Új privát üzeneted érkezett!

A recept a helyén van :D

Erika:sajna nem ismerem,így nem tudok segíteni :(

Szorsi:köszi a dícséretet. :D sajnálom a terpesz pelust,de legalább akkor helyre jön

solya051020
Káld

Solya: köszi :)

Erika: nekem kórházi fejőre van csatlakoztatva a Medela, így sajna én sem tudom...

Kép

Kép
gabilany79

Képzeljétek, itt volt sógornőm, és ő mesélte, hogy a párom unokatesójának az élettársa "bekattant", és otthagyta őt. Van két kislányuk, egy 2 éves és egy 8 éves, és ami legdurvább, hogy amióta én ismerem őket, azóta a nagyobbikhoz szinte alig volt egy kedves szava, pedig nagyon okos és tündéri kislány. Ja, és az unokatesó a pasi a történetben, az élettárs pedig a nő. És a nő a kisebb gyereket vitte, a nagyobbat meg ott hagyta, de szegénykém amúgy is totál apás, mert az anyjától nem sok szeretetet kapott :evil: :evil: Ja, és nem gyengén van mit a tejbe aprítaniuk, mert a pasi dolgozott, mint az őrület, hogy minden meglegyen, és csak annyit kért a nőtől, hogy vesz neki egy lakást Pesten (a nő amúgy kaposvári), hogy azért közel lehessenek egymáshoz, és a gyerekek is találkozzanak, meg hát ő a kisebbik lányát is imádja, és a csaj elkezdett fenyegetőzni, zsarolni meg követelőzni, és gyakorlatilag 16 milláért "odaadta" a nagylányt az apjának, és ráadásul nem marad Pesten, hanem megy Kaposvárra és viszi a kicsit. Párom unokatesója nem gyengén van kiakadva, nem érti az egészet, ahogy mindenki a családban, és iszonyúan sajnáljuk őket.
Most mondjátok meg, milyen anya az ilyen?????? És én még azt mondom, hogy jobb így a nagyobbik lánynak, csak szegénykém már pont elég idős ahhoz, hogy felmerüljön benne a kérdés, hogy miért nem kell az anyukájának?

Kép

Kép
gabilany79

É kaptam kölcsön egy Medelát - nagy kaki. Alig szív. Kézzel jobban tudtam fejni.

Kép
zölddisznó

Mekkora egy kezdő láb mérete, amelyikre már jó minőségű cipő kell, mert jár a bébi?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hu Gabi:
sajnálom párod unokatesóját és főleg a gyerekeket! :cry:

Zöldi:
ezt jól megfogalmaztad :lol: :lol:
az enyémeknek első cipőjük 17-18 as volt.

Kép
Kép
Kép
f.marti

BOLDOG 4 HÓS FORDULÓT HANNÁNAK!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Morgen Mindenkinek,

Erika,
Hát behalok Gergő képétől. Annyira sirály !
Nálunk még mindig tápi van, majd egy hónap múlva kezdjük az étlap bővítését. Az igazat megvallva várom már, kiváncsi vagyok h Marcinak mennyire nyeri majd el a tetszését.
A mellszívót illetően nekem avent-es volt. De azt tudom hogy volt akinél csodát tett a Medela.

Aida, Orvos mindenképpen, ez a súly már kórosan kevés !

Andy, menjetek el az orvoshoz. Téged is megnyugtat ha látja !!

Solya,
Cool ez a kroki, a formát Te találtad ki ? Honnan az ötlet ?

Gabi,
ez nagyon durva. Az ilyen nő meg sem érdemli hogy gyereke legyen. :twisted: :twisted:

Rólunk annyit h voltunk oltáson. Dokibácsi megvizsgálta Marcit aki végig gügyögött és somolygott mindenkire, aztán a szurit elintézte egy csúnya nézéssel. Állítólag nagykönyv szerint fejlődünk. Wow csak tudnám hol van az a nagykönyv, szívesen belenéznék. :D

Szép napot mindenkinek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Eszterke:
hogy telt az osztálytalálkozó?

Enikő:
édesek a fiaid!Annyira aranyos Milán ujjszopis képe! :lol:

Manna:
jót mosolyogtam, két béna, egy bokor képet küldhetnéd, lássuk mi is :wink: :lol:
Nagyon kis aranyos, huncutka Domi!

Lyndee:
Anett most 6200gr és 68cm :oops: jó hosszú csajszi :lol:
A 37,6 még nem láz kicsiknél. A 38 fölötti, az már igen. Legalábbis ezt mondta dokinéni. :roll:

Andy:
hogy vagytok?Helyrejöttetek?

Verzsó:
hogy vannak a legények?

Laura:
édi a Hunor mosoly!
Trombi:
de aranyos a kis Panka!Megzabálom!
Bébic:
itt ülök és futkos a hátamon a hideg, elképzelem min mentetek keresztül.Hál az égieknek, hogy nem esett bajotok!!!!

Zöldi:
NAGGYYONNN JÓK A KÉPEK HANNÁRÓL, TÜNEMÉNY EGY KISCSAJ!Remélem felirtad a várólistádra az én fiaimat is :wink:

Bellanitta:
Petrik nagyon vagány kissrác!
Epeműtét?Hogy érzed magad utána?Sajna az előtt állok én is, de nem merem rávenni magam... :oops:

Orsi:
Anett sem sokat alszik délután, max. 20-30 percet :oops: Édi Rékabéka!Hogy tűri a tornáztatást?

Berni:
anyós monnyon le!!! :evil:

Kubu:
Marcinak is mennyi sok haja van!Édibédi! :lol:

Niki:
Vivi aranyos baba és látszik a képeken milyen kis eleven!Ügyi, hogy már fordul! :wink: És te nagyon is jól nézel ki! :wink:

Aida:
de édi szemei vannak Noli babának!
hu, én is adok kilókat neked szivesen! :lol: :lol: :lol:

Solya:
Olivér csodaszép legény! :lol:

Cili:
de jó neked, hogy annyit tudsz sürgölődni a konyhán.!Néha jöhetnél hozzánk is! :wink: :lol:

Mushi:
szerintem is hasonlit rád nagyon Sophie! De jó neked, most anyud ott van! Milyen volt a lánybuli? :wink:

Na bocsika akiket kihagytam! Cuppanós puszi nekik,végre nagyvonalakban visszaolvastam, mert mindig rohannom kell...
ja Vera sajnálom, hogy igy alakulnak a dolgok nálatok. Rátok férne egy kis kikapcsolódás, gondolom :roll: csak kettesben, nem? Vagy lehetetlen megvalósitani?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kubu:
Marci derék legény akkor, ha nem sirt! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti,
gáz van, baba iq-t kiírtam, de a dvd nincs meg, már az egész lakást felforgattam érte, persze a gépen meg nem hagytam meg.
Megkérhetnélek, elküldenéd újra nekem?
köszönöm

kubuspace

Jó reggelt!

Hogy van mindenki? Remélem jól!

Itt iszonyú szél van a változatosság kedvéért, és mínusz fokok, de a nap ezer ágra süt...., jaj jöhetne már a tavasz!

Tök jó éjszakánk volt Dani éjfélkor evett, és ahogy visszaraktam a kiságyba, egy orbitálisat kakilt, pelenka és ruhacsere közben állati jókat dumált az apjának, de szerencsére hamar visszaaludt. Legközelebb 5-kor kelt enni, és 7-kor végleg. De legalább nem hajnali fél 6-kor volt az ébresztő!

Tegnap nézegettem az ínyét, de akárhányszor belenyúltam, hogy fog után kutassak, mindig ráharapott..., iszonyú erősen. Szegény biztos nem lehet neki kellemes. Ilyenkor lehet már kenni az ínyét?

Ma még megyek kezelésre, aztán főzök. Paradicsomos krumplit, hús még mindig van!
Tegnap éjjel annyira jól voltam, hogy nem kellett fájdalomcsillapító, és apa segítsége sem kellett, hogy Danit kivegyem az ágyból! :D :D

Kép

Kép
dcili81

Orsi, már elég régóta 3-t használunk, főleg Tibcsikénél. Ő már a hétvégén kerek 7000g volt, Máté pedig 6380g.

Márti, köszi jól vagyunk! Fiúk ezerrel gagyarásznak, mostanában be sem áll a szájuk. Nevetnek hangosan, imádnivalók!Viszont Ők még nem forgolódnak, talán Máté kicsit ügyesebb, ő azért már az oldalára fordul és volt már, hogy a hasról hátra fordult, de csak ritkásan teszi.Tibcsike lustább.

Annyira szép minden baba, olyan jó a képeket nézegetni!
Rakjatok fel sűrűbben!!

verzso

Verzsó:
édesek lehetnek ahogy gagyarásznak ! :lol: Az enyém is anyit mond, nagy kofáné lesz belőle! :lol: Az apja mindig mondja, hogy szájmenése van :lol:

Kubu:
megprobálom elküldeni mégegyszer, de lehet nem ma, mert mindjárt megyünk le anyumhoz...feltéve ha ez a fránya HÓVIHAR :evil: engedi!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti,
kööööszi, nem sürgős, tényleg.

Hóvihar ???? Uhh vigyázzatok Magatokra.

kubuspace

Sziasztok!

Márti! Köszi a babaiq-t, én meg nem tudom lehet béna vagyok, de nincs hangja. Mi lehet a baj?

Köszi mindenkinek a hozzászólást.
Gabi! Nekem is kórházi volt első hónapban, aztán visszavittük. Már nagyon bánom.
Nem semmi a csaj! Szegény lányok, milyen érzés lehet nekik. Szörnyű!

Kép
Kép
Kép
erika26

Röff!

VERAAAAAAA!
Hová küldjem a hordozókendőt?

Köszi márti az intim adatot gyermekeidről ;) - lábméret.

Ó, de drága vagy, megmondom Hannának a jókívánságot!

Tegynap apától virágot kapott. Én meg egy új biciklis szemüveget, mert nagyon szeret minket.

Fiadat - mint kérőt illetően: sajnos már a várólistára való felkerülésre is várólista van :( ;)

Kubu! Ide azokkal a nagykönyvi adatokkal!

Cili! Ez a fogínykenői izé nem soket ér ám, és csak nagyon rövid ideig hat. Olyankor kéne bevetni, amikor pl. nem tudod elaltatni, vagy nem hajlandó enni, mert annyira fáj neki. Meg azért vigyázni is kell vele, mert ha túl sokat raksz és pl. lenyeli, akkor elzsibbad és félrenyelhet.
Örülök a derekadnak!

Verzsó! Kérünk képeket a kispasikról!

Hú, olyan boldog vagyok! Tegnap találtam a sarki túrkálóban egy nullkilóméteres 42-es NEXT cipőt. 35 font volt az eredeti ára, én meg 2800-ért kaptam meg.
Mingyá' le is fotózom! ...ezt az örömöt csak a negyvenketteslábúak tudjk átérezni ;)

Kép
zölddisznó

Bp-n a belvárosban 2,5 fok van. Hegyi csajok a messzeségben! Nálatok mi lehet?

Kép
zölddisznó

Zöldi:
meg vagyok sértődve :lol: :lol:
Ilyen komoly pasik csak várólistának a várólistájára kerülnek? :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi,

0 km-es cipő szupi, olyan ügyes dolgokat találsz mindig. :D :D :D

kubuspace

zldi. gratula az uj cipohoz!!! lassuk!

solya. baromi jo a krokodil!!!

gabi. nagyon szepen koszonom a strandlabdat elore is!!!

hat nem egyszeru a nagymamammal. nem kicsit szenilis, es azt se tudja, hogy hol van, ejszaka kovajog, benyit mindenhova es persze felebreszt mindenkit. :evil: sajnos sokat idegeskedek es asszem kevesebb lett a tejem tole.

tegnap 3szor kellett Sophiet atoltoztetni. nem kakilt sokat, de valahogy kifolyt a hatanal. :evil:

erika. nekem is volt kolcson a legkisebb medelas. hat az tenyleg loturo volt. nekem aventes van, azt szeretem.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi, nálunk hóvihar van és kb 2cm-es hó :evil: itt a tavasz :evil:

Ja és a kép a komoly pasikról lemaradt :oops: Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

szerintetek érdemes a rotavírus elleni védőoltást beadatni ? Kérdeztem dokibát, azt mondta ha letudtuk az első kör kötelezőt meg a pneumot akkor térjünk majd vissza rá. :?: :?:

kubuspace

mentem reggelizni, etetni, anyut nagymamat vasarolni vinni, babamasszazs tanfolyamolni, visszamenni a rokonokert. szoval majd gyuvok.
mindenkinek szep napot!!! (itt sut a nap, de ugy fuj a szel, hogy csak na!!!!!!!)

KépKép
KépKép
mush589

Kubu! Hanna nem kap rota-ellenit. Feleslegesnek tartjuk.

Cipőkép nem akar betöltődni. Majd később. Megyünk konditerembe! Cső!

Kép
zölddisznó

Gyönyörűek a fiaid Márti! Meg a lányod is!

Kép
zölddisznó

Kép Kép
...na mégis sikerült.

Kép
zölddisznó

Zöldi,
cipő cool, pöpec, nagyon király, szuper, és ez 2800 ? gratula

kubuspace

Zöldi: naggyon szupi a topogó, jó vásárt csináltál. Itt is 3 fok volt reggel 9 körül :evil: ÉS AZ A NYOMORULT SZÉL MEGBOLONDÍT!

Édesek a gyerkőcök!

1/2 1-kor nyúzás, úgyhogy kicsit borul a napirend, remélem, hogy Kobold tolerálja. Holnap 4 hós kontroll, a hétvégi mérés szerint megdupláztuk a súlyunkat (vagyis szerencsére csak ő :twisted: :twisted: :twisted: ).

Kép

Kép
gabilany79

Hahó

gyors helyzet

éjjel elég rosszul aludtunk este elaludt vhogy aztán 11kor arra ébredt h nem kap levegőt szegény úgy megijedt üvöltés meg minden -jajj most is köhög álmában épp:( - annyira sajnálom szegényt!! Éjfélkor visszaaludt előtte 3x kellett szivni orrot mert nem jött ki amugy mindig ugy hallom h nem jön ki rendesen pedig cseppentek anyatejet is meg a sterimart is (persze nem eccerre). ok talán az orra vmivel jobb vagyis nem rosszabb de a köhögés... én se szoktam igy vagyis kb akkoriban köhögtem igy mikor még cigiztem és akkor minden megfázásom hörgőgyulladássá fajult és hetekig köhögtem:( mondjuk apa persze nem hallja annyira rossznak v csak nekem nem mondja mert látja h ideges vagyok.

lényeg h ma du van rendelés és elviszem szoritsatok!!
van egy bnőm másfél éves a kisfia és 3 hete voltak nálunk látogatóban és a baba köhögött és utána mondta bnőm h másnap kórházba kerültek tüdőgyulladása lett kiderül vmi RS virus ismeri vki? de a kisfiu majd megfulladt orrán szivták le a váladékot meg 3 napig bent voltak a kórházban stb. most ugy félek h azt kaptuk-e el, de másik bnőm szerint 3 hete volt és akkor már tuti ez nem az a betegség. sztetek? jajj:(

mult szerdn voltunk oltáson és másnap kezdett el köhögni meg én is nem inkább ott kaptunk el vmit a váróban? az jobb lenne mint ez az RS vagy mi. majd mondom dokinéninek azért.

éjfél után meg két ütemben egész jót aludt kicsit megnyugodott az orra hörgője mert egész szépen vette a levegőt mondom is reggel h na jobban van erre mta felkeltünk uugy köhög meg sipol. viszont nincs láza és jókedvű meg eszik is ez jó jel nem? bnőm azt mondta nekik magas lázuk is volt.

na és végül a legdurvább sztori: a pelenkázó komód fölött van egy polc. a kod mellett az ágy ami kihuzható és én azon szoktam aludni de ugy h nincs kihuzva. tegnap vmiért gondoltam h kihuzom h elnyulhassak meg ha Regi rosszul lenne éjjel jobban elférjünk ha magamhoz veszem igy akomodot odébb toltam és a polc alá befeküdtem (igy jön ki a hely). a reggel 5ös evéskor épp szopizunk az ágyban én a polc alatt de kicsit balra tőle mert odabujtam Regushoz h elérje jól a cicit és nem leesett a polc??!!! 5 centire a fejemtől landolt mögöttem a sólámpa(!!) meg a többi kis cucc mind a hátam mögé. Regus üvölt ugy megijedt de gondoljátok már el ha forditva szopik a másik ciciből akkor pont ráesik v ha én épp alszok akkor pont a polc alatt fexek és a fejemre esik az a lámpa! v ha nem huzom ki az ágyat és a pelusozóra esik mikor regi rajta van?? jesszus hihetetlen mik történnek velem mostanában.

na bocs ha sok voltam de ezt muszáj volt. kész vagyok. megyek fürdök aztán készülődés dokihoz:(

andy

Kép
andy30

Márti! és mindenki!
Epekő Műtét mivel nekem kijött az epecsatornába így szájon át szedték ki (nem éreztem semmit, bódítottak,de nekem altatással ért fel).Majd az epehólyagot is ki kell szedetnem szoptatás után.Petrik addig anyuékkal és a férjemmel volt felváltva.Péntektől hétfőig voltam kórházban.Elég jól viselte talán én rosszabbul, az volt a fura h végig aludhattam az éjszakát.
Hallottam valakitől h szintén szülés után volt epeköve és megállapították h a magzatvédő vitaminból csapódott ki a kálium vagy kálcium ezt már nem tudom.

Zöldi:Nekem a hordozó kendő már nem aktuális.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Ma megjött végre a GYES és a családi. Csak nem teljesen értem a logikáját.. :? Segítség a megfejtésben! Először is december 20-án született Noel, így dec.-re már nem jár semmi? Másik: ugye most 3 havi családi és GYES-nek kellett volna érkeznie min. (január, február, március). A családi meg is jött a 3 hónap, viszont GYES két teljes havi és egy pedig 25700 Ft helyett 10320 Ft. Az most mi?? Márciusra kicsit kevesebbet adtak vagy mi történt?? Kérem a megfejtést!? Decemberre akkor nem jár már? És a 3 hónapból 1 havi GYES miért rövidült meg több mint a felével? Köszi!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

halihó!

Elég jó éjszakánk volt,este 10-től reggel 7-ig aludt arni és gyors szopi után még fél 10-ig.Tehát azért annyira nem viselheti meg a fog.Este már nyűgi volt,és néha úgy felsír hogy érződik hogy belenyilal neki a fájdalom.

Zöldihatszor eszik mindig.560grammot evett összesen tegnap,ami elég kevés szerintem egy 6700g-os babának.Este adtam neki vizet azt elfogadta.Viszont amikor szopizik egy idő után elfordítja a fejét.tehát nem kell neki.

Klassz a cipellőd,milyen szerencsés vagy :wink:

Andy:Szerencsétek volt a polccal kapcsolatban,még belegondolni is rosz hogy mi lett volna...ne is tegyétek vissza most már.
A vendégekre pedig annyira haraszom akik a beteg gyereket odaviszik egy egészséges csecsemőhöz :evil: Nem tudom mit szólnának ha te vinnéd oda a gyerkőcöt betegen,míg ők egészségesek?
vidd el dokihoz,jobb lesz meglátod! :wink:

mush:jó megjártátok a nagymamival,ne idegeskedj és szólj anyukádnak hogy egy kicsit jobban fogyeljen rá.

mi egyre megyünk oltásra.kíváncsi leszek dokinéni mit szól a fogához. :lol:

KépKép
lyndee

aida:én decemberre is kaptam,igaz nekem tgyásom van de tök mind1 minek hívjuk.a márciusit még nem kaphattad meg mert mindig visszamenőleg adják.tehát vszínű a dec-jan-febr-kaphattad meg.és a december a kevesebb mint a fele.
a márciusit pedig április elején küldik.

KépKép
lyndee

Mérettáblázat 1. :

Kép

Mérettáblázat 2.:
Kép

Andy, jobb nem is belegondolni, hogy mi lehetett volna....
Jobbulást a pici lánynak!!

Kubus, nekünk azt mondta a gyerekorvos, hogy nem érdemes beadatni, hisz több olyan vírus is van, ami szintés hányást, hasmenést okoz.

Zöldi, az albumban vannak, igaz mostanában hanyagoltam a feltöltéseket, de majd a napokban csinálok már friss fotókat.

verzso

Sziasztok!

Nagyon szép napsütéses nap van nálunk! Olyan jó! :D :D :D
A szél még mindig fúj, de már nem olyan vészes. Igaz reggel fagyott és állitólag még hó is esett.

Hááát én is megártam. Reggel beállt a derekam. Sajna alig bírok mozogni, alig bírom Odett-et emelgetni és apa nem biztos, hogy most haza tud jönni. Brrr.

Márti:
Még mindig nagyon szépek és aranyosak a gyerkőceid ! :D

Kubu: Mi beadattuk a rota ellenit. drága ugyan de eü. pénztári kártyával fizethető. Én para mami vagyok! :oops:

andy: nem semmi a polc. hál' istennek szerencsétek volt. csak arra gondolj hogy nem volatok alatta. Reméljük nem lesz nagy baj Regivel megy a drukk.

Anita: epekőmütét brrr. szegény. remélem már jól vagy.
Vendég

Zöldi:
Tutti a cipő!!!
Nekem a másik véglet van az én lábam 34-35 -ös és ezt a méretet sem nagyon lehet kapni. ( legfeljebb a gyerekosztályon) :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.25 11:53-kor.
Vendég

sziasztok!

Körkérdés:
,ti szoktatok venni ruhacsomagot a tesz veszen vagy a vaterán?

jobb mintha egyesével szedném őket, kinőtte a 62 ruhákat, amiket meg anno vettem, hogy 68-s vállba szűkek a csajnak, biztos kajak kenus volt előző életébe a csajszi:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Andy,
Tényleg belegondolni is rossz mi lett volna, ha polc .... :twisted: nehogy visszategyétek.
Drukk h minden rendben legyen dokinál.

Aida,
Te miért Gyes-t kapsz ? az elméletileg később esedékes nem ? Dec 23-án szültem, tgyást a dec-jan időszakra együtt febr 10-én kaptam, februárit március elején a márciust most várom….
és halad az idő lassan vége a jó időszaknak, majd ha jön a gyed, brrrr

Zöldi, Verzso, Szorsolya,
Tulajdonképpen én is az mellett voksoltam ezidáig h nem kell, aztán majd amikor visszatérünk a témára meglátjuk dokibá mit mond mellette/ellene. Szorsolya egyébként 2x17.000 ugyi ?

Orsimorsi,
Nálam a teszvesz a preferált. Ruhacsomagot szoktam venni, nekem nagyon bejött idáig, sőt már többször akartam mondani nektek h nagyon jó áron szupi fiú rucikat/csomagokat vettem nála. Tényleg csak ajánlani tudom, ha gondoljátok. BneGabi (Hajmáskér)

kubuspace

Kubu:
az első 14 ezer vhányszáz volt. Nem emlékszem rá. A második is kb. így van azt nem tudom még nem váltottuk ki.
Vendég

Hazaértünk nyúzásról meg csavargásból, bementem hobbiboltba :oops: , Kobold meg szunyált a kenguruban... aztán a kocsiban... most meg a pelenkázón... ebédelnem kéne...

Andy: de jó, hogy nem lett bajotok! Kirázott a hideg...

Szorsi: a probléma ismerős, az én lábam is 34-35-ös, "imádok" cipőt venni :twisted: :twisted: :twisted:

Orsi: ruhacsomit én i szoktam venni, de csak kicsiben, ilyen 20-30 darabosokat nem. De kiscsaj ruhákból sokkal több van, úgyhogy csak győzzél válogatni :D

Anita: sajnálom a műtétet. Szájon át? Ilyenről még nem is hallottam :shocked: Eszembe jutott, hogy erről beszélgettünk még terhesen, hogy mekkora kárt tud okozni a nem szerves kötésben bevitt cucc. Csak ezt általában elfelejtik közölni a vitamin forgalmazók :evil:

Kubu: rotát én se adatom be, pláne, hogy Kobold elég bukós, inkább próbálok vigyázni, hogy ne kaphassa el.... :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Gyúrtunk vazze! Másfél órát róttam a futószalagot és tapostam a pedálokat. Jó vót!

Cipőm köszöni a magasztalást.

Gabi! Hanna ma szintén nyúzat, és holnap szintén böket :)

Anita! Örülök, hogy jól vagy és a műtét sem viselt meg nagyon.
(Azért az a vitaminos izé egy jó nagy marhaság :oops: )

Kép
zölddisznó

Lyndee! Hát az tényleg elég kevés. de biztos ő tudja!

Verzsó! tök jó fej vagy! Köszi!

Kép
zölddisznó

Orsi! Én szoktam ruhacsomit venni - régebben, de csak a nagyon jó minőségűt, mert a többibe ölég lepusztult cuccokat szoktak belecsempészni.

Kép
zölddisznó

Zöldi, nincs mit!

Még egy kis okoskodás(hű, de ráérek :lol: )természetesen ez sem "szentírás":
ÁTLAGOS növekedési adatok:

Súlygyarapodás:
0-3 hó 140-245 g/hét
4-6 hó 119-126 g/hét
6-9 hó 84-91 g/hét
9-12 hó 63 g/hét

Hossznövekedés:
0-6 hó 2,5 cm/hó
6-12 hó 1,25 cm/hó

Fejkörfogatnövekedés:
0-12 hó 7,5 cm

verzso

Hannának ezt meg sem mutatom! :)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!

Zöldi:nálunk is 18-as cipő volt az első.És boldog 4.hónapot,és állati szupi a cipőd

Kubu:nem ,nem én találtam ki(ahhoz én nem vagyok keratív :lol: )a neten találtam egyik éjjel mikro nem tudtam aludni :lol: :lol:

Márti:köszi :oops: ,egyébként az jutott eszembe h Anett baba mit szólna hozzá ha Oli elkezdené neki csapni a szelet?Persze csak ha még szabad :lol: :lol: :lol: És olyan jóképű fiaid vannak,Rékát nem akarja valamielyik bevállalni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi:én még nem vettem ruhacsomit,egy kicsit tartok atól amit Zöldi írt

Gabi,Orsi:milyen picurka lábatok van :) nekem meg az a bajom h magas a lábfejem és mindig eggyel nagyobb cipőt kell vennem emiatt,tehát nekem sem könnyebb :)

Nálunk:Oli olyan jókat alszik este,fürcsi után bealszik egészen reggel 9-ig.Komolyan mondom ez sem jó ,mert már abba vagyok fáradt h mennyit alszok :roll: :lol:
Itt reggel olyan hóvihar volt széllel h sózták az utakat,meg hóátfúvások voltak,most meg se szél csak tűz a nap,ezért fáj az én fejem :roll:

solya051020
Káld

teszvesz:végre sikerült vennem egy játszószőnyeget,vagyis én csak lőttem,keresztpapi meg fizeti,ez olyan elő húsvéti ajándék :lol: :lol:

Kép

solya051020
Káld

Na megyek egy kis házimunka.

Kép
zölddisznó

Ma kaptam emailben azt az új oldal címet,hasonló mint a teszvesz meg vatera,csak ez még ingyenes
www.auxx.hu

solya051020
Káld

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?