Új privát üzeneted érkezett!

Melaszka,
köszi :)

Nócika,
hódolók? :shock: Még neeee :cry: ,ilyenkor már annyira öregnek érzem magam :lol:
Nem haragszunk :lol: ,de csak ne mosolyogj...barátnőm néha alig bírta feltenni a fiára a pelust.És fürdésnél ha simogatta a hátát vagy a mellkasát,rögtön állt a fütyi :lol:

Soha nem ettem bolti lecsót,finom amúgy?

Én meg inkább széles voltam terhesség alatt,most,hogy visszagondolok,így lehet ebben valami igazság.

Na,léptem innen,mert nem haladok a hajszárítással ,a párom meg rögtön itthon van.

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis!
Én azt gondolom, hogy mindenki annyi idős amnnyinek érzi magát!
De most tényleg! Neked mikor ezt mondták nem nevettél?? Vagy csak én vagyok ilyen izé?? Azaz furi??? Nekem furi, hogy baba korban áll a fütyie!
Nekem bejön a bolti lecsó, de abból sem mindegyik! Anyuék nem szoktak venni, de a multkor vettek egyet és az nagyon jó volt! Asszem aranyfácán vagy mi ami nagyon jó!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja amugy gratulálok a laptetüdhözz! Remélem sikerül hamarosan!!!!!! Hajrá apára fel!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

 
 

Melaszka
nem sokára 6 éve leszünk együtt :wink: Nem vagyunk házasok, de ami késik .... :wink:

Enis,
de szép lányod van :shock: Grat a szőkeséghez :wink:
Grat a laptetőhöz! Hozzon miharabb szerencsét!

Nócika,
én nem veszek bolti lecsót, anyu rakott el a nyáron, csak bele kell zuttyintani a lábasba, hozzá virsli aztán jó van :wink:
Vendég
 


Noci
Izgatja mar ngyon a fantaziam mi az amit szertnel nekem adni :roll: 8) Nem sugod meg :?: :lol: :oops: Kikuldeni ha van ra penzed kikuldheted de csak akkor ha nem sulyos mert egy konnyu dolog meg hagyjan :? Vgy majd a nyaron 8) A cicatejtol meg csak amulok es bamulok :shock: nemhiaba minden nap tanul az ember :wink: Nagyon szepen koszonom az angyalkakat :P vegig ott voltak velem 8) Jah dokira meg ugy ertettem,hogy nem fogadott han em valasztott....vgy az ugyanaz :?: :shock: Ertem en,hogy ugyis a szuleszno lesz ott es a barinom is mondta az orvos nem csinalt semmit nem is erti miert volt ott :shock: A szuleszno mar megvan :?: :roll: Apuddal beszeltek mar :?: irgum burgum te is fafeju vgy am :lol: Doki jol hangzik 8) es nanaaa,hogy minden rendben lesz :wink: Vegre kiderul az is,hogy punis-e vgy kukis 8) es eldol ki gyozott :wink: En voltam az egyeduli aki lanyt szavazott neked :?: :shock:

Zsu
Hajfestes olyan sikeres lett,hogy tod korbe elol a fejem is barna lett :oops: :roll: :lol: :? Jo eros ez a festek legkozelebb odafigyelek ra :roll: Tanitassal haladok bar nem tom emlexel-e ra milyen volt mikor eloszor leultel a gep ele mert en igen :oops: :lol: :roll: :oops: Emailjeimet akartam megnezni de segitseget kellett kernem mert halvany gozom se volt,hogy kell :? :roll: :oops: Anyum meg mar csak 58eves de haladunk....az msn-t es skype-ot beallitottam automatic bekapcsra...a neten meg a kedvencei koze bevettem vgy 5lapot amit nezeget....meg iwiw van hatra de meg kellett volna egy het es akkor jobban menne neki :roll: csak tod azt hittem neki n em vista-ja lesz es nem mertem az enyimen gyakoroltatni a dolgokra erre neki is vistaja lett :? na mind1...ma mar csorgott anyu,hogy hol vgyok mert o ott ul a gep elott mert en aszontam neki reggel mikor o kel 6kor akkor gepnel vgyok :lol: hat ja gepnel de ma utaztam es hazaerve agynak doltem jah es hetvege van :lol: Ugyhogy halad :wink: Koszi a jo utat 8) Neked vannak mar elkepzeleseid dokival kapcsiban :roll: vgy neked is szuleszno lesz csak :?: Minya 12hetes leszel es onnantol egy "oriasi kovet ledobunk" :wink:

Melaszka
Koszi :) :wink: Magatokrol nem irsz picit :?: Apa,hogy van melohely :?: :roll: Tenyleg te mikor gondolkozol visszamenni marads 3evet otthon :?: :idea:

Kitty
Koszi igen a felhok felett jartam 8) remelem marad azert a hetvegen idotok egymasra a paroddal :wink: SZoval a kerdesem meg mi ndig ugyanaz:ezt az also vonalzit ugy kell kulon kerni?merthogy en csak babasat latok mindig....mar sokszor neztem masok milyen szerelmetes vonalzikat raknak fel,mint most te is de en nem talaltam sosem :shock:

Pendi
Izgultam de tenyleg nem volt semmi....es mar itt is vgyok 8) :lol: Pendi ez a sunci naon ari volt :lol: :lol: :lol: 8) Koszi....kaja hogy sikerult :?: 8)

Enis
Azta micsoda sztrafotooo :shock: kire hasonlit :?: Szoke haj kek szem...wow 8) ngyon szep nagylany :!: :wink: Milyen lett a serod 8) vgy csak siman szaritottad :?: :) Ja es egy gondolatm tolem neked:Azert mert koran szultel es van egy 12eves lanyod az nem azt jelenti,hogy oreg vgy :!: :!: :!: :wink: Laptetuuuuuuu 8) :lol: :lol: :lol: Koszi neked is jol repultem 8)

