Új privát üzeneted érkezett!

Kata
köszi, ismerjük és használjuk a Salvust. A kórházban ajánlották nekünk, úgy párásítunk, hogy fele salvus-fele normál víz.

Kép
Kép
emma1976
 
 



Kata!
Te aztán jól benyeltél! :( Nem is biztos, hogy az oviban szedted össze. Emese pl. még semmit nem kapott el onnan, és továbbra sem tört ki a bárányhimlő. Az óvónénik azt mondják, van olyan gyerek, aki nem kapja el. Itt pedig kb az ovi fele- 2/3-a beteg volt, Emesééknél az egyik nap csak 6-an voltak a 25-ből.
Anda!
Örülök hogy jól vannak a kislegények, és a vizsgádhoz nagy gratula! Szerintem, ha csak lehet, inkább maradj még otthon Velük, hidd el, őszre sokkal erősebbek lesznek. És ha uj közösségbe kerülnek, uj bacikkal találkoznak, ujból meg kell szokniuk azt a közeget, ebből a szempontból szinte mindegy hogy jártak-e bölcsibe. És látod, az én lányom meg szinte immunis...kop-kop nagyon kop-kop.
Emma!
Nagyon szép arca van a kicsikédnek, tényleg ki van fejlődve teljesen. De ahogy látom, már fogy az idő odabent... Kis csomagod készen áll már? Zalánnal ki lesz?
Mit szóltok a fagyos tavaszhoz? Az én gyerekeim azt szólják, hogy nem számit a hideg, immár délután is, lehetőleg sötétedésig kint kell lenni :shock: Luku folyamatosan ismételegeti: esii,esii, más szót szinte már nem is ismer :roll: Emese meg folyton játszótérre akar menni, ha már itthon nem lehet csuszdázni mikor midnen vizes... Még mindig csizmában járunk, erre szerintem nem volt példa vagy 20 éve. Majd 1-2 hét mulva meg gondolom, megjön a 35 fok. Ma nézegettük a bujkáló rügyeket, Emese meg is jegyezte, hogy szerinte fáznak a fák, és alszanak még, vagyis lustálkodnak (mint Ő felkelés előtt)
Irok Nektek egy kis versikét, oviból jött.
Mikor kint süt a Nap, a csiga a házában marad.
Mikor kint eső hullik, csigabiga előbujik.
Neki az a jó idő, mikor esik az eső (az utolsó sort tapsolva kell mondani)

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 

 
 

Melcsi, jó ez a versike, majd mondogatom Bálintnak - a csiga a kedvence! :lol: Szerintem csak az oviban kaphattam el, mert máshol nem voltunk 2 hete, csak kb. 10 oviban :shock: . És ott rám tudnak ám szállni a gyerekek, csúszdáztatni, hintáztatni, öltöztetni kellett őket :shock: , mintha én is óvónéni lettem volna. :lol: :lol: :lol:
Van ám olyan, hogy vki úgy esik át a bárányhimlőn, hogy van rajta 2 pötty, meg se látod és kész. Úgyhogy nem is biztos, hogy Emese még nem volt bárányhimlős. :lol:
Csajok, hol vagytok? Wish, hogy vagy?
Aanda! Gratulálok a vizsgádhoz, ügyes vagy!

dkata
 
 


Hajni,
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kata,
mikor mennél vissza dolgozni?Mert a tanárok csak szeptemberben kezdhetnek,nem?Az meg hamar itt lesz!
Bálint már menne akkor szept.-ben oviba?
Salvus vizet nekünk orrspray-nak ajánlotta a gyerekorvosunk!
Köszi a gratut!

Melcsi,
Neked is köszi!Hát nem volt könnyű,rendesen megfingattak minket a szóbelin!A bölcsis vizsgáktól sokkal jobban félek,mert 5 modulból írunk+2x20 tételből szóbeli+gyakorlati vizsga lesz! :shock:
Örülök,hogy Emese továbbra sem beteg!

Wish,
jól vagy?

Anikó,
megint nagyon eltűntél!

Zsebi,
Rólad nem is beszélve!!!Hiányzol ám!

Bandika,Zsuska,Katyerina,Kismókus,Hunci,Lili,Pompi,Zsuzsi,Napszemcsi,Erika,Orsi,Petyaanya,
HOL VAGYTOK???

Andi
Kép
aanda
 
 


Aanda

de kedves vagy, hogy így, név szerint hiányolsz mindenkit. Napszemcsi amúgy már vagy másfél éve nem írt.
én be szoktam nézni, de most napk óta Angel körül voltak a gondolataim.
Gratulálok, hogy levizsgáztál. Örülök, hogy a fiúk jól vannak.
A barátnőm felfüggesztette a bölcsit, 2 napig jártak a héten a lányok, megint nagyon betegek.

Kata

jól megjártad, szinte egész télen beteg voltál. Lehet, hogy kéne valami komplett kivizsgálást csináltatnod.
Képzeld, találtam egy szuper bébiszittert! 500 ft/óra. 21 éves, 6 éves kistestvére van, akit sokat pesztrált. Olivér szereti nagyon, jókat játszanak. Ma már egyedül etette meg délben, meg le is fektette. Úgy örülök.

Emma

szép nagy fiú már Boldizsár, mikorra vagy pontosan kiírva? Lassan kezdhetünk izgulni érted.

Hajni

én melegítő párnára nem ülnék rá!
Boldog névnapot. Jó közel van a névnapod, meg szülinapod egymáshoz.

Kép
zsuzsi73
 
 


Aanda, tök jól esett, hogy hiányoltál :oops:
Örülök, hogy végre elevenek a fiúk.Allergiavizsgálat neg. eredményéhez gratula.A penész, atka dolgokra sztem mindenki allergiás ha úgy töményen kapja az orrába, én is rögtön megérzema poratkát ha olyan helyen vagyunk.
Gratulálok a vizsgához, ügyes voltál!És már most drukk a következőre!Szorítok az elsejei bölcsihez!Remélem, minden rendben lesz végre!

Kata, grat a fogyáshoz!Ügyes vagy!És jobbulást!!!!

Petyaanya, azért hogy te nem tudsz angolul, nyilván más, mert én napi 1-2-3 órákat csak angolul beszélek hozzá, beszélek, olvasok, énekelk stb. nem hallgatunk dvdt hanem én meghallgatom, megtanulom majd én éneklem, ill szavakat tanulunk mintha magyarul tenném pont úgy.De a HD-t amúgy nem ajnálom, nekem megvan a full HD anyag és nem jön be egyáltalán.

Katyerina, mondd meg apukádnak, hogy a segg a joghoz kell :lol: (nekem seggből van elég :lol: ) a nyelvhez pedig nyelvérzék.

Hajni, szuper pocid van és nagyon csini vagy!!!Tök jó érzés lehet megint mocorgásokat érezni és a kistesó már nem is olyan pici!Utólag is boldog szüli és névnapot!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi engem érdekelne az a hely ott nálatok amit írtál, tök szimpi, van honalpjuk vagy valami?Örülök hogy jó bébiszittert találtál :lol:

Emma, Boldozsár nagyon formás baba!

Anikóóóóóóó eltűntél, Pompi te is!!!!!!!!!!!

Zsebi, ti hanyadikak vagytok a böclsi várólistán???tegnap beszéltem a vezetővel....

Magamról, magunkról:
szóval vagyok-vagyok, csak tök fáradt vagyok, amióta leszakvizsgáztam, köszönöm a gratukat :lol: fáradtabb vagyok mint mikor tanultam, nem értem...és alig alszom sajnos, gondolom, most jön ki minden stressz.

Kérdeztétek, jogi szakvizsga volt.Még egy diplomát szeretnék a konkrét szakosodás miatt (társadalombiztosítási jog területe és nem fogok soha tanulni önszántamból az tutti)

kedden megvolt a 15 hós oltás, kissé elcsúszva, mert előtte 2 héttel volt prevenár és várt két hetet, most kivi vagyok mi lesz...állítólag semmi, de egy másik állítólag szt láz, betegség, remélem, nálunk előbbi.

gyerek, nos a mászásnál nincs is jobb, néha elfeledkezik magáról ,akkor megy, már nem is babakocsizunk, hanem sétálunk, így nekem is könnyebb, ha meg elfárad, berakom az MT-be, na de itthon, komolyan, megőrülök, még egy ilyen azért is mászok mert az a legjobb gyereket nem láttam mászik mindenhova.
Ha meg megzsarolom, pl adok egy labdát ha idejössz, akkor feláll és jön, de amint megkapta, mászik tovább

semmit azaz nulla szóta mond, helyette mutogat, de mindent ért és most már el tudja különíteni az angol és magyar szavakat.

úgy látom, hogy eszes pasi lesz nem sportman kivéve az úszás, én már nem is kellek, egyedül oldja meg a feladatokat, a beugrást, úszást, elúszik (karúszóval) a labdáért, néha megnézi ott úszkálok-e mellette, konstatálja, h ja, és úszik tovább

anyu 1 hó múlva jön fel, tőlünk 20 p gyalog az út odáig, egy kerületen belül vettünk neki lakást.remélem, itt jobb lesz neki, otthon nagyon egyedül volt, én sem tudtam neki segíteni, és apu halálába teljesen belebetegedett, de talán most már jobb lesz hogy én is itt vagyok neki.

aztán találtam egy családot tőlünk nem messze, szintén ugyanabban a kerületben, konkrétan nem bébiszitterek, mert nem mennek el a gyerekért stb hanem én viszem őt hozzájuk.heti 1x megy a gyerek és élvezi.Reggel viszem este hozm.Ott van a család 3 éves ikerfiai, egy 17 hós kislány és egy egyéves fiú és Hunor.Játszik,elvan sokat tanul nagyobbaktól, ott is alszik.
Ráadásul ha nekem dolgom van pl az adásvétel miatt le kellett anyuhoz utazni, akkor egész este ott volt velük, meg vigyáznak rá 7végén ha kell stb.
Meg vagyok velük elégedve, egyrészt kedvesek, másrészt apjuk szakács, marha jól főz, Hunor meg rengeteget fejlődött pedig eddig 4x volt csak.Szóval szimpik és nem is annyira drágák jó azok, de összességében megéri akkor is. napi 3 kaja és 8-16-ig 3500 Ft.

Remélem,. nem hagytam ki senkit sem :oops: Bocs ha hosszú lettem :oops:
Vendég
 


Hunci

erre a családra hogyan találtál rá? És alszik is ott Hunor?
a 3500 egész napért + kaja nagyon olcsó.
Jó lesz neked, ha a közeledben lesz anyukád, meg segítség is lesz biztosan.

A városunk élményfürdőjéről itt egy link, alatta pedig egy konkrét szálláshely, ami nagyon igényes, és pár percre vab a strabdtól.

http://www.gyoparosfurdo.hu/teszt/index.php

http://www.oroshaza.hu/kikapcsolodas/sz ... g3_id=1464

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi köszi a linket, megnézem.A vaterán hirdették magukat.Kipróbáltam és bevált nagyon is.Ott alszik Hunor igen.Reggel 9-re viszem, 17-kor hozom, mert a 8-as kezdéskor alszunk :oops: .De volt hogy este 19-kor mentem érte, amikor elintéznivalómvolt vidéken.És akkor kért 4000-et.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Lenne egy kérdésem tejügyben. Én eddig még tápszert adtam Manócinak reggel-este. Tanácstalanok voltunk a tejbevezetéssel, hogy hogyan és egyáltalán melyiket, és úgy gondoltuk maradunk a Milumil 1 év fölött. De most úgy gondoltuk, hogy házitejet kezdünk Neki bevezetni, ezek a bolti tejek állítólag szinte már nem is tejek!
Arra nem emlékszünk, illetve ellentétesen emlékszünk a Férjemmel, hogy hogyan is kell átállni. Én úgy emlékszem, hogy a tejet még tápszerrel kell felesben adni először, a Férjem szerint a tejet vízzel kell hígítani és nem tápszerrel! Segítsetek légyszi, hogy melyik variáció a helyes!

Előre is köszi!

Kép
potykamanó
 
 


én mindenképp a tápszerrel keverném.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szia Orsi!

Köszi szépen!

Kép
potykamanó
 
 



Kata :)
Lili kis mennyiségben kapta először ill. főzve. Aztán fokozatosan egyre nagyobb mennyiségben.
most már kap tisztán tejet.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi, főzve=kaja, amiben van tej? :lol: Enyém gyerek kávé függő, kellett vennem cikóriakávét neki, mert durván dönti magába a tejeskávémat egyébként. :shock: Így most már kap tejet is.
Akartam még kérdezni az epret és a kivit. 2 éves kor után, akkor én már adhatok majd ha lesz szabadföldi 1-1 szemet, és ha nincs baja, akkor eheti?

Zsuzsi! De jó, hogy előkerültél! Szuper, hogy találtál bébiszittert!
Igen, sajnos elég sokat voltam beteg, sztem az immunrendszerem megadta magát, kellene nekem egy immunerősítő kúra (nem gyógyszeres, hanem minden mesterségestől mentes kúra, amit anno csináltam is, no, akkor évekig nem volt herpeszem!). A dokihoz meg megyek majd vissza, mert a tavalyi rossz májfunkcióm még nem lett ellenőrizve, majd ha most meggyógyultam, utána. De még mindig köhögök. :roll:

Aanda, Hunci! Köszi a gratlációt a fogyókúrához, igazán nem érdemlem meg, ugyanis itt a nagy betegségben visszaszedtem 2 kilót, mert megmagyaráztam magamnak, hogy ennem kell a gyógyszerek miatt, főzni meg örültem ha egyfélét tudtam. :oops: (Ma pl. 2 gigászi méretű krémest is ettem, de majd visszaállok holnaptól, mert már nem szedek antibiot. :oops: )

dkata
 
 


Kata :D
jah, úgy értettem pl. borsófőzelék :) vagy tejbedara és tsai.
szerintem nyugodtan megpróbálhatod az epret.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsuzsi,
a barátnőd ikrei milyen betegségeket kaptak el?Mennyi idő után döntött úgy,hogy kiveszi őket a bölcsiből?
Dolgozni fogsz,hogy kerestél bébiszittert,vagy csak kikapcsolódásra vágysz néha?(nekem már a suli is kikapcsolódásnak számít!)

Hunci,
köszi!
Annyira megnézném a kisfiadat,ahogyan úszik!
Enyémek tavaly a Balcsin csak a nagyvízben szerettek lenni,kíváncsi leszek,hogy idén mennyire fogják élvezni a vizet!

Örülök,hogy előkerültetek!

Andi
Kép
aanda
 
 


Aanda

írtam neked privit.

Kép
zsuzsi73
 
 


Meg vagyok én is.

Majával voltunk dsgm-en. Még mindig lábujjhegyen tipeg! Nem feszesek az izmai, de még lehet, hogy párszor mennünk kell. Kismotort nem javasolta neki, mert az is csak a lábujjhegyezést erősítené nekik. Biciklit javasolt inkább. Most mehet a sarokba a kismotor, pedig nem rég vettem nekik, még használni se nagyon tudták. :(

Hajni!

Vezetés. Kb annyi + órát vettem, mint a kötelezőnek a fele. Azt nem tudom, hogy mennyi volt. Jársz már vezetni, mert az oktatóm oktat pesten is, őt szívesen ajánlom!
Egyébként meg nagyon más volt oktató nélkül kimenni a forgalomba. Igazán tényleg akkor tanul az ember, ha már egyedül vezet!

Kata!

jobbulást! És ne legyen lelki iseret furdalásod! Betegen nem lehet fogyókúrázni!

Emma!

Nagyon édes a babád!

Orsi!

Főzve tej. Én meg voltam róla győződve, hogy a foralásra gondolsz! :)
Anyatejes babaként először mi is műtejet adtunk, vagy azt tápszernek kell hívni. A junior tejek vagy mi a szösz. Aztán vizeztük, most meg megy rendesen. De ha elfelejtek előre forralni akkor még most is vizezzük, hogy gyorsabban lehüljön. :D

katyerina
 
 


én nem forralom a tejet, szerintem a boltit felesleges, nem?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


A bolti tej pasztörizált, nem kell forralni. Egyébként én a forralt tejet meg se tudom inni, akkor inkább nem kérek, pedig egyébként imádom. :oops: (Ezért nálam házi tej pl. kizárva, akkor is, ha a bolti tejet lefölözik, kizsigerelik...)

Katyerina! Köszi! :lol:

dkata
 
 


szeretném egy jótékonysági akcióra felhívni a figyelmeteket:

Kép
http://segitsuti.freeblog.hu/

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata :)
Jobbulást! Remélem most már nem kapsz el semmit.

Emma :)
Boldog névnapot Zalánnak!
Nagyon jó a kép Boldizsárról! Nahát, mindjárt finish-elsz :D

Hajni :)
Te hogy bírod? Én ki vagyok nyúlva, ha Balázs alszik, akkor én is. Jó gyerek, mert délután is alszik 3 órát, így van időm pihenni.
Az a baj, hogy nagyon rosszul alszom, és ezen az sem segít ha a délutánt átkókakodzom és nem alszom, éjjel akkor is folyton felébredek mindenre.

Amúgy minden rendben velünk, csak nem nagyon van időm netezni. Kisebb események vannak néha (hasmenés Balázsnak, foghúzás nekem), de általában jól vagyunk. Dokihoz majd csak jövő héten megyek.

wish
 
 


Most látom, hogy még nem is írtam az oldalra! Vhogy mindig elúszom időben, pedig semmit se csinálunk, csak úgy eltelik a nap… Nem is éreztem még magam akkora naplopónak, mint mostanában… :roll:

Emma,
Zalánnak boldog névnapot!

Wish,
Épp a napokban panaszkodtam, hogy nem tudok éjszaka aludni! De akkor ezt betudom Blankának! :D Én is legtöbbször alszom Olivérrel du., este is ahogy altatom, sokszor hamarabb elalszom, mint ő! Elég durva! Neked megvan már a sötét csíkod a hasadon? Nekem semmi, pedig Olivérrel már a 18. héten látszott vmi. :roll:

Melcsi,
Jön a tavasz, már én is várom!

Zsuzsi,
Tökjó, hogy ilyen tuti bébiszittert találtál! Dolgozni fogsz vagy tanulni?

Hunci,
Hol van ez a csúcsszuper családi bölcsi? Szerintem is tökjól hangzik meg az ára is! :D

Kata,
Hogy áll a fogyókúrád? Bírod még az éhezést?

Katyerina,
Van oktatóm, szerintem ő meg is teszi a tőle telhetőt, jófej is amúgy. Hát igen, attól félek én is, hogy milyen lesz egyedül vezetni. Bár mintha azt mondta volna a dokim, hogy a 28. héttől nem fizet a biztosító, ha balesetet csinálok… :? Úgyhogy nem tudom, mikor kezdem el egyedül. Te sokat mész autóval?
20140901102739
 
 


hajni777 írta: Bár mintha azt mondta volna a dokim, hogy a 28. héttől nem fizet a biztosító, ha balesetet csinálok… :? Úgyhogy nem tudom, mikor kezdem el egyedül. Te sokat mész autóval?

ilyen nincs.
nekem is mondta valaki, mikor Lilivel terhes volt, utánajártam és ez kamu.

az alkotmánybíróságon se nagyon állná meg a helyét :wink:

én utolsó előtti nap is vezettem, szülés napján csak azért nem, mert épp otthon volt a férjem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
de neked azért kevesebb esélyed lett volna balesetet okozni! :wink: A dokim meg akkor jól elküldöm... :twisted: De egyébként tényleg bele se gondoltam... Milyen hülyeség! Maga terhes, akkor nem fizetünk, vagy mi?! :lol: Köszi a helyesbítést! :D
20140901102739
 
 


Hajni, de jó, hogy végre írtál! :lol: Fogyókúra sehogy nem áll, jobbára "csinálgatom"... Ma mézes puszedlit sütöttem, bár eddig csak 1et ettem. :oops: De tegnap este is olyan farkas éhes voltam, hogy elővettem a krumplisalátát, meg egy csomag túrót. Végül a túrót mind megettem (25 deka :oops: ), de a kruplisalátához nem nyúltam. Most újra -6 kilónál tartok összesen. :lol:

Wish! Irgum-burgum, hogy ilyen ritkán jelentkezel! De olyan jó, mikor végre írsz! Balázs hogy van? Mit kap szülinapjára? Pocakképet nem teszel? Vagy képet a kicsi lányról? Hajni, ez neked is szól, Blanka képet kérek! :lol: :lol: :lol:

Fel kell költenem Bálintot, mert még szunnyad, kint meg ezerrel süt a nap! :lol:

dkata
 
 


Hajni!
Ilyen diszkrimináció nincs! Én is vezettem a szülés előtti napon Lukuval. Esély meg minél többet vezetsz, annál nagyobb, mint tudod, egyik lábad a börtönben, másik a temetőben, ha vezetsz! Na ugye milyen optimista is tudok lenni :lol: :lol: :lol: de ez igy van, mindenkinek.
Zsuzsi!
Tudsz valamit Angelról? Olvastam, mi történt, de nincs időm sose lapozgatni.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi

most stabil a kisbaba állapota, ez volt az utolsó hír.
Ti is sokat vagytok kint, hogy jó idő van végre?
Mi tegnap de. 2 órát, du pedig 3-t voltunk játszótéren, parkban, stb. Motorral.

Kata

tegnap én is úgy ébresztettem Olivért du. 4-kor, meg reggel is, 9-kor. Most még többet alszik, hogy sokat lent vagyunk. Most is alszik még javában. Te hogy vagy?

A kajával kapcsolatban akartam még kicsit panaszkodni. Azt írtam többször, hogy Olivér nem nagyon eszik darabosat, csak a kenyeret ette meg. kb. 1 hónapja újra nem eszi meg azt sem. Amúgy nagyon jól eszik, 6-szor naponta, főzelékeket hússal, tejtermékeket, gyümölcsöket (turmixolva). Valamelyik nap adtam a szájába sonkát, meg is akarta enni, de majdnem megfulladt. Aztán kihányt mindent. Így 20 hónaposan már zavar kicsit, hogy mi menet közben nem tudunk bekapni semmit, meg hogy főzök neki külön továbbra is, de azért remélem nem így fog felnőni :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Wish,
örülök,hogy jól vagy!

Hajni,
használd is ki a szabadidődet,mert 2 gyerekkel már semmire sem lesz időd! :lol:

Én is szeretnék pocakos képeket és uh képeket nézegetni!

Fiúk 5 hét után újra bölcsiben vannak!Fél órára bementem velük a csoportba,megvártam,amíg megreggeliznek és belemerülnek a játékba,majd elköszöntem tőlük.Nem sírtak! :lol: Azért ebédre visszamegyek és ha véletlenül nem alszanak el,hazahozom őket,de szerintem nem lesz gond,mert el fognak fáradni!

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok Lányok!
Sajnos nálunk egyik gép sem enged fel akárhogy is irom be a jelszot....! :evil:
Most megint itt az öcsém gépe,azt hiszem én már csak igy fogok tudni bejelentkezni :( !

Gyorsan vissza nézegettem de csak kutyafuttába!Gyönyörü pocakos képeket láttam!Igazán kis csinosak vagytok, csajok!
Angelt én is olvastam,nagyon izgultam és izgulok értük, szoritok minden pillanatban a picikének és persze Angelnek!Hosszu lesz ez az ut de remélem és kivánom hogy jol alakuljanak majd a dolgok....!

Kata!
Gratulálok a -6-hoz!
Nem semmi....! :D
Ügyes vagy nagyon!

Hajni!
Neked hoztam egy cimet itt sok Thomas van:
http://www.jatekbox.hu/index.php?page=l ... =list&fr=p

Este jövök és mindenkinek irok! :wink:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Végre tavasz van!!!!!! Már második napja kinn altatom a csajokat és fél hétig homokozunk hintázunk, élvezzük a napsütést!

Tegnap voltunk útlevelet csináltatni. Ha valaki mostanában tervezi. Júliustól megint új útlevél lesz, ujjlenyomatos.
Persze jól kifogtuk elromlott a fényképezőgép. Nagy nehezen visszahozták, de be kellett engednünk egy pasit (bár nem tudom miért, végülis mi csak két kicsivel voltunk) és újra elsz.ródott a gép. Végül átvittek minket máshova.
De a csajok nagyon jól bírták, Gaja olyan fejeket vágott, hogy szétröhögtük magunkat. Nekem elég vicces lett pont emiatt a képem.
És 2 év után végr elmentem nődokihoz is, úgyhogy lehet megdícsérni. :D

Hajni!

Heti 2x biztos autóba ülök. egyszer zenebölcsibe megyünk a csajokkal, egyszer tornázni megyek. De már voltam Pesten a Szabolcs utcában többször is. :) Egyébként Budára még nem merészkednék át. Ma martens cipő volt rajtam. Na abba nem tudok vezetni. Vastag a talpa, így olyan gázt és féket nyomtam minden alkalommal, hogy szerintem sírt aki látott... még magas sarkúban sem fogok :D A bejáratott útvonalakon már elég jól boldogulok, az idegen helyeken még nagyon parázok és így gyorsan elfáradok. Pl múltkor hatvanba mentem tök egyedül (gps-el) és visszafelé már sötét volt, pályán mentem, fáradt is voltam, elég sok teherautót kellett kerülgetnem, kitettem az indexet, de valószínű a kormányt is húztam vele, mert nagyon csúnyán ledudáltak... hát majdnem sírva fakadtam. hát ilyenek. meg parkolni még mindig nem tudok normálisan... de nem fárasztok tovább senkit se vele...

katyerina
 
 


Melcsi,
vicces ez a szólás... :? :D

Zsuzsi,
nemtom ezt a kaja dolgot... :roll: De mindenfélét eszik végülis ahogy írod sok gyümivel, szerintem nagy gond biztos nincs! :D (Csak halkan: Olivér is még pépet eszik reggelire... :roll: )

Anda,
tökjó, ijesztgess csak, így is eléggé parázok, hogy Olivér megkattan itthon velünk majd... :(
Fiúk hogy bírják a bölcsit? Jól vannak?

Anikó,
ez a link azért övön aluli volt! :twisted: :lol: :lol: Ennyi Thomas-cucctól leszakadna a galériánk is! :lol: Írjál magatokról is!

Katyerina,
akkor Te ügyes vagy meg bátor! Fú, ma én is a crosc-ban vezettem, elég bumfordi a pedálokhoz meg még meleg is! De legalább ma nem okoztam volna balesetet, mint eddig mindig... :? Az is vmi... :roll:

Én pár napja elkezdtem kacsásodni. Vmi ideget nyomhat Blanka, a lényeg, hogy alig bírok ráállni a jobb lábamra! Meg amúgy is egyre nehezebb már óriáspockom, kicsit viccesen járok! :D Elővettem a tavaszi kabátom, így most már nem lehet nem észrevenni a hasam, és képzeljétek, annyira kedvesek az emberek! Nem vagyok ehhez szokva, úgyhogy ma tök jól esett még a vadidegenek érdeklődése is! :D
20140901102739
 
 


Katyerina,
szerencséd van,hogy alszanak még a csajok babakocsiban!
Mi is elkezdtünk már játszótérre járni!

Hajni,
bocs,nem akarlak megijeszteni,ezek a tények!De ügyes vagy,megoldod!Amíg a kicsi babakocsiban lesz,könnyű dolgod lesz,és sokat is fog aludni,úgyhogy jut időd majd bőven Olivérre is!
Fiúk egyenlőre jól bírják a bölcsit!Sok az élmény,szívesen mennek,bár ma reggel egy kicsit nehezebben ment az elválás,de hamar megnyugodtak!Minden délelőtt kint vannak az udvaron,ahol rengeteg a játék,és tegnap katicabogarakat meg csigákat néztek a gondozónőkkel.Júniusban átköltözik a bölcsi a felújított oviba 1 évre,amíg a bölcsit is ujjáépítik!Ott majd nem tudnak mosni,nem lesz bölcsisruha,úgyhogy most vásárolhatok ezerrel!

Andi
Kép
aanda
 
 


Anda,
ha a kicsi is olyan "sokat" fog aludni, mint Olivér anno, akkor nagy bajban leszek! :? :wink: Amúgy Olivér is simán elalszik a babakocsiban, ha álmos. Azért nem is teszem bele mindig, mert ott sokkal hamarabb elalszik, aztán körözgethetek órákat a nagy forgalomban. Meg már én se vagyok a régi. :roll: (Na nem mintha akkora sportamber lettem volna terhesség előtt... :oops: )
Tényleg van olyan, hogy bölcsisruha? Soha életemben nem hallottam ilyesmiről! Más gyerek ruháját adják a gyerekekre? :shock: Reggel meg vetkőztetéssel kezdik a napot? :shock: Egy bölcsibe járnak picik is, nem? Akkor ott annyiféle ruha van? És miért kell másik ruha egyáltalán, oviba miért nem kell? :shock: Nem értem... :oops:
20140901102739
 
 


Hajni!
A mondás pedig tényleg igaz, ha belegondolsz... bármikor bárkivel bármi történhet...
Andi is jól mondta, 2 gyerkőccel az elején azért készülj fel hogy nem gyaloggalopp, én is alig tudtam menni valahová, az eltérő napirendeket soká tart mig össze lehet hangolni, na meg a cuccolás, hogy mindkettőnek minden meglegyen, nagyon nehéz elindulni bárhová. De ezek leküzdhető akadályok, és nagyban kárpótol majd, hogy azt látod másfél-két év mulva, hogy egymás számára nélkülözhetetlenné válnak, sülve-főve együtt játszanak, és minden betyárkodásban együtt vesznek részt, és senki nem maradhat ki semmiből!
Katyerina!
Képzeld, én 16 éve vezetek, de oldalra egyáltalán nem tudok beparkolni, legfeljebb ha senki nincs vagy 20 méteres körzetben :oops: Ezért is kerülöm Budapestet.
Zsuzsi!
Mi is kint vagyunk folyton, mióta megjött a tavasz! Alig tudom behuzni Őket, napok óta nem vetitettünk, mert mire az esti teendőkkel végzünk, Luku szinte lefordul a székről olyan fáradt, és Emese is 1 perc alatt elalszik. Mindennap egyre később sikerül bejönni, a 7 óra már csak álom, és az én kedvenc filmem ugyebár nem kezdődik később a tavasz miatt :? A háztartásom pedig ujra uszik, mindent csak gyorsan kutyafuttában tudok csinálni. De olyan boldogok!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok,

Már biztos sokan nem is emlékeztek rám, az elmúlt 1 évben nem jártam erre túl sokszor....utoljára azt hiszem szeptemberben néztem be, csak hogy megosszam a bánatomat.....

Most meglepődve látom mennyi spontán baba van a Kaális topicban :D :D :D Mindenkinek gratulálok !!!!

Csatlakozni szeretnék :D...A szeptemberi műtét utáni 3 hónap kötelező szünetet követő hónapban megint beköltözött hozzám egy pocaklakó...aki ma töltötte a 15. hetet és eddig úgy tünik, minden rendben van vele :P
Persze az előzmények miatt nem is volt kérdés hogy megszuratom-e magam, tegnap voltam a méhlepény mintavételen....

Máté meg január óta oviba jár, bár csak ma lett 3 éves..
Mondanom sem kell hogy minden második héten betegek vagyunk, sokszor apa jobban mint Máté és én is már kétszer elkaptam a fránya influenzát de végre itt a tavasz és remélhetőleg vége a betegeskedésnek.....
Vasárnap ünnepeljük a szülinapot, mi is Thomasban és autókban nyomjuk főleg...

Május elejétől valószínűleg betegállományban leszek mert megszűnt az a munka amit az elmúlt 1 évben csináltam, de nem is bánom nagyon, legalább lesz egy kis időm a lakásra meg magamra mielőtt belevágok a kétgyermekes anyuka szerepbe...

Mégegyszer minden kismaminak grautlálok, a többieknek meg hajrá-hajrá !!! (persze csak aki akarja :):):))

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta

Jó felőled újra ilyen híreket hallani!
Spontán lettél terhes, vagy lombikoztatok?
Máténak boldog szülinapot, de nagy fiú lett, pedig én emlékszem még, amikor megszületett.

Hajni

a közeletekben nincs játszótér? Olivér már nem ül meg a babakocsiban, mi motorral szoktunk útra kelni, játszótérre, vagy a parkba megyünk, mindkettő nagyon közel van. Ott aztán órákat el van Olivér.
A kaja miatt olyan szempontból nem aggódok, hogy - bár valóban eszik minden félét, - a legkisebb darabostól is öklendezik. Tegnap szilvás gombócot főztem, nagyon pici darabot tettem a szájába, azonnal kiköpte.

Melcsi

milyen sorozat kezdődik 7-kor?
Olivért se kell altatni, amióta lent vagyunk örökké, ellenkezőleg. Reggel és du. is ébreszteni kell.

Kata

írok privit.

Kép
zsuzsi73
 
 


Kriszta,
tudtam, hogy egy hasonló hírrel fogsz visszatérni! :wink: Gratulálok! :D Nagyfiadnak boldog szülinapot!

Kata,
Ádámnak sok boldogságot! Még Bálint képeivel is adós vagy! :wink:

Wish,
Balázsnak nagyon boldog szülinapot!

Zsuzsi,
játszó nincs túl közel, ezért nem megyünk túl gyakran. A motort már mi is visszük mindenhová, de itt a környéken nem mehet vele, mert túl keskenyek a járdák (azt is elfoglalják az autósok ) meg még lejtenek is. :(

Itt egy motoros kép. Ezt a repülőt "vezette" tegnap:
Kép
20140901102739
 
 


Hajni,
aranyos a kép!
Bölcsisruha: :lol: nem abban a ruhában vannak a gyerekek bent a bölcsiben és az oviban sem,amiben viszi őket a szülő reggel!Mindenki átöltözteti őket kényelmes melegítőalsóba,pólóba,amiket nálunk a bölcsi biztosít és mossák is gyönyörűen.Mindig vasaltak,illatossak a ruhák.Igen,sokféle méretben vannak,mondjuk a fiaimra már elég kicsik,mert lassan ők a legnagyobbak!Nekem és minden szülőnek ez hatalmas segítség,mert 1 nap alatt több pólót leesznek,és nem nekem kell mosni!A cipőt is cserélni kell, :lol: vinni kell benti vékony vászon cipőt vagy szandált és az udvarra is kell egy cipő!

Kriszta,
Szia!Én is emlékszem Rád!
Gratulálok a terhességhez és Máténak Boldog szülinapot kívánok!

Wish,
Balázsnak Boldog szülinapot kívánok!

Képeket tegyetek fel légyszi a szülinaposokról![/b]

Andi
Kép
aanda
 
 


Wish! Nagyon boldog szülinapot Balázsnak!!!

Hajni! Köszi, Ádám nevében is, de nincs itthon, így ünneplés sincs. :?
Nagyon aranyos a képen Olivér, látom, az új cipő van rajta! :lol:

dkata
 
 


Kriszta! Gratulálok! De most már ne nagyon tünj el, szüksége van a topiknak egy kis lendületre! :lol: Az eredményekről meg számolj be! :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Kriszta!
GRATULÁLOK! Nagyszerü hir, remélem ezuttal minden rendben lesz! Jól gondolom hogy spontán történt?
Zsuzsi!
Barátok közt, de csak 1/2 9 után. Viszont ahhoz hogy addigra csönd legyen, legkésőbb 1/2 7-kor be kéne jönni, ha még a napi 2 diafilmet is teljesiteni akarom. De ezen a héten azt hiszem kedd óta nem vetitettünk :oops: Érdekes, hogy nem is emlitették, lehet hogy mire vacsi, fürdés megvan, már Ők várják legjobban az ágyikót :D
Tegnap végre elkészült a hatalmas homokozónk, 2x2-es méretü és tele van homokkal, igy még a rakodókocsit is lehet benne tologatni. Természetesen folyamatosan benne fekszenek, homokcsikokat huznak amerre járnak :D Az a szerencsém, hogyha sikerül rábeszélnem Őket egy kis ugrálásra is, ott lerázódik a java. Ha nem jut aztán eszükbe ujra a homok :roll:
Hajni!
Luku nagy csodálattal berreg Olivér képe láttán, épp itt van mellettem
:D
Kata!
Ádámnak boldog születésnapot!
Na megyünk a délutáni koszt összeszedni :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Aanda :D
nálunk nincs külön bölcsis ruha, abban vannak, amiben viszem őket.
Benti cipő van külön, de egyébként semmi más öltöztetés nincs.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:28-kor.
seszi
 
 


Tyű, de nagy a csend errefelé....

Krisztának gratulálok a babához!

Mi is szabadban töltünk délelőtt-délután 2-3 órát. Zalán imád kint lenni. Névnapjára kapott homokozót, amin elhúzható faházikó van (aldis), hát ez most a sláger. Meg a motorozás, amit 2 hete űz profi szinten. De aranyos, mert nem kell rohangálni utána, mindig megvár. Egy a gondom: minden bejövetel 10-15 perces iszonyat hiszti:(
Meglepő módon sokkal kevesebbet alszik, abszolút nem dől ki: este fél 10 ig képes forgolódni az ágyában, 7kor már fent van, és napközben is max. 2 órára állt rá.

Pocakbaba továbbra is jól viselkedik. Elkezdtük a ctg-zést vele. Pénteken meg megkukucskáljuk, mekkora. Én úgy érzem, hogy kb 1 hete már fejjel lefele behelyezkedett, remélem a doki is megerősíti.

Na hajra, írjatok!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma

már ennyire a végén jársz? csak úgy repkednek a hetek. Lassan tényleg izgulhatunk érdet.

Mi is kint vagyunk de. és du. is 2-3 órát, és nem akar egyáltalán hazajönni Olivér. A motorozás nálunk is profi szinten megy, alig érem utol, úgy megindul. Amióta lent vagyunk, azóta sokkal többet alszik.

Hajni

nagyon aranyos Olivér, jó nagy a haja. Nem szoktátok vágni? Nálunk 6-8 hetente hajvágás van. Teszek majd én is fel képet, szalonna sütőset, hétvégén ui. ez volt a program, Olivér nagyon élvezte.

Kép
zsuzsi73
 
 


Anda,
tökre nem hallottam még bölcsis ruháról, de nem rossz ötlet! Fiúk?

Kata,
ja az új cipő, az egyetlen is. De már szereztem neki váltást! Olyan hirtelen lett nyár, hogy lemaradtam a beszerzésről... :roll: Ugye már nem vagytok betegek?

Zsuzsi,
pedig le van vágva! :lol: Ekkora szokott neki lenni amúgy. Csak kiskorában volt pici haja, azóta se. Szerintem ez jól áll neki, én nem tudom elképzelni tüsivel. Meg amúgy is utálja, ha nyírom, úgyhogy csak belekapok neki innen-onnan... :roll: Már mondták páran, hogy úgy néz ki, mint a régi festett vagy fekete-fehér fotókon a kisfiúk a kifelé göndörödő hajával... :roll: :D

Melcsi,
hú, a hatalmas homokozótokba Olivér is beleülne lapátolni szerintem! Sokat játszanak benne a gyerekek?

Emma,
nekem is kikerekedett a szemem a vonalzós láttán! :shock: Fú, hogy bírod ráadásul az egész napos menést? Én még bírom, mert muszáj...

Orsi,
nahát, olvastam ám a terveiteket! 8) :lol: De nektek elég sok fagyitok van, ha jól emlékszem, mi van, ha több adagra is jut belőle? :lol: Jó neked, hogy ilyen embered van! Én már rájöttem, hogy enyém apával nem lehet több gyereket vállalni, örülök, ha bírjuk majd a kettőt is! Apának nulla ideje van... Pedig nekünk is van még 2 db fagyink, lúgy sajnálom őket, lehet, soha nem lesznek kiengedve... :cry:

Most mi is sokat megyünk-jövünk, nálunk is a motor a legtutibb, km-eket tud vele menni, csak én bírja tüdővel! :D Nagyon élvezi! Blanka sokat rugdos, olyan jó! 2 hét múlva megyünk újra Hajdú dr.-nőhöz, már nagyon várom!

A másik topikon láttam, hogy fölvetették, és nagyon elirigyeltem tőlük a margitszigeti talit!
Szóval, mit szólnátok egy margitszigeti talihoz?
20140901102739
 
 


Hajni :)
2x2 van a fagyiban.
Apa nincs olyan sokat itthon, hétközben ált. egyedül vagyunk.
de ez nem holnapi terv :) inkább csak gondolati szinten merült fel :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni, de betegek vagyunk.... Én a 2. kör antibiot szedem, Bálinttal meg ma voltam, mert 2 éjszakát köhögött végig úgy, hogy alig tudott aludni, meg mondja is, hogy fáj a torka. Nem tudom, vége lesz-e valaha, de nagyon unom, hogy tőlem kapja el a gyerek. :twisted: :twisted: :twisted:
A talira én nem nagyon tudok mit mondani... A kocsim ma megadta magát, leszakadt a kipufogóm. Tök jó, nem? Kocsi is beteg, Bálint is mondta: Autó, beteg. :lol: :cry:

Fogyás: -9 kiló. Még 4 kiló és Bálinttal együtt leszek annyi, mint eddig nélküle. :lol: Megmondom őszintén, hogy sokkal jobban érzem magam! Legjobb, hogy főleg a hasamról ment le, így most rendesen le tudok hajolni. :lol: Csak azzal nem számoltam, hogy most a gatyáim övvel is elég gázul kezdenek kinézni rajtam, amikor ideköltöztünk, akkor meg a kisebbeket likvidáltam, hogy úgyse fogyok már bele. :lol:

Emma! Zalán hasonlóan működik, mint Bálint! ő se akar bejönni, ordít, hogy ki, ki!

Enyém gyerek borzalmasan is viselkedik, a patikában ma alig tudtam fizetni, mert csuklik össze, ha elengedem, fekszik, utána meg rohant volna ki az ajtón, ha egy kedves néni őrt nem áll. Ráadásul azt hiszi, fogócskázunk, mikor szólok neki hogy álljon meg, és rohan tovább eszelősen. Már az útra is kiszaladt egyszer! Van ötletetek? Ráadásul a nagy önállósodásban legtöbbször nem tudja eldönteni, mit akar, pl. levegyük a hálózsákot vagy ne, ha levettük az a baj, ha nem, akkor az... :? :? :?

dkata
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: