Új privát üzeneted érkezett!

Solya:
ügyi vagy :D :D :D
Vendég

Szorsi:köszi :lol:

Visszatérve a rohacsomihoz nagyon meg kell nézni h kinél van véve,mert én jártam úgy licitáltam fiú ruhacsomira,márkás ruhák voltak benne,feltette az eladó 1ft-ra,tök sokan licitáltak rá még rajtam kívül és a vége előtt az ára a csomagnak 400ft volt és törölte az aukciót,tök mérges voltam pedig én nyertem volna meg :( és nem is tudom miért törölte,csak arra gondoltam lehet nem volt számára megfelelő az összeg amiért licitáltak rá :? :roll: durva,na hát ilyen is van.

solya051020
Káld

Na megyünk séta!!!!!!!

solya051020
Káld

Fú ez a krokodil nagyon jól néz ki!!!!

Hát én megszültem a hétvégi kaját, pénteken bevásárlás. Ma nem főztem Dani nem hagyott! Holnap korábban kelek, hátha sikerül!

Voltam patikában vettem Nurofent, fogínykenőcsöt, meg homeós bogyót, valamelyik csak beválik a végső esetben! Meg vettem olyan rágót, amit hűteni kell...

Délelőtt mire leértem, a doki elment.... :cry: :cry: :cry:

Andy: Regi hogy van? Istenem de jó, hogy nem rakattam fel apával a polcot, ahogy eredetileg akartam a pelenkázó fölé....
Még szerencse, hogy az ijedségen kívül més baj nem történt!

Mellszívó: a másodikat nyűvöm, Aventes szerintem az a legjobb!

Gaby nem semmi a nő! Hát nem nevezném anyának az ilyet!

Hó???? Te jó ég, soha nem lesz jó idő????

Dani is egyfolytában dumál..., ha egyszer tényleg elkezd beszélni...
tényleg igaz Murphy törvénye: 18 hónpig könyörögsz, hogy megszólaljon, aztán 18 évig, hogy abbahagyja! :D

Zöldi szuper cipő! Nekem is van valami hasonló! Kényelmes!
Térded?

Mush nekem rendszerint át kell öltöztetni Danit, a 4-es Pamperst simán telepakolja, és annyit ficereg, hogy majdnem mindig kifolyik! :?

Márti nagyon édesek a fiúk, és Anett is tündéri! Hát ő izé, mikor menjek?

Anita remélem jobban vagy!

Bocsi úgy tűnik a hátfájásom ragadós volt.... :oops:

Orsi én vettem ruhacsomagot, de nagyon meg kell nézni, mert szoktak nagyon gagyik is lenni!

Verzso a táblázat szerint most 3 hónapig nem kell nőnünk... :D

Hú de irigylem azokat akiknek jó alvókájú babáik van...

No ennyi elég is volt!

Kép

Kép
dcili81

auxx már próbáltam, nekem a struktura, kivitel furi még, szokni kell, szóval az én csajomnál akit előbb említettem pl most ezt vettem

Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

jöttem én is mutogatni.
ezt tesz-veszeltem a kisasszonnynak :D
Kép
Vendég

na voltunk dokinál.

hát nem mondom h megnyugodtam sőt:(
antibiotikumot adott.. zinnat. egy hétig kell szedni plusz a köptető meg cálcium c vitamin és orrszivás ezerrel.

ami aggaszt a sipolás. azt mondta a doki h azért ad antibiotikumot h neh befulladjon :shock: hát ezzel jól megijesztett. igaz mondtam neki h apával mind2en szénanáthások vagyunk és ugye ez még hajlamositja szegényt az asztmára meg ilyenekre. jajja annyira félek h ne legyen ilyesmi!!! mindig is ez volt a legnagyobb parám magamra nézve is nemmég a gyerekemre és tessék itt sipol szegénykém.

mondjuk meghallgatta és azt mondta h hörgőzörejeket hall beszűkülést,v bevalamizélést már nem meléxem h fogalmazódott nem hall. de ez nem azt jelenti h nem lehet még belőle súlyosabb akármi ugyh antibiotikum és bizzunk benne h az megoldja.
ugye megoldja? jajj reméelm

ja és be van sezgénynek gyulladva a torka és légcsöve meg ugye a hörgők.

istenem h történhetett ez, ilyen pici korban! azt hittem az ilyesmit megusszuk kb 2 éves koráig bölcsiig v vmi! igaz mi még nem kaptuk meg a pneumococcusokat lehet az megelőzte volna? olyan mérges vok emiatt is doki javasolta h csak féléves kortól adjuk azt. bár 4hósan még ugyse tudtuk volna le és ugy még nem ad védettséget nem? v ki tudja.

azt mondta h ezt elkapta vhogy és nem megfázott. lehet mikor oltáson voltunk mult héten. remélem most meg nem kapott még mást is rá igaz nem vittem be csak mikor mi jöttünk addig anyum tologatta kint az utcán.

úgy félek lányok az tuti h egy szemnyit se fogok aludni amig nem mulik ez a sipoló légzés. olyan ilyesztő hallgatni. amugy meg a könnyem majd kicsordul mert folyton vigyorog tök olyan jókedvű mint egyébként csak ugye közben köhög meg minden.

ja mondta a doki h nagyon csunyán köhög. meg h ok h nem lázas de ha tartósan 37körülit mérek akkor azért az sem okés és jelez vmit. én pl sosem voltam lázas lehet tőlem örökölte.

állitolag az antibiotikum 3-4nap mulva kell javulást hozzon ha nem lesz v rosszabb lesz hivjam ill ne őt mert ő pont most egy hétig nem lesz!hanem aki helyettesiti v az ügyeletet. ha befulladna akkor is ügyelet és megadta a számát. jó mi? gondolhatjátok h "megnyugodtam"! de amugy tök gyorsan (egy nap alatt) lett ilyen a hangja csak mielőtt felrohatnám magamnak h mért nem vittem el hamarabb dokihoz.

most alszik egy óra mulva beadom neki az 1. adag anitbiót :? kap mellé majd normafloret is sztem.

de legalább eszik. és jókedvű. és nem lázas. ugye ez jó?

csak nem fullad be!szoritsatok lécci!

bocs h sok voltam de muszáj volt...:(

andy

Kép
andy30

megjártuk az oltást..... :oops:
nem tudom akinek nem sír a bébije az hogy csinálja.Arnit most nagyon megviselte.Alig lehetett megvígasztalni.De már jobb kedve van.

6800g 63cm,szépen növöget.

a foggal kapcsolatban annyi hogy meg próbálta nézni a dokinő de alig tudta majd közölte hogy az nem fog hanem vmi más :?
De hogy mi és hogy került oda,és hogy mit kell vele csinálni azt nem mondta....nagyon gyökér!
hazajöttünk és mi apával megállapítottuk hogy az bizony csak fogacska lehet.Kitapintottam kézzel és kemény.mi lehetne más?

ja és most tudatta velem hogy a gyerek lábfeje kicsit befelé fordul és hogy tornáztassam...biztos a méhben nem fért el rendesen...
kérdem én,eddig miért nem mondta?3hósan kell mondani... :evil:

egyébként megdicsértek hogy szépen tartja magát hason,szépen könyököl.

most alszik.az ingyenes babcsomiban volt kettő lázmérős matrica,amit a homlokára ragasztottam.eddig még minden jó.
Ez egy nagyon jó találmány,nem tudjátok lehet e ilyet kapni?és hogy hol? :?:

KépKép
lyndee

Andy,
nyugi, hidd el h minden rendben lesz. Add neki az előírt mennyiségben a gyógyszert, figyelj h egyen rendesen. NYUGI. Szorítok ezerrel :D

kubuspace

andy:jajj,szegény Regi!De jó hogy elvitted a dokihoz!Nem lesz semmi baj ne félj!Add neki az antibiot,helyre fog jönni!gyógyuljatok meg!

szorsi:szép kis cipőcskét lőttél! :wink:

kubu:szépek a fiúruhák,milyen méretűek?még én sem vettem így csomikat tesz-veszen.most épp kertésznacit várok.ha tegnap adta fel ajánlottan mennyi idő mire ideér?

KépKép
lyndee

cili:Danidnak is jön a foga?

Arninak annyi nyála van hogy két óra alatt két előkét termelt össze.ezért sem tudom elépzelni hogy ne fog lenne.kézzel nem is tapintotta ki a doki csak a pálcikával próbálta nézni de nem engedi elhúzni a száját,ezért kétlem hogy látta volna...most ki vagyok akadva nagyon :x

KépKép
lyndee

andy:
szegény kis Regi! minden rendben lesz. erősek a mi manocáink gyorsan meg fog gyógyulni Regi

kubu: jókat lőttél! :D

lyndee: Odettnek is befelé fordul a lábfeje. (nekünk még a terhesség alatt 4D -n vették észre) tornáztatjuk és szépen fordul kifelé. az ortopédián a dokinő nem is tulajdonitott neki nagy jelentőséget.
az tény hogy hamarabb is szólhattak volnanektek. :twisted:
Vendég

Andy: remélem minden rendben lesz veletek. Marci küld gyógypuszikat Reginek!!! Mondjuk azt nem értem, hogy hogyan kaptátok el. Nálunk tanácsadáson csak egészséges gyerek jelenhet meg, akkor nincs is más a rendelőben, és akkor adják az oltást!!!!

Kubu: jó cuccokat lőttél!!!!

Lyndee: nem semmi doki. Mondjuk a miénk sem különb!
Vendég

ti csak akkor adtatok kúpot a gyerkőcnek ha laza volt?nekünk még nincs.most akkor adjak vagy ne?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Boci: Nálunk 3 focilabda áll a kertben. Ja és természetesen van már pici focicipő is….mondtam a férjemnek, hogy kicsit korai, de amikor szombaton arra mentem be a gyerekszobába, hogy foci indulókat énekel neki, gondoltam úgyis mindegy. MIÉRT nem a zserbót vettem ki én a te szádból???!!!!!

Andy: Szerintem hívj ki egy dokit, hogy hallgassa meg. Biztos ami biztos alapon!

Kubu: Én már beadattam (kétszer), azaz már ismételni sem kell.

Andy: Rohadt polc!!!! ÁÁÁÁ! Jobbulást! Ne aggódj a pneumo bigyót nekünk egy éves kortól ajánlotta a doki, így nem hagytatok ki semmit!Ha folyton vigyorog, akkor gondolj arra, hogy neki nem fáj! Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb meggyógyuljatok!

AIDA: Szerintem a maradék az a decemberi törthónap. Természetesen akkorra is jár!

Kép
mannababoca

Most olvastam a cipökről....felrakom az első két párt!!! :D :D Kép

Kép
mannababoca

Manna: jó csukák!!!!!! Van még egy-két darab zserbó!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Merre laksz? :D

Kép
mannababoca

120km tőletek. Igaz már egy kicsit gyorsabb, mert egy ideig kész az M6-os, utána meg a régi 6-oson kell jönni, és ott van a falu a főút mellett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 1,5 óra alatt le lehet érni!!! 8) 8)
Vendég

[quote="kubuspace"]
írta:
kubuspaceAida,
Te miért Gyes-t kapsz ? az elméletileg később esedékes nem ?

Mert én diákszövetkezeten keresztül dolgoztam 1,5 évig és az után nem jár GYED sajnos.. :( Pedig most nagyon szükségem lenne rá. Mind1, egyelőre még nem állok "éhhalál" szélén.
Kiderült, hogy a kevesebb összeg a decemberi. :)

Egyelőre még nem mentem el orvoshoz a súlyommal, mindenhol azt olvasom, hogy szoptatás alatt, szülés után a hormonok miatt előfordul az erre hajlamosaknál és a terhesség előtti súly - 5-6 kiló is lehet a szülés után. Nálam mondjuk az a baj, hogy kevéssel is kezdtem...

Kérdés: Mennyire árt a TV a baba szemének? Ha én TV-t nézek és Noel is szívesen nézi a fényeket, mozgást, mennyire árt neki ha engedem??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Köszönöm egyébként a válaszokat a pénzkérdésemre. :) Segítség volt!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Andy! Mielőbbi jobbulást Reginek! A hugom kislányának volt hasonló, a gyógyszerektől hamar helyrejött, biztos így lesz nálatok is. Regi olyan erős kislány, hamar legyűri a kórokozókat!

Solya! Ez a krokodil nagyon ötletes, igazán guszta látvány!

Szorsolya! Nagyon szép a cipellő!

Lyndee! Ez a doki nem százas! Ugyan mi lenne más, ha nem a foga. Ha meg tényleg más, akkor meg kéne néznie, hogy mi az? Vagy nem?

Mi jól vagyunk, viszont Hunornak annyira megváltozott a napirendje, hogy nem nagyon tudok napközben írni.
Az éjszakáink nagyon jók, 4-5 óra között ébred az esti 9 órás kajcsi után. Napközben 20-30 percet alszik két szopi közt, viszont az eddigi ebéd utáni 3-4 órás alvást lecserélte 1 órásra. Mivel nekem is van mozgásigényem, ezidő alatt sétálunk, és hazaérve már igényel is a kisherceg. Viszont este fél 7-7 körül el szokott aludni, és tegnap is itt ültünk még fölötte 3/4 9-kor, hogy ideje lenne fürdeni.
Ja, és valamelyik nap meglepődtem, hogy csak 5-ször evett, mert 6-szor szokott. Ma meg már eddig evett 6-szor, az esti kaja meg még hátra van! :lol: :?

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Voltunk "plázázni", gyerkőc nagyon élvezte, kukucsolt ezerfelé, és dumált, hogy "höööööö" meg "aaaaa" meg "gaaaaaa" :lol:

Kubu:de jó cuccok! Vissza is keresem a nevet, amit írtál :) :wink:

Lyndee: jóarc a doki, mi a bánat lehet még kemény a szájában? :twisted: Odakötött a rágó?
Kúpot szerintem ne adj.

Szorsi, Manna: jók a topogók :D

Manna: nálunk már lufival gyakorolják a fiúk a rúgást meg a fejelést... Apa nem énekel, hanem lejátssza az indulót neki a telefonról...

Andy: gyógypuszi Regusnak... ha jókedvű, akkor tényleg nincs nagy baj...

Zöldi: gondolunk rátok holnap :D

Na, megyünk fürdeni...

Kép

Kép
gabilany79

köszi lányok..

most aludt el..

annyira féltem folyton csak sírnék de arra gondolok h erősnek kell lennem és visszatartom. sajnos ma nem nagyon tudtam enni sem és a cicik is tök puhák sztem most vacsira nem nagyon evett semmit belőlük de bealudt mégis:( remélem tejgond nem lesz az idegesség meg nemevéstől, de eccerűen alig megy le vmi a torkomon. próbálok legyűrni azért ezt-azt meg szedem a homeokat.

szeles: meddig tartott a hugodéknál és milyen lefolyású volt ill. milyen tünetek? annyira félek h befullad v akármi..

na megyek gyorsan én is lefexek mellé máris ideges vagyok h nem vagyok ott:(

csak lennénk már túl a nehezén!! :cry:

andy

Kép
andy30

hát ez az hogy ha már azt mondta hogy nem fog akkor mi?és ha nem fog hanem valami más akkor adjon rá valamit mert ez nem normális.az ember szájában a fogakon kívül másnak nincs helye a nyelven kívül persze :lol:

andy:nem szabad idegeskedni,mert árthat a tejednek is és Regus is nyugtalan lesz.Gondolj arra hogy már kifelé jöttök a bajból,elkeztétek az antibiot is.ennél többet nem tudsz tenni csak ha te is megnyugszol,eszel rendesen és pihensz is! :wink:

KépKép
lyndee

Andy, nem lesz semmi gond hidd el! Csak ne idegeskedj, azzal csak ártasz az biztos. Nyugi és rendben lesztek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ezt muszáj nektek megmutatnom :). Meséltem, hogy itt volt tegnap sógornőm gyerekestől. Marci 12 éves, kamaszodik, ráadásul ugye fiú, viszont olyan jól elvolt Kobolddal, hogy hihetetlen :lol:

Kép

Kép

Kép
gabilany79

gaby:nagyon édesek a fiúk :lol:
Látom kobold sem tudja abban a helyzetben letenni a buksiját.Arni is emelgeti mintha fel akarna ülni...milyen hasizmuk van,hihetetlen :wink:

KépKép
lyndee

manna:jók a cipők,tetszenek :lol:
lehet már ilyen merev talpú cipőket adni a bébikre?

KépKép
lyndee

Andy! Van alatta légzésfigyelő? Mert ha igen, akkor nem tud befulladni, ne izgulj!!!! Ez csak hülye ijesztgetés a dokiktól. Szerintem jól szívd ki a cuccost lefekvés előtt, többet nem tehetsz. ÉS tessék enni, mert az tényleg megárt a tejcinek!

Kép
mannababoca

manna: nagyon tutik a cipők!!! :D

gabi: nagyon édik a fiúk. :D

Nekem egyre jobban fáj a derekam vagyis inkább aa medencém ha fel kell emelni Odettet vagy fel kell állni. :cry:
Vendég

Jaj lányok! Le vagyok maradva, mint a borravaló. Mindig 1-2 oldallal utánatok kullogok!

Andy! Jobbulást nektek! Azt a köhögést, amit írtál lehet pont a gyógyszer váltotta ki!

Erika! Mellszívóval kapcsolatban! Ha medela mini electric-ről van szó, akkor az nagyon jó (persze ha üzemképeset adnak el ennyiért- boltba 22000), persze ez szopi utáni cicikiürítésre van kitalálva.

Zöldi! Baba lábmérete, amikor jár! Minden babának más, és természetesn attól is függ, hogy mit örökölt (nektek mekkora). Levente 10 hósan járt, első cipője 22-es volt, most meg már 25-26-os cipő kell neki.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jaj lányok! Le vagyok maradva, mint a borravaló. Mindig 1-2 oldallal utánatok kullogok!

Andy! Jobbulást nektek! Azt a köhögést, amit írtál lehet pont a gyógyszer váltotta ki!

Erika! Mellszívóval kapcsolatban! Ha medela mini electric-ről van szó, akkor az nagyon jó (persze ha üzemképeset adnak el ennyiért- boltba 22000), persze ez szopi utáni cicikiürítésre van kitalálva.

Zöldi! Baba lábmérete, amikor jár! Minden babának más, és természetesn attól is függ, hogy mit örökölt (nektek mekkora). Levente 10 hósan járt, első cipője 22-es volt, most meg már 25-26-os cipő kell neki.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok,

Zöldi, Gabi, Boldog 4 hónapot Hancsinak és Koboldnak :D

Mi ma voltunk szurin es négy hónapos mérésen, Laja 71oo gramm és 67 cm. Szoval mig a második és harmadik havi mérés között másfél kilót hiztunk, a harmadik és negyedik között már csak 7o dekát. Belassultunk, most inkább hosszban nőttünk, egy hónap alatt 4 cm-t.

Jövő héttől kezdjük a krumplit is, az alma már nagyon jol megy, szerintem szereti :D

Andy, jobbulást Reginek, ne izgulj, hamar tul lesztek rajta, tuti védelem a mami tej, amire most is szüksége van, szoval csak nyugi :D

Manna,szupik a kis cipők, én is nézegettem ilyet, de még csak a Brendonban láttam horribilis áron. Ezt vateráztad? Lehet érdeklődni hogy hányas és mennyibe kerül? Ezt arra vetetd ha már feláll, vagy mostanra?

Szorsi, nagyon édes a kiscipő :D

Rucikkal kapcsiban én meg ugy jártam, hogy 68as kantáros naci, megjött, és jó lenne csak az a rész ami a fenntről a pellus alatti gombolásig tart, nem elég hosszu.. igy ahogy begombolom a kantárt, alul bevág neki :twisted: nem is tudom használni..

Kubu, klasszak a szerzemények :D

Kép
Kép
zsiraf8

Kiscipők:mi is vettünk Olinak cipőket de ezek még csak kocsicipők,de még most is hatalmasak.Bár az egyi 16-os(fekete)a másik18,5-es(fehér)és csúszásgátló van a talpukon,akkor lehet jók lesznek mikor már tud járni

Kép

solya051020
Káld

Sarmi Iriszének Boldog Névnapot!!!!!

solya051020
Káld

Solya! Köszi köszi és köszi!

Nem is lehet olyan cuccot levenni, amin licit van!

Cili! Térdem még pocsék. De majd az edzéstől megjavul. Hiszek benne, hiszek benne, hiszek benne.... :)

Kubu! Szuper csomaot lőttél!

Solya! Ez a topánka meseszép!

Lyndee! Fog témához: hogy adod neki a D vitamint? Szájba csöppentősen, vagy kiskanálból?
És ti nem vettétek észre, hogy befelé fordul a lába Arninak? Hogyan kéne tornáztatnod?

[quote]
írta:
Kérdés: Mennyire árt a TV a baba szemének? Ha én TV-t nézek és Noel is szívesen nézi a fényeket, mozgást, mennyire árt neki ha engedem??

Aida! Nem a szemének árt, hanem az idegrendszerének.

Kép
zölddisznó

Enikő! Lábméret: akkor nem vásárolok előre - az enyém 42-es...épp tegnap sopánkodtam miatta :(

Zsiráf! Tessék gyakrabban jönni, mert irgum-burgum! :twisted:

Kép
zölddisznó

F.Marti! Gyerkőceid nagyon édesek. Hunor fürtjeit még mindig irigylem!

Zöldi! Tök jó cipőt vettél! Ez teljesen új És csini! Nem is látszik, hogy 42-es!Tök jó dolgokat veszel jó áron. Ez a turi hol található?

Lányok! Lakik valaki Monor közelében közületek?

Solya! Szuper a játszószőnyeg, amit lőttél!

Kubuspace! Nagyon jó ez a ruhacsomag! Milyen árba vitted?

Andy! Szoritok, hogy Regi mielőbb meggyógyuljon! Szegény kis tündérke!

Linde! Nyugodj meg! Én úgy tudom, hogy a befele forduló láb gyakori és tornával helyre lehet hozni. Megmutatta a doki hogyan tornáztasd?
Homloklázmérőt a gyógyszertárba lehet venni, azt hiszem 50 Ft. Az hasonló,mint amit te írsz, csak nem ragad rá, ott kell tartani pár másodpercig, nekem nagyon bejött!

Gabi! Édesek a fiuk! Hihetetlen, hogy egy ekkora fiú így eljátszik Kiskobolddal. Az én sogornőm lánya is 12 éves és rá se néz a gyerekekre, pedig én mikor ekkora voltam imádtam a pciket!

Szorsoly, Manna, Solya! Nagyon édesek a cipők!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Zöldi, jövök ám én rendesen :oops: És én nagyon osztom a cipős örömöt, nekem is 42 a pacskerom, elég nehéz a cipő téma. :(

Jövő héten valaki séta? Állitolag már klassz idő lesz. Sziget vagy Szt istván park?

Hétvégén oraállitás, hurrááááááááá, 7 kor még világos lesz. :D

Kép
Kép
zsiraf8

Lyndee:

Dokibácsi pfúj :twisted: őszintén mit gondol mi lehet az ? és miért is nem foglalkozik vele !!!!!!

most 68-as méretet vettem, de már szóltam neki h kezdjen gyűjtögetni 74-ből is.
Tulajdonképpen szerencsém van a ruhákkal (idáig) hiszen egy rakatot kaptunk 92-ig. Csak ezeknek egyszerűen nem tudtam ellenállni… jó lesz a húgimnak illetve mi is tervezzük ketteskét, hármaskát… aztán majd én is továbbadom őket.
Pénteken tutira ott kell h legyen a kertésznacis csomag.
Kúpot csak akkor ha láz van, egyébként ne !

Manna, Szorsolya,
Cipők nagyon jók !!!!

Gabi,
Marcik nagyon jófejek :D

Isarenikő,

Ehhez még van korábbi két rendelésem, amiben szintén két naci és két felső + 4 pulcsi (Tommy Hilfiger). Tehát összesen 28 ruci, 2 kabát + postaköltség összesen 7000,-Ft.
Ja és kapok még valami meglepit is :D Szerintem ez így teljesen jó, 230 Ft-ért hol kap az ember ilyen cuccot ? És sok olyan is van/volt benne ami még cimkés, soha nem is használták.

kubuspace

ma nagyon menős napunk lesz, megyünk teszvesz körútra (könyv, játékok) majd ING biztosító majd apa munkahely és végül az én munkahelyem. Mondtam is Marcinak még este hogy pihenjen éjszaka mert ma ezerrel helyt kell állnia mindenhol :D
Szót is fogadott, előbb nyöszörgött pindurkát de kis pocaksimi és alszik is tovább.
Picit félek a várostól, de a bébi on board matricák felszerelve, blutooth műxik, gps apa kocsijából átmenekítve úgyhogy baj nem lehet.
szép napot Mindenkinek

kubuspace

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!!! :lol:

Köszi a kölökdicséreteket!!!!
Most gyorsan Andynak irok!

ANDY:
a normaflore-t nehogy elfeledd beadni, a Zinat elég erős gyogyszer és a kis gyomrát tönkreteheti ráadásul...Mi ugy jártunk most, hogy a dokinő valami mást irt ki Debridat-ot és azt mind hányta ki, persze az antibiotikumot (Augmentint) azt adtam és most kinlodunk, hogy helyrehozzuk szegénykémnek a pociját, mert tönkretette az antubigyó :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kubu:
jó szórakozást nektek mára! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Márti, de korai vagy Te is.
köszönöm szépen.
Ugyi majd ha lesz időd elküldöd újra a baba iq-t ?
Nagyon köszi

kubuspace

Igen Kubu, már töltöm is neked :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

csak olyan lassan megy, nem tudom miért szaraxik a net! :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika:
milyen progival játszod le?

Zöldi:
hu de szuper cipellőt vettél! Nekem is nőtt a lábam, 36 volt most meg 37,5 :D

Bellanitta:
és hogy vetted, vették észre, görcseid voltak és mentél uh-ra?

Mush:
hát akkor nem irigyellek..Szegény fejed, most akkor van egy kisgyerek meg egy öreggyerek a házban? :lol: Ma postázom a dolgokat! :wink:

Szorsolya:
jobbulást a derekadnak!Szuper az a kiscipő

Andy:
nem semmi a polcos storyd! Marha szerencsétek volt, hogy nem rátok esett!!!Valaki fent nagyon vigyáz rátok! :wink:

Solya:
lehet róla szó :wink: Majd megbeszélem a fiukkal és a lányommal! :wink: Szupi a játszószőnyeg!

Cili:
ÖÖÖÖ felőlem akár ma is! :wink: Párom hiányolja nagyon a fincsi kajákat, mostanság csak gyors kajára futja az időből... :lol: :lol:

Kubu:
vagi dolgokat lőttél!

Manna:
szuper márkás kiscipők! :wink:

Hu ezt hamar elküldöm, felébredt kiskirálylányom :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Andy! Remélem, jó éjszakátok volt. Tesóméknál a kisfia vitte haza a betegséget, és mivel folyamatosan egymást felülfertőzték, a végén mindkettőnek tüdőgyulladása lett. Érdekes módon Dorkának nem volt láza, "csak" köhögött és mellé még taknyos is volt. Sípolt, hörgött, rossz volt hallgatni. Viszont nem fulladt be, ugyanúgy kivitték levegőzni, játszottak stb. A gyógyszerektől pár nap alatt enyhült és kb. 1 hét alatt rendbe is jött.

Lányok! Nagyon szépek a cipőcskék!

Hozzátáplálás: Zalánnal mi is elkezdtük a 4. hónap betöltése után, de azért, mert jelentősen apadt a tejem. Hunorral azt tervezem, hogy amíg elég a tej, addig nem adok mást. Mivel júniusban megyek vissza dolgozni, valószínűleg a 6. hónapban elkezdünk gyümölcsözni, hogy 1 szopizás már kimaradjon.

Tegnap írtam Huni új napirendjéről. Hát tgnap fél 8 körül aludt el este, 9-kor felébredt, de tiszta kóma volt. Hogy mennyire? Íme két fotó:
Kép Kép
Fürdé után szopizott, de úgy kellett bökdösni, mert elaludt a cicin.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Enikő!
[quote]Z írta:öldi! Tök jó cipőt vettél! Ez teljesen új És csini! Nem is látszik, hogy 42-es!Tök jó dolgokat veszel jó áron. Ez a turi hol található?

Ez a turi egy picike kis bolt, nagyon zsúfolt, és megszállottság kell hozzá, de itt van a sarkon (XIII: Hegedűs Csanádi). Ez a törzshelyem. Ha bemegyek, már teszik is elém, ami 48-as dagikra való és nagylábúaknak jó.

Zsiráf! SZIGEEEEEET! Hétfő?
[quote]
írta:
Hétvégén oraállitás,
Úgy látszik éhes disznó vagyok...úgy olvastam, hogy oralitás :)

Kubu! Hajrá city-tour!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?