Ügyesek vagytok, Tancsu, nagyon szépen fejlődik ez az inaska.
A védőnőnél: kaptam beutalót a laborba jövő hét szerdára (felhívta a háziorvost és ő megírta, ki is hozták a váróba, nem kellett 1 percet se várnom rá, nagyon rendesek), ő is súlyosnak tartja a dagadásomat, de a (lekváros
) vizeletemben szerencsére nem volt fehérje (ő is megvizsgálja mindig), de a vérnyomásom magas volt (130/?). Tehát április 1-jén labor, április 6-án megyek vissza hozzá tanácsadásra, aztán április 9-én jön hozzánk megnézni a lakást + aznap megyünk a dokihoz is este. A babák egymás mögött fekszenek vagy hogy, úgyhogy nem tudta a szívhangot megnézni, csak az egyiknél (nem tudom, melyiknél). Só- és fűszermentes étrendet javasolt a lábdagadásra, meg hogy tartsak gyümölcsnapot túróval (az fini). Meg esetleg lehet inni vízhajtó teát.
Utána a Melcsivel taliztam, adott nekem vasat (mert ő ezt kihányta vagy mi), meg elmentünk boltba túróért, aztán mindenki ment haza, utána megint elmentünk a gombboltba a Gy.-val, ahol még mindig nincs meg a szivacs
a játszószőnyegbe (útközben 1500 ismerőssel tali, duma), de vettünk piros-fehér pöttyös anyagot nekem eperhez (tudom, hogy nem olyan színű, de nekem az tetszik). Meg útközben benéztünk egy boltba, ahol egy szomszédasszony anyukája dolgozik, a szomszédasszony a 28. ! héten megszült
és megkérdeztük, hogy vannak, azt mondja, már 1500 gramm fölött van a bab, úgyhogy már nyugodtabbak. Szegények, nagyon sz...r lehet, úgyhogy ha arra járunk, mindig megkérdezzük, hogy vannak.