Új privát üzeneted érkezett!

Twist van még rajta kivül két kutyám egy német juhász és egy angol buldog.
Meli igen most megyek elöször csütörtökön és nagyon bizom benne hogy minden okéé lesz !

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


köszönöm csajok a jó szavakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Jó éjt mindenkinek! Én is elteszem magam holnapra....Sziasztok!

hofeherke
 
 

 
 

twist: Hát én még reménykedem. Vannak tünetek, de nem élem bele magam. Bár nagyon pozitív vagyok.



vicky79
 
 


Jó éjt mindenkinek elmegyek pihizni!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Itt vagyok ám én is, csak tegnap olyan negatív hangulatom volt, kikészített minden, csak olvastam, nem is írtam.
Voltam orvosnál este, minden ok, Levi hízott 6 nap alatt 3 dekát :lol:
Kell vasat szednem, mert az kevés, aztán ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Linácska
Tegnap nekem is tiszta depis hangulatom volt, pityergéssel párositva.
Levi szépen gyarapodik.
meli80
 
 


Sziasztok,

Kata,

milyen reszelővel kell reszelni a krumplit? A nagyobb lyukú sajtreszelő jó hozzá? Vagy esetleg uborka reszelővel kell?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Monic,
nekem az a hagyományos 4 oldalú reszelőm van és a nagyobb lyukúval szoktam lereszelni :wink:

i.kata
 
 


Dita,
drukk Bogyó leséshez! :lol:

i.kata
 
 


Jó reggelt!!!


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Lányok, tudom, hogy teljesen besokalltok már belőlem, de kérlek benneteket, most még hallgassatok meg! És kérem a véleményeteket! Amióta kiderült a PCOS-m, egyfolytában a net előtt ülök és mindent tudni akarok róla, amit csak lehet. Valamiért úgy érzem, nekem nem is ez a betegségem. És most nehogy azt higgyétek, hogy nem bízom a dokimban, vagy hipohonderkedek, mert ez nem igaz. Látjátok, hogy nagyon lelki ismeretes, küld minden további vizsgálatokra és a Met-et sem hajlandó felírni. Azt ő is megmondta, hogy nincsenek tipikus PCO-s tüneteim. Nem vagyok dundi, nem szőrösödöm, normálisak a ciklusaim, stb. És azt mondta, sok mindent ő sem ért, ezért kellenek a további vizsgálatok. Tegnap a neten találtam az alábbi cikket. Ha van egy pár percetek, kukkantsatok légyszi rá! Ami közben olvastam, potyogtak a könnyeim és úgy éreztem, megtaláltam, ez az. Nem akarok nagy szavakat használni, de mint akinek leesett egy mázsás kő a szívéről. A cikk lényege, hogy a dokik nagy többsége gyakran összekeveri ezt a betegséget a PCO-val. Tökéletesen ugyan azok a tünetek ....és mégse. Ez az ún. stresszbetegség. Én úgy érzem nincs is semmi bajom, mindössze ez a sok stressz, ami a munkahelyemen ér. A dokihoz is úgy kerültem, hogy :
Szeptember elsején kezdtem el dolgozni ezen a helyen, és a hónap végére már szétcsúsztak az amúgy HAJSZÁL PONTOS ciklusaim. Mindez szerintem a stressz miatt. És biztos emlékeztek, mikor írtam, hogy egyik nap kaptam egy enyhe ideg összeroppanást, mikor ránk rontott a teremben egy közveszélyes őrült.
Minden betűje a cikknek olyan, mintha rólam írták volna. Még a mensim formája, meg minden. Mikor oda kerültem a dokihoz, azt kérdeztem, hogy lehet, hogy az én mini mikroszkópom mindig mensi előtt páfrányosodik. Azt mondta, ilyet még nem is hallott. Most a cikkben ezt is leírják. Bocs, hogy így kitárulkozom, de most tényleg szükségem van rátok. Annyi minden kavarog a fejemben. Lányok, lehet, hogy én bediliztem? De most komolyan.
Mit csinálnátok? Menjek oda a dokihoz és mondjam azt, hogy bocsi, de nem is PCO-s vagyok, hanem szükségem lenne egy jó pszichiáterre? Kinyomtattam a cikket és el szeretném neki vinni. Hogy lehet ezt úgy megmondani, hogy ne sértsem meg? Szerintetek? Lehet, hogy nekem nem is kellene más, mint egy másik munkahely meg mondjuk egy fél év pihenőidő? Lehet, nagyon rágörcsöltem a dologra? Kérlek, segítsetek. Tegnap óta annyit "javult" a helyzet, hogy nem érzem már magam PCO-s nak, egyszerűen lelki beteg lettem ezen a hülye munkahelyen. Nem akarok nega lenni, nem is érzek semmi keserűséget, sőt. Egyedül az bánt, hogy adjam elő a dolgot a dokinak. Szerintetek?



http://www.hazipatika.com/articles/Cisz ... C-13157A39

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
ugyan a cikket azt még nem olvastam el, de ha ennyire rosszul érzed magad a munkahelyeden, akkor mindenképp előnyödre válna a váltás. Párom fél évig dolgozott egy cégnél, ahol egy szadista főnöke volt, akit mindenki utált. A vége felé már minden reggel hányingerrel ébredt, állandóan beteg volt. Ahogy váltott, tisztára kivirult.
A dokidnak nyugodtan mondd el, hogy miórta szóba került a PCO, azóta utánaolvasgatsz a neten és most taáltál egy cikket és szeretnéd kikérni a véleményét róla.
Igazából nem minden doki szereti, ha neten utánaolvasgatsz betegségeknek, mert ők ezt tanulják évekig, mi meg egy cikk alapján felállítjuk a diagnózisunkat. :lol: Viszont a te dokid a leírtak alapján tényleg nagyon lelkiismeretsnek tűnik, szóval nem hiszem hogy leharapná emiatt a cikk miatt a fejedet. Sőt, nem is mondhat semmit, mert te minden segítség nélkül léptél a javulás útjára. :wink:

i.kata
 
 


Na a mai napom sem indul jobban, mint a tegnapi. Rámentem véletlen az autópálya fizetős szakaszára, és ahogy lejöttem gyorsan vettem is sms-ben matricát, de hát persze, hogy volt kamera, és azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy az már mindegy, hogy vettem gyorsan egyet. Ha kiküldik a büntetést, 15300 Ft-ot be kell perkálni. Na tuti nem fogom, hanem levelezek egyet kettőt még ezzel kapcsolatban.
Az óvónő mesélte, hogy a férjét 50.000-re akarták megbüntetni, pedig rá sem ment az autópályára, csak nálunk elég gáz a csomópont, és rákeveredett a felhajtóra. De ott megfordult, és vissza is ment a jó útra. Ők is hónapokig leveleztek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!
Leskelődöm itt, hogy Ditulinál mi újság, hány bébije van. De még semmi hír. Gondolom, még haza kell érnie a BMC-ből vonattal stb. És így csak estefelé tudjuk meg a jó híreket. Hacsak valakinek nem küld sms-t....
Valakitől megtudhatjuk hamarabb a dolgokat?
Vendég
 


Ja, képzeljétek, hogy megkérdeztem a Kistarcsai Kórházat és szerencsére, a szombat nekik is munkanap, így el tudok menni vérvételre, meg mindenfélére:)
Akkor megérte szabit kivenni!
Vendég
 


Linácska,

mi már többször vettünk utólag sms-ben matricát és még soha nem büntettek meg. Mindegy mikor veszd, a lényeg, hogy a mai napra szóljon. Este összesítik őket és csak azt nézik,hogy van-e mára matrica vagy nincs, azt nem nézik, hogy hánykor vetted.

Ditáról semmi hír?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
remélem így lesz. Bár az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy az utólag vásárolt matrica már nem ér.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

csak ijesztgetni akarnak. :wink: Velünk ez már nagyon sokszor történt, a kamionjainkkal is, személyautóval is. Úgyhogy nyugodj meg szerintem, nekünk emiatt még sosem jött bünti.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
annyira nem aggódom, megkérdeztem, ha még meg is büntetnek, az 15300 Ft. Ok, nem szívesen fizetném ki, de azért még vállalható, és nem 50.000. Azért azon kiakadnék. Amúgy ott volt a kamerás autó, de nem tudom, hogy a pályán haladókat, vagy a felhajtókat nézte. Remélem az utóbbit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

megkérdeztem a férjemet és szerinte is megúszod a dolgot, a gáz akkor van, ha a lehajtásnál állítanak meg a rendszám leolvasó emberek mert őnáluk rögtön kiderül, hogy nincs matrica.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
remélem is.
Egy gyereknapi gyorshajtást is megúsztunk, pedig lekameráztak a Nagykőrösin Pesten 70-nél 90-nel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Ditus
még nem került elő? Senkinek sincs egy fél infója?
20150601134430
 
 


Monic
A Bence 7 éve született és a mai napig előttem van a szülés, meg előtte és utána. Lehet, hogy 10 év múlva már nem lesz teljesen tiszta előttem, de most még nagyon itt van előttem minden.

Én is leelezek a rendőrséggel, páromat elkapták gyorshajtásért 30-as táblánál és kiderült, hogy nem is volt ott akkor már a tábla. Kb. 4 hónapja levelezek de még mindig semmi. Nerm kapkodják el.

A Ditus azért küldhetne valakinek sms-t, hogy tájkoztasson minket.

Nem akar megjönni a basjom, pedig 1 hete barnázok. Megjöhete, hogy tudjuk a vizsgálatot tovább flytatni.

timejka
 
 


Sziasztok!

Kiestem a gyakorlatból...
ha neten nézem a gyógyszerek árát. Inszemnél melyik árat kell nézni?
Pl. 400-as gonal f-nél
Teljes ár: 50.174 Ft
Ált. támogatással: 37.630 Ft
Támogatás típusa: 25%
Eü. tér. köt. ár: 15.052 Ft

Mi a teljes árat fizetjük, vagy a 25%-osat?

hofeherke
 
 


Bikfy: Én Katával értek egyet!

hofeherke
 
 


Bikfy
Ha a dokid is azt mondja, hogy nem PCO, és normális, én biztos rákérdeznék erre, főleg ha a tünetek is azok, ami a cikkben van.

Mara
Sajna én erre nem tudok válaszolni.

timejka
 
 


Mara,
nekem a Gonal 300-as toll volt, az kereken 25000 volt. Amúgy azt kell nézni, ami a recepten be van ikszelve.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina: Még nincs receptem.... de az asszisztensnél szokott lenni megmaradt gonal, amit el lehet hozni. Aért néztem, hogy mennyi pénzt vigyek magammal

hofeherke
 
 


Lina: Megnéztem ennek az árát a neten, és a 25%-s árat kell nézni :) Az sokkal barátságosabb :)

hofeherke
 
 


Sziasztok!
Ez a szottyadt vonat pont most késik, nemrég értem haza. Monic-kal beszéltem telón de azt mondta hogy nem írja meg nektek, mert szebb ha én hozom a hírt! Nos úgy néz ki hogy egy édes pici babánk van, egész pontosan 1 cm! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orbitális méretek! :lol: 8)
Azt mondta a dottore hogy nagyon szépen látszik a terhességem, és minden nagyon tuti, mához egy hétre kell menni szívecskeahangot nézni!
6+2-n már lenne? Remélem hogy látunk pulzálást!

dita75
 
 


Ja av tegnapi laptetőt felajánlom Marának ha kéri!

dita75
 
 


MARA
Elküldöm neked a gonalomat alig hiányzik belőle. Adj meg egy postacímet!
Remélem még nem késő nem vetted meg!

LINA
Mi sokszor vettünk matricát utólag és nem volt semmi baj belőle!

BIKFY
Katának igaza van, egy rossz munkahely, kapcsolat kihatással van az egészségünkre.

dita75
 
 


Ditus! Gratulálok!!!!!!!! :) A laptetőt köszi.
Olvastam a megmaradt gyógyszeresben a hirdetésed, gondoltam is rád. De aztán eszembe jutott, hogy felbontástól számolva 28 napig felhasználható és én így pont kifutok az időből, mert legkorábban 2 hét múlva kezdhetem szúrni magam, de az is lehet, hogy több, ha nem jön meg időre.

hofeherke
 
 


Dita: Azért két bogyóval jobban kibékült volna a bosziságom! ;) Köszi még egyszer a felajánlást, de így sajnos nem tudok élni vele.

hofeherke
 
 


Most megyek tornázni :lol:

hofeherke
 
 


Ditus éljen..én 6+2-n voltam még nem volt pulzálás.. 8+3on már volt! VIgyázz magatokra! :lol:
Vendég
 


BONI
Akkor nem értem miért hívnak ilyen korán vissza! :? :? :?

MARA
De kár szívesen odaadtam volna a fenébe!
Pedig nekem nagy szerencsét hozott!

Másvalaki esetleg? Még egy hétig jó!

dita75
 
 


Dita,

gratulálok, nagyon boldog kismamiságot kívánok!
Timejka is érdeklődött sms-ben mert most nincs otthon gépük, megírtam neki :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Köszi!

Bogyó első sztárfotója vagyis második de itt már egyedül van:


Kép

dita75
 
 


Nahát.... én mindig rácsodálkozom miből lesz a cserebogár!!!

hofeherke
 
 


Sziasztok! Jókor jöttem, pont láthatom ezt a gyönyörű fotó a babáról! Nagyon szép babád van Dituli!
Tudod, írtam neked, hogy boszi vagy, az mára érvényes. Te világosan megérezted előre a dolgokat!:) Jó vagy!:)
Nagyon szép nagy baba:)))))))))))) Olyan cuki!!!!
.... bocsika, kicsit elérzékenyültem az UH kép láttán... nem tudok semmi értelmeset írni........:)
Vendég
 


Ditusom!
Gratula Őfelségéhez! Lehet már 6+2nél pulzálás, hisz te kész babókat kaptál vissza. Nem kellett a fogantatást elbohóckodni a tüszőknek és katonáknak, mint inszemnél.

Bogyóci nagyon édes! Tiszta anyja! :lol:
20150601134430
 
 


Köszi csajok, úgy imádom ezt a kis törpicseket!

Megköszöntem a BMC dolgozóinak egy-egy csokor virággal hogy ilyen boldogsághoz juttattak bennünket. A doktornéni aki a beavatkozásokat végezte olyan aranyos volt lenyomott két puszit is. A biológus és a recepciósak is nagyon örültek a kis figyelmességnek, de mégjobban hogy új kismamit üdvözölhettek személyemben! Olyan jó volt. A vonaton meg egy fiatal lány ült mellettem és a BMC-ből találkoztam egy lánnyal fehérváron odajött a vonathoz hozzám és mutattam neki a képet Bogyiról. Amikor leszálltam gratulált az idegen lány. Nagyon jól esik az ember lányának az ilyesmi!

dita75
 
 


Dita,
gratulálok Bogyókához :lol: Szép nagy, nekem két nappal később is csak 6 mm volt a petezsák.
6+2-n még ne nagyon várj pulzálást, bár nem kizárt. Akkor lesz kb. 3-4 mm-es babócskád.

Nekem ma először úgy rugdalt Levi, hogy látszott a hasamon :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINA
Tényleg nem értem akkor hogy miért hívtak ilyen korán vissza, most azon filózok, hogy nem szerdán hanem pénteken fogok visszamenni mi bajom lehet, nem?

dita75
 
 


Dita,
menj akkor, amikor hívtak. Az augusztusi topicban símán volt, akinek 6+2-n már pulzált. A fejlődést mindenképpen fogják látni, mert embrió lesz, meg szikhólyag is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINA
Jó lenne már látni vmit mert akkor az volt Pesten az uccsó uhum, elküldenek Isten hírével ha van szívhang!

Megyek fürdeni kajálni és aludni kivagyok mint a liba.
Annyira fáztam kellett vennem egy vastag zoknit meg egy csizmát mert lefagyott a lábam a cipőben. Pedig februárban végig abban jártam a BMC-be de akkor nem fázott annyira a lábam mint most! :shock:

Rendesen köhögök, de szerencsére lázam nincs!

Jó éjt!

dita75
 
 


bikfy: Nem néztek neked esetleg valamelyik hormonos vérvétel alapján cortizol szintet? Mert nekem ha jól emlékszem azt mondta a dokim, hogy ez a stresszhormon. Ha magas, az utalhat mellékvese betegségre, de ha a gyógyszeres kivizsgálásra reagál a szervezet, akkor a stressz lehet az oka az emelkedett értéknek.

linacska: Sajnálom a bírságot, remélem sikerül elintézni, hogy ne kelljen kifizetned.

Ma eléggé kibuktam, mert nem elég, hogy 2 nap alatt akarják megcsináltatni velem, amit 2 hétig nem tudtam, még a fogam vagy az ínyem is iszonyúan fááj. Ma már be kellett vennem egy fájdalomcsillapítót. Persze csak algoflex volt nálam, amit elméletileg nem lehet, úgyhogy most meg lelkiismeret furdalásom van, hogy nem lesz-e a babának baja, ha már velem van. Párom vett panadolt, azt állítólag lehet módjával.



vicky79
 
 


Laptető megint :D Beküldöm a babának, hogy örüljön és megmutassa magát pénteken.



vicky79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: