Új privát üzeneted érkezett!

Niki, Vivike tündéri, Te meg egyáltalán nem nézel ki úgy mint aki nincs formában! Megnyugodhatsz szépek vagytok. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zöldi: az anya taníts engem, most 20% olcsóbb a bookline-on

KépKép

Kép
orsimorsi

Hmm ezt a két képet még muszáj, bocsi! :D

Kép Anya ágyában

Kép Hihi

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida:nagyon jo feje van Nolinak.és nagyon hasonlit rád

Vivike most alszik a hasamon...imádom..pedig már éhen veszek.

Kép

Kép
nikianya21

zöldi: múltkor kérdezted, hogy tud-e vki baba mama torna könyvet, aztán elkezdtem keresgélni,mert nekem se ártana én csak ezt találtam a neten

http://www.tujapont.hu/product_info.php?products_id=568
itt leírják miről szól

http://bookline.hu/search/oldbooks!exec ... _a_babaval

itt meg olcsóbb

KépKép

Kép
orsimorsi

az anya taníts engem c könyv pl a teszveszen v vaterán ? csak ne az én licitemet licitáljátok túl pls pls (proto307)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ megőrülök, hogy milyen bonyolultan kell neten keresztül utalni! NA mindegy majd belejövök!

Aida: hát nem tudom mit kell nézni, de azt hiszem ezekért a szemekért még nagyon sok lány fog sírni.... :wink: :D
Én 18 kilót fogytam, na persze kicsit többről indultam, mint te. De itt meg is álltam, sőt lehet még vissza is szedtem. Úgy látszik te ilyen alkat vagy. De azért tessék rendesen enni!

Berni: anyósod nem semmi! Meddig bírod még....

Niki szépek vagytok! Gyönyörű kiscsajszik!

Tegnap megvolt a nagy vendégjárás..., jó volt, de piszkosul elfáradtan. Dani is, mert este 15 percig úgy üvöltött, nem tudtam megnyugtatni, aztán mintha elvágták volna bekajált és elaludt! Az éjjel kiégett az éjjeli lámpánk, hát egy élmény volt gyertya mellett szoptatni...

Kép

Kép
dcili81

Sina - igen, a kitámasztásos hasra fektetés - úgy ahogy a lányok írták.
Ennek kis módosítása, mikor a combomra teszem, ez nekünk nagyon bejött, így:

Kép
Kép

ezt meg csak úgy:
Kép

Ez az összehasonlítás tényleg jó móka, nekünk is 6% a javamra jött ki. De éppen gondoltam rá, hogy megnézem más fotókkal is.

Berni - köszi a biztatást. Csak olyan rossz, amikor rákezdi a sírást szopi közben, állandóan az jár az eszembe, hogy azért csinálja, mert már nem jön eléggé, és bírna még többet enni, csak nincs mit :( Csak jó kislányhoz illően aztán megbékél helyzetével. De most pl legutóbbi szopinál nem is békélt meg, azóta is nyüszít...:(

Kép
trombibébi

Aida: Noel az újságolvasás közben nagyon édes:)

sztem. Noel apukája rá fog jönni, hogy fontosabb neki a párja meg a fia mint az "édes"anyukája.
ha meg nem akkor egy életre bánni fogja, mert későbbiekbe nem tudja majd helyrehozni ezeket a hibákat.

KépKép

Kép
orsimorsi

Aida, ha Noel apja nem látja, hogy milyen gyönyörű kisfia van, akkor nem is érdemli meg! Hihetetlen ez a hajmennyiség!!!!

Kép

Kép
dcili81

http://bookline.hu/search/search.action
Kubu! Itt olcsóbb!

Orsi! Köszi, már meg is rendeltem!
Ja, és lenéztem a szomszéd konditeremben, mehetek bébivel - hordozóban elalszik - délelőttönként üres, és 700.- énz egy alkalom. Kicsi ugyan, de hát ha nincsenek, akkor tök mindegy. És vannak új kardiogépek, úgyhogy szerdán indul az edzés!

Trombi! Hannának sötétkék a fülcsije - de szeretnék majd másikat.
Combon hasalás jó, de a kitámasztást nem fejleszti, mert hátizomból emel. Ártani nem ártasz vele, de dévényesünk szerint semmit sem ér.
Hanna is egy időben bosszankodott a cicin, de mióta napközben 2 óránként szopik 100-at, azóta tökéletes az összhang.

Kép
zölddisznó

zöldi: az a baba mamás torna terem nem jött be?
drága?

KépKép

Kép
orsimorsi

Orsi! Még nem voltam, de tervben van - de csak megtanulni a gyakorlatokat. Amúgy drága.

Kép
zölddisznó

Zöldi: tudom én azt, és sajna tapasztalom!!! :twisted: :twisted:

Aida: édes Noelkád van!!!!!

Trombi: ti is nagyon szépek vagytok!

Orsi: dobj címet és küldöm!!!!

Sül a zserbó, remélem jó lesz.
Ja nemrég hívtak a cégtől, hogy új nagyfőnök van és lesz rendesen tisztogatás. Lehet vissza sem tudok menni, bár az új nagyfőnökkel jóban vagyok, sokat helyettesítettem anno nála!!! :cry: :cry:
Vendég

Zöldi - hát mióta csináljuk, hason is sokkal jobban elvan, és nagyon látványos volt a javulásunk - de akkor lehet, hogy nem ennek tudható be...

Szopi - sajnos belőlem nem tud Panka 2 óránként 100-at szopizni :(
Most kapott 80 ml pótlást lefagyasztottból, ugyan nem közvetlen szopi után voltunk, de úgy kb egy órával utána - és simán bement - úgyhogy sajna úgy néz ki, hogy a mennyiséggel van gond...

Kép
trombibébi

És Trombi! Milyen sűrűn szopizik?

Kép
zölddisznó

Ha nem lesz AZONNAL tavasz, kinövi, amit horgoltam! :twisted:
Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó

Hahó

Csak gyorsban. Sajna nincs időm mostanában.

Nem vagyunk túl jól, fáj a torkom napok óta és folyik az orrom, és nemtom h az allergiám jött-e ki, v megfáztam sajna Regus is rosszul van, szörcsög, és köhög(!) csüt.ön hallottam először, de nem tulajdonitottam neki nagy jelentőséget mert szokott néha pl ha félrenyel, csak észrevettem h napközben többx is csinálja. Aztán meg tüsszög is többet mint szokott. A szörcsögés is volt már régen is de ugy mondta mindenki h náluk ez előfordul mert ha szivtuk meg nem jött semmi. Tegnap éjjel meg már szopi közben hallottam h az egyik orrlyuka el van dugulva szopni se tudott ugy ha a másikat elnyomta a cicim. Cseppentettem anyatejet meg ma vettünk sterimart azt is és szivom óránként neki és jön ki fehér nem sok váladék. Azt mondta a védőnő h az lenne a baj ha nem fehér lenne hanem zöld meg sárga. Viszont szivás után uugy szörcsög ám. De aludni meg szopni tud tehát gondolom ugy nem lehet eldugulva neki. A köhögés tüsszögés fennáll. Nekem piros meg fáj a torkom és fujom az orrom és nem vehetek be semmit rá ja és mérem a lázát 37 neki egyfolytában se több se kevesebb.
Dokit hivtam csak calcium ampullát fél per nap meg c vitamin cseppet meg sterimaros orrszivást javasolt és ha felmenne a láza v csúnyábban köhögne akkor vigyem hozzá.

Mit gondoltok téleg ne vigyem el orvoshoz addig? Meg fog igy gyógyulni? Van tapasztalatok biztos nekem semmi és ugy meg vagyok ijedve! Félek h belázasodik v a váladék vmi gondot okoz. Tőlem kaphatta el? Eccerre kezdődött nála meg nálam is.. azt mondja doki h szájmaszkot vegyek. Téleg?? Jajj lécci irjatok véleményt és bocsi h sokáig nem irtam meg most sem tok visszaolvasni ha meggyógyultunk bepótolom! Remélem mindenki jól van! ja és az étvágya jó. Most gyakrabban etessem a folyadék miatt sztetek?

Lécci irjatok vmi megnyugtatót meg tanácsokat.

Köszi

Most megyek ledőlök végre elaludt én meg nagyon fáradt vok mert éjjel óránként fennvoltunk..
ja és ha nem megfázva vok hanem az allergiám akkor azt is "elkaphatta"? ő hamarabb gyógyul meg mint én v forditva szokott lenni?

andy

Kép
andy30

ja és milyen az ha a köhögése rosszabb lesz ah a doki fogalmazott? most olyan mint mikor félrenyel..

Kép
andy30

Andy szerintem, ha hallod, hogy hurutosabb..., de nem biztos..., vagy ha olyan kaffogós hangot ad ki

Zöldi hol kell aláírni a petíciót, hogy végre legyen tavasz??? Én is akarom...

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

A múlt hét közepén elromlott a gépünk, apa meg csak péntek hajnalban ért haza, hétvégén sikerült újra életet lehelnie a masinába, de így csak most tudtam jönni,na de még ennyit írni egy pár nap alatt...? :roll:

Sina, de jó, hogy jelentkeztél!!!! Majd írok ám!!!

Andy, szerintem is használj szájmaszkot! Nálunk két hete apa volt beteg, Ő használta és szerencsére nem kapták el a fiúk !
Amikor deceberben betegek voltak a fiúk, a köhögésükre Sinecodot kaptak, de csak egy pár napig kellett használni. Nekünk akkor azt mondta a doki, hogy míg fehér váladék jön, addig sterimar + szívás, ha már sárgás-zöldes akkor használjuk a nasivint.

verzso

Köszönöm a segítségeket, lányok! Már ki is próbáltam! Ordított! :cry: :roll: Majd valahogy megszerettetem vele...

Szia Verzsó! Köszi az üdvözlést! :wink:
sinaszi

Köszi lányok! Már kicsit nyugodtabb vagyok. Betartom a tanácsokat és remélem hamar meggyógyulunk:(

Kép
andy30

Andy: torokra Tantum Verde, azt lehet nyugodtan. Ja és az Oscillo.. (sosem tudom megjegyezni) az is jó!
Jobbulást neked is meg a kis húsos Reginek is!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

verzso:
ti mekkora pelenkát használtok?
még a 2-s vagy már áttértetek a3-s méretre?

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!!

Köszi csajok a könyv hozzá szólásokat :D :D

Manna:nagyon szupik a képek,és Domi nagyon aranyos :D

Orsi:nagyon köszi a mag nevét,már el is ültettük :D :D kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
És igen micsoda véletlenek vannak a nevek alapján,olyan mintha összebeszéltünk volna :lol: De különben manapság egyre gyakoribb a Réka név...:)

Tök jó ez a hasonlítós program:mindenki azt mondja Réka rám hasonlít erre az jött ki h apára,Oli meg rám :lol: :lol: :lol:

Kubu:nagyon édi Marci a középső képen olyan vagány arcot vág :)

Berni:anyós,durva :twisted:

Niki.édesek a lányok,és egyáltalán nem látszik rajtad h nem vagy formában,és micsoda szuuuuppppiii körmöd van,én is szeretnék de nem nagyon merek,addig még palus van tehát akkor egy jó darabig nem lesz :( :lol: :lol:

Aida:nagyon cuki Noli,nekem is az olvasós tetszik :lol: :lol: és apuja sztem rá fog jönni h nélkületek nem jó
.A szeménél gondolom a színére gondoltál,sztem ez még változhat.
Rékámnál 1,5éves koráig kék volt most meg barna,mint nekem

Trombi:Panak és tündéri és tényleg így ránézve is hasonlít rád :lol:

Andy:jobbulást mindkettőtöknek

Nálunk olyan szuper idő volt ma,egész nap kint voltunk,meg midnjárt indulunk kenyérért is,persze azt is sétálva :lol: Ja és ebben a jó időben (Olira való tekintettel,mivel nyáron lesz 6hós és ugye akkor jön a hozzá táplálás)kint kapirgáltunk a kertben,ültettünk zöldségeket, így minden friss lesz mikor kell...tök szupi volt :lol:

Zöldi:nagyon nagyon szépen köszönöm a felajánlást,és élnék is vele.
Jaj de gyönyörű az a kis ruha amit horgoltál.Nagyon ügyi vagy.Irigylem azokat akiknek ilyen jó kézügyességük van :D

solya051020
Káld

solya: amikor már megvolt a Réka Luca, akkor tetszett meg a Tímea Csenge vagy a Virág Tímea, de apa akkor már azt mondta, hogy nem változtatunk, majd a következő kettőnél....én meg kapkodtam a levegő után még kettő?

KépKép

Kép
orsimorsi

Zöldi - kb 3 óránként eszünk, de éjszaka nem, mert alszik kb 8 órát egyhuzamban, és nem keltem. Ez így 6 szopi, és mikor utoljára mértem 80-120 között evett, de jó egy hónapja nincs mérlegünk, úgyhogy most nem tudom, mennyiket eszik, de gondolom hasonlókat, csak már nem elég neki szerintem.

Nagyon szép a horgolmányod!

Kép
trombibébi

Ja, Zöldi, nekünk se ez a fülcsi marad, mi kaptunk Karácsonyra olyan hagyományos bébi fülbevalót. Egyébként nekem is tetszik nagyon, amit te kinéztél, itt is van a budakalászi corában az üzletsoron, itt 10e.

Kép
trombibébi

Solya! Akkor kérek címet, és már dobom is a postára!
Köszi a dícséretet. :oops:

Neked is köszi Trombi.
Miért nem eteted sűrűbben? Így, hogy Hanna 2 óránként zabál, 800-1000 ml között eszik meg egy nap. És több is a tejem tőle. Nem próbálod ki? Vagy nem fogadná el olyan sűrűn?

...azóta már más fülcsitípust akarok. De lehet, hogy megnézem azt is - majd ha megyek hozzátok ;)

Kép
zölddisznó

hahó!

na jó "kis" szél volt ma is.Ráadásul előttünk történt egy baleset,egy kamion és egy személyautó frontálisan.A szemlyautóból úgy kellett kivágni a pasit de életben maradt.Durva volt és sokkoló!

Arni elég sokat sírt ma is,van az alsó ínyén piros gombóc,talán a fogra gondolok.de nem lenne ez még korai? :roll:

Zöldi:Ti hogy álltok a foggal?és mennyi idő mire teljesen kibújik egy fog?

aida:nagyon szép szemei vannak Nolinak.Szerintem is változhat még,de az is lehet hogy kék marad.Van kék szemű a családban?

manna:tényleg nagyon szépek a képek és gyönyörű szemei vannak a kisfiadnak :wink:

Andy:már nekünk is volt ilyen köhögős orrdugulásos időszakunk.De Arni állítólag attól köhögött hogy a váladék lement a torkára.Tehát nem volt hurutos.A doki azt mondta hogy míg nincs láz be se menyjünk a rendelőbe,sóoldatos orrcsepp és napi többszöri szívatás.Rendbe jött magától pár nap alatt.Egyél sok c-vitamint!

KépKép
lyndee

Köszi Zöldi - lehet, hogy megpróbálom, bár este már egyébként is kicsit sűrűbben jönnek a szopik, és akkor már nincs benne annyi tejcsi - én úgy érzem, hogy annyi idő alatt nem bír termelődni.

Andi - jobbulást nektek!

Kép
trombibébi

Lyndee:nekünk 2 honaposan jött ki az also két fogunk..ugyhogy lehet nálatok is ez a ludas.

Kép

Kép
nikianya21

niki:és nálatok is piros gumó volt a ínyén?De nekünk nem a metszőfognál van hanem kb onnan még a 3. fog. :shock:

KépKép
lyndee

Zöldi:ment pü :D

solya051020
Káld

Lyndee:húúú durva lehetett...még az a szerencse nektek semmi bajotok nem lett.Hihetetlen milyen felelőtlen emberek vannak

solya051020
Káld

Sziasztok!

Ma volt az utolsó oktatásos napom, amit Hunor nagyon megkönnyített. Este 9 után reggel fél 6-kor kelt, utána a párom a lefejt tejjel megetette 10-kor. Én a két okítás között haza tudtam jönni, így 1 órakor volt rendesen szopi. Mikor hazajöttem aludt, 5-kor jutott eszébe, hogy éhes. Most is még alszik, itt ülünk fölötte, hogy menjünk fürdeni. Ez az első napja, hogy csak 5-ször eszik!

Felteszek egy képet, hogy fogadta Hunor reggel Zalánt.
Kép

Solya! Azt hiszem, te kérdezted a babaszakácskönyvet. A 487. oldalra töltötte fel Cili, ott megtalálod.

Szép estét! Laura

Kép
Kép
szeles4

Lyndee! Most nyugiban van a fog. Akár egy hónapig is bújkálhat kifelé.

Kép
zölddisznó

lyndee: erre már én is gyanakodtam h attól köhög h lefolyik a cucc a torkán, de mivel doki nem látta igy nem lehetek biztos benne. mondjuk az vsznű h nem tüdőből jön mert olyan mint mikor félrenyel szoval nincs olyan durva hangja mint pl ha trutyit köhögsz bár nemtom babáknál van-e olyan. és azért is gondolom h az van amit irtál nálunk is mert most estére már jobb lett az orra koppkopp kevesebbet szivtam le neki és nem is szörcsög annyit meg tüsszentés is alig volt (igaz szinte egész nap aludt álmában meg nem tüsszögött meg nem is füleltem végig) viszont a köhögés is kevesebb lett mint mikor jött ki a cucc a porszivóval rendese még délelőtt meg tegnap este.

na megyek mert nemrég elaludt lefexek mert 11kor felkeltem egy kis szopira meg szivás-lázmérésre )most 37-el feküdt le remélem nem szalad fel neki álmában erre még nem adtam semmit) aztán meg lehet ma is kelünk óránként mint tegnap bár remélem nem. én még mindig ramatyul vagyok mindenesetre. lehet éjjelre beveszek egy fél algopyrint.

andy

Kép
andy30

sziasztok!
ennyit termelni!!! :evil: :evil: nem er! nem gyozok olvasni. mar megint 5 oldallal le vagyok maradva!

Sina! SZIJJJA!!!

az elmult 3 napban az volt a tendencia nalunk, hogy furdes utani szopinal bealudt Sphie, betettem a mozesba, aludt 1 orat, aztan kapott lefejt tejet vagy tapit, azzal aludt hajnali 1-ig a mozesban, es csak ezutan jott velem aludni. ma este a kisagyaba tettem le, miutan bealudt hat kivancsi vagyok, hogy mit szol hozza. biztosan jol meglepodik majd. :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Ismét jól eltüntem.
Nagyizni voltunk Fehérváron majdenm 2 hetet. És ottan nincsen net. :( Olyan nagyon jó volt. :D :D :D ilyenkor apa is mindig velünk volt esténként és olyan voltunk mint egy igazi család. Odett is nagyon élvezte, hogy körül volt rajongva. :D
Már úgy szeretném ,hogy mindig így legyen, de erre mostanában esély sincs. :cry:

Visszaolvasni képtelenség ne haragudjatok. :cry:

Holnap megyünk csipőszürésre. Remélem minden rendben lesz.
Vendég

Marti. Anett nagyon edesn mosolyog!

Manna. kerunk szepen kepet a kertrol!

eniko. nekunk is neha csopog egy picit, jobban ra kell huzni. nekunk is sokaig tartott egy-egy etetes vele, de most mar tudom, hogy azert, mert nem igazan volt ehes. most mar, ha adunk neki potlast belole, akkor 10 perc alatt bepuszilja.

par ora es itt lesz anykam! hoz egy csmo mindent. virsli, tv paprika, turo rudi. jeeee. meg hozza a babamokat is. :lol:

zoldi. ja, hogy a konyvben a 78-81. oldal! leesett. en meg itt neztem a forumban. azert nem ertettem. :oops: :oops: :oops: anyu most hozza magyarul is a konyvet, ugy szerintem majd jobban haladok vele! majd felolvasom Sophienak, hogy o is tudja mit kell csinalnia. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Bebic! Orulok, hogy nem lett bajotok! Akos is veletek volt? Sajnos nagyon sok vadallat van az utakon.
:cry:
nem hivtatok rendort?

babauszas: en most kezdtem el utana nezni es van egy jo par lehetoseg, de nemelyik nagyon messze van. a kozelieket meg majd kiprobaljuk, aztan dontunk.

hetvegen itt voltak "keresztanyaek", jol osszehaverkodtak Sophieval. jokat beszelgettek,jatszottak. Sophie legujabb "maniaja", hogy a pihenoszekben megprobal felulni. es jo merges lesz, mert nem sikerul neki. imadja, amikor megfogjuk a kezet es ugy felhuzza magat. :lol:
Kép remelem ez nem baj.
ja es felfedezte a tv-t. :? tetszik neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.03.24 00:12-kor.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. hol fekszik Hanna, amikor a fejen vannak a rozsaszin rucik?
amugy nagyon szepseges a kisasszony!!!
mennyi Hanna! tok jo!!! :lol: :lol:

belanita. ti anyatejesek vagy tapisok vagytok? cuki Petrik

Manna. nagyon edes Domi. jo lett az almatorta? kuldhetnel egy szeletet. :wink:

KépKép
KépKép
mush589

Laura:nem én kérdeztem,én már mentettem,de azért köszönöm :lol: :lol: És édes Hunor :lol:

Szorsi:megy a drukk holnap szűrésre,majd írd emg mi volt

solya051020
Káld

Én is dobok pár képet,azt hiszem régen raktam fel:

Kép

Kép

Kép

Kép

solya051020
Káld

tudna kuldeni nekem valaki strandlabdat? :oops: nem igazan talaltam az itteni tescoban...

manna.zoldi. az a fura figura az in the night gardenbol van?

berni. jobbulast zsofinak.

Sophie is egyforman hasonlit mindkettonkre.

aida. miert nem mesz dokihoz? 42kg az borzalmasan keves, szerintem. hogyan alakul a helyzet a paroddal?

orsi. ezt hogyan csinaljatok?:"mi épp az oldalra és onnan hasra fordulást csináljuk, a törölközős módszerrel, eleinte mindig beszorult a keze maga alá, de ahogy a könyv írta, párszor megemeltem azt az oldalt ahol beszorult és most már nagyon szépen kihúzza maga alól a beszorult kezét. "

gabi. nalunk a zimme zum produklat hatalmas kacajokat ma este!

KépKép
KépKép
mush589

http://www.flickr.com/photos/andrew_walker/
ujabb kepek rolunk

kubus a nappal nalunk nagyon hasonlo, de sajna mi ejszaka is 2-3 orankent kelunk.

Sophie meg egyaltalan nem mutat hajlandosagot a forgolodas utan sajna, de szerintem meg nincs lemaradva.

mennek mar aludni, de kesett anyumek gepe es meg nincsenek itt, es az szarabb ha fel kell kelnem miutan elaludtunk.apa probalja altatni Sophiet, de nem sok sikerrel.

KépKép
KépKép
mush589

Andy, welcome back, már hiányoltalak :D Nekünk, is volt szörcsögés, mi zöldes cuccot szivtunk le az orrából. És köhécselés is volt, ez magától elmúlt.
Azóta már orrot sem kell szivni, kitartás.. nem szedtünk rá semmit..

Andz, még mindig vadászom a zsiráfot. Meg tudnád nézni mi a márkája? Illetve ha azt a képet amin rajta van, fel tudnád tenni mégegyszer, az szupi lenne :oops:

Zöldi, Hancsi álomszép, és a rucija is ám!

Kép
Kép
zsiraf8

Mush: holnap tecsózok, és veszek neked :D Aztán meg jól feladom :lol:
Most meg alszok...

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?