Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tinu nagyon sajnálnám ha nem jönnél többet!!!De ez a te döntésed,elfogadom.Azért írj néha hogy vagytok,meg ha a baba megszületett.Puszi nektek!
Ancsika:Julcsi nagyon cuki és husis!!
Incike szép poci!
Petrus a Te pocid már jó nagy!De hát ketten laknak benn.Még nem láttam a pizsim,de biztos szép.Sajna mindent más választ helyettem a fekvés miatt.
Böbi nem semmi a fogászatos sztory.
Esztó sajnálom hogy beteg lettél.Pihizz.
Én akarok pihiszéket,mivel ha dolgom van,mosogatás ilyesmi,akkor jobb ha Hanna a konyhapulton lesz.Mert ugye Gréti pont az anyáskodó korszakában van,félek még túlzásba vinné.
Szerintem kocsiban is sokat lesz a levegőn,mivel Grétivel kint kell játszani,nem zárhatom be.De lehet vízszintesig fektetni,így jó lesz neki.Ha meg megyünk védőnőhöz,akkor szerintem átalakítoma kocsit és rápattintom a hordozót.Akkor azzal együtt tudom bevinni a váróba.Ott mindig hűvösebb van mint kinn,nehogy megcsapja a kis hátát.Grétivel sajna nem ilyen volt nem passzolt a hordozó a kocsihoz.Így ha elaludt az autóba,mire átraktuk a kocsiba felkelt.
Szerintetek nem árt a hordozó a gerincének??Szeretném használni mert az eleinte praktikusabb.
Éjjel nagy szélvihar volt,Hanna nem szerette.Elöször azt hittem keményedek,de rájöttem hogy Hanna csinálja csak.

Szép napot!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Szépek a pocakok!

Kutyafüle grat a 9.hónaphoz.Már nagyon kíváncsi vagyok ki fog először hírt hozni a babájáról.

NST, én úgy tudom hogy csak a 36.héttől van.34.-től magzatmozgás számolgatás.
Nekem holnaptól kell számolgatnom.

Gábor ma egész nyugis.Benem maradt a reggeli is és az ebéd is és most már hányingerem sincs.Remélem így is marad.

Itt az előbb havazott :shock: Hát kivagyok bukva.Nekem nem kell több hó meg szél.Tavaszt akarok meg napsütést meg nagyokat sétálni hármasban :wink:

KépKép
harhaj
 
 


Köszi lányok a gratulációt!
Az első nem én leszek,erre a fejem teszem, mert nemhogy idő előtt, de szerintem időre sem fog megszületni.Túlhordom,szerintem ez tuti.Talán Mozza???
Jajj, képzeljétek.Most a másik hónaljamban tapintottam ki egy kis csomót,miután éreztem, hogy elkezdett fájni. Én nem hiszem el!!!!!! :cry: :cry: :cry: Azt hittem túl vagyok rajta.Mi a franc lehet ez? Nem borotválom már(gondolhatjátok :? ), nem hordok merevítős melltartót(ebben a szopisban meg lóg mindenfelé,mert ez aztán nem támasztja meg).Én nem akarom előlről kezdeni az egészet. :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

Kutyafüle,
jobb ha megnézeted.Ha ugyanaz mint a másiknál akkor lehet hogy tudnak valami megelőzö kezelést adni és akkor nem kell annyit szenvedned mint a másik hónaljaddal.

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok , meg jöttem.

Tinu
Sajnálom, ha pár vita miatt nem jössz többet, de azért néha jelentkezzetek, hogy mi újság. A viták miatt még jöhetnél, mert jó ötleteid voltak és, hát nem vagyunk egyformák így a vélemények is eltérnek egymástól.

Kutyafüle
Igen nekem is lentebb van a hasam, mint annó Marcinál. Azért is érzem úgy időnként, hogy 2-3 lépés után menet közben megszülök.

Petrus
Növeszd még kicsit a babókat, pihenj, ne idegeskedj és minden rendben lesz. Különleges babáid vannak, hisz az ikrek nem túl sűrűn születnek. Beszéld meg velük is, hogy még pár hetet bírjanak ki odabent a jó meleg pocakban.

Böbi
Sajnálom a fogászatot. Elég bunkó lehetett a csajszi, de legalább a saját orvosodhoz kaptál időpontot, ha még drága is lesz. Utána jó darabig úgysem kell menned.

Esztó
Méz+ citrom és elmúlik a nátha. Vigyázz a megfázásokkal, bár ebben a remek időben nem nehéz összeszedni. Próbálj meg inhalálni kamillás gőzben és sós vízzel gargarizálj. Jót tesz.

Novygirl
Igyekszem növeszteni, de úgy látom most is lesz akkora mint Marcinál.

Adraci
Akkor szép kis sétád volt reggel, bepótoltad pár napra.

Kép
Kép
incike
 
 


Hahó!

Böbi! Ez a fogorvos!... Jaj.!!!
Jobbulást neked! Nem is láttam, meg vagy fázva?

Nálunk Samu nem szerette a szeles időt, sokat nyöszörgött éjjel, de egyszer sem ébredt fel igazán. Csak biztos ijesztő volt neki a zaj... :(

Kutyafüle, remélem, nem újul ki ez a csúnyaság... Ne aggódj, komoly probléma tuti nincs, csak a szervezeted készül a szülésre, és ilyeneket produkál... Kata (Samu kereszmamája) a fogával volt ugyanígy, folyton begyulladt neki vmi. Meg van, akinek a füle gyullad be mindig. Szóval , ha ez most így menne, annak is lehetne oka, hogy nemsokára megérkezik ez a kislegény! De remélem, nem lesz megint. Drukkolok! A vizsgához meg hajrá, még egyszer! (Neked is szólt a bíztatás! :wink: )

Anita! Sztem annyit nem lesz a hordozóban, hogy kárt tegyen benne, ne félj! Jobb nekik vízszintben, de pl. ha a válladra teszed, akkor is görbe a babó. Meg a pocakban is... :) Szóval ne aggódj!

Esztó! Gyógyulj meg! Légyszi!!!!!

Na, elaludt a legény, lépek. :)
Vendég
 


A fogászatot is túl éltem. Tömés cserére mentem, mert széttört. Kaptam szurit, de nem hatott, hát én azt hittem kiugrok a székből úgy fájt, pedig a múltkor injekció nélkül kibírtam a gyökérkezelést.
Ja és babó olyan mozgásba lendült a fúrógép hallatán, hogy azt hittem kiugrik, a dokinő meg az aszisztens meg nevetett rajta, hogy ide-oda cikázik a hasamban. Azt hitték már lassan szülök, mert akkora a hasam, de megnyugtattam őket, hogy az még odébb van.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Novygirl,
egy hős vagy!!! Én már a rendelő közelségétől érzem a fájdalmat, és a megbeszélt időpont előtt már hetekkel izzadok meg parázok. Semmi mástól nem fosok ennyire, meg azért jól tűröm a fájdalmat is, de egy fogtömés felér nekem egy kínzással :( MÉg jó, hogy 5 évente 1 lyukkal kell csak elbánnom...

Böbi,
korrekt kis fogdokihoz sikerült eljutni. A lányeg, hogy a sajátod biztos fogadni fog meg rendes lesz Veled!

Esztó,
Neked jobbulást!! A dakotát én levágtam rögtön, nekem anyumáéknál szoktak bepróbálkozni mindenfél lábossal meg hasonló dolgokkal, de van egy kaukázusi németjuhász keverék kutty, tőle nem mernek bejönni... Sztm ha Álmos is már picit nagyobb lesz, szerezzetek be egy jó nagy kuutyot, mondjuk bernáthegyit, az imádja a gyerekeket is, a betörőket meg visszariasztja.


Incike,
Neked is hatalmas pocakod van már!!!

Én most értem haza, vettem kínaiban 1400-ért pizsit a kórházba (felül gombos, alul rövidgatya) mert nem volt, itthon bugyiban alszom csak. Meg vettem 2 sötét színű nagyi bugyit is, azt sem fogom kórházon kívül nagyon hordani...
Na összedobom a túrós tésztát.

emese1979
 
 


Emese,
elég lenne, ha megcsinálnánk elől a kaput végre :) most már az is meglesz lassan, csak elöbb a konyhának kellett elkészülnie :) amúgy hála a jó égnek ezen a környéken nem jellemző a házalás. remélem így is marad.

Incike,
köszi a tippeket.


Kutyafüle,
sztem is menj el már most a dokihoz, hátha megtudjátok előzni a multkori állapotot.

Anita,
Álmos se bírja ezt a szélvihart, már megfigyeltem.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Incike,akkor csak jól láttam én!! :D
Hát gondolkodom rajta.De a belgyógyra nem megyek vissza,mert megszülök mire kivárom megint a soromat. :D Viszont ha nem javul,akkor fogom a leleteimet és megyek a háziorvoshoz, hátha elég lenne az augmentin megint. De lehet előtte szólni kéne a nődokinak. De hétfőn is írtam neki,mert mondta,ha a süllyedés nem változik szóljak,de nem reagált.Nem akarok megint szólni neki. Olyan bonyolult,nem is tudom mi a jó megoldás. :? :roll: Mindegy.Az első,most ezen a holnapi vizsgán túllenni, aztán meg péntek délelőtt a tanúskodáson.Addig próbálom borogatni, hátha elmúlna.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Emese, erről a pizsamáról jut eszembe, hogy én úúútálom! Nincs is egy darab sem, illetve most kaptam kettőt a párom anyukájától (egészen jól néznek ki, rövid ujjú, gombos, az egyik rózsaszín, a másik meg kék)

Ugye a kórházban nem kötelező pizsamát felvenni? Én megőrülök tőle! Valami melegítő alsó+póló vagy időtől függően rövidnadrág+póló párosításban gondoltam a kórházban tartózkodni. Remélem lehet...

Kép

Kép
adraci
 
 


Mozza,
írtam privit.

Adraci,
én is utálom a pizsiket. nekem is szimpibb a póló és rövid gatya :)

Fabri,
tényleg optimista vagy :) azért én is szugerálom Álmost, hogy jó alvókája legyen. tegnap meg is kértem erre :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Adraci, Esztó,
na én is utálom a pizsiket. szerencsére amit vettem, az rövid gatya + gombos póló társítás. bár hazafele eldicsekedtem a szerzeményemmel egy nőcinek a házban, és azt mondta, h nekik csak hálóinkben lehetett lenni :shock: :shock: bár az ő lánya már 7 éves.

emese1979
 
 


Nem kötelező a pizsi, lehettek nyugodtan bármiben. Én vettem anno hálóinget, 3 db-ot, de mivel soha nem szokott rajtam lenni, úgy úúútáltam. Igaz, abban szültem, így az egyik jó lesz most is, de a saját itthoni pizsikéimet viszem be. Azokat sem hordom, csak vettem kettő már vagy 2-3 éve, hogy legyen, az egyik még egyszer sem volt rajtam. Én szopttani sem tudtam az elöl gombosokban, inkább felhúztam a pólómat, a doki egy nap egyszer vizsgált meg, akkor meg lekapom a nadrágomat.

Dóri, igen, én is náthás vagyok, köszi a jobbulást!

Én nem emlékszem, hogy magzatmozgásokat kellett volna számolnom, azt tudom, hogy minden nap kell érezni, ha nem, akkor irány befelé.
Vendég
 


Kutyafüle,reméljük még az elején elkapod és nem jársz úgy mint a múltkor.
Pizsi:Én sem mindig hordok,hálóinget meg soha.Mikor Gréti született ott csak a kórházi hálóingben lehettem,hát írtó sz@r volt.Az összes nagy volt rám,rossz kemény anyag.Meg hétvégén soha nem adtak tisztát,hétközben meg 2-3 naponta.Most úgy tudom itt Karcagon lehet saját rajtad,de nem biztos.Bízom benne.Szülni adnak és aztán veheted fel a sajátot.Most anya vett,állítólag halász gatyós.Nem gombos,de nem is baj.Lehet nem is veszek többet,hanem viszek be pólót rövid nacival.Most nem akarok benn nyaralni.Bár ki tudja.Lehet már holnap befektet.Jajjjj lányok én nagyon félek a holnapi naptól!Ha beakar fektetni én kiborulok...

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita,
nem lesz semmi gond. Nem fog befektetni, csak nyugi :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Anita,
biztos nem fognak befektetni!!! Majd a 39. hét után 2-3 nappal kedves férjed bevisz, miután elfolyik a magzatvized!! Ne is gondolj ilyesmikre, csak pozitív dolgokra!!!

emese1979
 
 


Sziasztok!

Böbi igen tegnap és ma is voltam nst-n rendben van minden, bár én sem, és Lara sincs oda érte.

Dokimmal is beszéltem ma adott kartont a magzatmozgás számolására is lényege: délután 5-től az első 10 mozgást kell bejelölni, hogy mikorra lett meg, szóval x-elgetni kell csak, ha este 9-ig nincs meg a 10 akkor kórház :(

Nem írtam most össze kérdéseket, pedig doki várta:), sebaj majd jövőhétre:)

Miskolcon csak hálóing mehet, adnak, de sajátban is lehet lenni, eldobhatós bugyival

kutyafüle miből érzed, hogy túlhordod Rikit?

incike csini pocakod van:)

Anita én meg kendőzni fogok, az sem a vízszintes testhelyzet, inkább a pocakbeli:)

Üdv:

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anita!Ne gondolj ilyenekre!Nem fog befektetni.Semmi sem lett rosszabb a múltkori ellenőrzés óta.Otthon is fekszel,mint a kisangyal.Nem eszik azt olyan forrón!!!
Megyek mindjárt a háziorvoshoz. Csak aztán nehogy végbélkúpot akarjon adni rá! :lol: :lol: Jajj,de útálom őt,egy pancser. Csak az bosszant, hogy megint rohangálhatok,ahelyett, hogy tanulnék,alig tudok valamicskét,de tényleg,és egy csomó pénz lesz megint a gyógyszer. Olyan rossz ez. :cry:
Emese!Lehet, hogy ezért nem rendeződött nekem a süllyedés,mert itt lappangott ez az izé!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Edua.Nem tudom,ez egy megérzés. Olyasmi,ahogy éreztem, hogy fiú lesz,bárhogy is Larácskát vártam. :D (Nekünk is az lett volna a neve)
Kíváncsi vagyok ezúttal működik-e az x-edik érzékem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ildi,
miért kell már ilyen korán elkezdened az NST-t?
Meg jó szigorúan kell nézni a magzatmozgást Neked! Nekem kicsit soknak tűnik, hogy 4 óra altt 10-szer ébredjen fel és ficánkoljon. vagy ha pl. 1 percen belül érzed, hogy 2-szer ficánkol, akkor az kettőnek számít?

Kutyafüle,
reméljük, mond vmi okosat a háziorvos... Meg nem kell sokáig maradnod, gyorsan sorra kerülsz...

emese1979
 
 


Ildi,
miért kell már ilyen korán elkezdened az NST-t?
Meg jó szigorúan kell nézni a magzatmozgást Neked! Nekem kicsit soknak tűnik, hogy 4 óra altt 10-szer ébredjen fel és ficánkoljon. vagy ha pl. 1 percen belül érzed, hogy 2-szer ficánkol, akkor az kettőnek számít?

Kutyafüle,
reméljük, mond vmi okosat a háziorvos... Meg nem kell sokáig maradnod, gyorsan sorra kerülsz...

emese1979
 
 


Köszi lányok a nyugtatást!Legyen igazatok!!!!!
Ildi nekem is soknak tünik 10 ébredés ennyi idő alatt.Nekem Hanna napi 10-12x kel fel.Az általad mondott időpontban max olyan 5x.Akkor ez nem jó??Meg mi van akkor ha valakinek alapból lustibb a baba??Ki hányszor érzi egy nap,?
Köszi a hordozós hozzászólásokat,megnyugtattatok,hogy nem ártok vele.Ha Grétinél passzolt volna a kocsival,tuti eleinte abban vittem volna mindenfele,mivel elég macerás volt az alvó gyereket áttenni egyikből a másikba.
Az előbb totál elment a net.Visítok apának,és mint kiderült pici lányom széthúzott minden vezetéket.Én meg azt hittem behalt a modem. :lol:
Kutyafüle reméljük nem azt ír. :lol: Majd gyere hogy mi volt,szorítok!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita,
lehet, elektroműszerész lesz Gréti :)

Nekem sem olyan aktív a baba, hogy 4 óra alatt annyiszor éreznlm, eddig nem nagyon számolgattam, de sztm napi 10-15ször érzem kb.

emese1979
 
 


Kutyafüle, reméljük nem lesz semmi baj!

Anita, te se parázz!

Érdekes ez a magzatmozgás: nekem napközben Marci 'szól' néhányszor, hogy helló, itt vagyok. Aztán ha hazamegyek délután beindul és lefekvésig szétrúgja a pocakomat. Pl. tegnap már majdnem bepisiltem fürdés közben. :lol:
Majdnem fájt, olyan erősen mozgolódott.

Kép

Kép
adraci
 
 


haho

vki irta h visszajott a reggeli... nekem 1x, amikor ehgyomorra vettem be a vasat... sohatobbet.. :)

magzatmozgas
ha a nap 90%-ban alszanak, akkor nem bizti, hogy pont du. 5-9-ig lesz ebren :) en ugy tudom, hogy 1 orat kell figyelni delelott es delutan, es 10 mozgasnak kell lenni, nem ebredesnek, nem csuklasnak.. mondjuk nekem egesz 24 oran keresztul fentvannak :shock: alig alszanak :shock:

huu, asszem Eszto, te kerdezted, de nem valoszinu, h. egyedul meg hazamegyek... majd majusban 3an :wink: ill. 4en apával :lol: :lol:
Vendég
 


Nekem Samuval nem kellett számolgatni, inkább csak annyi volt, hogy a 24 órában tutira érezzem 1x. Sztem most sem lesz másként, de majd kiderül... :)

Nekem hálóingeim vannak, Samuval vettem őket kórházra, azok jönnek most is. Amúgy is hálóinges vagyok, szóval nagyon nem fog megviselni. :lol:

Kutyafüle! Tényleg mesélj majd, mi volt/van!

Petrus! Grat a 30 héthez! :wink: Csak így tovább!
Vendég
 


Mesi hát remélem jobb szakmát választ majd mint az Anyja! :D
Petrus akkor ha ébred a baba és rúg 10-et,akkor az már megvan a napi 10 mozgás??Na ezt jól leírtam. :? Tehát akkor nekem ha 10-12x ébred és mondjuk minden alkalommal rúg 5-öt,akkor az legkevesebb is 50 mozgásnak számít??Á már magam sem értem.Lehet én vok túl hígagyú.Bocsi :oops:
Már mindjárt itt a május Petrus!!Kitartás!Azért Apát ne felejtsd ki,ha már a hordozókkal édesen gyakorolt is. :lol: :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Petrus tényleg!!Gratulálok a 30 héthez!!Amúgy milyen hogy ketten laknak benn??Tudod mikor melyik mozog?Meg hogy melyik hol van?
Na befejezem mert szerintem már dőltök a nevetéstől annyi zagyvaságot hordtam itt össze. :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita, dehogy fektet be! Látod, más kismamiknak is feküdni kell, mégsem fektették be őket, kivéve Petrust, de Őt is az ikrek miatt!

Én napközben alig érzem a mozgást, csak ha lefekszek, az meg ritka, én max este 9 után tudnám megszámolni a 10 mozgást.

Gyöngynek kellene vennem valami cipőt a csizma és a szandi közötti átmenetre, van valami tippetek, hogy milyeneket nézzek?
Vendég
 


Böbi,én ilyen köztes időre Siesta cipőt vettem.Meg is nézem jó e még rá.Mellé meg szoktam sportcipőt.Ha meg már még enyhébb az idő,akkorra van szandacipője is.
http://siestacipo.hu/product.php?produc ... 272&page=1
Most ilyen van neki,tavaly vettük.Remélem jó még rá.Végülis itthon nem ebben játszott,tehát semmi baja.
Itthon is ilyenekben játszott,de volt olyan amit használtan vettem.Van egy néni,aki Románból jár a piacra és Siesta meg Elefanthen cipőket hoz 500 ft-ért.De nem annyira használt,max 1-2x hordták őket.De olyat is hozott már,ami új.Szokott kisruhákat is hozni.
Most pl egy új,csak címke nélküli Anita szopis melltartót hozott valami 300ft-ért.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok,megjöttem.Azt mondta, hogy szerinte kevés volt az egy hét,amíg szednem kellett,szedjem még egy hétig. Remélem igaza lesz.Meg mondta, hogy utána ismételjük meg a vérvételt, hogy alakut-e a helyzet. Az bánt viszont, hogy a nőgyógyászt hiába kértem, hogy had beszéljek vele legalább pár percre,nem reagált. Hétfő óta sem hív. Kezdek komolyan kételkedni a döntésem helyességében. Pedig amúgy meg olyan szimpi.De ha nem lehet rá számítani,vagy kérdezni tőle. A múltkor sem hívtam fel,pedig a kolléganőim úgy lecsesztek.Kettővel baráti a viszony,és meséltem nekik, hogy kvázi eláztam és hirtelen megijedtem,aztán rájöttem nem lehet baj.Hűűűűű,de letoltak, hogy miért nem szóltam az orvosnak. Ráadásul az egyikük az aki 9 hónaposan szülte meg a babáját,csakhogy akkor már........
Magzatmozgás.Én se érzem napi 10 alkalommal.Lusta kissrácom van.De írtam már, hogy ez csak beetetés.Napközben 2x van fent 1-1 órát,aztán este 8-9 körül beindul és elalvásig bulizik. A kis partiarc,korán kezdi. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle! Szerintem az sms sokszor nem nyerő módszer. Próbáld meg hívni, ha el akarod érni, egy üzenet ugyanis (még jó szándék meglétén is) elfelejtődhet, ha az embernek sok a feladata, meg a betege. Ha meg beszéltek, az egyértelmű, még akkor is, ha nem sokkal azután, hogy beszéltetek, elfelejti. De akkor és ott megmondja, mi tévő legyél. Azért meg még nem kell kételkedni, ha sms-ekre nem reagál, mert tényleg lehet, hogy csak szanaszét áll a feje, de mindneképp, amikor jelen vagy, amikor konkrétan veled kell foglalkozni, akkor 100%-osan rád figyel. Ha szimpi, akkor sztem ebben az utolsó pár hétben már ne inogjon meg a bizalmad benne, mert a szülésnél nagy szükséged lesz rá, hogy bízz benne, a döntéseiben!
Vendég
 


Petrus,
én voltam a hányós :cry: De nem tudom mitől volt.Igaz most 3 napja nem szedem a vasat és ma nem is volt semmi bajom szóval valószínű a gyógyszer volt a ludas.Na majd iratok ki valami mást.Vagy megkérdezem hogy ez a vas tartalmú szirup jó-e.

Az én kisfiam nagyon aktív mostanában.Leginkább fekszek főleg emiatt a hányos pár nap miatt.És persze hogy ilyenkor edzi magát.Csak ne fájna néha.Olyan erősen rúgott meg egyszer a hólyagomon hogy majdnem bepisiltem.

Aki Hipp Natalt iszik,isszátok még?Nekem most fogyott el egy doboz, de szerintem még egyet eliszogatok.Utána meg már úgyis málnalevél tea meg vas szedés lesz.

KépKép
harhaj
 
 


Dóri,lehet, hogy igazad van.Tudom, hogy elfoglalt,csak akkor is rossz. Az sms-t ő mondta,mert a telefont sosem veszi fel.Ez nála alap. Mindegy.Ha nem jön el a szülésre sem,legfejebb megmarad a pénzünk.Lesz annak helye máshol is.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle,azért jó hogy nincs nagy baj.
Harhaj,én ittam Hippet.Pár napja fogyott el,most Elevitre tértem vissza.Mivel szoptatás alatt azt szedem majd.
Anyu hozta a pizsit,szerintem tök jó.Igaz egy kutya nyomott minta van az elején,de nekem bejön.Majd fotózom.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kutyafüle ezek a dokik!Én már rájöttem hogy egyik sem százaségő :lol: :lol:
Az enyém meg szűkszavú,meg ami idegesít benne hogy mindig csak Bpd-t mér.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Helló, na csak eljutottam idáig. de a képek nélkül, ne haragudjatok, be fogom pótolni. Nagy az elhavazás, de ez már tényleg az utolsó hajrá, 4 munkanap, és végre nekem is nyugisabb lesz az életem.

Szerintetek akkor kéne vennem ilyen Aventes mellszívót?

Böbi, nagyon örülök, hogy újra itt vagy!

Tinu, szerintem se csinálj ebből a dologból lelki kérdést, azért vagyunk itt, hogy megvitassunk dolgokat. Mi elsőgyerekes mamik, sokat tanultunk a tapasztalataitokból, és ez jó. Mindenki levonja a megfelelő következtetést, felnőtt emberek vagyunk.
Pumukli, remélem Te nem akarsz közben eltűnni, mert Te se nagyon jöttél mostanában!

Ne haragudjatok, most ennyi, de igyekszem majd egyre többet és minőségben jobbat jelentkezni!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Most leltem ezt az oldalt.Olyan jó dolgok vannak,sőt a leendő baldachin szettünk hasonlít az egyikre.
http://www.kolyokvar.hu/index.php
Szofi kitartás a pár naphoz!!A képeket behajtjuk ha már nem dolizol. :lol: :lol:
Nekem hasznos volt a mellszívó,de ezt neked kell eldöntened.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Nekem nagyon bevállt a hipp szóval szerintem a szoptatós vitaminjukra fogok majd átállni a szülés után.

Hmüü, virsli, torma, kenyér.Ez a mai vacsi :D

KépKép
harhaj
 
 


Aranyosak a baldachinok.Olyan jó nézegetni.Mi nem akartunk nagyon túlfigurázni,ezért lett kockás 1db macival.:)
Olyan finomat fogok vacsizni lányok.A férjecském rántott sajtot csinál,sültkrumplival és paradicsommal.Hmmm.Nyami.Itt gyűlik a nyál a számban.Én viszont nem nagyon tudok tanulni.Pedig holnap.Jajj.Annyira túl akarok lenni ezen is.De így....Nagyon nyűgös vagyok már.Szeretnék túl lenni rajtaaaaa.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle,
kitartás.Menni fog.Gondolj arra hogy utána már nem kell mással foglalkoznod csak Rikivel.ha jól emlékszem ez az utolsó vizsgád, ugye?

Na asszem a mozgás számolgatással nem lesz gondom mert ma egésznap tornáztatta magát az úr odabent. :lol:

Ma tudtam meg hogy a párom unokatestvére is terhes.Novemberre van kiírva.Csak annyit róla hogy ő a kis kedvenc mi meg a fekete bárányok, főleg miután kiderült hogy babó lesz nálunk.Hogy a Gábor milyen felelőtlen meg miből tartjuk el, hogyha én tanulok stb.Kíváncsi vagyok neki mit mondtak mikor megtudták hogy babát vár.Ráadásul most diplomázik és a barátja is suliba jár még.És persze otthon laknak még.Na mindegy én örülök hogy mi önállóak vagyunk és nem kell senkitől se hallgatnom a hülyeségeket.Elleszünk hármasban aztán később majd négyesben.... :P

KépKép
harhaj
 
 


Kutyafüle holnap drukkolok!!!Ti is gondoljatok ránk délután 4kor,bár előtte jövök!!!!!
Meg utánna is remélem!!!!!
Harhaj én nem leltem Hipp szopis vitamint csak tea formában.Te milyet leltél??
Mára búcsúzom,szép álmokat mindenkinek!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na itten én is!
Visszaolvastam....de reagálni most bizti nem tudok mindenre!De majd holnap!

Én reggel fél 8ra megyek CTGre,kíváncsi vagyok milyen lesz!Látom Edua is ilyen korán megy...nem tom h mért kell már most,ahhoz képest hogy a dokim azt mondta csak májusban szülünk :lol:

Kicsit elfáradtam a 3 nap alatt...pedig nem csináltam semmit!Tegnap pl délután aludtam is...igaz az éjszaka szörnyű volt.Szóval ma kell bepótolnom!

Egy dologra azért reagálnék!

Tinu!
Én nem is értem hogy milyen vitáról van szó????Én nem éreztem azt hogy itt bármi miatt is vitáznánk!!!Annyi hogy bizonyos témákban eltérő a véleményünk!De ez nem baj!!!Szóval emiatt ne tűnj el!
Amúgy is tök sokan kerestünk hogy merre vagy,hogy vagy!Nem tettük volna ha nem lennénk rád kíváncsiak :wink: Innen nem engedünk el senkit!!!! :lol:

Képeket megnéztem!Minden mami és baba is csodaszép!!!

Na mára ennyi!Holnap majd jövök!!!!

annus11
 
 


Anita, hogyne gondolnék!!!!!Ezerrel, de kérlek szépen meg se forduljon mostmár a buksidban, hogy a vizsgálat után nem jössz vissza!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anita,
ugyanolyan kiszerelésben van mint a sima terhes vitamin.Csak ennek a dobozán egyy kismama van aki épp szoptat.De ugyanilyen gyümilé mint a terhes vitamin.Nem tudom hogy ettől a hipp nataltól van e de minden eredményem tökéletes, semmilyen vitaminhiányom nincsen.

Mint megtudtam a felírt vastól voltam rosszul és nem babót kell hibáztatni :oops: Szóval azt mondta a doki hogy ne szedjek semmit csak amit eddig is és a következő vérképnél megtudjuk mi van.De azt mondja ha nagyon fáradékony vagyok, sápadt, levert akkor menjek be és csináltat egy labort.

KépKép
harhaj
 
 


Ja és a dm-ben meg a rossmanban is találtam ilyen Hippes szopis vitamin lötyit.Na ezt most jól megmondtam :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Anita! Gondolunk rád, és nem lesz semmi baj, ez tuti! :) Sztem még az is lehet, hogy feloldanak a fekvés alól.

Kutyafüle! Te meg nagyon ügyin vizsgázzál!!!

Helló, Annus! Jó, hogy visszatértél! Milyen volt? Apcid mikor jön haza?
Vendég
 


Anita!
Ha 10x rug az 10 mozgas :) nekem kb. 2 perc alatt megvan, ha ebren vannak :lol: es nem sokat alszanak... izgi lesz, ha kint is igy nyomjak majd :shock: hatarozottan meg tudom oket kulonboztetni , az egyik a fejet, a masik a talpat furja a bordaim ala, es a faros babo kipecezte kikbox zsaknak a mehszajamat :D

Emese! rosszcsontok, de inkabb rugdaljanak, minthogy keltegetni kelljen oket :D

Harhaj!
Nah, en az ehgyomorra elragcsalt Maltofertol hanytam... aztan sose vettem be csak eves utan.. a sziruot meg sem tudnam inni, brrrrr
es folyamatosan kell szedni, kb. 2 honap alatt rantja helyre a verkepet... 33+8=41. hetre :) szurkalhat a dokid feleslegesen...
egyel sok spenotot meg husit :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.25 20:45-kor.
Vendég
 


ja es holnap már betöltött 31. hét!!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: