Új privát üzeneted érkezett!

Annus, ez volt a 12.000. hsz, és új lapra is került! :)
Vendég
 


Na közben vissza is olvastam. Nagyon örülök, Anita, hogy minden rendben! Akkor továbbra is kitartás a fekvéshez, aztán már nem is lesz sok hátra! :)

Mozza, te tényleg olyan szép vagy! De az ígért fotókat majd azért valamikor csináltasd meg az ismerőseiddel! Én nagyon várom... :)

Azt hiszem, ma nem jövök többet, mindenkinek minden jót, aludjon minden mama papa és kisember jól! :)
Vendég
 


Dóri! :oops: :lol: Elsőre azt hittem hogy az én 12000.hozzászólásom!Már megijedtem 8) :lol:

annus11
 
 

 
 

Nagyon fini lett a padlizsánkrém :) Közben felragasztottuk a betűket a babaszoba ajtajára.

Anita, örülök, hogy itthon vagy :)

Mozza, tényleg nagyon csini vagy!!!

Na, nézem a blogot, a szavazáshoz.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ja, a szavazás... Na, majd azt is. De most tábli: ápr. 2. UH, doki.

Esztó, jó, hogy fini lett! Nyamm! :)

Jó éjt!
Vendég
 


Annus! Bocsi, de nem lehetne pici jobban konkretizálni a konkrét időpontokat? Tehét pl. vasárnap mikor? Mert gondolom, a péntek az du-este...
Vendég
 


Tali: nekem péntek nem jó, csak a hétvége. (Bocsánat, valamiért nem tudok belépni a blogra, szerintem elfelejtettem a jelszót. :oops: )

Köszönöm, lányok, a marasztaló szavakat...

Én ma asszem nagyon túlhajtottam magam. Egész nap kb. másfél órát voltam itthon, abból is mosogattam fél órát, állva. Elvittem reggel a gyereket bölcsibe, aztán elmentem szupervízióba, utána DM-be végre vásárolni néhány kórházas cuccot, majd megint a gyerekért és aztán már hármasban az urammal megvenni a babzsákfotelt. Most meg szinte folyamatosan keményedek, és elég rossz. :? Most legszívesebben bőgnék a sarokban a fáradtságtól.

Kép
Kép
tinu
 
 


Dóri!

Huuu,hát én úgy gondoltam ha megvan a nap akkor csak meg tudunk egyezni egy időpontban...de gondolom a kora reggel kizárva,késő este is kizárva.Én úgy gondoltam h mondjuk 10-14 között lehetne vmikr kezdeni.Ha megvan a nap akkor szerintem már könnyebb!
Az egyéb hétköznapot agy hétvégét meg majd akkor kéne konkretizálni ha látjuk h kinek mikor jó,egyáltalán hányan lennénk stb.

Tinu!
Hu,na azt nem tom hogy mindenkinek ugyan az e a jelszó....de akkor jegyzünk hogy neked a hétvége a jó!

annus11
 
 


Hát, én azért kértem az időpontot vasárnapra, mert nekem a délelőtt tuti nem jó, de egyébként lehet, hogy jó lenne. Akkor meg nem tudom, hogy szavazzak... :roll: Vagy ez akkor azt jelenti, hogy amennyiben vmikor jó a nap, akkor szavazzak rá?

Na, még jó, hogy mondtam, hogy ma már nem jövök... :)
Vendég
 


Anita!Nagyon örülök neki!!Látod,mondtuk mi, hogy minden rendben lesz,csak higgy nekünk!
Tinu!Ne hajtsd annyira magad!Nehogy aztán baj legyen.Pihenj többet!!!
Én is kitakarítottam délután a lakást,meg kivasaltam a múlt hétvégi ruhákat,amivel elmaradtam. Este meg Stella majdnem hányt.Remélem nem lesz semmi baja.A Marley meg én óta tiszta paranoid lettem kutya ügyben. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jaja, Tinu, neked is szerettem volna írni, hogy akkor hamar menj aludni! Aztán holnap meg nehogy ennyit rohangálj!!! Nagylány jól van?
Vendég
 


Sziasztok! Hu, ismét termeltetek rendesen!…

Magzatmozgás: soha nem számoltam. Igazából nem is tudtam, hogy kéne. Most hallok róla 1x, itt.. Pedig már a 4. gyereket szülöm.. Ahogy olvasom, egyre inkább úgy tűnik, hogy csak a kismamák idegesítésére találták ki… Amúgy el sem tudnám képzelni, hogy mikor lenne időm arra, hogy számolgassak?… :oops:

Kutyafüle! Elég érdekes dokid van.. Én váltanék… Barátném 2 nappal szülés előtt váltott. Nem bánta meg.

Annus! Nálunk van keresztszülő. Mi a baba pár hónapos korában kértük fel őket. Kb.4-5 hónapos korukban volt a keresztelő.

Kutyafüle! Menjél be a kórházba, ahol szülni fogsz. Nézz körül jól, beszélgess el szülésznőkkel, dokikkal. Ismerkedj.. Nekem nagyon sokat számított, hogy nem vadidegen helyre mentem! A másik –kicsit hülyén hangzik, de a 2.-3. gyereknél bejött–beszéld meg a babával, hogy mikor szülessen meg, Készülj fel rá lelkileg, és Te irányítsd a dolgokat. Nálam Boginál még nem ment. Nem tudtam mi vár rám, nem is hangolódtam rá az egészre, aznap de. még szigorlatom volt, baromi fáradt voltam, és piszkosul nem akartam még szülni… Mikor bementünk a kórházba, a dokinéni azt mondta, 2-3 órán belül baba lesz. Egy ideig szuperul is ment minden, majd leállt az egész. (Persze, Anyum meg kint idegeskedett a szülőszoba előtt, mert eltelt az adott idő, és sehol-semmi…) Félálomban „pihentem” kb. 4 órát, majd mikor eljutottam oda, hogy fizikailag és lelkileg is a babára és magamra tudjak koncentrálni, egy órán belül megszületett Bogi. Szóval a lényeg: bízz magadban! Sokkal könnyebb lesz a szülés is, ha „egy hullámhosszon vagy a babával!” Kicsit hosszú lett, bocsi…

Tinu! Szerintem meg pont azért jó ez a fórum (korábban sosem írtam ide) mert különböző emberek véleményeit lehet megismerni. Minden ember más. Pl.: sok mindenről a Férjemnek más a véleménye, mint nekem. Akkor most el kéne válnunk?.. Na ne! Szerintem értelmes, felnőtt emberek tudnak vitázni. A vita / eszmecsere viszi előbbre a dolgokat az életben. Kell, hogy legyen. Milyen unalmas is lenne, ha mindenki mindent u.úgy gondolna. Akkor egy idő után nem lenne miről beszélgetnünk.

Novygirl! Ez a gyomorsavas-dolog nálam is beindult. De rájöttem, hogy attól is függ, mit eszem este. Úúgy kívánom a joghurtot, de az most nem megy. Meg a lecsó is betett a múltkor. Szóval én kísérletezgetek. Vagy bejön, vagy nem... :wink:

Mozza! Nekünk sosem volt, semmilyen sterilizálónk (régebben írtam is, hogy családunk gyógyszerészei nevetségesnek tartják az egészet, ha forró vízzel elmosod a cuccokat, az pont elég. Amint kiszeded a csodakütyűből/ vagy a lábosból, amiben kifőződ - 1s alatt kb.15 féle baci telepedik meg rajta. Egyébként, ez a „sterilizálás” akkor volt érdekes, amikor sok helyen még nem volt forróvíz, a hidegvíz meg coli-s/ egyéb fertőzőttségű volt… )

Böbi! Szerintem a Siesta nagyon leromlott, mióta eladták a gyárat. Mi az utóbbi években ASSO-t vettünk, nagyon szerettük. Sajna, 35-ös felett már nagyon nehéz gyerekcipőt venni. Kb.2 hét utánajárás, amíg találok v.mi normálisat. Ja,és a legtöbb helyen hülyének néznek, hogy a 8 éves gyereknek miért akarok fűzős cipőt, mikor a tépőzáras milyen praktikus?… Mondtam, hogy 1/ sokkal jobban fogja a lábát, 2/elég szégyen az, hogy a kisiskolások nem tudnak cipőt fűzni. Régen már a kiscsoportban megtanulták a gyerekek.

Kutyafüle! Na ugye, megmondtuk, hogy minden ok. lesz! ;) GRATULA!!!

Vanni! Én meg oda hordom a Fiúkat az usziba. :) Szívesen meglátogatlak…

Annus! Tök jó 5let ez a tali! Nekem mindegy,hogy 3-4 vagy 5, csak minél hamarabb fixáljuk le, mert be kell vállalnom egy napot a CONSTRUMA-n, és akkor a talihoz igazítom...
Pl.: Lehetne a múltkori csokizóban. Nekem naaagyon bejött az a hely!... :)

Kép
szkitty
 
 


Kutyafüle! Sajna, az én párom is ilyen. Valahogy nem érzi meg az ilyesmit… Pedig olyan jól esne, ha egyszer pl.: a szülinapomra szervezne v.mi meglepit… Viszont a múltkor totál meglepett! Nekünk külön volt a polgári és az egyházi seküvőnk, és a polgárit abszolút nem szoktuk ünnepelni. Erre most hazaállított egy cserép sárga törperózsával. Teljesne meglepdtem! (Kicsit sz..ul is éreztem magam, mert én el is felejtettem totál, hogy zanap volt az „összeírásunk”). Szóval, vannak még meglepetések! ;)

Tinu! Tegnap este én is odavágtam egy poharat a konyhapultra, és bőgve felmentem aludni, mertn egyszerűen megőrülök már attól, hogy mindjárt szülök, és aKedves Párom mmindenre azt mondja, hogy ráérünk még, ne idegeskedjek, minden megoldódik, stb… Én meg próbálok megegyeni a festővel, nútféderes OSB-lapot keresek a neten órák óta –merta Férjuram szerint csak azzaél lehet lefedni a padlást.. De ha én nem járok utána, akkor semmi nem lesz kész még jövő tavaszra sem.
Szóval kiakadam. Legalább mára kialudtam magamat. ;)

Annus! Szerintem ne a nap közepére rakjuk! Nálunk pl. a vasárnapi ebéd amúgy is szent dolog… Koradu. Nem jó?

Kép
szkitty
 
 


Jó reggelt :)

Csak beköszönök, megyek tanulni :?
Vendég
 


Kitty: hmm, én nem is írtam, hogy rossz, hogy mások vagyunk. Spec. az nálunk is úgy van, hogy a férjemmel is a legtöbb dologban különbözik a véleményünk. Akkor leírom harmadjára is, hogy nekem azzal van bajom, hogy egy fórum nem alkalmas arra, hogy az infócserén túl (nevezzük így azt, mikor egy téma túl sok érzelmet nem generál) mondjuk egy szenvedélyes vitát lebonyolítsunk. Szerintem mikor két ember számára valamilyen téma fontos, megérinti, akkor kb. akkor tud sértődés nélkül visszatekinteni a beszélgetésre és elég toleráns maradni, ha a másik ember a számára amúgy fontos. Mert egy ember nemcsak egy véleményből áll, hanem sokból, meg nemcsak véleményből, hanem személyiségjegyekből, amik sokkal fontosabbak sokszor a véleménynél, és ha ismerjük a másikat, szeretjük, fontos nekünk, akkor az egész embert nézzük és nem a véleményét egy dologban. De ha ilyen helyen beszélgetünk, ahol gyakorlatilag egy rakás ismeretlen ember van, akihez csak hozzávetőlegesen van közünk, akkor vagy nem érdekel, hogy a másik mit mond (akkor minek beszélgetünk?), vagy van belőle rossz érzés. Aztán van, aki hamar túlteszi magát rajta, és vagyok én, akinek utána napokig nem akaródzik még megnyitni sem a fórumot...
Negyedjére nem fogom leírni ezt a litániát. :P

Mostanában Tüci 6-1/2 7-kor kel, úgyhogy kicsit hulla vagyok. Főleg estére.
Mit is akartam még? Majd ha eszembe jut, még jövök. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, sikerült belépnem a blogra, csak én voltam kicsit béna a múltkor. :oops: Szóval az Apgarhoz akartam írni, hogy Tüci is 10/10-es volt. :) Azért adnak ilyen értékeket is. És még azt is, hogy a SztImrében nem a sarokból, hanem a fejből vesznek vért a piciknél, nem kell tőle megijedni. És én mondjuk egyáltalán nem szoptattam a kórházban, mert nem volt tejem még, Tüci ott tápszert kapott és megcsinálták a PKU-t, szóval nem muszáj, hogy anyatejes táplálás legyen.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan a tali időpontja miatt:
Április 3-án pénteken 11 és 15 óra között lenne jó a tali, akkor tudnátok jönni, ha úgy alakulna, hogy nálam lesz a tali. Ha vasárnap, 5-én, akkor a délután tényleg jobb lenne, mondjuk 3-tól?


Anita, szuper, hogy a lepénykéd jó állapotban van, és hogy így bíztat a doki! kitartás! Látod, nem lesz semmi baj!

Tinu, te próbáltál mellszívni a kórházban? Ha igen, milyen kütyüvel? most épp dilemmázom az elektromos és kézi között, azért kérdezem..

Puszi és szép napot mindenkinek, rohanok készülni.

Vanni
vanni
 
 


Na akkor a talit pontosítsuk úgy hogy ebéd után.Mondjuk 2-3 magasságában?Persze ha Vanninak is jó!Mert hogy akkor nála taliznánk ha a jövőhét péntek vagy vasárnap jó lenne.Ha nagyon nem jó akkor jöhet számításba másik hely és idő.Így jó lesz akkor??

Tinu!
Én vágom amit írsz!Meg is értelek!Biztos hogy sok minden nem úgy jön vissza a fórumon ahogy azt mi akarjuk!Ezért is van sokszor hogy utána sokáig magyarázunk egy fél mondatot,mert leírva mást jelent mint ahogy mi azt gondoltuk valójában(nincsenek gesztusok,hangsúly stb)De ha ilyen van én legyintek és megyek tovább,ez nem azt jelenti hogy nem érdekel,csak tudom hogy ez a fórum sajátossága miatt van!Ennyi!
Szerintem nyugodtan írd le mit gondolsz,akár vitázni is lehet vmin.Aztán úgyis lecseng a téma és jön vmi más!Addig meg mindenki leszűri magának amit hasznosnak lát :wink: Remélem hogy a legközelebbi ilyen "betűpárbaj"-on hamar túlteszed magadat!Amiatt ne legyen soha rossz érzésed mert leírtada véleményed! :wink:

Kitty!
Ez nálunk is így van.Én mindent kinézek a neten,utánajárok stb.Aztán már csak az uram az "akadály" :lol: De tudja hogy így tök sokat spórolunk azért,mert nem berohanok vhova és megveszem az első helyen.Én már nem is próbálkozom ebbe belevonni...Amúgy meg mindent megcsinál hamar.Ezzel nincs gond,csak a kutatómunkát nem szeresse 8)

annus11
 
 


Na akkor meg is jött a válasz az időpontra!Akkor beírom ezeket a blogba,oké?Ha vkinek nem jó de szeretne talira jönni akkor szavazzon a másik 2 eshetőség közül vmelyikre,legalább azt tudjuk hogy utána hétvégét vagy hétköznapot keressünk!

annus11
 
 


Na módosítani nem tudok,csak ha új szavazást írok ki....Na de akkor ide írok nagybetűvel,és akkor a blogban szavazzon már mindenki hogy melyikre tudna jönni,így egyszerűbb számolni!Ha eldőlt a nap akkor pontosítunk hogy ki jönne stb.

Tali!!!

Április 3án pénteken 11-15 óra között vagy április 5én vasárnap 15 órától tali Vanninál!Szavazni a blogban lehet,ha nem jó az időpont de szeretne jönni az illető,akkor jelölje meg az egyéb lehetőségeket!

Egyéb óhaj,sóhaj kérés stb bátran írjatok!

annus11
 
 


Jó reggelt!

április 5, remek.Remélem semmi nem fog közbe jönni.Vanninál,de hol?Egy pontos címet majd írjatok légyszi.

KépKép
harhaj
 
 


Szavaztam a vasárnap du.ra... :)

Kép
szkitty
 
 


Én még gondolkodom hogy lenne jó, Maja 1-4-ig szokott aludni.
pumuklii
 
 


ELvileg lehet mindkettő. Pénteken vinném Maját, de akkor csak 11-12-ig tudnánk maradni, vasárnap meg itthon hagynám.
Ki hoz gyerkőcöt magával?
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Anita,
örülök én is, h minden okés Veletek!! most már biztos sokáig bentmarad majd a kisasszony! :)

Kutyafüle,
párom letöltötte a Marley-t, este meg is nézem, egy nagy kübli nutella mellett, talán az érzelmileg helyrepofoz vmennyire... Mástól is hallottam, h a vége rázós :( Steve is szokott néha hányni, sztm enniy belefér náluk is. A kis rohadék, tegnap jól megszivatott, odaszaladt egy pórázon lévő tacsi-féleséghez és molesztálta (játszani akart caak), még jó, h a másik kutty gazdija nem rugott bele...

Vanni,
még én is azon tökölök, h avent kézit vegyek v elektromosat... Bakker előre nme lehet tudni, melyik amelyik az embernél jobban be fog válni :(

A talinál szavaztam én is, ápr. 3 péntekre meg egy másik péntekre.
Na megyek, nemsoká el kell mennem, megyek a másik vaterás fejvédőért, aztán még a palacsintát ki akarom előtte sütni.

emese1979
 
 


Halihó!

Hú, olyan estém/éjszakám volt....Törpi úgy döntött, hogy alulról felfeszíti a bordáimat (nincs is nekem ilyen hülye csontokra szükségem) :lol: , hogy több helye legyen a pociban.... :shock:
Ennyire még sosem fájt 1 akciója sem....és ma reggel 6 óta újra 'támad'....nagyon kiváncsi vagyok mekkora lehet már...van benne craft... :lol: :lol: :lol:

Anita!
Örülök, hogy minden oks. :) A dokid a méhszájon át megfogta a Hanna baba fejét???? Jó ég!!!!!! Hogy? Engem mindig vizsgál manuálisan is a dokim....de ilyet sztem nem csinált még....

Emese!
Én pont ezért vettem ilyen kézi és elektromos kombi mellszívót....ha már nem kell, akkor max eladom majd. Drágább ugyan, de én nagyon parázom a tejláztól, remélem megúszom :shock: :?
Tényleg, nektek mennyi előtejetek van? Engem minden nap min. 1szer 'elönt'.... :oops:

Kép
mozza
 
 


Mozza,
megírnád, hogy milyen típus az a nézem mellszívó?
Nekem nincs még előtejem, remélem még néhány hétig megúszom :)

A kisasszony akkor tudja, mivel okozhat örömet az édesanyjának :) A névválasztással hogy álltok?

emese1979
 
 


Szóval az a mellszívó, és megnézem...

emese1979
 
 


Ja, és köszönöm mindenkinek a szép szavakat :) ....jól esett....néha a tükörbe nézve ráflashelek, hogy mekkora lett a pocim :shock: ....de biztos, hogy hiányozni fog, kezdem megszokni az én óriási hullámzó csúcsos pockómat, amiből néha kiáll egy térd, vagy tappancs... :lol:

Kutyafüle!
Nem tudom.... nekem is van egy olyan érzésem, hogy túl fogom hordani a Pöttömöt....bár nekem arra is megérzésem volt, hogy tuti fiú lesz....szóval nem nagyon jöttek be eddig....
Kiváncsi vagyok, hogy ki lesz az 'első fecske'....Esztóra tippelek ( a progi császár miatt)

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Szavaztam Vanni vasárnapra! :lol: Azt még nem tudom, hogy a gyermek jön vagy marad. Apával még meg kell beszélnem.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Philips Advent, 35000Ft körül, elektromos és kézi +tanítható, hogy az elekrtomos felvegye az általad preferált kézi fejés ritmusát...a Brendon honlapján nézd meg, ott a leírásból tuti rájössz melyik az.
Van hozzá cumisüveg, adapter, töltő, cumisüveg fej, tárolók stb.... és minden mikrósan sterilizálható (a MEDEAk nem!).

Kép
mozza
 
 


Mozza! Folyton összekeverem az avatar képeinket! :lol: Hiába van nagy pocid, szemből olyan, mintha nem is lennél kismami!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Köszi Mozza!!!
Amúgy nagyon durván hasonlít Reny meg a Te kislányod a kis avataros képen!!!Kiváncsi vagyok, kibújva lesz-e hasonlóság :)

emese1979
 
 


Fabri, Harhaj! Boldog névnapot nektek!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mozza!
Pont akartam a múltkor kérdezni hogy még mindig van e előtejed!Nekem olyan van néha hogy este fürdésnél látom h vmi pici fehér van a bimbón.Úgy beszáradva,azt hiszem Reny írta h neki ilyen van...de lehet rosszul emlékszem!De egyszer nem öntött el,sőt,még folydogálni se láttam soha!
És tegnap nekem is nagyon feszített Iza...ez szerintem megint a front.Ma is jobban feszít mint általában...

Hajniknak boldog névnapot!!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

mozza csini vagy :)

annus nem vagyok szigorú fekvésen, főzök mosok, teregetek, néha porszívózok, csak az ugrálásról vagyok letiltva, meg magamat tiltottam le a napi 4 emelet megmászásáról, így csak vizsgálatokra megyek le, a rendelőbe meg kocsival járok, szóval sétálni sem járok már el :)

férjem nekem is tök nyugodt, ráérünk arra még típus :)

tegnap megjött a pelenkázótáskám, teszveszen vettem, ma kimostam és holnap belerakom a kicsi lány cuccait, rakok azért köldökápoláshoz és pelusozáshoz való cuccokat a hazahozós cuccok mellé és takarót meg pelenkát meg törlőkendőt, hátha amit adnak a kórházban nem lesz majd elég :)

Külön táskába rakom végül holnap a szülőszobai és a gyerekágyas cuccokat, ugyanis egy táskában már nem is fér el, meg így egyszerűbb lesz, hiszen szülőszobára köntösön, törülközőn, tusfürdőn, papucson kívül nem sok minden kell, így egyszerűbb lesz, a nagy táskát meg majd ha felkerülök az osztályra férjem felhozza :)

tegnap megint beparáztam, nem tudom már, hogy azért mert még sok időnk van, vagy mert már kevés :)


anita dokim engem még soha nem vizsgált fájdalmasan, pedig havonta megejtjük, mondjuk a 36. héten kiváncsi leszek milyen lesz

még Éduával volt olyan, hogy a 34. héten már régen nyitva voltam és akkor tényleg fájt a vizsgálat és utána volt egy kis rózsaszínes váladékozás is :(

tegnap óta megint vannak keményedéseim, talán a parázás miatt :( igaz napi 3-4 alkalommal, ami azért nem vészes ilyenkor

Szép napot!

Boldog névnapot a Hajnalkáknak!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Fabri,Harhaj:Boldog névnapot!!!!
Köszi lányok!Most már én is nyugisabb vok,bízom benne hogy még 4-5 hetet,vagy akár többet is kibír kisasszony.
Mozza,mivel kézzel vizsgált és nagyon megvagyok rövidülve,ezért fogta a fejét.Közben alul nyomta a pocim.Hanna feje nagyon lent van.Érzem is,ha állok olyan érzésem van hogy mindjárt elhagyom. :)
Kitty én is sokszor akadok ki,mivel az én férjem is mostanában mindig azt mondja mindenre hogy még rá érünk.pedig már nem.Pl:Csempéznie kéne,de ezt már 1 éve. :shock: Az udvart rendezni,meg még sok minden.Bár tudom most nehéz neki mivel mindent ő csinál.Csak én meg már szeretnék kész lenni.
Nem emlékszem tegnap ki linkelt be egy tök olcsó webáruházat.Néztem és amit elrakattunk kocsi,az ott 20 ezerrel olcsóbb,csak nem pikolo,hanem top rider.De ugyan olyan,csak nincs rózsaszínbe.Meggondolom,lehet nem adok a színért plussz 20 ezret.Csak lassan már dönteni kéne főleg hogy el is rakattuk,de lehet lemondom.Szerintetek ciki lenne?

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus,
Egyszerre írtunk, telepátia:)

Szuper, hogy így szervezed:) Ebből tali lesz:)
Leírom, hogy merre lakom, és az idejutásthogy el tudjátok dönteni, hogy ki szeretne babával jönni, vagy egyáltalán jó -e a helyszín:
Én lépcsőfokokban is nézem hova, hogyan tudok eljutni kérdést. (Talán lassan mindenki:)

Pl a kórházba nem megyek be a dokimhoz, csak nagyon muszáj, mert a 2. emeleten van az UH, és nincs publikus lift, így ő cipel fel. Inkább megyek magánrendelésre, ott van lift, igaz 7ezer ft... még jó, hogy a terhesgondozó CTG, nST..... a földszinten van a kórházban:)

Na szóval:
A Margit hídhoz közel lakom, van egy kis busz, ami felhoz a Nyugatitól, akkor 3 perc séta, de aki
-babakocsival és tömegközlekedéssel jönne, annak sportcipő ajánlott, mert van egy meredek kis utcácska, amin fel kell caplatni, jó vádlimunka
-autóval meg lehet állni a ház előtt ingyen, (ez egy kis fennsík a domb tetején, vagy
-gyalogosan: 2 féle képpen lehet jönni: kisbusszal Nyugatitól, onnan 2 perc séta, kb 15 lépcsőfok, (babakocsival ez nem járható)
vagy a Komjádi uszodától, csak akkor gyalog 150 lépcső felfelé ...

akinek segítség, hogy tudjon választani az időpontok és helyszinek között.. Tényleg, ha nem ápr3 és nem ápr 5, akkor az hol lenne? Csokizó?
vanni
 
 


Anita,
A babakocsi vásárlássaé kapcsolatban: ha még nem fizettél előleget a babakocsira, azt kell, hogy mondjam, szerintem ne csinálj belőle presztizskérdést, csak hívd fel őket, hogy sajnos úgy alakult, hogy nem ennél a babakocsinál döntöttetek. A kereskedők is a saját érdekeiket nézik. Kicsit ciki max akkor, ha iszonyatosan kedves, és oda jársz gyakran vásárolni, és mondjuk 1 db volt belőle, és neked tartogatta. De gondolom nem így van, mert senki nem saját maga ellensége. És azért 20 ezer ft nagy különbség...
vanni
 
 


Vanni!
Azért nem olyan vészesen meredek a lejtő,ugye?Lefelé még oké is,de felfelé :lol: :lol: A 15 lépcsőfok meg még megy!

Erre vonatkozóan más helyszínt még nem mondott senki!Ha töben is gyerekkel jönnének,akkor vmi olyan hely kéne ahol ők is elvannak,de gyerek híján nem ismerem h Pesten hol van ilyen lehetőség,szóval ebben a gyerekkel érkezőknek kéne segíteni,ötletet adni!

Mindjárt megnézem hogy áll a szavazás!Nevezhetjük ezt a talit látogatásnak is!Csak hogy ne unatkozz! :wink: És persze lehet egy másik tali is,ahova a gyerkőcökkel is tudnának jönni a többiek!

annus11
 
 


Szofi, Krém, Pici Heni, jól vagytok?
vanni
 
 


Na úgy látom h a 8ból 7 embernek jó a vasárnap 3 óra!Most nagyon el van tűnve pár ember...lehet h egy köremailt kéne dobni....hétfőn jó lenne lefixálni hogy mindenki tudjon úgy tervezni!

annus11
 
 


haho

Tinu!
10/10-es Apgart csak azert adnak, hogy az ujdonsult anyukak nyugodjanak meg... amugy 1 perccel a szuletes utan meg nem kismalac-rozsaszin 1 ujszulott sem :)

anyagcsere szureshez lehetoseg szerint anyatejes taplalas kell, ha nincs, akkortapszer. Az is tejalapu... a lenyeg a tejfeherjen van.

vervetel fejvenabol csak egyeb vizsgalatokhoz szukseges, egyebkent sarokbol cseppentenek a szuropapirra....
Vendég
 


Vanni,én is ezen agyalok,mert azért 20 ezer ft-nak lenne helye még...
Csak a környéken ez a legjobb bababolt,ez az 1 ilyen volt,a nő is kedves és oda járunk már vagy 4 éve.Meg a baldachint is ott hagyattam le,de az meg kéne.ÁÁÁÁÁ
Hát lányok az előbb majdnem bepisiltem a nevetéstől!!
Lánykám kint főz az apjával a konyhába.Palacsintát sütnek.Míg Sanyi süti,addig Gréti kavarta a túrót,amit előtte már ízesített Apa.Erre egyszer apa felvisít!!!Gréti megfőzte!Felöntötte kb 4 dl tejjel. :shock: Jól összekutyulta,már le sem tudta Apa önteni róla.De így meg túl híg. :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!

Ügyi kis kuktátok van akkor!Örülj neki h tejel öntötte fel! :lol:

Babakocsi...hát jó kérdés.Bár a 2 márka biztos nem teljesen ugyan az....max nagyon hasonlíthatnak.Meg ez ugye Pesten van,szóval nem tom az mennyivel több ktg nektek.Még ha vki el is megy érte,mire lejut hozzátok az se ingyen van,mondjuk 20 ezerből sokat lehet tankolni :lol: Ha meg a színe ennyire tetszik...bár lehet h a másik helyen is lehetne ilyen színbe kérni,nem?Na most aztán sokat segítettem 8)

annus11
 
 


Sziasztok!

Én is szavaztam, de akkor valószínűleg én vagyok eddig az egyedüli, akinek nem jó az április 5. vasárnap :? Pont erre a hétvégére terveztük szüleim látogatását vidéken. Ha marad fixen, akkor sajna én nem tudok részt venni. :(
Mind1, azért érezzétek magatokat nagyon jól, és dobjatok majd képeket!

Hajnalkáknak boldog névnapot kívánok!!!

KépKép
novygirl
 
 


Annus,házhoz szállítják 3000ft-ért.3 színben van,narancs-kék,piros -fekete,zöld-fekete.Amit elrakattunk az rózsaszín-fekete.
Gréti újabban minden nap produkál valamit! :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
Ha rózsaszínt akarsz, jó áron és minőségben, akkor érdemes megnézned a NARIA márkát is. 1-2 webshopban lehet kapni és nagyon jókat hallottam róla, és elég sok a csajos szín belőle (pink-szürke, rózsaszín stb.)

Reny!
Tényleg nagyon hasonlítanak így a 4D képeken a babóink! :lol: Nagyon kiváncsi vagyok, hogy ha kibújnak, akkor is hasonló kis vonásaik lesznek e. Az orruk sztem tuti! :lol:

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Hajniknak boldog névnapot!

Anita, üdv újra otthon! Látod, nem kell parázni, most már tessék szépen megnyugodni! :-)

Tinu, úúúúúgy örülök, hogy maradtál, köszi!!!!! Kellesz ide, hidd el! :lol:

KItty, köszi a tippet, pont ma délelőtt fedeztem fel a faluban, hogy nyílt egy gyerekbolt, elég drága, de Asso cipőt árulnak jó áron. 5000 körül van egy új cipő, szerintem az elég jó, nem? A siesta minimum a duplája.
Már akartam kérdezni tőled, hogy egyszer altatás kapcsán írtad, hogy Neked nincs energiád altatgatni. Én ezt megértem, mert én 5 hónapos korig ringattam, de azóta már nem első gyerek, plusz dolgozom is itthonról mellette, meg háztartás, stb, de mi van akkor, ha egyszerűen nem akar elaludni? Vagy már rögtön születés után álljam meg, hogy felveszem? Azt nehéz lenne. Te hogy csinálod? Minden lehetséges vitát szeretnék elkerülni, de őszintén érdekelne, hogy oldod meg?
Ja, és még valami. Ha már tudod, hogy mikor mész a Construmára és milyen standnál leszel, megírod nekem, mert valszeg mi is kimegyünk, ezért nem merek még időpontot adni a talira.

MOzza, szemből nem is látszik, hogy mindjárt szülsz!!!!! Van DEREKAD!!!! :lol:

Ildi, anno én is külön pakoltam a cuccokat, de most már van egy eggyel nagyobb bőöndöm, így szerintem egybe fogok pakolni és még befér a behozott ajándékok is, amiket haza kell vinni.

Gyöngyvirág születése előtt nálunk is ilyen volt apa, hogy húzta a dolgokat, 38 hetes voltam amikor már sírtam, hogy hozza el a kiságyat, de beállítva csak akkor volt, amikor hazajöttünk a kórházból! Most bezzeg Ő az a ki pörög és mindennel kész akar lenni, szerinte 4 hét múlva szülök! :-) Azt mondta, hogy Ő ezt tudja, higyjek neki! :-) (pedig még 7 hetem van).

Bocs, ha hosszú lett :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Hajniéknak Boldog Névnapot Kívánunk!

AnitaAz oldalt én tettem föl, de fölteszem újra.
http://babaholmiolcson.hu/

Tali
Nekem sajna eséjem sincs elmenni egyikre sem, mert nem tudom megoldani Marci felvigyázását és, hát vele meg elég nehéz hossszútávon. Meg a város másik vége is elég messzinek tűnik már. Azért mindenkinek jó szórakozást kívánok.

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: