Új privát üzeneted érkezett!

Kibéreltem a laptetőket... 8)
Vendég
 


Dóri,
köszi,még akkor vettem amikor nem voltam terhes. De most pont jó hogy ilyen fazonja van :) bár lassan már ezt se tudom hordani, kilóg a pocak alul :D

jó pörgős napotok volt Nektek is. Pihenj azért.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó:Gratula a házavatóhoz.Ez a felső szerintem is tök jó!
Köszi a híreket Böbiékről!Jó hogy vele is minden ok.
Dóri köszi,mindig megtudsz nyugtatni!!Már tudjátok hogy rémálmom a koraszülés.De most megint elhesegettem még a gondolatát is.
Gratulálok a kocsikhoz!
Pihenjen mindenki!!
Én már ma nem jövök,így szép álmokat!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

Szép estét annak aki még ébren van!

Sajna nem tudtunk börzézni, de azt hallottam, hogy elég gyér volt, a pavilon felében árultak csak.

Vanni! Én is a TIVA-MED-nél voltam újraélesztő tanfolyamon anno, amikor Aminát vártam.

Megyek elolvasom amiket Petrus írt a blogba. Ja és szerintem nagyon hasznos lesz amiket írsz Petrus, úgyhogy írj csak minél többet!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na gyors bekukk!1 óra múlva indul a vonatom...Jó sokáig bírtuk egymás nélkül...2 napot :roll: De tegnap akár mikor felhívott folyton mondta h hiányzom,meg h ez nem jó így :lol: Pedig én szoktam ezt mondani,de most megelőzött!
Képzeéjétek fogytam...ez normális???Igaz csak fél kilót,na de a 3 kilóból ami rámjött most lement fél...hát majd idegbajt kapok!Remélem vidéken felhízlalnak!!!!
Iza persze mocorog rendesen,tiszat izgága,épp csuklik!Ja és a poci!Múltkor nekem is mondta mindenki hogy nagyon lenn a pocim,most meg megint máshogy áll...biztos az is számít h a gyerek épp merre nyomul odabenn...

Gratula az új kocsikhoz és az új szerzeményekhez mindenkinek!!!Jók legyetek,ha van vmi elértek mobilon!!!De ne legyen semmi olyan!!!! :wink: Szerdán jelentkezem!!!!
(ha a hírekben bemondják h vki a vonaton szül,akkor gondoljatok rám) Kép

annus11
 
 


Sziasztok!

Tegnap este írtam egy kisregényt, de elszállt az egész. :evil: Nálatok nem szokott olyan lenni, hogy a babanet-et "veszélyes oldalnak" minősíti a gép? Nálam rendszeres. Apuci meg, persze, meg is jegyzi, hogy biztosan nem véletlen ez...

Annus! Vigyázz magatokra! Szobafestés-glettelés: Hát, nálunk is azt mondta a Kedves Férjuram, hogy majd ő megcsinálja. Sok mindent ki bírok várni, na de mikor eszembejutott a 8 éve elkezdett ruhásszekrény, ami azóta sincs teljesen készen, úgy döntöttem, hogy most v.hogy inkább más megoldást választok... Persze, volt nagy morgolódás. Túlélem... Mondtam Neki hogy a világítást már el is kezdheti, mert villanyszerelőt nem szeretnék keresni.... ;)

Petrus! Bemenjünk, kidobjuk a csajszit? Megpróbáltad már leállítani? Szerintem nyugodtan sértődjön meg, ha ilyen hülye, és nem veszi észre magát!!! . Hátha magától átcuccol máshová...

Kép
szkitty
 
 


CTG (NST): V.ki írta, hogy 6000 Ft/alkalom. Huh, ez elég brutálisan hangzik! :shock:
Ha elkezdek számolni, hogy pl.: túlhordásnál naponta-2 naponta kell menni.. Egy vagyon!

Amúgy szeretnek mindent túllihegni manapság a babavárással kapcsolatban. Felháborítónak tartom, hogy mindent, ami a babával kapcsolatos horror áron adnak! Legyen az egy konkrét termék, vagy szolgáltatás -bármi. Sajnos, mi, akik babát várunk, csak gerjesztjükezt a folyamatot. Mert ugye az ember a saját gyerekéértmindent megtesz... Na de nem okoskodom többet.
Nálunk a védőnők most gyűjtenek egy CTG-re, hogy a kismamáknak ne kelljen beutazgatni csak ezért Bp.re. Egyenlőre még csak álom, de már láttam, hogy az önkori ktgv.ben szerepel. Már ez is nagy előrelépés, hogy nem húzták ki....

Kép
szkitty
 
 


Szép reggelt!

Annus! Jó utat, meg legyen jó nektek 1ütt! Aztán majd gyere vissza! És nem lesz ilyesmi a hírekben. kijelentettem. :)

Igen, Kitty, jó alanyok a kismamák az üzletembereknek... Ez van... De sajnos a beteg emberek is célpontok. Ami szerintem még szomorúbb...

Mindenkinek jó hétkezdést, ismét közelebb a május! :wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Gréti nagyon kis ügyes, aranyos ahogy ott ücsörög :)

Annus,
tuti jó lesz egy kicsit kimozdulni.Mi is mikor anyukámnál vagyunk állandóan eszünk, sétálunk, kertben rendezkedünk.Imádom!!

Gyros,
hmüüü.Már régen volt nálunk, lehet összedobok egy nagy adagot.Bár nálunk sosem túl sokat csinálni mert állandóan rájárunk.Múltkor felvágtam a kígyóubit és amíg sült a hús szépen megettem a kefírrel együtt :oops:

Pocak mozgás,
én nem tudom hogy fennt van e vagy lennt, de egyszer a hólyagomat döfködi másszor a gyomromat püföli Gabi.De persze apa mindíg megnyugtatja

Na, minden hétvégére van valami.Most szülinapoztunk aztán a héten lesz párom névnapja a hétvégén az enyém.Kíváncsi leszek anyu mit süt nekünk.
:wink:

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!

Esztó,
gratula a szerzeményekhez!! Nagyon jófejek a barátaitok :lol: :lol: Az a felsőd még mindig nagyon tetszik nekem is :) :)

Dóri,
akkor elég jó kis jövős-menős hétvégétek volt, hogy bírod ezeket? Ma lreméljük kicsit többet tudsz majd pihizni :)

Anita,
nem semmi a 6000 Ft/ NST alakalom... Mondjuk itt Pesten azért könnyebb megoldani, ha esetleg a dokim mondaná, h hozzá járjak, tuti inkább kivárnám a kórházban a 2 órát. :shock:

Na elindulok, elugrom az egyik vaterás fejvédőért...

emese1979
 
 


Harhaj,
hogy hívják párodat?

emese1979
 
 


Jó reggelt!

Annus jó utat,vigyázz magadra!!!Meg persze Izára is!!!
Kitty én írtam hogy 6000 alkalmanként az nst.Nekem 36 héttől van,de ahogy a dokim ismerem,azért még sima vizsgálatra elhív 35 hetesen is,hogy többet kaszálljon.Bár kihagyhatná,mivel most csütörtökön megyek,akkor 33 hetes leszek.Remélem majd csak nst-re hív.Így is feküdnöm kell és még jövőhéten be kéne jutnom Debrecenbe vérvételre.Hát hosszú lesz,még kocsival is.
Fekvős kismamik ti bírtok sokat állni??Én nem,nagyon húz le a pocim,de gondolom azért is,mivel fekve elszoktam a súlyától.
Harhaj de jó hogy ilyen sok programotok van.
Csajok,lassan nálunk is beindul a babaeső!!!Olyan jó!!!
Itt nagyon fúj a szél.Hanna aktív,szinte reggel óta mocorog.Keményedés már több mint 4 napja nem volt,olyan jó.
Már tiszta ideg vagyok a csütörtök miatt,remélem hazaenged.
Azt álmodtam,hogy megszületett Hanna.Édes volt nagyon.
Na sikerült megint regényt írni.Megyek olvasom a blogot,amiket Petrus írt.
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Teljesen kipurcantam a hétvégén, de kész a festés, takarítás, már csak a dekorációt kell felfúrni. Meg függönyt kell még vennünk, aztán - egy-két apróságtól eltekintve - kész a babaszoba. :D

Vanni, Emese és akit még érdekel!
Én múlt héten néztem utána az elsősegély tanfolyamoknak, amiért többen jól le is szóltak, de nem érdekel, nekem fontos, hogy felkészült legyek, amiben csak lehet.
Szóval a Vanni által felsoroltakon túl még találtam egyet, ami érdekes lehet: a Magyar Gyermekmentő Alapítvány is szervez ingyenes képzést, csak elegendő jelentkező szükséges hozzá. Most fogok kontaktolni velük. Bízom benne, hogy indítanak mostanában. Ha tudok valamit, majd jelzem.

KépKép
novygirl
 
 


Novygirl:Akkor most már pihizz kicsit!Biztos szép a babaszoba,hozz majd képeket!!!
Petrus nagyon jó dolgokat írtál le.Még én is leltem benne sok hasznos infót,pedig már van babám!!Grétinek az Apgar értéke 10/10 volt. :D
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát, Emese, én mindig ilyen pörgős voltam... Szóval ehhez vagyok hozzászokva... De azért időnként érzem, hogy fáradok... Fura. :) De este magunkhoz képest korán lefeküdtünk, és inkább ma reggel keltünk korán, hogy rendet tegyünk, meg ilyesmi. Szóval mos ez volt a program. Mostam, mosogattam, rendet raktam idáig. Még jön a takarítás is... Legalábbis vmennyi. :)

Jó utat a fejvédőért!

Anita! Akkor jól gazdagszik az orvosotok... :roll: Ilyenkor szeretnék szülészorvos lenni...

Novygirl, tényleg pihizz, akkor neked is aktív hétvégéd volt... Tök jó, hogy kész szinte minden! :)

Sziasztok, lassan jön az ebéd-projekt...
Vendég
 


Annus
szerintem az a fél kiló semmit se jelent. Nem biztos, hogy fogytál, egy pillanatnyi állapot. Lehet múltkori mérésnél több kaja volt benned stb... Persze ha több napon keresztül mérted, akkor az :-)

Úgy unom már ezt a szeles időt, jó lenne ha már itt lenne a tavasz.
pumuklii
 
 


Csak életjel, megvagyunk ám mi is, csak tanuloktanuloktanulok :shock:
Vendég
 


Hajrá, Panndi!
Vendég
 


Halihó!

Ti hogy viselitek ezt a szeles időt????
Én nagyon sokat keményedek..... :? ...kb. óránként 2-3szor....de nem folyamatosan szerencsére.
Ezzel még nem rohannék dokihoz....szedem a magne b6-ot....
Manó megint csuklik.... :?

Szoba:
Naná, hogy dobok majd képet, ha kész....bár az még messze van....kis lépésekkel haladunk a cél felé :roll: ....de legalább már elkezdtük... :D

Panndi!
Hajrá! Tanulj! Próbáld meg tartani az ütemterved és akkor nem fogsz kicsúszni az időből! Mikor is véded? Egyszerre van nálatok a védés és a vizsga?

Kép
mozza
 
 


Reny!

Olyan cuki a kiskép a nevednél. :) Tök hasonlóak a babókáink nózijai. :lol:

Kép
mozza
 
 


haho!

beigert story, nem remtortenet, csak.. na majd meglatjatok:

mult 7 7fon hazaengedték megszokott szobatarsam. kedden belelkesultem, hogy akkor en is had menjek lecci.. otthon szurom magam meg 5 percre lakunk a korhaztol. na kikonyorogtem, cserebe beigertek egy vervetelt masnapra... nah, masnap elkezdtem kemenyedni.. megtortent a vervetel, romlott a verkepem, konkretan a trombocita csokkent. hazamenetel sztorno, kontroll verkep.. mégrosszabb...masnap is kontroll... mégrosszabb... nem tudtak,mitol lehet..beszeltek hematologussal (verkepzoszervi betegsegekkel foglalkozik), ma oda kuldtek konziliumba..a Honvédba

8.30-ra atvitt a mento, check in
.
.ules a tomott varoban
.
9.50: vervetel, csak 7 kemcsovel...
.
.ules a varoban, 5-10 perces kemenyedesek, azt hittem megszulok...
.
12.00: behivtak
Terhesseg elott jo volt az erteke?
Igen
Akkor ez vsz a terhesseggel fugg ossze. vervetel eredmenye benne lesz a gepben. viszontlatasra
.
.
.
12.05: vissza mentovel a korhazba

ki van irva ajtora, hogy ellatas nem erkezesi sorrend... kerdem en, kit vesznek elorebb??
mento vitt, veszelyeztetett terhes vagyok, korhazban fexem, fekudnom kell, es by the way kollega vagyok... es 4 orat ultem...

nem kicsit voltam kiakadva :(
Vendég
 


Petrus
ez komoly. Én is kiakadtam volna. És akkor hazaengednek?

Annus
tudnál nekem valami jó méteráruboltot ajánlani, ahol jópofa gyerekmintás anyagokat lehet venni (macis, zsiráfos stb..)?
pumuklii
 
 


Mozza! Köszi! Én is észrevettem a hasonlóságot! :lol: :lol: :lol: Szerintem is tök cukik ezzel az orral.

Petrus! Ez nagyon durva! Viszont pozitív, hogy utána a mentőre már nem kellett várnod. Én hallottam már olyat is, hogy vizsgálat után az öreg, vidéki nénike még 8 órát ült az orvosnál a mentőre várva. :shock:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!
Mozza:Én nem keményedek,csak Hanna egésznap mocorog.Gondolom nem szereti a szeles időt.Viszont nekem meg az egyik fogam fáj,de ezt a kis időt ki kell bírniuk.
Reny jók az új vonalzóid.A kis kép is ari.
Petrus nem semmi ami történt.Próbálj meg nem idegeskedni,gondolj a babákra.Ők jól vannak??Mi lett a vérvétel eredménye végül??Hazamehetsz??

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita! Köszi. :D Elég sokat szenvedtem velük, és még mindig nem tökéletes. A 2 vonalzó között van némi duma. :?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Hú, Petrus, ez roppant kedves dolog... Én nem is nyavalygok akkor azzal, hogy engem ott akartak aszalni minden hétfőn 4 órát... :roll: Sajnálom. Mikor tudod meg az eredményt? És ezt végülis miért nem lehetett a MÁVban elintézni???

Azért örülök, hogy megint vízszintben vagy, és nem születtek meg a manók ott a váróban...

Reny, sztem, ha pontosan azt a dumát, amit látsz a 2 vonalzó között, kitörlöd az aláírásodból, akkor sztem csak a 2 vonalzó jelenik meg. De lehet, hogy tévedek...
Vendég
 


Dóri sajnos tévedsz. Már megpróbáltam, és akkor az egész vonalzó helyett csak duma maradt. Biztos, hogy a másodikkal van valami gikszer, csak még nem jöttem rá, hogy mi. :(

Kép
Kép
g_reny
 
 


nem mehetek mar haza... 1 resze szerdan lesz meg tobbi kesobb.. MÁV-ban nincs hematologia

olyan jot aludtam :)

éééééés hazamegy a dumagep :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Petrus
Kitartás még min.6 hetet bírj ki mindenféle idegesség nélkül. A hülyeségeket meg engedd el a füled mellett. Tudom, hogy nehéz, de muszály.

Nálunk minden rendben. Leszámítva, hogy babó szerintem annyira lent van, hogy 2-3 lépésenként görnyedek, mert külömben olyan érzésem van, hogy megszülök menet közben. Gyomorsavam nekem is az egekben van.
Próbálkoztam evvel az intimtornával, de utánna folyton görcsölt a hasam alja. Így inkább betétezek.

Pihenőknek és fekvésre ítélteknek kitartást már nincs sok hátra(pedig már én is terhesnek érzem ezt a terhességet).

Üdv Mindenkinek.

Kép
Kép
incike
 
 


Emese,
Gábornak hívják, szóval a picivel együtt ünneplik. :)

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!

Nagyon eltűntem, aminek az az oka, hogy átköltöztünk az új házba, és ott még nincs net. :?
Úgyhogy most átjöttünk Anyuékhoz és itt összedugdostam a kis laptopomat, most arról írok.
Remélem mindenki jól van és egyben van!!

Mi jól vagyunk, 29 hetesen voltam dokinál, és már kicsit több mint 1,5 kg volt a kis drága :D, és minden vele.

Ha tudok jövök, otthon nem tudom mikor lesz netünk, Apa már intézi!

Jók legyetek, sziasztok!

K.
krém
 
 


Minden rendben vele, akartam írni :P
krém
 
 


Incike én is így érzem mostanában.Mint aki majdnem elhagyja menet közben a babát,pedig nem is sétálok. :D
Krém,jó hogy jelentkeztél!!Örülök hogy jól vagytok!Milyen az új lakás??Megszoktátok már?

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita
igen, kezdjük megszokni.
Márk imádja az új szobáját, pedig ő egyedül van most az emeleten, de jól el van.

Most olvasom hogy feküdnöd kell, sajnálom, de már nincs sok hátra!! Kitartás!
krém
 
 


Sziasztok!

Jó rég nem voltam, nem tudtam mindent visszaolvasni. Jól vagyunk, de még kb. egy hétig nagyon el leszek havazva.

csak gyorsan, amire emlékszem:
Alíz sokat csuklott a pocakban és a mai napig sokat csuklik. Áron még soha nem csuklott, kivánsi vagyok, mi lesz kint.

Császárnál nagyon lent vágnak, nem a bugyi vonalon. Nekem pont a szőr vonala felett vágtak, szinte nem is látszik. Viszont nekem sokáig nagy volt a pocim, úgyhogy én vettem néhány nagyobb, magasabb derekú bugyit az első hónapokra.
A TENA hálós kényelmes volt, nem irritálta a sebet, de azt csak a kórházban használtam.

Szerintem alkati, hogy mennyire van lent a poci. Nekem Alízzal is nagyon "lógot" és most is. Sokan mondták, hogy hú, már leszállt a baba, mindjárt szülés, aztán jól túlhordtam.

Kép

Kép
hean
 
 


Sziasztok! Végre kiderült,hogy mit rejteget a pocakom :D !!!!

KISLÁNYUNK LESZ!!!!
99% a doki szerint, de totál látszott a kis nuni :lol:

Szóval gyarapítjuk a csajos tábort!!!

Most ennyi, csak megosztottam a hírt veletek.

Jó éjt mindenkinek!

Puszi:Zsuzsi és a kiscsaj

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Gratulálok a kislányhoz!

Szia, Krém! Jó, hogy bejelentkeztél! Örülök, hogy jó a helyetek! :wink:
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Susycat, gratula!!

Anita, tök szuperek a képek! Nem gyenge a pocakod!

Mozza, a szobába még csak behányva vannak a bútorok dobozban, persze így is tehetek fel képet, de biztos ezt akarjátok! :lol:

Emese, és mindenki! A Minimanó Centerben (Nagy Lajos Király útja) minden szombaton van újraélesztő tanfolyam de. 10-15-ig fél órás turnusokban. Egy főnek 2000, 2 főnek 3000Ft.

Petrus, miért nem mondtad a szobatársadnak, hogy milyen érdekes, hogy a te előző szobatársad is meghalt, ugyanis kénytelen voltál negatív történetmesélés miatt megfojtani?
Kíváncsi lettem volna az arcára!


Na, és most az élménybeszámoló a 4D-ről, köszi, hogy sokan vártátok: az aszott múmia gyerekem a ló túloldalára lendülve puffanccsá változott! :D Nagyon édes! Jó kis mókusos pofazacskói vannak, csőrikés-csókos szája, és pici pisze-gomb orra. A szája ismét non-stop nyitva volt, melybe vagy magzatvizet helyezett (ivott), vagy az öklét tömte könyékig (evett) - tehát már biztos, hogy az én gyerekmről van szó! Kőkemény vádlija van és a golyeszok alászállottak a zacsiba, szóval igazi férfi-palántával van dolgunk. ÉÁs van haja is. Becsült súlya: 1640g. Korának megfelelő, talán kicsit kisebb, nem lesz nagy baba, azt mondta a doki. Fejjel lefele már jó mélyen be van ékelődve, nem is láttuk totálban, csak így oldalról-szemből.
Mi az a HC??

Meg még egy: van nyomtatott képem, meg dvd-m a vizsgálatról. Valakinek van ötlete, hogy hogy tudok ezekből elektronikus képet varázsolni, amit feltehetek, ide???

Holnaptól műkori VB, juhéjjj! Lehet, hogy ritkábban jövök!

Puszi! 8)

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Helló, Szofi! Tök jó, hogy minden rendben, és puffancs lett a manód! :) HC: nem a fejkörfogat (vagyhogyhívjákmagyarul)? A nyomtatott képeket nem akarod bescan-nelni? Pl... De le is fényképezheted digitálissal a képeket, akkor már elektronikusan rakosgatható... :) A DVD-ből is lehet képet varázsolni, de ezek sztem egyszerűbbek. Másnak más ötlete?

Jó éjszakát mindenkinek!
Vendég
 


Jó reggelt,

megint jó korai vagyok :)

Petrus,
kiakasztóak tudnak lenni.Bár én még nem voltam ilyrn helyzetben.Ha megszületnek Bogyókák már nem fogsz ezek miatt az apróságok miatt bosszankodni annyira lefoglalnak majd a gyerkőcök.

Krém,
jó hallani hogy minden ok.Aztán ne erőltesd meg magad a kölözésnél!

Susycat,
gratula a kislányhoz.Mi lesz a neve?

Szofi,
látom tényleg nagy élmény volt a 4d :)
Én is úgy tudom hogy fejkörfogat a HC.

Tegnap volt acdc koncert.És én nem voltam ott :cry:
Na majd legközelebb :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!
Csak bekukkantani jöttem.Ma is meló ezerrel, mert már alig van néhány napom, hogy az utódom megtanuljon mindent. Holnap szabin leszek,csütörtökön meg vizsga. Remélem az utolsó.
Nagyon fáradt vagyok, de olyan szinten, hogy a házimunka komoly erőfeszítésembe kerül, egyre többet keményedek,meg egyre többet fáj a hasam,igaz az csak ha fekvés után felkelek. Olyan fura érzéseim vannak,amire egy tapasztalt kolléganő azt mondta, hogy száll le a baba,kezd beékelődni.Szuper gondoltam, csak a baj ott van, hogy én még mindig a bordám alatt érzem a buksiját. :cry: De nem adom fel a reményt,olyannyira nem, hogy jövőhéten kerítek végre egy szülésznőt is. Valahogy úgy van, hogy hiába imádkozol esőért, ha nem mész ki és készíted elő a földed az esőre. Hát én előkészítem. Sőt,veszek málnalevélteát és elkezdem hétvégén azt is inni.
A gyulladásra azt mondta a dokinő, hogy elmúlt, viszont a süllyedésem még mindig nagyon magas. Megírtam a nődokinak,nem tudom reagál-e rá.
Hát ennyi.Bocsánat,de visszaolvasni nem tudom, mert egyszerűen nincs időm.Most is futok reggelnizni, és már kezdődik is a nap.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Voltam ma nst-n kicsit beszédültem a végére, mert vízszintben fekve kellett lenni 15 percig, de semmi fájást nem mutatott, kicsike mindig elmozdult :), holnap megyek Miskolcra is.

Szofi én is mindig digitális géppel szoktam lefényképezni és azt rakom fel a gépre, most az nst eredményt is így küldtem át a dokimnak.

kutyafüle vigyázz magadra nem jó ez a sok keményedés azért, ne hajtsd túl magad így a végén, mikor már nyugiban kellene lenned.

petrus sajnálom, hogy barátkozás helyett ilyen dolgok folynak arrafelé., durva ez a 4 órás várakozás :(

éjszaka vihar volt itt, 2x keményedtem, amúgy tök jól vagyunk mostanában sokat pihizek, szedem a bogyókat :)

reggel mértem magam + 8 kg-nál tartok

unokatesómék voltak itt hétvégén annyi mindent segített, másik uncsitesóm is bejelentkezett húsvét előtti napokra :)

Férjem helyett uncsitesóm szerelme rakta össze a kiságyat, amit Édua 1 éjszakára ki is bérelt magának :)

szép napot mindenkinek!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Petrus,
nem semmi amin túlmentél... a lányeg, hogy túl vagytok rajta, csak az ember még ezen is stresszelhet... (a férjem nagypapájának volt szívműtétje - a Péterffyben műtötték, de vmi kontrollra át kellett a XII. kerületbe a szívsebészeti klinikára vinni - szegénykémet kint ültették vagy 3 óráig a váróban, pizsamában, mert a vizsgálat hamarabb véget ért, és anyósom csak a megbeszélt időpontra ment volna érte - persze telefonon nem szóltak volna neki oda, h lehet jönni papáért.) És ezek a dolgok olyanok, hogy nem pénz stb. kérdése, csak 1 kis odafigyelés meg törődés a beteggel...

Harhaj,
párodnak és babókának is boldog névnapot!!!

Zsuzsi,
gratula a kislányhoz. Nevet találtatok ki neki?

Szofi,
Csanád akkor szépen gyarapszik, nagyon helyes :) :)
Én úgy vágtam ki a DVD-ről képet, hogy a windows Media Player-rel elindítottam, aztán annál a résznél, amiből szerettem volna képet, leállítottam a videót. Nyomtam egy Print Screen-t, és beillesztettem Paint-be. Jó móka :) A mi DVD-nk úgy van elmentve, hogy ahogy megniytom, egy vmilyen programban már játsza is le - abból nem tudtam képet kivarázsolni, mert mindig csak egy nagy feketeség jelent meg - de a W. Media Playerrel műkszik!

Ildi,
az NST-t fekve nyomatják? Amikor voltam a SOTE-n uh-n, akkor a kismamik ücsörögtek, és úgy volt vmi készülék a pocijukra csatolva, ami a baba szívverését meg 3 különféle görbét mutatott. Az lenne a CTG, csak azt ülve nyomatják?
A 8 kilóhoz gratula, ügyes vagy!

Nekem amúgy az izületeim fájnak emiatt a hülye idő miatt, a bokám, térdem meg fent a medencémnél. Na de ki lehet bírni.

emese1979
 
 


Tinuról nincs vkinek híre? Remélem okés Velük minden!

emese1979
 
 


Jó reggelt!

Rettenet éjszakám volt....kb. óránként keményedtem.....többször felriadtam rá....talán most reggelre jobb egy csöppet. :?

Én nem értem a hülye viharos idő miatt van ez???
Manó is nagyon sokat mocorog, szegényke biztos neki is elege van már. :x

Szofi!
Cuki lehet a pufi törpéd! :) Mindenképp rakj fotót, max. stoppold le a dvd-t és fotózd le a képernyőt, ha máshogy nem megy... :D

Kutyafüle!
Meddig nyomod még a melót?

Susycat!
Gratula a kiscsajhoz!!!! :D Név???

Rákattantam a francia salira... :oops: 2 napja csak ezt eszem....fő a változatosság...kár, hogy a majonéz nem éppen lighty.... :oops:

Kép
mozza
 
 


Mozza,
tuti az időjárás az oka sztm, meg azért már a Te (terhességi) korodban sztm egyre gyakrabban jönnek majd a keményedések, ahogy közeledik a nagy nap :lol: :lol:

Na én a limonádéval vagyok így, tegnap vettem citromot, és egész nap azt nyomattam :)

emese1979
 
 


Emese,
köszönjük babóka nevében is.

Na az én babókám nem akar sehova se leszállni, mert a reggeli a wc-ben kötött ki.A kis buksiját odadöfte és már futottam is.De most megint éhes vagyok. :?

Kutyafüle,
majd mesélj hogy bírod málnalevél teát meg hogy milyen az íze,azt mondják napi 1,5-2 litert kell meginni.Én nem hinném hogy annyit magamba döntök.Esetleg napi 1 litert vagy 1,5-t.

Végre hétvégén igazi tavaszi időnk lesz!!Megyünk ibolyázni.Juhéj!!

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!

Susy,
gratula a kislányhoz, jó sokáig titkolta :)

Harhaj,
boldog névnapot a babucinak és a párodnak is. Az én Drágám is ma ünnepli :wink:

Szofi,
köszi a tanfolyamos infót, bár kissé kevésnek találom azt a fél órát. A HC valóban a fejkörfogatot jelzi. Várjuk a képeket!!!

Süssön már ki a napocska, én is ibolyázni akarok!!! :lol:

KépKép
novygirl
 
 


Sziasztok!

Krém köszi!Hát már tényleg nincs sok hátra,de elég így fekve.De kibírjuk.
Zsuzsi gratulálok a kiscsajhoz!Mi lesz a neve?
Szofi édes lehet a baba,várom a képeket!
Harhaj!A babának és párodnak boldog névnapot!
Mozza sanálom a keményedéseket.Én hogy lekopogjam nem keményedtem már vagy 5 napja.Most csak a doki miatt aggódom,remélem minden ok lesz.Néha görcsölök,de akkor miután pisiltem,vagy ha felkelek,gondolom a sok fekvés.Ugye egésznap fekszem,ha meg felkelek a súly egyből érzik,gondolom erre reagál a pocak.
Ildi örülök hogy jó lett az nst.Nekem is fekve csinálták Grétivel.
Ma ruhákat rendezünk apával,anyum meg holnap hozza az első adag babaruhákat.Olyan jó.
Este belegondoltam,hogy ha kisasszony sem bírja tovább mint nővérkéje,akkor 3 hetem van. :shock: De azért bírja csak!Én kinéztem magamnak az április 30-at,vagy pedig ha addig nem szülnék,akkor meg május 3 után bújhat ki.Mert ha 30-án szülnék,akkor pont itthon lennék 3-ra,Gréti szülinapjára!!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Novygirl:Párodnak is boldog névnapot!
Most nézem,hogy Gréti szülinapja pont Anyák napján lesz. :D
Az első Anyáknapját kórházban töltöttük.Ha normál súllyal született volna,akkor pont aznap jöhettünk volna haza.Remélem most nem így lesz.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: