Sziasztok Lánykák!
Hol van, hogy van mindenki?
Jelentem, tegnap Andorom átfordult (3x) hátról hasra!
:D:D Én úúúúgy örültem. Remélem ez nem olyan lesz,mint a hasról hátra, hogy megmutatta párszor és akkor örüljünk, de ő többet nem csinálja...
Hétfőn elmentünk gyógytornászhoz (gyerekorvos adott beutalót), ami kicsit kalandosra sikeredett. Ugyanis, mikor a gyerekdokinál voltam, akkor ő neurológusról beszélt, és én abban voltam,hogy neurológiára kapok beutalót (így is tudtam,hogy általában először neurológus nézi meg a babát, majd ha kell,akkor küldik gyógytornára.)
Ab eutalón viszont gyógytorna volt, de mivel Andor korára 1 év volt írva,jgy nem foglalkoztam vele, gondoltam csak így tudták kiállítani
Be is jelentkeztem ugye hétfőre neurológushoz.
Megyek a recire, mondom mi a szitu, a csávókám meg néz rám,hogy ott ugyan gyerek neurológia nincsen, Pestre szokták küldeni ezzel a gyerkőcöket. Nah, mondom, most mi a rák van akkor.
Mivel a gyreekdoki már nem rendelt (nem akartam mobilon hívni) felhívtam a védőcsajszimat (24éves, ezért hívom így
de nem bántásként, abszolút szeretem, aranyos csajszi) és ő sem tudta igazából mi van, mondta,h a másik doki is Pestre szokta küldeni a gyreekeket. De tanácsolta,hogy ha már ott vagyok,akokr ha van gyógytornász,akkor megnézethetem azzal is.
Meg is kérdeztem a recin - szerencsére egy másik nő volt, aki ezek szerint jobban értett ezekhez a dolgokhoz - és mondta a nő, hogy egy másik épületben van a gyógytornász, rendel is,menjek át, hátha éppen van ehlye, vagy ha nem akkor ad időpontot.
Átcaplatunk - veszett szél volt - szimpi nőci volt és mondta,hogy ha nem jön a fél 2es betege,akkor megnézi Andort , várjunk 5 percet. Naná,hogy vártam
Mákunk volt, nem jött a beteg, így Andor felkerült a tornapadra
Először élvezte is, majd elkezdődött az eeeeszeveszett ordítás. Olyan feje lett az űvöltésben,mint újszülött korában
Persze sajnáltam nagyon, de mosolyognom kellett, mert oooolyan kis cukor volt (remélem a nő nem gondolta,hogy egy szadista állat vagyok, hogy így mosolygok néha rajta
)
szóval meggyúrta és azt mondta,hogy nagyon szépen tartja a fejét, emeli magát, nem észlelné,hogy feszítené hátra a kezét, szóval valszeg még vmi ok miatt nem érett meg a forgásra. Nincs meg benne a mozgás menete, vagy elég erő a karjaiban....de kihangsúlyozta,hogy olyan nincs,hogy lusta ababa. Annak oka van,hogy miért nem csinálja még.
Amúgy örült,hogy elmentünk,hogy figyeltünk a dologra, de ondta,hogy okés a részélőr minden.
Majd hívjam március végén,hogy hogyan állunk mozgásilag és akkor gondolom ha nem forogna, akkor kell vinni pár órára.
Mutatott pár gyakorlatot,amit csinálgatok vele itthon és már látom az eredményt: tegnap megfordult és azóta hétfő óta fokozatos erősséggel húzza fel a lábait apoci alá veszettül, ma meg már ahogyan megfogtam közben a karjait (hogy ne dobja oldalra őket közben) a lábaival nyomta a fenekét az égnek, mint aki állásba nyomja magát
nah, azért remélem kúszni mászni is fog.
Rólunk gyorsban ennyi
mindjárt mennem kell táppénzes papírért. Sajna az új doki sem vállal ilyen táppénzes mókát, szóval ennyi volt a "jólét" Jön a GYED
Hozok még egy nagyon nevetős, orrfintorgós képet (és közben kicsit még repülőzik
- de majd kinövi most már)