Új privát üzeneted érkezett!

Uh, tényleg a húsvét!
De az csak végül is egy nap, a húsvét hétfő, nem? Vagy el szoktak utazni egy időre, mint nyáron, meg karácsonykor?
Vendég
 


Má' megint laptető jön!
DE kíváncsi vagyok!
Gondolom én megint lecsúszom, pláne, hogy megyek most privizni is!
Írjatok, laptetőzzetek! 8)
Vendég
 


Nekem képzeljétek, hogy a HSG után pont lehetett volna kezdeni az inszemit, mert aug. elején csináltattam. És pont mindenki szabin volt és ezért kellett halasztani.
És az nagyon rosszul érintett. Rohangáltam, kérdezgettem más intézményeket is, kopogtattam a leleteimmel, de nem voltam sikeres. Ki kellett várnom a szeptembert:(
Vendég
 

 
 

Twist!
Újabb laptető! Ez már nagyon erős jel! Ez is!!!!!!!
Egy pillanatra azt hittem én kerülök oda, de neked nagyon szurkolok! Veled vagyok! S hamarosan beindul a gépezet!!!!!!!!
Vendég
 


Attól félek én is, ha így haladok, kifutunk az aktív időből, nyáron meg pangás van! Most ez a húsvét is bekavar, mi van, ha akkor lenne esedékes vmi injekció, vagy akármi. Akkor újabb hónapot kell várni! Nem szeretnék úgy járni, mint a hsg-vel, tudod, Twist?!
Nem beszélve arról, hogy az is aggaszt, mi van, ha visszatér az endo?!?!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kedi, én azt hittem, hogy te kerültél oda!:) Én is nagyon szurkolok neked, tudod!!!!++++++++++
És elmondom, hogy az első inszemis fórumon volt, aki nem is volt laptetőn és mégis babás lett!!! És azután került mindig laptetőre, hogy már ott a pocakjában a bébi:)

Figyusz, szerintem meg fogják oldani a SOTE-n, hogy még az inszemidet végig tudják csinálni, ne aggódj! Úgy adják a szurikat, gyógyszereket, hogy pont jókor legyen peteérésed és meg tudják csinálni még. Nekem is volt, hogy picit korábban volt inszemim, hogy pl. hétvége előtt legyen. De ez így is tökéletes volt, mert akkor volt a két petécském!:) És ráadásul az átjárható jobb oldalamon. (ezek után tök felháborító, hogy nem sikerült, pedig minden esélyem megvolt rá :evil: )
Vendég
 


Az endo-ba pedig nem is érdemes belegondolni. Lehet, hogy nekem is visszajött, nem tudom. És lehet, hogy ez az oka, hogy nem sikerültek az inszemik. Ha 2 lombik sem sikerül, akkor mindenképpen megyek laparra, hogy rendbetegyenek. Már ezt eldöntöttem. De addig próbálkozunk:)
Vendég
 


Twist
Gratulálok a laptetőhöz!!!!!! :D :wink: :D
Igen, ezt én is hallottam, hogy aki nem természetes úton esett teherbe, hanem inszemi vagy lombik útján azokra jobban odafigyelnek mint a spontán babásodokra.

Kedi
Én is még mindig várok, nincs semmi vagyis csak 1, 2 csepp. :(
Én úgy tudom, hogy húsvétkor vannak, de ha akarod megnézem a naptáromat, hogy akkor volt-e kezelésem vagy sem!
Egyébként ha az ARO-n nincsenek akkor lent a szülészeten is beadják a szurit és ha esetleg úgy jönnek ki a napok, akkor van, hogy szombaton is bemennek iszemit csinálni.

Rena
Urbancsek nagyon ügyes, ismerek egy pár csajt akiknek 1-re vagy 2-ra már sikerültek is a picik.
Egyik barátnőmnek az ikreit meg is tudom mutatni Neked, 2. lombikra jöttek össze, Urbi csinálta a beavatkozást és Murbi az uh-ozást. Ő is Szendeihez járt.
Vendég
 


Köszi lányok a segítséget, most így meg is nyugodtam, azért jó lenne Röpcsi, ha rápillantanál a naptáradra! Köszi nagyon!
Szenya betegség ez az endo........de majd lesznek babáink, s kész! :wink:
Vendég
 


Röpcsikém, nem lehet, hogy mégis babás lettél, azért csak cseppek jönnek? Lehet?
Mert akkor valamikor dobhatnál egy tesztet. Ezt a Mensmentisben is mondták, hogy a 3-as kezelés hatására spontán baba is nagyon gyakori, mivel totál helyrejön a hormonháztartásod, meg a cukrod, minden. Én most reménykedni kezdtem benned, Röpcsi hajrá!!!!

Ugye, az endo nem jön vissza már szülés után? Vagy hogy van ez?
Vendég
 


Kedi
Megnéztem a naptáromat és Nekem tavaly ekkor volt a 3. inszemem, márc. 19-kén (szerda) voltam először uh-on és onnantól szedtem a Clostit, hétvégén kaptam két Merionla szurit, márc. 26-kán volt a másik uh vizsgálat + vv. és márc. 28-kán volt maga az inszem.
Áprilisban, mikor kiderült, hogy nem sikerült a kezelés 23-kára kaptam időpontot, de akkor nem indítottak el nálam kezelést, de nem azért mert szabira mentek volna, hanem mert nem ürült ki egy tüszőcském. Én úgy emlékszem, hogy a február náluk az a hónap amikor 1 hetet nincsenek.

Twist
Sajnos megjött! :( Pedig már én is arra gondoltam, hogy hátha így spontán esetleg összejön, de nem. A biciklizést is abbahagytam 2 napra, mert biztos vagyok benne, hogy a sok mozgás is közrejátszott ebbe az egész mensi dologban.
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi!Sajnálom,hogy megjött! :(

Kedi!Szerintem is megoldják az inszemed,hogy akkor legyen amikor nincsenek szabin!

Twist!Sajnos van akinél visszajön az endó szülés után is!de reméljük,hogy nekünk nem jön vissza!

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Helyzetjelentek, ma megérkezett a menzi, ma van az első piros betűs napom. Felhívtam az ARO-t, holnap várnak ultrahangra! :P
Köszi Röpcsi az infot, akkor két hét sem kell rendes esetben és következik az inszemi. Na, ez nagyon jó hír!!!!
Az nem, hogy nálad is van menzi.
Igen, van, akinél visszajön baba után is az endo, de meg is gyógyíthat akár! Nálunk így lesz!!!!!!
Vendég
 


Kedi!Ez nagyon jó hír,hogy nemsokára inszemetek lesz!Drukkolok!

Kép
rena85
 
 


Kedi, sajnálom, hogy megjött. De viszont tök jó, hogy most már peregni fognak az események. Észre sem veszed és már inszemiztek is és várod a tesztelést:)
Jó idők azok, szerettem.

Azt mondták még nekem a nővérkék, hogy ugyanúgy kell élni, mint normál esetben, csak nem szabad nehezet emelni és kíméletesebben kell élni. Egyesek szerint jó a rádolgozás, a nővérke mondta, hogy "azt mondja inkább, hogy nem árt".
Mi mindig rádolgoztunk:) Végre lehetett már az 5 napos szünet után. Tök nehéz kibírni.

Lombiknál azt olvastam a fórumokon, hogy 3 hétig sem szabad együttlenni. Nemár! Az annyira rossz hangulatot csinál nálam:(
Szóval, beülti előtt 5 nap szünet, aztán beülti és utána mensiig nem szabad. És ha terhes valaki, akkor sem szabad együttlenni, mert nehogy elmenjen a baba. Igaz lehet ez? Vagy nagyon szélsőséges dolgokat olvastam?
Azért könyörgöm, a páromat csak szeretném megtartani. Nem?
Vendég
 


Rena, Kedi
Köszönöm az együttérzést! :( Egy kicsit bántott a megjövetele, de annak azért örülök, hogy rendes mensim lett. :D :D :D

Kedi, egyrészről örülök annak, hogy megjött a mensid, másrészről meg nem.
Drukkoltam, hogy ne jöjjön meg és spontán sikerüljön a babykéd és drukkoltam azért is, hogy megjöjjön, hogy mehessél az inszemre! :D
Gondolok rád holnap, de jóóó, olyan jó amikor elindul a kezelés! :D

Twist én is hallottam ezekről a dolgokról! :D
Mi nekünk nem kellett 5 napig várni az inszemnél, csak 2, 3 napot, max.
Én egyébként nem szívesen lennék együtt a párommal, ha kiderülne, hogy várandós vagyok. Az elején bizti nem!!! És utána is csak nagyon óvatosan!
Vendég
 


Köszi Lányok a drukkokat! Aranyosak vagytok! Nagyon-nagyon izgatott vagyok a holnap miatt! Tényleg várom a kezelés elindulását, s örülök, hogy nem fog sokáig húzódni, hamar meglesz az inszemi. Ez nagyon jó!!!
Kinél mi most a harci helyzet? Rem. mindenkinél pörög majd a dolog!!!!!!!
Vendég
 


Kedi, én most várok! :D
Mozgok, diétázok, szedem a gyógyszert kikapcsolok, "pihizek" egy kicsit! Már csak 1 hónap és mehetek vissza a kontroll insulinos vérvizsgálatra, aztán irány a lombik-program! :D :)
Ma, bizti pihizek, nehogy elrontsam ezt a jó kis mensit, aztán ha holnap nem leszek olyan fáradt, akkor biciklizek megint.
Hétvégétől, jövő hét elejétől pedig nagyon rákapcsolok, mert 1 hónap alatt még fogynom kell annyit amennyit csak tudok, mert hip-hop és itt lesz a vérvétel vizsi és jó eredményt szeretnék produkálni. 25 alatti értékkel tényleg nyugodtan és vidámabban tudnék neki futni a proginak, mint most.
Úgyhogy Csajok, röpcsi szárnyra kél!!! :D
Vendég
 


Akkor hajrá Röpcsi! Kitartást, meg sok erőt, energiát! Ha ilyen elszánt leszel, tuti sikerül szuper értéket produkálni, s a lombik progi is nagyon közel van! Hamar elmegy az az egy hónap!!!!
Persze addig sem hagyunk unatkozni, én tuti nem, jövök majd a jó kis kérdéseimmel.... :oops: Bár holnap már biztos felvilágosítanak!!!!
Vendég
 


Kedi, nagyon sok sikert holnapra! Ne aggódj, minden jól fog menni. Vigyél pénzt kiváltani a gyogyikat (elsőre aszem nekem 19 000 Ft volt). És ez több havi adag lesz. Legalábbis nekem így volt.

Szemben, a patikában mindent ki tudsz váltani, ők fel vannak készülve, van náluk mindenféle injekció, ami csak kell.
Vendég
 


Köszi kedi! :D
Oké, ha van kérdésed tedd fel nyugodtan, szívesen segítek!
Nagyon drukkolok mára a kezelés elkezdéséért!!! :D :D :D
Gyere majd beszámolni! :wink:
Vendég
 


Sziasztok! Jöttem megnézni, hogy Kedi írt-e, mi újság...
Tuti, hogy szépen elindult neki az inszemi előkészület:) És hamarosan eltelik az a kb. 10 nap és felkerülnek a kiskatonák a helyükre.)

Holnap megyek vv-re. Az éhgyomor esetén azért vizet ihatok még reggel? Mert reggel nagyon ki van száradva a szám mindig a Bromo-tól és muszáj lenne innom. A vércukor szintet ez befolyásolja?
Vendég
 


Twist!Szerintem pár korty víz nem befolyásolja!

Kép
rena85
 
 


Twist Én is úgy érzem, hogy kedinél elindultak a dolgok! :D
Szerintem nyugodtan ihatsz pár korty vizet, nekem tanácsolták is, hogy reggel egy kis sima vizet igyak, mert az jót tesz, nem árt meg annyi.
Így is volt, hogy alig tudtak vért venni tőlem. :(

Rena, látom, nemsokára szülinapod lesz!
Fent vagy az iwiw-en?

Kedi, merre vagy? Nagyon várunk!!!!!!
Én feltudok neked ajánlani szurit, ha kell! :D
Vendég
 


Köszönöm a választ lányok!:) Akkor ihatok egy kicsi vizet reggel, jól fog esni. Így is éhen fogok halni. Vérvétel utána viszek szenyákat, aztán mindent bele!:)

Röpcsi, szerintem is Kedinél minden okés volt, megkapta a recepteket: gyógyszereket, szurikat. És szerintem kiváltotta őket és holnaptól kezdi is szedni. Én így érzem:)

Röpcsike, neked megjött a mensi? Nem figyeltem....
(szabad reménykedni azért?)
Vendég
 


Bocsi, Röpcsi, visszaolvastam, látom mi a helyzet:(
De előre a jövő felé és mindannyiunknak sikerülni fog!!! Még idén!
Vendég
 


twist küldök egy privit :)
Vendég
 


Oksi, várom!:)
Vendég
 


Elküldtem! 8)
Vendég
 


Röpcsi!Igen fent vagyok!

Kép
rena85
 
 


Rena bejelölhetlek?
Vendég
 


Persze,küldjem a nevem vagy küldöd te?Persze priviben.

Kép
rena85
 
 


Kedi!Gyere mert nemsokára laptető jön!

Kép
rena85
 
 


Küldöm Én! :D
Vendég
 


Ok!Mindjárt jelöllek!

Kép
rena85
 
 


Rena visszajelöltelek! :D

Kedi miért nem jelentkezel? Bármilyen hírt is kaptál, gyere és meséld el, hisz tudod, hogy melletted állunk!!! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Most már ezer százalék,hogy lombik jön mert meg is jött.:(

Röpcsi!Köszi,hogy visszajelöltél!

Kedi!Hol vagy??????

Kép
rena85
 
 


Most elhatároztam,hogy fogyózni fogok.Van valami jó ötletetek,hogy milyen ételeket egyek meg mozgás ilyesmi?

Kép
rena85
 
 


Sziasztok!
Túlvagyok a vérvételen és EKG-n. Odamentem 7-re és akkor mondták, hogy csak 8-tól van vérvétel:( Hát, vártam egy csomót, így jártam. De utána már hamar kész volt minden.
Olyan kedves volt mindenki, amikor mondtam, hogy lombik miatt kell a vérvétel és az EKG:) Úgy örültek a nővérkék:) Mesélték, hogy ki hányszoros anyuka. És majd meglátom, ha nálam jönnek a gyerekek, hogy mennyi gond van velük!:)
Nagyon aranyosak voltak.

Utána vásárolgattunk, piacoztunk a párommal. Sok klassz dolgot vettünk:) Pl. még egy rózsakvarc nyakláncot nekem, ami kis kristályokból van összerakva, nagyon szépséges:)

Csajok, láttam a Kaméleon c. magyar filmet, szerintem nagyon jó, tök izgalmas és kerek klassz sztori!:)
A Papírkutyákat ma nézzük meg, azt mondják szuper vicces!:)
Láttátok?
Vendég
 


Sziasztok!

Twist!De jó neked,hogy már itt tartasz!Ügyi vagy,hogy 1 nap alatt elintézted a vvételt és az EKG-t is!
Én még nem láttam ezt a filmet.

Kép
rena85
 
 


Rena, hogy ment a mai óraátállítás? Felkeltél 2-kor?:-))))

Mi tiszta kómásak vagyok az átállítástól, most ébredtem fel (párom még alszik), mert délben lefeküdtünk "picit" aludni. Kemény lesz az első hét, amikor 5 óra helyett 4-kor kell valójában kelnem minden nap.

Neked ez nem szokott gondot okozni?
Vendég
 


Twist!Mi reggel állítottuk át az órát mert most tudtuk meg,hogy éjjel kellet volna,jó lett volna ha nem állítjuk át örültek volna a munkahelyemen.nekem is nehezen megy ilyenkor az ébredés de remélem hamar átállok!

Kép
rena85
 
 


Csajok, úgy tudom, hogy Kedi elutazott pár napra és majd utána fog jelentkezni. Ne aggódjatok!:)

Rena, most, hogy megjött neked, telefonálnod kell a Klinikára, hogy hogyan tovább?
Akkor valószínűleg Urbancsek prof-hoz kapsz időpontot, a pároddal együtt kell majd menned. Akkor megkapjátok, hogy milyen vizsgálatok szükségesek a lombik előtt. Ezeket már Röpcsike leírta szépen. A lombik már biztosan sikerülni fog, még nekünk, endósoknak is! Tudom!:)
Vendég
 


Twist!Így van nekünk is sikerülni fog!Igen holnap hívom a dokim,hogy megbeszéljük a továbbiakat.De szerintem csak nyáron ugrunk neki a lombiknak mert hirtelen jött anyagi kiadásaink lettek.ezért most kicsit szomorú vagyok.De nyáron kismami leszek én is hamar követlek titeket!

De jó Kedinek!Remélem jól érzik magukat!

Kép
rena85
 
 


Nekem is nehéz lesz az átállás, reggel több ébresztőt is be kell majd állítani, remélem, nem késem el.

Jövő héten megint nem szeretnék hiányozni a vizsgálatok miatt a munkahelyről, de még hátra van az, hogy Kistarcsára el kell menni a leletekért. Lehet, hogy majd valakit megkérek a családból, hogy helyettem menjen el.
És megint egy estét a körzetinél tölthetek, mert ő adja ki az engedélyt, hogy altatható vagyok-e. Mégegyszer tehát el kell mennem hozzá.
Neked hogyan tovább?
Vendég
 


Hú, ismerem az anyagi gondokat:-((((
Tulajdonképpen mi sem tudnánk már továbblépni a szüleim segítsége nélkül:-( Az egész tavalyi évben minden tartalék az inszemikre ment el. Még akkor is, ha kórházban csinálták és nem magánintézményben.

Rena, átküldjem neked mail-en az aviva tornát? Nagyon hatásos, segíti a babásodást. Én is nemrég kaptam meg. Majd add meg a mail címedet priviben, ha érdekel. Nagyon jó!!!
Vendég
 


Ú Twist nagyon hálás lennék!Hogyan tudjuk megoldani?

Kép
rena85
 
 


Küldöm priviben a címem!

Kép
rena85
 
 


Várom, oksi!
Olyasmikben hiszel, hogy rózsakvarc kristály? Az segíti a termékenységet. És nekem minden téren nagyon klassz szerencséket is hozott!:) Volt a tévében egy hölgy, aki kristályokat helyez a nők hasára és nagyon sokan sikeresen teherbe estek a kezelések után. Láttad a tévében?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?