Jelentes
Hat az uton 2fiu kozott ultem akik egyutt voltak de persze nem akartak cserelni,hogy egymas melle uljenek :? ittak egesz uton es dumaltunk pedig en azert aludtam volna :? leittak magukat eleg szepen aztan az egyik bealudt a masik meg dumalt de mar ngyon farasztott :x aztan mondtam neki szerintem pihenjen mert mar csak 4ora van hatra...aztan bealudt....annyit ittak ilyet meg nem is lattam repulon :shock: aztan ott buzlottek ketoldalrol korbevoltam veve :x Leszalltam hivom apat nem veszi fel :twisted: hivom szobatarsat o felkelti apat :arrow: apa meg hulla almosan hallo :shock: :twisted: elment este vacsizni meg 1-2 italra aztan elkezdtek jonni az ismik es hajnal 3ig elvolt :twisted: tok pipa voltam :roll: hazajovunk ledolunk erre ugye ma van az a hanami amikor a fa altt eves van :roll: hideg is volt faradt is voltam meg a borondom is delutanra mondtak hogy kiszallitjak,aahh mondom ne menjunk sehova...erre uzen a szobatars,hogy senki nem ment meg a piknikre es ott ulnek ketten :? ember meg aszongya menjunk mar ki csak addig amig nem jon valaki :? ok tusolas keszulodes kimentunk :arrow: pisilnem kellett sorbaallas vgy 30ember volt elottem a sorban es vgy 20percet alltam ott mire sorrakerultem :shock: akkor elkepzelhetitek mennyien voltak :idea: es ott fagyoskodtam mar 20percet a sorban nyugi voltam es almos es apara is pipa voltam :roll: es akkor meg ez is..kicsit kiultunk utana duma a tobbiekkel aztan csorogtek,hogy megjott a borondom :shock: en meg nem vgyok otthon na spuri haza es aztan be az agyba...most keltunk 4oraja ettunk meg apa tevezett en meg irom a regenyem mar 1oraja nektek 8) :lol: aztan megyunk aludni mert itt most fel 12 van mar :? hat birkozni max holnap mert nekem meg kicsit megvan :roll: Na mentem csajok holnap jovok 8) legyetek rosszak :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget! :D

Nem semmi utad volt :shock: Apának nem mondtad, hogy talán téged kellett volna várnia, ahelyett hogy este elmegy szórakozni?
Nem csodálom, hogy nem volt kedved semmihez, ezek szerint nem is volt jó idő...
Aztán ha kipihented magad, apára fel!!!

Vonalzóra rákattintasz, és ott van olyan, hogy kapcsolat ticker, és ott kiválasztod mit akarsz :wink:

Nem sok időnk van egymásra, mert segít a barátjának... ma is, holnap is... :roll: :(
Vendég
 


Nócika,
hát én mindennek érzem magam,csak öregnek nem 8) És persze viccelek,de azért pont ma gondoltam,hogy durva,hogy mennyire repülnek az évek. :?
Amúgy a fütyis történetnek én is voltam tanúja párszor
:lol: ,különben tényleg magamtól nem is gondoltam volna,hogy már pár hónapos korban van ilyen:oops: :lol:
Valahogy így ismeretlenül is,én fiút képzelek el neked,az talál hozzád,de lehet csak azért,mert nagyon tetszik az Erhárd név :)

Bridget,
de jó,hogy itt vagy újra. :) Hogy leitták magukat? :? Én félek a részegektől :oops: ,úgy értem,hogy félek,hogy hányni fognak,én meg azt nem bírom :oops: Én is láttam tavaly Ferihegyen 2 annyira részeg pasit,hogy csak úgy lődörögtek,a biztonságiak is röhögtek rajtuk...én meg imádkoztam,hogy ne a mi gépünkre szálljanak fel :? De ha csak becsiccsentenek,az nem gond.De hogy bármennyit lehet a gépen inni?Mondjuk ha hosszú az út.....

Szerintem nem rám hasonlít a lányom,de majd dobok fel közös fotót is.A páromnak van kék szeme,de amúgy mindketten szőkék vagyunk :wink: Na,mindhárman :lol:
A hajamat csak simán beszárítottam,mert ha nem szárítom úgy nézek ki,mintha megtéptek volna :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Hello Kitty :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Bridget,
apának egy virtuális ejnye-bejnye,hát tényleg nem izgult,hogy pár hét után végre láthat :?: :x
Nagyon kis rendeske vagy,hogy fáradtan még kimentél a cseresznyefához,csak hogy ne legyenek egyedül a szobatársék 8)

Jó pihenést :) ,bár azóta már alszol

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Na a mai nap mégse volt uncsi! Ugye mondtam, hogy ennék lecsot, de boltit igy el akartunk menni boltba, de mondta a tesom, hogy megnyilt itt nem messze tölünk maglodon az uj auchan! Na akkor irány oda4 Na gondolhatjátok, hogy abból nem csak lecsó lett! :lol: :lol: :lol: :lol: Gyorsan otthagytunk néhány 10ezreset! Pont jó így hóvégén!

Bridget! Nos amugy jól utaztál?? Volt biznisz??? Ugy választott doki van, de felfogadva nem lesz az tuti! Amugy ne egy nagy dologra gondolj amit adni akarok neked! Egyébként lehet mikor meglátod mi az akkor jól meglepödsz és aszondod csak ennyi???? Na ugyhogy szerintem megvárom a nyarat! És nem sugok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hagyom, had egyen a kiviság!!!!! Na a végére csak elolvastam a beszámolot!! Bocska! Csak kicsit figyelmetlen voltam! És a 4D vel kapcsiban meg asszem melléd állok! Szerintem is punis lesz! Bár nekem már mindegy! Csak egészséges legyen! Mert ez a para helyzet nagyon kemény! nem gondolná az ember! Hiába mondod, te is hogy majd te is parázos leszel! Nem ugyanaz kimondani és totál más átélni! De kivánom mindannyiotoknak tiszta szívembvől!!! És amugy annak ellenére mit ettetek a pikniken?? Na az is jó lehett, ott a két piás csáko között! Na szép! Se biznisz se semmi! Sajnálom, de a lényeg, hogy minden rendben volt!!!

Enis! Nagyon drága vagy! Én is imádnám, ha fiú lenne! De mostmár annak is örülök, ha minden rendben lesz! Bár tudom, hogy igy lesz, de ez a para nagyon gáz! Tudom ez bizti valami egészséges para helyzet, de ez nekem nagyon nem fekszik! Na azért én megnéznélek száritattalna hajal is meg forditva is! Kivi lennék milyen mikor meg vagy tépve! Pláne, ha még a le nem mosott sminkel nagyon csecse lehet! Na ugy nem tom milyen lenne, ha lemennél a boltba!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet hozzád hivnák a kényszerzubbonyos bácsikat!!!!
Meg azért vajon a kiskrapekoknak mitől áll fel?? Anyuci cicijére?? ASz nekik nem csak tejcsárda ezek szerint???? Most viccesen hangzik, de ezek után mégjobban kéne, hogy fiam legyen, mert öszinte leszek érdekelne! Elhiszem esküszöm, hogy van ilyen, de nem értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Le nem mosott smink és megtépett haj? :shock: Neked most nyugi kell,nem sokkolnálak inkább :lol:
Jól bemutatkoztam nektek,mi? :lol:

Na,megnézem ha priviben lehet képet küldeni és akkor küldök egyet magamról. :wink:
Amúgy a délelőtt figyeltem hogy ..008 volt azok száma,akik olvasták a topicot.Most meg ..180 körül van,ha jól emlékszem(pontosan nem tudom).Csak meglepődtem mennyien olvasnak.Én max 6x nyitottam meg ma :?
Para....hát,a lányommal nekem egyáltalán eszembe sem jutott rosszra gondolni,meg aggódni.Most meg....itt látszik a különbség,hogy milyen mikor valamit csak úgy megkapsz és milyen,mikor "megdolgozol" érte :lol: Nem túl jó hasonlat,mert amúgy én szívesen dolgozok érte :lol: ,de ...értitek ti,mit akarok mondani.
Én már előre aggódok,és még sehol semmi :oops: :?

Azért biztosan minden rendben lesz a picurral :wink: ,de jó,hogy nemsokára kedd ,és nem kell még aggódnod pár hétig :)
Ha megkérlek,megírnád priviben miért telt nektek 2 évbe,míg összejött a baba?(ha jól emlékszem ennyit írtál)Azért priviben,mert a többiek biztosan tudják már.

Kitty,
most nézem,neked nem köszöntem meg a lányom "dícséretét". :oops: De olvastam és köszi neked is,csak iszonyú szétszórt vagyok mostanában. :roll: Nem akarattal csináltam.

Holnap du leszek,délelőtt sógornő- látogatásra megyünk egy közeli kisvárosba,grillezünk egyet,remélem szép idő lesz holnap is

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Na de,Nócika!!! :shock: :oops: :lol:
Kísérleteznél szegény kisfiaddal? :D :lol:

Ha cicire feláll,azt nem tudom :shock: De pl mikor barinőm fürdetéskor a hátát,mellkasát simizte,gondolom kellemes érzés volt neki és azért lett az a bizonyos következménye a dolognak :)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Nem tudom,ha átmentek a képek :?

Jó éjt mindenkinek

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Kép

Kitty
Ne is mond majdnem sirva fakadtam...mondtam is neki ez a nap rolam kellett volna,hogy szoljon :roll: Meg,hogy mi tortent vele ugy csinal mint egy 20eves...gyorsan meg uccso nap is menjunk le mielott hazajon Bridget?Vgy hogy van ez :?: :roll: A nap sutott de meleg nem volt :? es amikor erre a nejlon szeru valamire mesz lekell venni a cipot ugyhogy a labam szarrafagyott :x Hogy csinaltad a vonalzid? :?: :?: :?: :?: :idea:

Enis
Ne is mond...mert az hagyjan ha leissza magat csak ne ketoldalrol vegyenek korbe :? Meg aludjanak nem dumalunk tobb mint fel uton :roll: Na meg igen eszembe volt az is annyi mindent osszeivot ott ramtaccsol kiis lettem volna sot a poharak felborulasatol is feltem ugyanis a vorosbor az azert gaz...az egyik mindennel leette es leitta magat :shock: Nem hinnem,hogy barmennyit lehet inni...meg ha hosszu ut is :? marha sokat ittak de komolyan :roll:
Ez a nemszaritom a hajam dolog ismeros...en is kisimitani szoktam :lol: Apanak ejnye bejnye megvolt :twisted: :lol: Sokan olvasnak csak nem irnak vgy mashova irnak de benezegetnek 8) :lol: En is olvasok meg vgy 4-5masik topikot :oops: :wink: Mondjuk abbol 2be irok is neha :roll: Babaugyben...ne aggodj mert azzal csak rosszabb lesz...belelovalod magad :roll: Voltal mar dokinal vgy egyenlore csak probalkoztok :?: Mert 1ev spontanozas utan elmehettek egy kivizsgalasra....az egy ev alatt normal esetben azert osszejon ugyhogy meg nem csusztal ha jol tom csak 8honapja probalkoztok nem? :roll: vgy rosszul emlexem :oops: Megyek megnezem atjott e a kep 8)

Noci
Megint tularositottak a helyeket de most nem en voltam a szerencses aki a bizniszen utazhatott :? es amugy jo volt az ut :wink: Mar likas az oldalam :!: :!: :!: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A pikniken en semmit nem ettem...ugy fajt a hasam es ment is mielott kimentunk volna pedig direkt a gepen is csak a zsomlet ettem :roll: ugyhogy en nem ettem orultem hogy elek :? aztan hazajottem en ott ettem...de ott vannak kis befesek sorba es ott veszel kajat es a nejlonon megeszed 8) meg csipszek es uditok meg italok voltak :roll:

Magamrol majd kicsit kesobb...megyek apahoz mert mar hianyol 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó napot 8)

Nem mentünk sehova,mert egyrészt fél 10-kor ébredtünk :oops: ,ami ugye már fél 11,másrészt meg hideg van, a nap sem süt :?

Bridget,
igen,kb annyi ideje próbálkozunk.Ez a próbálkozás csak annyi,hogy nem védekezünk kb júliustól ,mert tavaly MINDEN hónapban úgy jött ki a lépés,hogy a párom pont a pé idején volt 1 hétig elutazva. :? Így valahogy a célirányos próbálkozást csak januártól számíthajuk :roll: Nem tudom,én sem vagyok tistzában a dolgokkal,nem tudom honnan kezdjem a számolást. :roll:
Kb 3 éve,mikor rákszűrésen voltam,kérdezte a doki,hogy nem akarunk e még egy gyereket?Még ha nem is,arra kér,hogy hőmérőzzek 3 hónapot,hogy lássuk van egyáltalán pé-m.Volt.De a többi dolgot, az átjárhatóságot,meg stb,nem nézettem,mert akkor még nem akartunk babát(legalábbis a párom).

Nócinak küldtem a képeket(ha elküldtem),te is kéred?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Apa itt alszik mellettem a kanapén. Tegnap éjszakai fürdőzésen volt a drága barátokkal. Na lett abból Jégerezés, meg hamburgerezés. De szerencsétlen elcsapta a gyomrát rendesen. Reggel arra keltem, hogy apából jön ki minden sugárirányban. Ment a kanapéra, a díszpárnára, a takaróra, a falra és kint a wc-ben is mindenre.... falra körben, wc csésze kívül-belül... gondolhatjátok, milyen jó reggelem volt.

Bridg!
Nekem nem lesz szülésznőm, mert császárral szülők. Helyette +30ezret fizethetek az aneszteziológáért.... 80ezer a szülés+30ezer az aneszt.
Örülök, hogy haladtok anyuddal. Legalább nem a drága telószámlát kell fizetned!!!!!
Hát már én is nagyon várom a 13. hetet... hátha már meg is mutizza a kis lába közét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó kis utad volt hazafelé!!!!!

Enis!
gyönyörű a szőkeséged, gratula hozzá :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ja, és a wc-ben a falat festeni kell, mert nem tudtam teljesen lemosni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Ma ahoz képest, hogy milyen szómorú az idő elég jó annak ellenrére!! Ma apa kint faragott kinti széket igaz még mindig farag én meg ebédet föztem na nem nagy vasziszdest csak fasirt rántott pipicombi nekem párolt zöldsi apának meg tört krumpli! Meg sikáltam mindent! Alakul a konyhám! Talán szép lesz egyszer valamikor! Mert most 1 hétig nagyon elhanyagoltam bevallom becsülettel!!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Csajok! Ugy fáj a küldököm mint az elején! Nem tom mitől de ez rossz nekem!!! És amugy már tuti lányka lesz, mert az éjjel álmomban voltam 4D-n és aszonta a dokker apának, hogy épitsen sok autopályát de valamilyen mondokában és abból tudtuk, hogy kiscsákonk lesz! Nos ez már a második fius álmom! Meg szerintem én szélesedem! Nem csucsosodom!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Enis! Jajj! De hogy is kisérleteznék! Eszembe sem jutott komolyan gondolni! Csak vicceltem! Aztán még a vágán fajtalankodásért feljelent!!!!

Brid! Már ide látom!!! Azt a nagy likat!! Átlátok europából hozzátokig!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne idegelj tovább, mert véletlen el fogom szólni magam és azt nem akarom!!!!!
Sajnálom, hogy rossz a poco! Bizti az ideg igy jött ki nem??? Remélem már azért jobban vagy! Te szerintem már apával az ágyikoban vagytok jó éjt nektek!!!

Zsuszsu! Azzzzszép!!! Akkor apa megcsinálta neked a reggeli progit! Szerintem az a jágher nem kellett volna! Inkább hambi mint jáger! Drágám! EGyébként én tuti nem tudtam volna összeszedni apa hányását! Mert tuti mellé raktam volna az enyimet!!! Na akkor szép lett volna!!! De minden elismerésem a tied, hogy neked megy!! Nekem sajna nem megy! Még a sajátommal is bajban vagyok!! Nem tom mi lesz a gyerekkel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: De majd csak felnövök ehez a feladathoz!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci,
jó,hát én is csak vicceltem :wink:
Nem gond az,a konyha úgyis megvár(sajna,nem öntisztuló)

Zsuzska,
aztaaa :shock: Hát én is csodállak,amiért össze tudtál takarítani,főleg így,terhesen :shock: Most hogy van apa?Gondolom egy ideig nem kell neki Jager :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára enis 2009.03.29 14:40-kor.

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


a=é

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Nócikám!
Kinti szék???? azta!!!! De jó lesz nektek!!!!
Majd te is hozzá szoksz... gyerek mellett muszály lesz majd....nálam a gyakorlatot az öccseim hozták. Mi hárman 18 éves koromig egy szobában voltunk így én keltem fel mindig hozzájuk, amikor betegek voltak.

Enis!
Hát úgy ment, hogy nem az orromon vettem levegőt :? :? :? :? :? :? Egyszer volt csak gáz, de akkor gyorsan kijöttem.
Apa jobban van, már evett egy kétszersültet is és megfürdött. Most ismét alszik. Szerintem lázas is szegény.... szalmonella????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Enis
Sajnalom,hogy nem tudtatok menni :( Itt szep ido volt sutott a nap 8) jobb volt mint tegnap :? Hat ha parod pe kornyeken nem volt otthon akkor nem tudom blekellene-e szamolni :? Es a dokid is jol mondta elobb nezd meg homerovel van-e pe :wink: az kiderul...azert utana azt is jo tudni nem vgy-e elzarodva bar ezt is csak egy eves probalkozas utan szoktak megcsinaltatni...mondjuk te mar mondhatsz 1evet is ugysem tudjak miota megy a probalkozas :oops: A masik meg az mivel clostit szoktak meg felirni segitsegkepp de pl kepzel el,hogy elvgy zarodva es csak feleslegesen szeded....jo ok igy nem lehet felfogni vgy megis? :roll:

Na mennem kell bocsessz holnap mar jovok normalisan es potolom az irast a tobbieknek!!!!!!!!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Enis,
nem baj, nem vagyok sértődős :lol: Én is néha figyelmetlenül olvasok :oops:

Nócika,
nem lehet, hogy a baba nyomja a köldököd? Mert ha úgy fekszik, akár nyomhatja (meg más részedet is, ha megfordul)

Zsu,
jobbulást apának!

Bridget,
rákattintasz a vonalzómra. Ott előjön a honlap, és van egy olyan, hogy kapcsolat ticker. Ott kiválasztod, milyen vonalzit szeretnél, utána előjönnek kicsi ábrák, ott kiválasztod, milyen ábra jelezze, hogy hol tartasz. Utána meg kell adni a dátumot, amikor összejöttetek, aztán meg kiadja a kódot.
Apa szülinapjára tervezel valamit? Az évfordulókat már bepótoltátok?

Pendi,
azt ígérted, hogy ma jössz! Irgum-burgum :twisted:
Vendég
 


Én meg ma egész nap csavarogtam, voltam anyuéknál, aztán ott is ebédeltem, utána elmentem az ismimhez, utána vissza anyuékhoz, mert ott hagytam a kocsit, aztán meg anyósékhoz, és úgy haza.
Ezalatt meg szegény párom egész nap dolgozott :oops: Most meg kocsit takarít...
Vendég
 


Na itt vgyok epp most fejeztem be a beszelgetest anyuval :) skypeoltunk 8) :lol:

Na akkor jon a folytatas 8)

Enis
Naszoval ott tartottam,hogy lehet en is korainak tartanek az elso honapokban ilyeneket de igy,hogy mar minden vizsgalaton tulvgyok azt mondom nem bantam meg sot ez igy volt jo :roll: Nekem amikor elmentem,hogy x eve nem jon a baba egybol hormonkepet csinaltak uhuzas es atjarhatosagi egybol :roll: nem szaroztak...aztan jott a closti :roll: Van aki huzza a vizsgalatokat vegulis lehet...nem kotelezo...de en orulok,hogy itt temposan ment minden...mikor dokihoz elmentem pontokba volt szedve mik jonnek :roll: es aszerint haladtunk...persze csak ha beleegyeztem....volt a sor vegen meg lapar is :? de azt mar nem vallaltam be egyenlore nincs miert :roll: Kepet en is kerek 8)

Zsu
Orulok,hogy vegre teljesul a szived vagya :D ugy egy evvel ezelott amikor beszelgetni kezdtunk meg nem is gondoltad volna ugye-ugye :wink: Csaszarral szulsz :?: :shock: hogyhogy :?: lemeradtam valamirol :shock: :oops: Es a szulesert mer kell fizetni?Mondjuk ehhez a reszehez en nem ertek meg :oops: :lol: :oops:
Anyuval haladunk....lattam rajta mozognak az agytekervenyei :lol: ma mar sikeresen felhivott :wink: Teloszamlam az volt de amugy skype-rol hivtam a vonalast igy reggelente amikor kelt es ugy valami 5ft-ert percenkent beszeltunk 8) az 8) rt az jo...de igy megjobb volt es korbevittem a lakasban is :wink: 13.heten labakozt mutatast varsz :shock: huhh hat remeljuk 8) hallottal arrol a tesztrol ami 10.hetes kortol megmutatja a baba nemet :shock: siraly ngyon 8) Apacskad meg jol becsiccsantott akarcsak az enyem :? mondjuk o legalabb nem rokazott :roll: falfestes :shock: te szegeny :?

Noci
Apacskad szekeket faragott :shock: :?: Aztaaa :o Fasirtot en meg nem csinaltam de lehet megprobalkozom lassan vele,hogy valami ujdonsaggal rukkoljak elo :? :roll: Perolt zolcsi nyami-nyami 8) Izgalommal varjuk,hogy vajon ki gyoz 4:1aranyban a fiuk vgy a lanyok 8) :lol: Mikor is mesz megint?Holnap :shock: Mar tenyernyi lik van a hasamon :lol: :lol: :lol: Poco ma meg nem rosszalkodott...idegtol szokott hasmars lenni de nem 2napig :shock: na mind1 ez egy orok relytely marad 8)

Kitty
Maj minnya kiprobalom mert en ahanyszor ramentem csak a babas bonalzikat lattam :shock: Okes most mar kulon csnalhato megvan :wink: a beallitast meg megy koszi 8) Apa szulinapjara nem tervezek egyenlore semmit...mert tuti a haverokkal is lesz egy nagy buli meg az anyosekkal is egy vacsi 8) talan az uj ipod-ot megveszem neki mert az ovet mar szetnyuzta :? azt is 2eve vettem neki szulinapjara....de o minden nap hasznalja munkaba menet jovet es a edzoterembe is 8) Szal vacsi es buli tuti lesz csak meg nem tom hol :roll: Na meg azert tettem be ezt a vonalzit mert nem tudtam hirtelen mit tegyek be :shock: :oops: :lol: Az evfordulonkat neem potoltuk egy szal korot sem kaptam es szova se tette ami hagy ne mondjam elegge bant a mai napig :cry: :roll: Parod egesz hetvegen melozott :?: :roll: :shock: Hogy van ez?Neked sulival mizu?

Csucsuuuuuuuuuuuuuu :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na szoval...Szombaton kiharcoltam a birkozast :twisted: igen kiharcoltam mert ha rajta mult volna akkor nem lett volna semmi egesz nap k.o volt mert ugye az elozo esti buli miatt :evil: Marha szarul esett...de mar azon is elgondolkodtam lehet csak en vgyok kotoszkodo mert ez mar egy kicsit sok abbol,hogy mi bant :roll: :oops: :? Bant pl,hogy nem jott ki elem nem lepett meg a repteren o persze mondogatja,hogy mert en mondtam ne menjen mondom jah de a meglepetes az epp errol szol es mikor nem vette fel a telot en marha azt hittem kint van es azert nem veszi fel nehogy lebukjon :roll: erre aszonta latod akkor csak megleptelek mert azt hitted kimegyek es megsem voltam ott :twisted: :twisted: :twisted: Aztan ugye semmi koszontes a 2.eves fordulon en hagy ne mondjam kepeslapot kuldtem neki ami kedden meg is erkezett :roll: aztan ez a menjunk ki a parkba mert szobatars egyedul ul kint a barinojevel....nem szamit,hogy en akkor erkeztem faradt vyok veleszeretnek lenni aaaah aszonta ha akarok en itthon maradhatok o meg kimegy fel orara :shock: tiszta zizi az ember :roll: Aztan meg ejszaka ugy kellett mondani olelgessen mar meg meg hat a birkozast,hogy kiharcolni...aztan masnap se valtoztak a dolgok :roll:

Vasarnap egesz nap kivolt a gyomrom igy dietara fogtam az etkezesemet :shock: vettunk kenyeret csinaltam szenyokat(szendvicseket) aztan apa delutani sziesztava kezdett delutan 3-6ig :shock: aztan rendeltunk vacsit es megneztunk egy filmet amit letoltottunk 8) utana meg kicsit tevezett en meg neteztem es irany az agy :arrow: na nem volt semmi mert o a vallat fajlalta :twisted: jo-jo faj neki mar eleg regota de konyorgom akkor nem faj amikor bulizni kell menni :?: :twisted: Na mind1...jah es az agy masik oldalan alszom mar 2napja,hogy amikor a vallara teszem a fejem ne a fajos valla legyen alattam....de igy nekem meg nem jo es mar fel 7tol fentvoltam :x marha szrul aludtam o meg csakis a fajos vallan aludt...mert szerintem teljesen mind1 melyik oldalt fexem o arra fordul amerre akar.Azert nem a vallan alszom egesz ejszaka :roll: Na mind1 fel 7ota nem tok aludni...bant a sok aprosag is :? Pl. hogy en naiv azt vartam,hogy biztos azert kerdi az infot annyira mikor jon a gepem mert meglepit csinal meg vacsit szervez romantikaval....meg ajandek meg evfordulo 8) peeerszeee es sehol semmi es amikor megemlitem neki csak rohog :twisted: mondtam neki ma reggel is :roll: mivel mar ugy kezdte,hogy hetfo,kedd szerda o keson jon haza mert melo van meg vacsi meg ez meg az...mondom neki es mikor unnepeljuk meg az evfordulonkat :roll: es csak rohog :? mondom neki ne rohogjel mert koszonettel kene lenned minden egyes evert amit velem toltessz :roll: na persze ugy poenosan mondtam neki de ez a buli asszem mar uszott :? Amig elment tusolni addig el is kezdtem a szemetdomb kitkaritasat :? Mar szep rend van csak a borondom kell kipaolni a gep is menni fog meg vgy 3-4szer :roll: mar 2szer ment :idea: Teknocot is kikell takaritanom konyhat tegnap rendbe tettem jah meg mar oltam bevasarolni mert semmi nem volt itthon.Se wc papir se zsepi se mosopor semmi :twisted: Hat roviden ennyit rolunk...elegge elkanaszodott embor miota nem voltam itthon :roll: de majd en gatyaba razom :twisted: :lol:

Azert annyit az o javara irok,hogy o alapbol ilyen volt mindig is...es az idovel egyre kozelebb kerultunk egymashoz de o egy ngyon fura ember...es szerintem az hogy egyedul volt 1honapig megint visszazokkentette abba a nem mutatom ki az erzelmeim statuszba :roll: ami marhara nem jo :twisted: de en nem adom fel...csak igy olyan furan erzem magam mert nekem meg az jut eszembe lehet kiszeretett belolem :shock: :roll: :( Lehet mar nem is akar velem lenni :roll: :( Ilyen hulesegek jarnak a fejemben :? es elkezdtem olvasni a titok cimu konyvet....es ne tudjatok meg milyen pozitivan gondoltam apar egesz uton a repzin hazafele....csak ugy vonzottam a sok pozitiv gondolatot es eeees mi lett mire megjottem kaosz :twisted: ennyit a vonzas szabalyarol :evil:

Jah a szobatars barinoje almaban 4honapos babas voltam :shock: hazajottem M.orszagrol es nagy hasam volt 4honapos babas voltam :shock: aztan amikor a pikniken ultunk egy madar kajak korbeszar :shock: 3szor pottyantott mind a 3korulottem tolem 5centire esett..na jooo az uccso kicsit ram is esett :oops: :oops: De sehol mashol nem volt egy madar se csak engem tisztelt meg a letojassal :twisted:

Na most jo sokat irtam magamrol :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget,
szívesen! Kivi vagyok, melyiket választottad!
Tegnapelőtt itt hivatalosan munkanap volt, akkor a munkahelyen dolgozott. Utána meg a haverjának segített (akiknél van a pici baba, de a csaj nem szólt, hogy átmennék-e, úgyhogy eldöntöttem, ha nem hív, én ugyan nem megyek nézni, ahogy msn-ezik, meg tv-zik :evil: ). MEg amúgy is elvoltam anyósékkal, meg anyuékkal :wink:

Párod nem semmi :shock: A meglepit még hagyján, mert pasi - enyém se olyan - , de hogy hancúrozni se akar! Az enyém mindennap akarna :oops: Mikor meg távol voltunk, akkor meg az volt az első, mikor taliztunk :oops:

Én meg azt álmodtam - azalatt a kevés idő alatt, amikor aludtam - hogy kislányom született :shock: Tök pici formás baba volt, rózsaszín ruciban :lol: Bár lehet azért, mert tegnap beszéltünk erről a párommal, és már beleéltem magam :oops:

Pendi, Csucsu :?:
Vendég
 


Sziasztok!

Bridget,
szívesen! Kivi vagyok, melyiket választottad!
Tegnapelőtt itt hivatalosan munkanap volt, akkor a munkahelyen dolgozott. Utána meg a haverjának segített (akiknél van a pici baba, de a csaj nem szólt, hogy átmennék-e, úgyhogy eldöntöttem, ha nem hív, én ugyan nem megyek nézni, ahogy msn-ezik, meg tv-zik :evil: ). MEg amúgy is elvoltam anyósékkal, meg anyuékkal :wink:

Párod nem semmi :shock: A meglepit még hagyján, mert pasi - enyém se olyan - , de hogy hancúrozni se akar! Az enyém mindennap akarna :oops: Mikor meg távol voltunk, akkor meg az volt az első, mikor taliztunk :oops:

Én meg azt álmodtam - azalatt a kevés idő alatt, amikor aludtam - hogy kislányom született :shock: Tök pici formás baba volt, rózsaszín ruciban :lol: Bár lehet azért, mert tegnap beszéltünk erről a párommal, és már beleéltem magam :oops:

Pendi, Csucsu :?:
Vendég
 


Bocsi, nem tudom, hogy lett kettő :shock: :oops:
Vendég
 


Kitty
Szia 8) Hat valasztottam egyet de az a baj nekunk mar megvolt a evfordulo :roll: most inkabb mast tennek be :? amugy ezt valasztottam 8) ngyon szepek vannak :wink:

Kép

Hat az az igazsag lehet o hitte azt,hogy en vgyok faradt nem tom :roll: o nem egy nagy eroszakos meg ha okaig vgyunk tavol is :? persze bennevan a joban de lehet csak nem akart egybol azzal inditani :roll: nem tom :? mindenesetre lehet nekem is nem a nagymamahalorucim kellett volna felvenni hanem a sexiset :roll: na de majd ma :twisted: Fuu mar csak 1hoanpa anagy anpig nalatok 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nagymama hálóing :lol: Hát akkor ma muszáj bevetni a legszexisebbet, hát hogy lesz ebből így 2009-es bébi??? 8)

Ja, egy hónap :wink:

Szép a vonalzó! Az évforduló után én is leveszem az enyémet, mert azért egy évig ne legyen ott - addigra majd keresek egy másikat :wink:
Vendég
 


Kitty
Hat jah a regi osszment halorucit vettem fel de mindegy mit veszek fel sotetben ugysem latni na meg ha lekerul :roll: varjal csak amugy mar abbol is tudja ha nagyon csiniben nyomom tudja valamit akarok ma tutira 8) :lol: ugyhogy ha amugy nem esik le neki akkor majd igy lefog megint :wink: Vonalzi jah szep csakhat egyenlore elteszem jovore :lol: Most nemis tudom talan a husvetot raknam fel de az mikor is lesz :?: :!: :idea: :roll: Help :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Igen,csak császárral szülhetek a szemeim miatt.... a dokim szerint elég rossz állapotban vannak a szemfenekeim, és félő, hogy az erőlködéstől leszakadna a retinám is és bevérezne az egész szemem :? :? :? :? :? :?
Itthon a legtöbb szülész tarifával dolgozik. Az én orvosom 80ezret kér + 30ezer lesz az érzéstelenítős team.
A 13. héten szerintem már hasi uhu lesz. De ezt nem tudom.
Azt mondta, hogy csak egy nagyon picit ivott. De minden kijött belőle szerencsére, estig aludt a drága, mára teljesen rendben van.
És festeni meg ő fog, én csak szagulom majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát a párodat meg nem tudom most hova tenni. Remélem, hamar vissza szokik a rendes kerékvágásba. Legalább virágot azért vehetett volna :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Húsvét: ápr. 12-13.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Hát ma jól elszunyáltam! Jól esett mit ne mondjak!!! A köldököm még mindig fáj! Nem vészes csak olyan rohadt kellemetlen! Nme lehet, hogy azért mert fordul épp kifele??

Brid! Párocskád elég furi! Mondjuk valamivel több mint 1 hónap után mást remél az ember! És totál franyon megértelek! Amugy tegnap este én is akartam apácskával akrobatikázni, de őt jobban érdekelte a film igy lerázott! Pedig máskor az a baja, hogy nem igen vagyunk együtt a baba ota! Most meg neki nem volt hozzá kedve4 Mondju lehet kéretni akarta magát, de nálam rossz lóra tett, mert én csak egy gyors hancurt akartam nem többet! Lehet amugy párocskád valami nagyobb dobásra készül nem??? Márminthogy valamit tervez az évfordulotok miatt?? Nem lehet! A váll fájása monnyon le!!

Zsuzsu! Hát lehet belaszokok majd az ilyen fajta takaritásba, de azért remélem nem kell! Majd mindig apa pont itthon lesz az ilyen eseményeknél ami remélem nagyon ritka lesz és ővé lesz a takaritás! Az Ő gyomra nagyon jó bármit meg tud tenni! Azt tudom, hogy nem fél a kakis pelustól sem! Mondjuk attól én sem! :lol:

Kitty! Hát lehet igazad van a köldökkel kapcsiban, de én gondolok arra is, hogy kifordul és azért! Vagy az nem ilyen??? Annak mikor kell megtörténnie vajon??

Ja! És már csak egy nap van az uhu ig!!!!!!! :D :D :D :D :D :D És már én is lány mellett szavazok! Szal 4:2 az állás!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok :)

Bridg :?
Hát szomorúan olvastam a soraidat a pároddal kapcsolatban.Biztos hogy neked ő kell? :?
lehet, te jobbat érdemelnél, pl. aki nagyon szeretne babát is és teljesen átadja magát Neked :)

Nóci :)
A köldököm nekem a 25. hét körül fordult kifele, de nem fájt, meg nekem annyira nem is fordult ki, csak lesimult, meg hát én vékony vagyok.
Tényleg!A mocorgást nem érzed még?Én a 20. hét környékén kezdtem el érezni először, mintha buborékok pattannának szét a hasamban. :)
Nagyon várom már az uhudat és az eredméneket :wink:

Zsu! :)
Akkor neked a szülési fájdalmaktól nem kell félned :) Programozott lesz?

Kitty :)
én amikor terhes lettem, kisfiút álmodtam meg :)
Vendég
 


Enis! Neked tartozom egyelmaradt dologgal azaz a babával meg arról a bizonyos közel 2 évről!
Nos 2007 május volt az első ciklus mikor apa ugy döntött, hogy családos akar lenni! És az első hónapban nagyot csalodtam! Tudod mikor nekem megjött mikike akkor én ájultam hánytam hasgörcs meg egyéb ilyen finomságok társultak hozzá! A munkahelyemről is sokszor az ügyeletre küldtek! Vagy taxi vagy apát riasztottmam, hogy jöjjön menni kell a szokásos szuri adagért! És remélem, hogy ez a szülés után megváltozik! A doki nem biztatott benne!!!!! Sajna! Na mindegy eltelt az első év! Azaz majdnem egy év! Elmentünk egy meddő központba ahol elmeséltek nekünk mindent, hogy mi hogy történik meg minden azt már a legelső vizsgálatok nem ugy voltak ahogy elmondták! Szal oda vissza nem mentünk! Aztán elmentem a nődokimhoz és a segitségét kértem! Vizsgálgatott Ő, de közölte, hogy Ő mindent rendben lát igaz a rákszürésem P2 lett! De többet nem csinált! Jöttek a kiborulások ezrei! Már olyan hülyeségek jártak az agyamba, hogy apa tuti valami pasi fogi gátlot szed csak nekem mondta, hogy akarja meg minden! Aztán 2008 szeptember elején kaptam egy tel számot egy női nődokiét magán rendelés és menjek el hozzá! Na gondoltam nem veszitek semmi! Elösször megbeszéltünk mindent meg vizsgált kért egy terheléses cukor vizsgálatot és mikor meg van az eredmény akkor csinált egy hüvely uhut! AMikor is elvileg pém kellett, hogy legyen! Aszonta van is soksok szép petikém, de féluton meghaltak! Aztán ránézett a vérvételi papiromra és ott láthatóan látszott, hogy magas a cukrom és ekkor elmagyarázta, hogy a cukrom nem oda megy ahova kéne és ezért megöli a cukor a petikéket! Nos szigorú diéta és kaptam merkformin nevű bogyot! Eljött az következő mensi oktober és éreztem, hogy megint nincs baba! Jött a november és megint nincs baba! ez volt nov.12! Aztán ugye a következő december 16 kellett volna legyen, de nem volt semmi! De vasárnap totál kiborultam, mert tudtam, hogy meg fog jöni! Hétfön is meg kedden is volt rózsaszines folyásom ami eddig sosem volt! A keddin tudtam, aza fogtam fel, hogy itt a várva várt pillanat! Zebrás vagyok! De tesztelni nem mertm, mert sokszor csalodtam! Ugy voltam vele, majd vasárnap tesztelek! Hát 20 szombat munka nap volt! Apa már akkor az idén nem dolgozott, mert ők leáltak! Nos nekem pisilnem kellett és megcsináltam a tezstet! Apa az ágyban maradt szerintem tudta, hogy megcsinálom! Nekem rettenetesen remegett minden tesztnél a kezem és most nem! Hanem totál higadtan meg csináltam! És szinte egyszerre jött ki a 2 csík! Bementem a szobába feltérdeltem az ágyra és mondtam apának papulettél!!!!!! Átkarolt nem szolt semmit de nem nézett rám! Csak magához huzott! És csak bujikáztunk! Szerintem kijött a könny a szeméből! Én nekem kijött gondolhatod! Aztán felöltöztünk mentünk tescoba és bevitt engem dolgozni! Mert nekünk menni kellett! A szülök csak karikor tudták meg! nagy volt az öröm! Elhiheted!

Bocsi ha sok lettem! De ezt rövidebben nem tudtam volna leírni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
Na ezt nem is mondtad meg :shock: Marmint,hogy ilyen gondok lephetnek fel a szemed vegett :roll: A doki pedig megkeri a penzet :shock: te meg most a 12.hetig az intezetbe jarsz es akkor onnantol leszel elbocsajtva tudod mar hova mesz :?: :roll: Hat ha picit ivott remeljuk a mostani eset elvette a kedvet attol a picitol is legkozelebb :lol: marad a szine vgy valtotok ha mar ugyis festeni kell :?: :roll: Koszi a husvet datumot 8) :oops:

Noci
Szerintem is fordul kifele a koldokod 8) :) Nana,hogy mast vartam 1honap utan soot neked megsugomhogy kb 5perc alatt vegzet velem mert annyira kivoltam ehezve :roll: :oops: gondolhatod mennyire vartam a masnapot,hogy majd akkor is...erre semmi :? mer ugy amugy nem panaszkodhatok de azert o sem volt piskota mert naon is jol erezte magat szombat este :roll: szal nem mintha nem lenne ki o is :roll: aaaah ez keszulni valamivel :? :roll: o olyat nem tud :( Mindenesetre erthetetlenul allok tovabbra is a dolgok elott :roll:
Holnap uhu de izgiiiii :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Melaszka! A baba mozgását! Már igen érzem! De már régebb ota! Beszéltem is a védőnővel, hogy lehet e! Erre kérdezte mit érzek mondtam, hogy mit és aszondta első terhességnél ritkán, de igen! Ha tudatosan figyeli az ember! És én bevallom tudatosan figyeltem! Mostanában amikor lefeszem akkor a legaktivabb! Én nem vagyok sajna valami vékony csajszi akkor lehet nekem jobban ki fog jönni?? Vagy ez mitől függ??? Meg nekem se olyan nagyon fáj, csak olyan hülye érzés és igy tutom, hogy van köldököm! Bocsi, de ezt máshogy nem birtam kifejezni!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Melaszka
Hat mondassz vele valamit :roll: de te is lehet tudod mar mennyi mindenen mentunk keresztul es hogy valtozott honaprol honapra mellettem :) jo iranyba persze 8) es en hiszek benne :roll: o sem lene velem ha nem akarna komolyan ezt biztosra tudom :roll: mindenesetre iden minden kifog derulni 8)

Noci
minnya olvasom a sztoridat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! A kiéhezést frontálisan elhiszem! Már én is kezdek kilenni! Szal tom mit érzel!!! éreztél!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de mostanában nem nagyon van időm. Mostanában még a meló is jobban elfáraszt mint régen.

Nócika
Apa milyen kis vicces a pocak csúcsosodással kapcsolatban. :)
Emlékszem, amikor a tesóm kisfiát pelenkáztuk, hogy neki is állt a kis fütyköse. :) Volt amikor pisilés lett belőle. :) na olyankor volt ám olyan sugár, hogy átpisilt a szobán, ha a tesóm nem volt elég gyors. :)
A bolti lecsónak biztosan már íze van, mint az otthoninak, de én mióta apa csinált nekem, nem eszem mást. :)


Melaszka
Látom te is szereted a tanyavilág hangulatát. :) Nagyon hiányozna, ha nem lenne. Nagoyn szertek kijárni. Már most várom, hogy végre beinduljon a tavasz, és legyen minden zöld, lehessen kapálni, kertészkedni, gondozni a növényeket.

Enis
Hogy mekkora nagy lányod van már: :) Nagyon szép kislány! Sőt elnézem, és nem is kislány. ezek a mai lányok annyira korán érnek. :) Látom szereti a divatot, igazi mai kamasz. :)
Én mikor egyedül éltem rendszerint ettem bolti lecsót. Nem rossz, de apáéval össze sem lehet hasonlítani. :)
Gratulálok a laptetűhöz! Remlem hamar bejön a hozzá fűzött pletyka. :)
Ha lehet, küld el légyszi nekem is a képedet. Én is kíváncsi vagyok, hogy hogy is nézel kis. egyébként iwiw tag vagy, mert akkor bejelölnélek.

Bridget
Micsoda bosszús út volt. És a hazaérkezés sem épp úgy sikerült , ahogy kellett volna. Sajnálom, hogy így alakult. Azért kipihented már magad? Apa azért nem volt most nagyon fair. Azért gondolom megbocsátottál neki. Lehet, hogy csak így tudta legyőzni az vágyát, hogy végre találkozzatok.
Te jó korán ébredtél. Vagy most hogy is van? Nálatok most mennyi az eltérés? Ja, már délután van. :) Kicsit eltévedtem. :)

Zsu
Remélem apa megygyógyult! Sajnálom szegényt! na de téged még jobban. Nálunk is volt már ilyen De nálunk a kanapé, és a fal megúszta. :) Mi lesz, ha meglesz a baba? Akkor még a konyha is bekerül a sorba? :) :)
Azért megbocsátottál neki? Miért nem ő takarított ki? Én tuti kiadtam volna a munkát!

Ne haragudjatok, de most nem tudtam mindenre teljesen reagálni, mert mennem kell. Apa felébredt, megyünk boltaba, meg főzni kell. De majd jövök, és pótolok!
Vendég
 


Szia Pendi! Örülök, hogy legalbb ennyire jöttél! Már nagyon hiányzol ám!!!! Hát igen apa probál mostanában olyan más lenni, de mindenben! Nem értem! Mostanában többet nevettet!
És nálatok mi ujsi a babaprojektben?? mesélj apánál, hogy állnak a dolgok?? Gyogyszereket kell még szednie?? Mikor volt vagy lesz ujabb vizsgálat???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi :)
Hat igen...es tudod en meg azt hittem majd milyen jo kis meglepi lesz soot titkon meg masban is remenykedtem :( :roll: :oops: na mind1...ne faraszd le magad annyira azert kapcsolodj is ki neha es gyere ha van egy 5perced :wink: Koran keltem jah mert mondom a masik oldalon nem ment az alvas de 2szer jol le is izzadtam :twisted: jon a pe-m :oops: Ti jelenleg merre tartotok ciklusilag :?: :roll: Mar csak +7oraval van tobb itt mert nalatok valtva lett nyari idoszamitasra 8) Legkozeleb magadrol is meselj :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócika,
hát szerintem még korai a köldök kifordulás! Barátnőmnek a 30. hét után jött ki valamikor... :roll:

Zsu,
én úgy tudom, hogy 12, héttől már hasi uh van :wink:

Bridget,
ha fogadott dokid van, perkálni kell. Ált. egy vizsgálat árának a tízszeresét szokták kérni. Mondjuk itt vidéken nem sok orvosnál van megadott tarifa, annyit adsz, amennyit akarsz. Barinőmék pl semennyit, mert elment szabira, és másnál szült (neki adtak egy tizest).
Az én mostani dokimnak van tarifája, 30000, de úgyse nála fogok szülni, mert nála csak abban a kórházban lehet, ahol Pendi lakik, ott meg nem fogok, mert az egy mészárszék :x
Vendég
 


Pendi, szia! Írjál magadról egy kicsit többet, mint hogy fáradt vagy. Ez biztos csak tavaszi fáradtág :wink:

Nálunk meg árvíz volt :shock: Nézem az előbb, hogy a fürdőben áll a víz, de szokott ilyen lenni, nem is tulajdonítottam neki először figyelmet. Aztán meg látom, hogy jön ki a konyhába a víz :shock: Hívom a párom, mondta, hogy állítsam le a mosógépet (mert annak a mosóvize jött ki), aztán majd du ha hazaér, megnézi.
Ebben az a jó, hogy féléve lett újracsövezve, tehát elvileg nem lehet baja :?
Vendég
 


Kitty
Akkor Zsunak van fogadott dokija :?: :roll: Mert en azt hittem a meddosegibe csak addig jar az ember amig benem tolti a 12.hetet :? vgy o mar akkor nezett masik dokit?Azert nem ertem :roll: De remelem lassan nekem is ilyeneken kell torni a kis buksimat 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
ezt Zsu jobban tudja :lol: De én úgy tudom, hogy csak a 12. hétig járnak a meddőségibe, utána választani kell dokit (ha nem az ügyeletesnél akar szülni), meg persze kórházat is :wink:
Te amúgy Japánban szülnél, vagy hazajönnél?
Vendég
 


Kitty! Én halottam már olyat akinek a 18. héten jött ki a köldöke! Szerintem ez egyéntől függő! Csak én azt még nem tom, hogy én melyik egyénhez tartozom! :lol: :lol: :lol:
Jaj, te szegény! akkor szedhetted össze a vízet! Ez olyan gáz! Nekünk egyszer volt ilyen és akkor a szerelő mondta, hogy lent ami van a gépnek az alján ott van egy szürő! Az ha eldugul akkor tud ilyet csinálni! Na én azóta kb negyedévente kiiszedem és kitisztitom! Ez kb 5 perces melo! Szal nézd meg! Csak azt nem tom, hogy ha épp tele van a géped akkor mit fog produkálni!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?