Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Anita! Gréti nagyon vicceset csinált!!! :lol: Hát, egyétek majd a palacsinat mellé kanállal! :) A babakocsival kapcsolatban meg: sztem beszélj az eladóval, mondd el (ha a másik mellett döntesz- és dönthetsz!), hogy nagyon sajnálod, nagyon kedvesek, hogy félretették, de 20.000 Ft 2 gyerek mellett már nem mindegy... Én biztos vmi hasonlót mondanék.

Tinu! Én is értettem, mit mondtál, de itt is van lehetőség arra, hogyha vki vmit esetleg nem úgy értett, ahogy gondoltam, akkor megpróbálhatom jobban körülírni. Az meg az emberi kommunikáció általános hibája, hogy nem ugyanazt értjük feltétlenül vmi alatt. De ez a beszélgetésnek is hiányossága. Amúgy engem sokkal jobban zavar az, ha vki, akit szeretek, és igazán jóban vagyunk, az nem ért meg vmi dologban... Az, hogy tényleg részben-egészben idegen emberek mit gondolnak vmiről, ami nekem jó meggyőződésem, hát, nem nagyon nyomaszt. De nekem hasznos, hogy megismerek más véleményeket a sajátomon kívül. :) Egyébként magam is olyan vagyok, hogy sokáig rágódok dolgokon, de vki, aki igazán nem ismer, nem tud megbántani, mert nem ismer! :)
Huh, hát, nem tudom, ebben van-e vmi érthető... Én értem. :lol:

Panndi! Ügyesen készülj!!!

Mozza, Emese! Biztos, hogy ADVENT a márkanév? Nem AVENT-re gondoltok? Egyébként ennél olcsóbban is hozzá lehet jutni vaterán pl.

Hajnalkákat Isten éltesse!

Vanni, de ugye, ha szükséges, lehet hozzátok is törppel menni? Még nem tudom az időpontot... De majd szavazok.

Ildi! AZért a napi 3-4 keményedés az nem jelent gondot sztem. Emiatt ne aggódj!

Hahó, Petrus! Mi van veletek? Fértek még? :lol: Samu 9/10-es volt, és láttam, a végtagjai nem voltak rózsaszínűek... :)
Vendég
 


Laptető. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, én mostanság mindig a lap aljára kerülök! :-)

Panndi, boldog szülinapot Apának!

Dóri, Gyöngy is 9/10-es volt, de bevallom, én nem is néztem a végtagjait, azt néztem, hogy hasonlít-e a 4D-s képre? :lol:
Vendég
 

 
 

Böbi
akartam is írni, mi most vettünk Majának Asso szandit, tök jó. Van egy gyerekcipőbolt a SUgárban, vannak mindig akciós cipők, meg 10% törzsvásárlói kedvezmény is van, ha egyszer már veszel ott vmit. Gondoltam megírom, mert az neked nincs annyira messze.

Anita
nekem a barátnőm ott vett kocsit a babaholmiolcso.hu-n, én voltam vele megvenni, meg hazahozni kocsival. A piros top ridert vette és nagyon meg vannak elégedve vele.
Én azért mentem, hogy megnézzem mit tud, meg hazahozzam kocsival. Semmivel se tudott kevesebbet, mint az én peg peregom és 60e-ben benne volt minden.

Annus
én se szavaztam még, meg kell beszélnem Apával. Mi is akarunk Construma-ra menni.

Böbi
Nem szombat az utolsó nap?
pumuklii
 
 


Pumukli, köszi a tippet! Feltétlenül megnézem! A Construmára írtad a szombatot? Azt írják a belépőn, hogy 1-től 5-ig tart, az vasárnap.
Vendég
 


Tavazi cipőből ugyanakkora kell, mint szandiból? mert szandin látom, hogy jó-e, de a cipőn nem és nem szól még, ha szorít vagy ilyesmi.
Vendég
 


Sziasztok!

Böbi! örülök, hogy újra jöttél. Te már kapsz táppénzt? Én még mindig nem kaptam egy fillért sem, pedig már mindent beküldtem nekik amit kértek. 3 hete azt ígérték, pár nap.

Tinu! örülök, hogy maradtál!

Gratulálok a jó vizsgaeredményekhez!

Szavaztam a vasárnap délutánra! A péntek azért nem jó, mert pont akkor megyek dokihoz és most nagyon várom, mert pár napja teljesen ki vagyok ütve. Nagyon remélem, hogy jövő hétre kicsit javul a helyzet, mert szívesen taliznék Veletek!

A pocim szinte egész nap keményedik, Áron úgy nyomja a hólyagomat, hogy 10 percenként járok pisilni, éjszaka is, néha már potyognak a könnyeim. A másik gondom az iszonyú légszomj, ilyet Alízzal sosem éreztem. Az biztos, hogy nem Áron nyomja a tüdőmet, mert egyáltalán nincs fönt, sőt mindenki szerint nagyon lent van a pocim. Lehet, hogy mégsem hülyeség a kardiológus, amit a házidoki javasolt. A vérnyomásom csak 80/55, de a pulzusom már mindig 110 felett van nyugalomban, de bármilyen kis aktivitás után felmegy 150-re is, elég pl. lehajolnom és kivennem a kaját a sütőből. Alig merek kimozdulni a lakásból, szegény Alízt sem vittem le ma sétálni, hiába a jó idő.
Bocs a sopánkodásért, de ki kellett írnom magamból!

Egyébként Alíz is 10/10 Apgart kapott, és a férjem szerint szép rózsaszín volt. Sajnos én nem láttam és az is igaz, hogy császár volt, így gyorsan kikapták, nem volt ideje lilulni.

Kép

Kép
hean
 
 


Hean, jobbulást a lelkednek! Igen, már kaptam a múlt héten, kb másfél havit! Pont útban voltam befelé reklamálni, amikor szólt abérszámfejtőnk, hogy elérte őket telefonon és utalnak.
Vendég
 


Hean, valszeg nekem is mennem kell kardiológushoz, hetek óta infarktusos tüneteim vannak, de lehet, hogy egy pánik kezdi magát kinőni, egyelőre kivárásos alapon vagyok, azért is nem írtam nektek még erről. Sajnos mindkettőre esélyem van, a szívbetegségre és a pánikra is. Akármennyire fasza csajnak akarom magam mutatni, csak megviselnek az események.
Vendég
 


MOst elköszönök, mert Gyöngy felébredt és nemsokára indulunk le anyósomhoz hétvégére csak vasárnap jövünk.
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Vendég
 


Inci köszi.
Pumukli én is a pirosat nézem,mózes nélkül 44.500-ért.Nem tudom kell e a mózes,mivel átlehet a kocsit is alakítani hogy szemből toljam.
Mozza nem ragaszkodom a színhez.De olyat nem leltem amit írtál.Azt az Avent mellszívót azon az oldalon láttam 28-ért amit Inci linkelt.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hean sajnálom a pisilést.Tudom milyen,mert Hanna is lenn van.Meg én sem kapok levegőt,sőt sokszor eldugul az orrom is.
Böbi jó hétvégét nektek!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita
nekem nincs mózesem, egy textilmózes kerül bele a kocsiba, amíg nem lesz kb 4 hónapos.
De biztos jó a mózes,ha van, de ha már Majánál nem vettünk, nem veszünk most sem.
pumuklii
 
 


Pumukli,szerintem mi sem veszünk mózest.Olyan jó kis kuckósra lehet átalakítani míg újszülött.Szemből lehet tolni,még textil mózes sem kell.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Vanni: én nem vittem mellszívót a kórházba anno, és ott sem ajánlották, hogy mellszívózzak. Kérdeztem a csecsemőst, hogy lehetne a tejbelövellést siettetni, mire az volt a válasz, hogy sehogy. :roll: Nem ajánlotta, hogy igyak szopi teát, se azt, hogy fejjek. Most se fogok mellszívót vinni, csak sokat inni és megpróbálok sokkal többet szoptatni, mint Tücivel. Most viszek pl. szopipárnát, nekem eddig nem volt.

Petrus: nekem nem mondták a kórházban, mennyi volt az APgar, csak később néztem meg a záróról. Nem hiszem, hogy meg akartak volna nyugtatni, nem voltam ideges. :lol: A 9/10-esen se húztam volna fel magam. És milyen vizsgálathoz kellett a fejből vért venni? Az Imrében minden babának a fejéből vették a vért. Tücinek volt is egy vérpötty a fején, onnan láttam, mert amúgy nem is szóltak, hogy mikor csinálják meg a vizsgálatot. :roll:

Hean: mintha az én állapotomat írtad volna le! :wink: AZ én pulzusom is állandóan felszaladt és jön a lezsibbadás, akármilyen kis dolgot csinálok. Tücivel nem volt ilyen. És Csongi is lent van szerintem, non-stop kaparászik alul és a rúgkapa sem a bordáimnál van, inkább lejjebb. Amúgy én is pénteken megyed dokihoz! TE hányra? MEgint talizunk? :) Én fél 3-ra megyek.

Tali: vasárnap lehet, hogy vinném Tücit, ha más is visz gyereket. Vagyis nem tudom. Pénteken bizti nem vinném, mert délben aludni szokott. A nem tudom meg arra vonatkozik, hogy Tüci bölcsijében találtak egy bárányhimlős gyereket. Talán nem kéne most TÜcit vinnem, hátha elkapta. Bár addigra talán kiderül.

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi! Az 5000 Ft-os ASSO cipő az nygon jó ár! Meg tudnád majd kérdezni, hogy esetleg nagyobb méretben 36-38 is van? Elvileg gyártanak, csak a kereskedők nem szoktak rendelni belőle, mert a most nem elég „trendi”.. (Fúj, de utálom ezt a kifejezést!…)

Altatás: Ez most borzasztó hangzik, tudom, de ha minden ok. volt, látszott a babán – 1-2 hét alatt kiismered a saját gyereked- , hogy semmi baja nincs, akkor bizony hagytam kicsit ordítani. Persze, előtt a szokásos, rutinszerű „ellenőrzést” végigcsináltam. Tehát: nem volt kakis/pisis, éhes, nem fájt semilye határozottan lehet látni a babán, ha fáj v.milye). Persze, vannak jobb és rosszabb napok is, de kb.2-3 hét alatt megszokta, hogy nem lehet mindig ölben. Ami mindig visszaesést okozott – na, akkor dühöngtem is, hogy nem nekik kell majd tanulni/dolgozni/stb.mellette…- ha a rokonság a hétvégén „bedobta magát”. Annyira megszokta a baba, hogy körülötte ugrálnak, hogy utána már nemcsak azért hisztizett, mert én nem vettem fel 2 percenként, hanem azért is, mert olyan fáradt volt… Sajna, a rokonság egy részét meg képtelenség nálunk meggyőzni arról, hogy nem jó a gyereknek sem, ha egész nap kézről-kézre adják...

Kép
szkitty
 
 


Mi az a construma?? :oops:

Böbi!
Akkor vigyázz magadra!!!Főleg ha a hajlam is megvan rá!Nem csodálom hogy jobban megviselnek a dolgok!Alapból is nehéz lehet....remélem h semmi komoly nincs azért nálad!!!


Anita!
Akkor tényleg ne csinálj belőle lelkiismereti kérdést!Amúgy gondolj bele,eddig nem tudtatok érte elmenni!Talán ezért,mert lett egy jobb és olcsóbb!Én hiszek az ilyen dolgokba!Pl a mellszívóval úgy voltam h nem kell az nekem,majd ha kell veszek akkor.Erre 2 is van kölcsönbe :wink: :lol: Meg nem vettem hálózsákot Izának,a férjem nagymamája meg mit köt most!Hát hálózsákot :wink: Ja és kaptam már tőle egy horgolt kistakarót!Az is nagyon szép!!!Szóval ez a sors keze 8)

Hean!
Amúgy nálam is hasonló tünetek vannak,leszámítva a magas vérnyomást,mert szerencsére eddig 120nál többet nem mértem.Ja és ami nálam most a legújabb.Iszonyatosan fáj a derekam,meg úgy körbe minden...tegnap én attól láttam csillagokat!

Volt itt anyósom!Hozott ruhácskákat!Olyan kis cukik!!

Tali!
Én csak besegítek,mivel Vanni a házigazda,így részleteket ő tud mondani :lol:
Amúgy ha hely kell köv talira és nem akarunk vmi nyilvános helyre betömörülni,akkor nálunk is sokan elférünk! :wink:

annus11
 
 


Hahó!

Remélem, nem kapta el Tünde! Drukkolok!

Olyan rossz ez a sok nehézség! Jobban létet nektek, Tinu, Hean, Böbi!!! És Böbi, persze, hogy megviselnek az események. Talán nem jó, ha elfojtod az érzéseidet... :roll: Remélem, komoly baj nem lesz veled! Vigyázz nagyon! Jó utat, várunk vissza!

Hányingerem van megint... :(
Vendég
 


Ja és nem s írtam!Ma végre hazajön az uram!!!1 hete ment el!Még jó hogy lementem hozzá 2 napra....

annus11
 
 


Tinu remélem nem kapta el Tünci.
Annus lehet valami ebben a sors témában.Kedves anyósod van.De jó,akkor nem soká már Apa is veletek lesz!Iza biztos örülni fog. :)

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Tényleg így van, ahogy Kitty írja. Nálunk is így volt, egy hétvége máshol, utána nekem 1-2 nap volt visszaszoktatni Maját a rendre.
És a hétfők végig nyüglődéssel teltek.
De anyósomék még a mai napig cipelik a kezükben a 2 éves gyereket.... Úgy kell szólni, vagy Majának célozni, hogy van neked 2 lábad.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

pumukli: :) Ez nálunk is probléma volt, de szerencsére Apa is szólt mindig, meg egyszer mondta nekik, hogy ne cipeljék, mert hétfőn én fogom a nagy hasammal terhesen emelgetni miattuk. Azóta nem nagyon merik felvenni ;) De nálunk is ment a kézről kézre adják a gyereket dolog...

Na húzok vissza tanulni..

Jaj, annyi csípős paprikát eszem, hegyes erőset, régen egy felet is alig bírtam megenni, most napi 15-20 darab (!!!) is lecsúszik.
Vendég
 


Ildi!
3-4 kemenyedes1 nap? Bakker én örülök, ha órnként csak ennyi van :lol: ráadásul a napi 6 összehúzódást leállito injekcio mellett...
Vendég
 


teszveszes/vateras avent mellszivok

haaat, nezegettem en is hasznaltan
1. nem adjak sokkal olcsobban, mint az ujat
2. nincs ra gari
3. mas no fejt azzal es rakjam en is oda??? jo, ki van sterilizalva de.. :shock:

egyik szobatarsam most szult, kezije van, azt mondta, 1 ora alatt 20 ml-t sikerult.. inhuvelygyullaas tuti befigyelne nalam :shock: pedig eddig kezit akartam.... n u, meglatjuk.. osztalyon van, majd ha megszulettek, 2-3 napig majd raerek donteni, kell-e
Vendég
 


Hát sajnos túl hamar rábólintottam a vasárnapi talira. :( Apa eszembe jutatta, hogy aznap rokonlátogatásra megyünk vidékre. Úgyhogy 1 szavazattal kevesebb a vasárnapra. A péntek bizti nem jó, mert Apa akkor nem tud elvinni, gyerekre szintén nem tud vigyázni, én meg gyerekkel, nagy hassal nem BKV-zok a város másik felére. Sétálni lusta, babakocsival meg képtelenség BKV-ni, többet kéne emelgetni, mint tolni. :? Azt hiszem most belépek a blogra és szavazok a másik hétvégére.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Aki unatkozna!
Online szülésfelkészítő!Még nemnéztem meg hmilyen...
http://www.babazo.hu/9honap/20070514szu ... zites.html

annus11
 
 


Panndi:Te jó ég!Én 1 -től is kifeküdnék. :lol: :lol:
Petrus amúgy jól vagytok??Nekem is kézi Aventes van.Nekem bevállt,sokat tudtam lefejni kevés idő alatt.De gondolom ez is személyenként változó.
Ilyen utazós-nagyszülős gondunk nem volt,mindkét részről helyben laknak.Bár inkább anyuék szoktunk menni,meg jobban csak ők foglalkoznak Grétivel.Anyós ha 3 év alatt 4x felvette a gyereket sokat mondok.Újszülöttként talán 1x fogta meg.De amit utáltam,ha jött mindig a kis kezét puszilta,vagy az arcát.Ha ez most is így lesz rászólok.Mivel már az újszülött is a kezét kapja be legelőször,mikor éhes.A sok bacit nekem ne adja át.Bolond vagyok??De ha anyuék vagyunk,vagy elviszik Grétit,aztán ő is mindig másabb.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ha megnézitek Annus linkjét, az első video, az alternetív szülőszobáról, az az Istvánban van. Ott szültem :-) Abban a kádban vajúdtam.
pumuklii
 
 


Pumukli! Én is az Istvánban szültem, most is ott fogok, és a barátnőm tájékoztatott az előbb, hogy állítólag fizetni kell a 3 ágyas szobáért is, nem csak az 1 ágyasért. Tudsz erről valamit?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Én anno 3 ágyasban voltam, de nem kértek pénzt érte. :?: :?:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Nálunk az uramra is rá kell szólni, hogy ne cigölje már annyit Tücit, van annak lába. :roll: De mondjuk én nem azért szólok rá, hogy nehogy megszokja gyerek. Tüci elég jól differenciál, megértette, hogy anya nem csinálja ugyanazt, mint apa, vagy mama stb. Be is szokott ezzel próbálkozni, hogy ha én valamit nem csinálok meg neki, akkor megy máshoz ugyanazzal. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus jót leltél.Hát ahol én szültem Grétit,ott.....mintha megállt volna az idő.Majd holnap rakok képeket.
Tinu :Gréti is szokta,hogy ha én nem engedek valamit,akkor próbálkozik másnál.
Ma hívtam a védőnőt hogy mi volt tegnap a dokinál.Mondom neki hogy 24 órás fekvés,hogy ne hogy koraszülés legyen.Erre Ő:akkor mi lesz a vércsoportos vérvétellel.Mondom semmi,én nem fogok amiatt megszülni,oldja meg.Küldje be a vért vagy mit tom én,de én nem fogok 2 órát utazni,várni,meg 3 emeletet megmászni.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hali!

De Philips AVENT...nem advent :oops: ...kezdő vagyok.... :lol:
Inci által belinkelt oldalon tényleg 6000-rel olcsóbb, és van a légzésfigyelős bébiőr is aji kukával, ami 4000-rel olcsóbb itt...Bakker....10 000-et spóroltam volna....abból simán meglenne a mikrós sterilizáló... :evil: :evil: :evil: ....Brendon: hogyan húzzuk le a kezdő mamikat....nem gondoltam volna, hogy ekkora difik lehetnek....
Ja, a Kikában most minden babatermék után aji utalványt kapsz a vásárolt összeg 10%-nak megfelelő értékben!!!

Panndi!
Hogy viseli Fruzsi a napi 15 hegyes erőst???? Nem kapálózik tőle? :lol:

Lassan alakul a babaszoba :D :D :D ...talán j. hétre kész lesz....juhú!

Kép
mozza
 
 


Egy kérdés!Szerintetek normális h szinte tegnap dél óta feszül a hasam...néha bekeményedik,de annyira feszül h már azt se tom h mikor keméynedik és mikor van csak feszülés...Iza meg folyton rugdos,mocorog...írtóra fáj már így 1 nap elteltével mindenem....pedig ma nem is voltam sétálni :roll: Ilyen még nem volt,és akkor ehhez még a derékfájás is jön,jó lenne ha itthon lenne már az uram :roll:

annus11
 
 


Mozza szupi,majd kérünk képeket!Spórolás...hát igen van ahol sokkal drágább ugyanaz mint máshol.Én is azért agyalok a kocsin,nem mindegy hogy 66ezer vagy 45 ezer.
Annus ez nem hangzik valami jól..keményedés sok van?Fekve is feszül?Próbálj meg pihizni.Én ha reggelig nem alakul,akkor lehet megkérdezném a védőnőt.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mára elköszönök!Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!
Szkitty,köszönöm a tanácsokat!Nagyon jó volt olvasni.
5000Ft egy gyerekcipőért????? :shock: :shock: Jesszu!Én magunknak nem vagyok hajlandó ennyit adni egy cipőért!Jajj! Pedig mi egy cipőt évekig használunk,nem pár hónapig. Meg hát nekünk erre nem is telik.Ez a dolog másik oldala.Akarhatok én neki jót,de ha nem megy,akkor nem megy.
Annyi mindent akarok amúgy írni, de most muszáj elmennem fürödni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Annus,
nekem kb. másfél hétig feszült folyamatosan a hasam, hol jobban, hol kevésbé, mintha teleettem volna magam, mellette meg keményedtem is. A végén már bőgtem, mert hiába feküdtem napokat, nem lett jobb. Aztán vmi miatt elmúlt.. lehet, h csak rosszul fekszik bent a baba, vagy most is nagyot nő, fene tudja. Próbálgass sokat pihenni, amennyit tudsz, meg nyomass mg-t!

Hajnalkáknak boldog nénapot, Panndi a párodnak meg nagyon boldog szülinapot!!!

Anita,
Gréti lehet, hogy inkább szalács lesz :) Annyira édes lehet, ahogy segít a férjednek a konyhában :D :D

Panndi,
akkora mennyiségú paprikától én is tutira kikészülnék :) De legalább sok benne a C vitamin :lol:

Petrus,
azt én is n éztem különben, h vaterára/teszveszre sokszor olyan árakon raknak fel dolgokat használtan, h csak ihaj! pl. nandu kendőt is néztem, van aki felrakja 5400-ért, miközben boltban vadi újonnan 6000 ft... És akkor még az 5400-re rájön a postaktg. is.... Hogy van a cukrod amúgy?

Képzeljétek el, du. az Astroriánál a lépcsőn egy öregnéni egy bazi nagy huzogatós kocsival elkapott, h segítsek neki levinni a lépcsőn. Volt ott rajtam kívül még vagy 20 ember, a kabim fel sem volt húzva, mert meleg volt, pont engem kellett kiböknie. Szegénynek aztán mondtam, h ne haragudjon, de babát várok, és nem szívesen cipekedek.. Amúgy tök cuki volt szegény :)

emese1979
 
 


Na tiszta vagyok. :lol:
Szóval,mondtam a barátnőmnek, hogy a melóhelyen nekem ne legyen gyűjtögetés meg ilyesmi,mert nem akarom, hogy miattam kezdjen el puffogni pár ember. Végigcsináltam nem egyszer,mert az én feladatom volt,és hiába mondtam,hogy nem kötelező,mégis durrogtak. Aztán abban maradtunk, hogy ha páran mégis akarnak adni valamit,akkor kinéztem egy cumisüveg melegítőt,ami megy hálózatról és szivargyújtóról is,legfeljebb majd én kipótolom.Ma ebédkor beszaladtunk vele egy bababoltba,mert még nincs hazahozós rucink. Ki is néztem egy macisat,tök cuki.Erre ő megvette,lévén, hogy jött össze annyi pénz a melegítőn túl.Sőt!Azt mondja gondolkodjak még minek örülnék,mert még mindig marad. :shock: :shock: :shock: Csajok,én akkorát néztem!Eszerint szinte mindenki adott bele,és nem is keveset.A nyáron nősült az egyik kolléga,és egy pohárkészletnyi pénzt voltak hajlandóak beadni csak.Most meg????Szóval kiakadtam,erre én beszereztem cuccokat,mert így akkor sütnöm kell meg egyebek,mert akkor a céget bizony meg kell vendégelnem,nem lesz elég egy kis chips. Szörnyű lesz a jövő kedd.Én már most kivagyok.Az jó, hogy kicsit tudok pihenni.Pihiznék is vagy még két hetet,aztán futnék vissza dolgozni.Annyira szeretem!!!!!!!Mi lesz,ha bezár addigra a bazár,mire visszamennék.Én belepusztulok!!!!! Szóval nagyon ki vagyok borulva.Amúgy sem sikerült még lélekben felkészülnöm az életem e gyökeres változására.Én ellennék még így terhesen vagy egy évet. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Fruzsi szereti a csípőset :lol: Nekem Zsófival is szerencsém volt, ihattam kávét, kólát, bármit a szoptatás alatt is, semmi nem volt rá hatással :) Hát most Fruzsit is edzem ;)

Én nagyon görcsölök most, és lejjebb van Fruzsi, érzem :? Elég sokat fenn voltam ma, szóval most fekvés... holnap egyedül leszek, feküdhetek egész nap.
Vendég
 


Eddig őszintén szólva nem igazán éreztem hogy keményednék vagy bármi megerőltetőbb lenne mint eddig.De ahogy lejjebb kerül Gábor egyre nehezebb huzamosabb ideig ülni vagy állni és 20 perc után már keményedek.Szóval asszem eddig tartott a jó élet :cry: több fekvés, kevesebb házimunka,kissebb séták.
Holnap felvigyázó leszek egy 6 éves kislány mellett.Régebben mindíg "verekdtünk" meg elég hiperaktív leányzó szóval kíváncsi leszek abban az 1-2 órában mennyire fog kikészíteni amíg itt lesz.Párom meg megy el melózni szóval kicsit parázok is nehogy gond legyen.
Ja és délután még buszozunk egyet anyukámékhoz is.Hát érzem hogy fárasztó nap lesz.

Visszaolvasni majd holnap,most megyek hunyok egyet.

KépKép
harhaj
 
 


Helló!

Annus, sztem se hangzik vmi túl jól, amit írtál... Feküdj, aztán remélhetőleg elmúlik... Ha meg nem, akkor kérdezz szakembert! Párod már remélem otthon... :roll:

Panndi! Te is vigyázz, légyszi! És boldog szülinapot apának!

Kutyafüle! Sztem örülj neki, hogy ilyen kedvesek hozzád a kollégáid, tőled kedves, ha sütsz nekik, de a kismanódnak szüksége van rá, hogy felkészülj az érkezésére. Semmitől nem foszt meg, hidd el, csoda ajándék lesz! És anyának lenni sem lesz semmivel rosszabb vagy kevesebb, mint jó helyen dolgozó, munkáját nagyon szerető nőnek! :wink:

Petrus! Én nagyon jó áron fogtam ki, SOKKAL olcsóbb volt, mint újonnan, azért ajánlottam... Rengeteg kiegésztővel, amit a boltban pluszban kell venni (szóval az egész pakk, amit megvettem, újonnan - utánanéztem - 50.000 Ft lett volna) összesen 10.000 Ft volt. És minden tökéletes állapotban van, ugyan garancia nincs, de bízom benne, hogy nem is lesz rá szükség...

