Új privát üzeneted érkezett!

Osztom Susy véleményét. Bár Ambi még "csak" kúszik, de nagyon kell rá figyelnem, hogy éppen hol jár :) És a java még tényleg hátravan :) És a pelenkázás néha nálunk is két emberes móka. Hasrafordul, mászik a pelenkázón, meg körbe-körbe forog. Felöltöztetni még csak-csak tudom ha hason van, de a pelenkát ráadni nem :)

Betty- örülök, hogy jól aludtatok? 1 kúp használt? Úgy tudom abból kúra kell. Mi óránként keltünk most, hulla vagyok, elszoktam tőle :oops: Mostanában a pocakkal küzdünk. Nem tudom miért, nem eszek semmi olyat, ami puffasztana, és neki sem adok.
Szabi édes, ahogy eszik. Ambi is mindig a kanálra pályázik, ezért mindig van mindkét kezében kanál, vagy a fogkeféje :)

Wertzuz- örülök, hogy nem foglalkozol a munkahelyeddel és kivettél szabit!! Hogyhogy 15e Ft-odba fog ez kerülni?
Nagyon szép hétvégét nektek!!

Petrus - nem irigyellek! Kitartás! Írd ki az ajtóra a válaszokat :wink:

Nikuc- nyilván gyerekfüggő, de Ambinak mégcsak hőemelkedése sem volt az oltásoktól, pedig együtt kapta a kötelezőt és a prevenart

Ambi és a cékla: Kép

dytke

Hát igen lányok, a pelenkázás nem akkor a legbonyolultabb, ha forog... :lol: bár egy akkora gyerek, mint Lillu egyedül is sokmindent tud vagy legalább segít, de ahhoz min. utól kell érni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ajjaj, szép remények! Fogócska egy pelenkacseréhez! Vicces lesz!

Dytke - De édes a kis vámpír! :lol: Nem feltétlen kell kúra a Viburcolból. LEgalábbis én még sosem csináltam olyat. Oltások után kapott, meg egyszer egyszer, amikor ilyen hisztis volt az este és nem tudott elaludni. Egyszer volt olyan, hogy egy este 2-őt kapott mert még éjfélkor is szenvedett.

Susy - Ok, lassan csak itt lesz az igazi tavasz, aztán hajrá babatalik!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Dytke
Milyen szép szemei vannak Ambinak! Látom a cékla nálatok is terítéken van. Mi a kedvence? :)

Bettyna
Reménykedem, és úgysem lehet már sokáig rossz idő. :)

Képzeljétek én tegnap este a fogkrémet nem találtam sehol. Eszembe nem jutott volna, hogy Kristóf és apa a ludas, nem bírtam elképzelni, hogy hová lehet egy tubus fogkrém, mikor az mindíg ott van a mosdó fölött a polcon. Én délután ültettem, apa volt Kristóffal, és később kiderült, hogy ő adta oda neki, mert annyira szerette volna. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy- nem tudom kitől örökölte ezt a mélykék szemet, mert senkinek nincs ilyen egyikünk családjában sem. Nrekem szürke, apának barna

Még nincs kedvenc, eddig mindent megevett. A meggy ízlett neki, meg a szilva és a cékla is, de nem érzem, hogy jobban mint más. Evett sárgadinnyét, répát is. Tegnap evett először húst (cékla-krumplival), azt is ette. Apa szerint hús kell egy férfinak :)

dytke

Ambi eszméletlen aranyos, ahogy nyakig kajás! :lol:

Én inkább nem akartam kockáztatni az oltásoknál. Peti egyébként úgy tűnik, abszolut nem fülfájós, és nem megfázós típus. Én még nem láttam gyereket ilyen hanyagul öltöztetve, mint mi szoktuk Petit, de ha még ráadnánk valamit, melege lenne. (Tegnap pl. egy body, naci, zokni, kabát, sapi szettben mentünk ki. Meg egy pléd volt a lábán)

Ildi: Aranyos lehet, ahogy kergeted, hogy bepelenkázhasd! :lol:

Dytke: Wertzuz úgy érti, hogy mivel a cége a fizetése egy részét kmmm.. nem hivatalosan fizeti, így szabi idejére nem fizet. :evil:

Na megyek enni, aztán megtömöm a malackát, amíg Peti elvan. Most már folyton a hasára akar fordulni. Kezdődnek nálunk is az izgi pelenkázások. Bár ő elég segítőkész. Ha kitépőzárazom a pelust, már emeli is a lábát, hogy szedjem ki alóla. :roll:
Ma megyünk vissza az állatorvoshoz vérvételre, meg infúzióra. De nincs kedvem. :cry:

Kép

Kép
nikuc

Nikuc - ez eszembe se jutott :oops: Mármint, hoyg miért kerül pénzbe a szabi..

dytke

Nekem is vot egy ilyen munkahelyem.... egy hónapig... :wink:

Kép

Kép
nikuc

Na akkor egy pár kép. Egyenlőre csak a fejtartást sikerült lekapnom. A kép minőségéért bocsi. Telefonnal csináltam mert nővérem elvitte a fényképezőt.

Kép Kép Kép

anitapo20

Anita,
édesek a képek!

Nikuc,
nálunk is úgy tűnik Pálmi nem megfázós, bár apukája kemény kiképzésnek vetette alá, lehet, hogy ezért nem :) Én konkrétan majd megfagyok itthon, de Pálmi úgy tűnik hozzászokott, sőt, tiszta piros a pofija és melege van, ha valahol már 23-24 fok van.. :) Itthon nappal 21 éjjel 18-19 fok van... Bár már én is jobban birom, mint még tél elején... :lol:

Ma elmentünk hordozóval játékboltba. Majd megszakadtam, pedig még csak 6 kiló :) Viszont lett 3 új játékunk! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Kép

Kép
sz.veronika

Anita - Levi nagyon édes

dytke

vera - Pálmi nagyon édes. Ambi ugyanígy nevet :) És milyen szép szeme van

dytke

Veronika nagyon édes Pálmi nevetése!!! Barnus még nem ad hangot ha nevet, egyszer volt valami hangocska 2 napja mintha kis kacagás lett volna.. :) és a szemei... hát neki nem lesz szüksége szempilla spirálra ha nagy lesz. :)

Kép
dius87

Anita
Levi nagyon szép baba! Büszke lehetsz rá.

Veronika
Te sem panaszkodhatsz, Pélmi is tündéri.

Lányok képzeljétek Kristófnak egész nap hőemelkedése van. Nem sok csak 37.3 feljebb nem ment, lázcsillapítót erre nem adtam neki.
Lehet lebetegszünk, vagy a foga lesz?
Mindenesetre ma éjjel nem fogok tudni nyugodtan aludni.

Kép
Kép
susytunder

Veronika, Pálminak tényleg nagyon szép szemei vannak! A pasik majd jól elolvadnak tőle ha ránéznek! :D

Susy, köszönjük! Büszke is vagyok rá :wink: :D Remélem nem lesz semmi baja Kristófnak. Szurkolok, hogy éjjel ne menjen fel a láza.

anitapo20

Lányok, nagyon helyesek a babák :lol:

Susy, Kristóf hogy van?

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Ildi
Köszönöm kérdésed, fél éve nem volt ilyen éjszakánk, mint most. Éjjel 1- ig háromszor kelt, sírt, meleg volt, de csak hőemelkedés, lázcsillapítót nem adtam, nem volt 38 sem, így nem akartam, nem tudom jól tettem e. Annyira sírt, hogy magunk közé fektettem, csak nehezen aludt vissza, forgolódott, és folyton felsírt, végül hajnal 4 körül átmentünk a nappaliba a kanapéra aludni, így nyugodtabb volt, de így is fel- fel sírt, de fél 8- kor keltünk. Most is csak hőemelkedése van, de elviszem a dokihoz, itt a hétvége, nem akarok ügyeletre menni.
Idáig egyszer voltunk betegek, de nem hiányzott.

Kép
Kép
susytunder

Ha Lillu beteg ő is ilyen éjszakákat produkál, pedig ő nagyon jó alvó... szegény Kristóf, jobbulást neki :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Van valakinek közületek liliputis mei tai-a? Nyáron mennyire meleg? Van valakinek tapasztalata?

Köszi!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Nekem nincs, de a barátnőm nyáron is meitaizott, és nem panaszkodott :)
Vendég

Panndi!
Köszi!
Kinél fogsz szülni?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Lányok tanácsot kérni jöttem :lol: Bár tavaly Ildi valami hasonlóban kért segítséget, kár hogy nem emlékszem, a neki adott tanácsokra :oops: :oops: :oops:

Szóval LillaBaba durva lett. Nem kicsit, nagyon. Verekszik, üt, fellöki a gyerekeket, hajat húz. :oops: Egyik kislány barátnője már behúzza a fejét és kézzel védekezik, ha Lilla közelít. Mindig rászólok, bocsánatot kérek, hazamegyünk, ha nem hagyja abba stb. Már nagyon kellemetlen, égek miatta sokszor. Soha senkitől ilyet nem látott, még a kezére se szoktunk ráütni (már megfordult ez is fejembe, de csak neveti a fegyelmezést)... HELP - mihez kezdjek kis durva 2 évesemmel :oops: :oops: :oops:

Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Járunk társaságba sokat Vele és már kezd ciki lenni, hogy az én kislányom fiúkat meghazudtolóan rossz :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Edina, már kérdezted, és írtam is, Zilahi Gábornál :)
Vendég

Susy - remélem Kristóf nem beteg! Sajnálom a rossz éjszakátokat! Mi is sűrűn keltünk éjfélig, utána éjféltől aludt ötig, de nem aludt már vissza :( Kapott Viburcol kúpot, nem tudom az hatott-e éjféltájt :)
Azt hiszem jönnek a felső fogak, ugyanaz a tünetegyüttes: nyálfolyás, kézrágás, hasmenés, gyakori ébredés.

Ildi - sajna nem tudok segíteni. Márti biztosan tudna, hátha olvas minket, csak írni nincs ideje.

dytke

Sziasztok!

Ma voltunk ezen a kromoszóma vizsgálaton. Na, engem nagyon megkínoztak. 6x(!!!) szúrtak meg. Annyira béna volt a csaj, aki vette a vért, hogy azt hittem megütöm. Oké, hogy nincs jó vénám, de a kézfejemen azzal a vastagságú tűvel szúrt meg, amit a könyök hajlatból szoktak venni. A kézfejből szárnyas tűvel lehet venni. Annyira megkínzott, hogy el is ájultam. Aztán az ötödik szúrás és az ájulás után hívtak egy dokit, és az vette le a vért, de neki is csak egy fél üvegcsét sikerült levennie. Szóval, ha nem sikerül, mehetek a Berkenye u.-ba.

dytke Ambin olyan jót nevettem, annyira édes ezzel a céklás szájjal!!! :lol: :lol: :lol:
És hogy miért kerül 15ezrembe ez a 3 nap? Mert ha dolgozom, kb 7000.- a napi bérem, erre még jön az uti ktg térítés. Úgy 8000.-ot kapok egy nap. De ha szabin vagyok csak 3000.-ot kapok. 3 nap az 15 ezer kiesés. :evil: Ez van, nikuc valahol jól mondja, a szabit a minimálbérből számolják.

anita ezek a képek nagyon édesek, az utcsó teljesen megfogott!! :lol:

Veronika Pálmának gyönyörű a szempillája, és az a nevetés!!! :) Nagyon szép kislány!

Remélem sikerül az UFOkáról felraknom a képet.
Hát így nézünk ki:
Kép UFOka

További jó hétvégét mindenkinek!!!

Andi

KépKép
wertzuz

Wertzuz, köszönnyük szépen!! :D
Nem semmi mit bénáskodtak veled, remélem azért sikerült nekik anyit levenni amennyi elég a vizsgálathoz és nem kell menned újra.

Nagyon helyes akis UFOka :D

Neked is jó hétvégét és pihenj sokat a szabin!!! :D

anitapo20

Wertzuz - nagyon édes a kis ufókátok :) Nem semmi, hogy megkínoztak. Szegény. Nekem is szar vénám van, egyszer negyedik szúrásra sikerült a vérvétel, de azért ilyet nem kellett átélnem, mint neked. Sajnálom, remélem hamar elfelejted. Inkább örülj a kis ufónak :):)

dytke

Jézusom, ez a vérvételes sztori kikészített még így is, hogy csak olvastam... amúgy is nekem nagy parám a vérvétel :)
Miért kézfejből vették?

Ma voltunk bankban hordozóval, jól ment :)

Betty,
biztos észreveszed majd, hogy hívtalak, amikor kijöttünk a bankból még bementünk sétálni a ligetbe, gondoltam hátha kint vagytok...
Megnéztük a kacsákat, azt hittem tetszeni fog Pálminak, nézte is, de semmi extrát nem láttam a pofiján hogy különösebben érdekesnek találná őket :)

Kép

Kép
sz.veronika

Wertzuz
De jó ilyet látni, édes a kis ufótok. :)

Voltunk dokinál, de nem volt rendelés, bár már nincs hőemelkedése. Figyelem, és remélem, hogy ma éjjel vissza áll minden a régi kerékvágásba.

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Ja, még azt akartam, hogy nekem volt olyan, hogy 2 órán keresztül kínoztak, egyszerűen nem jött a vérem, már a végén fektetve csinálták, mert kezdtem rosszul lenni.

Kép
Kép
susytunder

jaj :(
Kristófnak meg jobbulást!

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Veronika - Láttam, hogy hívott valaki, vissza is hívtam, de nem vette fel. Meg addigra mi már itt voltunk a ház előtt. És a múltkor olyan béna voltam, hogy nem mentettem el a számodat. :oops: Így legalább tudom, hogy te voltál. :wink:

Wertuz - Nagyon jó ez a kép a kis Ufókáról! Gratula!

Susy - Hogy van Kristóf? Jobbulást neki.

Ildi - Sorry. Még nem volt 2 évesem. Nem írnak valami okosat valahol valamelyik oldalon?

Anita - Cuki pofa Levi!

Rólunk - Semmi extra nem történik. Egész meglepő módon ma éjjel csak egyszer keltünk, hajnal 4-kor. A keddi extra sz@r nap után megcsípte az álommanó és szinte átalussza a napot. Mozgásban ugyanott tartunk. Kiságyban képes 4 mozdulatból megfordulni (a hasán kepesztve). Van mikor azzal játszik, hogy a posi feltolós technikával elfordul hasról oldalra, majd vissza. Játék közben ráz, csapkod mindent, fúrja bele az arcát a könyvbe, rág mindet ezerrel. Hason egy darabig támaszt, aztán indul a repkedés. Majd kezek le, pucsítás. Aztán megint repkedés. Mi lesz ebből? :roll: A barack nagyon fincsi! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Betty,
akkor lehet, hogy más is hívott, mert nekem nincs nem fogadott hívásom, a tegnap esti az utolsó a nem-fogadott híváslistán...
Úgyhogy azt a számot ne mentsd el, mint az enyém :)

Kép

Kép
sz.veronika

Ok. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Ildi,
itt egy érdekes oldal, elég hosszú, de hátha kihámozol belőle valamit. Több résznél is előjön mi lehet az oka, ha a gyerek verekszik, rosszalkodik...

http://www.allergiainfo.hu/inda19st.html

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Talán még páran emlékeztek rá, hogy régen írtam ide. Segítségre lenne szükségem. Az ÁEK-ban még mindig nem lehet szülésznőt választani? Dr. Spánik Gábor még ott dolgozik? Van magánrendelése? Köszönöm!

Panda
Vendég

Pandácska: nincs magánrendelése Spánik dokinak (a Honvédba hívta mostanában a kismamákat), és most 2,5 hónapig külföldön van. Valamikor június elején jön haza.

Kép
Kép
cosmopolita

Pandácska: vagyis bocsi, lehet, hogy mégis van magánrendelése, de senkit nem tudok még aki ott járt, csak az orvos online szerint van, de a Spánikos fórumról még senkit nem hívott oda.

Kép
Kép
cosmopolita

Panndi, bocsi tényleg! Olyan dili vagyok! :oops:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Szia Panda!

Nem lehet még most sem szülésznőt választani, és hamarosan valószínűleg nem szülhet mindenki az ÁEK- ban.

Kép
Kép
susytunder

Cosmopolita,
Köszönöm!

Susy,
Ez pontosan mit jelent? Lehet részleteket tudni?
Vendég

edina: semmi baj ;)

panda: én emlékszem Rád :) Szoktam olvasni a blogodat, és pont ma is olvastam, és eszembe jutott, hogy jól eltűntél innen :?

susy: szerintem még jó darabig szülhet ott mindenki, én nem aggódom :)
Vendég

Panda
Privi ment.

Panndi
Lehet, hogy neked még nincs miért aggódnod, de mondjuk nekem már lehet. Hidd el nem sokáig lesz így.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok! Nagyon el vagyok maradva!

Dytke – Ambi nagyon édes! Ez a céklás kép olyan jó! Nálunk is olyan utána minden. Szerencsés vagy, hogy Ambi nem válogatós!

A pelenkázás
nálunk sem egyszerű, először örülök, ha elkapom, aztán le kell foglalnom, hogy ne forogjon álladóan és ne másszon el. Néha apának is be kell segíteni, hogy eltereljük a figyelmét.

Anita
– nagyon cuki Levi a képeken!

Veronika
– Pálmi nevetése nagyon aranyos!

Susy – Kristófnak jobbulást! Mennek a gyógypuszik!

Edina - nekünk babaközelbenes mei-tai van, de még erről nincs tapasztalatom. Nagyon remélem, hogy nem lesz beteg, mert a tavaszra és a nyárra vettem kirándulásokhoz, sétákhoz.

Wertzuz
– nagyon édes Ufókád az Uh képen!

Bettyna
– remélem ez a jó alvás és a jó éjszakák megmaradnak! A repkedés nálunk is nagy kedvenc volt, még néha most is csinálja.

Pandácska – én emlékszem rád nagyon is. Szoktam a blogot is olvasgatni néha. Dóra nagyon édes!

Rólunk – mi jól vagyunk, csak kicsit betegeskedünk. Már napok óta állandó hőemelkedésünk van, de csak estére adok neki lázcsillapítót, nem tüsszög, nem köhög, 2 szer orrot szívunk, ennyi. De már elmúlhatna. Azért ez az állandó hőemelkedés nyugtalanít.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Panndi,
Beszoktam ide nézni, képeket meglesem, de valamiért egyszer csak eltűntem :roll: :oops: Majd még leskelődöm, hogy nektek mennyire jött be ez a pici korkülönbség :wink: (vagy lehet, hogy újra csatlakozom, hiszen megint eljutottam három üzenetig :lol: )

Susy,
Válaszoltam :wink:
Vendég

Susy - ez engem is érdekelne, kikre vonatkozott a kijelentésed. Aggódnunk kellene?

Manka

Kép

Kép
mankabi

susy: azért aggódhatok én is, a többi babát is ennél a dokinál szeretném szülni.... :oops:

panda: hihi, jóóó :wink: Én ma megkönnyeztem a puszis blogbejegyzésedet, Zsófi is egyik napról a másikra lett bújós, puszilós :) Ja, és igen, gyere vissza!

Lányok, Márti hova tűnt? :roll:
Vendég

Mankabi,
Hihetetlen, hogy már ti is ilyen nagyok vagytok :shock: Meg Dytke kisfia is :shock: Tényleg nagyon-nagyon régen írtam ide :roll:

Panndi,
:wink: Annyira jó érzés ez, hogy a kis vadócból egy bújós cica lett. Olyan csókokat kapok, hogy Apa feje már sárga az irigységtől :lol: Arról teljesen lemaradtam, hogy megint kislányod lesz, gratulálok, meg irigykedem is egy picurit :wink:
Vendég

Mankabi, köszönjük! :D

Susy, engem is érdekelne miről van szó konkrétan, hogy miért nem? Én is a dokimnál szeretném majd a következőt szülni, bár az még odébb van, még sok minden változhat addig, de akkor is érdekel. Ki szülhetnek majd csak ott?

anitapo20

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?