Új privát üzeneted érkezett!

Fitie,
nagyon komoly ez a kép :lol:

i.kata

Fitie!
Cuki a Petike tappancs!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Pocaksimi a jó fiúnak!!!!!! :D :wink:

phpBB: Kép
belluska

Fitite, nagyon baba :D megcsikizted neki ? :wink:
wepe

Jó reggelt mindenkinek!!!!! :lol:

Kriszta!
Hogy vagy? :D
Puszillak!!! :lol:

belluska

Sziasztok !

Mindenkinek :D
wepe

sziasztok!
köszönöm a tegnapi névnapi-köszöntőket!!! aranyosak vagytok!!!:D

Gabó!
csak semmi izgalom, amikor ott leszel, mindent fogsz tudni! Mindent szépen leírnak, és a szájadba rágják! ezen tényleg ne parázz!!!! ha problémád van telefonálsz és nagyon kedvesen akár ezerszer is elmagyarázzák Neked!!!

Zsuzska!
micsoda csodapoci :D :wink: nagyon klassz! Tényleg látszik! Gratulálok! Milyen jó lesz shoppingolni!!!! :lol: :P

Fitie!
hát ilyet :!: :wink: Ilyen lábacskafotót :D :P De szupi!!!

Kata!
látom, picit megnyugodtál! nemsoká UH és ne izgulj kérlek!!!

Többiek!
puszi mindenkinek!!!!!
dezsina

Sziasztok
Kicsit nehézkesen mozogtam az elmúlt napokban. Holnap megyek varratszedésre.
Sajna most már annyira sokan vannak az intézetben hogy talán az év vége felé vagy jövőre számíthatok bármire is. Hát ettől nem lettem boldogabb. 3 hónap múlva kell majd jelentkeznem a Tanár úrnál.
Nem tudom hogy ebben a helyzetben össze tudunk e szedni annyi pénzt hogy mi finanszírozzuk a beültetést. Sajnos jövőre már 40 éves leszek, egyre kissebb az esélyünk.
De azért nem adtuk fel.

Fitie
Nagyon édes a tappancska.

Kata
Kitartás nemsokára uh. És te is mehetsz shoppingolni mint Zsuzska.
Belluska
Megvagyok, 2 napja fájdogál a fejem. De már legalább tudok tüsszenteni :lol: :lol:

Puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Kriszta,
hátha megint előre vesznek a veséd miatt. Az nem lehet szerinted? Megírjam priviben, nekünk mennyi volt a kezelés ára?

Dezsina,
igyekszem nem izgulni, meg aggódni, szerintem egész jól megy. :lol:

i.kata

Kriszta!
Akkor most mégis ki kell várni a sorodat?Ezt nem is értem! :roll:
El sem hiszem szinte,hogy ennyien vannak!Ez elég elkeserítő! :(
Valahogy nem lehet még is csak előrébb hozni?
Örülök,hogy már legalább megy a tüsszentés!Gondolom napról-napra egyre jobb lesz!
Reméljük pozitívan alakulnak majd a dolgok a következő próbálkozást illatően,mármint időpont terén!Én nagyon drukkolok miatta! :lol: :lol: :lol:

belluska

Kata
Nagyon örülnénk neki, mert igazából csak sejtéseink vannak.

Igazából 3 hónap múlva majd okosabbak leszünk :lol:
Vendég

Kriszta,
szerintem menni fog a köv. lombik megint soron kívül, mert Tanár úr biztos nem akar kockáztatni a veséd miatt. Nagyon drukkolok!
Hűűű, és de jó lesz, mert szinte egyszerre mentek Ladivával és Wepével :lol:

i.kata

Kata!
Remélem igazad lesz! :lol: És akkor lesz min. három kismamink akinek lehet majd küldeni a babaragacsokat! :lol: :wink:

Kriszta!
Reméljük hátha mégis sikerül és Ladiváékkal kezdesz(legalább is majdnem egyszerre)!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Kata babái tessék szépen növekedni !!!!
Pocaksimi!!!!!! :lol:
Zsuzska picurkájának is és Petikének! :D

Tündi írjál ha van időd!!!! :D

belluska

Sziasztok!!!

Végül 2. éjszaka nem kellett mennem dolgozni, így hazamehettünk vidékre, jó vol pihenni egykicsit.

Képzeljétek Minnie 22.-én nagylány lett!!! Majd teszek fel cuki bugyis képet, igazán mókás benne... :-)

Dezsina!
Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Kata!
Aranyosak maszatkáid, pocaksimi nekik!!! :) :) :) :) :)

Kriszta!
Pihenj sokat és erősödj! :)

Zsuzska!
Tényleg szépen gömbölyödsz, nagyon aranyos a pocid! :lol: Pocaksimi!!! :D :D :D

Belluska!
Tündériek a gyerekek!!!! :)

Fitie!
Nagyon jól sikerült a fotó Petike talpacskájáról! Puszi neki!!!

Wepe, Ladiva, Salygabó!
:D :D :D :D

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie, Belluska,
köszi a pocaksimit, átadtam :lol:

Ma elég ramatyul vagyok...úgy érzem hogy fáj a vesémnél, ég a szemem, most este rámjött az émelygés :roll:

i.kata

Kata!
Sajnálom, hogy rosszul érzed magad, pihenj sokat! :? Az émelygés meg csak jót jelenthet, még ha kellemetlen is... :D Pocaksimi!!!

Küldök neked képet Minnieről, hogy egy kis mosolyt csaljak az arcodra!!! :D
A rajta lévő bugyi egy 62-68-as baba bugyi, csak át lett alakítva, így 325 ft-ból megúsztuk, ha kutyaboltba veszük, csak azért mert van rajta 3 fodor, 3500 ft-ba kerül!!! :?

Kép Az első bugyim...

KépKép

Kép
minnie manó

Kata
Elküldenéd nekem mennyibe kerül a beavatkozás?
Vendég

Mindenkinek szép estét!!! :)

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Eszméletlen helyes a kutyid a bugyogóban!!!!Lánykámnak is megmutatom holnap! :lol: :lol: :lol: Olyan jót nevettem,de tényleg cuki!
Örülök,hogy nem kellett menni dolgoznod és így jutott idő egy kis pihire is! :P

Kata!
Jó lesz az az émelygés!Örüljünk neki!Csak ne legyen elviselhetetlen!
De azért remélem holnapra jobban leszel! :lol: :wink: Aludj jól!

Jó éjt csajszik!!!!! :D

belluska

Jó reggelt!

Minnie,
nagyon édes a kutyid a bugyiban :lol: Nem szedi le magáról?
Amúgy az én kislány yorkimra eddgi sosem kellett bugyi, mert amikor tüzel, akkor állandóan mosakszik, így nem csöpögtet :lol:

Kriszta,
elküldtem, de ne legyen rá szükséged! :lol:

Belluska,
émelygés most nincs, mondjuk többnyire délután-este szokott lenni, viszont ez a szél nekem nem tesz jót :evil: Tisztára meg vagyok fázva.

i.kata

Jó reggelt! :lol:

Kata!
Vigyázz a megfázásokkal,egyél sok gyümölcsöt és igyál sokat!!!!!
Gyerkőceim is szerintem ettől a szeles időtől nyűgik! :?
Reméljük most már gyorsan jön az igazi tavasz!!!

Szép napot mindenkinek! :lol:

belluska

Belluska,
sokat iszom, és rengeteg gyümit is eszem, úgyhogy remélem nem durvul el. :roll:

i.kata

Sziasztok !

Mindekinek szép napot kívánok ! :D
Kata, vigyázz magatokra! Naracs ? :lol:
wepe

Wepe,
bizony :wink:

i.kata

Sziasztok!

kicsit hallgatok, mert munkahegyek és sajnos kínoz a fránya hólyaghurut. :evil: ma megyek dokihoz, mert nem bírom tovább. (Évente 2-3* fordul elő velem, a dokik tanácstalanok és nem tudnak kigyógyítani) :cry: Most jó sz@rul vagyok...
dezsina

Minnia az én kutyusom mostanában állandóan dugni akar:)De olyan szinten,hogy minden farmeros lábra ráugrik...Ez normális szerinted?Ma reggel félálomba arra ébredtem,hogy mellettem feküdt az ágyban:):)Édes a kutyud ebben a bugyóban:)

salygabó

Dezsi, jobbulást, és remélem, teljesen kigyógyítanak ! :!: :!: :!:
wepe

Dezsina!
Jobbulást kívánok és tényleg el kell akkor menned orvoshoz!Nem gyerekjáték,komolyan kell venni!
Puszillak! :lol:

belluska

Wepe! Belluska!
:) köszönöm... remélem holnapra már jobban leszek... csak indulhatnék már a dokihoz :!: :?
Kb. 2kor mehetek, addig tartom a frontot a dolgozóban... 8)
dezsina

Dezsina!
Mit mondott a doki?Remélem kapsz rá megfelelő gyógyszert! :lol:

Jó éjszakát mindenkinek! :P Kép

belluska

Sziasztok!

Belluska!
Örülök, hogy sikerült megnevettetnem téged és remélem lánykádat is!!! :D :D :D

Kata!
Napközben nincs rajta bugyi, csak éjszakára, ugyanis a kisasszony mellettünk alszik... :lol: :lol: :lol:
POCAKSIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezsina!
Vigyázz nagyon magadra, jobbulást!!! :) :) :)

Salygabó!
Nem emlékszem, hogy írtad-e, neked mi a neme a kutyidnak. Minnie nem csinál ilyet, bár pl. ha a sógoromat meglátja, néha hanyadt vágja magát neki... :?

Wepe!
:D

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Dezsina,
gyógyulj meg gyorsan! Remélem mostmár végleg kigyógyít ez a doki. :wink:

Én megint elkezdtem aggódni, mert reggel vettem észre megint egy kis barnázást :cry: Igaz nagyon halvány, de most iszonyatosan parázok miatta.

i.kata

Sziasztok

Kata, barnázás nekem végig volt egészen a 12. hétig, hol gyengébben hol erősebben. nagyon paráztam én is de nem lett semmi belőle, nyugika, pocaksimi :D

pussz mindenkinek :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

sziasztok!

megint egy rossz példa egy lelkiismeretlen dokikra... :evil:
megint egy példa, hogy a régi dokihoz kellett volna mennem, és nem kényeskedni, hogy rosszul lehet ott parkolni, meg fizetni kell a parkolásért, meg gyalogolni kell :evil: Mert hülye fejjel ezért nem mentem a régi bevált dokikhoz, aki ugyan nem tud kigyógyitani abból, hogy soha többé ne legyen hh-om, de legalább megvizsgál UH-val, hogy nem húzodik e rá a vesémre...
Ez a doki, adott gyógyszert (vizeletet nézett) és kész is volt a vizsgálat. Ez még nem lett volna baj. Csakhogy a vizsgálati papíromra ráírta, hogy puha jól tapintható has, ép vesék stb. DE hát nem is érintett meg :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Pont ezért mentem szakrendelésre urológiára, és nem a házidokihoz, aki kiírja a gyógyszert és azt mondja, hogy öltözzek fel melegen...
nagyon mérges voltam.
a gyógyszert szedem és jobban vagyok. de puffogok még.

Minie!
köszi, a fentiek alapján gyógyulgatok....

Belluska! Wepe!
:D :D
dezsina

Sziasztok !

Hát Dezsina, nem semmi, én is szoktam így járni, mert sajnos csak írják a sablonszöveget, és a fele sem igaz :evil:
Nem mész el a bevált dokihoz is ? Vagy az sok időt vesz el, vagy maszek ? Vagy régi bevált módszer vagy gyógyszer ???
Gyors javulást kívánok !!!

Kata, szeritem beszélj orvossal a biztonság kedvéért !

Fitie, és Neked a 12 hét alatt folyamatosan volt, vagy csak amikor mensi ideje lett volna ?

Mindenkinek szép napot ! :D
wepe

Wepe!
most már nem megyek el a bevált dokihoz, mert igazából a gyógyszer valóban meggyógyít, csak elvártam volna, hogy megvizsgálnak rendesen... :?
köszönöm, igyekszem gyógyulni, de máris jobban vagyok... :)

Kata!
feltétlen telefonálj be a barnázás miatt!!! :!:
dezsina

Wepe

folyamatosan volt halvány barnázás nálam, arra az időszakra amikor naptár szerint mensizni kellett volna felerősödött. A nőgyogyim azt mondta hogy ez pl simán lehet attól hogy nálam 3 embriót ültettek vissza és egy tapadt meg, a másik kettő pedig vagy felszívódott vagy valamilyen formában kifelé távozott. Sokszor spontán terhességnél is előfordul a barnázás az első 3 hónapban.

Dezsinának igaza van, szerintem is telefonálj be Kata

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie, köszi a választ, érthető !
:D
wepe

Dezsina!
Hát igen,sajnos nem mindenki végzi tisztességgel a munkáját,de az a lényeg,hogy te rendben legyél és teljesen meggyógyulj!!!!! :lol:

Kata!
Sokaknál van ilyen barnázgatás a terhesség alatt,de hát nyilván megijed az ember!Hívd fel az intézetet biztonság képen!
De ne idegeskedj nagyon az nem tesz jót!!!!Ha telefonáltál írjál azért nekünk!

belluska

Minnie!
szombattól megszünik a női vonal, úgyhogy csinálj új vonalzót!!!
dezsina

Sziasztok!

Ma még ne telefonálok be, mert elmúlt. Egy vagyon kicsi barna volt csak, és most nincs semmi. Ha holnap is lesz esetleg, akkor tuti telefonálok.

Pár nappal, mielőtt tesztelet, akkor egy napig barnáztam és betelefonáltam, de nem mondtak semmit, csak hogy ne figyeljek oda rá. :roll:

i.kata

Sziasztok!

Dezsina!
Nem tudod véletlenül, hogy miért szünik meg az oldal? Tudnál nekem segíteni abban, hogy akkor most hol tudnék vonalzót készíteni? Nagyon tetszik a tiéd, fel is mentem arra az oldalra, de nekem az kínai... :?

Előre is köszi és örülök, hogy jobban vagy!!! :D :D :D

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Kata!
Na ennek máris nagyon örülök,hogy már el is múlt!!!!Mit tudni mitől van! :roll:
Pihenjél ha van lehetőséged rá!!!!! :lol:
Simizd sokat a kis Maszatkáidat!!!!Én is küldök nekik!!!! :P :wink:

belluska

Sziasztok!

Mai sztárfotóink:

Kép

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És ezt írta a doki:
"A terhes méh üregében egy szabályos petezsák látható. Átmérője 52 mm. Benne egy élő embryo. CRL: 35 mm. Ritmusos szívműködés, négy végtag és intenzív embryonális mozgás látható. A korábban látott többi petezsák közül már csak egy kicsiny 12 mm-es látszik, benne embryonális elem nem látható. A méh környezetében kóros képlet nincs.
A látott kép AIH révén fogant, élő, intact, 10 hetes singularis intrauterin terhességnek felel meg."

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!!!! :P :P :P
Ez fantasztikus :!: :!: :!: :!:
Milyen nagyot nőtt!!!!Gratulálok,úgy örülök nektek!!!!!!
Vigyázz a kis drágára!!!!!És persze magadra is!!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan jó látni egy ilyen kis pici életet odabent!!!!Pocaksimi!!!!! :lol: :wink:

belluska

Szia Zsuzsi!Gratulálok,gyönyörű szép nagy babád van!Vigyi magadra,és mikor talizunk?:)

salygabó

Zsuzska, nagyon ari, szép !!!! :D :D :D
Te hányszor voltál az intézetbe a babával uh-n ?
És mész még ?
Kata, Te is nem sokára hasonló méretekkel dicsekedhetsz ! :D :wink:
wepe

Zsuzska,
gyönyörűek a sztárfotók! Gratulálok!

i.kata

Zsuzska!

Olyan jó látni, hogy te már itt tartasz!!!! :D :D :D
Gratulálok a csöppséghez, nagyon jó fotó, jól kivehető rajt a baba!!! SOK-SOK POCAKSIMI NEKI!!! :lol: :lol: :lol:

Minnie

KépKép

Kép
minnie manó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?