Hogy lehet annyi paprikát megenni 1 nap????????

Mi azon próbálkozunk a párommal, hogy egyforma legyen, amit én engedek, meg amit ő. De sajnos vannak olyan dolgok, amikben ez nehezen kivitelezhető, mert ha én nem engedem, akkor egész álló nap megy a hiszti... Neki meg csak pár órát kell kibrnia, ha egyáltalán kell... :roll:

Nem tudom, mit szerettem volna még...

Ha nem jönnék már, akkor jó éjszakát!
Vendég
 


Harhaj, akkor pihenj előre! :wink: Meg azért vigyázz holnap!
Vendég
 


Hát én továbbra sem jól...aludni nem tudok...sehogy se kényelmes.Iza nagyon mocorog,és jól feszül a poci is....holnap be is pakolom a kórházi pakkot!Remélem az hatásos lesz és elmúlik ez a vmi....Már vettem be magnéziumot,ittam már vörösbort is,most szerintem kipróbálom a meleg zuhanyt...hátha elmúlik!

annus11
 
 


Kórházi csomagot nekem is össze kéne pakolnom, eddig Fruzsit két héttel nagyobbnak találták a koránál, nem árt felkészülni... Meg azért kedden visszük magunkkal államvizsgázni a cuccot is :)
Vendég
 


Panndi!
Vicces lenne ha onnan mennél szülni! :lol:

Na végül 1 körül sikerült elaludnom....remélem ma jobb napom lesz....

annus11
 
 


Na, én is remélem, hogy jobban leszel ma, Annus!

Panndi! Nemsokára túl leszel rajta!!! Azért ne menjetek szülni még a vizsgáról! De akkor az UH-s számítás szerint te már 36+4 leszel, mikor vizsgázni mész? Hmmmm... Na, majd gondolunk rátok a vizsga miatt is, meg, hogy Fruzsi se szökjön meg.. :) Hogy állsz?
Vendég
 


Jó reggelt!

Na gyors reggeli, kávé és várom a leányzót :)

:)

Panndi,
nekünk kb 1 héttel nagyobb csak a naptárihoz képest.Jövőhéten én is neki állok kórházi pakkot csomagolni.Meg elkezdem kimosni a rucikat is.

Nálunk a kedvenc elfoglaltsága mostanában Gábornak az a kéz meg a láb mutogatása.Már fejjel lefele van és a gyomromat rúgja, a kezeivel meg a hasamat simogatja.Aztán ha apa ott van akkor meg kinyomja magát, mintha csak azt mondaná"Apa, apa, simogass!!!"
Ma reggel is mentek el dolgozni páromék és megsimizte a hasamat, meg mondta neki hogy siet haza, erre nagy rúgdosás, kalimpálás.Azóta se találja a helyét a gyerek.Én meg hiába mondok bármit meg hiába simogatom. :cry: Apja fia.

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt,

gyorsan bekukkantok, aztán megyek át apukámékhoz, szezon nyitó bogárcsozásra :) bár jó beteg vagyok.

Panndi,
nekem is két héttel nagyobbra mondták az uh alapján.
Hogy állsz a tanulással?
csípős paprikaaa? :)

Mellszívó: én kaptam a nővéremtől , medela, vagy mi.kézi.

Tali,
akkor most végül mikor lesz? vagy még nincs konkrét? lemaradtam :oops:

szép 7végét mindenkinek.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Tanulással haladok, ma üres a lakás, szóval semmi sem akadályoz meg a haladásban :lol:

Azért nem szeretnék onnan menni szülni, de az összepakolás nem árthat :)

Csípős paprika nagyon gáz, Zsófival állandóan narancslevet ittam, se terhesség előtt, se terhesség után nem szerettem, de akkor kartonszámra kellett venni :) Most ez a csípőspaprika dolog... Kíváncsi vagyok majd a többi gyereknél mi lesz :lol: Szerencsére eddig egyik gyerekkel sem a csokira voltam így rákattanva :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: