy csináljak gmailes címet (bár nekem van már), de én azt csináltam hogy kapásból az otthoni emailemet adtam meg (ami nem a gmailes), és nem reklamált. De azért jól elszórakoztam vele én is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Csak gyors beköszönés, visszaolvasni ninc sidőm, és épp nagyon morcos vagyok... Úgy volt, hogy elsőnek mehetek be holnap vizsgázni, de valami elcsesztek, a névsorban a 17. vagyok!!! Én addig simán megszülök :shock: Hat hete fekszem, kb fél órát bírok ülni egyhuzamban, szóval ha reggel nem sikerül elintéznem, akkor nem tudom hogy fogom bírni :(

Na mindegy, megyek, még pár dolgot gyorsan átnézek. Holnap délután jövök.
Vendég
 


Tyűűű, nem bírtam ki, még egy oldalt visszamentem.
Lesz találkozó? Hát én erről is jól lemaradtam.... :( :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Kutyafüle
ez a homeos bogyó, ha gondolod, próbáld ki:

1 db Gelsemium 15 CH :szülés előtti félelmek, szorongás esetén. 1x5 golyócskát elszopogatni naponta.
pumuklii
 
 


Mozza: akartam írni, hogy milyen szép lett a gyerekszoba! Az én ízlésemnek kicsit natúr, de tényleg nagyon ízléses. Majd ha megjön a szopis fotel és kitakarítottunk, akkor én is rakok fel képet a mi ... khmm ... hálónkról. Olyan, mint egy bútorraktár. :roll:

Kutyafüle: szerintem sem depiről van szó nálad, és nem is vagy nyomoronc. Teljesen természetes, hogy a szülés előtt felerősödnek a szorongások, félelmek. Jól beszéld ki magadból és gondold át, hogy mi is az, amitől a leginkább félsz. Ha ezt átbeszéled valakivel, biztos csökkenni fognak a félelmeid. És Szofinak teljesen igaza van abban, amit írt. :wink:

Rakok egy mai pocis képet. Hihetetlen nagy a hasam! Tücivel nem volt ekkora, még szülés előtt sem.
És randa is vagyok. :?
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Na csak gyorsan, aztán megyek punnyadni!

A vasárnapi talira sajnos úgy néz ki, nem fogok tudni menni, mostanra van megbeszélve uncsitesómékhoz a randi, hozunk el babaruhákat, meg hordozót is kapunk :)

Szofi,
a blogra én is be tudtam lépni az itthoni nem gmailes címemmel, sztm menni fog Neked is!

Mozza,
nagyon szép a szoba!!!

Anita,
az ágy is nagyon nagyon jó lett, meg a kuckó lent! Mi emeletes ágyon aludtunk hugommal, nagyon szerettük :) :)

Na nem tudom, mit akartam még.
Aki ma volt dokinál, rem minden okés. Én majd holnap megyek.

Panndi,
Neked egy hatalmas kalappal holnapra!! De biztos ügyik lesztek!

Na megyek pihenni, jól bezabáltam bnőmmel mekiben, a gyerek olyan mocorgást rendezett bent, a bnőm azon röhögött, h mekis krumplival akezében fog születni :)

Szép álmokat mindenkinek!

emese1979
 
 


Sziasztok!

Régen írtam. Nem fogok tudni visszaolvasni.

Panndi
Nagyon szép Zsófi a vonalzódon.

Remélem mindenki jól van. Azon gondolkodtam, hogy április közepe után biztosan lesz baba a fórumról. :) Látom néhányan már nagyon előre haladtatok. :)
Rólunk annyit, hogy voltam ultrahangon. A babák szépen nőnek. A 30. héten volt a BPD: 76 és 78 mm. Azt hiszem ez teljesen jó ikrekkel.
Az A baba fejvégű, a B baba faros, de egyelőre szülhetek rendesen is.
Voltam magán érsebészeten, 2 percért kifizettem 7000 Ft.-t és az orvosom szerint még felületesek is voltak. :( A méhszáj: c-3000 és még mindig nincsenek keményedések. Az orvosom mondta feküdjek sokat, nem fektet be a kórházba.

Aporral voltunk mostanában 3-szor is úszni. nagyon jó volt. Megtanult merülni. Amikor mondom neki akkor vesz egy nagy levegőt és lebújik a víz alá, a víz alatt pedig mosolyog. :)

Megpróbálok azért kicsit olvasgatni, hogy mi van veletek. :)

Tinu
Dehogy vagy csúnya! Én is lógok nektek pocakfotóval.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


A brendonos matracról lemaradtunk sajnos. Apornak kókuszmatraca van, nagyon jó. Most is kókuszmatracunk lesz.

Anita
Jó az ágy tényleg. :)

Málnalevél teát én is fogok inni. Jól tudom, hogy a 36. hét után lehet?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Tinu,lehet, hogy igazatok van Szofival.Mi is az,amitől legjobban félek?Lesz egy élet a sajátomon kívül,akiért felelősséggel tartozom. Nem tehetem többé azt,amit szeretnék,stb. Mindegy.
Dehogy vagy ronda!!!Honnan veszed ezt?Látnál egyébként engem!!!Na az tényleg nem mindennapi látvány.Ráadásul, hogy kibuktam a fülbevalóm miatt jól bezabáltam bánatomban megint.Sosem fogok lefogyni.A lábam meg már egyre nehezebben viszi a súlyomat.Szerintem én vezetek. 17kg-nál tartok. :cry: Az én hasam is kb 108cm.
Megsütöttem holnapra a sütiket. Kemény nap lesz.Már ma reggel is bőgtem melóba menet.Mi lesz holnap?????
Panndi!!!!!!Nagyon nagy kalappal!!!!!! Borzasztóan szorítok!!Tutira el tudod intézni,mert nagyon segítőkészek ott a tanárok!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hahó! Ismét itt! :)

Szofi! Nekem eleve a g-mailes címemmel meg jelszavammal megy a blog... Szóval én nemtom. :) De tuti sikerül... :wink:

Kutyafüle! Nem vagy nyomoronc, sztem a hormonok... De tényleg! Sokaknál olvastam, hogy az utolsó hetekben vannak ilyen hullámvölgyeik. De csodálatos dolgok történnek veletek!!! És, ha jól belegondolsz, tut nem mondod, hogy inkább legyen másképp! A munkahelyeden még lehetsz majd, várnak, de gyermeked most lehetett. És milyen küzdelmesen! Szóval hajrá, nagyon kiváncsi vagyok már én is (hát te mennyire kiváncsi lehetsz!) Rikire! :)

Panndi!!! Hajrá!!! Tuti előre engednek! Azért nem hiszem, hogy sokan lennének fekvős terhesek a vizsgán...

Tinu! Dehogy vagy ronda! Nagyon bájos a képed! Várjuk a szoba-képeket!

Pingi! Nem maradtál le semmiről, ha szeretnél, sztem csatlakozhatsz a talihoz! Gyere! Majd, ha kész, raksz képeket te is?

Emese! Sültkrumplival? :lol:

Anita! Nagggggyon jó az ágy! És milyen csajos! :wink: Bírjátok továbbra is, ezt kívánom! Gréti szuper kislány, hogy türelmes! Mondd meg neki! :)

Mindenkinek jó éjt, lehet, már nem jövök.
Vendég
 


A gmail egy jó fiók. Ha valóban regisztrálni kell, akkor ne bánjátok! Hatalmas a tárhelye.

Kutyafüle
Sajnálom, hogy ennyi negatív gondolat is van benned, nehogy szülés után rosszabb legyen. Én csak érzékenyebb vagyok, könnyebben sírok, más nincsen.
Mikor Apor megszületett, akkor nem éreztem magamon depressziót, de még hónapokig akkor is könnyen sírtam.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Halihó, Anika! Jó felőletek is hallani! Apor nagyon ügyi! Nincs felvétel? Megnézném... :) Mi is megyünk majd vmikor, csak összejöttek a betegségek. Hála Istennek, Samu csak picit orrfolyós volt, de Apa, meg a család nagy része nagyon beteg volt az elmúlt időszakban...

Na, mára tényleg lépek. :) Jó éjt!
Vendég
 


Helló lányok, még gyorsan, mielőtt fellövik a pizsamát...

Tinu, én nem akarok nyalizni, de szerintem egyszerűen gyönyörű vagy a képen. A hajad, a bőröd ragyog, én meg soha ilyen szépnek nem láttalak, mint ezen a fotón. Én nem is értem, hogy mit nézel...? :wink:

Panndi, szerintem csak határozottan! Nehogymár nem engednek be előre!!!Hajrá, szorítok, nem hiszem, hogy lesz tanár vagy diáktárs, aki közölné, hogy nem enged egy fekvésre ítélt 8 hónapos kismamát korábban levizsgázni!

Pingi, remélem nem vagy nagyon elkenődve. Az én "szüleim" 2008-ban "váltak" el másodszorra, vagyis az anyukám és a nevelőapukám 16 év után vetettek véget a kapcsolatnak. Ez is nyilván más szitu, de ha kell valaki, akinek kiöntenéd a szíved, akkor nálam megértő fülekre találsz, az biztos! Gyere el a talira, ha tudsz, és van kedved!

Annika, nagyon stramm vagy! Szuper, hogy ilyen jól viseled az ikerterhességet!Szerintem simán lesz ebből min. 36 hét és természetes szülés, ahogy a dolgok alakulnak.

Lányok, én 1-2 napja vettem észre, hogy egy csinos kismama helyett egy dömperré alakult a testem, ami tojópingvin járásban dönget a világban. Nem is ahogy kinézek, hanem a mozgáskultúrám rettenetes...Ti is észrevettétek ezt? :shock: :evil: :lol: Előtte se voltam egy kecses virágszál, de most meg azt érzem, hogy atestem egy irányíthatatlan szikla, ami csak gurul ide-oda, én meg kevés sikerrel terelgetem... :oops:

Na jó éjt, és még azt ígértem rövid leszek! :)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi! Annyira vicces vagy! Pingvin! :lol: :lol: :lol: Amúgy én is másképp járok, mint eddig. Ez természetes. Egy hormon hatására ilyenkor lazulnak az izületek, lábaink is kissé terpeszben vannak járáskor. Ne aggódj, ha megszülsz elmúlik, vagy csak akkor leszel csak igazán terpeszes a gátseb miatt. Na jó, nem viccelődünk. Egyébként szerintem cuki állatka a pingvin. :lol:

Hean! Elfelejtettem válaszolni a kérdésedre: azt hiszem döntöttem. Nem szeretnék császárral szülni. Nekifutok simán. Ha nem megy akkor megint jól járok, mert szenvedtem elötte, szenvedek utána is, de legalább megpróbáltam. Agyban arra gyúrok, hogy menni fog ez simán!

Jó éjszakát mindenkinek, megyek aludni!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Vagy csak akkor leszel csak... Látszik, hogy már nem látok ki a fejemből. :?

Még egyszer jó éjt!

Kép
Kép
g_reny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: