Új privát üzeneted érkezett!

mush:akartam kérdezni hogy a terhesség alatti veseproblémád megszűnt?

KépKép
lyndee

Mush: meg ne próbáld! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Gabi: milyen babakocsitok van? Miénk is hasonlókat tud, és gondolkodtam már hogy leszerelem a mózes részt és átváltunk sportosra. Nekünk Neonato Multisport van.
Amúgy sajnálom hogy neked sincs kivel beszélni! :cry: :cry: Itt még plázázni sem lehet, a legközelebbiek (mind a 3) 80km-re van! :cry: :cry: Ráadásul a legjobb "barátnőmmel" sem happy a dolog, de erről már régen írtam, most meg még rosszabb. :cry: :cry:

Lyndee: Arni nagyon szép!!! :lol: :lol:
Vendég

Ja és lehet mától "kezelnetek" kell a "mérlegfüggőségemet". Apa most vitte vissza!!! :cry: Biztos fura lesz. :oops: :oops:
Vendég

berni.zsofi nagyon edes.es milyen ugyesen tartja csorgot.Sophie meg semmi ilyesmit nem tud.

manna.berni. anyos mondjon le :evil:
nalunk tony nagynenje kezeben sir folyton. :?

vera. jobbulast!

pelenkahoz meg annyit, hogy itt van egy "naturals" nevu marka, ami egy oko pelus. nekunk az is nagyon bejott, es nem dragabb, mint a pampers. ez utobbit azert vesszuk, mert mindig kapunk 2 fontos kupont es hat minden filler szamit.

KépKép
KépKép
mush589

gabi.boci.csatlakozom a maganyosak klubjahoz.... :cry: :cry:

lyndee. igen!!! :lol: :lol: :lol: Sophie fekudt rajta valamin. szulesnel is ezzel (is) volt gond es lett csaszar.
Arni nagyon cuki.

Sophie a kezemben alszik. mar majd leszakad. de ha leteszem 5 perc mulva fent van es sir. :cry: tegnap is ma is ngyon nyugos.

boci. mitol lett rosszabb a baratnovel?

KépKép
KépKép
mush589

Lyndee!
Zsófi szeme már délutánra teljesen jól volt. Végül mégsem hívtam már fel a dokinénit. A szemcseppre a dokinéni 6 napot mondott, a bibis szemébe napi 5 csepp ment, a másikba 3. És egyszerre hagytuk abba.

Arni gyönyörű!!!

Aida!
Exed ha megy legközelebb hozzátok látogatóba nem tudja elvinni a gyerekágyat? Az azért mégsem stimmel, hogy ott az ágy, Noli meg a mózesban alszik!!!

Anyósom egyátalán nem rosszindulatú. De sajna a jóindulatot is lehet túlzásba vinni és ezzel is az agyára lehet menni másoknak. De igazad van, ez még mindig jobb, mintha rosszindulatú lenne.

Mush!
Van úgy, hogy én sem tudok napokig jönni, és én is lemaradok, nem reagálok egy csomó mindenre, vissza sem tudok olvasni... de ettől még jövök! Tessék neked is jelentkezni!!! Ha másra nem futja idődből, legalább helyzetjelenteni.

Mózes-sport:
Nekünk Graco Quatro Tour kocsink van, a sport részébe lehet belerakni a textilmózest. Na, ezt Zsófi már kinőtte. Szóval most a sport részben nyomulunk már, próbálom megszokni, hogy már nem szemben van velem. Viszont ő sokkal jobban kilát a kocsiból, nézegetett is ezerrel.

Kép
Kép
lbernuska

Jaj lányok, kivagyok!
Nem akarom, hogy Dani beteg legyen, de annyira bágyadt.
Tűzforró a feje, megmértem a lázát, 37, 1 (popsiban levonás után), a szokottnál is csendesebb...
Beszéltem a gyerekdokival, azt mondta adjak neki egy adag Nurofent, és ha nem nem javul, holnap vigyem be.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

hahó

5 percem van.

ma elvittük a sima rendelésre reggel ugye a 3.dokihoz: szte nem súlyos az helyzete persze csúnya a köhögés meg sipol kicsit de áltaánosan jó állapotban van a gyerek.. máját ő is érzi meg pocak nagy de szte ez babáknál még normális. lényeg h holnap megint meghallgatja, ill. az ügyeleten adott kúp és köhögésgyóccer marad meg a zinnat plusz még fenistil csepp. a kúp hörgőtágitó theofilyn vagy mi. rá van irva h álmatlanságot okoz meg nyugtalanságot hát a gyerek egész nap ébren van!! :roll: kiv vagyok éjjel mi lesz mert este is kell adni neki :roll: amugy meg azt mondta ettől nem fog sipolni hát nemtom.még mindig hallom. mind1 éjjel már csak nem lesz semmi ha eddig nem volt reggel meg megint visszük megnézetni. vasárnapra rendbe kéne jönnie azt mondták tehát hétfő reggel is ott kezdünk és ha uez van majd akkor meglátjuk. de én nagyon bizom benne h javul addig!!! nagyon fáradt vagyok de muszáj erősnek lennem! még jó h holnap munkanap és igy holnap is van ez a doki.

na mennem kell szoptatok utána gyóccerek fürdetés kúp és próbálom az esti alvást kezdeni. éjjel már csak fog aludni nem?

amugy köszi mindenkinek a drukkot remélem bejön!

andy

Kép
andy30

ja már nemcsak én de apa is beteg:(

Kép
andy30

gabi. koszi.szolok, ha ideert!!!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

kérdés: lehet olyat csinálni tesz veszen,hogy vki beír egy árat, szóval felveri a cucc árát és amikor azt vki megközelíti és utána licittörlést kér?
és aki a második licitet adta az marad?
szóval ismerőst megkérsz, hogy adjon irreálisan magas árat és ha megközelítik a licitet akkor kéred a törlést,ő meg törli az ismerős a licitet és így verik át a naiv(jelen esetbe engem)embert?

KépKép

Kép
orsimorsi

cili:Arninak is volt vmelyik nap 37,6os hője,simán lehet a fogtól is.

KépKép
lyndee

MOst aludt egy fél órát, nem forró a feje, és 25 percig evett..., azt hiszem minden ok vele.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Sziiiiiiasztok,

Huh másfél nap offolás és nem győzőm a visszaolvasást.

Márti,
Nagyon szépen köszönöm a filéket. Na most jól elmentem őket. :D

Laura,
Hunit sem zavarja túl sok minden. Éééééédes nagyon. :D

Zöldi,
Félve vallom be hogy én is oralitásnak olvastam, úgy látszik nálam már olvasási gondokat is okozott a 9 hónap megvonás.. :oops:

Enikő,
Cím, telefonszám, email megy priviben in a minute…

Orsimorsi,
Reggeli után 7-8 között általában még alszik pár órát mondjuk úgy 11-12-ig. Nyugodt egy kis legény. Este amikor lefektetem 9-10 általában 5-6-7-ig húzza is a lóbőrt.
Idáig aji pelenkából dolgoztunk, volt libero, pampers, huggies most pedig új szerzemény a dm sajátmárkás. Hát nálunk egyikkel sem volt gond. Mindegyik szupi, de most maradunk a dm-nél.

Erika,
Jobbulást Apukádnak.

Berni,
Zsófinak is micsoda haja van.

Manna,
Anyós :twisted: Bokorról képet mikor kapunk ?

Vera,
Iza a kis IT guru ?? Jobbulást Neked.

Enikő,
Merre néztetek telkeket ?

Andy,
Folyamatos drukk Nektek.

Rólunk annyit h city tour jól sikerült. Legényt mindenhol dögönyözték én meg úgy elfáradtam h már a kocsiban majd elaludtam vezetés közben. ÁÁÁÁ idáig is sokat vezettem Pesten de soha nem tűnt fel h ENNYIRE SZAROK LENNÉNEK AZ UTAK.
Deee vettem két nagyon tutko kabátot Marcipánnak kemény 1400 Ft-ért. Ez most a zsibvásáron jött össze.
Ma pedig apanap volt, délelőtt léptem kozmetikushoz, nem mondom nagyon jól esett a 40 perces arcmasszírozás is.... Most pedig apa kényeztet... na úgy h éppen vacsorát főz én pedig netelek és ha Marcipán felébred vagy éppen jelez h valamire szüksége van apa máris rohan és megbeszélik a helyzetet.
Le vagyok most egy kicsikét lassulva...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Az előbb ültem a kanapén, beszélgettem apával, gyerek fekszik hanyatt a combomon, majd egy óvatlan mozdulattal lendített magán egyet, lefordult és hason landolt a kanapén. Esélyem se volt elkapni :shock: De szerencsére csak jól meglepődött, aztán felkönyökölt és szétnézett, hogy került ide. Rám meg a szívbaj jött. Mi lesz itt később?

Orsi: nézd meg ezt. Az eladó is csak bizonyos feltételekkel törölhet licitet.

http://www.teszvesz.hu/help_item.php?item=54

Ha az a gyanúd, hogy átvertek, szerintem írj mélt a teszvesznek.

Kubu: épp akartam kérdezni, milyen volt a körút :D

Boci: Top Rider babakocsink van, konkrétan ez:
http://neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=270
A sportrészben az a jó, hogy ha alvós sétára viszem, akkor csak lehajtom a huzatot a fekvőrészen, a másik végébe szerelem a kupolát (ilyen kép pont nincs), és akkor látom a gyerkőcöt, ráadásul az első kerék marad a bolygó :)
Plázázni mi is csak akkor szoktunk, ha apát rá tudom venni munka után vagy hétvégén. :( Nekem nincs autópálya matricám, úgyhogy nem érdemes elindulnom egyedül, mert már jöhetnék is haza...
De a társaság baromira hiányzik napközben.... :(

Berni:
[quote]A írta:nyósom egyátalán nem rosszindulatú. De sajna a jóindulatot is lehet túlzásba vinni és ezzel is az agyára lehet menni másoknak.

Hogy ez mennyire így van!!!!!

Kép

Kép
gabilany79

KépKép
lyndee

Gabi: ezt ismerem. :lol: Mi amúgy itt is vettük a kocsit!!! :lol: :lol:
Vendég

mi a különbség a bukás és a hányás között?

Kép

Kép
dcili81

Lyndee! Arni nagyon édes, szép nagy fiú! :lol:

Mush! Szerintem még senki nem sértődött meg azon, ha valaki nem reagált a felvetésére, véleményére, felrakott fotójára. Mindenkinek van könnyebb és nehezebb napja, így nem egyformán tudunk babanetezni. Örülünk neki, hogy a messzi távolból is tagja vagy a csapatnak és eszedbe ne jusson kiszállni! Nagyon érdekel minket, hogy alakul az életetek, hogy fejlődik gyönyörű kislányod, Sophie. Akkor jelentkezz, amikor tudsz, de akkor feltételnül!!! :wink:

Cili! A savanyú tojásleves egy nagyon finom és egyszerű kaja.
RECEPT: Nagyon kevés cukorral cukros rántást készítek, belereszelek egy fél fej vöröshagymát, megszórom pirospaprikával, majd felengedem vízzel vagy leveskockából készített húslevesel. Só, bors, kicsi Vegeta és 1 babérlevél. Amikor jól felfőtt, takarékra teszem és beleöntök 1 evőkanál ecetet (mindenképp takarékra kell venni, mert különben kifut!!!).
Aztán egyenként óvatosan beleütöm a tojásokat, amit nem keverek el. Az ecet hamar összekapja a fehérjét, így szépen egyben maradnak a tojások. Addig főzöm, míg a sárgája is megkeményedik. Megszórom petrezselyemmel, és a végén még egy kis tejföllel lehet dúsítani.

Kép
Kép
szeles4

Feltételnül=feltétlenül :oops:

Kép
Kép
szeles4

[quote="gabilany79"]Az előbb ültem a kanapén, beszélgettem apával, gyerek fekszik hanyatt a combomon, majd egy óvatlan mozdulattal lendített magán egyet, lefordult és hason landolt a kanapén. [quote]

Zsófi meg szopi közben szokta azt csinálni, amikor cicit váltunk és fordítom át egyik oldalról a másikra, hogy betámaszt a hasamnál és lök magán egy jó nagyot. Már párszor majdnem kiugrott a kezemből... Para ezerrel!!!

Kép
Kép
lbernuska

cili: a bukás az csak folyik. a hányás az sugárban jön ki.

savanyú tojásleves variáció:
minden ugyanugy mint ahogy Laura leírta csak én a végén tejfölt összekeverek tojással és azt belezúditom a levesbe. és ecetet nem rakok bele csak ezután de csak egy induri- pindurit. - Mi így szeretjük, de lehet szerintem sokféle képpen csinálni. :roll:
Vendég

[quote="lyndee"]h írta:lyndeettp://www.youtube.com/watch?v=7_mol6B9z00

:D

en ezt szoktam enekelni Sophinak, de csak tehennel, meg malaccal. na most bovult a repertoarom! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

laura. koszi szepen. :oops: :lol: (meg a tobbieknek is). akartam kederzni, hogy hogyhogy ilyen nagy a korkulonbseg Zalan es Hunor kozott?

anyukam szerint azert sir sokat Sophie mert ehes. szerinte nincs eleg tejci. nem igazan tudom lemerni, mert o nem eszik rendesen. napkozben sokszor bealszik a cicin a kezemben es csak mondjuk 20-60 perc mulva eszik a masikbol. ejszaka meg folyton cici van a szajaban. szoval tulajdonkeppen csak a reggeli f10-es kajalast tudom lemerni, akkor 90-140 kozott szokott enni. ma este merem meg, hogy hizott-e mult het szerda ota.
neha kap tapit, de csak 120ml-t, naponta 1-3-szor.

eppen ezt hallom old mcdonald had a fram,ia, ia oh. apa enekel. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: "akartam kederzni, hogy hogyhogy ilyen nagy a korkulonbseg Zalan es Hunor kozott?"

Még valamikor az elején írtam, hogy 4 terhességből jött össze a 2 gyermekem. Az első terhességbe majdnem belehaltam, terhességi toxémia miatt 1999 karácsonyán elvesztettem 26 hetes kisbabámat. A terhesség előtt hormonpótlásra volt szükség, mert sokáig nem estem teherbe. 2001-ben lettem újra terhes, 2002. májusában született Zalán. Szerettünk volna 3 éves korában tesót, de ismét nem sikerült. 2006-ban teljesen spontán terhes lettem, de sajnos 9 hetesen egy horvátországi nyaralás kellős közepén elvetéltem. Aztán megint nem sikerült. Mivel tavaly betöltöttem a 36. évemet, megbeszéltük a párommal, hogy még egy hormonos kezelésbe belefogunk (ez kétféle gyógyszer volt). Ha nem sikerül, örülünk Zalánnak. 2 kezelt hónap után lettem terhes Hunorkával. :lol: :lol: :lol:
Életem legjobb döntése volt, hogy nem adtam fel és adtam még egy esélyt az életnek, hogy nem túl fiatalon, de újra anya legyek!

Kép
Kép
szeles4

Kubu! Monor környékén néztünk telket!
Mutasd, milyen kabátokat vettél!

Lyndee! Arni nagyon édes!

Mush! Nagyon jó, hogy jössz amikor tudsz! El ne tünj!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Zöldi: Deeeee. Mikor és hol?

Orsi: Értem az anyukáddal kapcsolatos dolgot, szerintem nálunk is ez van. A baj csak az, hogy anyósom konkrétan bármikor tudna jönni, sőt van, hogy itt van a városban, mégsem jön fel…

Mush: 17-esek a cipellők. Sajnálom, hogy balul sült el a látogatás. Neked is biztos nehezebb Sophie babával jó vendéglátónak lenni… Fel ne add nekem a babanetet!!!!! Mert nagyon várunk!

Boci: Lemaradtam a legjobb barátnős sztoriról, írd meg lécci lécci..

Cili: Jobbulást, drukkolok!!!!

Ígérem, hogy holnap csinálok képeket a bokorrrrrrról…

Ma mi is a városban voltunk és vettem két szupper cipőt! Fő a csirkelé...holnap fincsi rizotto lesz! Délelőtt piacozunk, délután meg kiköltözünk a kertbe, állítólag jó idő lesz!

Kép
mannababoca

Enikő! Ha segítsek a telekvásárlásnál, szólj!

Kép
mannababoca

Mush: totál átsiklottam ezen a mondatodon :oops: :oops: Itt ne hagyj már minket, Kobold nem tudna élni a menyasszonya nélkül :lol: :lol: :lol: és persze hiányoznál is nagyon...

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Hú szeles!Hát most elsírtam magam.nem semmi amin keresztül mentél/mentetek!De most már itt van a két gyönyörű fiad :D

Épp tegnap mondtam h az én csajom nem nézegeti még a kezében a játékokat,hát ma megtette és elkezdte!Úgy látszik csak mondanom kellett :lol:

Ma lőttem teszveszen két játékot Kittusnak :lol:

Mush!Te hogy érzed a tejciddel kapcsolatba?elég lehet Sophienak?csak azért vagyok kíváncsi nagyon,mert nálunk is volt nyügős időszak nemalvósnehezenalvós sűrűnszopizós,és a kezdetektől pótolni kellett és nekem is anyukám mondta kevés a tejem,vagyis én is éreztem csak nehezen fogadtam el.Mindenáron szoptatni akartam,mert én Mátét egy percig sem tudtam :cry: és nagyon kevés is volt a tejem vele.Most nagyon örülök h ki tudtam húzni idáig is Kittussal!!
Vendég

megvettem ma az Anya,taníts engem!c. könyvet,és hát naagyooon jóóó!!!
És mind a két gyerkőcömnél hasznát veszem!!!! :lol:
Vendég

[quote]z írta:öldi: mikor is van ez a szigetelés?

Orsi! Hétfőn, kora délután...bár most esőt jósolnak :(

[quote]z írta:oldi. nagyon tuti a topankad!!! majd ha lesz felaras learazas nezek neked meg pipellot. mekkora az angol merete? 8-as vagy 9-es?

De drága vagy! Ez a cipő 8-as, de csak a széles fazon jó, és ami nem olyan zát - mert a rüsztöm is magas. Amúgy 8 és 1/2-es a tuti. 27-28 cm belső talphosszal.

[quote]Z írta:öldi: még mindig aluszékonyak vagytok? Vagy ti mindig?

Hát ja. Bár már sokkal többet van fent, de ma ő is rengeteget durmolt. Délben jógabemutatón voltunk Zsiráfékkal, utána haza, kaja, és 6-ig séta. Aztán 7-kor szopi közben közösen bealutdunk a kanapén. :) 9-ig én, őt 10-kor ébreszteni kellett fürdeni. 11-től megint nyomja.

[quote]K írta:ezd beszűkülni a szókincsem arra, hogy kukucs, kaka, pisi, pelus, hami
Majd mikor párod pukizik a bableves után, te meg azonnal megdícséred, hogy "jóóóólvaaan, naggggyon ügyes vagy". ;) :)

[quote]z írta:oldi. vitted Hannat is gyurni? mit csinalt? aludt?
anyum visz neked ezt-azt.
hogy birta Hanna a nyuzast es az oltast?

Másfél órából felet csodálkozott, felet aludt, felet "olvasott" (zörgős könyv a favorit most)
Hú, de szeretem a meglepit! Cupp!
Nyúzáson egyre kevésbé ordít, de azért még mindig keserves.
Oltásnál 5 perc pityergés, aztán estére a szokásos 37,5, kúp, és szunya. Nyűgösség nem volt.

[quote]Z írta:öldi, merre fele mész jógára? Az mindig annyira vonzott engem. Mondjuk itt vidéken tuti nem, de később Pesten jó lenne. Babákat mennyi idős korig lehet vinni?

Aida! Most itt voltunk: http://www.jogadarsan.hu/orarend.php
Itt 2 csoport van, 6 hetestős 8 hónaposig, és 8 hónapostól felfelé. Nincs felső korhatár.

Kép
zölddisznó

Orsi! teszveszes kérdés: szerintem nem átverés, mert neki is rizikó, hiszen nem tudhatja, hogy túllicitálod-e.

[quote]A írta:nyós Bokorról képet mikor kapunk ?

Kubu! Szép lehet az az anyósbokor! ;) :)

[quote]Z írta:öldi: Deeeee. Mikor és hol?

Manna! Ez a kérdésa sétára vonatkozik?

Kép
zölddisznó

Manna! De aranyos vagy! Köszönöm szépen! Igazából minden segítség, hasznos tanács jól jön, mert még soha nem vettünk telket és mint mindennek, valószínű ennek is megvannak a buktatói. Ti ezen a területen dolgoztok?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Remélem, a betegeskedő babák és mamák jobban vannak!

Hunor is köhécsel kicsit, meg néha tüsszent, de nem vészes. Jól aludtunk, 3/4 5-kor evett, utána negyed 6-ig aludt, azóta meg még 1 órát.

Ma délután megyünk anyukámékhoz. Rétest sütök, de nem a hagyományos nagyon vékony tésztával, hanem egy egyszerű "benyújtott vajastésztával". A tészta most pihen, ha jól sikerül, felteszem a másik topikba. Meggyes és túrós készül.

Szép napot midenkinek! Laura és Hunor

Kép
Kép
szeles4

Nem negyed 6-ig, hanem negyed 7-ig aludt. :lol: Jól néztem volna ki, ha olyan korán itt kukorékolt volna nekem! :?

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Hú de hétvége van! :D

Túlvagyunk az éjszakán, szerencsére nincs semmi baja már! Én viszont alig aludtam, folyton nézegettem, meg hallgattam mit csinál (persze aludt, mint a bunda)...

Ma abszolút a pihenés napja van! Akkora szél tombol, nem tudom tudunk-e menni sétálni, kicsit később megpróbáljuk. Gyönyörűen süt a nap, és egész jövő hétre 17-20 fokot mondanak. Remélem is, talán mindenkinek jobb kedve lesz!!!!!

Mush nekem is vannak ilyen napjaim, csak olvasok leírom kínom-bajom, és megyek tovább! Hát Sophie sem viszi túlzásba az alvást! Bár Dani most egy órát szundított, magára húzta a textilpelust, és magától elaludt... :D

Rám jött a süthetnék...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Apukámat most műtik.

Cili! Nálatok is mindig fúj a szél. :evil: Kivételesen nálunk most csak kicsit fújdogál, de én már úgy utálom. Remélem tényleg jön a tavasz végre.

Musi! Szerintem senki nem tudja folyamatosan követni a dolgokat, de mindenkit hiányolunk aki nem ír. Jó tudni mindenkiről, hogy jól vannak, még akkor is ha csak ritkán tudnak írni.

Laura! Én is 99-ben voltam terhes a 2. kisfiammal csak én februárban szültem a 39. héten.

Kép
Kép
Kép
erika26

Kimentünk Hunival túróért, hát majdnem megfagytam! Írigykedve nézem, hogy a Dunántúlon, meg délen milyen szép idő van! Itt borús az ég, hideg szél fúj, kb. 7 fok van. :twisted: :twisted:

Ennek ellenére Huni aludt vagy 40 percet kint, most meg már vagy 10 perce oldalt fekszik és kínlódik, hogy hasra tudjon fordulni. Olyan édes! :lol:

Kép
Kép
szeles4

ez nem ér...végre találok egy jó kis baba mamás helyet,hát nem Egrebe van.... :(

KépKép

Kép
orsimorsi

Elkészült e rétes, holnap este felteszem a receptet. Addig egy kis ínycsiklandozó:
Kép Kép

Kép
Kép
szeles4

Rétes :twisted:

Mars kifelé mindenki! Pösten 18,6 °C van. Jeeeeeee!

Megyünk szigetelni.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Laura: húúú de jól néz ki a rétes.

Nálunk a menű: húsileves (tegnapról) és oldalasos tepsis krumpli.
Apa itthon teljes a család csak sziesztázunk és pihizünk.
Most apa is és a lánya is alszik.

erika: Mennek a drukkok, hogy sikerüljön apukád mütétje.
Vendég

Hurrrá!!! Kisütöt a nap!!!!
:D :D :D :D :D :D
Vendég

Zöldi mama jelentem a gyerek kint van! :lol:
Itt ugyan még csak most kandikál a nap és 12 fok van, de ő már másodszor van kint és véletlenül alszik! :wink:

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Zöldi néninek jelentem, az osztály létszáma..... na jó, szóval egész nap kint vagyunk!!! Bár most nem süt a nap és lóg az eső lába. A jógára kérdeztem, hogy mikor és hol...amit írtál...

Enikő: Ha megtaláltátok az igazit, szívesen megírom az adásvételi szerződést! Én csak ezzel tudok segíteni! :D

Ha minden igaz, este elmegyünk a férjemmel vacsorázni (hugom jön vigyázni Domira), kb. úgy izgulok mint az első randi előtt!!! MIT VEGYEK FEL???????NINCS EGY GÖNCÖM!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Zöldinek:
Elmentünk sétálni!!!!
Vendég

Anyukám hívott délelőtt, hogy az egyik legrégebbi barátom tegnap meghalt autóbalesetben. Valami rohadt patkány menőzött az úton, elfogyott a sávja és leszorította őt a szembesávba, ahol meg épp jöttek. Persze a vétkes mocsadék lelépett. Nem szoktam rosszat kívánni senkinek de remélem ott döglik meg, ahol van, mert ha elkapják is, nincs az az ítélet, amivel ezt büntetni lehet. Két ember meghalt, négyen meg kórházban vannak... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Teljesen magam alatt vagyok... Pont a héten gondoltam rá, hogy milyen régen beszéltünk már... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ráadásul a beígért jó idő innen is elmaradt, tök sötét van a felhők miatt és a szél is fúj, még épp időben értünk haza, de legalább 1,5 órát sétiztünk.

Erika: remélem, sikerül apukád műtéte.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok! Én is előbújok a zugolvasó státuszból :) .
Nálunk sincs jó idő, fúj a szél és az eső is esett picit, de voltunk kint mi is.
Bogi aerobic magyar kupán van Pesten, kb fél óra múlva következik az ő csapatuk, szurkoljatok légyszi!

Babák gyönyörűek, rétes nagyon guszta! Én muffint sütöttem ma, az gyorsan megvan.

Babamóka nálunk is bejön, kedvenc a labdás és a minijóga. Kesztyűt még nem csináltam, de fogok, mert csak simán a kezemet is szereti nézni Szabi, ha mozgatom.

Néhány kép:
Kép Jó az új járgány! Kép Baba-mama torna Bogival Kép

zsebi_baba

Gabi! Sajnálom :(

Apukám műtéte úgy néz ki sikerült, találtak egy jó eret, amit át tudtak rakni. Jó hosszú volt, több mint 4 óra. Egyébként az ő lába is egy ittas sofőr miatt lett rossz, aki meg is halt a helyszínen.. Persze apu cukros is, meg hát érszűkülete is volt, de ha nincs a baleset, talán soha nem jut idáig.

Szorsi! Akartam már kérdezni, hogy mit dolgozik a párod, hogy csak hétvégén van itthon? Biztos írtad már de nem emlékszem.

Zsebi! Szupi a kocsi és Szabi is édes Bogival. Hogy sikerült neki a verseny?

Kép
Kép
Kép
erika26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?