Új privát üzeneted érkezett!

Dius:nem adatam be.
Ismerőök beadatták,hú me így úgy,na az addig nyugodt,éjjel alvós babából lett egy hasfájós,sírós bébi.

Szerintem az se jó,ha minden szart beadatunk nekik.

Tuntun:aha értem,ma kiördög bújt beléd :twisted:
nagy családban van vita is :( gyógysugik Eriknek.
szegény Ricsó ,most kezdett látszodni a vonalzón.
Majd csinálok kiseb vonit a www.lilypie.com oldalon

yuyu:35-en még nem ültünk 1 asztalnál :lol:

Dadomi:ezért tényleg felesleges megbökni kínozni szegény gyereket.Szerintem meggyógyul vv. nélkül is.
Gyógysugik neki is.
berni611

Dius, én sem adattam be. A mi doktornénink generációs gyermekorvos és erre Ő is azt mondta, hogy nem kell.

Évi, hidd el a kicsiben is van. :( :(
Vendég

Berni, az ilyen 35 fős bulikat a csónakházban szoktuk tartani, ott férünk csak el... Most is lesz május elején, húgom ballagása és nagyim 91. szülinapja egyszerre lesz tartva :-)

Rotát mi se adattuk be, de a mi dokinénink a nem kötelezők közül csak a meningococcust ajánlja, a pneumót se ajánlotta, de azért beadattam... de megint nincs oltóanyag, a 2. még hátra van belőle...

Dominak jobbulást!!!

yuyu79

tuntun:tudom :cry: ne kell meszire menem hozzá.
pl tesom ,tiszta idióta anyámat kicsinálja érzelmileg.
Mindegy....ha hazajön azért elmegyek anyámékhoz és képesek vagyunk -szerncsére- egy ebédet elfogyasztani.

Nem szoktam keresni a balhét ,pedig néha,betudnék olvasni neki.

Nem akarok ilyet mondani,sőt ,de ha anyukám nem lesz velünk ,még j sokáig legyen velünk,tesommal nem fogjuk tartani a kapcsolatot.
Mindegy megvagyok nélküle,14 éves voltam amikor elhagyta az országot,tehát hozzá szoktam,hogy nincs.
Furcsa és lehet szégyelnem kéne ,de nem hiányzik.
Hogy értse mindenki 9 év van köztünk,tehát csak pár év volt amikor úgy mondj jó ,hogy van tesom érzés volt.Na meg fiú.
Szal nem sok közös témánk volt,most meg lenne ,de a családunkban van egy szarkeverő nagynéném,aki olyan mint egy kígyó ,szeret mások dolgába belepofázni,de nem kéne.A lényeg ,hogy nem jött el meglátogatni -pedig itthon volt és szekszárdon anyámhoz bejött a kulcsért-amikor Zsombi született.Pedig a szülészet előtt ment el.

Vagy megjön tesom esze és minket is meglátogat vagy inkább maradjon ott ahol van ,nekem úgy is jó.
Ha eljön persze szívesen látom,nem fogom rácsapni az ajtót.
Ja és karácsonykor vettem neki 1 üveg jóminőségű pezsgőt és egy hajhullás ellen vichy terméket tehát az sem szar.
Na erről ennyit
berni611

yuyu:nekem itt van a hűtőben :oops: :oops: :oops:
16-án kapja meg Zsombi.

Hú jó nagy buli lesz :wink:
Amúgy szerncsére a családi összejövetelek jók szoktak lenni nálunk is.Jó kis kalória dús menűvel :roll:
berni611

Mi, a pneumó? Ja, hallottam olyat is, akinek azt mondta a dokija, ha megveszi, akkor van, csak ingyenesen nincs :shock:

yuyu79

Azért ez durva, hogy ezek az örökség-dolgok hogy szét tudnak szakítani családokat... Nálunk mostanában a nagybátyámék balhéznak, meg nem jönnek le, ha meg vannak hívva, mindezt a földek miatt, amiket nagymamám a 3 lányára íratott.... Igaz, ő kapta a házat, de az természetes volt :evil:

yuyu79

Először is minden kis és nagybetegnek tessék meggyógyulni!!!!
Dius,mi sem adattunk be egyik lánynak se a rotát és hasonlókat,csak amit muszály.
Banoed,nagyon sajnálom,hogy ilyen rossz a helyzeted,sajnos......vagy szerencsére?,nem tudok neked tanácsot adni,nem voltam még ilyen helyzetbe,biztosan nagyon nehéz most neked :(

Kép
Kép
josi

Jó reggelt Mindenkinek!

Megint olyan szélvihar van, hogy csak na......

Erik szépen végigaludta az éjszakát, most reggel már hallottam köhögni, de nem vészes.

Betegek hogy vagytok?

Tegnap voltunk Ricsikéék színjátszó előadásán, nagyon ügyesek voltak. Képet sajnos nem tudtam csinálni, mert nagyon sokan voltunk és nagy volt a távolság :( :(
5 előadás volt, korosztályonként egy, mindegyik csoport nagyon ügyes volt. Nálunk ez a művészeti iskola úgy működik, hogy nem bemagoltatják magát a darabot a gyerekekkel, hanem van az alapmű és ők beleszerkeszthetik az ötleteiket. Először furcsállottam, de most látva nagyon jók voltak.
Vendég

tuntun gratula Ricsinek!!!!
Nagyon ügyes nagyfiad van!!!
Örülök,hogy Erik jól van. Itt is piszokmód fúj a szél. Anyu ma biciklivel vitte Kristófot-tegnap felvittem őket kocsival-de ma nagyon szédülök,inkább elmentek biciklivel. Hihetetlenül köhögök,és még mindig fáj a torkom. A náthám már kicsit jobb. Este megint hőemelkedésem volt,gyorsan bevettem egy gyógyszert,nekem pillanatok alatt nagyon fel tud menni a lázam.
Gyerekeim egyenlőre még bírják,remélem így is marad...
A mi családunk is nagyon jó példa arra,mi van akkor,ha meghal egy családtag-mikor Apukám meghalt,nagyon csúnyán bántak velünk a szülei és a testvérei. Soha nem felejtem el nekik,mikor Kristóffal már a 9.hónapban voltam,és üvöltöttek velem a telefonban,elmondtak mindennek,meg,hogy miattunk történt,és,hogy nem voltunk vele az utolsó perceiben,bezzeg az öccse ott voltstb...pedig meg lehetett nézni,Apu kit szeretett inkább,hol volt inkább az OTTHONa. Minket be sem engedtek már hozzá az intenzívre,azt mondták,senki nem mehet be,bezzeg volt olyan,hogy mentünk,és épp akkor vette le az intenzíven viselt gúnyát az öccse. Ő bemehetett,mert jóban van a dokikkal. Undorító. Na,de hagyom is,mert megint csak felhúzom magam...

Én is dicsekszem kicsit: hétvégén Kristóf pár perc alatt megtanult 2 kerekűvel biciklizni,meg fára mászni,meg bukfencezni :D
Mondjuk bukfencezni már tudott kisebb korában,azt igazából csak gyakorolnia kellett :D
Vendég

Sziasztok!

Kép

Olvastátok itt oldalt a cikket????

Ideje újragondolni az anyatej pozitív megítélését dán kutatók szerint, akik hosszú ideig folytatott vizsgálataikra hivatkozva azt állítják: az anyatej sok mérgező anyagot tartalmaz.

Lányok köszi a ROTA oltással kapcsolatos válaszokat. Utána olvastam kicsit én mégis úgy döntöttem hogy beadatom neki.

A tegnapi oltásoktól nem lázasodott be. Barnusom még egyszer sem volt lázas, még akkor sem amikor hörghurutja volt. Az jó ha nem lázas fajta? Olvastam erről egyszer hogy nem feltétlen jó, vannak helyzetek amikor lázzal jobban gyógyul...
Mindenesetre én örülök a láztalanságnak :)

Ani, Tuntun nagyon ügyesek a srácok! :)

Kép
dius87

Na sziasztok, vagyok már :lol:

Ebéd után kivasaltam, meg ragyog az iróasztalom. Mára ennyi, holnap van még mit pakolnom :evil: :evil: Miért van az, hogy sosincs vége ennek a fránya pakolásnak? Kép

Ani, nagyon ügyes Kristóf Kép és tessék sűrűbben dicsekedni!!!
Remélem már jobban vagy.

Olyan gyönyörűen süt a nap, csak az a fránya szél ne fújna
ennyire.
Vendég

tuntun tök jók a vonijaid. Nézd meg a számokat rajta :D
Kicsit jobb,ma még nem volt hőemelkedésem sem,a náthám is jobb,de a köhögés kegyetlen. És ismételten szédülök,meg hányingerem van. Most az antibiotikumra fogom,a fejfájást meg a szélre.
Hú,takarítás,ne is mondd!!!! :evil:
dius,olvastam a cikket. Nem tudok mit hozzáfűzni. Egyszer ez a jó,pár év múlva már más. Röhej. Én kópéim sem voltak sosem lázasak a kötelezőktöl,de még hőemelkedés sem volt,szerencsére...
Megyek,hazahozom Kristófot,meg be kell ugranom a gyógyszertárba,Eliza kullancsellenijét kiváltani...
Vendég

Lányok van 3 db. DM matricám, ha esetleg kellene valakinek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Dius:én tartok ezeknek a félig meddig felesleges oltások mellékhatásaitól.Berni volt rotás,kapot b6 szurit a hányásra ,smecát és hipp rizsnyákot a fosásra azt ennyi volt.Nem száradt ki annyira ,hogy kórházba kellett volna vinni.
Szal jobban félek a mellékhatástól ,mint avírustól.

Anyatej:na röhej ,lehet számomra nem buli a sokáig való szopi.
De hogy mérgező lenne...ezt hülyeségnek tartom.
Igaz szopizós gyerek ugyan úgy beteg lesz ,mint aki tápot eszik.
Unatkoznak a dánok nagyon.Szal ne programozd átmagad,jó hatással van Barnusra a szopi :wink:

Ani:anyám jól összeszedelőzködtél :cry:
Gratula Kristófnak!!!

Apud :cry: :cry: :cry: én azt mondom ezért ,meg hogy pláne terhesen bántotak a Jó Isten nem botal fogja őket megverni.
Csak az a baj ,hogy benned gondolom jó kora tűskét hagytak :cry: :cry: :cry:

Tuntun:ügyi vagy .Én ma semmit nem csináltam :? na jó csináltam bekapcsoltam a mosógépet,kidobáltam a régi kozmetikumokat a fürdőből(rúzs ,sz.spirál,parfüm,krémek stb.)meg grizes tésztát csináltam ,de túlzásba ma sem estem :oops: :oops:
Porszívó,hogy szuperál?
Hú pedig megnéztem volna Ricsót.Kár hogy nincs kép :(
berni611

Én is csinálok kisebb vonit ,mert ez a nagyonbabás nagy ide :evil:
berni611

Évi, a porszívózás ma már nem fért bele :oops: Az a helyzet, hogy én csak de. tudok porszívózni az emeleten, mert Erik du. sokáig alszik, utána meg Ricsikével foglalkozom. Ma de. meg suliban voltam. Szóval holnapra marad.
Nagyon jók a vonik :lol: :lol: :lol:

Erik is üzen Nektek :lol: :lol: :lol: :

nhxhlxhbíybní jhuíxuj9irfhu8chujdenhuun jdfndd cxxmns ncxc t

Remélem értitek :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rotára én sem oltattam be a lányokat. A bárányhimlőt viszont Réka megkapta, Evelinnel csúnyán jártunk, de ezt már sokszor írtam.

Szopi, engem nem zavar, ha valaki 2 éves gyerekét még szoptatja. Nekem Réka 20 hónapos koráig szopizott, bár ha rajta múlt volna akkor még most is nagy cici függő volna. Igaz így is nagyon szeret bújni és úgy elaludni, hogy fogdossa.

Banoed nagyon sajnálom ami veletek történik. Remélem párod hamar helyre jön és belátja, hogy milyen fontosak is vagytok neki.

Ani gyógypuszik repülnek! Szedsz valamilyen vitamint?

Dadomi ti jobban vagytok már?

Tuntun gratula nagy fiad sikereihez, így utólag a karatéhoz is (ha nem tettem volna meg eddig, akkor bocs, mostanság előfordul, hogy szita az agyam, túl sok a futkosáso).

Emma mizújs? Móni merre?
Vendég

hahó!
Ani, ne már... Tudom, h nem vigasztal, de én is újra betegebb lettem, tök nátha vagyok meg köhögök és bedurrantak a nyirokcsomóim, de lázam hálaégnek nincs, úgyhogy teljes gőzzel családozok. :D Gyógyulj meg hamar!
jaj, folytköv, ármin izé.

been

Na, folytköv.
Tuntun, nagyon klassz lehetett az előadás! Kár, h nincsenek képek...
Évi, nem bííírtam követni kicsi lányodék matematikáját, de azt látom, h felköthetem a gatyát, ha Hanna suliba megy... Még van 2 jó évem. :-) Jók az új vonalzók! :)
Sajnálom a családi harcokat mindenkinél, akinél van. Nálunk szerencsére nincs ilyesmi.
Én se adattam be a rota elleni oltást, a pneumoval meg nem tudom, mi legyen. Yuyu, ezt én is hallottam, hogy megveheted, receptet kell kérni és biztos kapsz a patikában, csak az ingyenes nincs sose... Csakhát ennek nem sok értelme van, naaagy magyar eü mámeg... :evil: :evil:
Josi, fogad totál rendbejött?
Dadomi,további gyógyulást!
Ani, nagyon ügyes kicsi fiad!Illetve hát nem is olyan pici. Hanna is pont most gyakorolja itthon a bukfencet, de nem nagyon megy neki, nincs elég lendülete és eldől oldalra... :lol: Azt kérdezném tőled, h mekkora bicajjal megy Kristóf, és hogy csináltátok a 2 kerekűzést, Hannának most vettünk bicajt, 16 colosat, de még van hozzá mankókerék, vagy hogy mondják. Névnapjára kapja majd most szombaton. De gondoltuk, h egyúttal megtanítjuk 2 keréken, hátha sikerül... De talán még jobb lenne a kicsivel, a 12 colossal, ne tanyáljon nagyokat... :lol: :lol:
Rékababa, üüüdv! Köszi érdeklődést! Mi újság a melóhelyen?
Nettke, naggyon sok boldog szülinapot!
:D

been

sziasz Emma te mostmár nagyon-nagyon gyorsan gyógyulj,gyógyuljatok meg,mert irgum-burgum!!!!
Én 1000-szer jobban vagyok,jó volt ez a lórúgás gyógyszer,csak a gyomrom fáj tőle :?
Kristóf a kisbiciklijén tanult meg kétkerékkel menni,azt könnyebb még megtartania,de ez már nagyon pici neki,úgyhogy ha ő is akarja,akkor elkezdjük a nagyobbal való próbálkozást. Mi eleve a nagyobbal akartuk,de ő a régi megszokott bicaján akart megtanulni-ezt mondjuk megértem...De tök hamar megtanult megállni is :D
Ami a legfontosabb-legalábbis az én fiamnál-csak akkor tanítsd kétkeréken,ha ő is akarja,ne erőltesd,hogy bezzeg az xy már hogy megy,stb...Ha esik,akkor se adja fel,próbálkozzon. Kristóf is esett párat,először meglepődött,majd mikor látta,hogy mi nem ijedtünk meg,jót kacagott ő is,még akkor is,ha kicsit megütötte magát.

Nettke,neked nagyon-nagyon sok boldogságot!!!!!!!!

többiek hogy vagytok?????

banoed,jelentkezz,ha tudsz,sokat gondolok rátok!!!Kapott a párod másik gyógyit? Nagyon-nagyon drukkolok nektek!!!
Vendég

Elizám egész nap mondókázok:dejekek,dejekek,pejec,sósat,jó jopogosat,majd kis kihagyás után:Ennniii!!!
Aztán sétál a babájával: sétálunt,sétálunk,csücs. :lol:
Vendég

jajj,meg a kedvenc,a szuszi ul a fuben,hopp-hopp
Vendég

Reggelt!
Ani, örülök, hogy jobban vagy! Vééégre! Ármin is 1 nap alatt meggyógyult, ilyen még nem volt... Hétfőn még nagyon rosszul volt, kedd délutánra meg, mintha elfújták volna, elmúlt még az 1 hete tartó csúnya náthája is :shock: Hanna nem tetszik csak nekem, nem lázas már, de nagyon elhagyja magát, szinte egész nap fekszik, tegnap táncoltak egyet, utána ment, hogy ő fáradt, és már le is feküdt. Ma mondom neki, megyünk a mamáékhoz, hát azt sem akarja... :roll: Azt beszéltük apjával, ha hétvégén is ilyen plötty lesz, hétfőn visszaviszem.
Köszi a tanácsokat! Persze, nem fogjuk erőltetni, hogy tanulja, meg ő olyan félős, szóval eleinte szerintem a nagyobb bicikli is elég nagy próba lesz neki :lol: De a kicsin olyan már szegénykém, mint majom a köszörűkövön.
Elizád, drága szíve, megzabááálooom! De édes, ennyit beszél már! Szenzációs kiscsaj. Árminom most kezd csak beszélgetni - ideje mondjuk -, de ő nem mond még így mondatokat. Köbö ennyi, hogy: "Hanna kaaa, teee mééé" namost ez azt jelenti, h Hanna kakaót kér, ő meg mézes teát. :roll: :lol: De a szókészlete napról-napra bővül, a babahablatyolásába - ami megy egész nap - egyre több "érthető" szót illeszt bele.

been

Jó reggelt,

Ani, de ügyes Eliza :lol: :lol: Erik nekem minden mondókát eljátszik, de hogy mondjon belőle valamit :roll: :roll: De a "gyere" már nagyon megy! Este is egyszer csak kiabál "gyere", bemegy hozzá az apja, kap egy huncut mosolyt aztán ennyi. :lol: :lol:

Örülök, hogy jobban vagy. Nekem egy kicsit kapar a torkom, de nem vészes. Meg a férjem kezdett el nagyon tüsszögni, meg dugul az orra, de ez lehet az allergiája.

A kétkerekűzés nekünk jópofa történet:
itthon Ricsike a mankókerekekkel biciklizett - 12"-es biciklin -, aztán egyszer valahogy előbb mentem érte az oviba és látom, hogy 16"-os biciklin megy kétkeréken :shock: :shock: Kérdezem hát Te mit csinálsz?, mondja az óvónő, hogy már régóta kétkerekűn megy :?: :?:
Kérdezem Ricsikét akkor otthon miért nem vettetted le? Erre a válasz: Anya, hát ezt mondani kell? :twisted: :twisted:
Vendég

Tuntun, ez nagyon aranyos sztori! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szemed hogy van mostanság?

been

tuntun,egyem meg :lol:
Hát de tényleg,ezt mondani kell??? :lol: :wink:
Nekem mázlim van, az óvónéni a szomszédunk,és leendő rokon,így nem vagyok elmaradva infókkal Kristóffal kapcsolatban :P
Emma Hannát elhiszem,hogy megviselte a sorozatos betegség. Egy kis vitamin,béres,c vitamin,és rendbejön,nyugi. Főleg,ha jön a jó idő is.
Eliza hihetetlen sokat beszél anya-nyelven-ez nálunk azt jelenti,hogy nagyrészt csak az anyja érti :lol: :lol:
Mondjuk egyre többet mond nagyon szépen :D
A gyere az nálunk is megy nagyon,tegnap a klotyón ülök,erre kiabál,anya,deje!!!Mondom Eliza,most nem tudok...felkeltem,odamegyek,kérdezem,mit szeretnél,erre ő:ujja bibis,puszi én...
Namost ez azt jelenti,hogy fáj az ujja,adjál nekem puszit.
Ami nekem nagyon meglepő,hogy tudatosan használja magára az én szót. Ha megkérdezed,hogy ki vagy te,erre azt mondja: én(nem baba,nem Eiza,hanem én :shock: ). Ha ezekután megkérdezed,hogy hogy hívnak,erre a válasz:deje(gyere) :lol:
Ezt nem tanítottuk,magától jött :shock:
Vendég

Köszi, hol jobban, hol rosszabbul. Most állandóan hordom a szemüveget így talán egy kicsit jobb.
Ahol szoktam csináltatni a szemüvegeimet, ott van orvosi vizsgálat is, megkérdezem a csajszit, hogy mikor lesz legközelebb és oda elmegyek.
Amúgy is időszerű csináltatnom másikat, mert ahogy lefogytam az összes szemüvegem az orromon landol állandóan. :? :?
Vendég

Olyan édesek ezek a kicsik is, ahogy okosodnak. Imádom őket.
Épp most mondta apósom, hogy már milyen nagy. Mondtam lassan kellene már egy kicsi :oops: :oops: Hát ha valaki garantálná nekem 200%-ban, hogy lány lesz..........

Na megyek eszem valami gyümölcsöt , aztán majd még jövök.

Lányok megint megkérdezem DM pont nem kell valakinek?????
Vendég

tuntun köszi,nekem nem,van egy teli füzetem,azt beáltom áprilisban,aztán várok,hogy mi lesz az új akció...
Vendég

Ani, hát persze, hogy úgy hívják, hogy gyere! :lol: :lol: Szenzációs kiscsaj, mondom én. Ármin is tudatosan én-ezik, én is csodálkoztam, merhogy még ugye ebben a korban nem "kéne". De véletlennek nálunk is túl sok, hogy csak magára használja. Ha ő is akar valamit csinálni, vagy szeretne valamit magának, akkor mondogatja, hogy én, én, én. :) De még az se lehet, hogy a nevükre hasonlít, mer az, h én, se az Elizára, se az Árminra nem hasonlít... :lol: Érdekess mindenesetre. :roll: Később szerintem azért elnövik ezt.
Hanna Béres Aktivalt szed, de hallottam Immunokid (asszem) nevű vitaminról, ami húzós árú ugyan, de többeknek bejött. Lehet, ha a Béres elfogy, mi is kipróbáljuk.
Tuntun, nézesd csak meg a szemed. Lecsúszik az orrodra? :lol: Hányas szemüveg kell amúgy?

been

Köszi, Tuntun, aranyos vagy, nekem nem kell... :D Hátha másnak igen.
Ó, vannak módszerek tuti lányra/fiúra... :lol: 50 % az esély, hogy bejön, az azért elég magas, nem? :P :lol: :lol: :lol:
Van amúgy Pesten egy rokonyom, 3 lányuk van, a legidősebb már 24 éves, apuka közel van az 50-hez, és most jön a 4. bébi, és fiúúú! Itt, ahol lakom is van egy család, 3 lánnyal, ők is azért vágtak bele a 4.-be, hátha fiú lesz. :D Van itt egy tanítónő is, már nagyok a fiai, náluk is "becsúszott" hármaska (aki már Hannával egyidős), és kislány lett. meg ilyenek... :D Én, ha választhatnék, lányt szeretnék újra.

been

Emma, Ricsi immuno kid-et szed augusztus óta. Az a lényege, hogy 3 hónapig kell szedni, hogy hasson. Lekopogom az idén télen volt először, hogy egyáltalán nem kapott antibiotikumot. Egy-két köhögéses-megfázásos betegsége volt, meg egy hányás-hasmenéses, de ennyi. Most nem tudom, hogy az immuno jó hatása, vagy ahogy nő, úgy egyre ellenállóbb, vagy mindkettő. :lol: :lol: Így iskolából abszolút nem hiányzott, pedig volt olyan hét, hogy csak 6-an voltak a gyerekek, a többi mind kidőlt.
Oviba nálunk az volt, hogy szeptembertől áprilisig szinte folyamatosan beteg volt (na nem vészesen, de köhögött, folyt az orra). Bár immunot akkor is adtam neki, de egyik gyógyszertárban sem mondták,hogy min. 3 hónapig szedni kell. :evil: :evil: Mi meg váltogattuk, egyik hónapban ilyet, másik hónapban olyat vettem. Idén meg csak az immunot és a cebion cseppet kapta.
Tényleg húzós, mert pár száz forint híján 3 eft....
Vendég

Hú Emma, nem tudom! Talán -2,5-es és -1,5-es :?: :?: Már több, mint 7 éve ugyanaz kell, így megmondom őszintén nem tudom pontosan.
Vendég

Elszállt amit írtam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
berni611

Na 50% esély nekem kevés :lol: :lol: :lol: Erik mérnöki pontossággal lánynak készült, aztán csak becsúszott alsó tájékon az a pár centi eltérés :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cseriani, májusban is be lehet még váltani... Amúgy nekem is van még kettő, meg tegnap váltottam be egyet... Sógornőm dm-ben dolgozik, azt mondta nemsokára lesz nekik tájékoztató az új akcióról, utána majd jövök az infókkal ;-)

Tuntun, bátraké a szerencse :D Szóval hajrá ;-)

Tegnap nem voltam, babáztunk sógornőméknél... Ákoska elaludt a mellkasomon, azt hittem, megzabálom :D Bezzeg a kiságyba betéve mindig felébred.... lesz még vele gondjuk, asszem ;-) De nő mint a gomba, 3,40 kg, 2,70-nel hozták haza a kórházból, és hétfőn volt 3 hetes :-)

Enikőm ma fél 7 felé kelt, és negyed 9-kor már elaludt a járókában... Tegnap meg kint a levegőn aludt délelőtt másfél órát, miközben az én fejemet majd levitte a szél, délután meg 2 és felet sógornőméknél az udvaron... Ez most a vacak időjárás miatt lehet, vagy a friss levegőtől? Mondjuk én nem bánom, de már rég nem aludt ennyit. Néha csak 1 órát két részletben ;-)

yuyu79

Mi Bronho-vaxumot szedtünk.
Berni az oviban nagyon padlón volt.Szinte semmit nem járt.
Csak receptre lehet kapni.

Te gyógyulj meg gyorsan!!!!
berni611

Évi :cry: :cry: :cry: De azért szép jó reggelt Neked is!!!!!!!!

Egyébként nálunk is a közvetelen szomszédunkban úgy van, hogy 2 lány után 1 fiú jött, Ő Erikkel egyidős.
Vendég

Nagyon édesek ezek a hablatylatolások, én is nagyon várom már... Bár nálunk bonyolultabb lesz a helyzet a 2 nyelvvel, de remélem azért Eni is megtanul majd egyszer beszélni ;-)

yuyu79

Szia Julcsi!!!

Milyen 2 nyelvvel? Már ha nem vagyok indiszkrét :oops:

Ja és hoztam gyümit kér valaki???
Vendég

Julcsi, én nagyon félős vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ani:örülök,hogy jobban vagy.
Mit művelne Eliza meg Zsombi :lol: Zsombi is egész nap dalolgat ,meg dumál :lol:

Rékababa:úgy látszik félre érhető voltam.Szóval engem nem zavar ha valaki sokáig szoptata .Én nem tudnék :cry: De már bánom ,hogy szóba hoztamKép

Tuntun:szegény szemed :cry: :cry: :cry:
hajrá,hátha kislány lesz :wink:

Yuyu:gyorsan összeszedte magát a bébi :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára berni611 2009.03.26 09:23-kor.
berni611

Julcsi, biztos, hogy a friss levegőtől. Erik nekem is a járókában olyan jókat aludt kint a levegőn. Na jó mondjuk Ő a szobában is jókat alszik :lol: :lol:
A szél és a rossz idő általában irritálja a gyerekeket, tiszta dilisek tudnak tőle lenni.

Nálunk viszont napok óta nem lehet kimenni, mert annyira cudar idő van :evil: :evil:
Vendég

yuyu nyugi,nem lesz gond a 2 nyelvvel,Zoli 8 évig élt hollandiában,ha hollandul beszél a gyerekekkel,tetszik neki.Pl. Elizának a fa eleinte boom volt,nem fa :lol:
Vendég

Tuntun:a reggel szép :lol: süt a nap csicseregnek a madarak,én hülyeségeket beszélek és közben reszelem a körmöm Kép :lol:

Zsombi közben csapkodja a laptopot.
kéne Kép Kép ,de nem sok kedvem van hozzá
berni611

Hát azt hittem írtam már, hogy én németül beszélek Enikővel... Lehet hogy írtam is, csak már régen ;-) Tudom, megoszlanak erről a vélemények, de mi úgy gondoltuk, hogy csak előnye lehet ebből. Ha már lehetőségem van rá, akkor kár lett volna kihagyni. Aztán persze majd kiderül, mi sül ki belőle...

Enit a szél se zavarta, csak engem... PErsze úgy fordítottam a babakocsit, hogy ne fújjon be, meg jól beöltöztettem :-)

yuyu79

Na nem kértetek gyümit, így megettem. Megyek hozok fel egy kávét, aztán beágyazok. :oops: :oops: Ma reggel ideragadtam a géphez :lol: :lol: De azért Erik kapott reggelit :lol: :lol:
Vendég

Zoli a férjed? ÉS csak néha beszél hozzájuk hollandul?

Eni közben felébredt és nagyon jó kedve van :-)

Nálunk most 8 fok van és süt a nap.... talán a szél sem fúj, úgyhogy optimista vagyok ;-)

yuyu79

Tuntun:én is most csuktam be az ablakokat,frankón kiszellőzött a lakás :oops:
berni611

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?