Új privát üzeneted érkezett!

kubu. :cry: :cry: :cry:
az en anyukam is tud eleg "nehez eset" lenni, de szerencsere ennek a kozelebe sem er.
sajnalom, hogy a tied ilyen. :cry:

solya. nalunk is gyorsan nonek a kormok.

kepzeljetek. ma hajtogattam ossze a tiszta ruhakat, hogy majd kivasaljam (vagy az anyosom) oket, es Sophinak ez annyira tetszett, hogy hangosan kacaraszott. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

[quote]z írta:öldi igen,már masszírozam is c alaban-lefelé,ha jól tudom...

Lyndee! Hát akkor nem tom.
Hanna a 4. hónapjában 400-at hízott.

[quote]A írta:kkor pontosan hánykor? Lehet 1-kor a nagy szökőkútnál?

Manna! Te hol parkolsz? Nekem jó, de Zsiráf azt írta, hogy 1 és 2 között jó nekik valamikor.

[quote]J írta:a! Megtudtam, hogy azért nem kezdhetjük el a Dévényes tornát, amíg babamasszázsra járunk, mert a Dévényessel nem lehet párhuzamosan ilyesmit csinálni...

Sina! Ááááááááá! Ez negy marhasáááááág! Miért ne lehetne?

[quote]m írta:indkét szülő meg legyen keresztelve,de a házasság nem kötelező,

De hát Solya! A házasság miért lenne kötelező? A keresztszülők nem feltétlenül egy pár. Sőt, lehet, hogy nem is pár, csak pl. keresztmami.
Avonos tipp köszi!

Kubu! Szuperek a szuperdzsekik! Vargát kipróbálom...

[quote]f írta:elvetettem múltkor a gyerekorvosnak, csak annyit mondott: egészséges gyereket a legkönnyebb meggyógyítani. Szóval kicsit olyan pénzszagú az egész....

Bébic! És arra nem gondolt ez a szuper dokid, hogy ad beutalót, és akkor ingyenes?

Szulfokoll-t is felírtam, köszi.

Musi! A H and S nekem nem használ.

Kép
zölddisznó

Morgen, eső és szélmentes hetet Mindenkinek,

Manna,
Néztem az étterem honlapját, apát rábeszélem h 1x mi is próbáljuk ki, mondjuk a Diana kiállítás után amit úgyis mostanság tervezünk megnézni.
Félve mondom ki, de szerintem azzal h megszülettem vágtam el magam anyunál. Talán nem is akart volna egyébként férjhez menni apuhoz ha én nem jövök…. Sejtés nem tudom pontosan.
Ő a külsőségek és a felszínességek embere, szomorú ezt mondani mert közben majd megszakadok annyira szeretném h jó legyen a kapcsolatunk. Nagyon hiányzik nekem. :( :(

Solya,
Hugival detto mondjuk hugi vissza is szól sokszor, hugi férje detto az a kategória mint az enyém… nem szeresse van, nem is tudom ki lenne neki jó, szerintem olyan ember még nem született a világra.
Ja és képes anya felhívni a hugi anyósát h elmondja milyen lusta, kövér, alkoholista, semmirekellő ember is a fia.
Én így látom inkább: a srác közgáz, bme végzett, mindketten mérnökök és jó helyen dolgoznak, boldogok, kis ínyencek és olykor esténként néha felbontanak 1-1 üveg bort.
Ja és anya szerint a hugom tartja el a férjét, hogy miért is mert anyu múltkor felbontotta a bank levelét és megnézte a hugi fizetési tranzakcióit, nos ebből a szerény információból kitalálta h a hugi vesz mindent…. No comment. Gáz az egész. :evil:

Mush,
Most h emlékeztetsz rá, ugyan kiszedtem a ruhákat tegnap a gépből DE MÉG ÖSSZE KELL HAJTANI. Utál-utál most a ruhákat nagyon. :twisted:

Mai útvonal (feltéve ha nem lesz eső) őrs majd pedig újpest. Persze szigorúan napközben hiszen mire apa hazaér az új tesz-vesz szerzeményeket „el kell tüntetni” és ha észre veszi őket majd azt mondom ohh már régen itt vannak ezek a játékok, nem is vetted észre ???? :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt!

Gaby! Őszinte részvétem, szörnyű tragédia!

Solya: Hunornak is nagyon nő a körme, már nemegyszer véresre marta magát, pedig vágom rendszeresen.

Kubu: sajnálom, hogy nem jó a kapcsolatod anyukáddal. Az én szüleim is nehezen fogadták el a páromat, mai napig be-be szólogatnak neki, általában amit Jancsi csinál vagy mond az rossz. Azért sokat javult a helyzet, de áprilisban már 15 éve lesz, hogy együtt vagyunk, volt idejük megszokni. Ennek ellenére nagyon jó a kapcsolatunk. 40 km-re laknak tőlünk, de pl. anyukámmal minden nap beszélünk telefonon.

Sarmi! Nagyon szép a családotok! Tetszik, amit írtál. Mi is voltunk már sokkal jobb anyagi helyzetbe, de nekem is mindennél többet ér, hogy boldogok vagyunk, van két gyönyörű fiam, sokat nevetünk, játszunk és mindannyian arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb időt töltsük együtt. Akárhol. És ez nem pénz kérdés!

Isten éltesse a 4 hónaposokat! :lol:

Ma van a nagyfiam névnapja reggeltől estig! :lol: Hajnalban pogácsát sütöttem, anyukám meg sütött neki egy nagy tepsi mézes zserbót, vitte be boldogan az iskolába.

Hunit nem zavarta meg az óraátállítás. Tegnap este 3/4 9-kor evett, reggel fél 6-kor kelt. Megszoptattam, ő rögtön visszaaludt és jól megvárta, míg az összes pogáca kisült, utána ébredt.

Itt már süt a nap, remélem, jó idő lesz és minél több időt tölthetünk kint! Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Rétes recept felöltve!

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Gyorsan írok, míg Szabi a reggeli szopcsi után még beszélget a nagyágyban. Persze középen, csak úgy merem már ott hagyni.

[quote]Z írta:sebi:Szabinak h ízlett a alma?

Nagyon! Úgy evett kiskanálból, mintha mindíg azt csinálta volna :) . Az almának egyelőre csak a levét adtam neki, abból kapott két kiskanálnyit, de nagyon ízlett neki.

Sarmi! Értem a barackot! Akkor Irisz már olyan sokat megeszik, hogy üveges kaját adsz neki? Vagy azért, mert a saját készítésűt nem eszi meg?

Szerencsére mindkét gyerekem jó evő volt (és most is az :) ), remélem Szabi is folytatja ezt a jó hagyományt! Nem is tudom, milyen az, amikor "tukmálni" kell a gyerekbe a kaját. Bogival volt kezdetben kis nehézség a kiskanál elfogadásával, de ott sem a kaja volt a "bűnös", hanem a kiskanál. :? De aztán megszokta.

[quote]C írta:sajok ti babáitoknak is gyorsan nől a körme?

Igen. Mi is kb hetente kétszer vágjuk, mert akkor már karmol. De mi már a lábán is többször vágtuk, ott is nő. A haja viszont szerintem egy millimétert sem nőtt még. :?

Kubu! Nagyon jók a dzsekik!!!

Keresztelőre visszatérve: Én görög katólikus vagyok, a volt férjem nincs megkeresztelve, és a két gyerekem úgy lett megkeresztelve, hogy sem az apának, sem a keresztszülőknek nem kellett megkeresztelkedni (a Bogi keresztszülei nincsenek megkeresztelve. ) Szabi református lesz, itt is elég, ha az egyik szülő van megkeresztelve. A rómait nem tudom, azt hiszem, az a legszigorúbb.

Zöldi! Ma megyünk apostára, ha dobsz egy címet, még ma föladom a kis rucikat, aztán a bodyk ráérnek, abba még úgyis bele kell nőni. De a kis piros szoknyát már lehet, hogy tudjátok hordani.

zsebi_baba

Kisebb visszaalvás után most ébredezünk, Marcinak be nem áll a szájacskája. Dumál ezerrel ja és úgy látom gondja van az ágy végével, valahogy hiába rugdossa magát nem tud továbbmenni :D
Mindenesetre tegnap este 7-kor feküdt le aztán ma fél 9-ig bírta, jó kis alvókája van manókának. Most meg égnek állnak a lábai. Imádom.

Szeles, Zalánnak boldog névnapot ! Biztosan jól látod h süt a nap ???? Hát itt semmi, még a tegnapi eső nyomait nézegetjük egy kicsike napocskát tessék ebbe az irányba is küldeni.

Manna, milyen pihenőszéket vettetek ? Megmutatod ?

a körömvágásról csak annyit h mi nálunk rendszeres h mielőtt oltásra vinném manókát (2 hetente) előtte éjszaka sikerül valahogy úgy véresre karmolnia magát h másnap a dokibácsi szörnyülködve nézi h úristen mi történt ezzel a gyerekkel. Kb. úgy néz ki mint aki beesett egy rózsabokorba :D
Szóval mostmár 3-4 naponta rendszeres manikür van nálunk. Ja és ez (is) apa feladata.

tényleg bokor :D :D Mond ez valakinek valamit ??? :D :D

kubuspace

Kubu! Jól láttam, de mire elküldtem az üzenetet, már meg is érkeztek a ronda felhők. Egyébként a hőmérséklet nem rossz, most 10 fok van.

Kép
Kép
szeles4

Szeles,

hááát a nap nálunk sincs, akkor valahol félúton lehet ....
épppen kengurut nézegetek a neten, csak tudnám milyet vegyek...

oh, szakadozik a felhőzet :D

kubuspace

Röff!

Manna, Zsiráf! Én 2 körül tudok odaérni a szigetre - bárhová.
Itt most nem esik, és kellemes a hőmérséklet.

Kép
zölddisznó

[quote]u írta:gyan kiszedtem a ruhákat tegnap a gépből DE MÉG ÖSSZE KELL HAJTANI. Utál-utál most a ruhákat nagyon

Kubu! Én meg a vizeseket felejtettem a gépben :)

Szeles! Pusszantom a legnagyobbik vejemet! Füle a bokájáig! :)

Hannát nem tudták átvágni ezek a fránya óraállítgatók. 10 helyett 11-kor aludt el :) De én erre csak fél 11-kor jöttem rá, oszt jót röhögtünk az egészen.

Zsebi! Írom ide, már úgyis az egész világ tudja :)
Konkoly-Tálos Györgyi
1136 Bp. Hegedűs Gy. u. 36. fszt. 7.

Mindjárt dobom fel a cserecuccot, amit gondoltam.

[quote]t írta:ényleg bokor Mond ez valakinek valamit ???

Kubu! Nekem mond, én kertészetiben tanítottam :)

Kenguru? Baby Björn! Imádom!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Nálunk eddig úgy néz ki az óraátállítás hatása, hogy Kobold ugyanúgy alszik el (persze ha nem állítottunk volna, akkor egy órával hamarabb), viszont egy órával később ébred (vagyis ha nem állítottunk volna, akkor ugyanakkor)
Szerintem ez elég baráti :wink: :D

A héten mi is elkezdünk almázni. Nagyon kíváncsi vagyok.

[quote] írta:
[quote]J írta:a! Megtudtam, hogy azért nem kezdhetjük el a Dévényes tornát, amíg babamasszázsra járunk, mert a Dévényessel nem lehet párhuzamosan ilyesmit csinálni...

Sina! Ááááááááá! Ez negy marhasáááááág! Miért ne lehetne?

Vannak ilyen dévényes nénik, akik ezt mondják. A mienk is ilyen :twisted: . Szerinte se torna, se jóga, se masszázs, se semmi, míg dévényezünk. Aha, persze...

Laura: boldog névnapot Zalánnak!
Kép

Kubu:
[quote]m írta:ire apa hazaér az új tesz-vesz szerzeményeket „el kell tüntetni” és ha észre veszi őket majd azt mondom ohh már régen itt vannak ezek a játékok, nem is vetted észre ????

Ez tetszik :lol:
Tegnap egy rakás mindent raktam a megfigyelt aukciók közé, szeritem ma bevásárolok...

Andy: Regus hogy van?

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi,

ez a kenguru szerinted milyen ?

http://www.teszvesz.hu/item591761336_ha ... ru_uj.html

kubuspace

Jelentem a napocska most Debrecenben jár! Remélem, nem csak rövid látogatásra!!!!

Óraátállítás: Szabi 9 helyett fél 10-kor aludt el, tehát fél órát tudtunk csúszni, reggel viszont egyébként senm mindíg ugyanakkor ébred, ma 8-ig aludtunk mindketten :) .

zsebi_baba

Ti mit adtok most a babákra a sétára? Olyan hirtelen jó idő lett, nincs a bundazsákon kívül kinti cuccunk :( .

zsebi_baba

Zöldi! Akkor ha neked jó, találkozzunk 1-kor a Margit híd pesti hídfőjénél lévő parkban (a Pozsonyi úthoz közelebbiben).

Kép
mannababoca

Kubu! Kaki. Műanyag, a csatjai menet közben nem állíthatók - amikor a gyerök súlya miatt kicsit megereszkedik a batyu - , nem keresztpántos - anem olyan kényelmes, és túl nagy felületen érintkezik veled - meleg, és nem érzi annyira bébi az anyát.

Zseb!
Ezeket gondoltam cserébe:
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

80-86-osak, Next, Kenguru gold, Fixoni és Baby club, a gatyó 6-9 hós.
(A széles csíkos fehér-drabb - nem lett jó kép)

Kép
zölddisznó

Manna! 2 jobb lenne, mert 1-kor fog enni bébim. (így is már csúsztatva van a kaja, hogy kijöjjön)

Kép
zölddisznó

Kép Kép Kép
Ezt kéri valaki? Óccsó! Nyóccá' :)

Kép
zölddisznó

hogyhogy adtok mar a babaknak gyumiket? en ugy tudom, hogy 6 honapos kortol... a vedoneni is es zoldi is ezt irta, ha jol remlik.
milyen hatasa lesz, ha mar 4 honaposan elkezdi vki a 6.ho helyett?

nekunk nehez ejszakank volt. Sophie sokszor ebredt hasfajasra. huzogatta a labat, sokat pukizott (vagy ahogy anyosom mondta buborekokat ereget :lol: ). hajnali kettokor bevettem a nagyagyba. erdekes modon ott csak egyszer ebredt hasfajasra ugy 5 korul. reggelre jol telepakolta a pelust.at kellett oltoztetni. :lol:

most nagyon beszelget a jatekaival. hagy nekem 15 szabad percet. vagy lehet meg tobbet is. nem megyek be addig, amig nem reklamal. ugye ez igy jo? egyedul is kell hagyni, ugye? nem kell mindig egyutt jatszani?
gabi. mar nagyon varom a strandlabdat. kov hetvegen majd megprobalok beszerezni olyan szines szalagokat a kesztyuhoz. jok a rucik Koboldra? jo bunozest a tesz veszen! :wink:

Boldog nevnapot Zalannak!

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi:Gyerökkel együtt????? :P

Zsebi: sétihez harisnyanaci, nadrág, zokni, kiscipő, hosszú ujjú body, vékony ujjatlan felső (olyan mellényke-szerű), kiskabát (átmeneti, nem túl vastag téli, mert abba beleizzadt), átmeneti sapi. Babakocsin pedig lábzsák. Meg a tárolójába bedobva egy vékony pléd, biztos ami tuti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.03.30 10:10-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Mush:
[quote]e írta:gyedul is kell hagyni, ugye? nem kell mindig egyutt jatszani?
ezen én is sokat szoktam dilemmázni, de amíg nem reklamál, addig simán lehet egyedül hagyni játszani. Szerintem szüksége is van erre (meg neked is :)). Rucik most lesznek majd jók, a rugik még kicsit nagyok, a többit már próbálgatom hozzá :) Már nagyon várom, mert szuperjók :D
Mi védőnő és dokinő tanácsára azért kezdjük el a hozzátáplálást, hogy kiváltsunk némi tápszert. Ha csak anyatejes lenne, még én is várnék. Persze ha nem jön be neki, akkor nem fogom erőltetni :)

Jaj, és Zöldi: mi is belassultunk növekedésben, eddig 200-akat hízott, most már "csak" 140-150-et.

Berni: akartam mesélni, hogy van még egy ilyen karcsú csajszi az ismertségünkben :D Akivel együtt szültem, és szobatársam volt, az ő kislánya 68 cm és 5,5 kg, és ő is ugyanolyan gyönyörűséges, mint Zsófi :D

Kép

Kép
gabilany79

Musi! 4 hótól szabad gyömit adni, de 6 hóig jobb az anyatej, vagy a tápszer. Utána elég kezdeni. Persze ebben is megoszlanak a vélemények.

Persze, egyedül is kell játszania. Majd szól, ha unatkozik!

Gabi! Kéne, mi? :)

Kép
zölddisznó

Zöldi! A bodykat és a sapikat kérjük. Így rendben vagyunk, vagy van különbözet? :wink:

Mutizok még néhány kis rucit, ha tetszik valakinek, ezek kicsit nagyobbak. Kép
Kép
Kép

A kockás helyett ezt akartam: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsebi_baba 2009.03.30 10:22-kor.

zsebi_baba

Mush,

ahogy korábban is említettem anyós (védőnő) parája már h akár két hetesen is elkezdhettük volna a gyümit. Mondtam h talán majd megbeszélném a védőnénivel aki a következőt mondta tekintettel arra hogy még a gyomrocskája nem bírja a gyümit 4 hónál hamarabb ne kezdjük. Úgyhogy most ehhez tartjuk magunkat.
Ja de éjszaka azt álmodtam h 1 kg ! almát reszeltem le manónak és ő mindet meg is ette. Ajajaj.

Megmondom őszintén sokat szoktam egyedül hagyni játszani. Nézegeti a figuráit dumál nekik simizi, csapkodja őket amíg nincs extra para és reklamálás minden további nélkül. Sőt sokszor annyira el van velük foglalva h észre sem veszi h bemegyek/kijövök a szobából.

Most éppen zsiráffal dumál itt fekszik mellettem, tigrincs szopikendő a kezében, lábai az égnek és ahogy anyósod mondaná hatalmas buborékokat ereget. Micsoda férfi. :shock:

kubuspace

Mush! Legújabban tényleg azt mondják, várjuk ki a 6 hónapot, és ha nem kellene tápi, lehet, hogy én is kivárnám, de így elkezdem most. Negatív hatása nem lesz, legalábbis a két nagyobbal nekem ez a tapasztalatom. De nem sietünk, csak szép lassan. Egyébként az megoszlik, hogy 4 vagy 6 hónapot javasolnak-e.

zsebi_baba

Zöldi: hát hogyne, hiányzik a gyűjteményből :lol: :lol:

Kubu: nálatok is haver a zsiráf? Koboldnak ő az országos cimbije :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Köszönöm szépen a névnapi köszöntőket, este átadom az illetékesnek! :lol:

Huni is szokott egyedül játszani, ha reklamál, olyankor csatlakozom hozzá, vagy kiviszem magamhoz, attól függően, éppen mit ügyködök.

Hozzátáplálás: Zalánnal ilyen idős korában már a fagyasztóban tárolt tejkészletet is feléltük, ezért 4 hónaposan elkezdtük a gyümölcsöket. Huninak még mindig elég a cicitej, így még várunk. Igaz, már vagy két este amikor én almát ettem és majdnem kinézte a kezemből, egyet-egyet csepegtettem a levéből a szájába és nagyon cuppogott rajta!

Kép
Kép
szeles4

Bocsi, Zöldi csak most olvastam. Akkor kettőkor a déli bejárónál.

Kép
mannababoca

És még 2:

Kép
Kép farmerruci

zsebi_baba

Helló Csajok!

Visszaolvasni később fogok, most csak gyors helyzetjelentés.

Ma voltunk védőnéninél súlycsekkoláson. Zsófi 5830 g!!! :-D Tudom, ez a legtöbb babánál már rég vicces súly, de ezt úgy kell nézni, hogy 2 hete 5520 g volt. Tehát 2 hét alatt 310 g-ot hízott!! Annyira boldog vagyok!! Igaz táppal, tehát nem csak az én érdemem, de akkor is örülök, hogy már nem annyira csonti a kiscsaj!

Ja és megint megdícsértek bennünket, hogy mennyire figyel és érdeklődik és kommunikál Zsoff. Mondták, hogy látszik, sokat foglalkozunk vele. Na, dagadt a májam, gondolhatjátok! :-D

És a kiscsaj már hasizmozik rendesen! Eddig csak az ölemben félig fekvő pózból húzta mindig fel magát, de ma a tanácsadó pelenkázóján fekve is lenyomott egy hasprést. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Oh akartam már mondani, szerintem ideje beneveznünk a cumikiköpő versenyre.... úgy repül "méterekre" a cucli h győzzük követni
a legjobb h tegnap a hasára köpte ki és a nagy kalimpálása közepette visszadolgozta a szájába, volt ám meglepetés.

Mush,
buborékról átváltottunk lufikra. Olyan koncert van nálunk :shock:

kubuspace

Zsebi! A gatyó nem tetszik?
A farmerruci és a naraancs mekkorák?

Manna! Oké, Zsiri meg majd begyűjtjük valahol. :) Én a 26-os buszról fogok leszállni.

Berni! Jeeeee!

Kép
zölddisznó

Manóm:

Kép

Kép
zölddisznó

Manóm:

Kép

Kép
zölddisznó

2 manó lett :)

Kép
zölddisznó

Zöldi! Tetszik a gatyó is, csak nem tudtam, hogy mindet gondoltad, vagy válasszak :oops: . A kis kockás farmerruciba 86-92 van írva, a narancssárgába 116, de majdnem egyformák. Válltól mérve 50 cm körül vannak (+- 1 cm).

zsebi_baba

Hát azok még tényleg nagyok. Ennyire előre nem merek vásárolni, mert hátha nem találom el a szezont.
A gatyó is benne van!
Címet kérek!

Kép
zölddisznó

Oksi! Akkor kettőkor a 26-os megállójában! Ismertetőjelem: babakocsi... :D

Kép
mannababoca

Zöldi! Címem ment priviben. Igen, a szezonnal én is többször pórul jártam előre vásárlásnál.

Képzeljétek, minket meg elöntött a szennyvíz. :twisted: Van még valaki akinél nincs csatorna? Hát nálunk még nincs, pedig már 2 éve fizetjük, hogy jönnek kiépíteni, na, azóta sincs semmi. Nem tudom, ki lépett le a pénzünkkel, de most nagyon mérges vagyomk. Szombat óta nem megy le a víz, úgyhogy se mosni, se mosogatni nem tudtam, hogy legalább a WC-t le tudjuk húzni és gyors cicamosdással le tudjunk zuhanyozni. XXI. sz. -ban Magyarország 2. legnagyobb városában!!!!! :twisted: Úgyhogy most sürgősségi felárral hívtam a szippantókat, remélem, hamarosan jönnek. Ja, és a vízdíjban nálunk is benne van a csatornadíj is, holott nincs is csatorna!!!!

zsebi_baba

Oké!

Van köztünk debreceni?

Kép
zölddisznó

Húúúúú, Zsebíííííííííííííííííí! Óriási szívességet szeretnék kérni!
Van egy teszveszes cucc, amit csak személyesen lehet átvenni Nagyerdőn, vagy az egyetemen. Neked az messze van?

Kép
zölddisznó

Gabi! Hozzátáplálás: - ha hozzátáplálsz nemcsak a tápszert váltod ki, hanem az anyatej is kevesebb lesz (kivéve, ha mindig fejsz hozzátápláláskor). Nekem csak 1/3 anyatej, de 6 hós kora előtt nem kezdem el a hozzátáplálást!
Leventével 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást (4 hósan megpróbáltuk védőnői tanácsra, de az én okos fiam nem kérte) és egyik naprol a másikra a 3/4 anyatej úgy lecsökkent, hogy reggel-este sem volt elég!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!!!

Laura:nagyon boldog Zalán napot!!!!!!

Zöldi:Hanna még mindig csodaszép :D

Zsebi:tök tündériek a rucik,ha Oli lány lenne lecsapnék rá :lol: :lol:
Nekem is annyi lány rucim van nem tudom már hova rakjam őket :lol:

Kubu:a tesz veszes duma naggggyon jóóóó,azt hiszem alkalmazom és is,nekem is mint Gabinak egy csomó cucc van a megfigyeltek között :oops: :oops:

Berni:hurrrrááááá!!!!!ügyik vagytok :lol:

Itt süt a nap de megint fúj a szél :evil: :evil: utálom
Ma hozzák Réka új ágyát délután,kiscsaj már alig várja,itt toporog nekem h mikor ér már ide :lol:
Aztán indulunk sétálni,ma úgy döntöttem semmit nem csinálok csak a gyerekekkel leszek :D

solya051020
Káld

Solya! :oops:
Lányrucikat add el itt!

Kép
zölddisznó

Zsebi! Nem semmi ez a csatornadíj! Miért fizetitek, ha nincs csatorna?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi:tegyem fel ide a fórumba?

solya051020
Káld

Solya,
csatlakozom a ma semmit sem csinálok ektivitihez. Még mindig pizsi (mindkettőnkön) de nagyon jól érezzük magunkat így.
Ilyet is kell néha csinálni... Ja ha nem vagyok szemfüles a 10 perces napsütést elszalasztom, de legalább láttam, jó volt, most megint zorkó az idő, brrrr vissza az ágyba...

nagyon szomorú vagyok erről pont lekéstem az összes jegy elkelt

http://www.elevengyerekek.hu/alkalmi-gy ... ncert.html

kubuspace

Csajok ti kenguruban milyen ruhát adtok a babóra?Nekem az a bajom h téli overálom van csak abban meg szegényem nem nagyon fér el a kenguruban,össze van nyomva :roll:
Milyen az az átmeneti overál?Nem igazán tudok olyat elképzelni :oops: :oops:

solya051020
Káld

Kubu:mi tegnap csinátuk ugyanezt,az óraállítás engem "viselt" meg a legjobban :oops: :oops: dél volt mire kikeveredtünk a gyerekekel az ágyból :oops: :oops: :oops: apa meg volt olyan kedves hogy megfőzött,így most vissza gondolva ki sem kellett volna kelnem. :D

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?