Szisztok Lánykák!
Befutottam
csjúúú, jövünk-megyünk most,hogy jó idő van, na meg még mindig élvezzük, hogy a verdával is eljutunk a barátosnékhez
Eszti,de szuppper lett a szoba!!!Nagyon tetszik! Csjúú, 3 hét?!
jajjj de jó lesz. Olyan jó ez a várakozás, nem? Megvan a varázsa
Kora,
Jaj, de sajnálom szegény Levit!
Lehet tényleg a fogászat jó ötlet,amit Menyasszon mondott.
A tavaknál a "Veresi csárda" nevű hiper kék tetős csárdába szoktunk időnként betévedni.
Eddig volt egy nagyon mókás pincér nőci, aki most sajna nincs már, de azért jó így is. Jó a kaja,imádom a hagymalevesüket cipóban
Sztem majd húsvét után megyek arraegy hagymalevesre az tuti,mert akkor már hétköznap is nyitva lesz. Majd összefuthatnánk ha gondolod
vagy akármikor
Jó nyaralást Nektek! Gondolom,hogy már hogy várod. Mi 17-21ig megyünk és én is be vagyok sózva
Menyasszon,
Buli buli hátán?
Helyes!
Jó volt a párti? De édes Fanni. ahogy így kidőlt
Szilvi, Püntyi? Jól vagytok? Betegek meggyógyultak?
Mi ma is csavarogtunk, holnap Gödöllőre viszem Andoromat gyógytorna kontrollra. Kíváncsi vagyok nagyon mit mond majd a nő. Szerdán meg egy giga babás talákozó lesz a Lurdyban (kb 17, 6-7 hónapos baba+anyukái!
a szeptemberi babás fórumból.Kíváncsi vagyok milyen lesz
majd hozok képeket a gyerekseregről)
Elkezdtem frissíteni ismét az Andor oldalt és be is állítottam magamnak emlékeztetőt, hogy minden héten kedden frissítsek
mert különben elhanyagolom. szóval van pár új videó + kép, de a képek továbbra is fekete-fehérek és ez így is marad sajna, hacsak nem lesz időnk és az egészet újra csináljuk
szombaton eliundultunk a macifarmra gyalog - én gyalog +babakocsi, a fiúk meg bicajjal. Előre is tekertek, majd kb még 20 perc volt vissza gyalog és azt mondták nekem,hogy ne menjünk, mert messze van még. Én bírtam volna, mondtam is, de igazából azért gondoltam meg magam, mert mondták, hogy eléggé tele van a prakoló. Szóval így lehet nem tudtunk volna leülni egyet a "büfénél" (vagy mi az) és enni egyet. így elmentünk a kéktetős kocsmába
jó, mert ugye kint voltunk, ettünk egy jó kis húslevest
(Andor tejet
tápit mármint)
Hoztam pár képet
(ez már fodrász után, denem igazán látszik, mert eltűztem, mert meleg is olt,meg nem jól szárította be a frufrumat és így a szemembe lógott. De én ma jól megcsináltam
)
Nah, eldudulok
jöjjenek a képek
áll a baba áll
ismerkedik Andor a fűvel
Családos heverészés
Andor és a kavics
Jóccakát mindenkinek! Pusza.