Sziasztok!
Nekem lehet, hogy a május 2. is jó, ha közben ki nem találjuk, hogy elutazunk valahová.
Syry!
Én is nagyon lefáradok, pedig én nem is járok dolgozni.
Heni!
Nagyon édes a picilányod. Reméljük, nem kapta el. A taliig mindenképpen kiderül, igy ha nem kapja el, akkor akár jöhettek is, nem!?
Virág!
Nekem ugyanigy mondta a munkaügyis csajszi. Tehát ha teherbeesnék, nem lenne érdemes visszamenni, gyesre is ugyan az vonatkozik. Táppénzre kellene rögtön menni. Drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok.
A kizsebeélsen túl vagyok lelkileg. Pénteken kiderült, hogy fizet a biztositó, aztán tegnap kiderült, hogy mégsem, mert CSAK rablás esetbe fizet, ami testi bántalmazással jár, a lopás viszont nem, ezért nem fizetnek. Kérdem én, hogy mi a különbség az anyagi kárt illetően?!!! Ugyanúgy megkárositottak anyagilag csak épp nem vertek agyon. Na, szóval ennyit a biztositókról.
Legalább annyi jó történt velem, hogy az asszisztens nő tanácsára vettem lh teszteket. Azt javasolta, hogy a vetélés után érdemes legaláb két hónapban megfigyelni magamat, hogy lássam hogy visszaállt-e a szervezetem, a pé a ciklus közepére. És hát a 12. ciklusnapon volt pé-m, tehát rendesen működik a szervezetem. Még annyit mondott, hogy az ovuláció időszakában kicsit alacsony a progeszteronom, de csak minimális az eltérés, és lehet, hogy az orvos nem is javasol hormontámogatást. Hétfőn hivom a dokit, hogy megbeszéljük az eredményeimet, és akkor majd ő eldönti. Én természetesen annak örülnék a legjobban, ha az éjjel megtörtént volna a csoda és nem kellene semmilyen hormont már beszednem a köv. hónapban
Virág, szerintem összegezd a táblát, és döntsük el, hogy mikor lesz a tali. Márcsak azért is, hogy tudjunk rákészülni, fenntartani azt a szombatot.
Mindenkinek szép hétvégét. Mi elutazunk Keszthelyre, Hévizre. Azt hittük, hogy majd ott csinálunk tesót, de közben a pé-m beelőzött minket. Na de sebaj, hátha itthon is összejött!
Puszó!