Új privát üzeneted érkezett!

Vicky,
nekem 2 yorkim is van, és a dokim azt mondta, hogy nem jelent gondot. nekem is nézték a toxo bigyót lombik előtt és még nekem sem volt, pedig kiskorom óta szinte mindig volt vagy macskám, vagy kutyám, vagy mindkettő. Az első kutyámmal pl együtt fagyiztam rendszeresen :oops: :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Viki mami,
arra milyen gyógyszered van, ha fáj a vesém?

i.kata
 
 

 
 

Vius,
szia!

i.kata
 
 


Sziasztok!

Megjöttem. Képzeljétek, én olyan hülye vagyok. Reggel még tökre örültem az eredményeimnek. Most meg tisztára elbizonytalanodtam. Felhívott délelőtt 2x a dokim, hogy ápr. 6-án mennem kell a belgyógyászatra egy endokrinológushoz és egy dietetikust is fel kell keresnem. Több orvossal konzultált és egyik sem javasolja nekem a Met-et. De akkor mitől fogok meggyógyulni? Lehet nem is PCOS-m van, hanem a pajzsmirigyemmel van valami gebasz? És mi az a fénylő szar burok, ami a petefészkeimet körülveszi?

Ditus annyit vagy eszemben. Tényleg mindig izgulunk valami miatt. Hol ezért, hol azért. Én mindig azt hittem, ha terhes leszek, megnyugszom majd. De látom rajtatok, hogy akkor se tudunk 100%-ig megnyugodni. Ez olyan érdekes dolog... :roll:

KépKépKép
bikfy
 
 


Én is kivi vagyok hogy van e toxom, igaz a lombik előtt nézték, de nem mondták hogy lenne. Nekem mindig cicusom volt, komplett szüléseket is vezettem le az évek során. Most is akkora hasa van mint egy ház! Hamarosan megint lesznek kiscicák. De most már valszeg nem fogok benne aktívan résztvenni.
Megcsinálom a szokásos helyét ha belemegy akkor oké ha nem csessze meg oda szül ahová akar, nem keresgetem mint tavaly. Tudom legszívesebben itt szülne bent a házban, erre kétszer is volt már példa :twisted: mert itt érzi magát biztonságban, de erre végképp semmi esélye az idén!

dita75
 
 


monic: Szeretném a laptetőt, mert mostanában mindig a lap utolsó hozzászólása az enyém és már kedz frusztrálni. :D És persze köszi az infókat. Meg nézhették ezt vajon inszem előtt is? Vagy csak a lombik előtt nézik?

dita: Biztos aranyosak a kiscicák. Mindig van, kinek elajándékozni?



vicky79
 
 


VICKY
Nekem meg inkább a lapalj szokott szerencsét hozni.

Eddig még mindig gazdira találtak. A tavalyi hármasikreknél már kezdtünk parázni hogy rajtunk maradnak, mire az egyik kollégánk mindhármat elvitte. Sajnos az egyik eltűnt a másik meg kimúlt. :cry: Olyan rossz különben odaadni őket, mindig megnézem magamnak hogy ki viszi el, van hogy még telefonszámot is cserélünk.

dita75
 
 


Vicky,

nekem csak a terhesség alatt nézték a toxo-plazmát, az inszemek és a lombik előtt nem.

Dita,

a kiscicákkal nagyon kell vigyázni, mert ők könnyen toxo-plazma hordozók lehetnek. Legalábbis ezt mondta nekem a kutyakozmetikus. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Hát pont emiatt nem lesznek most nagy figyelemben részesítve.
Már arra is gondoltunk apcival, hogy egy időre elvisszük a cicót egy ismihez, csak az a baj, hogy nagyon hiányozna ez a kis dög nekem, és félek hogy vmi baja esik. Haza akar jönni és elüti egy autó pölö. :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Na én is megjöttem :)

Bikfy: Ne aggodalmaskodj! Szerintem tök jó eredményeket értél el. A dokid meg tök alapos, hogy megszervezett neked mindenféle találkákat! :)

Én is sikerrel jártam. Dokkerbácsi szerint jók az állapotok odalent ;) és mehetek íratni a recepteket a következő inszemhez. Most 125E Gonalt fogok kapni stimulálásként és nem duphastont, hanem utrót méghozzá hüvelyen át. Úgyhogy így számomra méginkább indokolt az, hogy itthon maradjak utána :) Valahogy érzem a zsigereimben, hogy ez sikerülni fog, hisz 28 évesen fogok szülni ;) ezt érzem :)

hofeherke
 
 


Dita,
el ne vigyétek, mert elindul haza és kitudja hazaér-e valaha. Nem hallottad még ezt hogy a macska a helyhez ragaszkodik, ezért he elkerül máshová, gyakran megpróbálnak hazamenni...

Az én macskám volt hogy a ruhásszekrényembe ellett :roll: volt hogy a kanapéra (és nem is tudtuk hogy vemhes, mert csak 1 cicája volt :lol: ) és volt hogy az út túloldalára a bozótosba. Akkor 4-5 nappal ellés után hozta haza a piciket a nagyim ablakán keresztül :lol:

Monic,
amikor kismacskáink voltak, akkor mndig hozta utánam az anyacica a kicsiket, úgyhogy volt, hogy arra ébredtem, hogy 4 apró macsek kóvályog a hasamon éjjel :lol:

Bikfy,
ne kezdj el kombinálni!!!!! Tök jófej dokid van, hogy ennyire alapos veled.

i.kata
 
 


2 hét múlva lesz meg a rákszűrés eredménye, és ha jól működöm, akkor tájt kell megjönnie. Úgyhogy holnaptól elkezdem az arwen tornát. Azért holnaptól, mert ma beettem lapcsánkával :)

hofeherke
 
 


Mara,
jajj de jó, végre nálatok is beindul megint a gépezet :lol:

i.kata
 
 


mara,
mi az a lapcsánka?

i.kata
 
 


Sziasztok!
Bikfy, no para! Épp most dícsértelek, hogy milyen jó eredményt értél el, szerintem igencsak büszke lehetsz rá!:))
Ditus, holnap bogyókukucs? Akkor még nem is tudod hányan vannak odabenn:))) Bocs, a priviben már félrenéztem a dolgokat, a vonalzód zavart meg :roll:
Vendég
 


Kata, a lapcsánka nagyon finom: fokhagymás reszelt krumpli, ami olajban ki van sütve. Lapos, kerek formák. Nagyon fincsi, hmmmmm
Vendég
 


Sziasztok

Mara
nem fogod elhinni,pont nemrég kérdezte a férjem agyija,hogy nem kívánok e valami kaját? Na, mi volt a válasz?????

Lapcsánka!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:


Kata
Másnéven:tócsni,röszti,krumpli fasírt.....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist,
az nálunk a tócsi és múlthét csütörtökön csináltam vacsira :lol:

i.kata
 
 


Kata: Lehet felétek matutkának hívják... Reszelt krumpli van lisztel elkeverve, meg fűszerezve, és olajban kisütik. Mi tejfellel és sajttal esszük.

hofeherke
 
 


Bikfy
irgum burgum! :twisted: :twisted: Ne kezd má el ilyen szép eredmények után hülyeségekre gondolni! :evil:

Dita
holnapra ++++++++++++++++++++++++

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
én is azért csináltam, mert nagyon megkívántam. Nálunk n nélkül tócsi a neve. Legalábbis az én családomban :lol: hmmm, sok tejföllel és sajttal...most is meg tudnám enni. :lol:

i.kata
 
 


A rösztli kicsit más szerintem. Abban durvábbra van reszelve a krumpli és tepsiben sütik, nem?

hofeherke
 
 


Kata, és magad reszeled a krumplit, meg ilyenek? Az tök fincsi lehet! Én nem tudok ilyen készíteni, csak mirelitben vettem eddig, vagy anyósom készített ilyet és mentünk felfalni, mint a sáskák :oops:
Vendég
 


Mara

nem,ua, csak éttermekben hívják urasan rösztinek,ott meg lusták rendesen megreszelni a krumplit.... :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist
pedig tök egyszerű,és elrontani sem lehet! Szerintem ne hagyd ki!!!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *dy* 2009.03.24 19:32-kor.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Szerintetek szombaton nyitva lesz a Kistarcsai Kórház vérvétele? Mert kivettem szabit, hogy akkor majd lerendezem a vérvételeket, röntgent, EKG-t. És kicsit parázni kezdtem, hogy talán ők szombatot tartanak és a rendelő intézeti rész nem lesz nyitva.
Vendég
 


Ja azt el felejtettem mondani, hogy nálunk ezt a férjem csinálja :) Úgyhogy ma extra jó dolgom volt.
Twist: Nekünk van olyasmi aprítógépünk, amit a tele shopban is reklámoznak. azzal pillanatok alatt úgy összevágom a krumplit, hogy reszelni se lehet jobbra ;)

hofeherke
 
 


Dy, lehet, hogy megpróbálom, megnézem a net-en majd a receptet. A párom befalná, nagyon szereti:)
Vendég
 


Twist: Az lehet, mert ez egy áthelyezett munkanap áthelyezése, és ők dolgoztak azon a szombaton, amit most nekünk be kell pótolni, mert a műtéteket nem lehetett olyan gyorsan átütemezni. Hívd fel őket, biztos megmondják, hogy dolgoznak-e.

hofeherke
 
 


DY
Mi ezt tócsinak hívjuk! :lol: Apciék nincsenek oda érte így csak egyszer csináltam, de talán nem is baj mert igen hizlaló sajnos! :(

MARA
Ez nagoyn szupi és tecc ez a + gondolkodás!

KATA
Ez egy különleges macska, és az előbbek is ilyenek voltak, állandóank költözködtek szegények, Almádi 3x, B. füzfő aztán vissza Almádi utána Várpalota, Pét, aztán megint Várpalota. Soha nem ment el egyik sem, csak 3 éve a Koko ment vissza Pétre, mert itt nem érezte jól magát. Péten is volt hogy eltűnt 3 hónapra. NAgy ritkán ette haza a fene.
Ők hozzám ragaszkodtak, talán emiatt jönne haza nem igazán a hely miatt, hisz ez már nem is tudom hányadik lakhelye csórikámnak!

TWIST
Ez a rohadt freemail lefagyasztotta a gépemet, de igyekszem az avivával oksa?

dita75
 
 


Csajok én lépek még hajat is kell mosnom apci ma még a szokottnál is később jön haza még vacsiztatni is kell meg minden.

Jó éjt!

dita75
 
 


Twist,
nagyon egyszerű. Lereszeled a krumplit, teszel hozzá egy kis tejfölt, hogy ne barnuljon meg, só, bors, 1-2 tojás, kis liszt és persze fokhagyma.

Dita,
akkor szerencséd van, mert nagynéném levitte magávl egyszer a macskát Balcsira, aztán a macsak eltűnt 3 hétre.

i.kata
 
 


Dita: Jó éjt!

Kata: Mi tojást nem teszünk bele, így kevésbé laktató, de ugyanolyan finom :)

hofeherke
 
 


Twist,

a híradóban mondták az előbb, hogy a kórházak hétvégén csak ügyeletben lesznek, de azért kérdezd meg, mert nálunk ppl rendes rendelés lesz.

Én még soha nem ettem tócsnit és nem is hallottam. valaki leírná a receptet?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Képzeljétek kaptunk ma egy Bordoi kiskutyust.:)gyönyörű:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Már megint kidobál ez a sz*r. :twisted: :twisted:

azt hiszem lassan eltűnök én is mára, mert nekem is hajat kell még mosnom... :? :? na, meg egyébként is korán alvó lettem. Általában már 9-kor húzom a csendest.... :shock: :shock:


Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Két napig nagyon rosszul voltam szédültem meg remegtem egyfolytában.ma volt az első olyan nap mikor nem kóválygok
CSütörtökön megyek uhra.

A férjem most most kakiltatja a kutyust a folyoson a homokba.nem baj legalább ő is csinál valamit. :)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép Új kutyi :)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius: Tök cuki: Ráncos a pofija? Úgy látom jól beevett :)

hofeherke
 
 


Vius,
hogy-hogy kaptataok egy kutyust?

i.kata
 
 


Monic,
receptesbe leírtam az én furcsa nyelvezetemmel :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok

Zsuzska
Nagyon szép a szüléstörténeted. Pityeregtem is rajta.

Vius
Milyen édi kiskutyátok van. Mi a neve?

Ma egésznap görcsölt a hasam pedig jövöhétre nem várom.
meli80
 
 


vius: Nagyon édes a kutyus.



vicky79
 
 


Kép Bemutatom Zákányi Prézlit.

Kaptuk mert méret hibás meg szerettünk volna ilyen kutyit.
Bordoi Dog változatlanul ő is nöstény mint a többi kutyim.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


jah elfelejtettem irni hogy anno 40000 kértek érte de most megkaptuk ingyen :)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Már csak egy kivánságom van minden rendben legyen csütörtökön. a kilenc hónap alatt és persze a pici megszületése után.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


De édi kutyuli!:))))))))) Jaj, imádom őket!:)
Most csak ő az egy kutyusotok? Vagy van otthon másik blöki is?

Vicky, nálad mi újság? Reménykedhetünk? :wink:

Ditus, megkaptam az avivát, nagyon köszi!!!!
Vendég
 


Visszanéztem még annyira hogy Twistnek elmondjam végre sikerült az avivát elküldenem!

VIUS
Nálunk telephelyen 3 ilyen kutyi van, nagyon jó fej kutyák csak a cipőfűző mindig ott lóg az elég udni, főleg ha belékeni az emberbe,
Tavaly 9 kiskutyát ellett a nőstény, sajna mind elpusztult, Idén egy roti csinálta fel és csak kettő lett de olyan stram szép kutyik lettek.

Na most már tényleg léptem, apa még mindig nins itthon!

dita75
 
 


Vius

Persze, hogy minden rendben lesz. Most mész elöször?
meli80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: