Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi köszi, akkor nincs akadálya,apa meg van keresztelve!

Kép

Kép
dcili81

Cili! Katolikus vagy?
Katolikusoknál azt hiszem kötelező, hogy a szülők meg legyenek keresztelve és össze legyenek házasodva!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő én nem vagyok megkeresztelve! Azt nem tudom a párom mi, de azt hiszem református... :roll: :roll:

Kép

Kép
dcili81

és hol szeretnétek keresztelni? A reformátusok úgy tudom nem ilyen szigorúak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sárbogárdon azt hiszem református templom, van, de nem biztos!
Fú nagyon nem vagyok otthon ilyen témában... :oops: :roll:

De majd kiderítek mindent, aztán ha nekem is kell, legfeljebb én is megkeresztelkedem...

Kép

Kép
dcili81

Zseb! Akkor ahogy Hanna enged, nekiállok fotózni, hogy válogathass.

[quote] írta:s megbeszéltük apával, hogy a nyáron megkereszteljük Danit. Olyan kérdésem van, hogy akkor is lehet, ha én nem vagyok megkeresztelve? Vagy mindenképpen nekem is kell?

Cili! Katolikuséknál feltétel a szülők megkeresztelkedése,.

[quote]S írta:árbogárdon azt hiszem református templom, van, de nem biztos!
Fú nagyon nem vagyok otthon ilyen témában...
Na de akkor miért akarjátok megkeresztelni?

Kép
zölddisznó

Zöldi én nem vagyok otthon ebben a témában! Engem a szüleim nem kereszteltek meg, a páromat az övéi igen, náluk ez fontos, bár nem gyakorolják a vallást, fontos

Kép

Kép
dcili81

Hát ti tudjátok.

Nagyon off: ki tud valami hatásos korpásodás elleni szert? Néninek, nem babának ;) :)

Kép
zölddisznó

Zöldi Nizoral? Állítólag nagyon hatásos.
Vagy a Bánfi sampon, és hajszesz..., én egy időben mindig azzal kentem a hajam, és jó volt!

Kép

Kép
dcili81

Ilyent lőttem a Vateran Marcinak, 2000-ért, újat. Nagyon bejön neki.
http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xxazon=825

Cili ez pap függő is!!! A reformátusoknál elég az egyik szülő keresztsége, esküvőnél kell mindkettőnek megkeresztelkedni. És minegy milyen vallás szerint! Nálunk apa katolikus, én református vagyok és református esküvőnk volt!

Zsei: ügyi volt lányod!!!! :lol: :lol:

Zöldi: a Varga csepp jó korpára is, nemcsak hajhullásra. Csak gyógynövények vannak benne!!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a kakis hozzászólásokat.Azt hiszem holnap rohanok normaflor-ért mert már szegény annyira szenved és sír és sír és sír.
Persze a foga miatt is lehet mert a másik oldalon ott piroslik a következő biztosan fájhat neki.

cili:nálunk dettó ez a helyzet.Apa katolikus és én pedig nem vagyok megkeresztelve.De ha így nem lehet Arnit megkeresztelni akkor megoldódott a kérdés....ugyanis én biztos nem fogok azért hittanra járni hogy engem is megkereszteljenek.
Nálunk ezért nem volt templomi esküvő sem.

ZöldiTegnap mértük Arnit és egy hét alatt 70dekát hízott csak.Te Hancsid azóta mennyit hízott?

Boci:nagyon aranyos amit lőttél!És én is azon vagyok ha barát csakis az igazat szabad mondani még ha néha fáj is...

sarmi:szépek a gyerkőcök! :wink:

KépKép
lyndee

még egy kérdés:ha felkér valaki bennünket keresztszülőnek,akkor mi nem is lehetünk azok miattam?vagy a férjem attól keresztelhet hogy én nem vagyok?

KépKép
lyndee

Lyndee: köszi! Amúgy én szoktam segíteni Marcinak egy kis tornával, felfelé nyomom a lábát, mintha guggolna. Nálunk kétnaponta van kaki. Ja és "kakikommandóst" játszunk ilyenkor. Mindig mondom neki hogy kakikommandó merre vagy, hol sorakoznak a kakikatonák!!! :lol: :lol: Apa szerint lökött vagyok, hogy ilyeneket mondok. :oops: :oops: :lol: :lol:
Vendég

Lyndee: ja ez is pap és vallásfüggő dolog. A katolikusok szigorúbbak, ott mindkét keresztszülőnek kereszteltnek kell lenni, a reformátusok egy kicsit lazábbak.
Vendég

Erika: jobbulást apukádnak. Nem tudom, hogy tudjátok e de Kapuváron van egy nagyon jó kezelő központ, ahol direkt ilyen érszükületeseket látnak el. Az egyik ismerősöm apukája minden évben megy és nagyon jó utána mindig az állapota. Sajna neki előtte az egyik lábát amputálták és félő volt, hogy a másikat is kell. De mióta minden évben megy, a másik lába jobb.
Vendég

boci:már túl vagyunk a tornáztatáson,de semmi.
most már nem tudom eldönteni hogy fog vagy kaki baj van :shock:
keservesen sír :(

KépKép
lyndee

Lyndee: akkor passz! Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni!! :cry: :cry:
Vendég

Cili! Nizoralt én is hallottam, hogy jó...mingyá' megyünk DM-be.

Boci! Zörgős bigyusz nagyon király!
Varga? Azt is megkukkolom.

Lyndee! Hancsit nem mérjük, csak hetente. Holnap lesz méreckedés...ha el nem felejtem.
Keresztszülőség: katolikuséknál CSAK megkeresztelt lehet, és neki is fogadalmat kell tennie, hogy keresztény értékeket képviselve terelgeti a porontyot. Apa lehet, de te nem.

Maszíroztad már a hasát kis kakitlannak?

Kép
zölddisznó

Egy mostani kedvenc kép!
Kép Apával
Vendég

Zsebi,őszibarackot bébiétel formájában kap Írisz(Kecskeméti).Amit én reszelek almát azt nem ette meg,maradtunk az üveges kajánál.
:lol:
Erika,hogy én jól nézek ki???Igen szó szerint,jó husban vagyok! :?

Nálunk május felé lesz a keresztelő,mi katolikusok vagyunk.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

zöldi igen,már masszírozam is c alaban-lefelé,ha jól tudom... :?
kíváncsi vagyok Ti most mennyit híztatok!

KépKép
lyndee

Lyndee a hasára is fordítottad? Nálunk akkor jönnek a hatalmas pukik, és a többi sűrűség...

Mindjárt nekiállok a vacsinak, hamburgert sütök.... 8)

Sarmon ne izgasd magad a kilók miatt! Rajtam is maradt!

Erika remélem apukád hamar meggyógyul!

Kép

Kép
dcili81

cili:volt persze :(

KépKép
lyndee

Most jöttünk meg vásárlósdiból...Domi persze kapott egy szép pihenőszéket....meg egy gyapjú takarót....

Boci: A KÉP tökéletes!!!! Gratulálok!

Megyek a vacsi canelloni, összerakom gyorsan.

Várom a holnapi sétát!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akkor pontosan hánykor? Lehet 1-kor a nagy szökőkútnál?

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Csak gyors életjel! Megint lemaradtam! :( Bocsika, de megint nem volt időm jönni... Nagyinál voltunk, vidéken, meg ilyesmi!

Remélem, hogy mindenkivel minden rendben! Bár láttam, hogy Andy Regije betegecske! Gyógyulj meg, Regi!

Boci! Milyen gyönyörű Marci! :)

Ja! Megtudtam, hogy azért nem kezdhetjük el a Dévényes tornát, amíg babamasszázsra járunk, mert a Dévényessel nem lehet párhuzamosan ilyesmit csinálni...

Ja! Zöldi! Egyébként igen, nagyon érdekes és aranyos volt a kire ütött ez a gyerek oldal! Köszi! :)

Na, most csak ennyi, mert megyünk maszizni, fürdeni stb...

Jó éjt mindenkinek!
sinaszi

Na, kicsit lenyugodtam, az élet megy tovább... Bocsi még egyszer, hogy így rátok zúdítottam :oops: :)

Hazaértünk anyóstól, végre kiélhette magát, egész délután azt hallgattam, hogy már 6 hete nem látta gyerkőcöt :twisted:

Érdekes dolog ez a katolikus "szigor", mert az egyik nagybátyám apát, ő kereszteli majd a gyerkőcöt reményeim szerint, és anno rákérdeztünk nála a templomi esküvőre úgy, hogy a párom nem római katolikus, nincs megkeresztelve, és azt mondta, hogy attól még simán lehet, csak apának nyilatkoznia kell, hogy elfogadja a katolikus tanításokat, életet és a majdani kölköket is ebben a szellemben neveli :?
De most keresztelő ügyben is jól kifaggatom...

Boci: nagyon jó pasijaid vannak :)

Sarmi: jó, hogy megint vagy :) Aranyosak a gyerkőcök, és a ház is tök jó lesz!

Na, megyek fürdetni. Türelmetlenek a pasik :wink:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!!!

Sarmon:de jóóóó h jelentkeztél!!!!!!!!!! :lol: :lol: Édesek a gyerekek,és tök jó az ágyatok marhára tetszik.Mondtam apának nekünk is hasonlót kéne venni mert bordó szobát szeretnénk.

Lyndee:én is csak a masszírt tudom tanácsolni,és sajnálom :(

Boci:nagyon édes Marci

Cili:keresztelő:nálunk az a "szokás" h mindkét szülő meg legyen keresztelve,de a házasság nem kötelező,ja és mi is katolikusok vagyunk és élettársak.

Mi ma egész nap mamáztunk.Olyan csúnya idő volt hogy csak na,esett esett és még most is esik.De ugye erre találták ki a kengurut,áldom azt aki ezt kitalálta :D
Most megyek fürcsi aztán majd jövök és vissza olvasok rendesen.

solya051020
Káld

Sziasztok,

Enikő
Akkor a két szuperkabát, mindkettő brutál vastag. Nagyon örülök nekik.

Kép Kép

Gabi,
Nagyon sajnálom a történteket. Szomorú az ilyen értelmetlen halál.

Erika,
Mielőbbi gyógyulást apudnak.

Sarmi,
Szépek vagytok nagyon.

Zöldi,
Varga csepp nálam nagyon bevált.

Boci,
Nagyon kircsi a szentjánosbogár. Irigy-irigy.
Szuppper az apával kép.

Tegnap délelőtt a ligetben voltunk, aztán húgomékkal karöltve hirtelen felindulásból leugrottunk a szüleimhez. Kár volt. Mielőtt litániába kezdenék …. Már megnyugodtam. Tudjátok nehéz elfogadni h egy szülő nem örül ha a gyermeke boldog … és végre anya lehet a lánya közel 10 év keserves szenvedés után. Mondjuk ez nem új dolog… de nehéz elfogadnom, főleg mostanság vagyok nagyon érzékeny. Szegény Marci annyira érezte a negatív rezgéseket h úgy sírt persze én is vele együtt…. Egyszer majdcsak felnövök és tudom kezelni a helyzetet. Hiszen el kell(ene) fogadnom h első helyen a férjem a fiam áll és nekik és velük kell h teljes legyen az életem…
Mára már megnyugodtam és a mellkasom sem szúr már annyira. Azért talán azt soha nem fogom elfelejteni h anyunak köszönhetem h nincs már tejem egyáltalán….
Na mindegy ne haragudjatok h ide ömlesztettem, nem kellett volna, de megőrülök ha nem írhatom ki magamból, legalább tőmondatokban…

A szomszédaink előbb telefonáltak h úton haza Erdélyből fincsi házikajával jönnek úgyhogy ne zárkozzunk be túlságosan mert bűnözünk együtt egy kicsit.

Szép álmokat mindenkinek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kukucs! Na, nagy nehezen kiizzadtam egy új vonalzót. :lol: Remélem, ez a honlap már nem szűnik meg.... :? :D

Gabi: Elolvastam a cikket, ez szörnyű.... :? Sajnálom. :(
Köszönöm a Normaflore-os tanácsot, holnap veszünk is és bevetjük!

Zsiraf: Szerintem valamilyen szinten biztosan összefügg az alma és a kaki, legalább is én hiszek benne és nagyon remélem is! :)

Mush: Kösziiii, remélem a többi is nyílik majd hamarosan!Majd hozok képet!
A körtére nekem is azt mondták, azt ne, mert székrekedést okoz....meg a banán....a többi szép fokozatosan mehet.

Sarmi:
[quote] írta:rülök hogy örültök nekem(már aki örül...),

?????? Ki az, aki nem???? :shock: :? :x

Erika: Köszi! :) Apukád hogy van?

Ja, Dévényes téma: felvetettem múltkor a gyerekorvosnak, csak annyit mondott: egészséges gyereket a legkönnyebb meggyógyítani. Szóval kicsit olyan pénzszagú az egész....
Meg itt inkább Katonáshoz küldenek, nem Dévényeshez.
Megkértem védőnénit, nézze meg Ákost, szerinte kell-e, de ő azt mondta, semmi olyat nem lát, ami aggodalomra adna okot.
Persze nem vagyok töknyugodt, de még várunk ezzel.

Bocika: Nem is barátnő az ilyen... :(
Kakikommandó, ez nagyon aranyos. Nálunk csak kakimanó van. :lol: :lol:
Elhiszem, hogy az a kedvenc képed, nagyon édi! :lol:

Cili: Hozzád hasonlóan nekem is segítettek a kórházban, miután kitoltak a megfigyelőbe a császár után, már hozták is Ákost, és cuppant a cicire a kis drága. :lol:
Nálunk valszeg névadó lesz, mivel egyikünk sincs megkeresztelve....
bébic

Sina: De jó, hogy jelentkeztél te is! :lol: :lol:

Gabi: Ugyanmár, ezért (is) vagyunk!

Kubu: Nagyon jók a kabcsik! :lol:
Remélem, azért már sikerült kicsit megnyugodnod!
Most irigy vagyok, mert ééééhes vagyok! :P :P

Ja, Zöldi: Én a Szulfokoll-t ajánlom, Rossmannban, DM-ben van. Nálunk az vált be és nem is drága.
bébic

Bébic: drága vagy, köszi. Sokat jelent ez nekem :oops: :D
Remélem, beválik a Normaflore, majd meséld el.

Lyndee: remélem, nálatok is beválik, erre is kivi vagyok.

Kubu:próbálj azért megnyugodni és tényleg arra koncentrálni, ami igazán jó és fontos neked :)
A kabátok naggggyon szupik, ezen felbuzdulva megyek teszvesz-razziázni :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Manna
te ügyvéd vagy??

ciciretevés szülés után

nekem rögvest és szopizott mint a parancsolat.

Fejéssel egyre kevesebb lesz sajna ha csak fejsz mert a baba 2x 3x többet tud kiszívni mint a fejőgép.

harivera
Budapest XXI. kerület

Gabi: :D Pussssz!
Persze, majd beszámolok a tapasztalatokról!
bébic

Kubu:nagyon sajnálom,de a lényeg h megnyugodtál.És tessék csak panaszkodni hisz mi "meghallgatunk".
Jók a kabátok,és jóóóóó étvágyat a kajához,én is irigy vagyok:):):):)

Bébic:hát ezzel a vonalzóval én is kínlódtam tök nem értettem(szőke vagyok):)

Gabi:elolvastam a cikket,szörnyű.....mégegyszer nagyon sajnálom :(

Erika:mennek a drukokk holnapra

Zsiráf:sajnálom h ilyen élményetek volt a tornán

Manna:milyen volt a vacsi tegnap??

Bocika:sajnálom h ilyen a viszonyod a "barátnőddel",és teljesen igazd van egy barát mondja meg mindig az őszintét...

Cili:te párod is méhészkedik ha jól olvasom???????????Mi is méhészkedünk :lol: :lol: :lol:

Zsebi:Szabinak h ízlett a alma?

Zöldi:nekem Avonos sampon jött be a korpára,pont az amihez nem fűztem sok reményt

solya051020
Káld

Csajok ti babáitoknak is gyorsan nől a körme?Hát én csak lesek mert majdnem minden másnap körmöt kell vágnom :shock: :? De érdekes módon a lábain meg még egyszer sem kellett levágni :roll:

solya051020
Káld

jo estet.
nalunk most apa furdet.

erika. jobbulast apukadnak.

cili. nekem segitettek is meg nem is. folyton mondogattak, hogy jol van rajta,de megsem szivott rendesen a kisasszony. kb 1 oraval a mutet utan mar cicizett. :lol:

boci. Freddie nagyon jo kis jatek. nekunk ezek vannak:
http://www.neobaby.hu/index.php?&lap=xa ... xxazon=822
http://www.lamazetoys.co.uk/Item_69_Rid ... Shade.aspx
http://www.lamazetoys.co.uk/Item_35_P-G ... phant.aspx
http://www.amazon.co.uk/Learning-Curve- ... 67&sr=8-17
ez utobbi Sophie kedvence. mostanaban mosolyog ha meglatja. :lol:

ma eloszor hozzanyult a textilkonyvehez! meg is kostolta.

itt ma annyira jo ido volt. f1-kor felkerekedtunk, kajcsiztunk egy kozeli kavezoban, jo nagyot setaltunk. majd a kezemben elvittem Sophiet a kornyezo hazak kertjeit megcsodalni, majd pedig a mi kertunkben idoztunk.
este pedig megegyszer elmentunk setalni.

zoldi. nekem head&shoulders bejott.

KépKép
KépKép
mush589

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&i ... _medium=ha

a hazunk meg epitkezes elott. nyilakkal navigalva az egesz utcat megnezhetitek. mar ha erdekel titeket!

KépKép
KépKép
mush589

normaflore magyar cucc?

KépKép
KépKép
mush589

Bébic,
Jó az új vonalzód nagyon.

Gabi,
Remélem eredményes lesz a razzia. Most vettem két készségfejlesztőt, szerintem apa lassan letilt a tesz-veszről. Még jó h napközben nincs itthon a postás szinte mindennap csenget (de csak 1x) :D hozza a tesz-vesz szerzeményeket.

Manna,
Lehet h írtad csak én nem találom, hol voltatok vacsizni ?

Szóval az esti menü sonka, újhagyma, és forró kenyér volt, nyami nyami ja és ehhez egy picike bor társult még. Jól esett.

A megnyugvás időszakos, pont addig tart amíg anyu újra fel nem hív és valamiért nem kapok. Nem tudja elfogadni h 34 évesen sőt már 30 évesen is önálló vagyok és a tanácsait megfogadni és nem asszerint akarok élni. Mindenben megcáfol és ellentmond h nem jól csinálom, és utálja ahol élek (jelenleg panel) nem fogadja el h évekkel ezelőtt új életet kezdtem. Sznob és soha nem érdekli h kit bánt meg a véleményével. Tudjátok ahányszor a kiságy fölé hajolok a szívem szorul össze hogy ennek a kismanónak (akinek a nevét most mondta ki először – 3 hónaposan, idáig csak kisgyerek volt) miért nem lehet örülni, ő az aki a legkevésbé tehet bármiről is……

Lejárt a szárítógép, gyorsan kikapom a cuccokat aztán követem a fiúkat és szunyálok én is.

szép álmokat Mindenkinek

kubuspace

Kubu! Nagyon jók ezek a kabátok!
Nagyon sajnálom, hogy anyukáddal nem jó a kapcsolatotok! :( Lehet tudni pontosan, hogy mi történt?

Engem anyós akasztott ki tegnap! Odaigérte a bölcsőnket valakinek úgy, hogy meg sem kérdezett minket. Aztán amikor a férjem közölte, hogy nem adjuk el, akkor kiaakadt! Nehogy azt mondjuk, hogy 3-ik gyerek is lesz, mert felmegy az épület tetejére és leugrik! :twisted: Erre a férjem közölte, hogy akkor indulhat is!
Teljesen lehidaltam! Ha rendszeresen a nyakán lógnánk, vagy neki kéne minket eltartania, akkor megértem! De így! Amióta a pici megvan, azóta egyszer vittük el hozzá a nagyot!
Ja és szerinte a Milánt sem kellett volna vállalni! Akkor is ki volt akadva mikor megtudta terhes vagyok! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:anyós :evil: :evil: :evil: :evil: jujjjj de csúnya ilyet mondani egy kisgyerekre hogy nem is kellett volna vállalni...és a bölcső hát,durva...én is kiakadtam volna.

Kubu: :( :(

Olyan durva hogy pont a családtagok ilyenek.Én azt hittem hogy ilyen csak a mesékben/filmekben van.Nekem is volt vele szerencsém,"anyós" ilyen.Március elején volt egy éve hogy nem is találkoztunk,nem beszéltünk...Összevesztünk nagyon csúnyán.Aztán olyat mondott apának h ő többé nem a fia mivel engem meg Rékát(akkor még nem tudta h terhes vok)választott és nem őt.Még csak az kellett volna.aztán meg megkaptam h k... vagyok,szokásos........Aztán nem is érdeklődött h mi van velem,nem is érdekelte h unokája születik.
Még nem is látta,de még akkora bennem a harag hogy ha akarná is meg sem mutatnám neki.
Apát nagyon sajnálom,azt mondja hogy nem érdekli az egész,de látom hogy közbe mikor szóba jön ez az egész fáj neki......
Na jó inkább abba hagyom mert még felhúzom magam.
Bocsi h ezt leírtam,de pont idevágott....bocsi :oops:

solya051020
Káld

Kubu: :twisted: :twisted: milyen vagy itt,húzni az ember agyát ilyen pompás menüvel :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Enikő,

"csak" annyi h neki semmi és senki sem jó. Fiatalon mentem férjhez, talán nem kellett volna, leginkább dac volt bennem. De ahhoz nagyon jó volt h most érett fejjel mindent tudjak értékelni. Szóval anyagilag mindent elértünk, csudaház, autók, drága hobbik, külföldi nyaralások nonstop stb. stb. (de ez nem én voltam, mennyivel jobban esett volna egy tartalmas baráti beszélgetés sok minden helyett). De persze az anyagiak miatt pl soha nem voltak közös 7végéink, mindenki élte a saját életét. Aztán amikor egy-egy elejtett szó, vélemény tettlegességgel kerül megválaszolásra és az ember lánya úgy dönt h elég.... szóval a kész tényekkel odaálltam a szüleim elé és nem sokkal később azzal is h megismertem valakit. Szóval elköltöztem, persze nem haza, hanem albérletbe. Szerintem anyunak az fáj a legjobban h töredékét hoztam el annak mint ami a vagyonunk volt, de kérdezem én h egyedül mit tudtam volna csinálni ??? Mivel csak szóban támogattak, esetlegesen a pakolásnál, költözésnél stb. stb. ők közölték h nem akarnak részt venni hiszen ha idáig nem kértem a segítségüket... na mindegy. Szóval idővel összeköltöztünk, aztán jött az első szülői látogatás, hát anyám szerintem dobott egy hátast mert ő még életében nem járt panelban...... kedvenc szavai a lakhelyünk vonatkozásásbna a panelproli, lepratelep stb. stb.
Nem tudja és nem is fogja elfogadni h új életet kezdtem. Neki a külsőségek számítanak és pl a két fiú (veje) csak 3 diplomát tud felmutatni számára ők senkik. Mindenkit kritizál - talán ezért sincsenek barátnői. Szóval most egyébként az a legnagyobb tragédiája h a szülés után milyen kövér maradtam. Igaz, nem sokat sikerült még leadnom, de azért tegnap elmagyaráztam neki hogy azért extra erős hormonkezelést kaptam a teherbeesés előtt úgyhogy talán van magyarázat arra h nem vagyok karcsú. És ha látnátok milyen lekezelően nézett tegnap is, csak a fenekemet nézte állandóan. Tény nem 36-os méret vagyok de nem is 44-es. Na mindegy, szerintem nem ez a lényeg.
Pl. mivel Marci dec 23-án született és az a karácsony előtti nap ami készülődés a másnapra, így nem tudtak feljönni. (apa nem mert eljönni egyedül nehogy abból közöttük legyen veszekedés). szóval másnap - mivel karácsony volt- azért nem jöttek ezért csak 25-én jöttek meglátogatni és megnézni az első unokát. Ja és ment a fika ezerrel h miért egyágyas szobában vagyok de ha mondjuk hatágyasba kerültem volna akkor az lett volna a gond h igazán kifizethettük volna az egyágyast is.
És pl szilveszterkor 00.15-kor telefonáltam buék-ot kivánni, soha nem veszi ő fel a telefont, mert ilyenkor már régen alszik, ezért apán keresztül üzenek mindig. Így tettem idén is.... és persze jan 1-én este felhívott anyu h nem igaz h nem jutott az eszembe és nem tudok buékot kivánni..... mert az nem elég h apu átadja az üzenetet.... és h inkább törte volna el a kezét amikor levest főzött nekem és behozta 25-én a kórházba....
és a keresztelő a legújabb issue... apukám nagyon szeretné ha náluk lenne, kerti party stb. stb. összejönnének a nagyszülők (3 év alatt még csak az apu és a párom szülei találkoztak 1x - két hónappal ezeleőtt, véletlenül nálunk) de anyu q-ra kikelt magából h arról szó sem lehet, főzzek én, lássam én vendégül az embereket. Márpedig náluk nem lesz keresztelő.... ja gondolom a panelproli nép ne csorgassa a nyálát a fullextrás kertjében, házában....
hát ennyi.
új életet kezdtem és boldog vagyok és szépen élünk, nem a külvilágnak, de nálunk a nap minden órájában kacagástól hangos a lakás...
azt már most eldöntöttem ha elköltözünk az új otthonunkba soha nem fogom őt meghívni....
de azt is megmondtam tegnap neki h soha többé nem jövök hozzájuk, mert ugyebár miután új életet kezdtem valakinek azt mondta hogy ő ezek után engem végérvényesen kitagadott. Hát üljön rá a pénzére és ......
ne haragudjatok sok voltam

kubuspace

[quote="solya051020"]A írta:solya051020pát nagyon sajnálom,azt mondja hogy nem érdekli az egész,de látom hogy közbe mikor szóba jön ez az egész fáj neki......
:

a párom idáig csak azért nem szólt anyunak mert minden alkalommal megkértem h ne !!! ne gerjessze tovább ezt a szarhalmot.... de már látom h nem bírja tovább, elege van abból h sírni lát, h szomorú vagyok, h kiborulok egy-egy telefon, látogatás után ... ő csak tisztázni szeretné a dolgokat és elmondani a saját véleményét...
ja és talán venni egy iq fejlesztő könyvet is... hátha még hasznát veszi a megajándékozott...

kubuspace

Kubu:és ha attól talán "jobb" lenne a helyzet ha párod beszél anyuddal????

solya051020
Káld

nem lesz jobb, mert anyu utálja őt.
csak egyszerűen a párom aki egy olyan családból jön ahol az életben hangos szó, veszekedés nem volt és hihetetlen erős kötelék van gyerek-szülő között... szóval ő nem tudja kezelni ezt a helyzetet és tiszta vizet szeretne önteni a pohárba...
egyébként én tegnap megpróbáltam beszélni anyuval.. hihetetlen volt látni h nem is hallotta amit mondtam neki
senki és semmi sem érdekli

kubuspace

Sziasztok!

Solya: Köszi, jó volt. Kicsit furcsa, hogy közben az agyam egyik fele Domi mellett pihen. Nálunk is gyorsan nőnek a körmök…

Vera: Halkan mondom, hogy senki meg ne hallja….igen…

Kubu: A pippo-ban, ami a régi millenium valójában, az Andrássy és Rózsa utca sarkán. Állítom, hogy a város legjobb pizzája ott van! Mi történt anyukáddal, hogy így megnehezíti a dolgod?

Enikő: áááááááááááááááááá Kezd elegem lenni abból, hogy mindenki jobban tudja, hogy hány gyereket és hogyan kell vállalni…

Solya: áááááááááááááááááááááááááá kész vagyok!

Annyira ömlött az eső, hogy nem fényképeztem le a kertet, de ígérem, napsütés esetében azonnal pótolom!

Zöldi: Mi van a holnappal????

Kép
mannababoca

vera. igen manna ugyved. mondta a nyaron!

boci. tok jo a foto!!

kubu. mi a baj az anyukaddal? nyugodj meg. tenyleg arra koncentralj, ami a fontsabb a ferjes es a picur.

KépKép
KépKép
mush589

Kubu:és hugodékkal milyen a viszonya anyudnak?vagy csak veled ilyen?nem igaz h nem tud örülni az unokájának és a lánya boldogságának,hihetetlen :(

solya051020
Káld

Kubu! Ez tényleg elég gáz! Sajnálom, hogy ilyen! Remélem még időben észheztér!
Hihetetlen, hogy némelyik szülő milyen tud lenni! Vannak emberek, akik annyira szeretik saját magukat, hogy a gyereküket sem tudják maguk elé helyezni! :twisted:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?