Új privát üzeneted érkezett!

Boci: hehe, neeeeem olyan családból származom én :lol: :lol: :lol: Nálunk igazából hagyománya van a Fradinak szurkolásnak, és hát a hangulat se semmi egy-egy meccsen (kivéve néhány parasztot), én ezért szeretem. Ja, meg fincsi a szotyi a bénánál. :lol: :lol: :lol:
Rákérdeztem ma dokinéninél óraátállításra, szerinte semmi különöset nem kell csinálni :? Mindegy, már amúgy is lekéstem... :lol:

Erika: kívánom, hogy sikerüljön apukád műtéte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.03.26 20:57-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Bocika! Szuper telkeket néztünk meg, csk kicsit messze van Bp-től!

Andy! Gyógyitó puszit küldök Reginek! Remélem hamar rendbe jön!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Aida! Javitom magam! Számomra az volt a legvacakabb! Minden sleep & play pelenkából kijött nekem a cuccos. )Igaz az én fiam már mászott mikor azt használtam) Szóval nekem nem jött be!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

életjel
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Andy! Jön a jóidő, biztos hamar helyrehozza Regikét!

Erika! Sajnálom, ami apukáddal történik, sok sikert a műtéthez!

Berni! Zsófi nagyon szép és ügyes! :lol:

Anyóstéma: az enyém is monnyon le!

Hunor ma is angyal volt. Evett, aludt, játszott. Délután, amikor a fiúk hazajöttek, átöltöztek és indultak le focizni. Gondoltam, kipróbálom a kengurumat és a kicsivel mi is velük tarthatunk. Olyan jól elvolt benne Huni, én fociztam (persze csak ha pont a lábam elé gurult a labda :lol: ). Kis idő múlva teljesen hozzámbújva elaludt, holnap teszek fel fotót.
Most már több mint másfél órája alszik, még fürdés se volt. Tudtunk Zalánnal hármasban egy jót társasozni.

Készen van a holnapi "kopp-napi" ebéd: savanyú tojásleves, grízes tészta.

Kép
Kép
szeles4

Szép jó estét mindenkinek!

nekem egyre jobban fáj a derekam. Félek ebből dokihoz menés lesz. :cry:

Orsi: nekem reggel 8-9 körül ébred Odett akkor evés és csak kb: 11 körül alszik egy órát. aztán már csak du. mikor megyünk sétálni.

Pelus: előzetesen megjegyzem vagy én vagyok béna vagy a kislányom k..l nagyot de eddig sikerült még minden féléből 1x 2x kifolynia. De eddig a legjobban a Pampers Sleep&Play -e vált be. És a Rossman ill. Interspar sajátmárkás. Az Interpar sajátmárkás nagyon bejött. a sima zöld csomagolású papmers-el én is tapasztaltam a nedvesedést. :?

Erika: Jobbulást apukádnak!!!

Manna. hááát én tuti nem bírtam volna megállni szó nélkül anyóst. Le a kalappal előtted!

Berni: nagyon tündéri Zsófi. És milyen szép nagy szemei vannak. :D :D :D

Aida: Noel baba is nagyon édi.

szeles: mehetek hozzátok ebédelni. :roll: Imádom a grizes tésztát :oops: :oops: :oops:
Nálunk holnap: húsileves és tojásos-kolbászos nokedli lesz.

Sarmon, Vera: a ti csajsziatok is gyönyörűek.
Vendég

így aludt el tegnap este:
(a lényeg a kezecskéje és a paci farka) :D

Kép
Vendég

Laura: én is bejelentkezek ebédre. Savanyú tojáslevest utoljára szegény nagyanyám csinált, és imádom, nyami!

Kép

Kép
gabilany79

Annyira sajnálom Andy! Kitartás!!!! Nem tud valaki átmenni hozzátok segíteni? Figyelni a picit, amíg egy kicsit pihensz?

Kép
mannababoca

Láttátok a híradóban azt a hódmezővásárhelyi nőt, aki anyatejként árulta TÁPSZER ÉS TEHÉNTEJ keverékét? Ráadásul ő maga is 3 gyerekes anya! Hát normális az ilyen???? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Nosztalgiázós Márti! Tényleg, mintha most lett volna...

[quote]A írta:kkor ne engedjem? Kicsit sem szabad?

Aida! Kicsit szabad - Hanna is lesi. a nagyon villódzó filmeket ne, de egy mesét nyugodtan. Nekem lent csak egy kis fekete-fehér "zsebtévém" van 12 cm képátmérőjű. Nem nagyon érdekli a csajd, de néha odapillant.

[quote]Z írta:öldi:én a d-vitamint kiskanállal,pici anyatejjel adom be neki.baj?a szájába kellene?miért kérdezted?

Lyndee! Hááááát, jobb lenne szájba, mert akkor tuti, hogy mind bejut. és nem tudja kibukni sem, mert már a nyálkahártyán felszívódik.
Azért kérdeztem, mert tesó mondta, hogy a"kanalasoknál" előfordulhat D vitamin hiány, és ebből következően fogzási "probléma". De lehet, hogy nálatok családilag hagyomány, hogy nem a metszők jönnek ki először.
Szuridrukkot köszi, nem volt nagy balhé. Kicsit hőemelkedett, de kúp elmúlasztotta.
Lábhoz. Csináld azt, hogy a külső talpélen végighúzod az ujjad. Valószínű megvan még az a reflexxe, ami ilyankor kiváltja, hogy kifelé fordítja a bokáját. Ezt többször egymás után minden pelenkázáskor. Hannának egy hónap alatt rendbehoztuk vele.

[quote]K írta:örkérdések:
nektek a reggeli evés után visszaalszik a babó?

Orsi! Simán! 10-ig.

[quote]S írta:zóval lehet, hogy már elmúlt az az időszak,hogy visszaalszik kajcsi után és unatkozik és ezért akar cicizni?

Lehet. Játsszál vele!

Baby Love a fun pelenka.

Andy! Párologtass levendulaolajat! A mi családunk minden felsőléguti nyavajára ezt használja, és nagyon bejön.

[quote]d írta:e mire odafértem, hogy megnyugtatom (kb. 15 másodperc),

Miért Gabi! Nem foghatod közben?

Dévény cucc nálunk is beválik. Nem tudom, meddig kell vinni, de majd úgyis látom, hogy mikor rendeződött minden bajság. Most a kitámasztásért küzdünk már csak, a fejemelés gyönyörűen megy, a jobboldaliság teljesen eltűnt, és a háti feszesség is javul.

Kép
zölddisznó

Berni! Miért úúútál téged a babanet? Nekem nem szokott ilyeneket csinálni.

[quote]M írta:ég arra is gondoltam, hogy a táp is lehet a bukás oka, talán túl mohón tolja a kiscsaj
Bingó! A szemcsepp ártetlan ezügyben. Javul amúgy?

Solya! Csomit egészségedre! Viszontcupp!

Akkor hetfő: Zsiráf, Manna, Coca .... szeietelnek. Ki jön még?

Kép
zölddisznó

Hú, akkor Habe-lába sem semmi! Vazze! De az enyém még széles is, bibibííí!

[quote]H írta:át, nem tudom, mi bolt az oltóanyagban, de ennyit hetek óta nem aludt napközben...

...habár a mi oltóanyagunkban nem volt BOLT, de dettó alvásügyileg a csajszi.

Andi! Gyógypuszk csöppödnek!

Sarmi! De drágaaaa!

Kép
zölddisznó

.... szeietelnek.

Szóval SZIGETELNEK.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Újra itt!nehezen jutok el az írásig...még olvasni csak-csak olvaslak benneteket,de mióta vége Apa tanfolyásának és rendes munkaidőbe dolgozik kevesebb időm van...de majd igyekszem.
Mi jól vagyunk megkaptuk a 3 hós oltást és a prevenár első részét.
Kittus 6240g 61 centi.
Mátét jövő héten iratom oviba.Már voltunk nyíltnapon és nagyon nehezen oldódott fel de aztán haza sem akart jönni :shock:

Andy:Jaj szegény Regi meg szegény te... :( Jobbulást Reginek és minél előbb gyógyuljon meg!!!

Gabi Én most olvastam a velveten a nőcit :shock: hát nem semmi,itt úgy van h anyatejbe keverte a tehéntejet + tápszert. :cry:

Egyre kevesebb a tejem :cry: Már csak éjjel és reggel meg egyszer dálután tud szopizni. :cry:

Aida:tök jó a pihenőszéketek!!!

Berni:Mióta fogja így Zsófi a csörgőt?vagy amit a kezébe adsz?Én lánykám még nem fogja így meg,mert leesik a feje mellé a kezéből,meg közben engem figyel.Meg nem nézegeti hanem a szájához próbálja egyből vinni és leesik neki :o Zsófi nézegeti?
Én lánykám a babatórnázó játékait fogdossa nézegeti,meg ha a kezemből mutatom neki amikor ölembe van akkor vizsgálgatja. amúgy leejti a kezéből...
Vendég

Most nézem:o hova tűntek el a vonalzóim????

Jó éjszakát mindenkinek!!Elteszem magam holnapra!
Vendég

[quote] írta:
[quote]
írta:
de mire odafértem, hogy megnyugtatom (kb. 15 másodperc),

Miért Gabi! Nem foghatod közben?

Nem :( Védőnéni lefogja, dokinéni böki. Én max. simogathatom közben a kezét meg beszélhetek hozzá. Amúgy ez így nem olyan rossz, mert hamarabb "lezavarják", aztán már az enyém is, és nekem úgy tűnik, így nem is viseli meg annyira :oops: :oops:
Dévény eredményeteknek örülök nagyon :D

Heni: még úgy is gáz! Tehéntejet basszus babáknak!!!!! Meg egyébként is...

Na, megyek ágyba, mert apa vádlón bámul rám a sötétből :)

Kép

Kép
gabilany79

Habe! Találtam neked 42-43-as szandált! :)
http://www.teszvesz.hu/item588792076_ex ... as_uj.html
Tök jól lehetne babakocsit tologatni benne ;)

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Ebéd: lányok ebéd pontban délben, sorszámosztás 11-től! :lol: :wink:

Hunor ismét fél 6-ig aludt! Este cicilés után 120-at fejtem! Azt hittem, ezek szerint keveset evett, de hál istennek tévedtem! :lol:

Fürdőkádban alvós képen látszik, mennyire "alultáplált" szegény gyermekem. :lol: :lol: :lol: Ennek enyhítésére próbálkozik pótlásokkal, erről két fotó:
Kép Kép
És egy tegnapi kengurus kép:
Kép

Miskolcon most még 0 fok van, de állítólag ma jó idő lesz. Szép napot midnenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sarmon! Írisz gyönyörű, utólag is boldog névnapot kívánok neki! Jó, hogy jelentkeztél!!!

Kép
Kép
szeles4

Laura! Nagyon édes Hunor! Nekünk is van pont ilyen cs
íkos, szerelős szerkónk! :D

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Röff!

Kép
zölddisznó

Reggelt!

Kis tökös még alszik,én ilyenkor tudok sokmindent megcsinálni...meg persze visszaolvasni :lol:

zöldi anyum szerint nekem sem a közvetlen metszők jöttek először hanem fent a második.úgy néztem ki mint egy banya :D
Ahogy beadom neki a vitamint utána szopizik.de nem nagyon szokott bukni.de majd megpróbálom belecseppenteni a szájába. :wink:
Köszönöm a segítséget!!!
Jó nektek hogy mehettek együtt sétizni,én is úgy mennék!

sarmi:szép Írisz,és nagyot nőtt.Sajnos ritkán jösz,ha van egy kis időd gyere mesélni!

szeles:Huni elképesztő pasi,meg lehet zabálni!

Andy:az tényleg nem lenne hülyeség ha valaki addig vigyázna Regusra míg te alszol egyet.Ígyteljesen kimerülsz!

KépKép
lyndee

[quote]z írta:öldi anyum szerint nekem sem a közvetlen metszők jöttek először hanem fent a második.

Lyndee! A 2. fog az metsző!
[quote]J írta:ó nektek hogy mehettek együtt sétizni,én is úgy mennék!
Sőt! Ma baba-mama jóga bemutatóra megyünk. Manna! Nem jössz ide IS? :) ;)

Kép
zölddisznó

[quote]S írta:őt! Ma baba-mama jóga bemutatóra megyünk. Manna! Nem jössz ide IS

na jól van most már,nem ér fájdítani az ember szívét :twisted:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Kisfiam még durmol, nem tudom mi történt vele. Addig én meg zaklatlak titeket! :lol: :lol:

Szeles: nagyon szép Hunor! Tényleg jó husiban van!!! :lol: :lol:

Andy: remélem javultok. Akivel együtt feküdtem a kórházban csajszi, annak a kislányának is ez a bro..... volt. Őket automatikusan a kórházba küldték 1 hétig bent voltak. Náluk a nagyobbik gyerek hozta haza az oviból a bacikat.

Tényleg irigylem azokat akik tudnak találkozni. Itt semmi értelmeset nem lehet csinálni, nem sok mindenkivel tudok beszélni! :cry: :cry: :cry:

Sarmi: jó hogy jelentkeztél. Édes Írisz!!!!

Ja és csatlakozom azokhoz az anyukákhoz, akiknek a gyermeke reggelre eljátsza a magyarok vándorlását. :lol: :lol: :lol: Marci már több reggel keresztben volt az ágyban. Sőt a délutáni alvásnál is. Majd teszek képet!!! :lol: :lol:

Orsi: visszaalvás. Na most speciel visszaaludt. Kelt 1/2 4-kor evett, aludt 1/2 9-ig. Átkerült a nagyágyba, evett és még durmol!!! De nem mindig szokott, sőt általában nem!!!! :lol: :lol:
Vendég

Reggelt!

nekünk mostanában, nem jól zajlanak az éjszakák, laig alszik vmit,állandóan küzd a szelekkel.
állandóan megébred és nagyon nehezen alszik vissza, 1-1,5 óra mire elnyomja az álom,remélhetőleg azért ez hamarosan rendeződni fog.

zöldi: mikor is van ez a szigetelés?

Andy:Reginek sok-sok gyógypuszi, hidd el napról napra javulni fog.

Manna: nálunk sajnos anyukám az aki nagyon ritkán tud jönni, és hát a kezébe Réka hamar sír, mivel nem ismeri, de anyuba is van egy ilyen, hogy majd ő megnyugtatja és ugye nem ismeri Rékát ezért másként csinálja, meg azt mondja lehet hagyni egy kcsit nyűglődni meg sírni.
Én meg nem szoktam hagyni, nem hinném, hogy bármi jót idézek elő vele ha hagyom sírni, de mivel az anyukám.....aztán amikor már nem bírom elkérem, hogy adja ide, hogy majd én megnyugtatom nálam megnyugszik aztán kéri vissza, és kezdődik elölről...múltkor már mondtam neki azért van ez, mert nem ismer titeket,sajnos anyunak nagyon sok munkája van így nagyon keveset tud jönni.
lehet megbántottam de ha így van....

jaj képzeljétek milyen kicsi a világ, járunk ugye masszázsra és egy védőnéni tartja, megkérdezte, a vezeték nevemet, meg, hogy ugye a szüleim Wekerlén laknak...mondom igen, kiderült, hogy ő volt az én védőnénim amikor pici baba voltam:D :D :D :D :D :D

KépKép

Kép
orsimorsi

Helló mindenkinek!

Zsófi már második napja alszik délután kb. 2-2,5 órát. Többet is aludna, ha nem kelteném fel. Ennek folyományaként éjjelente 2x kel az eddig 0 helyett. :-( Ma tuti nem hagyom napközben bealudni ennyire!!! Gonosz anya leszek! :twisted:

Ja és szegénykémnek újból csipás és könnyezik a szeme. Kiújult ez a fránya kötőhártya gyuszi??? Du hívom a dokinénit.

Úgy tűnik anyóst nem fogom letudni egy nap alatt. Kitalálta, hogy jöhet ő jövő hétvégén is, és akkor tud két napot maradni meg segíteni. :evil: Hurrá!!!

Andy!
Annyira sajnálom szegény Regit!!! Jobbulást neki, neked meg kitartást!!!

Aida!
Felvesszük Nolit az udvarlók sorába! :-D Hajasbabák tartsanak össze!

Zöldi!
Bukás már jóval kevesebb. Igaz most másfél napig táp sem volt. Tegnap este kapott újra. De szerintem a babamókás strandlabdás feladat is rátett a helyzetre egy lapáttal. :-D

Gabi!
Nálunk is így adják be az oltást: pelenkázón kiterítve, védőnéni lefog, dokinéni bök. Közben foghatom a kezét és simizhetem a fejecskéjét. De szerencsére Zsófi jól tűri.

Heni!
Zsófi már kb. 1,5-2 hete fogja így a játékait. Elétartom, ő két kézzel érte nyúl, van úgy hogy csak az egyikkel. A csörgőit rázni is szokta, néha nézegeti is, de nála is a szájában szoktak kikötni.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Tegnap voltunk a 4 hós oltáson, elég jól viselték most a megpróbáltatásokat. Tibcsike 63 cm és 7080g, Máté 65 cm és 6430g.

Akartam már kérdezni, hogy aki liberót használ gyűjti a vonalkódokat?

verzso

Manna, Ibernuska anyós :twisted:

Mi is úgy jártunk a múltkor, hogy anyósom közelített Mátécska felé, az meg szegénykém úgy elkezdett sírni, hogy alig bírtam megvigasztalni, na meg erre Tibcsike is nekifogott. Ő is csak ritkán jön, így nem ismerték meg. De nálunk nem próbálkozott felvenni, szegénykém szerintem ő is kb annyira meglepődött mint a fiúk, sajnáltam. Amikor megnyugodtak a fiúk utána dajkálta Őket, akkor már semmi baj nem volt, ezerrel vigyorogtak rá...

verzso

Szép napot mindenkinek!

Véééégre napsütéses idő van! :D :D :D
És nekem sem fáj ma a derekam.

Manókám bealudt én pedig fözök. Várjuk apát este már megint együtt leszünk. Olyan nagyon szeretem a hétvégéket mikor itthon van. :D :D :D
Vendég

Verzsó:
nekünk van pár db de már nem liberot használunk.
El is felejtettem beküldeni. :oops:
Vendég

Esetleg ha gondolod szivesen elküldöm neked.
Vendég

Sziasztok!

Mindenki jól van?

Tegnap az idegösszeomlás szélén álltam, amikor is apa megmentett..., bejött kivette a kezemből Danit és elaltatta..., nekem fél nap nem sikerült.... :cry:

Tegnap este 7 és 8 között aludt, aztán fürdés, kajálás, és 9-kor megont aludt. Már előre keseregtem, hogy megint fent lesz hajnalban, de az éjféli és a 3 órai evés után fél 8-kor kelt....
Elmentünk bevásárolni, tanúi voltunk egy koccanásnak, hazajöttünk, elpakoltunk, mindezt egy hang nélkül. Nem sír! Csak ámulok és bámulok! Most már másfél órája durmol a napfényben!

Mi az a savanyú leves? Még sosem hallottam...

Nálunk vasárnap kolbászos krumplileves, csirke jóasszony módra és mákos guba lesz az ebéd...

Ja képzeljétek , egy ismerős kislánya (3 éves) hetek óta beteg. Tegnap estére olyan lázas lett, hogy ma már kórházban van. Tüszős mandulagyulladás társult minden mellé..., annyira sajnálom szegényt, remélem hamarosan jobban lesz!

Kép

Kép
dcili81

Niki Hajnidnak boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

De jó nektek, hogy a kiságyról beszéltek. :( Noli nagyon frankó kiságya Pesten Noli pedig itt van velem. :( Így a mózeskosarában alszik a mai napig. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

szep jo napot!

kubu. jo rucikat lottel!!!

szorsolya. nagyon edes a cipo.

zoldi. nagyon tuti a topankad!!! majd ha lesz felaras learazas nezek neked meg pipellot. mekkora az angol merete? 8-as vagy 9-es?

andy. hogy van Regi? remelem mar jobban!!!

Manna. nagyon vaganyak Domi elso cipoi. ezek mekkorak?

gabi. babakocsival vagy kenguruval mentetek plazazni?

lyndee. gabi. Sophie is allandoan "ulni" akar. :lol: :lol:

zsiraf. te mar elkezdted a hozzataplalast?

elmentek anyukamek... :cry: :cry: :cry: vartam is, hogy menjenek, mert nehezebb volt a nagymamammal, de most szar hogy elmentek. hianyozni fognak!radasaul el sem tudtam koszonni normalisan, mert Sophira olyan hiszti jott ra, hogy ihajj. Nagyon faradt volt. 7-kor kelt, es egesz delelott nem aludt semmit. mikor elmentek vegre kidolt a vallamon. betettem a kisagyba, jol betakargattam. kivancsi vagyok meddig alszik.
sajnos nem tudunk setalni menni, mert nagyon fuj a szel, nagyon hideg van es szakad az eso.
tegnap tok beteg volt anyukam. hanyos-hasmenos nyavaj kapta el. en meg jo merges voltam, hogy miert eszik allandoan ossze-vissza mindent, es igy nem tud segiteni, meg a mamara vigyazni.
szoval eleg balul sult el az egesz. nem voltam tul kedves. szegyellem is magam. :cry: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Pár perc, gyerkőc járókázik.
Sétáltunk másfél órát, turiztam Koboldbak 5 pólót nyárra egy ezresért :)

Zöldi: még mindig aluszékonyak vagytok? Vagy ti mindig? :lol:
Kobold ma egész nap olyan volt, mint akit fejbe kólintottak. Tök tompa. Láza nincs, gondolom még az oltás miatt ilyen. :roll: Olyan furi, hogy eddig az volt a "bajom", hogy alig aludt és pörgött, most meg az, hogy alig aktív. :oops: :oops: :oops:

Mush: feladtam :). Babakocsival plázáztunk, csak a sport részt vittük "napfénytető" nélkül :lol:, ami vízszintesig dönthető (5 fokozatban). Mondjuk nem tettük teljesen vízszintbe (kb. mint a pihiszéket), hogy oldalra is rendesen lásson, de nagyon élvezte.

Verzsó: jó húsban vannak a srácok :D. Babamóka: hát, ez nálunk változó. Általában addig, míg látom rajta, hogy érdekli/élvezi vagy el nem fárad a karom :twisted:

Berni: szerencsére Kristóf is.

Boci: dettó :( :( :( Kezd beszűkülni a szókincsem arra, hogy kukucs, kaka, pisi, pelus, hami :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

mush:megértelek,hogy segítség helyett inkább nyűgöt kaptál.persze örül az ember a rokonoknak ha látja de ha már hátráltat akkor már megette a fene...ráadásul nem hiányozna nektek sem egy kis vírus.ne hibáztasd magad ha nem voltál tul kedves,egy picibaba mellett nem sok ideje van egy anyucinak,hát ha még kap mellé egy nagymamát is!

berni:meddig használtátok a szemcseppet?mert leglább 7napig kell de ha 10-ig az sem baj.és fokozatosan kell abbahagyni.

verzso:mi addig babamókázunk amíg látom hogy vevő rá és szeretné csinálni,ha már nyűizik abbahagyom.
szép nagyok a fiúk!Képek?

KépKép
lyndee

zsiraf. es mit csinalsz az almaval? lereszeled?
hogy alakaltak a dolgok a tejfakaszto nenivel.
mult heten majdnem sikerult lonom nekem egy zsirafos kantaros gatyat, de az utolso percben tullicitaltak, pedig annak a kek polonak a parja volt.

zoldi. vitted Hannat is gyurni? mit csinalt? aludt?
anyum visz neked ezt-azt. :lol:
hogy birta Hanna a nyuzast es az oltast?

kislabuak. itt olyan labikora is lehet topankat kapni. :lol: sot itt sokkal konyebben lehet nagy vagy pici labra cipot kapni. a 39-est mindig elkapkodjak.

kubu. hogy telt a tegnapi nap vegul?

marti. en is kerhetek baba iq-t?
koszi. majd szolok ha ideert.

orsimorsi. Sophie is 6220gr es mi meg csak 2-es Pamperst hasznalunk. meg egy par darab van, es utana atterunk a 3-asra(ajszaka mar most is azt hasznaljuk), de nekunk meg sosem azott at, pedig van hogy ejszaka lusta vagyok kicserelni.

na felebredt. aludt kemeny 35 percet. felkotom magam.(de meg nem visit, szoval hagyom a kisagyban, hagy nezegesse a forgot)

KépKép
KépKép
mush589

rohog... :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi, Írisz gyönyörű! :)

Szeles, Hunor is tündér, megoldja a "táplálékpótlást"! :D

Zöldi, merre fele mész jógára? Az mindig annyira vonzott engem. Mondjuk itt vidéken tuti nem, de később Pesten jó lenne. Babákat mennyi idős korig lehet vinni?

Orsi, valóban kicsi a világ, ez tök jó! Én meg arra gondoltam, hogyha maradok itt vidéken akkor az én volt gyerekorvosomhoz jelentem be Noelt. :D

Berni, néha azért tényleg jól jön a segítség! Gondolom rosszat legalább nem akar anyósod! Ezért adj hálát az égnek! Akkor van gond, ha rosszindulatú.

Ezt teszvesz-eltem Noelnek:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

orsimorsi. mivel Sophie egesz ejszaka a cicimen log, nalunk nincs "reggeli eves", altalaban 7-kor kel, es 9-10 kozott eszik legkozelebb.

gabi. nagyon ugyes a ferjjeloltunk! es bator! nalunk nagy siras van oltaskor.

na szolit a kiraly lany.

komolyan mondom, hogy azon jar az agaym, hogy feladom a babanetet, mert olyan ritkan tudok jonni, es sokszor nem is tudok reagalni normalisan mindenkinek. :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Mush, én meg kb. rengetegszer nem tudok reagálni! :( De azért jövök olykor és próbálok is visszaolvasni. Ahogy bírok. Te is tedd ezt és gyere! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

teszek pár képet ha nem baj :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
lyndee

Lyndee, nagyon szép kisfiú Arni! Az utolsó előtti kép a legjobb!! :) És irigyellek, hogy ilyen nagy már. :( Egy napon születtek Nolival mégis mennyivel kisebb Noli. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:Arni eleve nagyobb súllyal született,ezért nagyon nehéz őt behozni.Ha a genetikát nézzük Te sem vagy egy óriási termet.....Viszont Noli babának olyan haja van mint senki másnak,adhatnátok nekünk belőle :lol: És nagyon kis vagány pasi :lol:

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?