Új privát üzeneted érkezett!

Hihi! Ezt kérdezte Kubu is:
[quote]K írta:ubu! Az egy dupla méretű pelenkázó, vaterán lőttem egy ezresért asszem. Az van anyóséknál, és fürdéskor használjuk az ágyra terítva.

Kép
zölddisznó

MArcinak es Nolinak is mennyi haja van! :shock:

trombi. nagy cuki Panka. en mindket combomra szoktam ratenni keresztben.
nem lehet, hogy azert sir, mert enne meg mert finom, de mar tele van a hasa?
Sophie kezdi megszeretni a hasonfekvest. eloszor csak 1-2 percig birta, de most mar 5-15 perc kozott. ha elfarad leteszi a fejet es reklamal.

Sophie akkor szokott sirni, amikor ejszaka kiveszem a szajabol a cicimet, mert elmegyek wc-re, de mire visszamegyek apa megnyugtatja, de persze a cicit visszakeri. :wink:

zoldi. mennyi idonek kell eltelnie szopi es torna kozott? nincs negativ hatasa a tej mennyisegre?
szepet horgotal!
mikortol kell hogy kinyomjak magukat a bebik hason?

lanyok. amikor kerteszkedtek, miben van a bebi? marmint babakocsi, vagy mozes? pihenoszek?

na jo akkor eldugolok, ez az oldal velem van tele. :oops: :oops:

KépKép
KépKép
mush589

Mush:nálunk úgy van,h először elaltatom a babakocsiban és utána jöhet a kertészkedés,de közben odamegyek és egyszer-kétszer "megrángatom" a kocsit h azt higyje megy alatta :lol: :lol: eddig bevállt

solya051020
Káld

Köszi Zsiri!

Musi! Gőzöm nincs, honnan az a figura. Akár a gardenből is jöhetett.

Nyugodtan lehet tornázni. Sőt!
4 hónaposan a könyöklés az elvárás, 5 hónaposan kéne kb. tenyérre támaszkodva kinyomni magyát. 3 hónaposan elég, ha nyak ls hátizomból emel.

Kép
zölddisznó

Na én ágy! Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Mush:meddig lesznek anyudék?tök jó lesz nektek :D :D

solya051020
Káld

sina:
Kép

solya. pentek este mennek. a 87 eves nagymamam i jott. szoval 4 generacios csaj party lesz. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Kép

hasonlit??? :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Mush,
yeeeeeah micsoda jó csajos buliban lesz részed. Nem semmi a nagyid h ő is ilyen aktív.
Édesek a képek nagyon.
Valamelyik nap néztem a bbc-n a leggyengébb láncszemet, és pont az egyik játékos sheffield-i volt :D Eszembe is jutottál

Zöldi,
megnyertem a könyvet 1949,-Ft végül az nem is olyan rossz ár :D főleg h a héten városozom, tehát el is tudok ugrani érte :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó reggelt Csajok!

Minden napra van egy kis para... Zsófi már másfél napja nem kakilt. Gondolom ezért a táp okolható, mert amíg csak anyatejet kapott, addig napi 3 adag volt. Tudom, a másfél nap még nem gáz, csak hát jobb lenne, ha már produkálna vmit.

Zöldi!
Hanna annyira gyönyörű!!! A rucija is naggyon csini!

Ez már lehet, hogy volt téma, de az anyukák tornázása nem befolyásolja a tej minőségét/mennyiségét? Én is elkezdenék itthon tornázni, de félek tőle, hogy a nem túl sok tejem rovására megy.

Mush!
Sophie is csodaszép!!!

Nálunk kertészkedéskor a babakocsiban van Zsófi. Én csak akkor tudok bármit is tenni, ha ilyenkor bealszik. Ha nem (és ez egyre gyakrabban fordul elő), akkor tologatni kell, egyébként sírni kezd.

Aida!
Noli az egyik nagy kedvencem innét a topikos babák közül! Annyira helyes kissrác!!! Te meg a súlyoddal menj csak el dokihoz, ne várd meg, mígy 40 kiló leszel! Basszus, nagyon szívesen adnék neked néhány kilót...

Akinek nem írtam külön: minden baba nagyon aranyos!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

jó reggelt!

A fiúk még alszanak,gondoltam addig írok pár sor.

A foggal kapcsolatban amit írtam az este hogy az egyik oldalon van piros gumó...szóval a másik oldalon azért nincs mert már kibújt a fog.kis fehér hegy látszódik.nagyon nem engedte megnézni de kitapintottam és kemény.És kezd összeállni a kép,hogy miért nyűgi annyira és miért nem eszik úgy ahogy szokott.Ja és a pár nappal ezelőtti 37,6-os hő. :shock:
Holnap megyünk oltásra,mondom majd a dokinak hogy pillantson rá.
És persze ahogy írtam az a furi hogy nem a metszőfog hanem a 2vel melletti :D mindi két oldalon,ti láttatok már ilyet?

berni:ne aggódj,nekünk 3-4 naponta van kaka és csak anyatejes Arni,lehet most már nektek is így lesz.

mush:mi még nem kertészkedtünk :oops: ,de én a hordozóba szoktam kivinni és van egy kerti asztalunk arra rakom rá.de hamarosan már a babakocsiba teszem.

KépKép
lyndee

Berni! Tényleg no para, tuti a táp a ludas. Tesóm is ezt mondja.
Hanna köszöni bókot!

Lyndee! Akkor kiderült a kis vámpír nyűgösségének az oka. Furi, de lehet, hogy nem a metszőkkel kezdi.

3 biciklipumpám van, és egyikkel sem tudom megközelíteni a babakocsikerék szelepét! :twisted:

Itt eső. :(

Képzeljétek, elővettem a tavaszi copőimet, és mindet kihíztam. Terhesség alatt nőtt lábam, pontosabban vastagodott. 42 lett, ráadásul férfi-széles. Apa örül, hogy lassan örökölhetem a cipőit. Az esküvőmre is edzőcipőben fogok menni. :twisted:

Kép
zölddisznó

2. Ha sportolsz, kevesebb tejed lesz

NEM IGAZ! Nyugodtan lehet sportolni a szoptatás alatt is. Akár már a baba születése után 1-2 héttel el lehet kezdeni óvatosan tornászni. A nagy intenzítású és aerob edzések még kerülendőek, de egy kis átmozgatás már belefér. Ezenkívül nagyokat sétálhatsz a babával, ha jól esik és bírod, akkor tempósabb sétára is vállalkozhatsz, ha a babát hordozókendőbe (vagy, ha már nagyobb, kenguruba) teszed.
A baba 2 hónapos korában elkezdhettek baba-mama tornára vagy baba-mama jógára járni.
A nagy vízveszteséggel járó edzéseket érdemes kerülni a szoptatás alatt (pl. spinning), de egyébként szinte minden sportot űzhetsz, ami jólesik és belefér az idődbe. Fontos, hogy edzések után mindig pótold a vízveszteséget, igyál legalább fél liter vizet (de inkább egyet)!!!

Kép
zölddisznó

hát az is lehet hogy még az azutáni fog,most már nem tudom eldönteni csak hogy nagyon bent van.

jó hír a torna,lassan nekem is el kellene kezdeni.Szülés után visszamentem +1-ra most +4nél tartok :?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Lyndee! Gergőnek is van ugyanígy két kis gumó az ínyén és mostanában nagyon nyűgös és nemevős, nyálzik és állandóan rágja a kezét, de én nem akartam elhinni, hogy azok a fogak jönnének ki először. Na és ilyen korán. :shock:
Ezek szerint lehet?

Kép
Kép
Kép
erika26

Zöldi! Hanna nagyon szép a horgolt ruhácskában!
Ja és köszi igyekszem jókedvesedni.

Solya! Oli-Réka kép nagyon jó!

Trombi! Panka édes!

Kép
Kép
Kép
erika26

hahó

a helyzet nagyjábol uaz nálunk mint tegnap.
Regus orra talán jobb vmivel mert ha szivom már kevesebb jön ki meg uolyan fehér szoval nem lett rosszabb.
a köhögés is kevesebb viszont olyan nedvesebbnek tűnik kicsit mintha váladékos lenne. most hivtam védőnőt azt mondta vmi sinupret-et vegyek neki és adjak a köhögésre.
ma kimegyünk kicsit sétálni is van kis dolgom csak nem lesz baja majd jól bebugyolálom.
hője meg 37 vagy max 37,3ra ment fel este de azt mondja védőnő azzal nem kell foglalkozni sztetek sem? 37,5-től mondják h adjak neki nurofent de a 37,3 olyan közel van hozzá. mondjuk eddig nem adtam semmit és már nagyon várom h javuljon.

én mondjuk uugy vagyok torokfájás köhögés meg orrdugulás iszom a teákat ezerrel meg vitaminokat calcium stb elmulhatna már. de ha ez allergia akkor nézünk nagyokat mert a gyócceremet nem szedhetem amig szoptatok. igaz apa vett tegnap homeos bogyot allergiára kv vagyok az használ-e. ha igen akkor nem is térek vissza a gyóccerre utána sem sőt apának is javaslom.

éjjel viszont jót aludtunk éjféltől 5ig majd 8kor ugy keltettem most meg megint alszik remélem délig. már 4óráként eszik igaz tegnap du adtam egy extra adagot neki a folyadék miatt de védőnő szerint ha nem nyűgös stb akkor elég a 4órás evés. sztetek is? pár napja álltunk rá erre még csak. amugy minthanyugodtabb lenne azóta. lehet a túl gyakori v kicsit összevissza evés alvás is zavarta a nyugalmát. egyébként a suttogós 4órás napirend. egész jó.
na megyek mert már megint köhög szegény.

andy

Kép
andy30

Mági! Hogy vagytok? Beni meggyógyult már?

Andy! Jobbulást nektek!

Musi! Sophie nagyon hasonlít!

Kép
Kép
Kép
erika26

ja és bocsánat de nemtok visszaolvasni pedig ugy szeretnék ezért nem irtam most senkinek sem de remélem mindenki nagyon jól van!!! már hiányoztok is de egy pár napig még sztem nemtok oolvasgatni nagyon..:(

andy

Kép
andy30

Kubu! Marci milyen nagy! Akartam kérdezni, hogy még csak tápit kap vagy adsz már neki mást is?

Aida! Szerintem is menj orvoshoz! Noli szemei nagyon szépek, Gergőé is hasonló színű, remélem így marad. Mi mindketten kék szeműek vagyunk.

Kép
Kép
Kép
erika26

Van valakinek medela elektromos ellszívója? Ha igen akkor mennyire jó?

Kép
Kép
Kép
erika26

Andy! Csa 38 felett kell lázcsillapítani, addig a láz hadd ölje a bacikat!

Kép
zölddisznó

sziasztok,hoztam pár képet:)

megcsináltam a mókához a kesztyűt,Réka nagyon élvezte:)
tetszett neki, főleg amikor sikerült elkapnia:)
most kint alszik az erkélyen a babakocsiba.

Kép móka Kép fincsi Kép micsoda forgó Kép jóllakva Kép úgy tetszik Kép szív küldi Kép Kép mókához a kesztyű

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, a betegek meggyógyultak.

Hát nem mondanám, hogy a mai nap jól indult..., Dani a szokásos reggeli nyügije most tovább tartott. Ma még nem sok mindent csinált a síráson meg az evésen kívül.

Én próbáltam megnézni az ínyét, de én nem látom duzzadtnak, de a nyálfolyás, meg a kéz (illetve minden) tömködése az megvan.

Akkor szélvihar van, de nem érdekelt sétáltam vele egy kört. Most alszik. És délután megint megyünk. Próbálom kicsit kitolni az esti lefekvés idejét, hogy ne kelljen mindig hajnalban...

Minden baba gyönyörű!!!!

Kép

Kép
dcili81

Ja igen kérdés:

Nagy általánosságban mikor kell a hátáról a hasára fordulnia?
Vagy mikor jó, ha ezt csinálja?

Kép

Kép
dcili81

Mush: Ha kisüt a nap, csinálok képet a kertről, ígérem!!! Amíg kertészkedem, Domi a mózesben alszik mellettem (babakocsin, nem szeretem letenni a fűbe). HASONLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍT!

Zöldi: Elvárás szinten, nem baj, hogy Domi még egyáltalán nem forgolódik? Az a mániája, hogy háton fekve kinyomja magát hídba. Csak a sarka meg a feje van lent, és ezen jót röhög!

AIDÁNAK ÉN IS ADOK KILÓT!

Andy: Jobbulást!!!

Körkérdés: Mikor kezdünk el hozzátáplálni? Illetve meddig kell szoptatni, hogy a tápi teljesen kimaradjon? Lehet, hogy hülyén hangzik, de még olyan fura arra gondolni, hogy Domi bármi mást is eszik anyatejen kívül.

Kép
mannababoca

Andy:Remélem gyorsan túl lesztek a betegségen.nagyon sajnálom a kis Regit!Jó jel hogy nincs láza,nem lehet vírus csak egy kis meghűlés szerintem.nem is csoda ilyen nagy szélben.
Megkérdezhetem milyen homeos szert vettetek allergiára?

az én fiam sem forog még és egyenlőre el sem tudom képzelni hogy magától megforduljon hátról hasra. :oops:

orsi:szépek vagytok nagyon,ügyesen mókázik Réka.És nagyon jó lett a kesztyű :wink:

cili:mi is így kezdtük hogy nyűgösség volt és vígasztalhatatlan sírás olykor olykor,de nem mindig.Az ínyén semmi nem volt,most pár napja lett csak rajta a dudor és tegnap este pedig a fogacska.Azért figyelgesd :wink:

erika:pedig elhiheted,ha nem látnám én sem hinném el hogy olyan helyen jön először a fog :lol:

KépKép
lyndee

Gyors bekukk, ma még nem ettem :oops:
Bevásároltunk, most a zsráfot szórakoztatja a járókában :lol:

Betegeknek jobbulást, Aidának küldöm a kilókat :lol:

Már nem is érdekel, hogy hideg van, csak ez hülye szél állna el...

Torna: énisénisénisénis...

Forgás: Kristóf kb. egy hete csinálja, de nem rendszeresen, csak ha olyanja van, vagy nekünk van olyanunk "gyakorolni" vele (dévényes néni utasításai alapján)

Manna: ez a "hidazás" nálunk is nagyon megy. Főleg pelusozáskor, és jól kiröhög hozzá :twisted: :twisted:
A hozzátáplálás nekem is olyan furi. Egyrészt várom már, hogy milyen lesz, de másrészt annyira jó érzés szoptatni :oops: :)

Berni: ne aggódj, fog. :) Milyen tápi? A Hipptől iszonyú büdöset kakál, a BEBA-tól szinte meg se érzem...

Na, megyek enni, mert már csak a csülök jár az eszemben....

Kép

Kép
gabilany79

mushi: nagyon hasonlít rád Sophie.
amúgy amit kérdeztél, azt úgy csináljuk, hogy ráteszem egy törölközőre, és mondom neki,hogy most elfordulunk, amerre fordítja a fejét, abba z irányba elkezdem emelni a törölköző szélét, és így oldalra, majd hasra fordul, az az oldali keze amerre fordultunk beszorul a mellkasa alá, de azt írja a könyv,hogy ne vegyük, hanem emeljük meg azt az oldalt, hogy ki tudja húzni, max. megsimogatni, hogy inger érje és tudja, hogy ki kell húznia.
Aztán amikor kihúzta picit hagyom még hason majd visszafordulunk hátra, majd a másik oldalára.
ez benne van a babmókába, most kapod meg, anyudék viszik:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!!!

Minden betegnek jobbulást!!!!!

Mush:tök jó akkor csupa csaj,micsoda buli lesz :lol: :lol:

Orsimorsi:tök jók a képek,édes Rékád :D :D

Torna:én is gondolkoztam rajta csak félek kicsit nehogy a tej rovására menjen.Mert én szopi alatt megint híztam mint Rékánál. :? :roll: De végül is addig nem érdekel még szopik picur..majd utána leadom ahogy tettem ezt anno :lol: :lol:

Nálunk megint szép idő van,úgyhogy irány a séta.Ma egész nap főztem meg takarítottam,most tettem csak le a sejhajomat :lol:
Mai menü:húsgombóc leves nekem Rékának,bableves apának,krumpli főzelék és krokodil :D

Na megyek is majd este jövök

solya051020
Káld

Gyerkőc bealudt a járókában, míg ettem, aztán 10 perc múlva szegénykém olyan keservesen sírt fel. Biztos rosszat álmodott, a szeme sem volt nyitva. És utána kb. félpercenként összerezzent, és ugyanúgy felsírt. Kivettem, elringattam az ölemben és 2 óta most tettem le, de még mindig csicsizik :)

Solya: küldjél jó időt, lécci. Itt esik, fúj és 5 fok van :( Mi az a krokodil?

Cili, Lyndee: jövök a klubba. Szétszakad a hátam :(

Kép

Kép
gabilany79

Gaby nekem ma jobb! Holnap is megyek akup-ra, talán az utolsóra!
Hát a jó idő itt is elfér....

Danit este az oldalára tettem le, 5 perc múlva már a hátán volt, és mikor a következő szopira került sor, csak füleltem, hogy milyen mélyről hallom a nyöszörgést..., átfordult a hasára...

Kép

Kép
dcili81

Csajok! Tegnap írtam, hogy mikor kell kb fordulni. fél éves korban "elvárás".

Hozzátáplálás: fél éves kortól, de akkor sem muszáj, ha van elég tej.

Gabi, Boci! Nagyon szépen köszönöm a pöttyöket!

Kép
zölddisznó

hahó

most meg sipol ahogy veszi a levegőt ill ah kifujja most ihedjek meg v ez normális a köhögés ill váladék miatt?

adtam neki olyan sinupret-et ez ugye nyákoldó azt irta 3x 10 csepp hát én adtam 5öt mikor hazajöttünk du 3kor meg most is 5öt. egyre csunyábban köhög mármint zaccosan és lefeküdt aludni fél5kor de 5kor felébredt arra h köhög és nem is tudott visszaaludni szegény elkezdett sirni. megetettem utána vidám volt most megint köhög. sztetek holnap elvigyem dokihoz? nem kéne meghallgattatni a tüdejét? v várjunk? ugy féltem...

andy

lyndee: ha nincs láz akkor nem virus hanem meghűlés?

histaminum a homeos bogyó neve de van többféle ez általános szer de vannak speciálisak is gyóccertárban érdeklődj v homeós orvosnál

ja és azt honnan tudom ha fáj a torka? mert nekem pl fáj tökre de neki? és arra nem kéne adni nurofent az fájdalomcsillapitó is nem? téleg elég lenne ha csak anyatejet kapna az meggyógyitja?

Kép
andy30

Sziasztok!
Na nálunk ma megvolt a vendégeskedés. Voltak Marcinézőben, meg apánál névnapozni. Marci megkapta első focilabdáját!!!! :lol: :lol: :lol: Vajon miért???!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Zserbó jól sikerült, majdnem elfogyott!!! 8) 8)

Zöldi: ezek szerint odaért!

Manna: a számból vetted ki a szót! Ugyanezt akartam kérdezni???!!!! :lol: :lol: :lol:

Ja és azt is hogy ti az óraátállítás miatt változtattok valamin? Mert pl. Marci annyira tudja, hogy 8-kor fürdés van. Ha valami miatt késünk, akkor megy a reklamálás. Nekem a védőnő azt javasolta, hogy minden nap toljam el egy kicsit a fürcsit és akkor nem lesz gáz. Szerintetek???!!!

Mush: húúú igazi csajos buli. De jó neked!!!!

Andy: jobbulást. Már írtam, hogy torokra Tantum Verdét próbáld ki. Nekem bevált. :lol: :lol:

Orsi: feladtam ma a pöttyöket, nem tudom mikor ér oda!!!! :lol: :lol:

Nem is dicsekedtem nektek hétvégén, de apáék csapata nyert (nem erről híresek), sőt apa rúgta a győztes (egyetlen) gólt, és még a forduló válogatottjába is bekerült. Ilyenkor nem lehet vele bírni!!!! 8) 8) 8)
Vendég

hidazas nalunk is van, de nalunk akkor s amikor nyugos es akkor inkabb visit hozza. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Bernuska: Marci rendszeresen kétnaponta kakil, pedig anyatejes. No para!!!
Vendég

Gabi:ő lenne az

Kép

Kép

Bocika:gratula a meccshez:):):):)ügyik voltak

solya051020
Káld

Andi! szerintem doki.

Húúú Solya! Bajnok ez a kroki! Naggggyon tetszik!

Kép
zölddisznó

Boci: hű, tényleg, óraátállítás....eddig eszembe se jutott...
gratula te apának. Már a múltkor is akartam nektek ezt a képet:
Kép

Solya: de jó! És ebben van mondjuk husi vagy ilyesmi?

Andy: én elvinném. Már csak azért, hogy megnyugodjak...

Zöldi: szívesen, máskor is :)

Mush: labdát feladom a héten, ha megfelel :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi:igen van benne tarja,sajt,fokhagymás tejföl,főtt tojás,rengeteg hagyma :)

Zöldi: :D :D

Jaj majdnem el is felejtettem:akinek van Gábor nevű rokona annak nagyon boldog névnapot kívánok,de főleg párocskámnak :lol: :lol:

solya051020
Káld

Több képet ígérem nem teszek fel,mert sok lesz belőlem de vhogy így néz ki belülről

Kép

solya051020
Káld

Solya! Nagyon jól néz ki! Receptet rakd fel légyszi!

Kép
Kép
Kép
erika26

solya:hűűű,nagyon gusztusos,nagyon fini lehet...esetleg recept a másikba? :lol:

gaby:üdv köztünk,bár nekem ma nem fáj annyira,de tuti a gyerkőc emelgetésétől fáj.

Andy:ha nem szűnik és jobban köhög vidd el szerintem dokihoz.Te is jobban megnyugszol.

boci:gratula a párodnak!

nálunk:egész jó napunk volt,azt leszámítva hogy alig eszik Arni valamit.volt hogy 40et,volt hogy 90-et evett,pedig ő sokkal többet szokott.Zöldi,normális ez ilyenkor?

KépKép
lyndee

Solya, Gabi: köszi, majd átadom apának. :lol: :lol:

Gabi: hőőőőőőőőőő, izé apa nem szereti a Fradit! :oops: :oops: Én meg Rossonerri vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

Solya: jól néz ki!!!!! RECEPTET KÉRÜNK!!!!!

Cili: ma délelőtt Marci is nyügi volt nagyon, de aztán elmúlt.
Ja anyumék voltak abban a dunaújvárosi boltban. KIK a neve, és anyum szerint jó babarucik vannak. Hasonlóak mint a Tescoban és az Auchanban és árban is!!!

Lyndee: ilyen nap nálunk is szokott néha lenni. Aztán másnap bepótolja. Ma délelőtt is nem sok mindent evett, erre estére 180-at bevert!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lyndee! És hányszor kajált?

Kép
zölddisznó

Boci: jaaaaa, bocsi :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
gabilany79

SOS! Szóval nincs senkinek Medela elektromos mellszívója? A TeszVeszen van most 4e-t csak nem tudom érdemes e megvenni. Nekem ilyen kézim van azért lenne jó.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Voltunk csipőszűrésen.
kicsit lazább Odett a kelleténél ezért még 5 hétig éjszakánként kell a terpesznadrágot hordania.
Örült nagy szél volt. Brrr.

Solya: nagyon édes a Réka Olivéres kép. :D
Istenien néz ki a kroki :D nyami-nyami

Mush: Odett sem nagyon akar forgolódni. Ő inkább csak nyomogatja felfelé a popsiját.
Sophi nagyon szép és nagyon hasonlit rád!!!

Andy: jobbulást nektek! Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

orsi: nagyon szépek vagytok. :D

Gabi: igazi menő fickó kiskobold! nagyon jól néz ki!
:D
Vendég

erika:
nekem avent-es van. én nagyon szeretem az nagyon bejött nekem. a madela-t sajna nem ismerem. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?